‘Feyenoord heeft beet en legt doelman voor één jaar vast’

Maandag, 6 augustus 2018 om 13:35Gijs Freriks • Laatste update: 13:45

Feyenoord heeft een opvolger voor de naar Al-Nassr vertrokken Brad Jones gevonden. Joris Delle heeft maandag een contract voor één seizoen getekend in Rotterdam, zo weet de doorgaans goed ingevoerde Franse krant l’Équipe te melden. Delle was transfervrij sinds zijn vertrek bij NEC.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Een geschikte derde doelman voor Feyenoord?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

38 reacties (laatste reactie door capis)

Snap dit niet, je hebt al een 1e keeper, een ervaren en goede 2e keeper, en met die hove een uitstekende en ook nog is uit eigen jeugd? Waarom weer salaris betalen voor zo 1?

6 augustus 2018 om 13:49

Omdat Vermeer weg zal gaan!
Die gaat niet nog een jaar op de bank zitten (en terecht). Had hem er graag bij gehouden maar snap het goed. Heeft heel veel pech gehad met zijn blessure. En hoop dat hij de draad weer kan oppakken ergens!

6 augustus 2018 om 14:23

Capis, omdat Vermeer weg zal gaan en dan teken je een keeper voor 1 seizoen die achter Vermeer gaat zitten?

6 augustus 2018 om 14:35

Die staat natuurlijk alleen achter Vermeer als Vermeer blijft. Zoals Capis al aangeeft zal Vermeer zeer waarschijnlijk vertrekken en dan wordt Delle dus tweedd doelman. Goede transfer van Feyenoord trouwens. Delle lijkt me een uitstekende 2e keeper voor elke top-5 ploeg in de ED

7 augustus 2018 om 09:35

@qucee:
Zoals ik zeg, Vermeer zal weg gaan en dan word deze man 2de keeper.
Met daar achter dan nog weer jeugd, is voor nu denk ik een prima oplossing zo!

6 augustus 2018 om 13:52

Vermeer is een tikkende tijdbom op dit moment van het verleden weten we dat Vermeer geen goede 2de keeper geeft als wisselspeler vaak onrust zie bij Ajax alleen in het kampioensjaar heeft hij zich gedragen. Januari zal vermeer zeker vertrekken dan heb je een redelijke 2de keeper en een 2 talentvolle keepers.
Kan iemand me vertellen hoe goed Ten Hoeve is lijkt me wel een lange keeper vooral. Is hij net zo talentvol als Bijlow?.

6 augustus 2018 om 14:21

Ik vond hem zondag behulpzaam en ontspannen overkomen in de richting van Bijlow anders. Hij weet heus dat als je geblesseerd bent een ander de kans krijgt. Als die het goed doet waarom zou je dan wisselen. Dat je niet blij wordt op de bank is normaal, maar om dan meteen het stempel lastig te geven is wat snel.

6 augustus 2018 om 14:32

Hij dat hij dan niks kan zeggen maar op het moment dat hij weer fit is zal hij weer vervelend doen.

7 augustus 2018 om 09:34

Hij is gewoon alweer fit anders zit hij niet op de bank..
Wat een onzin allemaal, Vermeer is vorig jaar ook netjes gebleven bij Feyenoord.

en ook nu gewoon weer! Geloof dat hij bij Ajax verder ook nooit gek heeft gedaan...

In hetzelfde artikel stond ook dat Vermeer in verbrand wordt gebracht met een transfer naar Turkije. Zou die Delle goed genoeg zijn als 2e keeper voor Feyenoord?

6 augustus 2018 om 13:54

Het lijkt me eerder dat bij een (tijdelijk) vertrek van Vermeer ervoor gekozen wordt om Ten Hove door te schuiven als 2e keeper.

6 augustus 2018 om 14:22

Nou dat denk ik niet dan gaat Delle voor. Ten Hoge zou een veel te groot risico zijn.

Lijkt me duidelijk dat Vermeer toch wel op weg is naar de uitgang. En logisch ook natuurlijk, al ben ik geen grote fan van 'm is het wel een goede keeper en verdient hij het om ergens eerste keeper te zijn. Met deze Delle heb je een "echte" 2e/3e keeper, in plaats van 2 basis waardige keepers.

6 augustus 2018 om 13:59

Vermeer is nog steeds wel beter dan Bijlow. Zag je niet hoe hij het duel aanging tegen de Jong had net zo goed een goal kunnen zijn.

6 augustus 2018 om 14:02

Helemaal mee eens. Bijlow is zeker getalenteerd maar Vermeer is nog wel de betere keeper imo. Plus als je hem 2e keeper maakt, is Vermeer zo weg en zit je met een keepersprobleem.

6 augustus 2018 om 14:13

Ik zag hoe Bijlow een duel aanging met de Jong en de bal met twee handen gewoon klem had. Hij mag er steviger in (leermoment), maar deed het gewoon goed en keepte verder een overtuigende pot (hoor weinig bijv. over de save op die bal van Lozano). Als Vermeer twee klasses beter was mocht hij keepen, maar ik acht hem niet heel veel beter dan Bijlow, is erg blessuregevoelig gebleken, regelmatig goed voor een flinke misser en ik hou m'n hart met twee handen vast met een hoge bal/standaardsituatie. Bijlow is overall gezien gewoon een goede keeper, Vermeer is vooral een (erg) goede lijnkeeper met goede reflexen.

6 augustus 2018 om 14:13

Nee Vermeer is lekker zeker met hoge ballen. Ik ben in ieder geval blij dat er voor Bijlow is gekozen. Zo’n talent Kun je ook niet aan het lijntje blijven houden

6 augustus 2018 om 14:13

Dat was dan in principe ook zijn enige fout die hij gemaakt die wedstrijd.
Nee ik vond hem echt goed voor de 1e keer. ben er echt gecharmeerd van.

6 augustus 2018 om 14:14

Als je Bijlow 2e keeper maakt stop je hem weer in zn ontwikkeling. Dan lijkt het me vele malen logischer (aangezien Vermeer ook geen enorme zekerheid is gebleken toen hij in het doel stond) om stappen te zetten met Bijlow. Daarnaast is Vermeer behoorlijk blessuregevoelig gebleken laatste jaren. Een 2e keeper die er weer een half jaar uit ligt heeft ook geen waarde, dus ik snap niet wat hier onlogisch zou zijn eigenlijk.

6 augustus 2018 om 14:17

Vermeer kan het nooit winnen van Bijlow. Bijlow zat jaren op de tribune tussen de hardocre fans. Die jongen is een en al Feyenoord, die is nu al zo geliefd bij de fans, Vermeer is echt kansloos. Vermeer blijft voor veel fans toch altijd een Ajacied.

Vermeer moet nu de goede keuze maken en naar een club gaan waar hij onbetwist de nummer 1 keeper is, waar hij wekelijks weer kan spelen om zijn Ajax vorm terug te vinden.

6 augustus 2018 om 14:21

@XAJAcfa: Waarom nou weer zo’n nutteloze opmerking? Dus jij rekent hem af op 1, in jouw ogen, gemaakte fout, wat niet eens een fout was? heb jij ‘m bij jong oranje -17, toen ze kampioen werden gezien en in de voorbereiding van het seizoen? Waarschijnlijk niet, dus hou je onzinnige opmerkingen lekker voor je. Jullie komen alleen maar op Feyenoord topics ( zie jullie namen regelmatig verschijnen) om te provoceren en zieken, zielig hoor. Ze zouden jullie een ban moeten geven i.p.v. die gene die erop reageren.

6 augustus 2018 om 14:30

Preditor, wat laat je jezelf heerlijk kennen zeg. Bijlow is het grootste keeperstalent van Nederland, maar om hem nou na 1 wedstrijd gelijk beter te noemen dan Vermeer, gaat mij wat ver.

6 augustus 2018 om 14:37

Misschien is hij nu nog niet beter, maar als je hem niet laat spelen wordt hij dat nooit. Zo werkt dat met jeugdspelers. Ajax weet daar toch ook alles van?

6 augustus 2018 om 14:58

Alsof je alleen beter word van wedstrijden spelen. Je traint toch ook dagelijks?

6 augustus 2018 om 15:03

@afcajax0164 - Je snapt toch ook wel dat wedstrijden spelen anders is dan trainen? Zeker als keeper leer je in wedstrijden veel meer. Wedstrijdmomenten leren herkennen krijg je veel meer door te spelen.

6 augustus 2018 om 15:14

Als jij denkt dat ze wedstrijdmomenten niet nabootsen tijdens een training, ook prima. Mensen doen na een wedstrijd of het al de nieuwe nummer 1 van Nederland is.

6 augustus 2018 om 15:15

Maar goed Gio ziet hem vaker dan ik, dus hij zal wel weten wat hij eraan heeft.

6 augustus 2018 om 15:17

Ja, ze bootsen die momenten na, maar da's nooit exact hetzelfde als in de wedstrijd zelf. Een wedstrijd is toch geen trainingsprogramma? Daar is een andere tegenstander, andere tactiek, andere druk, andere spits die de ballen op je afvuurt, noem maar op. Als het leven zo simpel was dat alles perfect op een training na te bootsen was..

En niemand doet alsof Bijlow nu al de nummer 1 van Nederland is. Dat stelde Preditor (waar je net op reageerde) overigens ook niet. Het is maar wat je wilt lezen..

6 augustus 2018 om 17:36

AFCAjax0164: Heeft niks met laten kennen te maken, maar het is gewoon hoogst irritant als er continue van dit soort vervelende en nietszeggende reacties worden geplaatst. Heeft geen enkele zin om steeds maar de boel op de spits te drijven door denigrerende reacties te plaatsen. Het valt ook op dat het vaak dezelfde personen zijn. Ik hou mij helemaal niet bezig met wie de beste keeper van Ajax is, zal mij aan mijn reed oxideren.

6 augustus 2018 om 17:37

*Reet....excuses!

Vermeer ging vorig jaar weg omdat hij zich niet kon vinden in een bijrol bij Feyenoord. Dit seizoen lijkt de keuze van Gio gemaakt. Kan mij niet voorstellen dat Vermeer nu wel genoegen neemt als reserve. Die zal dus wel vertrekken.

Vermeer is zo goed als weg. Naar mijn mening onverstandig om Bijlow 1e doelman te maken. Van Bronckhorst had zijn geschil met Vermeer opzij moeten zetten en voor Vermeer moeten kiezen, dan had Vermeer nog enige restwaarde opgebouwd en had je met Bijlow een goede reserve keeper gehad.
Als Bijlow straks wegvalt heb je een groot probleem zonder geschikte 2e doelman

6 augustus 2018 om 17:28

Ben jij het ooit eens met wat er bij Feyenoord gebeurt of?

@raubaht: Klinkt logisch, een 32-jarige blessuregevoelige keeper opstellen om transferwaarde op te bouwen... oh nee, toch niet.
Volgens mij alleen maar gunstig dat Feyenoord/ Gio weer eens een talent structurele speeltijd lijkt te geven.

6 augustus 2018 om 14:59

Het is nooit goed. Stelt Gio een talent op, dan had hij voor ervaring moeten kiezen en als er ervaring (clasie bijv.) gehaald wordt, staat hij talent in de weg.

Met je eens dat dit alleen maar gunstig is. En daarnaast is Bijlow ook gewoon een goede keeper.

6 augustus 2018 om 15:09

Precies jij snapt het , wat ik veel gelezen heb in verschillende topics over Feyenoord dat ze niet zo als Ajax het lef hebben om jeugd in te zetten , nu wordt dit in dit geval met Bijlow gedaan en wordt er geroepen dat ze het niet snappen omdat Vermeer niet op het 2e plan wil staan ... soms is dit een heel grappig forum.

6 augustus 2018 om 17:57

Bijlow is jong en ik betwijfel of hij er klaar voor is. Vermeer is straks weg en heb je dus geen goed alternatief mocht Bijlow weg vallen of niet functioneren.
Naar mijn inziens was het daarom geschikter om Bijlow nog 1 seizoen in de schaduw van Vermeer te laten staan. Mocht Vermeer wegvallen heb je in Bijlow nog een redelijke vervanger en in de tussentijd kan Feyenoord op zoek naar een geschikte stand-in, heeft Vermeer iets van zijn waarde terugverdiend en is iedereen blij: Vermeer heeft zich in de kijker gespeeld bij een steenrijke woestijn club, Feyenoord verdient er misschien nog 2 miljoen aan en Bijlow is weer een jaartje ouder en wijzer.

7 augustus 2018 om 08:14

"en Bijlow is weer een jaartje ouder en wijzer" ...
Op welke manier wordt de keeper Bijlow komend jaar beter als hij weer op de bank mag gaan zitten?
"feyenoord verdient er misschien nog 2 miljoen aan" ... misschien ook niet. Misschien raakt hij wederom geblesseerd en wandelt hij daarna gratis de deur uit. Dan zou je nu 'misschien' nog een paar ton voor hem kunnen vangen. Of misschien komt een bod van 2 miljoen wel nooit meer binnen.
Ben het wel met je eens dat een duo Bijlow-Vermeer sterker is dan een duo Bijlow-Delle.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.Vitesse6-6
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder31
J. ToornstraMiddenvelder30
J. BijlowKeeper30
B. LinssenAanvaller33
L. SinisterraAanvaller32
A. JahanbakhshAanvaller20
A. BaldéAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

0 fans
Keeper, 31 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren