‘Ik zag mijn vader van pure blijdschap bijna van de tweede ring af vallen’

Maandag, 6 augustus 2018 om

Justin Bijlow ontpopte zich zaterdag als de nieuwste held van het Legioen. De twintigjarige doelman hielp Feyenoord in de penaltyserie ten koste van PSV aan de Johan Cruijff Schaal. Bijlow, die tot eerste doelman van de Rotterdamse club is benoemd, is vol lof over de samenwerking met Kenneth Vermeer. “De samenwerking met Kenneth is top en dat is-ie al vanaf de dag dat ik bij de selectie kwam”, verzekert hij aan De Telegraaf.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

18 reacties (laatste reactie door voetbalfreak)

Was zaterdag op 1 fout te betrappen en dat was bij de terecht afgekeurde goal, hij had met de knie omhoog moeten springen om zichzelf te beschermen.

6 augustus 2018 om 07:58

Mee eens! Daar zag je dat hij nog jong (en onervaren) is. Hij zal daarentegen nooit een penalty syndroom krijgen zoals de media Jasper Cilissen heeft aangepraat. 😋 (gelukkig inmiddels niet meer)

6 augustus 2018 om 09:43

Dat riep men eerder ook over VD Sar totdat hij de beslissende penalty pakte in de Champions League finale. Ach laat ze maar lullen.

6 augustus 2018 om 10:00

Als dat je enige fout is tegen 1 van de beste spitsen in de competitie mag je toch concluderen dat hij een wereldpartij heeft staan keepen? 2 pingels pakken in een cup finale op je 20e in je eerste wedstrijd als officiele eerste doelman van Feyenoord doen niet veel hem na.

6 augustus 2018 om 20:51

Wereldpartij is wat overdreven, heb hem niet tijdens de wedstrijd naar de kruising hoeven zien duiken dan wel voluit gestrekt met de vingertoppen en bal uit de hoek zien moeten tikken.

Vond het wel bijzonder om te zien hoe Vermeer probeerde Bijlow te helpen met de voorbereiding op de strafschoppen. Siert Vermeer, zeer professioneel. Denk niet dat alle keepers zo met een concurrent omgaan.

6 augustus 2018 om 07:59

Ja was geweldig om te zien! Echt petje af voor Vermeer

6 augustus 2018 om 08:27

Tim

Heb de wedstrijd niet kunnen zien, mag ik vragen wat Vermeer deed?
Was in Amsterdam ook altijd een prof en zou daar nog steeds zeer geliefd zijn als hij de overstap niet gemaakt had, en al helemaal de manier waarop.

6 augustus 2018 om 08:34

Vermeer had allemaal uitgeprinte a4 met foto's en informatie van die PSV spelers en nam dit met bijlow door en gaf hem daarbij allemaal tips. Echt heel erg knap van Vermeer.

6 augustus 2018 om 08:50

ilpepino is me voor

6 augustus 2018 om 09:21

Wow dat is inderdaad bewonderenswaardig. Knap als 2e keeper en vooral ook tof aangezien het zo een jonge jongen is nog die Bijlow. Hoop dat hij lekker kan blijven keepen, ook voor het NL elftal. Dank voor de reactie heren!

6 augustus 2018 om 09:51

Reken je maar niet rijk. Vermeer wil echt weg nu hij definitief tweede keeper is geworden. Dat was destijds ook de reden dat hij perse bij Ajax weg wilde.

Als Feyenoord hem aan zijn contract houdt, gaat hij echt mokken op de bank. Dat is niets meer dan een kwestie van tijd.

6 augustus 2018 om 10:02

Denk dat hij het bekertoernooi alles mag keepen.

6 augustus 2018 om 09:53

Vermeer heeft gewoon een grote fout gemaakt door naar Feyenoord te gaan. Bijlow is een jongen van de club, een echte supporter. De fans lopen met hem weg, Vermeer kan met zijn Ajax verleden nimmer winnen van Bijlow.

Vermeer had van Ajax naar AZ moeten gaan, daarvoor verlaagde Ajax destijds ook de transfersom. Dan was hij al die jaren gewoon eerste keeper geweest. En AZ had met hem nog beter kunnen presteren dan ze de afgelopen jaren al gedaan hebben.

6 augustus 2018 om 10:02

Vermeer heeft vooral pech gehad dat Jones het goed deed toen hij geblesseerd raakte. Anders was hij onbetwiste nummer 1.

6 augustus 2018 om 10:25

Ik zie bij Vermeer een vergelijking met Menzo. Carrière verloop en potenrie is bijna gelijk. Ook beiden in mijn ogen te weinig uit hun carrière gehaald. Waar Menzo de pech had dat Van der Sar op de deur bonste, had Vermeer dat met Cillesen en nu Jones.

7 augustus 2018 om 07:45

Van mij mag hij nog altijd naar Vitesse komen, al schat ik die kans erg klein is, aangezien Eduardo er nu is (op huurbasis) en Vermeer, indien fit, een van de beste keepers uit de Eredivisie is op dit moment..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Feyenoord141
12.FC Twente12-2
Voor de complete stand: Eredivisie

159 fans
Keeper, 33 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 23 oktober
Christian Eriksen moet ervoor vrezen dat zijn droomtransfer naar Real Madrid niet doorgaat. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren