Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Trencín lijkt klaar voor tweeluik; ex-Feyenoorder scoort twee keer

AS Trencín lijkt klaar voor de dubbele confrontatie met Feyenoord. De club uit Slowakije boekte zondagavond op eigen veld een 5-1 overwinning op SKF Sered en voormalig Feyenoorder Joey Sleegers scoorde twee keer. Trencín ontvangt Feyenoord komende donderdag in Zilina.

De Rotterdammers, die zaterdag de Johan Cruijff Schaal wonnen ten koste van PSV, moeten nog twee voorronden overleven om de groepsfase van de Europa League te bereiken. Het Trencín van Ricardo Moniz, dat Górnik Zabrze en Buducnost Podgorica uitschakelde, hoopt Feyenoord als vanzelfsprekend tegen te houden.

Trencín kwam na een kwart wedstrijd op voorsprong dankzij Sleegers en acht minuten voor rust verdubbelde Aschraf El Mahdioui de score. Na de pauze scoorden Emeka Umeh, Hamza Catakovic en opnieuw Sleegers en voor de tegenstander trof Nikola Gataric doel. Sleegers, Desley Ubbink, El Mahdioui en Philippe van Arnhem bleven negentig minuten staan.

1
2

er zijn geen excuses! Feyenoord Moet gewoon door.
als een Speler als Sleegers, die zelfs in de Jupiler league niet buitengewoon goed was (degelijk seizoen bij Fc Eindhoven) daar al bepalend is. dan moet Feyenoord daar in 2 wedstrijden gewoon overheen walsen

uit lekker compact houden en op de counter, proberen een 1-1 of overwinning mee te nemen

thuis afmaken. 2/3-0

5 augustus 2018 om 22:21

Sleegers, het eens zo grote toptalent, die is ook ver weggezakt eigenlijk.

Maar in theorie heb je gelijk, Feyenoord zou hier overheen moeten walsen.
Maar Feyenoord heb ook geen uitblinkend team, vooral de verdediging is zeer kwetsbaar en juist daar loeit het gevaar daar Trencin aanvallend zeer sterk is.
Desalniettemin moet hier van gewonnen moeten worden, zeker met spelers als van Persie en Berghuis en er zal denk ik ook wel gewonnen worden maar makkelijk gaat het zeker niet worden. Europese wedstrijden onder van Bronckhorst gaan veel verloren.

6 augustus 2018 om 00:31

"Europese wedstrijden onder van brockhorst gaan veel verloren" als je kijkt naar de tegenstanders is dat ook niet zo raar. Verliezen van man city, man utd, sjaktar, fener en napoli is geen schande.

5 augustus 2018 om 22:38

Als je hoopt op een 1-1 uit tegen trencin kan je je beter niet kwalificeren. Lazio Roma uit, waar hoop je dan op 4-1?

7 augustus 2018 om 13:23

"die zelfs in de Jupiler league niet buitengewoon goed was (degelijk seizoen bij Fc Eindhoven) "

Daarmee doe je hem toch echt veel te kort. Uitgeroepen tot beste speler van de derde periode en uitgeroepen tot het grootste talent van de Jupiler League.

Onderschatting is een groot gevaar bij deze tegenstander. Trencin speelt volgens de Cruijff visie en spelen attractief, aanvallend en technisch vaardig voetbal. Eigenlijk hoe ze bij Ajax willen voetballen.

5 augustus 2018 om 21:53

Onderschatting is altijd een gevaar. maar desalniettemin moet Feyenoord gewoon winnen
als we dit soort teams al niet meer kunnen hebben kunnen we er beter mee stoppen ook!

ik zei in mijn post hierboven ook al dat je Uit moet gaan voor een gelijkspel of overwinning
(stugge oostblok-clubs ga je nooit snel met 0-6 van de mat vegen)
en thuis afmaken

5 augustus 2018 om 22:26

Niks daarvan. Uit gewoon al wegzetten, zodat de thuiswedstrijd een formaliteit is. Spel tegen PSV was verre van geweldig, maar zelfs toen waren er grote kansen. Mogen van Feyenoord toch wel verwachten dat dit elftal weggezet wordt. Zeker met de ervaring die ze in de ploeg hebben.

Zou toch wat zijn als die Sleegers er 3 in zou leggen tegen Feyenoord.
Was toch een groot talent met een hele mooie trap. Denk dat Feyenoord het er niet makkelijk mee zal hebben