Boze Henk Timmer dreigt met ‘maatregelen’ tegen sc Heerenveen

Dinsdag, 31 juli 2018 om

Henk Timmer is boos over de manier waarop sc Heerenveen zich opstelt tegenover zijn cliënt Henk Veerman. De zaakwaarnemer vindt de gevraagde transfersom van 650.000 euro exorbitant. Heerenveen bemoeilijkt volgens Timmer een mogelijke transfer van Veerman, die wordt begeerd door onder meer ADO Den Haag.

De voormalig keeper vertelt dinsdag aan FOX Sports dat zeker drie clubs 'de laatste tijd' een bod hebben uitgebracht op Veerman. Aan het begin van de voorbereiding zou Heerenveen uit eigen beweging hebben aangegeven dat Veerman voor een redelijk bedrag weg mag. Nu vraagt de club zesenhalve ton. "Dat vinden ze dan een redelijk bedrag", verzucht Timmer.

ADO zou bereid zijn om 450.000 euro te betalen voor de 27-jarige Veerman, wiens contract bij Heerenveen nog een jaar doorloopt. "Ze houden hem al twee jaar op de bank", zegt Timmer. "Ze zijn daar bezig om zijn carrière te dwarsbomen. Als zij daar zo door blijven gaan, zijn wij ook genoodzaakt een keer maatregelen te treffen. Nee, het heeft geen zin om te zeggen waar ik dan op doel."

Technisch manager Gerry Hamstra legt de woorden van Timmer naast zich neer. Hij heeft 'gewoon goed' contact met Veerman en wil verder niet ingaan op de berichtgeving in de media. "Het is wel zo dat meerdere clubs interesse in hem hebben", beaamt Hamstra evenwel. Behalve ADO, dat Veerman ziet als opvolger van Björn Johnsen, worden ook FC Utrecht en NAC Breda gelinkt aan Veerman.


Poll

Is 650.000 euro te veel geld voor Henk Veerman?


Gerelateerd

26 reacties (laatste reactie door fcoldambt)

Wat een sneuneus die Henk Timmer. Vorig jaar overal in de media tranen met tuiten gehuild tot in den treure omdat de transfer naar Utrecht niet door ging. Overleden vriend, belofte, bla bla bla. Hij sprak schande over sc Heerenveen, omdat ze geen niet met de prijs van Utrecht akkoord gingen.

Een jaar later, Timmer verklaarde gisteren dat Veerman overal wel naar toe wou, als hij maar aan spelen toe kwam? Bestaat de droom niet meer? Belofte vervallen? Als Veerman gewoon zijn contract uitdient en hij volgend jaar geen hoog salaris verlangt, dan zal Utrecht vast wel een plekje voor hem hebben.

Maar nee, transfer moet perse nu. Waarheen maakt niet uit. Henk Timmer is gewoon een grote geldwolf die zijn fee aan zijn neus voorbij ziet gaan, want hij is natuurlijk als de dood dat Veerman volgend jaar transfervrij verkast.

Geldwolf

Wij vinden de handelswijze van Timmer niet raar, wij vinden dat (uhm) alleen maar heel bijzonder! Ik geloof dat Timmer niet zo van de gestage aanpak is. Hij zoekt nogal snel de media als zich wat weerstand opdoet. Henk en Henk wacht rustig af, komt vanzelf goed. Veerman, wij wensen je ‘t allerbeste!

Ik geef Henk Timmer hierin gelijk. Ik begin Heerenveen steeds meer een vreemde club te vinden op basis van beleid. Natuurlijk heb je het recht om volledig zelf te bepalen hoe je handelt maar je moet ook niet doorslaan als club. En dat doet Heerenveen wel in mijn ogen. Bij verkoop houden ze voet bij stuk omdat ze de absolute jackpot willen. Maar wanneer ze spelers binnen halen willen ze keiharde garanties en zeer weinig betalen. Veerman kon bijvoorbeeld allang naar Utrecht en hij is daar niet eens basisspeler. Maar Heerenveen wil al seizoenen lang een buitengewoon bedrag ervoor. Met Lammers wilde ze perse een percentage bij verkoop maar ondertussen voet bij stuk houden bij Dumfries. En zo zijn er meer voorbeelden. Heerenveen is op basis van voetbal, supporters en prestaties een mooie club maar mijn gunfactor hebben ze niet meer. Ik zie ze graag ergens in het rechterrijtje eindigen.

31 juli 2018 om 20:10

Daar zullen ze erg mee in hun maag zitten... Gezien de grote belangstelling voor Veermab is het logisch dat ze hoog in de boom gaan zitten. Volgens mij wil elke club zo hoog mogelijk bedrag voor zijn spelers en zelf zo min mogelijk betalen. En als je als speler daar moeite mee hebt, moet je niet zo'n lang jarig contract tekenen. Kun je eerder weg. Maar ja, euros

Nou dat word weer een jaartje in het rechter rijtje als veerman weggaat hij heeft jullie al vaak genoeg gesaved

Het spel is op de wagen. Heerenveen er iets af en ADO er iets bij. Den haag gefeliciteerd met de nieuwe spits!

31 juli 2018 om 23:03

Dat dachten we vorig jaar ook toen hij naar Utrecht wilde, maar toen gebeurde het ook niet.

Eredivisiewaardige spits voor 650k? Koopje. En anders niet hè, prima breekijzer. Laat maar blijven dan. Als je geen spits voor 650k kunt halen kun je beter naar de KKL. Wat een jankpartij. Eerste die betaalt kan m krijgen, zijn meerdere clubs geïnteresseerd dacht ik. Beetje doorzichtig ook, eerst ADO met “er zijn meer opties” en nu Timmer... Dan niet hoor.

31 juli 2018 om 22:37

Zo'n gek bedrag is dat inderdaad toch niet?! Heerenveen wil hem eigenlijk wel behouden en er zijn meerdere clubs die interesse hebben.....als je dat bij elkaar optelt vind ik 650000 zelfs een meer dan schappelijke vraagprijs van de Friezen.

Wat denkt Timmer in hemelsnaam te kunnen doen? Die jongen heeft gewoon een contract en 650.000,- is niet echt een raar bedrag voor een scorende spits. Veerman heeft gewoon een contract en Heerenveen kan vragen wat het wil. Gewoon een typische opmerking van een zaakwaarnemer.

31 juli 2018 om 23:04

Hij speelt al heel lang heel weinig, dus je kan een poging wagen tot ontbinding van het contract. Maar het klinkt wel vaag en vrij wanhopig. Volgens mij moet Timmer nog wennen aan zijn rol, want erg effectief is hij tot nu toe niet.

Het is natuurlijk wel een vreemd beleid van Heerenveen. Eerst aangeven dat een speler voor 450.000 weg mag en later 650.000 vragen. Blijft vreemd maar ja dat is de voetballerij momenteel, een groot veld van geld, onduidelijkheid en bedrog. Veerman succes

1 augustus 2018 om 09:29

Dat heeft de club natuurlijk nooit aangegeven, puur speculaties uit de media. En die worden kennelijk gevoed door zo'n zaakwaarnemer, dan weet je wel genoeg.

Heerenveen heeft gelijk. Er zijn 3clubs die Veerman willen hebben en stel dat Utrecht en NAC zeggen nee dan kan de prijs zakken. Zolang zal Heerenveen volhouden.

31 juli 2018 om 23:01

ADO trekt de stekker uit de onderhandeling zijn bezig met een buitenlandse spits

31 juli 2018 om 23:23

Gelijk hebben ze nu Utrecht en NAC ook nog . Dan zitten ze ermee opgescheept en mag ie straks voor 3 of 4 ton weg. Maar in 1e instantie heeft Heerenveen gelijk zijn 3 gegadigen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

sc Heerenveen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.Willem II34-7
11.VVV-Venlo32-12
12.PEC Zwolle29-11
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Warner HahnKeeper10
Daniel HøeghVerdediger10
Joost van AkenVerdediger10
Lucas WoudenbergVerdediger10
Denzel DumfriesVerdediger10
Stijn SchaarsMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina sc Heerenveen.

23 fans
Aanvaller, 25 jaar

In de wandelgangen

Maandag 18 maart
Manchester City en Manchester United strijden om de handtekening van Samuel Umtiti. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren