Werder verlost Klaassen voor recordbedrag uit lijden in Engeland

Vrijdag, 27 juli 2018 om

Davy Klaassen vervolgt zijn loopbaan in de Bundesliga. De middenvelder verlaat Everton en heeft zich voor vier seizoenen verbonden aan Werder Bremen, zo maakt de Duitse club bekend via de officiële kanalen. Met de transfer is volgens diverse media een bedrag van vijftien miljoen euro gemoeid. Daarmee is Klaassen de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis van Werder.

Met de miljoenendeal komt een einde aan het teleurstellende dienstverband van Klaassen in Engeland. Een jaar geleden legde Everton nog 27 miljoen euro op tafel om Klaassen over te nemen van Ajax, maar hij toonde zelden aan die investering waard te zijn. De zestienvoudig international van Oranje kwam slechts zeven keer in actie in de Premier League; scoren deed hij niet. Vaak behoorde Klaassen niet eens tot de wedstrijdselectie van Everton.

Zijn contract op Goodison Park liep nog vier seizoenen door, maar is nu dus afgekocht door Werder. Volgens eerdere berichtgeving van BILD gaat Klaassen in Duitsland jaarlijks drieënhalf miljoen euro verdienen. Hij was eerder nog huiverig om zijn jawoord te geven, omdat hij op iets 'aantrekkelijkers' hoopte. Ondertussen was directeur voetbalzaken Marcel Brands van Everton al ver in de onderhandelingen met Werder en uiteindelijk ging ook Klaassen akkoord.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Klaassen wordt binnengehaald als opvolger van de naar Borussia Dortmund vertrokken Thomas Delaney. De Nederlander lost Marko Marin af als recordaankoop van Werder; de voormalig international van Duitsland kwam in 2009/10 op twintigjarige leeftijd voor ruim acht miljoen euro over van Borussia Mönchengladbach. De 25-jarige Klaassen is de vijfde zomeraankoop van Werder, na Jan-Niklas Beste, Martin Harnik, Felix Beijmo en Yuya Osako. Hij wordt in Bremen herenigd met zijn voormalig ploeggenoot Niklas Moisander van Ajax.

Hoofdtrainer Florian Kohfeldt geeft aan dat zijn club niet over één nacht ijs is gegaan bij de beslissing om het transferrecord te verbreken: “We hebben met hem onze droomspeler naar de Weser kunnen halen. We houden hem al lange tijd in de gaten en zijn blij dat het nu gelukt is. Davy kan met zijn tactische kwaliteiten het ritme van een wedstrijd bepalen, maakt indruk door zijn creativiteit en is tegelijkertijd ook sterk en agressief. Hij zal een absolute toevoeging zijn voor ons spel.”

Klaassen zelf heeft zin in zijn nieuwe avontuur: “Het heeft een rol gespeeld dat Werder zo intensief achter mij aan gezeten heeft. Het was ook belangrijk voor mij om te weten waar de reis op het veld precies heen zou gaan. De ambities van de club hebben mij daarna overtuigd. Na een gesprek met Kohfeldt had ik het gevoel dat ik hier met mijn kwaliteiten een belangrijke bijdrage kan leveren. De coach wil aantrekkelijk, aanvallend voetbal spelen. Ik kijk er erg naar uit.”


Poll

Gaat Davy Klaassen wel slagen bij Werder Bremen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

89 reacties (laatste reactie door curtazimo)

Nou, hopen dat hij zijn oude niveau weer kan halen. Prima stap lijkt mij

27 juli 2018 om 10:51

Denk het wel. Bundesliga lijkt me beter bij m te passen. die Duitsers gaan zn werklust ook waarderen gok ik

27 juli 2018 om 10:55

Ik denk inderdaad dat Klaassen erg goed past in de Duitse Bundesliga en ben er dan ook van overtuigd dat hij het geweldig gaat doen. Mensen vergeten vaak dat Klaassen gewoon heel goed kan voetballen en een ontzettende werklust heeft. Wanneer je hem het vertrouwen geeft kan het een echte kartrekker zijn voor je team die ook zeker zijn doelpunten meepakt.

27 juli 2018 om 11:05

@cruijf "Hij kan gewoon heel goed voetballen" nou anders niets, mar dan ook echt NIETS van gezien bij everton, en dat is nog wel maar een middenmotor. Hij is gewoon een matige voetballer voor buitenlandse begrippen. De lat lig in NL blijkbaar redelijk laag

27 juli 2018 om 11:10

Hij heeft 7 potjes mee mogen doen, heeft zijn vertrouwen volledig verloren en mocht vaak niet eens de kleedkamer in omdat ie op de tribune zat. Daarnaast heeft hij in Nederland toch wel laten zien dat hij het kan. Ik hoop voor hem dat hij het plezier weer terug gaat vinden bij deze Duitse subtopper/middenmoter

27 juli 2018 om 11:11

Ach, dat heeft ie in de EL en CL best laten zien bij Ajax. Bij Everton heeft ie nooit zn draai gevonden maar dat kan gebeuren. Zat goeie voetballers met een slecht jaar

27 juli 2018 om 11:12

@ maurootje; Ik denk dat we sowieso bijna niets van hem bij Everton hebben gezien, dus ik vind jou conclusie weer lekker kort door de bocht. Bij Ajax is hij jaren een van de sterkhouders geweest en heeft hij veel goals gemaakt en heeft hij ook laten zien voetballend gewoon goed te zijn. Inderdaad de minuten die hij kreeg bij Everton waren niet best. Maar bijna iedere speler moet minstens een jaar wennen aan het tempo en intensiteit van de Premier League.

27 juli 2018 om 11:13

Dat is onzin wat je zegt. Hij heeft wel geteld 7 wedstrijden mee gedaan. Voordat hij goed en wel een beetje gewend was kreeg hij geen kansen meer. Na het vertrek van Koeman was het sowieso gedaan met hem. Klaasen is geen absolute top maar is ook niet zo slecht als jij doet voorkomen. Het is een degelijke speler met een goede functionele techniek en een neusje voor de goal. Daarnaast veel werklust. Ik ben er van overtuigt dat hij het ook prima zou redden bij Everton in zijn tweede seizoen.

27 juli 2018 om 11:31

Jongens, hij krijgt niet voor niets GEEN kansen meer!! Als hij echt goed was, kreeg hij wel kansen

27 juli 2018 om 11:39

Maurootje, iedere selectiespeler bij Everton kan goed voetballen. Je moet ook tactisch passen in het spelconcept. Als je coach liever speelt met 2 verdedigende middenvelders en een centrale kun je het al vergeten.

27 juli 2018 om 11:48

Laten we voorop stellen ik ben fan van Klaassen,
Maar zeggen dat hij geen kans meer krijg en zich daarom niet kan laten zien is natuurlijk onzin. De kansen moet je creëren en verdienen en als jij laat zien op een training dat je erbij past en dat je er hoort te staan krijg je die kans echt wel.

In Engeland word er wat meer van je verwacht kennelijk en hij heeft het niet waar kunnen maken. Goed van hem om nu een andere competitie en een nieuwe start te maken zodat hij hoop voor hem zijn plezier terug kan vinden en zowaar belangrijk worden.

Mislukt deze stap dan is het wijs voor hem om gewoon terug te keren naar Nederland

27 juli 2018 om 11:51

Hij is geen totale koekebakker maar tov Rooney en Sigurdsson is hij voetballend minder, dat zal niemand ontkennen.

27 juli 2018 om 11:56

@maurootje vindt het ook beetje rare opmerking Everton is dan wel middenmotor in Engeland maar echt mooi voetbal heb ik ze nooit zien spelen meer strijden had wel verwacht dat Klaassen het zou redden maar toen Rooney en Die Ijslandse record aankoop kwam Koeman ontslagen werd slonken zijn kansen dus vertrouwen heeft Klaassen noot gehad en een echte reeks wedstrijden ook niet

27 juli 2018 om 12:29

Maurootje, Onder Sam Allardyce kreeg hij geen kansen meer. Deze corrupte trainer kun je niet serieus nemen. Zat er puur voor de korte termijn en eigen gewin. Zou me niet verbazen als hij wat geld zou aannemen om andere spelers te laten spelen. Onder deze trainer was Klaasen kansloos en werd hij kapitaalvernietiging voor Everton.

27 juli 2018 om 12:46

Jij gaat wel heel kort door de bocht. Niasse werd ook door Koeman afgeschreven, maar scoorde onder Alardyce toch nog wel wat waardoor hij nog van waarde bleek voor Everton. Koeman had het dus heel fout.

27 juli 2018 om 13:56

Het had vooral met zijn duelkracht te maken. Dat was vooral zijn minpunt, in engeland gaat het er erg fysiek aantoe op de trainingen. Klaassen heeft in duitsland wel kans want daar kan hij zijn sterkste punt werklust beter laten zien

27 juli 2018 om 16:17

Werder Bremen is alles behalve een subtopper, het is een ploeg die in de middenmoot of net eronder bungelt.

Zijn falen bij Everton ligt aan iedereen behalve aan zichzelf, yeah right. Het is gewoon een beperkt dravertje waar Ajax en de eredivisie zijn top was.

27 juli 2018 om 14:09

Nou ik hoop voor hem dat hij niet op zijn Eredivisie niveau blijft haken.

27 juli 2018 om 14:09

@ilse9

ik denk dat het niveau van Klaassen ook gewoon is wat we van hem hebben gezien bij Everton. in de Eredivisie lijk je gewoon al heel snel erg goed en bij Everton tegen een hogere weerstand zie je dan opeens wel de zwakheden van Klaassen. zijn matige techniek, trage balbehandeling en zijn gebrek aan fysieke kracht

Hopelijk neemt hij sportieve revanche voor zijn ongelukkig verblijf in Engeland.

27 juli 2018 om 12:01

Helemaal mee eens, goede stap. Er zijn hier velen die hem direct na een slecht jaar ( want dat was het natuurlijk wel ) al volledig hebben afgeschreven. Je kan mij niet wijs maken dat de beste speler van de ED en toen ook begeerd door clubs als AS Roma, Napoli, Lazio, enkele clubs in Duitsland en zelfs genoemd bij Barcelona er ineens niets meer van kan. Ik denk dat Davy zijn revanche gaat pakken!!!

Heel veel succes gewenst, Davy. Ik hoop dat je bij Werder Bremen wel zult slagen!

Benieuwd hoe het hem daar af gaat.

Die zag ik even niet aankomen. Lijkt me de ideale competitie voor Klaassen om zochzelf te profileren! Ik denk dat hij n smaakmaker kan worden dit seizoen. Goed gehandeld van Werder!

27 juli 2018 om 11:10

Zag je niet aankomen? De afgelopen dagen meerdere berichten over deze transfer verschenen op internet. Vind het wel een goede keuze van hem. Denk dat hij hier beter past dan in Engeland

27 juli 2018 om 11:27

Het ging al een paar dagen. Maar vandaag is zijn naam voor het eerst genoemd op de site van Werder. De foto's van de handtekening. Denk een goede club voor Klaassen. En het voetbal van Werder past wel bij Klaassen.

27 juli 2018 om 12:36

Misschien zien we hem zondag

Mooie club voor Klaassen. Nu weer zijn oude niveau terug zien te krijgen en wie weet komt er weer ooit een grotere club.

Benieuwd of hij nu wel de kansen krijgt en benut. Was een nuttige en drijvende kracht bij Ajax. Niet teveel poespas aan techniek, maar wel oog voor de ruimte en een neusje voor de goal.

Mooie stap voor Klaassen, hopelijk kan hij hier weer van zijn frustrerende vorige seizoen terugkomen en laten zien dat hij het kan in het buitenland. Succes Davy!

Goedzo! En nou voetballen nondeju! We gaan het zien, heb er in ieder geval zin in.

Flink verlies gemaakt dan voor everton. Ben benieuwd hoe klaasen het gaat doen in duitsland. Is denk ik wel het type voetbal wat hem ligt.

Wellicht ligt de Bundesliga hem meer.. maar anders vrees ik dat dit een gevalletje Luuk de Jong gaat worden.. wellicht dat PSV hem dan oppikt in de winter als ze nog geen vervanger voor Van Ginkel hebben gevonden..

27 juli 2018 om 10:53

Ik kan me Davy echt niet voorstellen in een PSV-shirt, maar er zijn natuurlijk gekkere dingen gebeurd..
Ik denk ook dat dit een prima keuze is van zowel Werder als Klaassen. Snel weer op niveau en snel terug in Oranje!

27 juli 2018 om 10:58

Ik durf met zekerheid te stellen dat Davy niet zo is als Siem de Jong (waar ook nog mee speelde dat die met zn broertje kon ballen).. Een Davy of Vertonghen ofzo hebben teveel met Ajax.. die gaan echt niet naar PSV.

27 juli 2018 om 11:03

Zelfs Van Der Meyde ging naar Psv..

27 juli 2018 om 11:11

En Kluivert schoot PSV tegen Ajax naar een kampioenschap Zo der dollen is dit een heel andere situatie en gaat Klaassen niet na 1 jaar alweer weg bij Bremen. En ik denk dat ie daar goed past!

27 juli 2018 om 12:04

Vd meyde is voor mij geen ras Ajacied altijd over geld te zeiken en lachend het trainingsveld betreden na een 0-3 nederlaag tegen Van Nistelrooy Davy zou dat nooit doen Kluivert was op retour en had Ajax eerst gevraagd netzoals Siem maar ajax had ze op dat moment niet nodig

27 juli 2018 om 12:01

Davy in een Psv Shirt???? Zonnesteek opgelopen zeker zou wel gelijk 1 van de betere spelers zijn dan haha

27 juli 2018 om 13:06

tegen iemand zeggen dat die een zonnesteek heeft opgelopen om vervolgens een nog dommere opmerking te plaatsen dat is pas hilarisch

Denk nog steeds dat hij kan slagen. Klaassen is een speler met een goede basistechniek, veel loopvermogen en gevoel voor ruimte/diepte en maakt makkelijk een doelpunt. Bij Everton kwam hij in een team wat totaal niet draaide en met Sigurdsson/rooney speelde Klaassen in een verkeerde rol waardoor zijn sterke punten niet gebruikt konden worden.

27 juli 2018 om 11:19

Zijn kwalitieten die je noemt heeft hij enkel laten zien op eredivisie niveau. Ik ben bang dat hij voor engeland, duitsland, spanje, italie en zelfs frankrijk te kort komt. Denk dat hij al vrij snel zal terugkeren in de eredivisie en dan niet bij ajax.

27 juli 2018 om 11:40

Die kwaliteiten liet hij in de EL/CL ook bij Ajax zien.

Nu staat er weer heel veel druk op Klaassen , aangezien hij een recordaankoop is nu voor Werder en er veel van hem word verwacht , ik ben bang dat hij het niet gaat waarmaken en verder wegzakt aange3zien hij weinig vertrouwen heeft nu Ik zie hem ook niet meer in oranje terug ko0men , maar hoop het natuurlijk voor hem dat het nu weer bergop gaat.

27 juli 2018 om 13:53

Ach, je kan ook zeggen dat er vertrouwen uit spreekt, waar hij misschien dan weer uit kan putten.

In mijn ogen een goede keuze.. Werder speelt het voetbal wat Klaassen het beste past en ook de Duitse mentaliteit zal Klaassen goed liggen ik zie dit wel goed komen als die zijn koppie er bij weet te houden. Werder is een grote club in Duitsland met wisselende successen. Vergelijkbaar met AZ in Nederland maar dan beter.

Daar nog ff falen en dan kan-ie terug naar Nederland. Ik zet m'n geld op 2020 rentree bij Ajax.

Ik blijf er namelijk bij dat Klaassen gewoon niet goed genoeg is voor de sterkere competities. Hij is overal wel oké in. Een soort matigere Dirk Kuyt met wat minder vechtlust. Prima voor de Eredivisie.

27 juli 2018 om 11:01

Dan ben ik benieuwd als we de vechtlust weg laten, waar Kuyt dan minder matig in is ten opzichte van Klaassen? Ik bedoel Klaassen zijn vechtlust is ook bovengemiddeld maar dat van Kuyt was simpelweg ongekend hoog. Maar voorderest denk ik dat Klaassen in vele opzichten een veel betere voetballer is dan Kuyt ooit is geweest.

27 juli 2018 om 11:55

Scorend vermogen, veelzijdigheid, maar vooral consistentie en werkethiek. Vooral dat laatste is echt een onderschat facet van topsport. Daarnaast gaat bij Klaassen alles in een te laag tempo. Zijn handelingssnelheid is gewoon te laag voor de top.

Kuyt is overal waar hij heeft gespeeld geliefd en minimaal redelijk succesvol geweest. Topscorer van de Eredivisie, cultheld op Anfield, zeker na zijn hattrick tegen United, verdienstelijk gespeeld bij Fener, een WK-finale gespeeld met Nederland. Vier jaar later nog een halve finale als back (veelzijdigheid). Gewoon een prachtige carriã¨re voor iemand van zijn talent.

Ik vind Kuyt eerlijk gezegd juist in alles beter dan Klaassen. Toen Kuyt in de Eredivisie speelde stelde onze competitie ook nog een stuk meer voor dan toen Klaassen excelleerde.

27 juli 2018 om 12:48

Op de backpositie was Kuyt gewoon veldopvulling. Ik snap dat er mensen zijn die fan worden van harde werkers. En in feite is Klaassen dat ook. Maar Klaassen is wel echt op vele vlakken een betere voetballer dan Kuyt. Ongeacht dat Kuyt natuurlijk de hardere werker was (zo niet de hardst werkende speler uit de geschiedenis van het NL voetbal).

27 juli 2018 om 13:16

Ik ben een grote fan van alles wat Ajax is, maar om Klaassen hoger in te schatten dan Kuyt is niet realistisch. Kuyt is zonder twijfel (bij mij) een van de grootste spelers van zijn generatie. Goede harde werker, prima techniek, doelgericht, op vele plaatsen inzetbaar, enzovoorts. Natuurlijk is Kuyt geen Cruijff of Robben, maar zeker veel beter dan Klaassen.

27 juli 2018 om 15:14

@pro2312

sterk verhaal. Kuyt was onbetwist basisspeler bij Liverpool en blinkte daar met regelmaat uit. voor Klaassen was Everton al een flinke stap te hoog. Kuyt zijn handelingssnelheid aan de bal lag ook een stuk hoger dan bij Klaassen dus naar mijn mening was Kuyt echt de veel betere voetballer

27 juli 2018 om 16:49

Ook sterk van jou om Liverpool (en het niveau van toen) te vergelijken met Klaassen bij Everton nu?.. De Kuyt van dat jaar, zou nu wekelijks op de tribune plaatsnemen bij Liverpool..

27 juli 2018 om 17:06

daar ben ik het niet mee eens. dat Liverpool waar Kuyt in speelde had geweldige spelers als Suarez en Gerrard waar hij mee samen speelde. die schat ik toch wel wat hoger in als wat er nu bij Liverpool speelt. een Wijnaldum en Henderson hadden daar niet eens in de basis gespeeld bv

dat Liverpool was overigens ook echt 2 klassen beter als het huidige elftal van Everton dus ik snap je stelling niet helemaal. het Liverpool waar Kuyt in speelde haalde ook meerdere keren de halve finale en de finale van de Champions League. of het team van Klopp dat structureel gaat lukken moet je nog maar afwachten

Kuyt heeft zich bewezen in de top, ook op Ek's en Wk's. Klaassen gaat nu naar Werder Bremen, dat zegt eigenlijk alles over het kwaliteitsverschil tussen deze 2 spelers

Positief voor Davy. Ik vraag me alleen af of de Bundesliga niet te hoog gegrepen is voor Klaassen. Vind hem meer geschikt voor bijvoorbeeld het Championship, de Schotse Premier League of de Turkse competitie.

In welk systeem komt hij te spelen?

Hopen dat Werder met Davy in de ploeg terug kan keren in de top 10 van de Bundesliga komend seizoen.

Hij toont wel weinig zelfkennis als hij hoopte op iets aantrekkelijkers. Met dit idee instappen bij een club is geen lekker begin lijkt me van beide kanten. Zou Davy zich beseffen dat het voorlopig de laatste kans is? Als hij hier faalt is de volgende halte de eredivisie of Turkije/de zandbak.

27 juli 2018 om 11:15

Turkije slash zandbak? Turkije en de zandbak samen in een adem noemen is nogal overdreven vindt je niet?

27 juli 2018 om 11:20

Niet echt nee is ongeveer t zelfde je gaat er alleen spelen voor t geld

27 juli 2018 om 15:12

nou, als je kijkt naar de spelers die er in de Turkse competitie rondlopen lijkt dat me toch een stuk aantrekkelijker daar te spelen dan in de Eredivisie

28 juli 2018 om 22:04

Yeah right. En voor wat zouden voetballers hier moeten komen voetballen dan? Voor het oh zo geweldig hoge niveau?

Verstandige keuze. Duitse competitie is precies wat bij hem past. Veel loopvermogen en diepgang. Hopelijk is hij zo slim geweest om topfit te blijven zodat hij gelijk kan gaan spelen.

Duurste aankoop in de clubgeschiedenis ? Dan had ik mn geld aan wat anders besteed.

Ik hoop wel voor Davy dat hij het daar beter gaat doen. Zal in het begin wel aanpoten worden.

Davy toch... Van Ajax waar je echt een topper was naat Everton.. totaal mislukt daar misschien ook wel niet echt een kans gekregen en nu naar Werder... Mooi die Duitse stadions en goede ploegen! Ongetwijfeld een redelijk salaris maar toch een stap achteruit tov Ajax... Jammer dat er zoveel talenten mislukken

Hele slimme stap van hem. Everton blij dat ze nog 15 miljoen beuren en Klaassen gaat naar een fantastische competitie en gewoon een mooie club.

Poeh , das een stappie terug .. Werder Bremen bivakeert de laatste jaren in de onderste regionen van de Bundesliga , gevallen topclub in Duitsland .

Ik vraag me af wat voor “aantrekkelijkers” hij dacht voorbij te zien komen na alleen maar reserve te hebben gezeten...

27 juli 2018 om 11:17

Dit is ook onzin van VZ. Het wachten op iets aantrekkelijkers ging weken terug over Huddersfield Town dat zich ook gemeld had voor Klaassen, niet om Werder Bremen. Beetje flauw om dit nu zo te noemen van VZ, want hiermee lijkt het alsof Klaassen niet wilde.

29 juli 2018 om 16:44

Ahhh, ik dacht idd zoiets gelezen te hebben. Mooi stukje journalistiek... ;-)

Ten eerste hoop ik dát hij slaagt in Duitsland! De druk ligt er ook daar direct vol op aangezien hij een record aankoop is. Daarnaast moet ik wel zeggen dat ik het vreemd dat zo'n grote Duitse club nog nooit meer dan 15 miljoen heeft uitgegeven voor een speler, je zou verwachten dat ze daar financieel meer mogelijkheden hebben dan bijvoorbeeld Ajax

27 juli 2018 om 12:19

Werder komt er nu weer een beetje bovenop. Hebben het een paar jaar financieel moeilijk gehad konden geen grote transfers maken. Qua grootte is het gewoon middelmaat in de Bundesliga. In de 2e liga zijn clubs als Köln en HSV groter.

In het huidige moderne voetbal moet je als speler ergens in uitblinken wil je het buiten de Eredivisie redden, Klaassen heeft een dito techniek, een goed schot, een redelijke motor en werklust maar blinkt nergens in uit.

Tempo ligt iets minder hoog in de Bundesliga dus misschien dat hij daar wel tot zijn recht komt maar het is wel schrijnend dat de beste speler van de Eredivisie en de aanvoerder van Ajax totaal flopt bij Everton.

Bremen heeft een goed elftal met potentie en een goeie trainer, die moeten zich prima in de middenmoot onderkant subtop kunnen spelen.

Volgens mij krijgt Ajax nog 10% doorverkooppercentage op Klaassen plus een opleidingsvergoeding van 750.000. Dus krijgt Ajax 2.250.000 met deze transfer.

Deze beste jongen gaat het niet redden in engeland ,spanje italie of duitsland. Hij was het lachertje van het team in Engeland en kwam daar op alle fronten te kort. Koeman heeft hem gehaald omdat het een nederlander was denk ik. Ik heb 4 trainingen gezien in engeland en ik had medelijden met hem😑

omdat hij op iets 'aantrekkelijkers' hoopte... Deze jongen heb het iets te hoog in zijn bol. Als Bremen zijnde zou je toch gelijk afkappen.

Wellicht kan Klaasen as zondag al debuteren in de oefenwedstrijd tegen Groningen.

Ik hoop oprecht dat hij het gaat redden daar. Spelers die zo'n goede mentaliteit hebben, gun ik het 't meest. Maar heb wel m'n twijfels. Ben het maar deels eens met de argumenten 'hij past beter bij de fysieke Bundesliga' en 'Duitsers zullen zijn inzet waarderen'. Ook in de Bundesliga is het tempo moordend hoog en ik vraag me af of Klaassen dat aankan.

Mocht hij hier ook niet slagen kan hij over een jaartje of twee weer terug naar Ajax. Van Bazoer hoor je eigenlijk ook niks meer.

Wacht op iets aantrekkelijkers. Verdient 3,5 miljoen per jaar en raakt geen peppernoot. Wat een leven ik had ook voetballer moeten worden Wens hem wel succes lijkt me frustrerend als je zo weinig speelt als profvoetballer.

Prima voor zijn carrière verstandig besluit Bundesliga goede competitie goede aanhang en door vertrek van Delaney naar BVB mis zelfs basis.

Prima stap! Heeft Ajax nog doorverkoop afgedwongen destijds? Krijgen in ieder geval een leuk percentage omdat het een jeugdspeler was bij Ajax.

Met deze transfers kan werder eindelijk een stabiele club worden en Europa league spelen

Net al zijn eerste goaltje meegepikt. De bundesliga ligt hem denk ik beter de premier league, bij Everton had hij al veel spelers voor zich die beter waren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Werder Bremen

Stand
Actuele wedstrijden

323 fans
Middenvelder, 26 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 20 november
Mino Raiola heeft woensdag een ontmoeting gehad met AC Milan om over een rentree van Zlatan Ibrahimovic te praten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren