Uitslagen vriendschappelijke wedstrijden dinsdag 17 juli

Uerdingen (Dui) - FC Eindhoven 1-0

Ontbreekt er een oefenduel van een Nederlandse club? Laat het ons weten door hieronder te reageren!

1
2

29' 1-0 voor Vitesse, na een corner valt de bal op de rand van de 16 waarna Bruns hem met een laag schot binnenschiet. Vitesse maakt wel een frisse indruk, met regelmatig snel aanvallend voetbal. Smetje is een blessure bij Gong na 7 minuten.

62' 2-0 Vitesse door Beerens. Aanval over links, Linssen speelt naar Bruns bij de tweede paal, die hem op zijn beurt weer klaarlegt voor Beerens.

Begin van de tweede helft zijn Serero en Van der Werff er in gekomen voor Bero en Clarke-Salter. Mede door die wissels is Lokomotiv de tweede helft beter, dus de goal van Vitesse komt op een goed moment.

88' En ook nog 3-0 voor Vitesse, een vrije trap van 20 meter wordt prachtig door Büttner in de kruising gekruld.

En afgelopen, 3-0 winst voor Vitesse. Uitslag is wel enigszins geflatteerd, vooral in de tweede helft zijn we een paar keer goed weggekomen (bal op de paal, vrije trap in het strafschopgebied). Eerste helft was wel sterk, dus al met al is het wel een verdiende overwinning.

17 juli 2018 om 14:01

Vond je het zo geflatteerd dan? Linssen, matavz en Beerens hadden er ook allemaal nog 1 kunnen maken. Eerste helft speelde lokomotiv met 7/8 basisspelers, en hebben ze geen fatsoenlijke kans gehad. Vrije bal in strafschopgebied was gewoon oerdom, en is een kans die je normaal niet tegenkrijgt.

17 juli 2018 om 14:42

Heb je gelijk in, het was ook niet heel geflatteerd, maar een 3-1 had in mijn ogen gezien de hele wedstrijd de verhoudingen beter weergeven. Eerste helft was ijzersterk, de eerste 25 minuten van de tweede helft minder. Daarna herpakten we het wel weer.

17 juli 2018 om 15:38

Ja dat is waar, hebben toen al aantal kansen gehad. Vitesse herstelde zich echter knap. Hopen dat ze deze lijn doortrekken. Vond het aardig goed staan met het basisteam.

17 juli 2018 om 21:37

Wanneer speelt Vitesse Europees?

Triestig besiktas
85e min 2-0 voor
90e 2-2 tegen reading.
Sjongejonge belachelijk.
Zie meer van deze clubs dit soort wedstrijden spelen.
Als het je niet interesseerd begin er dan niet aan.

17 juli 2018 om 21:36

Matchfixing? Zelfs op oefenwedstrijden wordt er gegokt, vraag dat Heerenveen maar. Die kregen om niets 2 penalty's tegen destijds.

En ook verloren van Dordrecht. Eerste wedstrijd tegen Emmen wordt meteen een 6 punten wedstrijd