Spanje lonkt voor Hazard: ‘Hij kende zes fantastische jaren bij Chelsea’

Maandag, 16 juli 2018 om

Eden Hazard wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid. De aanvaller liet na de zege op Engeland in de troostfinale weten dat hij wellicht toe is aan een nieuw avontuur en Roberto Martínez wacht de ontwikkelingen met interesse af.

“Of ik hem voortaan in Spanje moet gaan bezoeken? Nu kan daarover gesproken worden”, lachte de bondscoach van België in Villa Sporza op Eén. “Dat er tijdens het WK amper iets is gezegd over de toekomst van de spelers individueel, zegt veel over hun concentratie. Ook Thibaut Courtois had het uitsluitend over de viering, niet over zijn eigen toekomst. Eden kende zes fantastische jaren bij Chelsea.”

De 27-jarige Hazard vertelde dat het WK hem heeft ‘overtuigd’ dat hij ‘op een moment is gekomen waarop ik kan vertrekken’: “We zullen zien wat de toekomst brengt. Ik weet niet welke clubs zich zullen melden, maar jullie kennen mijn voorkeur”, leek de 92-voudig international te doelen op Real Madrid.

De linksbuiten annex aanvallende middenvelder heeft meermaals laten weten dat hij een zwak heeft voor de Champions League-winnaar; zo zei hij vorige week maandag nog dat ‘iedereen van Real Madrid droomt’. Het contract van Hazard loopt in Londen nog twee jaar door.


Poll

Denk jij dat Eden Hazard volgend seizoen in Spanje speelt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

49 reacties (laatste reactie door zlatanisme)

Er is een goede kans dat Hazard vertrekt. Maar het zal voor minimaal 200 miljoen euro zijn. Real zal de portomonnee flink moeten open trekken. Off: Zijn we eindelijk af van de jaarlijkse Ronaldo soap, krijgen we nu een Hazard soap.

16 juli 2018 om 17:03

Wat denk je dat gebeurt als Real "nee" zegt tegen 200 miljoen (wat overigens veel te veel is) en verder kijkt? Geen retorische vraag trouwens, maar 1: wat voor signaal geef je dan als Chelsea af en 2: op welke manier gaat Hazard zich dan nog kunnen motiveren komend seizoen?

16 juli 2018 om 17:21

Hazard is een zeer goede, respectvolle speler. Die gaat weer gewoon vol motivatie het nieuwe seizoen in.

16 juli 2018 om 18:38

Ben jij zijn therapeut of zo, aangezien je precies weet hoe die zich gedragen zal?

16 juli 2018 om 18:53

Maar echt denk dat als die echt weg wilt, Chelsea weinig keuze heeft. Tegenwoordig hebben spelers meer dan macht dan je denkt.

17 juli 2018 om 09:13

Dan gaat Hazard het jaar erna voor de helft van het geld weg, en heb je een speler die waarschijnlijk niet op en top gemotiveerd is.

Dat is dubbel verlies voor Chelsea

16 juli 2018 om 17:03

200 miljoen? Dat is 20 miljoen minder dan voor neymar. Dit terwijl hazard minder is, bij een kleinere club speelt, een minder lang contract heeft, geen cl speelt en zelf weg wil... Als je denkt dat je daar 200 miljoen voor krijgt denk ik dat je eens voor een hersenscan moet gaan hoor

16 juli 2018 om 17:10

Oke, dat wil dus zeggen dat het bestuur hem niet wil verkopen volgens mij? Misschien dat hij daarom 200 miljoen moet kosten. Het bestuur vind hem trouwens ook niet minder dan Neymar, terecht dat hij zoveel moet kosten.

16 juli 2018 om 17:19

Chelsea een kleinere club dan PSG? Haha grappemaker. Of bedoelde je Barca ipv PSG

16 juli 2018 om 17:28

het klopt dat Chelsea geen kleinere club is. Echter gezien de fifa ranking zit er wel een groot gat tussen Psg(7de) en Chelsea(12de).

16 juli 2018 om 17:42

Ja de laatste 2 jaar, omdat er 1 jaar geen CL is gespeeld en afgelopen jaar het verpest hebben in de 8ste finale. Laat PSG eerst maar eens een CL winnen.

16 juli 2018 om 18:34

Barca vs Chelsea hè. Hij ging weg bij barca

16 juli 2018 om 18:40

Londonfootball lijkt bestuurslid te zijn bij Chelsea. Aangezien hij precies weet hoeveel Hazard moet kosten en hij zeker is dat Hazard niet voor minder verkocht zal worden.. Lijkt me eerder hoopvol gebrul..

16 juli 2018 om 19:52

Wishful thinking idd, meer niet. Zo gaat het de laatste paar dagen al op vz en dat wordt gevoed door een gerucht dat Chelsea 200m pond wil ontvangen voor Hazard.

Hazard verdiend de stap en Chelsea moet ook meewerken aan een speler die je club zoveel bezorgd heeft. Een van de weinige spelers die iets leuks laat zien in dat elftal.
Als onze vriend Willian ook weggaat is er welgeteld 1 creatieve speler over Fabregas

16 juli 2018 om 17:03

Chelsea moet helemaal niets. Real moet dokken, of anders geen galactico. Hazard forceert geen breuk tot zo ver dus een langer verblijf is een optie, zonder Coutinho drama soap. Chelsea weet heel goed dat Hazard de laatste optie voor een nieuwe galactico is die Ronaldo vervangt, en ze weten dat Real een dikke spaarpot heeft. Dat wordt grof dokken, anders geen feest.Het helpt trouwens ook mee dat Hazard een aardig ego heeft. Hij geeft (eerlijk) van zichzelf aan dat hij bij de besten ter aarde behoort, zelfs dat ie 300 miljoen waard zou zijn. Dan gaat hij echt niet jammeren als Chelsea de jackpot voor hem vraagt, hij snapt immers dat ie het waard is.

16 juli 2018 om 22:02

Ik snap echt die misplaatste arrogantie echt totaal niet van die Chelsea fans. Die doen alsof ze Ronaldo hemzelf in huis hebben.

Met dat 'chelsea moet helemaal niets' 'minimaal 200 Miljoen'. Bah bah... Typische Chelsea fans hoor.

Hazard is een geweldige speler, maar laten we die oogkleppen eventjes af doen. Hazard is niet meer dan Neymar (220 mil) waard. Ik schat hem rond de 150 - 170 miljoen momenteel.

Als Hazard weg wilt, dan heeft Chelsea niks te zeggen, Bij een prima bod van Real moet Chelsea dit gewoon accepteren en Eden de transfer gunnen, hij heeft er al 6 jaar gespeeld. Aan een ontevreden Hazard heb je ook niks namelijk.

16 juli 2018 om 23:03

Hah, je noemt Chelsea fans serieus arrogant? Terwijl alles en iedereen letterlijk elk jaar denkt dat Hazard wel even naar Real zal verkassen, en dit tot 4 (!) keer toe nog niet is gebeurd? Bah bah yourself..Ik zeg nergens dat hij meer waard is dan Neymar (voor de duidelijkheid: die 300 miljoen die ik aanhaal is iets wat Hazard over zichzelf gezegd heeft). Ik zeg enkel dat Chelsea in een gunstige onderhandelingspositie zit. Real is namelijk zowat afhankelijk van Chelsea om Ronaldo op te kunnen vangen, daar hun eerste 2 doelwitten onhaalbaar zijn. Dat wordt dus of volle poen betalen, of gewoon pech gehad. Iemand die miljarden heeft verdient in de olie industrie zal dat denk ik beter begrijpen dan Professor Oak die denkt dat Chelsea niks te zeggen heeft over zijn eigen speler. Lachwekkend dit.


Hazard heeft zelfs nog niet eens een transferverzoek ingediend, en flirt al jaren met Madrid terwijl hij ook steeds benadrukt gelukkig te zijn in Londen. Ook deze keer heeft hij dat weer gezegd, dus er is geen mogelijk scenario dat Chelsea met een ontevreden speler blijft zitten. Waar het op neerkomt: er is geen scenario waarin Chelsea verliest. Real heeft zichzelf juist in de voet geschoten door Ronaldo te laten gaan voordat ze een vervanger hadden, want nu gaan overal de prijzen voor hun omhoog. Of dacht je dat iedereen vriendelijk en vrolijk hun sterspelers in de aanbieding zet omdat ze toevallig de grootste ter wereld zijn? Economisch gezien werkt dat namelijk precies omgekeerd.


En last but not least, Chelsea is een club die nog nooit gedwongen is een sterspeler te laten gaan. Dat mensen nu denken dat Hazard wel ff voor een habbekrats weg kan is belachelijk. Ik ben op zich wel voorstander van een transfer, maar voor de volle pot zodat Sarri een lekker aanvallend team kan gaan bouwen.

16 juli 2018 om 17:39

‘Een van de weinige spelers die iets leuks laat zien’ en ‘Chelsea moet ook meewerken’ gaan natuurlijk niet samen, dat snap je ook wel toch?

17 juli 2018 om 09:14

Jawel, want hij past totaal niet bij Chelsea qua spel. Die willen het liefste op elke positie iemand die minstens 1,85m lang is.

Hij lijkt me echt the perfect fit voor een nieuw galacticos elftal. Heerlijke versnelling, overzicht, en oogje voor de medespeler.

16 juli 2018 om 22:28

Nou het oogje voor de medespeler miste hij ff tegen Frankrijk(bij 0-0 stand 1e helft bal opzij leggen op Lukaku was 100% de 1-0 geweest)....dat moment vond ik echt zonde want Eden is zeker minder egoïstisch als Ronaldo jammer dat hij het op zo'n belangrijk moment in de wedstrijd ff miste!

185 miljoen voor Hazard en Courtouis goeie deal toch?

16 juli 2018 om 19:36

Meer als 185 voor Hazard en 65 voor Courtois

hazard doet het al 6 seizoenen fantastisch bij chelsea. seizoen op seizoen veel goals een geweldige speler. real zou een mooie stap hogerop zijn en een mooie bekroning van een sterk gespeeld wk.

stiekem hoop ik dat real stunt en hazard en mbappe zou halen. de soaps zijn de wereld nog niet uit.

16 juli 2018 om 17:10

Mbappe komt deze zomer sowieso niet. Hij wilt zelf bij PSG blijven en Real heeft er al een statement over gebracht dus die kans is niet aanwezig dat hij komt voor nu.

16 juli 2018 om 17:13

Klopt maar toch blijf ik stiekem hopen haha. We hebben wel gekkere dingen meegemaakt in de voetballerij dan een speler of club die terug komt op zijn woorden.

Echt nodig vind ik hem niet maar hij zou zeker passen, maar Real zou echt niet meer dan 150 mil moeten betalen .

16 juli 2018 om 17:14

Hoezo niet nodig? Welke speler zou je linksbuiten plaatsen die in de buurt kan komen van het rendement dat Ronaldo leverde bij Real?

16 juli 2018 om 17:16

Bale ... :D
btw niemand haalt dat rendement haha en in de buurt komen.. lastig lastig.....
(als ze bale laten gaan dan lijkt Hazard mij nodig..maar zeker niet voor 200mil).
Maar ik heb idee dat zowel benz en bale blijven? Ze zijn al gegaan voor de keuring las ik .

16 juli 2018 om 17:22

haha, ik denk dat Hazard Benzema en Bale de meest ideale voorhoede is mits ze met 3 aanvallers spelen. Als ze met 2 aanvallers spelen zie ik Hazard en Bale wel als een van de sterkste duos in spanje

16 juli 2018 om 17:28

Is ook best een optie ja!!
Zie Hazard overigens wel graag komen vind dat bedrag alleen absurd en denk niet dat Real 200mil gaat dokken. Kunnen ze beter een seizoen (of 2?) uitzitten en dat geld voor Mbappe gebruiken in een later stadium.

Wel raar overigens dat ze Benz blijkbaar nogsteeds gaan behouden.had echt gedacht dat ze hem gaan verkopen maar lees helemaal niks dat hij zal vertrekken.
Mjah ik dwaal af nu

Maar Real heeft echt een probleem nu CR weg is, alle goede spelers zijn al zwaar bezet . Hazard is zowat de enige speler die ze volgensmij echt kunnen halen en die best voldoet. Mba gaan ze ook wel kunnen halen alleen dat is nu nog te vroeg.

17 juli 2018 om 09:04

Er zijn wel meer goede buitenspelers buiten de basisspelers van superrijke clubs - Perisic, Martial, Salah, Brandt, Thauvin, Douglas Costa, Keita Balde, Coman...die zijn allemaal (nog) niet zo lang zo goed als Hazard, maar kwalitatief geen gekke spelers.

Hij kende 6 redelijke jaren bij Chelsea ja, was vaak zo wisselvallig als wat.

16 juli 2018 om 17:29

haha redelijk dan zou jij eens die statistieke moeten bekijken.. grapjas

16 juli 2018 om 17:51

Aangezien je zo zelfverzekerd onzin eruit spuwt, noem eens wat voorbeelden aub.

16 juli 2018 om 18:59

Ik vind Belgen maar niks eerlijk gezegd. Maar het is ook wel te onderbouwen want hij scoort al jaren vrij weinig en geeft ook niet zoveel assists.

16 juli 2018 om 20:23

Wat vond je van Van Persie destijds? Qua goals en assists bvb? Verder is er natuurlijk niemand die je kan dwingen om de Belgen leuk te vinden. Iedereen zijn mening natuurlijk.

17 juli 2018 om 08:46

Het WK is gedaan Ruudje je mag nu ook wel eens ophouden met dat ik-haat-Belgen gedrag.

16 juli 2018 om 18:09

Ruud vindt Belgen maar niets. Dat kan je aan al zijn posts wel uitmaken ondertussen. Of hij die 6 jaar elke wedstrijd van Chelsea heeft bekeken, durf ik te betwijfelen. Het laatste jaar van Mourinho was slecht. Maar toen was hij niet de enige natuurlijk. De sfeer was toen zo verrot dat het voor iedereen moeilijk was. Vooral die periode is een stok om Hazard met te slaan. Vorig seizoen was ook minder, maar dan vooral omdat de selectie mismeesterd is. Alleen middelmaat erbij om een titel te verdedigen. Dat kon nooit goed komen. Hijzelf deed het overigens meer dan ok. Met een man of the match trofee in de bekerfinale.

Voor minder dan 200m laten ze hem niet gaan, als ik het zo lees. Maar Perez zal ook geen 200m betalen voor hem, voor een speler dat niet z’n voorkeur geniet.

16 juli 2018 om 19:35

Let maar op, 170 miljoen euro gaat hij kosten. Of een package deal met Courtois voor wat meer.

Hoezo geniet Hazard niet de voorkeur van Perez?

16 juli 2018 om 19:43

Die valt natuurlijk elke avond in slaap met een foto van Mbappe naast zich ingelijst. Neymar zou meer commerciele waarde meebrengen met die Zuid Amerikaanse achterban. Hazard lijkt me optie 3, nu enkel naar 1 verschoven omdat de eerder genoemden onmogelijk lijken.

Natuurlijk heeft hij niet dezelfde winstmarge als een Ronaldo of een messi, maar als speler behoort hij tot de top.. Scoort hij meer dan 20 goals, nee.. Kan je hem gebruiken op het allerhoogste niveau.. Ja..

Zou de ideale man zijn voor real. Heeft bewezen een elftal te kunnen dragen zowel bik de rode duivels als bik chelsea . Wat zou het mooi zijn één van de beste belgische spelers ooit in een real madrid shirt te zien schitteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

België

FIFA ranking: 1
111 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
L. TrossardAanvaller
T. CourtoisKeeper70
S. MignoletKeeper00
M. SelsKeeper
T. AlderweireldVerdediger60
Voor de complete selectie: Clubpagina België.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina België.

762 fans
Middenvelder, 29 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 25 januari
De Saudische kroonprins Mohamed Bin Salman heeft zijn pijlen op een andere Premier League-club gericht nadat het niet is gelukt om Manchester United over te nemen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren