‘Ik kan niets beloven, maar zoals het er nu voorstaat blijf ik bij Ajax’

Vrijdag, 13 juli 2018 om

Frenkie de Jong werd de afgelopen weken nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Barcelona, maar Marc Overmars houdt vooralsnog de poot stijf. De directeur spelerszaken van Ajax heeft volgens de laatste geruchten aan Eric Abidal, zijn tegenhanger in het Camp Nou, laten weten dat De Jong niet mag vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA en het talent lijkt deze berichten te onderschrijven.

De Jong heeft zelf ook iets meegekregen van de geruchten over interesse van de Spaanse grootmacht: “Dat heb je goed gehoord, ja. Of het klopt? Daarvoor moet je bij Marc Overmars zijn”, reageert hij tegenover AT5. De Jong bevestigt wel dat er concrete interesse voor hem was van andere clubs: “Ja.”

De toekomst van De Jong lijkt op korte termijn dan ook in Amsterdam te liggen: “Dat kan ik niet beloven, maar zoals het er nu voorstaat blijf ik bij Ajax.” De middenvelder ging vrijdagavond met zijn club met 1-3 onderuit tegen Anderlecht en was niet tevreden over zijn eigen optreden: “Ik vond mijzelf wel echt slecht vandaag.”

“Als ik zo speel als vandaag speel ik snel bij een mindere club dan Ajax, denk ik”, ging hij verder met een knipoog. “Maar ik denk wel dat ik dit seizoen bij Ajax blijf.” De Jong vliegt zaterdag met de rest van de selectie naar Engeland, waar Ajax een trainingskamp belegt als voorbereiding op het eerste duel in de voorrondes van de Champions League. Sturm Graz is over twaalf dagen in Amsterdam de eerste tegenstander.


Poll

Denk jij dat Frenkie de Jong nog langer dan een seizoen bij Ajax blijft?


Gerelateerd

68 reacties (laatste reactie door falonso)

Is gewoon voor beide partijen beter als die jongen gewoon nog minimaal een jaar bij Ajax blijft.

14 juli 2018 om 01:08

Ja, maar deze snotneus kan niks beloven..... Wat een gekkenhuis daar weer in de hoofdstad. Cruijff draait zich om in z'n graf.

14 juli 2018 om 01:23

Onzin! Natuurlijk kan hij niets beloven. Als morgen zijn droomclub (Barcelona) komt met 50 Miljoen Euro kan Overmars geen 'nee' meer zeggen.

14 juli 2018 om 01:27

Als die komen moet je het ook direct doen ! Heeft pas 19 wedstrijden Eredivisie in de benen , en nog alles te bewijzen maar voelt zich eigenlijk al te goed . Wat een grap...

14 juli 2018 om 01:47

Hoe kom jij erbij dat hij zich te goed voelt? Hij zegt niets maar dan ook niets dat dat suggereert, maar jij kan blijkbaar in zijn hoofd kijken?

14 juli 2018 om 01:50

Als je de berichten eerder deze zomer mag geloven stuurde hij wel erg op een vertrek naar barca en daarmee indirect dat hij te goed zou zijn voor Ajax.

14 juli 2018 om 02:06

Welke berichten? Ik heb genoeg gelezen en nergens heeft hij gesuggereerd dat hij te goed zou zijn voor Ajax.

14 juli 2018 om 08:43

Frenkie kan niks beloven,omdat ie afhankelijk is van beide clubs. als deze akkoord gaan,dan is ie meteen weg. anders had ie allang gezegd : ik blijf.

14 juli 2018 om 10:11

Hilarisch deze massale selectieve verontwaardiging in een voetbalwereld die helemaal van het padje is geraakt. Nee, natuurlijk is het mogen afkopen van een contract voor 222 miljoen om het recht te krijgen een speler voor 4,5 of 6 jaar vast te mogen leggen niet normaal.

Het meest ironische is nog dat deze oneliners uit een heel leuk interview zijn geknipt, waarin Frenkie nogal kritisch over zijn eigen spel is en dus eigenlijk heel nuchter is. Dat verhaal over Barcelona komt uiteraard van de interviewer, maar daarover houdt hij zich op de vlakte. Al is het bij het spelletje wat de interviewer op gegeven moment speelt wel duidelijk welke interesse er is. Maar waarom men boos zou moeten worden omdat Barcelona zich voor Frenkie gemeld heeft, is mij een raadsel.

Laat hem nou eerst maar eens een of twee seizoenen goed spelen in de basis van Ajax, daarna moet hij pas gaan kijken naar een transfer.

Als je met al deze 'talenten' deze voorbereiding neer zet, vind ik het knap dat clubs als Barça nog interesse houden. Je moet je kapot schamen.

14 juli 2018 om 00:11

Idd hij mag superblij zijn dat hij bij Ajax speelt.

14 juli 2018 om 00:11

Frenkie moet zich kapot schamen omdat hij na lange afwezigheid door een blessure een slechte helft speelt? Of reageer je gewoon totaal off-topic?

14 juli 2018 om 01:51

Bij barca moet je de eerste wedsteijd na een blessure er ook gelijk weer staan.

14 juli 2018 om 12:09

Je punt?

14 juli 2018 om 06:57

Inderdaad verschrikkelijk dat ze de voorbereiding gebruiken om af te stemmen...

Ik heb het wel een beetje gehad met het populaire geneuzel van die jonge jongens. Zitten ze tegenwoordig allemaal bij Raiola ofzo met hun; "ik kan niks beloven". Frenkie en Kluivert hebben beiden amper 3 leuke wedstrijden gespeeld in het eerste en doen direct alsof ze de grote vedette zijn. De Ligt komt net uit de pampers en gaat ook al vaag lopen doen over zijn toekomst. Lopen met z'n allen alweer waardeloos te presteren in de oefenpotjes, maar ohoh wat liggen ze goed in de markt.

14 juli 2018 om 00:13

"maar ohoh wat liggen ze goed in de markt."

Wil je zeggen dat dit niet zo is dan?

Ik snap wel wat hij zegt. Als Barca komt, zou hij dan nee zeggen? Ik denk het niet. Dus hij kan niks beloven. Het beste is wel om te blijven, daar hoop ik ook op, maar hij zegt hier volgens mij niks geks.

14 juli 2018 om 00:19

Nee, dat wil ik niet zeggen. Ik wil zeggen dat de focus wel eens op het presteren met Ajax mag gaan komen in plaats van continu 'het goed liggen in de markt' en de onzekerheid over de toekomst bij Ajax aan te halen. Totaal niet bevorderlijk voor het teamproces ook van die spelers die elk interview aanhalen dat ze open staan voor een vertrek.

14 juli 2018 om 00:22

Dat ben ik al meer met je eens, maar ik denk dat die focus er ook wel is. En als die er nu niet is, dan komt die er wel wanneer de serieuze potjes beginnen. Alleen als een verslaggever er naar vraagt, tja... dan geeft hij dit antwoord.

Ik hoop dat De Jong blijft, zeker nu Ajax flink bezig is op de transfermarkt. Tadic en Blind (mondeling akkoord) zijn toch wel aantrekkelijke spelers voor de Eredivisie. De Jong kan wel wat van ze leren.

14 juli 2018 om 00:45

falonso, hij kan ook gewoon zeggen 'daar hou ik mij niet bezig'. Dan hebben ze ook een antwoord. Als speler beloof je niks, maar zet je ook geen geruchtenmachine in werking.

14 juli 2018 om 00:49

Misschien houdt hij zich er wel mee bezig en wil hij niet liegen? Ja, hij kan dat antwoord geven, dus ongelijk heb je zeker niet, maar het gaat er mij meer om welke andere conclusies mensen trekken op basis van deze uitspraak.

14 juli 2018 om 01:03

Punt is dat die gastjes als Kluivert en nu dus De Jong doen alsof Ajax dankbaar mag zijn dat ze voor Ajax spelen. De club Ajax heeft in tegenstelling tot die jochies wel alles al bereikt en ik vind dat die jongens daar een stuk respectvoller mee om mogen gaan als ze nog geen seizoen constant hebben weten te presteren.

14 juli 2018 om 04:29

Volledig mee eens. Ze hebben talent, maar het zijn nog steeds snotapen en mogen wel wat meer respect tonen naar hun eigen werkgever. Misschien wat pijnlijk, maar leeftijdsgenoot Nouri was/is iemand die dat wel uitstekend begreep. Van de Beek volgens mij ook. Maar dat gedrag van De Jong, Kluivert en De Ligt begint mij ook langzaamaan te irriteren.

14 juli 2018 om 07:19

Verschil is wel dat Kluivert, de Ligt en de Jong telkens genoemd worden en vd Beek niet. Dan is het ook makkelijker met beide benen op de grond te staan.

14 juli 2018 om 07:17

Raiola heeft hier niets mee te maken. Maar zolang de meeste supporters talenten de hemel inprijzen en elke bondscoach een jeugdspeler met talent in Oranje laat debuteren vinden ze zichzelf al snel te goed voor de ED.

14 juli 2018 om 07:39

Is toch allemaal media training dit.

14 juli 2018 om 10:22

Wat een populair geneuzel, zeg. Dit kwam uit een prima interview met een frisse, pientere, vrolijke jongeman.

Interviewer: " Je blijft gewoon bij Ajax?"
Frenkie : "ja!"

Daarna komt pas dat "ik kan niets beloven", maar dat kan ik ook niet als ik tegen mijn baas zeg dat ik morgen weer op mijn werk kom. Misschien kom ik onder de tram, misschien belt een notaris dat mijn oudtante uit Amerika, die weduwe van een miljardair is, is overleden en dat ik de enige erfgenaam ben. Je weet gewoon niet wat morgen brengt

Hij zegt daarna meteen dat als hij zo slecht speelt als vandaag dat hij bij een mindere club dan Ajax terecht zal komen.

Er worden hier allerlei aannames gedaan door mensen die het interview niet gezien hebben. Deze jongeman wordt in de media door manipulatief knip en plakwerk weggezet als een verwende, pretentieuze snotneus, terwijl hij dat helemaal niet is. En het wordt als zoete koek geslikt, want dan kan het volk weer lekker mopperen...

Slap ventje die niet kan verdedigen en op het middenveld slechts een meevoetballer. Na Kluivert is het er nog eentje naar de bol gestegen. Hij moet oppassen dat hij geen 2e Veltman wordt, en dan te denken dat mensen hem naar Barca willen praten. Bizar.

14 juli 2018 om 00:15

Wat is er precies naar de bol gestegen dan? Hij zegt toch niet dat hij een transfer verwacht? Hij zegt niet dat hij te goed is voor Ajax, hij zegt niet dat hij te goed is voor de Eredivisie, hij zegt niet dat hij klaar is voor een stap. Wat zegt hij precies verkeerd?

En wat is een 2e Veltman precies?

Mensen die hem naar Barca willen praten? Nou, het lijkt erop dat er gewoon concrete interesse is. Dus wie praat hem dan naar Barca toe? De scouts van Barca?

14 juli 2018 om 00:34

Hij "denkt" dat hij bij Ajax blijft terwijl de fans "denken" dat hij een Ajacied is met een contract. Het lijkt er op dat er concrete interesse is van Barca? Waaruit blijkt dat dan? Ben jij bij Overmars geweest?

14 juli 2018 om 00:44

Fans denken niet dat hij Ajacied is met een contract, fans weten dat. Het is namelijk een feit dat hij onder contract staat bij Ajax en dus Ajacied is. Hij denkt idd dat hij blijft, snap niet wat je punt daar is.

Het lijkt er op dat er concrete interesse is ja. Als ik contact had gehad met Overmars, had ik het woordje "lijkt" wel weggelaten. Waardoor dat lijkt? Al die nieuwsberichten.

Net zoals dat het lijkt dat Blind naar Ajax komt door de melding van het mondelinge akkoord.

14 juli 2018 om 12:44

Mijn punt is dat hij blij moet zijn om bij Ajax te spelen en zijn contract dient te respecteren , vooral gezien zijn matige talent. Ook wordt nergens aangegeven dat de aanwezige concrete interesse van Barca afkomstig is. Vandaar dat ik gekscherend vroeg of jij Overmars gesproken hebt. Ook is de media geen graadmeter. Ik weet nog dat Eto'o kwam of Modric haha

14 juli 2018 om 13:28

Matig talent zou ik al niet zeggen, hij heeft echt wel potentie. Hij respecteert zijn contract vast wel, dat valt uit dit artikel niet te concluderen dat dat niet zo is. Ook niet dat dat wel zo is, maar laten we van het positieve uitgaan.

En vergeet Balotelli en Fellaini niet!

Slap ventje die niet kan verdedigen en op het middenveld slechts een meevoetballer. Na Kluivert is het er nog eentje naar de bol gestegen. Hij moet oppassen dat hij geen 2e Veltman wordt, en dan te denken dat mensen hem naar Barca willen praten. Bizar.

14 juli 2018 om 00:18

Denk dat je nu een beetje gek aan het worden bent met je tweede Veltman. Veltman heeft enorm veel positieve dingen gedaan maar blijft desondanks het pispaaltje van de club. Wat eerst Blind was is nu Veltman. Ik vond hem vorig seizoen zeer sterk spelen, op de wedstrijd in Arnhem wellicht na. Ik ben misschien een van de weinigen, maar van mij mag Veltman gewoon weer de eerste rechtsback worden mits hij sterk uit zijn revalidatie komt. Aanvoerder vind ik ook helemaal prima, samen met De Ligt en Huntelaar. Dat mensen geen fan zijn van Veltman kan ik begrijpen maar we doen nu net alsof hij nog niet eens bij Jong Ajax thuis hoort ofzo.

14 juli 2018 om 00:18

Denk dat je nu een beetje gek aan het worden bent met je tweede Veltman. Veltman heeft enorm veel positieve dingen gedaan maar blijft desondanks het pispaaltje van de club. Wat eerst Blind was is nu Veltman. Ik vond hem vorig seizoen zeer sterk spelen, op de wedstrijd in Arnhem wellicht na. Ik ben misschien een van de weinigen, maar van mij mag Veltman gewoon weer de eerste rechtsback worden mits hij sterk uit zijn revalidatie komt. Aanvoerder vind ik ook helemaal prima, samen met De Ligt en Huntelaar. Dat mensen geen fan zijn van Veltman kan ik begrijpen maar we doen nu net alsof hij nog niet eens bij Jong Ajax thuis hoort ofzo.

14 juli 2018 om 01:26

Rutgerrr, van mij mag Veltman morgen weer de 1e rechtsback worden. Bij hem houd ik tenminste niet mijn hart vast zoals bij de anderen. Ben het gejammer over Veltman ook zat. Die jongen heeft uitstekende statistieken en toch wordt er nagepraat over hem. Met zulke supporters heb je geen tegenstanders nodig.

14 juli 2018 om 05:04

@kyle66

hebben ze zijn hele waslijst aan cruciale persoonlijke fouten ook meegenomen in die statistieken?

Hij hoort gewoon te reageren met een statement van "ik blijf bij Ajax" of eerlijk toe te geven dat hij best nu al een stap hogerop wil maken naar een grotere club. Aan dit standaard praatje heb je niks. Zegt Schone of Veltman dit, jongens die al jaren in het eerste spelen, dan heb je er begrip voor dat er nog niet veel zeker is. Een zeer talentvolle maar nog niets bewezen speler als F. De Jong moet nu geen haantjesgedrag gaan krijgen, voor hem zou het nog een eer moeten zijn om in het eerste van Ajax te mogen spelen. Net als Kluivert, alleen die ging nog een paar stappen verder door belachelijke eisen te gaan stellen. Bij hem was het echter wel duidelijk dat hij weg wilde gaan.

14 juli 2018 om 00:17

Waarom hoort hij te zeggen dat hij bij Ajax blijft? En waarom is alleen het willen van het maken van een stap een andere optie? Er zit zoveel tussen. De wereld is niet zo zwart-wit. Daarbij, aan "ik blijf bij Ajax" heb je ook niks, want hij kan nog steeds vertrekken.

Wat is er precies haantjesgedrag hieraan? Hij zegt toch gewoon niks geks? Hij doet niet alsof hij al de beste is of te goed voor Ajax ofzo.

14 juli 2018 om 00:23

Dat ben ik met je eens Falonso! Aan een statement heb je niets, maar het is wel een duidelijker signaal dan "we zien het wel". Ik denk echter dat Frenkie wacht op het bericht van een buitenlandse topclub dat er interesse is. Naar mijn idee voor nu een te grote stap, maar als jonkie hoor je dankbaar te zijn om bij een topclub te mogen spelen. En op de een of andere manier heb ik persoonlijk al maanden lang het idee dat deze jongen denkt alsof hij al een gevestigde naam bij Ajax is, een vaste basisspeler.

14 juli 2018 om 00:37

Ik heb daar met Frenkie niet zoveel last van moet ik zeggen. Bij Kluivert had ik dat wel. Maar Kluivert had altijd arrogante uitspraken, waardoor ik sowieso al geïrriteerd was. Ik vind het prima dat Frenkie dit zegt, ik ga er zelf vanuit dat hij blijft. En dan denk ik dat hij een vaste basisspeler wordt, maar een gevestigde naam duurt wel wat langer.

Sowieso moet hij dankbaar zijn dat hij bij een club als Ajax speelt. Maar dat vind ik ook voor jongens die bij RKC spelen. Je moet blij zijn dat een profclub dat vertrouwen in jou als speler heeft. En in Nederland krijg je als jonge speler al gauw je kans, daar moet je nog dankbaarder voor zijn.

Ik vind de opmerking van Frenkie vrij onschuldig, zeker als je het vergelijkt met Kluivert. Dan zie ik veel liever dit. Al snap ik denk ik wel je frustratie nu.

Nou wat ik vandaag van frenk zag ben ik geschrokken en laat ik het op gebrek aan ritme houden want dat spatte er echt vanaf. Frenk heeft nog wel even te gaan op moment!

Met alleen natuurtalent gaat hij het niet redden. Hij moet nog geslepen worden voordat hij naar een grote europese club kan.

14 juli 2018 om 00:24

Dan is deze reactie zo mooi, maar die andere weer totaal niet. Ik vind deze reactie gewoon kloppen. Hij heeft veel talent, maar moet echt nog werken aan veel zaken voordat hij goed meekan op een niveau hoger dan de Eredivisie, precies zoals je zegt. Die reactie hieronder vind ik dan weer zonde, een niet onderbouwde reactie die puur uit emotie lijkt te zijn geschreven.

Je hebt je tweede reactie aangepast zie ik.

Bewijs je eerst maar eens bij Ajax.
Hij heeft nog geen grote dingen gepresteerd.

Van alle hypes in Nederland de afgelopen jaren heb ik me bij Frenkie toch wel het meest verbaasd. Op basis waarvan verdient deze jongen nou de connecties met grote buitenlandse clubs? Hij is extreem fragiel, heeft geen scorend vermogen en geen uitzonderlijke techniek. Hij heeft 3 potjes leuk gespeeld tegen ADO en Roda. Ik zie het er echt niet in.

14 juli 2018 om 00:28

Nou, hij heeft eigenlijk best wel uitzonderlijke techniek. Niet in de zin van passjes, maar zijn dribbels. Hij heeft een versnelling en de benodigde techniek die ik in Nederland niet vaak bij spelers zie, waarmee hij ze zomaar kan passeren. Dat doet hij best vaak en dat werkt ook vaak.

Het is niet alsof hij een fluwelen balbehandeling heeft ofzo, maar voor Eredivisie-begrippen vind ik het wel een uitzonderlijke techniek die hij met die dribbels heeft.

Maar zie je echt geen potentie in Frenkie? Ik heb het niet over een wereldtopper ofzo, maar gewoon potentie voor een mooie carriere met een mooi aantal interlands?

14 juli 2018 om 00:31

Dribbels en een versnelling op 6? Of op 4? Volgens mij hebben we het over een defensieve speler

14 juli 2018 om 00:36

Heb je beelden voor mij van zijn meest indrukwekkende passeerdribbel? Ik kom op youtube niet verder dan met de bal wat tegenstanders voorbij lopen.

Ik zie inderdaad weinig potentie. Voor een nummer 10 heeft hij te weinig scorend vermogen en voor een positie daarachter heeft hij te weinig body. Alleen in de eredivisie kun je het hele veld over lopen met bal zonder aangepakt te worden.

14 juli 2018 om 00:41

@jeroen

Frenkie een defensieve speler? Nee, zo zou ik hem absoluut niet omschrijven. Een defensieve speler is Kanté. Frenkie is veel meer iemand die juist aan de bal goed is en verdedigend minder.

@ruudgeels
"met de bal wat tegenstanders voorbij lopen"
Dit is toch precies de bedoeling van dribbelen? Van mij hoeven daar geen gekke acties bij hoor. Maar met die versnelling kan hij er wel voor zorgen dat er wat snelheid in het spel komt.

Ik zie in hem zeker geen 10, eerder een 'gewone' centrale middenvelder of een 6. Probleem op 6 is dat hij daarvoor meer defensieve kwaliteiten moet krijgen. Aan de andere kant, Schone kon dat ook goed, vooral in het seizoen onder Bosz. En Schone mist ook verdedigende kwaliteiten. Body kan hij nog kweken natuurlijk.

Ja hoor frenkie onwijs veel potentie echt een speler die onwijs goed kan worden maar als er ook maar een club is die voor jou 25 miljoen wil gaan bieden moet ajax je gewoon laten gaan nog niks gepresteerd dus waarvoor zou frenkie deze transfer al verdienen ? Voor ze eigen leven en financien begrijp ik het maar op sportief gebied kom op man weet ik hoeveel maanden geblesseerd geweest komt van willem 2 af laten we allemaal even besef pakken en frenkie de jong eerst bij ajax een stabiele speler worden eer dat we verder kijken

Wat een onzin al die mensen die reageren dat het een snotneus is omdat die niks kan beloven. En dat die lekker bij Ajax moet blijven. Wat een onzin als jij een aanbieding krijg om ergens anders voor 5x zoveel te gaan werken denk jij dan ook nee ik blijf nog lekker een jaartje waar ik nu zit.

Je kan niets beloven??

Pfffff.... alsjeblieft hor Frenkie, doe toch even normaal.
Een halfjaar in Ajax 1 en 4 leuke potjes gespeeld en nu moeten we blij zijn als je blijft, maar kan het niet beloven??
Beloof liever dat je stopt me dit rare gepraat en eerst eens een jaar continue in de basis staat bij Ajax, dan beloven wij dat we je de volgende keer niet meer uitlachen als je zo'n idioot zelfbeeld hebt

Wat mij betreft gaat ie gewoon weg.hoor. Overschatte speler die Lasse Schone nog niet eens uit de basis heeft kunnen spelen. Minder lullen en meer op het veld laten zien graag. Dan komt zo'n transfer vanzelf.

waarom willen mensen altijd horen van een speler dat hij blijft? je kent de voetballerij toch wel inmiddels en je bent wel heel naief als je de woorden van een voetballer tegenwoordig serieus gaat nemen want als hun droomclub voorbij komt zijn ze weg.

geniet gewoon van de spelers zolang ze bij je club spelen ipv constant op zoek te gaan naar zekerheden die helemaal niet bestaan in het voetbal

Frenkie De Jong is hier gewoon heel realistisch. hij pint zich nergens op vast en hij ziet het allemaal wel hoe zij carriere verloopt en wat er op zijn pad komt. niks mis mee naar mijn mening

Duidelijke trent de laatste tijd. Spelers beloven vaak gewoon niet meer dat ze zeker zullen blijven. Bang om ermee om de oren geslagen te worden als ze de belofte toch niet waar kunnen maken denk ik. Als De Jong hoort dat Barca geïnteresseerd is, kun je dan nog wel beloven dat je blijft? Stel Ajax krijgt een monster bedrag geboden, moet De Jong zijn droomclub dan maar afwijzen? Zo simpel is allemaal niet natuurlijk. Snap wel dat ze een slag om de arm houden dus. Vraag is alleen wat dit vage gedoe voor effect heeft op supporters. Als je hier leest levert dat ook genoeg negatieve reacties op.

Weet trouwens niet eens wat de scouts in het buitenland bezielen, als je al ziet dat die jongens vier jaar niks pakken en zo ziet spelen ? als je nu naar grote clubs kijk komen de spelers van Ajax tekort en dat doet pijn omdat te zeggen , maar de statistieken zeggen het gewoon Ajax mist gewoon ervaring die met die jongelingen praat en dan zegt he blijf nog een jaartje en dan ben je er , iemand waar ze tegen op kijken als een jaapstam. Nu spelen ze slecht en durven ze te zeggen dat ze er klaar voor zijn , ik zou zeggen ga maar , want dan zet jij je niet 100procent in voor Ajax en dat is te merken aan de presentaties

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV6763
2.Ajax6266
3.Feyenoord4722
4.AZ4722
5.Vitesse4011
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs de LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

96 fans
Middenvelder, 21 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Ajax 23 3 0 0
2017/2018 Ajax 22 0 2 0
2016/2017 Ajax 4 1 0 0
2016/2017 Jong Ajax 31 6 2 0
2015/2016 Willem II 1 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Frenkie de Jong: ‘Ik zou het wel begrijpen als ze interesse in hem hebben'

Het nieuws wordt maandag in Nederland gedomineerd door het schietincident in een Utrechtse tram, dat aan drie personen het leven kostte. Ruim twintig kilometer verderop, op de KNVB Campus in Zeist,...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 maart
In navolging van Eintracht Frankfurt en Leeds United heeft nu ook AS Roma interesse in Justin Lonwijk. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren