Real Madrid komt na geruchten met tweede officiële verklaring over Neymar

Vrijdag, 13 juli 2018 om

Real Madrid nam dinsdag afscheid van Cristiano Ronaldo en zou daarna volgens aanhoudende geruchten meteen doorgeschakeld zijn naar het benaderen van Neymar. Een afgezant van de Koninklijke vloog afgelopen week volgens berichten in de Spaanse media naar Brazilië om de aanvaller van Paris Saint-Germain te polsen hoe hij tegenover een transfer naar het Santiago Bernabéu aankeek. Real laat vrijdagavond in duidelijke bewoordingen echter weten dat hier niets van waar is.

“Gezien de constante geruchten die Neymar aan onze club linken, wil Real Madrid duidelijk maken dat er geen plannen zijn om een bod te doen op de speler”, leest een verklaring die de Champions League-winnaar via de officiële kanalen naar buiten brengt. “De relatie tussen deze twee clubs is buitengewoon, waardoor, als Real Madrid op een gegeven moment toch zou overwegen een speler van PSG aan te trekken, het eerst contact op zou nemen met zijn club.”

Het statement van Real Madrid is al de tweede verklaring die de club deze maand over Neymar heeft doen uitgaan, aangezien de Madrilenen tien dagen geleden met een officiële ontkenning kwam toen er in de geruchtenmolen werd gesproken over een bod van 310 miljoen euro op de Braziliaans international. De ploeg van de nieuwe trainer Julen Lopetegui liet destijds ook duidelijk zijn ongenoegen blijken over de berichten in Spanje.

Neymar wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid en die geruchten hebben sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo alleen maar aan kracht gewonnen. Naast de dribbelaar zou ook zijn jonge ploeggenoot Kylian Mbappé in beeld zijn bij de Spaanse grootmacht, terwijl Eden Hazard van Chelsea wordt genoemd als andere kandidaat. De interesse in Mbappé werd eerder deze maand overigens ook via een officiële verklaring ontkend.


Poll

Denk jij dat Neymar bij Paris Saint-Germain blijft deze zomer?


Gerelateerd

51 reacties (laatste reactie door superbuli)

Gelukkig maar. Zou het echt een domme zet vinden. Real’s imago gaat er niet op vooruit met zo’n toneelspeler. Hoe goed hij ook kan voetballen.. Alle pijlen op mbappe of hazard nu!

13 juli 2018 om 21:03

Inderdaad heerlijk nieuws!

13 juli 2018 om 23:05

Zeer goed nieuws. Neymar zou zijn teamgenoten irriteren.

13 juli 2018 om 21:32

Conte ontslagen om Eden te accomoderen.. Roman zal dit niet toe laten.

13 juli 2018 om 22:08

Als Hazard koste wat kost zijn contract niet gaat verlengen is hij sowieso over 2 jaar weg bij Chelsea en anders volgend jaar al voor onder de 100 miljoen aan een andere grootmacht

Nou dit geeft aan dat ze neymar niet willen maar niks gehoord over de geruchten van mbappe😉😉

13 juli 2018 om 20:57

Vorige week namen ze toch afstand van die geruchten?

13 juli 2018 om 20:59

Vorige seizoen moest Perez grote aankopen doen maar dat vertikte hij gierigheid van Perez gaat Real Madrid parten spelen de C.L heeft veel verbloemd met dank aan Ronaldo .

13 juli 2018 om 21:11

@aqua hahah perez en gierig ??? Onder een steen geleefd ?? Perez brak record na record met spelers als Zidane Figo ronaldo beckham en ronaldo 7 en iederen vond 100 miljoen krankzinnig en vonden 99 procent van de mensen hem Gek en dom , en kijk nu 9 jaar later was het de koop van de eeuw 🤐

13 juli 2018 om 21:26

De laatste jaren wel is perez gierig was hij niet gierig geweest speelde Mbappe bij Real Madrid..

13 juli 2018 om 22:13

Dat heeft niks te maken met gierig zijn. Dat heet geloven in de spelers die er op dat moment stonden. En wat ben ik blij dat Perez dat eindelijk heeft leren doen ipv ieder jaar nieuwe spelers kopen en ieder jaar weer een nieuw team smeden. Neemt niet weg dat er deze zomer wel geinvesteerd moet worden en wil in een topspits.

Real ze naam gaat er eerder mee achteruit dan vooruit, denk dat Barca er 'er op tijd ' van af is. Blijft een geweldige voetballer maar wat een dramaqueen

13 juli 2018 om 21:37

Denk dat Real veel beter voor Hazard kan gaan, is niet alleen een geweldig voetballer met een mooie dribbel maar is ook een speler met wat meer normen een waarden..

Ziet er naar uit dat Real het bij zich heeft neergelegd. Kan niet anders dan dat Hazard kom. Mbappe en Neymar kunnen we vergeten.

13 juli 2018 om 21:19

Ik zou eerder denken aan Namen als mane eriksen of son. Hazard is ook al ouder en is erg duur als hij al weg mag.

Ik zei het toch die Perez is onzettend gierig.. Dit gaat een waardeloze seizoen worden.....

13 juli 2018 om 21:06

Gierig? Waar komt dat opeens vandaan. Eerst was het gezeik altijd dat hij juist elk seizoen teveel kocht en daardoor geen team ontstond en nu is hij gierig..?

13 juli 2018 om 21:10

Als je een coach 12 miljoen salaris biedt, ben je verre van gierig.

Ik zie de noodzaak niet in waarom je dit naar buiten zou brengen. Eigenlijk kan de media nu constant Real Madrid haar kaarten op tafel laten leggen, door geruchten met een bepaalde speler hardnekkig te verspreiden, vervolgens te zeggen "ja, maar bij Neymar ontkenden ze het, dat gebeurt nu niet, dus het zal wel kloppen!"

Als je dit doortrekt kun je weg blijven strepen en weet iedereen op een gegeven moment welke spelers er wel of niet op het lijstje staan, hetgeen je onderhandelingspositie verzwakt.

Iemand een inzicht welke meerwaarde een dergelijk statement heeft, los van het benadrukken van de veronderstelde goede band tussen de twee clubs? Geen valse hoop geven aan de fans wellicht? Voor de rest zou ik het namelijk niet weten.

13 juli 2018 om 21:08

De laatste keer keer dat er geruchten waren over een sterspeler (verratti) van psg liep dat niet goed af voor de club waarmee hij in verband werd gebracht. Verder kan ik ook niks bedenken want zo kunnen ze elke week wel 3 geruchten ontkennen.

14 juli 2018 om 02:07

Zo houd je een goede werk relatie met andere top clubs. Je hebt sommige clubs die de media gebruiken om zo een speler te lokken, PSG weet hoe ze met zulke clubs moeten om gaan.

De media zit gewoon dingen te bedenken. En nu moet Real elke week geruchten die de media heeft bedacht gaan ontkennen? Vervelende zaak. Mooi rookgordijn om Mbappe binnen te halen.

13 juli 2018 om 22:26

Globo is wel een heel betrouwbaar media bron als het gaat om Braziliaanse spelers. Ze zijn er meestal als eerste erbij als ze iets zeker weten en hebben het vaak bij het juiste eind. Spaanse media neem ik minder serieus maar Globo neem ik heel serieus als het over Neymar gaat ze waren ook over de transfer van Santos naar Spanje en naar PSG op tijd er bij met zogenaamde geruchten.

Perez is geobsedeerd van Neymar en Real Madrid heeft vaker gesprekken met de vader gevoert over een transfer naar Real. Stijl hard ontkenen kan ook iets anders beteken. Barca ontkende ook alles rond om Neymar en waar liep dat op uit.

Zie neymar met liefde komen maar niet voor 310miljoen.

Snap overigens niet waarom mensen zoveel haat hebben op neymar?
We wisten allemaal al voor het WK dat het een dolfijn is. Maar vergeet niet, onze Robben was net zo.

13 juli 2018 om 21:12

Robben was erg (in zijn jonge jaren, later werd dit al minder erg) maar zo erg als Neymar is hij nooit geweest.

13 juli 2018 om 21:21

Voor het wk hoorde je nooit iemand over het duik gedrag van neymar.

13 juli 2018 om 21:31

Jaa het is nu wel heel erg, maar zijn 1e jaar bij Barcelona dook hij ook heel erg veel.

13 juli 2018 om 23:07

Neymar heeft veel meer misselijke streken dan Robben.

13 juli 2018 om 21:14

De mexicanen zijn er nog steeds niet overheen. *

13 juli 2018 om 21:50

Mmhh misschien niet veel kritiek op Robben hier in Nederland. Maar daar buiten was er zeker veel kritiek op hem.... Neem bv Mexico maar daar was zeer veel kritiek op Robben.

13 juli 2018 om 23:30

Ja alleen de mexicanen. Neymar heeft onderand de halve wereld zijn kunsten laten zien

14 juli 2018 om 08:52

De Duitsers maakte ook filmpjes van een vallende Robben. Er is wel meer kritiek op hem geweest. Ook in Engeland. Maar als je ziet wat Neymar doet in vergelijking met Robben dan is het ook wel normaal dat hij meer kritiek krijgt.

13 juli 2018 om 21:55

Neymar is de overtreffende trap als het gaat om schwalbes... daar kan niemand aan tippen, het is voor Neymar echt “lonely at the top”.

14 juli 2018 om 00:59

Ik ben best wel benieuwd nu eigenlijk of Neymar, meneer Schwalbe overtreft of niet.

Asensio, Isco, Bale, Vazquez. Haal James terug en je hebt in principe alleen een topspits nodig. Pas als Bale gaat moet Real serieus werk maken van Neymar. Ik zie het namelijk al gebeuren dat Real gewoon denkt lalala we kijken even aan hoe deze selectie het volgend jaar doet. Hij heeft gezien dat grote aankopen op korte termijn toch geen garantie voor succes is. Of denkt hij gewoon dat Real met Asensio en Isco al grote spelers heeft? Als we dit seizoen nou eindelijk eens een spits kopen ben ik blij. Benzema was de laatste spits die Real gekocht heeft... Damnn... en dan noemen ze Real een koopclub.

13 juli 2018 om 21:22

Als je real geen koopclub noemt ben je geestelijk toch wel zeer beperkt.

14 juli 2018 om 03:55

@shubalou Het was ietswat sarcastisch bedoeld. Maar weetje wat wel grappig is? Dat de mensen die het hardst riepen dat Real een koopclub is, hun eigen club afgelopen jaren een karrenvracht aan geld hebben lopen pompen in hun club. En Real heeft toch mooi prijzen gepakt in die tijd dat ze weinig geinvesteerd hebben. Ja Real is een koopclub, maar het is nooit een uitzondering van de regel geweest zoals sommige mensen altijd proberen te beweren.

13 juli 2018 om 21:48

Alleen Ronaldo is weg voor de rest is het top team nog hetzelfde. Ook al is Ronaldo een fenomeen er staat nog steeds een top team in mijn ogen. Ze hoeven in principe helemaal niks te kopen.

Ik vind dit echt niet des Real. Voor de derde keer in korte tijd, met een officiele statement komen dat de geruchten vals zijn. Ik vind het zelfs onnodig om dat iedere keer duidelijk te maken op social media. De media gaan hier dan juist gebruik van maken.

Het lijkt erop dat Real zich heel moeilijk stil kan houden. Ik bedoel, gaat Real nou iedere keer met een officiele statement komen als er plotseling een gerucht is over Neymar of Mbappe?

En als we het toch over Neymar en Mbappe hebben. Beide zijn gewoon onmogelijk om te halen, simpel. PSG hoeft niet te verkopen en beide heren zitten nog maar een jaartje bij Psg. Het lijkt me sterk dat ze na een jaar weer willen vertrekken. Ik zou het grote verrassingen vinden als Perez het toch lukt om Neymar of Mbappe op te halen.

13 juli 2018 om 23:00

Ik vind t juist heel goed dat ze dit doen, leugens gelijk ontkrachten,dan weten wij ook meteen hoe de media te werk gaat, en hoeven we ook onze tijd niet te verspillen aan geruchten.

Die polls altijd... bij geruchten dat Real iemand had gestuurd om met de vader van Neymar te praten was 65% ervan overtuigd dat hij bij PSG weg zou gaan, komt deze poll nu en is 65% er ineens van overtuigd dat ie bij PSG blijft.. Kudde gedrag. OT: Neymar, fenomenale voetballer, maar zijn gedrag irriteert me mateloos. Zie hem liever wegblijven van Real. Zeg niet dat dit de meest handige manier is van Real om steeds zo te communiceren, maar ik ben blij met dit statement. Zie graag een Hazard, Mbappé en een nieuwe topspits Kane/Lukaku komen. Vind die vier allemaal ontzettend bij Real passen, maargoed ik ga gauw verder dromen..

Je moet het maar willen; zoveel geld betalen voor iemand die non-stop over het veld rolt en doet alsof hij enorme pijn heeft.

Ze kunnen beter Bale op de linker flank zetten dan rechts i.p.v. een dure speler kopen.

Niks halen en lekker Bale links met Marcelo achter hem. Benzema als diepe spits en Vázquez vanaf de rechterflank met Carvajal als back. Dan Isco, Kroos en Asensio op het middenveld, GENIETEN! Varane en Ramos centraal, met zoals gezegd Marcelo en Carvajal op de flanken. Dan kan je gaan spelen als Barca in zijn hoogtij dagen, maar met een NL’s tintje, namelijk meer echt vleugelspel. James terug, Modric is er nog, dat nieuwe Braziliaanse kan gaan wennen, ik zie dat helemaal zitten!

13 juli 2018 om 23:09

Bayern gaat James niet verlopen.

alsof wat er door een club of speler gezegd wordt waar is. pas als de transferdeadline voorbij is, kun je geloven wat er is gebeurd.

Lukalu niet wat voor real ?

Ik denk dat Neymar niet gaat klikken met Ramos, Modric, Kroos, etc. Marcelo zal wel een goede tandem zijn op links, maar de rest... denk dat Neymar nog meer de grote ster wil spelen dan Ronaldo en volgens mij heeft het verleden uitgewezen bij Real dat een elftal vol sterren niet werkt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4229 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona5438
4.Sevilla3710
5.Getafe369
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
IscoMiddenvelder307
CasemiroMiddenvelder305
MarceloVerdediger282
Raphaël VaraneVerdediger270
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

1275 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Paris Saint-Germain 13 13 2 0
2017/2018 Paris Saint-Germain 20 19 5 1
2016/2017 Barcelona 30 13 7 1
2015/2016 Barcelona 34 24 6 0
2014/2015 Barcelona 33 22 6 0
Laatste voetbalnieuws

‘Brazilië, Nederland en Frankrijk zijn het interessantst voor Barcelona’

Barcelona zag Neymar anderhalf jaar geleden voor 222 miljoen euro naar Paris Saint-Germain vertrekken en de Catalanen deden na het afscheid van de Braziliaan met de komst van Philippe Coutinho (maximaal...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 februari
Bayern München gaat de strijd met Barcelona inzake Luka Jovic aan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren