Cuadrado staat rugnummer af aan Ronaldo: ‘Voelt beter om te geven’

Donderdag, 12 juli 2018 om

Cristiano Ronaldo gaat ook bij Juventus spelen met rugnummer 7. De Portugees maakt voor honderd miljoen euro de overstap van Real Madrid naar de Italiaanse grootmacht en houdt zijn vertrouwde rugnummer. Voorheen speelde Colombiaans international Juan Cuadrado met dat nummer, maar hij zegt het geen probleem te vinden om het nummer af te staan aan CR7.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

39 reacties (laatste reactie door porque)

Alsof hij een keuze had.

12 juli 2018 om 20:35

Dat denk ik ook niet, maar wel verstandig om de eer aan zichzelf te houden zo.

Je moest hem gewoon afstaan van de club😂😂

Nouja geven, ik denk dat het hem gewoon werd medegedeeld dat Ronaldo 7 krijgt.

Mm, het is niet willen of mogen.. Het is van moeten haha.. Maar ok, we gaan hier niet om lachen.. ^^

Wat een rare reacties, hij moest het afstaan ... wat een onzin. Zoiets zal geheid in goed overleg gaan, Cuadrado zal ook zelf wel begrijpen dat dit een logisch gebaar is als jouw club zo'n speler vast weet te leggen.

Overigens speelde Ronaldo bij Real zijn eerste seizoen met nummer 9 dacht ik. Dus het hoeft zeker niet altijd te gebeuren dat een speler een nummer afstaat. Tevens zie je het ook soms wel met meer onbekende spelers omdat ze bijvoorbeeld een bepaald bijgeloof hebben omtrent een specifiek nummer. Allemaal prima toch? Als iemand er zich prettiger bij voelt zijn dit zeker kleine zaken waar je rekening mee kunt houden.

12 juli 2018 om 19:47

Nummer 7 behoort tot het merk Cr7. Ga er maar vanuit dat er contractueel is vastgelegd dat Ronaldo te allen tijde nummer 7 draagt bij Juve. Anders is het inkomstenderving voor beide partijen. Tegenstribbelen zal denk ik weinig zin hebben gehad. In die zin is Cuadrado's keuzemogelijkheid slechts schijn geweest.
Overigens had Ronaldo nummer 9 eerst omdat Raul altijd nummer 7 droeg. Die stond, zeker bij de fans, als Real-legende destijds hoger in de pikorde. Cuadrado heeft absoluut niet een vergelijkbare status bij ons. Sterker nog, als ik hem voor de drieduizendste keer theatraal bezig overkomt me altijd een gevoel dat ik hem liever kwijt ben bij Juve dan rijk. Als is dit (lege) gebaar in ieder geval wel sympathiek

12 juli 2018 om 19:47

Je snapt toch wel dat Raúl destijds de nummer 7 was van Real Madrid, de capitain was en ‘gewoon’ de ster was van het team, een Ronaldo kon niet zomaar zijn rugnummer afpakken, hij kreeg zelf de strafschoppen niet eens.

12 juli 2018 om 20:09

Dejan.als je het stuk hierboven had gelezen dan had je gezien dat Ronaldo eerst 9 had daar Raul nr 7 had.
Staat gewoon in zijn contract niks nieuws.

Cuadrado is al een tijdje bij juve en hij draagt gewoon die 7, waarom moet hij hem afstaan. Ik vind hem ook een prachtige speler. Ik denk dat als bonucci dat zou moeten doen dat ie de club zou verlaten😂😂

12 juli 2018 om 19:47

@juveitalia: daarom speelt Bonucci ook niet meer voor Juve, haha .

12 juli 2018 om 19:58

Voor cuadrado is het een nummertje. Voor Ronaldo een merk

Waarschijnlijk had Cuadrado zelf weinig keus en is er gewoon tegen hem gezegd dat hij rugnummer 7 moet afstaan aan Ronaldo.

Nummer 7 is natuurlijk al jarenlang de nummer van Ronaldo geweest, maar ik kan me nog herinneren dat Ronaldo in zijn eerste seizoen bij Real Madrid met rugnummer 9 speelde, omdat Raul (natuurlijk ook een absolute icoon van Real Madrid) toen met rugnummer 7 speelde en pas toen Raul in 2010 vertrok bij Real Madrid, kreeg Ronaldo rugnummer 7.

Destijds had ik zelfs een t-shirt van Ronaldo in zijn eerste seizoen bij Real Madrid gekocht, met rugnummer 9 erop. Misschien dat dat mij nu aardig wat geld op kan leveren, gezien het feit dat Ronaldo in de jaren daarna tot een absolute icoon is uitgegroeid bij Real Madrid?.

Welke nummer krijgt cuadrado eigenlijk. Ik hoop nummer 18 dan.

Wat ik een veel interessantere vraag vind dan wie dat rugnummer krijgt: gaan ze ook het spelsysteem aanpassen aan Ronaldo, of wordt Ronaldo een van de twee aanvallers?

Het wordt nu namelijk een beetje druk voorin; gaan ze nu met 3 aanvallers spelen?

12 juli 2018 om 19:50

Hiquain gaat misschien nog weg

Afstaan met dwang en absoluut geen vrijwillige keuze.

Mensen die praten over de merknaam CR7, Özil ze merknaam is vgm M10 maar droeg de nmmr 11 voor Arsenal...

12 juli 2018 om 20:01

Ozil is dan ook een Zeeman vergeleken met Ronaldo.

Correctie: Ronaldo eist nummer 7.

12 juli 2018 om 21:00

Correctie: Juventus en Ronaldo eisen nummer 7.

Nee hoor, het is zijn nummer dus hij heeft eerste keus. Prachtig gebaar van hem. De azijnzeikers die wij zijn moeten gelijk weer zeggen dat hij gedwongen is. Kunnen ook zijn gebaar waarderen

Cuadrado had nummer 49 moeten kiezen: 7²

12 juli 2018 om 22:53

Of 707, want als hij dan struikelt staat er LOL. Heb van Peter R. Geleerd dat dit betekent Laughing out loud.

Ja of, òf, ze zijn gewoon naar guardado toegegaan, hebben de situatie uitgelegd, en hij ging akkoord. Heeft misschien wel een mooi extraatjes gekregen, wie weet

Toch wel heel beta van Cuadrado. Iemand met een beetje persoonlijkheid had het niet afgestaan.

Volgens sommigen hier is Cuadrado gedwongen en volgens sommigen was het een gebaar van hem zelf. Ik denk dat het als volgt is gegaan: voorzitter belt Cuadrado en zegt: “vriend, we gaan voor sensatie zorgen en Ronaldo binnenhalen en je weet dat hij CR7 is he?!!!”, waarna Cuadrado meteen denkt: “wtf, als ik weiger, einde carriere” dus zegt hij: “ok pik, laten we bekend maken dat ik het hem gun: Ronaldo blij, voorzitter blij, marketing afdeling blij en ik win heel wat sympathie”. Punt!

Volgens sommigen hier is Cuadrado gedwongen en volgens sommigen was het een gebaar van hem zelf. Ik denk dat het als volgt is gegaan: voorzitter belt Cuadrado en zegt: “vriend, we gaan voor sensatie zorgen en Ronaldo binnenhalen en je weet dat hij CR7 is he?!!!”, waarna Cuadrado meteen denkt: “wtf, als ik weiger, einde carriere” dus zegt hij: “ok pik, laten we bekend maken dat ik het hem gun: Ronaldo blij, voorzitter blij, marketing afdeling blij en ik win heel wat sympathie”. Punt!

Volgens sommigen hier is Cuadrado gedwongen en volgens sommigen was het een gebaar van hem zelf. Ik denk dat het als volgt is gegaan: voorzitter belt Cuadrado en zegt: vriend, we gaan voor sensatie zorgen en Ronaldo binnenhalen en je weet dat hij CR7 is he?!!!, waarna Cuadrado meteen denkt: wtf, als ik weiger, einde carriere. dus zegt hij: ok pik, laten we bekend maken dat ik het hem gun: Ronaldo blij, voorzitter blij, marketing afdeling blij en ik win heel wat sympathie. Punt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1043 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus7540
2.Napoli6029
4.AC Milan5117
5.AS Roma4713
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
Mattia De SciglioVerdediger00
Medhi BenatiaVerdediger00
Andrea BarzagliVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

3795 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Juventus 26 19 2 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
2015/2016 Real Madrid 36 35 3 0
2014/2015 Real Madrid 35 48 5 1
Laatste voetbalnieuws

Cristiano Ronaldo: ‘Het is lastiger voor mij om te scoren in Italië’

De overgang van Cristiano Ronaldo van Real Madrid naar Juventus voor een slordige 112 miljoen euro was de sensatie van de zomerse transferperiode. Critici vroegen zich echter hardop af of de...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 maart
In navolging van Eintracht Frankfurt en Leeds United heeft nu ook AS Roma interesse in Justin Lonwijk. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren