'Met Daley Blind en Dusan Tadic komt Ajax' kampioenschap dichterbij'

Donderdag, 12 juli 2018 om

Ajax zou dicht bij de komst van Daley Blind zijn, die na vier jaar bij Manchester United terug moet keren in Amsterdam. Met de Oranje-international én Dusan Tadic in de gelederen moeten de Amsterdammers komend seizoen weer eens kampioen worden, zo vindt Peter R. de Vries. In onderstaande video legt hij uit hoe de komst van Blind de titelkansen van Ajax doet toenemen.

Actuele video's

Mbappé, Di Maria en Dembélé wederom van onschatbare waarde

Sané: 'Niveau Bundesliga niet ver van Premier League'

Löw twijfelt: 'We zijn nog niet zeker over de doelman'


Poll

Wordt Ajax komend seizoen kampioen?


Gerelateerd

87 reacties (laatste reactie door gaudi)

Tuurlijk zijn dit geweldige aankopen. Absoluut favoriet nummer 1 in mijn ogen. Off: wat heb ik toch een hekel aan die Peter R de vries. Kanonnen ik kan hem echt niet uitstaan.

12 juli 2018 om 13:21

Echt? Ik vind het wel een prima kerel eigenlijk. Tikje arrogant maar volgens mij zegt hij vaak goeie dingen, en komt vaak op voor degene die het verdienen. Wel makkelijk scoren uiteraard maar volgens mij maakt hij er ook wel werk van.

12 juli 2018 om 13:49

Tadic heeft de kwaliteiten om het vertrek van Ziyech aardig op te vangen dus er vanuitgaande dat Ajax zo even kampioen wordt is op basis van Blind? Dan had ik m'n hoop wel ergens anders op gevestigd.
Overschatte voetballer die alleen af en toe een goed schot, of voorzet, afleverd.

12 juli 2018 om 14:20

Mag aannemen/hopen dat Tadic de vervanger van Kluivert gaat zijn op links. Vervanger van Ziyech is hopelijk Frenkie in de basis.

12 juli 2018 om 14:44

Ziyech was/is de belangrijkste speler. Ik geef aan dat Tadic het in zich heeft om dit ook te worden.
Ik geef nergens aan dat Tadic op de positie van Ziyech moet komen..

12 juli 2018 om 14:52

Was toch een van de beste spelers van de ED toen hij weg ging bij ajax.

12 juli 2018 om 15:20

Dat waren Clasie en Klassen ook

12 juli 2018 om 15:43

Met Klaassen is Ajax ook kampioen geworden en Clasie heeft nooit zo lang in de PL gespeeld.

12 juli 2018 om 16:29

Ja dat waren ze ook. Dus ook als zij weer hier zouden spelen zou dat toch top zijn. Gaat het niveau weer omhoog

12 juli 2018 om 20:40

Ik geef je gelijk Nolimit. Met Tadic vezachten we alleen het vertrek van Ziyech. Blind hele leuke aankoop, maar ik weet nog niet zo goed wat ik daarvan moet denken. Begrijp me niet verkeerd, ben blij dat hij komt, maar of hij het verschil tussen wel/niet kampioen maken is, moet ik nog maar zien.

13 juli 2018 om 00:58

Buiten dat Tadic veel beter is dat Ziyech, hij kan veel sneller handelen en heeft veel meer inzicht, speelt Tadic op een andere positie, dus Tadic kan het vertrek van Ziyech nooit opvangen; of je het letterlijk zegt of niet, je impliceert dat. De komst van Blind is gewoon veel belangrijker, want Blind komt op een positie te spelen waar de opbouw begint. Hier ligt de sleutel tot succes. Spelers die in de belangrijke statistieken niet voorkomen, Busquets, Makalele, Kante, zijn de ware keyplayers. Die mannen versnellen het spel, en maken de assist op de assist. Blind hoort daar ook bij. Ik heb ambivalente gevoelens over de komst van Bkind, want ik denk dat Carel Eiting de nieuwe verbeterde Blind wordt, maar die moet dat maar bewijzen denk ik dan.

12 juli 2018 om 14:04

Peter r de vries is een topgozer en de vijand van elke crimineel.

12 juli 2018 om 20:54

Cor van Hout was anders een vriend van de Vries. Peter de Vries praat wel met een bepaalde autoriteit, maar denkt dat hij overal verstand van heeft. En dat is dus niet zo.

12 juli 2018 om 14:15

Ik denk dat Daley Blind een enorme versterking voor Ajax is. Overigens vind ik Peter R. de Vries altijd wel verstandige dingen over voetbal zeggen. Prima gozer!

12 juli 2018 om 15:35

"absoluut favoriet nummer 1 in mijn ogen."

Dat zegt mij niet zoveel, dat werd vorig seizoen ook al gezegd over Ajax. PSV mocht nog van geluk spreken als ze boven Utrecht zouden eindigen.

12 juli 2018 om 17:35

Ajax wordt al jaren als favoriet gezien. Maar puntje bij paaltje stelt het achteraf gezien weinig voor.

12 juli 2018 om 19:01

Wat wil je met al die trainerwissels?

12 juli 2018 om 20:39

Hoezo stelt het nou weer weinig voor? Gewoon altijd top 3 en zo'n groot verschil tussen ajax en de koploper was het niet de laatste jaren.

12 juli 2018 om 20:56

Futures, al die trainerwissels hebben toch niet het bestuur en beleid van de club te maken. Dat aandragen als reden is voor mij niet legitiem daar dat keuzes van Ajax zelf zijn geweest en het iets makkelijks is om je achter te verschuilen

12 juli 2018 om 23:22

Hahahahahahaha hahaha. Jij neemt je anti Ajax-schap wel erg serieus hè, dat je hierop gaat reageren met deze opmerking. Zou je je niet beter kunnen drukmaken om je eigen (hartstikke mooie)club Feyenoord?

12 juli 2018 om 20:53

Top aankopen!! Tja Peter...toch een beetje de Sinterklaas van de media. Is zoveel aanwezig in kranten en op alle TV zenders dat hij heel veel hulp Sinterklasen (hulp Peter R-en) nodig moet hebben om dat voor elkaar te krijgen. Vraag is wel, is dit de echte Peter R die het zegt of een hulp Peter R?

Prima open deur die de alleswetende meneer intrapt. Ook zonder Blind en Tadic zou Ajax al kampioenskanditaat #1 zijn, dus nu inderdaad nog meer.

12 juli 2018 om 13:20

Ajax is volgens de "kenners" al vier jaar de gedoodverfde kampioen. Prima aankopen maar het seizoen moet nog beginnen er kan van alles gebeuren. Bescheidenheid is niet echt des Ajax en z'n aanhangers, je zou zeggen dat men door schade en schande wel wijs geworden zou zijn. Niet helemaal dus.....

12 juli 2018 om 13:32

Er zitten op dit forum meer dan voldoende ajacieden die bescheiden zijn en de realiteit erkennen. Net zoals er weinig ajacieden uit de selectie op onzinnige teksten zijn te betrappen, de grootste brulaap is al naar Rome namelijk.

Wel makkelijk om op een forum te reageren op de personen die dit soort rare teksten de wereld in slingeren en dan voor het gemak maar even te doen alsof deze personen symbool staan voor heel Ajax.

12 juli 2018 om 13:33

@Tornado72 Ik denk dat jij geen Ajacied bent. Dat maakt ook niet uit maar ik ben Ajacied geworden mede vanwege deze houding. Bravour en een gezonde dosis zelfvertrouwen. Sommigen vinden dat waarschijnlijk arrogant en zijn dan ook geen Ajacied. Niks mis mee want er zijn voldoende clubs die zich op een andere manier profileren.

12 juli 2018 om 13:41

Sorry voor de verwarring Tornado, maar ik ben geen ajacied. Ik vond Ajax de afgelopen jaren inderdaad ook vaak de beste selectie hebben. Des te mooier dat het steeds niet lukt.

12 juli 2018 om 13:51

Niet waar. De afgelopen 2 seizoenen daarvoor toch echt PSV. Daarnaast kwam Ajax vaal heel dichtbij en dat met naar mijn mening mindere aankopen. In ieder geval geen leiders of alleen maar talenten. Dit seizoen schat ik de kansen hoger in

12 juli 2018 om 13:23

Er is maar 1 kampioenskandidaat. Ajax. zou niet weten welke ploeg hen van de titel kan afhouden. misschien het nieuwe Vitesse met Slutsky ?

12 juli 2018 om 13:29

Graafschap.

12 juli 2018 om 13:49

Waarom is PSV geen kampioenskandidaat? Het gaat ook om het team, niet enkel om goede spelers want dan was Real afgelopen seizoen wel korter achter Barca geeindigd.

12 juli 2018 om 20:39

Ajax is elk jaar in juli de enige kampioenskandidaat volgens de Ajax supporters.... Laten we nou eerst maar eens een paar wedstrijden gespeeld hebben. Kom dan nog maar eens.....

12 juli 2018 om 20:43

Denk dat het dit seizoen ajax of psv gaat worden. Psv zal zich denk ik ook nog versterken, zeker wanneer een aantal weggaan. Als de ligt en onana blijven, schat ik ons ook hoog in. Ziyech erbij zou top zijn, maar we hebben labyad en frenkie achter de hand. Als de laatstgenoemde blijft dan..

Om nu al te spreken over een kampioenschap gaat mij wat te ver. Tadic en Blind zullen geweldige aankopen zijn, maar de transferperiode duurt nog lang en ik kan mij niet voorstellen dat er niemand, buiten Ziyech, nu weg gaat. Overmars is overigens wel prima bezig. We gaan het zien.

Grossmaule, dit wordt ieder seizoen gezegd maar als de mentaliteit ontbreekt, de tactiek niet werkt of de vorm vd dag er niet is kan Ajax het weer vergeten. Een team heeft elf veldspelers en niet 2. Zie Argentina! Het gaat om willen winnen, willen presteren het gaat om leidenschaft, zie Croatia.

12 juli 2018 om 13:45

@godspeed1979

Je hebt helemaal gelijk, ware het niet dat Ajax nu daadwerkelijk in een andere vijver begint te vissen dan de concurrenten. Het Guardado idee en Moreno idee en misschien zelfs nog een stapje hoger en zeker met blind wordt een toch echt een teamspeler binnen gehaald. Het is dus niet dat Ajax twee supersterren voor de aanval binnen haalt en verder bekijken ze het maar in tegenstelling tot Argentina in dat opzicht lijken ze echt veel meer op kroatie.

We gaan het zien, de bal is rond en beide aanwinsten kunnen de eerste wedstrijd uitvallen met een slepende blessure.

Maar Ajax doet er op papier in iedergeval alles aan. Zou het fantastisch vinden als ze dan de schaal ook binnen halen ook. Vooral omdat dan voetbalzone volstroomt met van die miepverhalen dat Ajax het kampioenschap gekocht heeft, wat waarschijnlijk dezelfde mensen zijn die roepen dat dure spelers halen nog niet wilt zeggen dat je ook een goed team kan opstellen.

Eerste horde is halen CL. Halen ze dat binnen dan hebben die dure spelers zichzelf al zo goed als terug betaald.

12 juli 2018 om 13:59

Cekers kerel maar we both now Its all about the money in a damm doomed world

Ajax is de laatste jaren altijd kampioenskandidaat nr 1 (niet cynisch bedoeld). Nu nog waarmaken .

12 juli 2018 om 13:43

Vorig seizoen bij mij zeker niet.. Sanchez weg, Klaassen weg, Traoré weg, complete technische staf weg en tel daarbij het tragische wegvallen van Nouri bij en het was voor mij al duidelijk dat het een ramp seizoen zou worden..

12 juli 2018 om 20:33

In hindsight niet misschien, maar vooraf wel.

Het zelfvertrouwen na de 2e seizoenshelft en de finale EL was ongekend groot. Het verrtrek van Bosz en Sanchezz was een tegenvaller, maar vd Beek zou Klaassen eenvoudig vervangen en Traore had sowieso weinig toegevoegd (hoewel dat beeld de laatste maanden werd bijgesteld).

Na het drama met Nouri werd de 34e al bij voorbaat aan Nouri opgedragen, maar het gat dat hij sloeg bleek te diep.

12 juli 2018 om 15:16

Niet helemaal waar hoor. Het jaar met Depay en Wijnaldum bij Psv, was Ajax absoluut geen nr 1 en vorig seizoen met het wegvallen van Sanchez, Klaassen, Traore en de dramatische gebeurtenis van Nouri waren ze ook geen kandidaat nr 1.

Peter R (mei 2016): "ajax zal afgetekend winnen van De Graafschap. Ik gok, euh, met een nulletje of 4. Dus zo spannend wordt het niet, de koers is al gelopen eigenlijk. "

12 juli 2018 om 13:49

Als je die wedstrijd gezien had, was er ook tot aan de kans (het hopeloos overmikken van Cerny vanaf 1 meter), weinig aan de hand. Dat zou de 2-0 voor rust betekenen.

Dus een hele gekke uitspraak was het niet. Alleen wensten wij vormbehoud te tonen met het oog op de play-offs en werd er gas gegeven ipv af laten drogen en met een beroerd gevoel richting de playoffs. De rest is bekend.

12 juli 2018 om 13:59

Had wel 5-0 kunnen staan na 20 minuten spelen, wat een kansen.. Tja dat is ook voetbal, arme Sjaak is er nog steeds niet van hersteld.

Verder toont deze quote inderdaad aan wat de waarde van Peter zijn mening is. Past wat dat betreft beter hier tussen de reacties dan op de voorpagina.

12 juli 2018 om 13:58

Alsof je van te voren dacht dat Ajax gelijk ging spelen hou toch op.

12 juli 2018 om 14:07

Idd, daar ging niemand vanuit.

Mensen maken zich druk over een mening van Peter (of een andere kwibus), die worden gebeld/gequote of bezocht, en geef even je mening. Maak je druk.

12 juli 2018 om 20:44

Haha mooi was dat, zelfs dat de bus al bestickerd was werd weer arrogant genoemd. Damn, alsof er iemand tijd heeft om dat daarna nog te gaan doen haha. Het was een rotmiddag, maar mooie tijden staan voor ons!

12 juli 2018 om 20:43

Idd en hier op de BBC stond Engeland al zo goed als in de finale.... Hoogmoed.... Maar des te fijner een ander resultaat voelt, maar dan ben je weer teveel met Ajax bezig.... Nee, dit soort uitspraken zorgt er nu juist voor dat de concurrerende supporters het lekker vinden wanneer je niks wint!

Hij zal en moet weer eens op de voorgrond treden . Dit is een echte enge gladjanus. Een ieder kan zien dat als Blind ook nog eens komt Ajax inderdaad een kampioenskandidaat is.

Dit heb ik wel vaker gehoord met andere spelers. Eens zien hoe ze uiteindelijk gaan spelen. Idem voor PSV en eventueel AZ.

12 juli 2018 om 14:58

Idem voor elke ploeg lijkt me, of ze nou onderin of bovenin spelen prognoses maken altijd deel uit van de voorbeschouwing op een nieuw seizoen.

Met de begroting en het spelersmateriaal wat ajax elk jaar heeft is ajax elk jaar kampioenskandidaat nummer 1. Maar toch werden ze de afgelopen 4 jaar geen kampioen. Je kunt zoveel goede spelers hebben. Het beste team wordt nog steeds elk jaar kampioen. En zolang ten hag trainer is zal Ajax geen kampioen worden. Ook al kopen ze morgen messi dan nog lukt het niet met deze trainer.

Jajajaja, leuk al dat geneuzel. Wacht nou maar eens tot het seizoen begonnenn is of zelfs tot het eerste half jaar voorbij ism

12 juli 2018 om 13:38

Sowieso wanneer De Vries zo zelfverzekerd is nemen bij mij de twijfels al weer toe.

Zal er vooral om gaan dat Ten Hag er een echt team van smeed. Verder zijn we altijd afhankelijk van blessures en de concurrentie. Wie had voorspeld dat PSV afgelopen seizoen zoveel punten zou halen..

12 juli 2018 om 14:38

Ik sluit niks uit. Heb gewoon een hekel aan glazenbolgeneuzel.

Hij heeft 1 zeer goed programma gemaakt, en de rest verandert in poep in zijn handen, zoals een politieke partij, nieuw tvprogramma, voetbalmakelaar etcetc Dat mensen hem nog serieus nemen.

Jup, Ajax is kampioen. Zullen we dat gewoon meteen vastleggen? Dan hoeven we ook niet zo'n vermoeiend seizoen te spelen...

Prietpraat. Voorgaande seizoenen was Ajax ook de gedoodverfde favoriet, en dat hebben ze ook niet kunnen waarmaken.

12 juli 2018 om 14:10

Maar wel zaten ze er steeds heel dichtbij op afgelopen seizoen na dan.

een kampioenschap dichterbij? met deze spelers ben je verplicht om kampioen te worden anders faal je echt hopeloos

Blind vind ik dan niet eens een bijzondere voetballer maar met Ziyech en Tadic in je elftal moet je gewoon kampioen worden

12 juli 2018 om 21:01

Ajax lijkt elk jaar qua spelers de verplichting over zich heen te roepen om kampioen te worden.... Spelers an sich, buiten Ronaldo, hebben nog nooit een garantie op succes gegeven. Maak er eerst maar eens een samenwerkend team van, binnen een club zonder bestuurlijk gedoe.

12 juli 2018 om 21:01

Weet niet waarom, maar dubbelpost

Alleen is het wel erg belangrijk dat spelers als Onana, De Ligt, Frenkie, Neres, Dolberg wel blijven want anders kan het zomaar weer Psv worden die met Van Bommel een hele slimme trainer nu heeft.

Het kan bijna alleen maar tegenvallen met zulke verwachtingen, die ik overigens ook heb. Je zag het aan Feyenoord die o.a. spelers als Hofland en Makaay haalde en in mijn ogen toen kampioenskandidaat nr 1 werden en het toch niet redde. (stonden in de winterstop wel bovenaan als ik het me goed herinner). Was daar toen best jaloers op, maar toen ze het uiteindelijk niet redde was de kritiek ook niet mals en hadden ze die spelers niet aan moeten trekken. Gegokt en verloren zeg maar... We zullen zien hoe dit bij Ajax uit gaat pakken, ben benieuwd.

Als Ajax geen kampioen Word dan hebben ze compleet gefaald.

12 juli 2018 om 21:04

Ze hebben dan niet per se compleet gefaald, echter heeft de achterban alweer de nodige hoge verwachtingen. Iedereen schreeuwt alweer om het onvermijdelijke kampioenschap van Ajax.... Tja, des te hoger de verwachtingen, des te harder de teleurstelling

Met een terugkeer van blind, het aantrekken van tadic en het al in de selectie hebben van Huntelaar en neres in de aanval heeft Ajax toch spelers van (voor Nederlandse begrippen) wereldformaat. Mocht het dit seizoen allemaal meezitten, zie ik ze hoge ogen gooien voor het kampioenschap en een aardige deuk in een pakje boter schoppen in Europa. Klasse werk van die club uit Amsterdam..

12 juli 2018 om 14:36

Sportieve reactie. Hoop ook dat de andere clubs het goed zullen doen in Europa want we hebben de punten keihard nodig.

12 juli 2018 om 14:45

Met de meeste namen eens, maar met Huntelaar toch echt niet. Die viel vooral op in het missen van hele grote kansen. Schat hem eigenlijk ook niet hoger in dan een de Jong bij PSV bijvoorbeeld.

12 juli 2018 om 15:02

Huntelaar is toch een prima spits om achter de hand te hebben als Dolberg rust nodig heeft of er oorlog gemaakt moet worden de laatste 1p minuten. Leuk de vergelijking met de Jong, maar das een basisspeler. Ik heb liever een ervaren Huntelaar op de bank, dan Vente of Lammers. Lammers is er dan nu niet meer, maar je moet ook maar afwachten of die zuid Amerikaan van 10 miljoen meteen kan brengen wat huntelaar doet.

12 juli 2018 om 22:49

Uh waar komt dit ineens vandaan? Huntelaar was afgelopen nu niet bepaald een bankzitter, dus de vergelijking lijkt mij heel logisch. Het is nog maar te bezien hoe Dolberg terugkomt van dat slechte vorige seizoen en of hij daarmee een basisplek afdwingt.

Ik snap jouw reactie dan ook niet zo goed, want het ging erom of Huntelaar nu zo'n buitengewone speler is. Voor mij is het antwoord duidelijk nee. Vind hem als spits dus ook minder dan bijvoorbeeld een de Jong. En de Jong is ook een doodgewone spits met enkele specifieke kwaliteiten.

Dat hij vooralsnog beter is dan Lammers en Vente, ja leuk, maar daarmee bevestig je eerder mijn gelijk dan dat je zelf iets inbrengt. Dat zijn namelijk ook vooralsnog gewoon normale spelers. Niks exceptioneels aan. Net als Huntelaar. Dat Huntelaar daar boven staat, klopt, maar nogmaals het is echt niks bijzonders hoor (vind ik). Omdat nu een speler van wereldformaat te noemen, ook al geef je de kanttekening (voor NL begrippen) daar kan ik echt met mijn hoofd niet bij.

We weten überhaupt nog niet hoe het team eruit gaat zien, we weten nog niks over de opstelling en we weten nog niks over hoe goed of hoe slecht ze onderling samenspelen. Oja en we weten niet hoe Ten Hag het nu gaat doen, na een niet al te geweldige start met alle hectiek en drama die, toegegeven, bij Ajax hoort. Maar goed Peter R weet het natuurlijk wel allemaal beter. Dat is weinig verrassend.

Mocht Ziyech nog vertrekken en Blind komen, is Ajax er op achteruit gegaan. Tadic is de enige directe versterking, Blind niet nodige en veel te dure aanvulling van de selectie. Het lijkt er weer op dat Marc Overmars zijn zaakjes, als iedere transferperiode, niet op orde heeft. Met het gogme van PSV en van Bommel als trainer, is PSV weer de grootste gegadigde voor de landstitel. Ajax op zijn Zoetemelks zal weer op de tweede plaats eindigen. En ook Europees zie ik weinig terecht komen van de ambities in Amsterdam. Eigenlijk business as usual.

12 juli 2018 om 21:19

Gogme van PSV ? Je bedoelt het spelen met 5 verdedigers, de tegenstander het spel laten maken en op de counter spelen, zelfs tegen middelmatige ploegen ? Sorry, maar dan is "gogme" toch echt de verkeerde woordkeuze..

Daarbij is Blind een nodige, en niet te dure versterking en vergeet je voor het gemak dat van Bommel eigenlijk nog niets heeft laten zien als trainer. PSV is elk seizoen een kandidaat voor de titel, net zoals Ajax, maar dit komende seizoen Lijkt me dat ze zeker niet de grootste gegadigde zijn.

Al met al heb ik me toch weer laten verleiden te reageren op een troll als jij...

12 juli 2018 om 22:04

Tja, het is wat als er posters zijn die berichten wat jij liever niet leest. Geeft niet, bijna ieder seizoen komen de Ajax supporters bedrogen uit. Gelukkig wordt dat wel geaccepteerd, en daarvoor hulde! Ook ik lijd in stilte;-)).

12 juli 2018 om 22:52

Lastig hé om bij de feiten te houden. Kijk nog maar eens wat PSV wedstrijden terug ;-).

13 juli 2018 om 07:49

@gaudi

Hoeft niet, ik kijk liever echt voetbal

14 juli 2018 om 09:20

Tja, wat is echt voetbal voor jou? Het lijkt mij logisch dat jij je niet vermaakt bij Psv, doe ik bij Ajax ook niet. De reden? Ik heb niks met Ajax, de reden is niet dat ik niks met het voetbal van Ajax heb.

Het kost mij weinig moeite om toe te geven dat Ajax flink wat potjes heel aardig heeft gevoetbald. Voor jou is dat blijkbaar onmogelijk, terwijl PSV o.a. Ajax thuis met de rug tegen de muur heeft gezet, nadat ze in A’dam het zelf was overgekomen. Tja, dat bedoel ik dus met bij de feiten houden en clubhaat en voetbal niet door elkaar halen.

Iets waar ik nooit aan begin, is voorspellingen te wagen zonder nog maar 1 officiële wedstrijd gezien te hebben. Ajax is op papier lekker bezig op de transfermarkt en dat stemt mij hoopvol maar daar laat ik het ook bij.

12 juli 2018 om 21:07

Dit is nou een verstandige reactie en ten opzichte van vele hierboven een verademing. Iedereen lijkt alweer, net als vele eerdere seizoenen, in polonaise langs de Amsterdamse grachten te gaan....

Laten we lekker wachten met deze onzin tot 1 september als de transfermarkt is gesloten. Dan kan je pas zien hoe een ploeg ervoor staat. Nog 6.5 week te gaan dus.

Het orakel Peter ( oh nee, geen academische titel, dan maar een...eh...r ) de Vries laat weer van zich horen. Kunnen we hem hiervoor niet een mooie beker geven? Met de tekst “ voor Peter, meest waardevolle persoon van de wereld. Dat zal hij leuk vinden.

Haha met blind kampioen worden.... Wat een grap...

13 juli 2018 om 00:46

Ze zijn al 4 keer eerder kampioen geworden met Blind, dus wel een leuke grap.

We zullen het zien. Tadic lijkt me een hele goeie aanwinst, maar Blind blijf ik overschat vinden. Dat is geen speler die het verschil gaat maken. Voorafgaand aan de vorige seizoenen zei men ook steeds dat Ajax kampioen zou worden en we weten hoe dat is afgelopen. Ik moet wel toegeven dat Ajax er op papier sterk uitziet, maar er zitten ook spelers bij die ik als buitenstander overschat vind (o.a. Frenkie de Jong en Dolberg). Ik ben ook benieuwd hoe Ten Hag zijn bank tevreden gaat houden, want er gaan carrières een deuk oplopen.

13 juli 2018 om 00:36

Gelukkig zijn er mensen met meer verstand van voetbal. Competitie voorspellen daar kan ik niets mee maar spelers beoordelen is toch meer mijn ding. De speler die jij overschat zoals Dolberg en Frenkie, hebben door hardnekkige blessures amper gespeeld dus ik vraag mij af waar je die conclusie vandaan haalt. Blind is bij M. U. omdat Mourinho de speelwijze over een andere boeg wil gooien en daar past hij niet in en dat heeft niets met zijn kwaliteiten te maken. Bij Ajax die er een totaal a dere visie erop na houdt zou hij uitstekend passen, een aanwinst dus. Ook dit seizoen zal Ajax weer met tegenstanders te maken krijgen die hooguit met 2 spitsen zullen gaan spelen dus kan hij makkelijk doorschuiven als extra middenvelder indien nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV6763
2.Ajax6266
3.Feyenoord4722
4.AZ4722
5.Vitesse4011
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs de LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

330 fans
Verdediger, 29 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Ajax 26 4 0 0
2017/2018 Manchester United 7 0 0 0
2016/2017 Manchester United 23 1 2 0
2015/2016 Manchester United 35 1 2 0
2014/2015 Manchester United 25 2 4 0

In de wandelgangen

Woensdag 20 maart
In navolging van Eintracht Frankfurt en Leeds United heeft nu ook AS Roma interesse in Justin Lonwijk. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren