‘Er wordt gezegd dat je Sneijder niet mag aanraken, maar dit hoort erbij’

Woensdag, 11 juli 2018 om

Wesley Sneijder speelde dinsdagavond met Al Gharafa in Weurt een oefenwedstrijd tegen NEC en slaagde er niet in om te winnen van de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie. De recordinternational van het Nederlands elftal zocht na het 0-0 gelijkspel snel de kleedkamer op, waarbij hij naar verluidt ‘bijdehandjes’ riep naar de spelers van NEC en een aantal supporters. Robin Buwalda geeft aan dat Sneijder niet de gelukkigste wedstrijd uit zijn loopbaan speelde.

“Je moet respect hebben voor een speler als Sneijder, supporters ook. Er zijn wat dingen naar hem geroepen die niet kunnen. Hij moet daarboven staan, maar waarschijnlijk ergerde hij zich daaraan. Ook dat hoort erbij”, reageert de verdediger van de Nijmegenaren tegenover ForzaNEC. Sneijder zou tijdens de wedstrijd geïrriteerd zijn door het harde spel van NEC en Buwalda kreeg zelf geel na een overtreding op de middenvelder.

Hij geeft echter aan dat er niet zoveel aan de hand was: “Ik ging vol voor de bal en raakte die ook, maar hij kwam erbij. Volgens mij was ik eerder bij de bal. Natuurlijk wordt er gezegd dat je hem niet mag aanraken, maar dit hoort er gewoon bij. Dat weet hij zelf denk ik ook wel. Misschien had hij het niet zo naar zijn zin.”Gerelateerd

18 reacties (laatste reactie door medellin)

Toch wel ziek dat een club uit de keuken kampioen divisie zich zio staande hield tegen de spelers van Al Gharafa. Wat Sneijder daar verdiend is meer dan de hele begroting van een club uit de KK divisie

11 juli 2018 om 19:45

Het is helemaal niet zo bedoeld natuurlijk, en je hebt helemaal gelijk, maar wat oogt KK divisie slecht.
Lijkt een hele foute afkorting.

11 juli 2018 om 19:52

Ik dacht echt precies het zelfde. Mensen gaan dan straks ook nog puntje puntje divisie zeggen in plaats van de echte naam.

11 juli 2018 om 20:04

Kunnen we de naam van de divisie niet gewoon bleepen op tv? Slaan we alle vliegen in één klap

11 juli 2018 om 20:12

Kunnen beter gewoon in Engels doen. Veel mooier! Kitchen Champions League

11 juli 2018 om 20:39

Dat word de vrouwencompetitie denk ik

11 juli 2018 om 20:13

Wat een grap van een naam trouwens ''keuken kampioen divisie''. Kun je toch niet serieus nemen?

11 juli 2018 om 20:57

Zullen we het alsjeblieft op eerstedivisieclub houden? Kk divisie doet me denken aan of krusty krab of kkr

11 juli 2018 om 22:10

Wes maakt zich hier letterlijk groter dan hij ks en laat zich hier van zijn schaduwkant zien. Die is natuurlijk hardstikken gepikeerd dat hij gelijk speelt tegen de bittergarnituur van nec. Dat doet af aan het mooie romantische hollywood bestaan van spelers in de zandbak en dat ziet meneer niet graag.

11 juli 2018 om 23:04

Het was ook nog eens een versie van jong NEC voor het overgrote deel...

11 juli 2018 om 23:20

Begroting Twente is dacht ik 20 miljoen.. dat pakt Sneijder echt niet..

Hahaha en waarom precies zou je Sneijder niet mogen aanraken? Omdat hij van Porselein is? Schei toch uit. Datt er dingen geroepen worden vind ik zeker niet kunnen, maar harde duels horen bij het voetbal, come on. Zelfs in een nietszeggend oefenpotje mag je er van mij gewoon fel in gaan.

Misschien moet de rest er ook bovenstaan als Sneijder wat terugroept... Sneijder is nu eenmaal een gifkikker. Als het niet loopt, irriteert hij alleen maar. En snap ook wel dat hij niet te hard spel verwacht in een oefenwedstrijd. Had het wel leuker gevonden als Wesley bijvoorbeeld bij Utrecht of een van andere clubs was gaan voetballen. Uitstapje naar Vs had ook wel bij hem gepast mijn inziens. Zonde dat zo'n mooie voetballer nu in de zandbak beland is, waar ik in ieder geval niets van meekrijg

11 juli 2018 om 19:56

Mag je blij om zijn dat je er niets van meekrijgt, als zelfs NEC ( met alle respect)hier van wint. En Sneyder niet niet zeuren hij mag ook uitdelen.

11 juli 2018 om 20:42

Gelijkspel toch?

Sneijder maakte in de eerste helft zelf ook een behoorlijk harde overtreding op Dijkstra die geel had mogen zijn. Die van Buwalda op hem was ook te hard, maar ook dat is voetbal. Snel in de auto van z'n zwager stappen en zonder z'n ploegmaten vertrekken mag blijkbaar wel bij die club.

Sneijder liep zich 90 minuten te ergeren omdat het niet liep. In de 2de helft konden ze zelfs tegen een team vol jeugdspelers niks klaarspelen. Sneijder zelf leek me ook flink te zwaar en hij werd zelfs agressief tegen jeugdspelers. Echt een afgang was het.

Als Wesley zoveel kebab blijft vreten,dan kan hij alleen nog maar een transfer maken als wedstrijdbal. G was die vet zeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NEC

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.NEC4211
10.Jong Ajax4210
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
Joris DelleKeeper00
Maarten PaesKeeper00
Van DuinKeeper00
Joshua SmitsKeeper00
Guus JoppenVerdediger00
Mart DijkstraVerdediger00
Ted van de PavertVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina NEC.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina NEC.

797 fans
Middenvelder, 34 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 20 maart
In navolging van Eintracht Frankfurt en Leeds United heeft nu ook AS Roma interesse in Justin Lonwijk. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren