Boca Juniors trekt stekker uit deal met Ajax: ‘Ja, hij blijft’

Dinsdag, 10 juli 2018 om

Ajax kan zo goed als zeker een streep zetten door de komst van Lisandro Magallán. Volgens voorzitter Daniel Angelici blijft de Argentijnse verdediger namelijk gewoon bij Boca Juniors. Ajax-trainer Erik ten Hag gaf vorige week nog aan dat óf Magallán wordt aangetrokken, óf Daley Blind. Nu de Argentijn niet naar Amsterdam verhuist, lijkt Ajax vol in te zetten op de komst van Blind.

Magallán had al een persoonlijk akkoord met Ajax en werd in mei al medisch gekeurd in Amsterdam. Directeur spelersbeleid Marc Overmars had namens de club naar verluidt ook al een akkoord bereikt met Boca Juniors over de transfersom, maar Magallán mocht pas vertrekken als de Argentijnse club een vervanger in huis had weten te halen. Intussen heeft Boca Juniors de stekker uit de deal getrokken. “Ja, hij blijft”, stelt Angelici tegenover ESPN.

“Het voorstel van Ajax was erg goed, maar we hebben de voorkeur gegeven aan het sportieve. Magallán blijft nog zes maanden hier.” Met Magallán in de ploeg wil Boca Juniors blijven strijden om het kampioenschap. In de Argentijnse competitie staat de club bovenaan, met een voorsprong van twee punten op achtervolger Godoy Cruz.

“Het zal of de een of de ander worden. Beiden lijkt me niet realistisch”, vertelde de trainer van Ajax zaterdag aan Voetbal International. Ten Hag zou de komst van Blind, die nog een contract voor een jaar met Manchester United heeft, toejuichen. “Een speler met veel ervaring, in de Premier League en in het Nederlands elftal. Opbouwend erg goed en organisatorisch zeer sterk. Bovendien is hij een stabiele persoonlijkheid. Net als de komst van Dusan Tadic geldt dit ook als een flinke krachtsinspanning van de club.”


Poll

Wie zie jij liever naar Ajax komen?


Gerelateerd

90 reacties (laatste reactie door constant kante)

Ik zeg Welkom Blind. Kan niet anders dan dat ze daar rond mee zijn.

10 juli 2018 om 20:42

Ze zullen inderdaad afgezegd hebben. Argentijnse mentaliteit kennende zullen de Argentijnen vervolgens zelf onmiddellijk roepen dat ze zelf niet meer willen.
Lijkt me logisch allemaal.

Erg goede aanwinst voor Ajax. Samen met Tadic behalve kwaliteit en tactisch inzicht ook kerels met een juiste mentaliteit en goede leeftijd in huis gehaald. Prima gedaan van Overmars. Ben onder de indruk.

11 juli 2018 om 15:30

ajaxrkc

Sterker nog, het is allang bekend dat Ajax en Blind rond zijn. Blind krijgt een mooi salaris, plus een vette bonus voor tekengeld.

Wat rest is nog maar een detail. Ajax moet nog rond komen met United. Naar verluidt wil United rond de 17 miljoen, .......

Beter! Nu Daley Blind halen en klaar!

10 juli 2018 om 19:34

Klaar? Lekker dan met deze rechtsback en zonder fatsoenlijke linksbuiten. Tadic gaat op het middenveld toch ?

10 juli 2018 om 20:06

Tadic en Bande gehaald voor linksvoor, jij wil er nog een?

10 juli 2018 om 20:51

Je hebt Mazraoui als rechtsback optie die het tot nu toe erg goed deed daar. Blind als 6 met Ziyech en van de Beek voor hem en links Tadic, rechts Neres en centraal Dolberg en je hebt een geweldig elftal. Met wissels Schone, Frenkie de Jong en Labyad en Huntelaar heb je voorin nog genoeg talent op de bank om door het seizoen ook nog veel te switchen.

10 juli 2018 om 22:05

AUb geen Ziyech meer Frenkie is zo veel beter en veel minder balverlies

10 juli 2018 om 22:35

Frenkie beter dan Ziyech?? Jij bent niet serieus te nemen

11 juli 2018 om 15:33

Niet 'beter', anders.

Ziyech is heel veel briljnate passjes, maar ook heel veel balverlies. Frenkie is veel minder balverlies, veel meer drive en meer vastigheid, maar minder briljante passing. Als extra punt, door afwezigheid van Ziych en dankzij het werk van Frenkie gaan Vdbeek en Neres ook weer fatsoenlijk spelen. Jij hebt toch ook gezien hoe die twee in de tweede seizoenshelft wegzakten, toen Ziyech op rechtshalf kwam te spelen?

Als team gaat Ajax beter functioneren met Frenkie dan onder Ziyech, En Labyad gaat op de plek van Ziyech excelleren!

Tja zat er al een tijdje aan te komen. Als ik de mensen hier moet geloven maar goed ook dat we de Argentijnse Veltman niet halen . Nu hopen dat Daley Blind snel komt.

10 juli 2018 om 18:37

Ik hoop het. Geloof wel dat Ajax, United en Blind er (snel) uit gaan komen als Blind echt graag naar Ajax wilt.

Blij mee. Ajax heeft te lang met zich laten spelen door die onbetrouwbare Zuid-Amerikanen. Nu alles op Blind. Jongen van de club, bagage aan ervaring en beschikt over de nodige kwaliteiten!!

Waren al veel twijfels rond de transfer en zijn kwaliteiten. Als Blind hierdoor makkelijker te halen is hoor je me zeker niet klagen!

10 juli 2018 om 20:08

Ik weet niks van zijn kwaliteiten maar als het klopt dat hij voetballend inderdaad niet sterk is moet je blij zijn dat je hem niet hebt. Tegenstanders gaan hem aan de bal laten en dan gaat het een ding worden hier op vz.

Top! Kunnen ze vol voor Blind gaan. Knappe prestatie van Overmars als die zowel Blind als Tadic in 1 periode kan halen. Vraag me af waar hij ze allemaal neer wilt zetten als iedereen naast Ziyech blijft. Onana Kristensen - de ligt - blind - tagliafico Tadic - de Jong - Vd Beek Labyad/Bande - Dolberg - Neres

10 juli 2018 om 19:32

Precies mijn droomopstelling

10 juli 2018 om 19:56

@N-AFCA, ik denk ook de favoriete opstelling van Feyenoord en met name Psv. Het is naar mijn mening namelijk een elftal vol zwakke schakels en spelers op de verkeerde positie.

Kristensen is niet de ideale rechtsback; hij werd niet voor niets al na 4 duels weer teruggeruild voor een hopeloos uit vorm zijnde Veltman. Na de blessure van Veltman mocht middenvelder en alleskunner Mazraoui de laatste duels spelen. Die staat daar denk ik voorlopig totdat Veltman weer heel is.

Blind is niet de ideale Cv; hij is de ideale nummer 6. I.p.. de Jong dus.

Tadic is geen AM voor de hele linkerflank. Hij is geen draver, maar een dribbelaar voor de korte actie en de fijne voorzet of steekpass. Hij is veel beter dan de optie Labyad/bande.

Voorlopig gaat Ziyech nergens heen, dus die neemt de positie van Tadic over in de ideale elf, Tadic schuift door naar voren naar de voorhoede.

Dan blijft alleen de CV op links positie over. Dat wordt een puzzel na de wedstrijd tegen Steaua; Schuurs is daar nog niet klaar voor.

Overigens wel weer typisch Ajax om spelers te kopen voor posities die de hunne niet zijn. Tadic als box to box middenvelder, Blind(cm) voor CV, Bande(spits) voor de linksbuitenpositie, Labyad voor god mag weten welke positie.

10 juli 2018 om 20:15

Je kan wel roepen dat Blind een cm is maar daar heeft hij bij United 2x gestaan in vier jaar. Dan is het gewoon geen cm meer. Bande is een 442 spits of een 433 vleugelspits. En wat is er nou weer mis met Labyad? Dat jij niet weet wat zijn positie is?

10 juli 2018 om 21:32

@glory, Blind werd bij United door LvG neergezet waar hij nodig was; linksback, CV en op het middenveld. Onder Mourninho speelde hij alleen toen Utd ca 20 blessures had en daarna bijna niet meer. Echter, de laatste keer dat Advocaat Blind opriep, speelde hij CM in een 4-3-3 systeem met de punt naar voren. Je zag gelijk weer dat dat zijn positie was; hij was de uitblinker in die wedstrijd en Oranje speelde eindelijk weer een keer goed voetbal.

Bande is geen vleugelspits. Punt. Overigens heeft Bande in de voorbereiding laten zien ook geen Ajax materiaal te zijn, vandaar dat hij ook met het C team tegen Nordsjaelland speelde ondanks een elftal aan afwezigen. Die gaat aansluiten bij Jong Ajax, dat kan niet anders.

Waarschijnlijk heb jij het niet gevolgd, maar over Labyad is nooit gerept voor welke positie hij gehaald is. Bij Utrecht onder Ten Hag en JP de Jong speelde Labyad vnl als aanvaller in een 4-4-2 systeem. Ik slinger dit dan ook weer aan, omdat Ajax nog steeds geen specialisten koopt. Sowieso is Labyad overbodig zolang Ziyech nog onder contract staat.

10 juli 2018 om 23:04

DoncoXxX Dan slinger je wel hele rare dingen aan. Blind was en is een verdediger die ook uit de voeten kan als cvm, omdat het een verdediger is met voetballend vermogen. Tadic speelde bij zijn vorige club zowel als tien als vleugelspeler. Op beide posities kan hij uit de voeten en met name zijn balvastheid maakt hem op beide posities bruikbaar. Labyad is net zo veel aanvallende middenvelder als dat hij aanvaller is. En alles kunner Mazraoui is toch echt een rechtsback. Hij is aanvallend zo sterk dat Ajax hem op andere posities is gaan zetten, veranderd er niets aan dat het hij toch echt een back was en bij Ajax ook binnen is gekomen als back. Je luistert te veel naar Gijp. Die roept ook altijd dat Ajax specialisten moet kopen, maar intussen roept hij ook dat Neres een spits is en geen vleugelspeler, terwijl Neres vorig seizoen toch echt het tegendeel bewees. Hij loopt, denkt en speelt exact zoals tegenwoordig verwacht wordt van vleugelaanvallers. Niet die waardeloze voorzetten van hoog voor de pot, nee doorbewegen tot de achterlijn en scherp voorzetten. Voor het doel verschijnen als de spits zich terug heeft laten zaken en acties maken. Met een ouderwetse Huntelaar was Neres assistkoning van de eredivisie geweest.

10 juli 2018 om 23:17

Het lijkt nu net of je Blind beoordeelt op die ene wefstrijd onder Advocaat. We hebben Blind ook uit zien blinken als LB en CV zien uitblinken. Je moet in ieder geval een van die wedstrijden hebben gezien. Hij is gewoon veelzijdig en daar kan Ajax van profiteren. Als je hem als CV gaat gebruiken betekent dat niet dat je hem dat je hem voor de verkeerde positie gebruikt. Bande kan volgens mij gewoon overal in de aanval spelen, wellicht zelfs in de spits, alleen eigenlijk niet bij Ajax. Dat hij niet over het juiste niveau beschikt is een andere discussie. Labyad is een linkshalf en kan mooi Ziyech vervangen. Ik vind het goed dat Ajax eens vervanging in huis haalt voordat ze verkopen. En mag Ajax Ziyech alsnog houden, is dat toch ook heerlijk?

10 juli 2018 om 23:51

1. Tadic is niet als box to box middenvelder gehaald, aangezien vd Beek dit al is. 2. Wie zegt dat Blind voor de CV positie komt? 3. Bande speelde voor zover ik weet in België ook linksbuiten en 4. Labyad is gewoon een prima aanvulling op de selectie en kan zowel als aanvallende middenvelder als linksbuiten fungeren. Op linksbuiten heeft ie trouwens ook zijn beste wedstrijden voor Utrecht gespeeld

11 juli 2018 om 15:40

"bande is geen vleugelspits. Punt. Overigens heeft Bande in de voorbereiding laten zien ook geen Ajax materiaal te zijn, vandaar dat hij ook met het C team tegen Nordsjaelland speelde ondanks een elftal aan afwezigen. Die gaat aansluiten bij Jong Ajax, dat kan niet anders."

Klopt. Bandé is een centrumspits. Maar Ajax heeft hem uitdrukkelijk gehaald als linskbuiten!

Maar dat is wel heel stellig als jij zegt dat hij, nu al, 'geen Ajaxmateriaal' zou zijn. Dat is wel heel snel, na twee weken trainen, vind je niet? En ook wel rigoreus, om een aankoop van ruim negen miljoen na twee weken training bij de jeugdselectie te zetten.

Dus ik denk niet dat je het bij het rechte eind hebt. Al zullen we dat snel genoeg zien.

Labyad is trouwens zeker niet overbodig, maar hoognodig. Kan de plek van Ziyech uitstekend invullen en in bepaalde opzichten zelfs beter dan Ziyech. Labyad mist de brille en klasse van Ziyech, maar de power, het schot en scorend vermogen van Labyad, daar kan Ziyech nog wat van leren. Labyad verliest bijvoorbeeld zelden een bal. Let daar maar eens op straks, als hij in de basis staat elke week, onder Ten Hag. Hij is zo sterk!

Los van of die wel of niet goed is voor Ajax, vind ik dit wel enorm lullig voor die jongen. Dit was zijn kans om naar Europa te gaan en door het bestuur van je eigen club waar je altijd je best hebt gedaan is die kans nu verknalt.

10 juli 2018 om 18:40

Sluit ik me zeker bij aan, die jongen zal zich vast knap klote voelen op dit moment, dit was natuurlijk een grote kans om je te laten zien als voetballer in Europa, al is Boca natuurlijk ook geen kleine club. Als hij de kwaliteiten heeft dan komt zijn kans vanzelf.

10 juli 2018 om 20:11

Die gaat over 6 maanden gewoon alsnog hoor.

Goed nieuws! Niets ten nadele van deze beste man, maar ik was wel een beetje klaar met deze poppenkast. Mijn voorkeur gaat absoluut uit naar een ras Ajacied die er meteen staat, de club kent, op meerdere posities uit de voeten kan en weet wat er van hem gevraagd wordt. Dat het maar snel rond mag komen!

Wat een streek is dit dan. Kan ajax nergens op terug vallen? Waren al tot een akkoord toch? Wel weer mooi laten piepelen, amateuristisch zooitje

10 juli 2018 om 18:53

Ajax had de eer aan zichzelf moeten houden en al lang een streep door deze tranfer moeten zetten. Hopenlijk kunnen ze snel met ManU en Blind rondkomen.

10 juli 2018 om 20:20

Ik denk dat ze dat ook gedaan hebben

10 juli 2018 om 18:55

Haha lekker negatief weer. Het is nogsteeds vrij vroeg en Ajax is al in onderhandeling met Daley Blind, hoe bedoel je nergens op terug te vallen?

10 juli 2018 om 19:25

Negatief? Zijn meer dan een maand bezig geweest met magallan, en over twee weken heb je je eerste belangrijke wedstrijd. Nee idd super gehandeld, chapeau voor overmars

10 juli 2018 om 19:30

Ja negatief ja, Magallan is 3 weken geleden ofzo al gekeurd, niet Overmars z'n schuld dat Boca dwars gaat zitten doen. Bovendien wordt er met de verregaande onderhandelingen met Blind al aan een prima alternatief gewerkt, er is al duidelijk aangegeven dat zij niet beide zouden komen.

10 juli 2018 om 19:14

Zou het, misschien, zo kunnen zijn dat deze man gezichtsverlies probeert te voorkomen? Mijn gok is dat Ajax zelf de stekker eruit heeft getrokken en dat Blind morgen of overmorgen gepresenteerd wordt.

10 juli 2018 om 19:28

Dan zou ajax vast al wel wat te melden gehad erover om gezichtsverlies te voorkomen misschien wellicht mogelijkerwijs.

10 juli 2018 om 19:20

Amateuristisch aangepakt door Overmars inderdaad. Had zich niet zo door Boca moeten laten piepelen.

10 juli 2018 om 19:54

Want Ajax kan bepalen wat Boca met hun spelers gaat doen? Kom op zeg, hier heeft Ajax toch geen invloed op..
Het enige wat Ajax had kunnen doen was eerder de stekker er uit trekken, maar aangezien Overmars al met alternatieven bezig was voor hier definitief een stekker uit werd getrokken zegt mij eerder dat het zo goed als mogelijk is aangepakt.

10 juli 2018 om 20:29

Hadden inderdaad eerder de stekker eruit moeten trekken met deze club.

10 juli 2018 om 20:32

En hoe ziet dat er dan uit? De stekker eruit trekken?

10 juli 2018 om 20:39

Onderhandelingen definitief met Boca stoppen.

10 juli 2018 om 20:41

Heb jij ze nog zien onderhandelen de laatste weken dan?

10 juli 2018 om 20:45

Het was nog niet helemaal afgesloten.

Hier kan ajax alleen maar blij mee zijn deze man was zeker geen versterking nu op zoek naar iemand anders. Iedereen roept daley blind maar die zie ik het liefst verdedigend mid ipv centraal achterin

10 juli 2018 om 20:33

Wel zonde van die vier jaar BPL ervaring als cv vind ik.

Mooi zo. Een en al ellende met die Boca Juniors onderhandelingen. Als het goed is kwam of magallan of blind. Dat lijkt me nu dat dat blind gaat worden

Ik ben wel blij nu dat we vol voor Daley gaan maar boca wat een stel .......

Beter. Liever een bewezen Blind die Ajax door en door kent dan iemand die zich aan moet passen.

Whoop whooop.. Laat daley maar nu snel komen. Centraal achterin naast de ligt tegen de mindere goden. Laat die 2 om en om naar voren schuiven. Dan de jong op 6. Donny en ziyech. Tadic linksvoor. Neres rechts, dolberg spits. Tegen sterke tegenstanders, blind op 6. Centraal achterin de ligt en wober of de ligt en veltman. Cm ziyech en donny.

Ajax had de stekker er al uit getrokken, dus dat scheelt.

10 juli 2018 om 19:14

Ajax heeft helemaal niet de stekker eruit getrokken, jammer dat het zo gelopen is.

Had deze jongen graag gezien bij Ajax, ben ondanks alles toch niet zo overtuigt van Blind.

Laten we maar het beste er van hopen.

Ajax moet wel beter gaan onderhandelen, deze manier is het wel veel balen.

Hoop dat Blind de hoofdprijs waard is.

10 juli 2018 om 20:25

Als je puur de speler Blind bekijkt ben ik het met je eens.
Echter als ik naar dit Ajax kijk denk ik dat Blind precies is wat ze nodig hebben. Er is kwaliteit, dynamiek en snelheid in overvloede om hem heen. Er is een gemis aan rust, ervaring, tactisch inzicht en en persoon die de jochies op hun plaats kan zetten.

Al kost ie 20 mln. Halen!! Dat verdienen ze wel terug doordat de rest meer waard zal worden

Dit is natuurlijk niet gunstig voor Ajax. Als je kunt kiezen tussen twee spelers heb je altijd een backup plan. Nu neemt Boca de beslissing voor Ajax. Daar wordt je onderhandelingspositie richting Man. United niet sterker van.

10 juli 2018 om 20:26

Ik denk dat Ajax heeft afgezegd hoor. Argentijnen kennende zullen ze vervolgens onmiddellijk zelf roepen dat ze de stekker eruit hebben getrokken. Past wel bij hun mentaliteit

Echt heel amateuristisch dit van Overmars dat hij zich zo heeft laten piepelen door Boca!!!
De nieuwe centrale verdediger had al een paar weken geleden binnen moeten zijn met het oog op de voorrondes CL. Hij had veel eerder voor Blind moeten gaan!!!
Ik ben echt boos weer op Overmars door dit.

10 juli 2018 om 19:24

Man er wordt prima gehandeld dus niets aan de hand. Snap niet waar je zo kwaad om ben. Overmars doet gewoon weer goed werk deze transfer window. Bijna alles is dubbel bezet en je kan gewoon met de Ligt en Wober spelen. Beter gewoon rustig je werk doen haastige spoed is zelden goed.

10 juli 2018 om 19:31

Overmars had de stekker er al moeten uittrekken toen Boca aangaf dat ze eerst een vervanger voor Magallan wilden binnenhalen. Dat was al een teken aan de wand dat het onbetrouwbaar onderhandelen was met Boca. Overmars moest met het oog op presteren in de voorrondes CL gelijk doorschakelen naar optie B of C.

10 juli 2018 om 21:05

Er wordt toch ook onderhandeld ondertussen of denk je dat ze nu pas verder kijken. Je kan ook presteren met wat er nu is aan spelers materiaal. Heb liever dat hij goed werk levert. Eerst was het altijd "hij haalt nooit A keuzes" nu hij zich inzet voor DE A Keuze is het weer niet goed. Geduld is een schone zaak.

Gelukkig maar! En nu doorpakken en Blind halen!

Ik snap niet dat Ajax het zo lang heeft laten duren. Dat soort gezeur van Boca wil je gewoon snel afronden. Rot voor de speler, maar je geeft zo'n club wel heel veel speelruimte als je ze wekenlang de tijd geeft. Het is óf je gaat akkoord of je zegt nee. Je gelooft toch niet dat Boca geen enkele verdedigende versterking heeft kunnen fixen?

10 juli 2018 om 19:33

Boca heeft dus juist wel zijn verdediger gevonden. Niet toe geleid dat hij naar Amsterdam komt. Overigens vind ik dat je wel heel makkelijk bent over Ajax handelswijze. Hebben zelf van te voren gezegd dat ze niet tot het allerlaatste moment wachten. Vervolgens is Blind in beeld gekomen en schakelen ze nu eenmaal door. Dit is bevestigd door Overmars aan het AD.

Ik kan me hier helemaal in vinden. Eigenlijk had Ajax dit allang moeten doen.

Volgens de geruchtenmachine wordt de deal met Blind binnen enkele dagen afgerond. In mijn ogen een veel betere keuze.

Ik heb zin in het nieuwe seizoen. Grootste winst is het behoud van De Ligt (en vooralsnog Ziyech). En daarnaast is de aankoop van Tadic te gek. Met Blind nog eens een ervaren multifunctionele speler erbij.

Aan Ten Hag om er nu een team van te maken, zodat we een keer vroeg kampioen worden !!

10 juli 2018 om 20:01

@fcbogarde

Blind is een prima speler voor Ajax alleen moet je hem buiten de Eredvisie niet in het centrum van je verdediging gaan zetten, dan heb je echt een probleem. al had dat ook voor Magallan gegeld met zijn geringe lengte van 1.81m

10 juli 2018 om 20:36

Hoe kun je dit nou zeggen nadat hij zoveel bij united in de verdediging gestaan heeft? Iedere keer zei men dat de volgende spits hem zou opeten, en keer op keer bleek het omgekeerde waar.

11 juli 2018 om 01:35

@glory

hij kon het heel vaak echt niet bolwerken als centrale verdediger bij United. ben je die wedstrijd bv tegen Liverpool in de Europa League alweer vergeten? tegen City was het ook een drama. Mourinho heeft hem daarna weer linksback gezet want in het centrum ging het niet goed. logisch ook want voor die positie komt hij fysieke kracht, lengte en snelheid tekort

11 juli 2018 om 06:15

Je oordeelt iig op basis van twee wedstrijden. Dat is niet ok, zeker niet als het hele team va United in die wedstrijden slecht was. Met deze redenatie kun je ook zeggen dat je een probleem hebt met de gea op goal. Dat blijft niet overeind staan.

11 juli 2018 om 12:16

ik oordeel niet op 2 wedstrijden, ik noem 2 wedstrijden als voorbeeld maar het zijn er veel meer geweest waar hij in het centrum van de verdediging door de mand viel

Overmars moet nu snel overschakelen naar het halen van Blind en dan ook nog Fosu Mensah huren want de rechtsback positie is van Jupiler niveau met Orejuela, Kristensen en Mazraoui is meer een middenvelder.
Mocht Ziyech dan nog verkocht worden dan nog Mount als zijn vervanger halen. En als laatste nog Padt transfervrij binnenhalen als reservekeeper want ook Van Leer en Lamprou zijn van een Ajax onwaardig niveau.
Dan is de selectie rond:

Onana
F.Mensah De Ligt Blind Tagliafico
Vd.Beek F.De Jong Ziyech
Neres Dolberg Tadic

Reserves:

Padt
Mazraoui Schuurs Wober Sinkgraven
Gravenbergh Schone Eiting
Labyad Huntelaar Bande

10 juli 2018 om 20:34

Sinkgraven zou je inderdaad bijna vergeten...
op de een of andere manier weet Schone zich altijd in de basis te spelen.
Ik denk dat Ziyech nog wel gaat.

10 juli 2018 om 22:08

Volgens mij had Padt zijn contract verlengd.

Goed dat er nu duidelijkheid is dan maar. Wanneer we die zelf niet kunnen creëren moet de verkopende partij het dan maar doen. Door naar plan B en de selectie op orde krijgen voor de komende belangrijke duels!

10 juli 2018 om 20:34

Blind is duidelijk plan A

Hoezo Blind.
De naam zegt genoeg. Met Blind haal je geen winnaar in huis en dat is wel nodig.
Magelhan ken ik niet, maar schijnbaar wil hij ook niet. Anders was het al lang rond geweest.
We hebben alleen spelers nodig die echt willen en die het gras opvreten.

10 juli 2018 om 20:39

Geen winnaar?? Hij is 4 x landskampioen geworden met Ajax en is speler van het jaar geworden.

10 juli 2018 om 20:44

En Magallan zou niet willen komen... hij was al lang rond met Ajax maar goed.

11 juli 2018 om 04:14

Als Magallan echt had willen komen, dan had hij zich niet anderhalve maand laten piepelen door Boca en er druk op gezet dat de transfer zou worden afgerond. Heeft ie allemaal niet gedaan.

11 juli 2018 om 06:26

Ik denk dat hij niet zo wanhopig is om te komen dat hij domme dingen gaat doen. Maar dat hij wilde komen staat al vast. En dat hij echt wilde komen, ook.

Gewoon zeer onprofessioneel van Ajax dat ze hier 6 maanden mee bezig zijn en als alles rond is zich nog steeds een oor laten aannaaien door die speler en club. Ze hadden een maand geleden al de stekker uit die transfer moeten trekken.

11 juli 2018 om 06:22

Haha onprofessioneel, piepelen en stekker eruit. Jij hertypt gewoon de reactie van mattereazzi :D

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV5758
2.Ajax5358
3.Feyenoord4219
4.AZ4020
5.Vitesse336
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs de LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

330 fans
Verdediger, 28 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Ajax 22 3 0 0
2017/2018 Manchester United 7 0 0 0
2016/2017 Manchester United 23 1 2 0
2015/2016 Manchester United 35 1 2 0
2014/2015 Manchester United 25 2 4 0

In de wandelgangen

Maandag 18 februari
Bayern München wil Paulo Dybala overnemen van Juventus. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren