Update: AC Milan maakt komst tweetal versterkingen wereldkundig

Maandag, 2 juli 2018 om

Jose Manuel Reina en Ivan Strinic hebben zich aangesloten bij AC Milan, zo meldt de website van de Serie A maandag. De Spaanse doelman komt transfervrij over van Napoli, terwijl de verdediger van Kroatië op dezelfde basis overkomt van Sampdoria. De twee WK-gangers zijn de eerste twee nieuwe gezichten die de Italiaanse club verwelkomt.

Milan was vorig jaar zomer nadrukkelijk in de weer op de transfermarkt met meer dan tien nieuwe aanwinsten die in totaal ruim tweehonderd miljoen euro hadden gekost. Momenteel verkeren i Rossoneri in financieel opzicht in een mindere fase. Daarbij komt de fikse tegenvaller dat de UEFA de club onlangs heeft uitgesloten van Europees voetbal komend seizoen.

Desalniettemin hebben Reina en Strinic besloten zich te verbinden aan Milan. Het is de vraag wat de rol van de ervaren sluitpost zal zijn bij de club uit Milaan, aangezien er hevig wordt gespeculeerd over de toekomst van eerste doelman Gianluigi Donnarumma. Reina heeft voor twee jaar getekend bij Milan, terwijl Strinic tot medio 2021 vastligt in het San Siro.

De club van Gennaro Gattuso heeft de transfers nog niet bekendgemaakt. Beide spelers bevestigden echter al dat hun toekomst in Milaan ligt. "Het seizoen is voorbij, dus nu kan ik zeggen dat ik geen speler van Sampdoria ben en dat ik een contract heb getekend met AC Milan. Ik denk dat de club dit na het WK gaat bekendmaken", zo zei Strinic eerder.

Update 2 juli 19.06 uur - AC Milan maakt komst tweetal versterkingen wereldkundig
Jose Manuel Reina en Ivan Strinic maken de overstap naar AC Milan, zo maakt de Italiaanse club via zijn officiële kanalen bekend. Beide spelers hebben een driejarig contract ondertekend, dat hen tot medio 2021 aan i Rossoneri verbindt. Reina wordt overgenomen van Napoli, terwijl Strinic overkomt van Sampdoria.


Poll

José Manuel Reina is een goede aanwinst van AC Milan


Gerelateerd

19 reacties (laatste reactie door michel daniel)

Ik dacht dat Kalinic en Borini ook definitief overgenomen waren, na een huurperiode.

Dit zijn twee redelijke aanwinsten, maar niet echt de mensen die je gaan helpen met het strijden om de titel, daar is nog veel meer voor nodig.

2 juli 2018 om 16:06

Strinic is ook puur als backup voor RR gehaald.

I dont know... Reina is goede keeper maar Strinic is echt B materiaal. Toch hoop ik nog steeds dat Donnarumma blijft. Het is gelukkig erg stil rondom hem

2 juli 2018 om 13:28

Viel gisteren echt door de mand, was imo echt de zwakste schakel op het veld. Hij lijkt me een leuke selectiespeler maar Rodriguez speelt die niet zomaar uit de basis.

2 juli 2018 om 14:01

Raar, ik vond Strinic juist erg goed spelen gisteren. Het is waar dat het hele elftal matig presteerde, maar Strinic viel in mijn ogen zeker niet door de mand.

2 juli 2018 om 16:07

Strinic komt Antonelli vervangen als back up linksback

Nu Storari gestopt is kan Milan wel een ervaren keeper gebruiken, los van het feit of Donnarumma vertrekt. Mocht Donnarumma vertrekken dan hebben we iig een waardige opvolger met ervaring. En kan er gekeken worden naar nieuw keepers talent in de jeugd. Strinic zal als vervanger van Rodriguez komen? Mijn oordeel na een seizoen is dat RR helaas iets te traag is, maar wel een fantastisch linker been heeft. Wanneer goed gecovered heerlijk om op de linker vleugel te hebben, maar heeft verdedigend toch wel steekjes laten vallen, mede door de ruimte aan het begin van het seizoen met 3-5-2. In de huidige 4-3-3 opstelling ging het beter, maar hij wordt wel hevig gelinkt aan de bundesliga.

Vind het maar niks, die Strinic. Reina was al langer bekend. Milan zit een beetje in een negatieve spiraal, goede spelers komen om Europees te spelen. Maar precies dat is hun nu juist ontzegt. Zonder die goede spelers word Europees spelen ook lastig. Het word vooral roeien met de riemen die ze hebben daarzo..

Kan Milan zich dat wel veroorloven? Zijn net voor twee seizoenen Europa uit gegooid, moeten ze niet eerst wat gaan verkopen dan?

2 juli 2018 om 16:08

Voor 1 seizoen uit de EL, geen mega ramp. Andres Silva en Kalinic worden sws verkocht en deze komen transfervrij over dacht ik

2 juli 2018 om 17:55

André Silva verkopen is grote fout

Strnic.. zal dan wel als back up gehaald worden maar kom op man . Dit is materiaal voor de middenmoot. Dan kan je net zo goed Antonelli houden . Ik zie het weer somber in voor Milan komend seizoen .

2 juli 2018 om 21:11

Waarom somber? Als er niemand vertrekt dan doen we gewoon mee om bovenste plaatsen. Iedereen doet alsof het allemaal een stel koekenbakkers zijn terwijl de resultaten van de tweede seizoens helft genoeg waren om voor de CL te kwalificeren.

2 juli 2018 om 23:56

Ik denk dat je een klein beetje te positief bent . Milan heeft een leuke kern met ervaren spelers en grote talenten . Alleen zullen er echt wel spelers bij moeten komen wilt Milan zich plaatsen voor cl . Inter was al beter en versterkt zich alleen maar meer en en Roma en Napoli eindigde een straatlengte voor . Daarbij zie ik Milan met niemanf gelinkt worden en zie ik eerder door de ffp problemen en het welichte mislopen van de Europa League spelers als Bonucci Rodriquez en Calhanoglu weggaan .

Heeft iemand hier enig idee of Napoli een goede opvolger heeft? Of gaat het getrek aan de volgende Ajacied (Onana) hier beginnen?

2 juli 2018 om 23:57

Ze zijn al lange tijd bezig met verschillende keepers . Eerst Leno en Rui Patricio maar beide hebben al een nieuwe club . Nu lijkt het erop dat Napoli ze peilen heeft gericht op Areola van psg

3 juli 2018 om 08:22

Thanks!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AC Milan

1678 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus9040
2.Napoli7938
3.Atalanta6931
5.AC Milan6819
Voor de complete stand: Serie A
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AC Milan.

1 fan
Verdediger, 31 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 27 juni
PEC Zwolle ziet Sepp van den Berg voor minimaal 1,9 miljoen euro naar Liverpool vertrekken en meldt zich in Noord-Brabant voor een vervanger. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren