Vejinovic traint in twee dagen mogelijk mee met AZ én Feyenoord

Zondag, 24 juni 2018 om

Marko Vejinovic was zondagmiddag een opvallende aanwezige tijdens de eerste training van AZ. De middenvelder werd vorig seizoen gehuurd van Feyenoord, maar na zeven wedstrijden liep Vejinovic een zware knieblessure op die voortijdig een einde maakte aan zijn seizoen. Volgens het Algemeen Dagblad wil AZ een nieuwe poging wagen en ook volgend seizoen beschikken over Vejinovic.

Vejinovic doorliep zijn gehele revalidatie bij AZ en meldde zich daarom zondag ook in Alkmaar voor de eerste training van het seizoen. Hij werkte een apart programma af, samen met Calvin Stengs en Stijn Wuytens. Die zijn eveneens herstellende van blessures. De krant sluit niet uit dat de technicus maandag ook aanwezig is tijdens de eerste training van Feyenoord.

Het is echter 'de bedoeling' dat Vejinovic volgend seizoen opnieuw in Alkmaar te bewonderen is, zo meldt men. Een jaar geleden had Vejinovic weinig perspectief bij Feyenoord. Hij werd daarom voor een seizoen gestald bij de club waarvan hij de jeugdopleiding doorliep. De 28-jarige Vejinovic veroverde meteen een basisplaats en deed zeven wedstrijden mee, voordat hij uitgerekend tegen Feyenoord een kruisbandblessure opliep. Vejinovic werd geopereerd en revalideerde nadien.

Het contract van de geboren Amsterdammer loopt nog een jaar door. Volgens het Noordhollands Dagblad ziet Vejinovic een terugkeer bij Feyenoord niet zitten. Hij verwacht ook komend seizoen weinig perspectief in De Kuip. Het is nog niet duidelijk of een definitieve overstap van Vejinovic tot de mogelijkheden behoort.Gerelateerd

23 reacties (laatste reactie door elmo1908)

Laat hem zolang Tapia, Amrabat en El Ahmadi nog afwezig zijn maar lekker mee trainen in Rotterdam. Wie weet dwingt hij nog een kans af.

24 juni 2018 om 14:40

Inderdaad. Maakt hij nog wat goed van de transfersom die Feyenoord voor hem betaalde. Neem aan dat hij verkocht wordt deze zomer met nog een 1-jarig contract.

24 juni 2018 om 16:05

Feyenoord mag best bouchataoui doorschuiven en een kans geven inplaats van deze veijnovich

24 juni 2018 om 16:59

Volgens mij wil hij zelf niet terug naar Rotterdam vanwege de bedreigingen aan zijn adres.

Voor alle partijen het beste als hij gewoon naar AZ gaat. Prima speler voor de subtop en deed het ook aardig in de paar wedstrijden die hij gespeeld had voor zijn blessure.

24 juni 2018 om 14:35

Als hij een prima speler is voor de subtop, dan kan hij toch net zo goed bij Feyenoord blijven?

24 juni 2018 om 14:41

Kom op man, 4 prijzen in 3 jaar, tegenwoordig structureel top 3 (heel soms 4e plaats), wat een kansloze provocatie weer. Snap best dat je Feyenoord als minder succesvol ziet dan Ajax en Psv, maar elke objectieve voetbalkijker ziet direct dat Feyenoord veel meer is dan een subtopper. Of vind je Feyenoord daadwerkelijk vergelijkbaar met FC Utrecht of Heerenveen?

24 juni 2018 om 14:42

Nee, want daar speelt hij niet.

24 juni 2018 om 14:43

Precies. Prima speler voor Feyenoord. Hij brengt je misschien niet naar grote hoogten maar dat wil Feyenoord naar eigen zeggen ook niet. Een eeuwige subtopper zoals Arsenal is voor Feyenoord een prima scenario.

24 juni 2018 om 15:18

Meer dan een subtopper ok,maar veel meer?nee zeker niet.

24 juni 2018 om 15:42

Eeuwige subtopper Arsenal pakt al enkele jaren geen prijzen en is tevreden met het behalen van een finale in de afgelopen jaren.. Ik ken maar een club in Nederland waar dat de afgelopen 4 jaar ook het geval is en die is toevallig afkomstig uit de hoofdstad .

24 juni 2018 om 15:50

@lucianofcg

en wat is Ajax dan momenteel, een middenmoter? die hebben al 4 jaar geen prijs meer gepakt namelijk

24 juni 2018 om 14:52

Midtsjo en koopmeiners zijn beide beter dan Vejinovic, heb liever een jong talent erbij voor achter midtsjo en koopmeiners

Twee jaar verhuren lijkt me geen goede optie, laat AZ maar een bod doen, willen ze dat niet ook prima maar probeer hem dan maar aan een andere club te verkopen want hier heeft Feyenoord weinig aan.

24 juni 2018 om 14:40

Dat wordt lastig met een eenjarig contract. Denk dat Feyenoord hem zal willen verkopen. 2-3 miljoen zou een redelijke prijs zijn, maar ben bang dat hij voor +- een miljoen weggaat. Zeker als Vilhena en El Ahmadi weggaan heb je 3 spelers voor 2 posities over, dus dan zie ik hem er graag nog een jaar bij. Zeker met het grote aantal blessures zullen jeugdspelers als Kokcu en Wehrmann echt wel minuten pakken.

24 juni 2018 om 14:53

@lelele
Daarom zeg ik ook dat twee jaar verhuren geen goede oplossing is, een transfersom of anders niets want dan schiet Feyenoord er niks mee op.

24 juni 2018 om 15:18

Gezien zijn leeftijd, paar jaar weinig spelen, ongewild/niet nodig bij Feyenoord zal het niet om miljoenen gaan gok ik. Anders zal AZ eerder in de categorie Midtsjo (2,2m) gaan vissen die jonger zijn met veel meer restwaarde

Vejinovic is een prima optie om achter de hand te hebben wanneer het ff niet lekker loopt op het middelveld. Verwacht echter wel dat Koopmeiners, Til en Midstjö gewoon de basis middelvelders blijven. Die stonden afgelopen seizoen erg goed

Volgens mij heeft Vejinovic Alkmaar en AZ nog altijd in zijn hart zitten en is hij dolgelukkig in het Afas stadion. Blijven huren tot volgend jaar en hem dan transfervrij overnemen lijkt mij een uitstekend plan.

24 juni 2018 om 14:50

Dan blijft hij maar lekker bij Feyenoord. Als AZ hem wil, kopen ze zijn contract maar af.

24 juni 2018 om 22:43

Ik zie nog een jaar huren wel voordelig is voor AZ en Vejinovic, maar niet voor Feyenoord. Gaat dus waarschijnlijk niet gebeuren

Veijnovic is zeker welkom voor volgens seizoen. Heb je toch weer wat meer opties op het middenveld en voer je de druk een beetje op bij Til, Koopmeiners en Midtsjö. Is ook een jongen met wat ervaring die je uitstekend kan gebruiken tussen alle talenten.

Ik denk dat het voor alle partijen het beste is als hij inderdaad naar AZ gaat. Bij Feyenoord kwam het er niet uit, de druk vanuit het stadion, de kromme verhouding met de supporters. Erg jammer, want het is een uitstekende speler, ook geen twijfel dat hij het gaat maken bij AZ.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.AZ184
7.Vitesse184
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Marco BizotKeeper10
Jonas SvenssonVerdediger10
Ron VlaarVerdediger10
Guus TilMiddenvelder10
Mats SeuntjensMiddenvelder10
Joris van OvereemMiddenvelder10
Thomas OuwejanMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina AZ.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

15 fans
Middenvelder, 28 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 21 november
Barcelona kan de komende twee jaar niet winkelen bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren