Voorzitter deelt WhatsApp-gesprek van agent Dost: ‘Bas is kapot’

Dinsdag, 12 juni 2018 om

Bruno de Carvalho, de voorzitter van Sporting Portugal, heeft op Facebook een WhatsApp-conversatie met Gunther Neuhaus, de belangenbehartiger van Bas Dost, openbaar gemaakt. De spits diende maandag net als vijf ploeggenoten bij de clubleiding een verzoek in om zijn contract te laten ontbinden, nadat vijftig hooligans de spelers hebben belaagd. Dost liep een hoofdwond op bij de confrontatie.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Verwacht jij dat Bas Dost deze zomer gaat vertrekken bij Sporting Portugal?


Gerelateerd

66 reacties (laatste reactie door ijsmuts)

Hij kan gewoon naar de CAS, lijkt me niet dat die de spelers gaan dwingen om daar te blijven.

12 juni 2018 om 14:16

Denk ook niet dat hij ze dwingt te blijven. Ik denk dat hij er wel wat aan wil overhouden. Want als er 10 spelers ter waarde van 150 mil gratis vertrekken doet hij zijn baan wel heel slecht.

Dus prive gesprekken zijn ook al niet veilig bij man. Sjong jonge waar gaat dit heen. Zou voor Bas wel lekker zijn als hij Sporting kan verlaten.

12 juni 2018 om 14:47

Ik denk dat dit zelfs in strijd is tegen de huidige privacy wet....

Het is inderdaad te gek voor woorden dat dit zo maar gebeurt...
Ik zou ze ook adviseren te vertrekken bij Sporting om weer met plezier te kunnen voetballen

12 juni 2018 om 15:37

Die wet gaat over persoonsgegevens, dit bericht bevat geen persoonsgegevens. Heeft niets met elkaar te maken dus. Je zou je eerder kunnen beroepen op artikel 10 van de grondwet oid (recht op eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer) maar geen idee hoe dat in Portugal zit.

Communicatie is pas privã© als je dat afspreekt. Als wij op whatsapp plaatsen en er niks over afspreken mag ik dat gewoon op internet zetten. Maak ik je telefoonnummer openbaar, je religie of je medische geschiedenis dan wordt het een ander verhaal.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het netjes is van de voorzitter, dat is weer een heel ander verhaal.

12 juni 2018 om 15:59

Er staan persoonlijk identificeerbare data in zoals een voornaam. Dit is juist met de nieuwe avg/gdpr verboden geworden.

12 juni 2018 om 14:54

Ik verwacht dat dit in onderling overleg is gegaan. Zoals ik de berichten lees, wordt de voorzitter zelf weinig verweten, voornamelijk de achterban. Die voorzitter zal wel gevraagd hebben of hij dit mag tonen, want de media legt natuurlijk wel druk op hem door te zeggen dat Dost (en eventueel anderen) hem weg wil hebben.

12 juni 2018 om 15:59

Niet alleen het contract verscheuren maar Bas heeft ook recht op een flinke schadevergoeding.

Moet lekker naar een andere club in Portugal gaan, dikke middelvinger naar die mafkezen. Net als Jardel, ramt ze uit elke hoek in in de Portugese competitie.

Privé gesprekken met een zaakwaarnemer of speler, ongeacht wat erin staat, op Social media plaatsen is toch volstrekt van de zotte? Dan durf je straks niets meer tegen hem te zeggen, de volgende dag kan het alweer op Facebook staan.

12 juni 2018 om 14:01

Precies die voorzitter geeft de speler alleen maar meer voer om de contracten te laten ontbinden, lijkt me niet een hele slimme aanpak.

12 juni 2018 om 16:40

Ik snap heel goed dat de spelers weg willen als je zulke randdebielen als supporters hebt. Sporting Lissabon is nu zwaar de Sjaak.

Whatsapp. De koning van de miscommunicatie.

Bas naar het CAS gaat staat hij sterk is aangevallen en had letsel. Op deze manier als de voorzitter niet meewerkt heb je een ongemotiveerd elftal.

12 juni 2018 om 13:59

Als de voorzitter wel meewerkt heb je straks geen elftal. Bovendien loop je als club misschien wel ruim honderd miljoen mis

12 juni 2018 om 14:41

Als er zo veel spelers weg willen kun je ze toch niet binnenboord houden. Stel je houdt ze aan het contract en ze melden zich met zijn allen spontaan ziek begin van het seizoen dan heb je een groot probleem en kan Sporting zo maar richting degradatiespook gaan

Ik heb het idee dat iedereen nu alleen aan zichzelf denkt. Natuurlijk mag een aanval als dat op de selectie absoluut nooit gebeuren, maar nu wil men er van profiteren. Deze voorzitter komt met uitspraken en nu ook Whatsapp berichten van zaken die eigenlijk prive moeten blijven, terwijl Dost (+ andere spelers) en hun management hun kans schoon zien om transfervrij te vertrekken om zo aantrekkelijk te worden voor andere clubs. Overigens krijg ik wel het gevoel dat deze voorzitter een raar spelletje speelt.

12 juni 2018 om 13:58

Dat ze aan zichzelf denken lijkt me logisch. Als een club niet voor zijn spelers kan zorgen moeten die gewoon vertrekken. Spelers zijn natuurlijk ook gewoon mensen, gezondheid gaat voorop. Als jij op je werk mishandeld wordt vertrek je toch ook? Heeft niets te maken met transfervrij te willen vertrekken.....

12 juni 2018 om 14:03

Natuurlijk heeft dat ermee te maken. Overigens zijn de spelers niet aangevallen door collega's, maar door "supporters", of eigenlijk een beter woord; hooligans. Jouw voorbeeld gaat hier dus niet op.

12 juni 2018 om 14:06

Maar kom op, overal kan dit gebeuren. Geen enkele club biedt uitzonderlijke bescherming. Ik zou ook redelijk eenvoudig op De Toekomst kunnen komen. Hoe gaat een rechter dan zeggen dat het hier zoveel veiliger is?

12 juni 2018 om 14:10

@Sirius Hangt er vanaf hoe je bekijkt. Een klant of gast die je aanvalt.. is toch enigzins vergelijkbaar, restaurant eigenaar word voor 3e keer mishandeld. Iedereen kan zich als een hooligan gedragen.

12 juni 2018 om 14:23

Rechter tegen mishandelde vrouw: "nee mevrouw, u mag niet van uw man scheiden nadat hij u heeft geslagen.. praktisch gezien zou elke man dat namelijk kunnen doen, dus kunt u net zo goed blijven zitten waar u zit"

12 juni 2018 om 14:24

Dat klopt. Maar het is nu bij Sporting gebeurd en dus willen ze daar weg. Logisch toch?

12 juni 2018 om 14:31

Zeker logisch, maar ik betwijfel dus of ze straks op juridische grond transfervrij mogen gaan, zeker als ze de nodige maatregelen hebben getroffen

12 juni 2018 om 14:54

Van juridische zaken heb ik persoonlijk geen verstand. Maar een ongemotiveerde, ongelukkige speler aan zijn contract houden is kapitaalvernietiging. Er zal vast een oplossing komen. Veel spelers van Sporting zijn natuurlijk ook voor een bepaalde transfersom erg aantrekkelijk voor andere clubs. En Sporting heeft op dit moment niet de beste onderhandelingspositie..

12 juni 2018 om 15:33

@ijsmuts: Er zijn zat landen waar dat wel zo gaat.

Anyway, ik begrijp Dost (en de andere spelers) en ik begrijp de voorzitter. Uiteindelijk zullen ze wel voor een relatief laag bedrag vertrekken. Als Dost ter compromis voor 20 miljoen i.p.v. 35 miljoen weg mag komen er zat clubs informeren lijkt me. Daarnaast heeft het geen zin om spelers tegen hun wil bij de club te houden, dat weet iedereen.

12 juni 2018 om 16:50

Ijsmuts, jij denkt dat elke vrouw zo zonder gemak kan scheiden van een man na een klap? Want Dost is misschien dan wel aangepakt, bij die anderen viel het echt wel mee. Transfervrij vertrekken zou vergelijkbaar zijn met het meenemen van de kinderen. Droom verder zou ik zeggen

12 juni 2018 om 20:41

@arsenal

Ik zou er niet zo zeker van zijn. Het is straks aan het CAS om te beslissen echter in lijn met het Europese arbeidsrecht heeft Bas een hele sterke zaak. Transfersommem vele malen hoger dan het salaris liggen sowieso juridisch al erg gevoelig, laat staan in een situatie waarin een werknemer zwaar mishandeld is en niet langer meer naar het werk durft te gaan omdat hij vreest voor zijn veiligheid. De kans dat iemand in dergelijke omstandigheden ontslag mag nemen zonder een buitnesporige vergoeding aan zijn werkgever te betalen, acht ik best wel groot.

13 juni 2018 om 13:05

Nee, niet elke vrouw zal 'makkelijk' kunnen scheiden van haar man... in de Westerse wereld echter wel en daar behoort Portugal toe. Of Dost transfervrij mag vertrekken is idd wel een iets ander verhaal. Jouw verhaal dat hij evt niet zou kunnen vertrekken omdat er bij andere clubs ook geen garantie is slaat echter helemaal de plank mis. Daar reageerde ik op.

12 juni 2018 om 14:02

Ik weet niet of je zo kort door de bocht mag denken. Het was echt wel heftig wat er gebeurd was! Dost zit helemaal op zijn plek daar dus waarom zou hij hier per se misbruik willen maken van de situatie?

12 juni 2018 om 14:04

Omdat Dost al met gedachten over een vertrek speelde voor dat gedoe met die hooligans gebeurde. Bovendien is er veel interesse voor de spelers van Sporting. Ik zeg niet dat het de hoofdreden is, maar dat het zeker wel meespeelt in de hoofden van de spelers en/of hun zaakwaarnemers.

12 juni 2018 om 14:15

@sirius Volgens mij probeer je vooral zelf erg interessant te doen. Als je op deze manier in staat bent alles op geld te betrekken, vermoed ik dat je een (flink) gebrek aan inlevingsvermogen hebt. Bas Dost staat hier volledig in zijn recht, naar mijn mening.

12 juni 2018 om 14:49

@hveenfean Sirius is nog mild. Heb er volledig begrip voor als sommige spelers zich niet meer op hun gemak voelen en weg willen. Vragen om contractontbinding is echter een beslissing die volledig op geld gericht is. Je kunt namelijk ook gewoon zeggen dat je naar een andere club wilt. Er zullen meer dan genoeg clubs zijn die bereid zijn zowel club als speler te willen betalen.

12 juni 2018 om 15:38

@hveenfean

Nogal een onvolwassen reactie om iemand die gewoon een logisch argument aanhaalt (waar normaal over gediscussieerd kan worden) af te doen als 'iemand die erg interessant wil doen'. Er is een groot verschil tussen een transferverzoek indienen of een verzoek om het contract te laten ontbinden in te dienen.

Mijn inlevingsgevoel is prima. Ik zeg in m'n eerste bericht al dat de actie van die hooligans absoluut niet goedkeur en ik vind het ook zeker erg voor de spelers wat er gebeurd is, maar jij leest schijnbaar alleen dat wat je wilt lezen in dit geval.

12 juni 2018 om 23:09

Tuurlijk heb je daarin een punt Sirius. Jij insinueert echter in 1 van je reacties ook dat bijvoorbeeld Dost van de situatie misbruik maakt, en dat is van jouw kant toch wel een forse aanname. Jij zegt namelijk dat er sowieso al interesse was in o.a. Dost en dat hij nu makkelijker weg wil komen (en mogelijk daar financieel beter van wil worden). Dat zijn echter gewoon meerdere aannames op een rijtje, die nog niet op feiten gebaseerd zijn/kunnen worden. Ik kan mij namelijk ook net zo goed voorstellen dat o.a. Dost gewoon z.s.m. weg wil bij Sporting vanwege dit incident en deze voorzitter, zonder dat daar direct met voorbedachte rade de financiële situatie bij in acht is genomen. Het is namelijk allemaal puur giswerk wat hier gebeurd. Het enige wat je zeker weet is dat Dost is aangevallen, dat de voorzitter het niet eens is met de spelers en dat de voorzitter in deze een persoonlijk bericht deelt op facebook (wat raar is in mijn ogen).

12 juni 2018 om 14:09

Natuurlijk denken ze alleen aan zichzelf. Die voetballers zijn op hun werk aangevallen door hooligans. Ze hebben gezien hoe hun trainer neergeslagen werd tijdens een training. Probeer je alsjeblieft een beetje te verplaatsen in die gasten. De spelers voelen zich niet meer veilig en willen weg. Dat heeft echt niks, maar dan ook echt niks, met profiteren te maken.

'ik krijg het gevoel dat deze voorzitter een raar spelletje speelt'', daar heb je een mooie open deur te pakken, vriend.

12 juni 2018 om 15:41

Maar je leest schijnbaar niet! Het is niet raar dat spelers weg willen, maar dat kan ook door middel van een transferverzoek. Echter willen zij het contract laten ontbinden en dat heeft enkel met geld en de positie op de transfermarkt te maken. Met alle respect, maar je discussieert als een puber van 14 jaar. Lees eens wat men schrijft...

12 juni 2018 om 14:17

Maar er zitten ook gewoon jongens bij die uit de eigen opleiding (w.carvalho, Patricio, Martins, o.a.) komen die hun contract nu (willen) verscheuren. Als het waar is dat ze nu willen profiteren, valt er wat voor te zeggen door die aanvallen, maar is het wel kwalijk voor 'hun' club. Want ik zou toch eerder denken dat ze toch wel het beste met hun club voor hebben.

Maar als je al die verhalen omtrent die gekke voorzitter hoort en nu die 50 hooligans die spelers gewoon echt fysiek hebben aangevallen bij elkaar op telt.. Denk ik niet dat ze hun kans schoon zien om er simpel gezegd alleen van te willen profiteren. Als ze echt wilden vertrekken (als die aanvallen er niet waren) was het met transfersom ook wel gelukt, lijkt me.

12 juni 2018 om 15:45

Dat zegt niet zoveel. Ter Avest had een Munsterman-contract, wil niet inleveren nu de club hem nodig heeft en gaat transfervrij de deur uit als jongen van de club. Dat is nou eenmaal de voetbalwereld van nu. Er is sprake van clubliefde, totdat het met hun eigen carriere kruist. Dan trekken ze de deur achter zich dicht (uitzonderingen daargelaten uiteraard).

Ze kunnen ook gewoon een transferverzoek indienen, maar de meesten kiezen ervoor om het contract te laten ontbinden. Dan heeft het alleen met geld en de positie op de transfermarkt te maken. Die aanval is absoluut niet goed te praten en die voorzitter is inderdaad erg schimmig, maar niet alles in deze situatie is volledig zwart-wit.

12 juni 2018 om 17:25

Moet zeggen dat deze vergelijking kant nog wal raakt. Ter Avest is niet aangevallen maar al die tijd zwaar over betaald waardoor hij zichzelf blijkbaar flink is gaan overschatten. De spelers van Sporting zijn fysiek aangevallen met letsel tot gevolg. Zij hebben echt een zaak als ze naar het CAS gaan.

12 juni 2018 om 23:15

@Sirius. Jouw mes snijdt ook aan de andere kant hé.. Je kan een transferverzoek indienen, maar daarin heeft Sporting wel alle macht. Jij gaat er in deze vanuit dat Sporting volledig zal meedenken met die transfers en daarin ook dan een acceptabel bedrag accepteert in plaats van de hoofdprijs te vragen. Die garantie is er echter totaal niet. Sporting zal, logischerwijs,het onderste uit de kan willen halen bij die transfers (5-6 spelers die normaliter een fikse waarde zouden vertegenwoordigen). Dat is echter niet geheel reëel meer gezien de huidige situatie. Pas als jij zou weten dat Sporting in deze ook coulant zou zijn, dan zou jouw situatie van een transferverzoek een logischere actie zijn. Of dat zo is weet ik natuurlijk niet. Ik probeer alleen te zeggen dat jouw laatste zinnetje van "niet alles in deze situatie is volledig zwart-wit" ook voor jouw posts geldt. Jij gaat ook volledig uit van de aanname dat het alleen maar met geld te maken heeft voor die spelers, wat ik persoonlijk net zo kort door de bocht vind..

Wie weet is er wel besproken dat dit op Social media geplaatst kan worden niemand weet wat er achter de schermen gebeurd..

12 juni 2018 om 14:04

De zaakwaarnemer van dost zet in het whatsapp bericht dat ze geen statement gaan maken naar de pers. Denk je dat hij dan vervolgens heeft gebeld met de voorzitter om te vragen of hij het alsjeblieft online wil zetten?

On: Die man is echt niet helemaal 100 volgens mij. Zoiets doe je niet.

13 juni 2018 om 09:31

Hij heeft gezegd dat zij geen statement maken, maar je weet niet of die man aan de zaakwaarnemer heeft gevraagd of dit online gezet kon worden

Dus die 'supporters' zitten volgens hem al in de cel en komen er ook niet uit.. Hebben ze die zonder pardon in de cel gegooid (zonder rechtszaak?) of bedoelt hij dat ze voorarrest zitten?

12 juni 2018 om 14:02

Heb nochtans nergens gelezen dat het zo is. Zou me ook verbazen dat ze geindenticiceerd zijn.

12 juni 2018 om 15:43

Ze (23 man) zitten in voorarrest onder de noemer 'terrorisme'. Dat geeft de mogelijkheid om ze een jaar in voorarrest te houden.

Bron: nos(punt)nl/artikel/2232254-portugese-justitie-bes...

Die voorzitter is niet bepaald de slimste volgens mij. Na alles wat er gebeurt is ook nog even ene privé gesprek met een zaakwaarnemer in de media gooien. Ik hoop op een leegloop bij Sporting.

Stel je kan gratis je contract laten ontbinden en ergens anders luttele miljoenen aan tekengeld ontvangen.... neem aan dat de spelers en zaakwaarnemers dat ook wel in het achterhoofd hebben. Blijft het trouwens wel heel erg wat gebeurt is, en ook een zware impact zal hebben gehad

Afgezien van het feit dat het verschrikkelijk en heftig is wat er is gebeurd, vind ik het nu allemaal wel overdreven worden. Dit had bij veel meer clubs kunnen gebeuren, en er wordt nu gedaan alsof er een terroristische aanslag is gepleegd en de spelers nu onder 24/7 doodsbedreiging onderhevig zijn. Ik krijg een beetje het idee alsof de spelers optimaal gebruik (misbruik?) van deze situatie maken en door middel van de slachtofferrol een leukere uitdaging of contract binnen te kunnen hengelen. Deze bende opgehokte paupers staatnatuurlijk niet symbool voor de rest van de supporters van Sporting, en er wordt in het vervolg echt wel 2x nagedacht voor er nogmaals zo’n idiote actie wordt ondernomen door “supporters”. Deze leegloop wordt Sporting zo wel erg snel funest.

Afgezien van het feit dat het verschrikkelijk en heftig is wat er is gebeurd, vind ik het nu allemaal wel overdreven worden. Dit had bij veel meer clubs kunnen gebeuren, en er wordt nu gedaan alsof er een terroristische aanslag is gepleegd en de spelers nu onder 24/7 doodsbedreiging onderhevig zijn. Ik krijg een beetje het idee alsof de spelers optimaal gebruik (misbruik?) van deze situatie maken en door middel van de slachtofferrol een leukere uitdaging of contract binnen te kunnen hengelen. Deze bende opgehokte paupers staatnatuurlijk niet symbool voor de rest van de supporters van Sporting, en er wordt in het vervolg echt wel 2x nagedacht voor er nogmaals zo’n idiote actie wordt ondernomen door “supporters”. Deze leegloop wordt Sporting zo wel erg snel funest.

Afgezien van het feit dat het verschrikkelijk en heftig is wat er is gebeurd, vind ik het nu allemaal wel overdreven worden. Dit had bij veel meer clubs kunnen gebeuren, en er wordt nu gedaan alsof er een terroristische aanslag is gepleegd en de spelers nu onder 24/7 doodsbedreiging onderhevig zijn. Ik krijg een beetje het idee alsof de spelers optimaal gebruik (misbruik?) van deze situatie maken en door middel van de slachtofferrol een leukere uitdaging of contract binnen te kunnen hengelen. Deze bende opgehokte paupers staatnatuurlijk niet symbool voor de rest van de supporters van Sporting, en er wordt in het vervolg echt wel 2x nagedacht voor er nogmaals zo’n idiote actie wordt ondernomen door “supporters”. Deze leegloop wordt Sporting zo wel erg snel funest.

Afgezien van het feit dat het verschrikkelijk en heftig is wat er is gebeurd, vind ik het nu allemaal wel overdreven worden. Dit had bij veel meer clubs kunnen gebeuren, en er wordt nu gedaan alsof er een terroristische aanslag is gepleegd en de spelers nu onder 24/7 doodsbedreiging onderhevig zijn. Ik krijg een beetje het idee alsof de spelers optimaal gebruik (misbruik?) van deze situatie maken en door middel van de slachtofferrol een leukere uitdaging of contract binnen te kunnen hengelen. Deze bende opgehokte paupers staatnatuurlijk niet symbool voor de rest van de supporters van Sporting, en er wordt in het vervolg echt wel 2x nagedacht voor er nogmaals zo’n idiote actie wordt ondernomen door “supporters”. Deze leegloop wordt Sporting zo wel erg snel funest.

Afgezien van het feit dat het verschrikkelijk en heftig is wat er is gebeurd, vind ik het nu allemaal wel overdreven worden. Dit had bij veel meer clubs kunnen gebeuren, en er wordt nu gedaan alsof er een terroristische aanslag is gepleegd en de spelers nu onder 24/7 doodsbedreiging onderhevig zijn. Ik krijg een beetje het idee alsof de spelers optimaal gebruik (misbruik?) van deze situatie maken en door middel van de slachtofferrol een leukere uitdaging of contract binnen te kunnen hengelen. Deze bende opgehokte paupers staatnatuurlijk niet symbool voor de rest van de supporters van Sporting, en er wordt in het vervolg echt wel 2x nagedacht voor er nogmaals zo’n idiote actie wordt ondernomen door “supporters”. Deze leegloop wordt Sporting zo wel erg snel funest.

12 juni 2018 om 14:55

Verscheidene collega’s van me zijn ooit aangevallen op het werk (op school). Dat had niet dezelfde orde van grootte als deze aanval, maar dat heeft er zeer diep ingehakt. Ik begrijp deze houding dan ook volledig.

Vind het toch wel jammer, Sporting is een prachtige club en dit zal echt een enorme klap zijn mochten al die spelers weg gaan. Dat is bijna de hele basis 11

Deze man is de weg volledig kwijt. Bijna Trumpiaanse taferelen van deze voorzitter. Als er juridisch ook maar enigszins een weg te vinden is: wegwezen!

Ik zie iemand in die Instagram post schrijven dat AZ zich moet melden voor Dost mocht hij daar weggaan en mocht Weghorst weg transferen.

Ook vraag ik mij af of die persoon wel realistisch kan nadenken, Dost gaat toch nooit naar AZ? Daar zijn de salarissen veel te laag voor hem.

12 juni 2018 om 17:09

Nope en niveau club+eredivisie

Wat is de voetbalwereld soms een vuil spel.

Ik heb altijd hoge pet op over hoe transfer(gesprekken)zouden gaan. Maar dit....? Ik vind (serieuze)gesprekken over de whatsapp tussen club en belangenbehartiger erg amateuristisch (overkomen). Niet eens een professionele tekst opbouw...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sporting Portugal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.FC Porto3019
4.Benfica2613
Voor de complete stand: Liga NOS
SpelersPositieW
Bryan RuizAanvaller348
Joao MarioMiddenvelder336
Islam SlimaniAanvaller3327
William CarvalhoMiddenvelder272
Voor de complete selectie: Clubpagina Sporting Portugal.

70 fans
Aanvaller, 29 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Sporting Portugal 7 8 1 0
2017/2018 Sporting Portugal 30 27 2 0
2016/2017 Sporting Portugal 31 34 4 0
2016/2017 VfL Wolfsburg 1 0 0 0
2015/2016 VfL Wolfsburg 22 8 0 0
Laatste voetbalnieuws

‘We kenden hem van Ajax en wisten niet wat we moesten verwachten’

Marcel Keizer stapte een maand geleden in bij Sporting Portugal en won afgelopen donderdag in de Europa League tegen Vorskla Poltava zijn vijfde wedstrijd op rij sinds zijn aantreden in Lissabon....Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 15 december
Denis Suárez is aangeboden bij Arsenal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren