Ex-Feyenoorder getipt als smaakmaker: ‘Hij moet zijn belofte nu inlossen’

Dinsdag, 12 juni 2018 om 09:28

Rusland opent donderdagmiddag het WK met een wedstrijd tegen Saudi-Arabië. In aanloop naar het toernooi boekte het gastland weinig overtuigende resultaten in de oefeninterlands tegen Oostenrijk (1-0 nederlaag) en Turkije (1-1). Igor Korneev is weinig optimistisch over de kansen van de formatie van bondscoach Stanislav Cherchesov.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Rusland de groepsfase zal overleven?


Gerelateerd

9 reacties (laatste reactie door lucas1234)

Ik zou me toch wel zorgen maken als ik een Rus was, de halve ploeg is volgens mij ouder dan 33 en een aantal lopen al richting de 40, loopt er dan echt zo weinig talent rond in Rusland dat spelers die al aan het afbouwen zijn de ploeg moeten vormen tijdens dit WK. Smolov behoort met zijn 28 gewoon tot de jongste van de selectie, zijn er 3 27 maar dat is het wel. Rest is ouder dan 30.

Correctie: ik zie nu op andere platformen verschillende selecties staan, de selectie op VZ geeft allemaal oude spelers weer. Op andere sites staan andere selecties met ook meer jonge spelers. Weet dus niet welke klopt en welke niet.

12 juni 2018 om 09:56

Als je doelt op de oudere generatie, dan is daar alleen Akinfeev, Zhirkov en Ignashevich overgebleven, maar VZ heeft de selecties blijkbaar nog niet geupgraded, want we hebben met Zobnin, Kuzyayev, de Miranchuk tweeling en Golovin genoeg jonge spelers in huis.

12 juni 2018 om 10:02

Ik zal er maar van uitgaan dat de selectie die op Transfermarkt.nl staat klopt, dan zijn de gebroeders Mrianchuk en Golovin wel veelbelovende talenten, voor de rest is Rusland voor mij wel vrij onbekend, weet echt niet wat ik er van kan verwachten. Zie jij ze boven Egypte en/of Uruguay eindigen?

12 juni 2018 om 10:17

Realistisch gezien zie ik ze onder de huidige bondscoach Cherchesov geen kans maken om boven Egypte te eindigen, laat staan Uruguay. De enige manier waarop dat zou kunnen werken is dat de spelers, met wat hulp van het publiek, van Cherchesov een goede coach gaan maken.

Korneev verwoordt perfect weer wat eigenlijk bijna iedere Rus ook denkt. Cherchesov is pas een paar dagen voor de start van het WK tot de conclusie gekomen dat de tactiek met 3 verdedigers weinig zin heeft en zoekt nu naar een perfect systeem met 4 verdedigers, maar dat had hij een jaar eerder moeten gaan doen.

Dat Korneev Smolov benoemt zal vast door zijn Feyenoord-verleden komen, maar dat hij niet zeker zou zijn van een basisplek zou eerder te maken hebben dat hij in de laatste twee wedstrijden dotten van kansen heeft gemist die hij als ervaren spits erin had moeten schieten.

Tuurlijk zal Smolov spelen, dat is de juist de ster van dit Rusland die wél weet hoe die een goal moet maken. Verder heb ik weinig vetrouwen in die trainer die totaal niet weet wat die allemaal doet maar van Saudi Arabie moeten ze toch van kunnen winnen, dan gaan ze erna vanzelf met meer zelfvertrouwen voetballen

12 juni 2018 om 10:53

Voor Rusland mist Smolov wel erg veel kansen terwijl hij voor Krasnodar wel erg efficient is. Ik denk dat je eerder Golovin kunt aanwijzen als de sterspeler.

Egypte gaat verassen en gaat winnen van Rusland ook donderdag wordt een hele lastige wedstrijd voor Rusland

Egypte gaat verassen en gaat winnen van Rusland ook donderdag wordt een hele lastige wedstrijd voor Rusland

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Rusland

FIFA ranking: 49
43 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
Andrey EshchenkoVerdediger40
Sergei IgnashevichVerdediger40
Aleksey KozlovVerdediger40
Igor DenisovMiddenvelder40
Alan DzagoevMiddenvelder40
Voor de complete selectie: Clubpagina Rusland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Rusland.

In de wandelgangen

Maandag 20 augustus
Oleksandr Zinchenko is een van de voornaamste transferdoelwitten van Real Betis. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren