Jong Oranje raakt mogelijk talent kwijt: ‘Overstappen is een reële optie’

Maandag, 11 juni 2018 om 15:40

Arnaut Groeneveld kan nog kiezen tussen een interlandcarrière bij Nigeria en Nederland. De jonge aanvaller, die onlangs de overstap van NEC naar Club Brugge maakte, heeft al vier interlands voor Jong Oranje achter de rug, maar staat ook nog altijd open voor een loopbaan bij de Super Eagles als hij een uitnodiging ontvangt.

"Hij is geboren in Lagos, dus overstappen is een reële optie. Feitelijk volgt hij de Super Eagles al heel lang erg goed", laat een vertegenwoordiger van de aanvaller weten in gesprek met OwnGoalNigeria. "Als hij wordt opgeroepen zal hij deze eer accepteren, maar op dit moment ligt zijn focus bij zijn nieuwe club."

"Hij is 21 jaar en moet nu een beslissing maken over zijn toekomst. Het moment om te beslissen is aangebroken", zo klinkt het. Met dertien doelpunten en zeventien assists heeft de linksbuiten een uitstekend seizoen achter de rug bij de Nijmegenaren. Groeneveld heeft onlangs bij zijn nieuwe Belgische club een handtekening gezet onder een vierjarig contract.Gerelateerd

56 reacties (laatste reactie door sirius)

Hoe goed is deze jongen? Goed genoeg om ooit in oranje te spelen?

11 juni 2018 om 15:54

Ik betwijfel het, gaat volgend jaar als echte buitenspeler ook naar een club waar vaak 352 wordt gespeeld. Niet echt een logische stap, al is het wel een getalenteerde speler. Komt arrogant over (vind ik), omdat die een hoop praatjes heeft. Mijn eerste gedachte is dat je hem lekker moet laten gaan. Door PSV destijds ook te licht bevonden, al zijn er ook zat spelers die later dat ongelijk bewezen.

11 juni 2018 om 16:04

@son goku

als je arrogant bent wil dat toch niet zeggen dat je nooit Oranje kan halen? mij kan dat echt totaal niet boeien, het gaat uiteindelijk om je prestaties in het veld. arrogant, niet arrogant, extrovert, introvert, lekker belangrijk allemaal. dat heeft verder niks te maken met van meerwaarde zijn in het veld of niet

11 juni 2018 om 16:12

Hij heeft een hoop praatjes? Kan je voorbeelden geven? of is dit meer iets wat "voelt" gebaseerd op bepaalde.. ehmm.. "uiterlijke kenmerken" van deze speler?

11 juni 2018 om 16:20

tegenwoordig is elke voetballer die geen monddode ideale schoonzoon is en netjes ja knikt op alles wat de trainer zegt een arrogante of lastige jongen. karakter mag je blijkbaar niet meer hebben als speler. we hebben juist meer van dat type jongens nodig want met alleen maar ideale schoonzonen ga je de oorlog niet winnen. je moet een paar brutale spelers hebben met karakter en een ruggengraat

11 juni 2018 om 16:21

@kaito, inderdaad, je ziet toch zelf ook aan zijn vingernagels dat hij arrogant is? Pleur toch eens op met die racisme kaart man, wat makkelijk weer.

11 juni 2018 om 18:09

Skede: Is dit een sarcastisch opmerking? Sarcasme leest niet altijd even goed op het internet.

11 juni 2018 om 18:14

Ja was sarcasme. Er kunnen mij niet genoeg mensen racistische motieven in de mond gelegd worden namelijk.

11 juni 2018 om 20:14

Ja, iedereen die gekleurd is is arrogant. Ik ben zelf van Turkse afkomst, maar ook racist. Gortig he? Even serieus, zoek Fortuna en Groeneveld maar op. Beetje zoals Schöne toen der tijd bij Feyenoord deed. Alleen liet die iets meer zien. Overigens zeg ik nergens dat hij Oranje niet haalt omdat die arrogant over komt, ik vind het alleen wel relevant om te melden.

11 juni 2018 om 15:55

Deed het zeer verdienstelijk onlangs in de oefen campagne met jong oranje in Zuid Amerika. Hij zal nu wel de stappen moeten maken als hij wilt doorgroeien naar de top. Ik heb mijn twijfels als hij de grote oranje zou kunnen halen. Laat me graag verassen.

11 juni 2018 om 15:55

Was vorig jaar zeker een van de smaakmakers van de Jupiler League. Maar goed, dat geeft heel weinig garanties. Ik denk persoonlijk dat ie Oranje niet gaat halen

11 juni 2018 om 15:55

In toekomt zou hij Oranje wel kunnen halen, maar nu nog niet klaar voor een oproep.
Als hij voor Nigeria wil spelen, moet hij dat doen. Als hij in Oranje wilt moet hij het laten zien bij Brugge, ik denk dat Koeman hem wel een kans zou geven als hij daar een redelijke eerste seizoen draait.

Maar ik vind wel dat Idrissi van AZ veel eerder in aanmerking komt voor een oproep. Dat is vind ik echt een goeie buitenspeler. Samen met Stengs kan hij voor veel gevaar zorgen volgende seizoen aan de flanken bij AZ.

11 juni 2018 om 15:57

Wout Weghorst speelt in Oranje, zo super goed hoeft ie niet te zijn dus

11 juni 2018 om 16:06

Heb in tijden niet een oranje speler gezien die zo hartstochtelijk de volkslied meebeleefde.

11 juni 2018 om 17:19

@badrmaghrani: Weghorst staat er omdat 'ons' Woutje er alles voor over heeft om in Oranje te staan. Dat gedrevene missen we in Nederland. Het zijn of hele brave jongens of hele 'baldadige' jongens (grote praatjes zoals Kluivert, maar het desondanks nog niet waarmaken, of gewoon lekker hun eigen gang gaan zoals Drenthe vroeger deed). Waar zijn de tijden van Nigel de Jong gebleven? Of een Stam? Er mag best een nieuwe Vidal opstaan in Nederland, vind ik .

11 juni 2018 om 16:01

@lucasandersen

ik ken hem niet zo heel goed maar hij is alweer 21 jaar en speelt nog in de Jupiler League dus ik heb er mijn twijfels bij. hij gaat nu dan naar Club Brugge wat wel een grote club is dus wie weet breekt hij daar definitief door maar ik wil het eerst zien

iemand gaat dan weer Van Nistelrooij als voorbeeld noemen waarschijnlijk maar dat was in een hele andere tijd, toen het Nederlandse voetbal nog wat voorstelde

11 juni 2018 om 16:09

Je kent hem niet dus je gaat als nog een oordeel vellen, knap man.

Vincent Janssen was 20 toen hij nog Jupiler League speelde.

11 juni 2018 om 16:12

@son goku

exact en Janssen vind ik nu nog steeds een extreem matige spits die ik niks vind toevoegen aan Oranje

11 juni 2018 om 16:31

Ow ja goed idee. En van nistelrooij??? Ja die heeft het wel gehaald hoor! :D

11 juni 2018 om 16:43

Ik ben ook geen grote fan van Janssen maar die voegt in ieder geval meer toe dan de spitsen die er momenteel lopen. We moeten is stoppen met speler als van Nistelrooij als maatstaf nemen want die kwaliteit hebben we allang niet meer.

11 juni 2018 om 16:04

Lastig in te schatten, moet het aankomend jaar dan echt bewijzen. Volgens mij zijn zowel Kluivert als Bergwijn jonger en hebben op een hoger niveau zich al "bewezen". En Depay is ook nog helemaal niet oud dus zie zelf weinig ruimte voor hem in de toekomst bij Oranje.

11 juni 2018 om 16:15

Dat zijn slechts 3 namen. Je neemt toch altijd wel 6 aanvallers mee in je selectie en op dit moment is er gewoon weinig aanvallend talent. Op dit moment zijn de spelers voor de toekomst van oranje toch echt Depay, Janssen, Bergwijn en Kluivert. Daarna komen gewoon jongens als Idrissi, Groeneveld, en Lammers. Daarachter zitten nog wel wat Nederlandse talenten zoals Chong, Malen of Dilrosun maar die zijn tot dusver niet echt heel veel in actie gekomen. De kans is er dus zeker dat hij gewoon minuten kan maken voor het Nederlands elftal.

11 juni 2018 om 16:31

"je neemt toch altijd wel 6 aanvallers mee in je selectie"

Ja maar daarvan kunnen er niet 4 linksbuitens tussen zitten.

"de kans is er dus zeker dat hij gewoon minuten kan maken voor het Nederlands elftal."

Ja, als er veel blessures zijn, maar dan kan hij toch beter voor Nigeria kiezen? Daar maakt hij veel meer kans om echt basisspeler te zijn en niet te hoeven hopen op sporadische minuutjes.

Maar ik vind wel dat ik eerst moet afwachten hoe hij bij Brugge speelt. Als hij het daar heel goed doet zou het kunnen maar tot nu toe hebben we het over een 21 jarige linksbuiten uit de JL terwijl dat een van de posities is waar Nederland geen zorgen om hoeft te maken voorlopig.

11 juni 2018 om 16:08

Als je kijkt naar wat oranje aan spelers heeft kan het sowieso niet meer kieskeurig zijn snap die jongens wel. kans dat Nederland nog mee doet aan een groot toernooi is klein aangezien het niveau zeer laag is.

11 juni 2018 om 16:13

Ja man, Nederland gaat zich nooit meer plaatsen voor een toernooi.... kijk je pas 4 jaar voetbal ofzo?

11 juni 2018 om 16:17

@i4barca

ben ik wel met je eens. we zullen wel weer een keer een eindtoernooi halen maar aankomend EK zal te vroeg komen gezien het huidige spelersmateriaal. op De Ligt na zie ik ook nog geen hele bijzondere talenten in Nederland rond lopen verder

11 juni 2018 om 17:03

komend EK gaat Oranje echt wel halen hoor. Je doent net of we een land als Andorra zijn. De huidige selectie heeft voldoende kwaliteit om zich te plaatsen en de poule fase te overleven uitgaande van een normale poule. Geen zware/poule des doods.

11 juni 2018 om 17:30

@redondono5

ik zeg niet dat we totaal geen kwaliteit hebben maar we hebben totaal geen creativiteit in het elftal en dat maakt het nou juist zo moeilijk steeds die kwalificaties.

we zijn net 2 eindrondes misgelopen met nagenoeg dezelfde selectie die er nu nog steeds staat minus sterspeler Robben en we hebben geloof ik in 3 jaar tijd 2 goede wedstrijden gespeeld wat niet eens officiële interlands waren maar 2 oefenwedstrijdjes tegen Engeland (onder Blind) en Portugal. dat betekend dat ons moeizame voetbal niet een incidenteel maar een structureel iets is.

ik zeg niet dat plaatsing onmogelijk is voor het EK maar ik heb er op voorhand weinig vertrouwen in

Eigenlijk moet men hier veel strenger optreden. Hij is nu 21 jaar en dus moet men hem een keuze laten maken. Als hij liever voor Nigeria speelt, heeft hij bij Jong Oranje niets meer te zoeken naar mijn mening en kan men door-selecteren op die positie. Het heeft geen nut spelers op te roepen die uiteindelijk voor een ander land uit gaan komen.

11 juni 2018 om 16:08

Eens. Prima als hij voor Nigeria uit wil komen, dat is zijn goed recht. Maar we hoeven niet voor andere landen op te leiden. Wat mij betreft nodigen ze alleen spelers uit die van tevoren al aangeven Nederland altijd boven hun tweede nationaliteit te verkiezen. Anders kunnen ze net zo goed met de jeugdefltallen van hun tweede land meedoen.

11 juni 2018 om 16:08

Deels mee eens. Maar dan moet hij wel überhaupt 2 opties hebben. Misschien heeft hij simpelweg alleen het oranje als optie, op dit moment? Als in, nog niet geïnformeerd door Nigeria. Verder zijn keuzes maken op die leeftijd gewoon enorm lastig. Ik vond het al lastig om de juiste studie uit te kiezen, laat staan wanneer je profvoetballer bent met 2 (of meer) nationaliteiten, voor allebei de landen wat voelt en een (bindende) keuze moet maken. Het enige wat wij (oranje) kunnen doen is die jongens die het NL tenue aantrekken toejuichen en hopen dat zij zich NL’er voelen en het een eer vinden ons te representateren. Als dat ontbreekt zijn wij, oranje, ook gewoon beter af zonder die jongens. Uitkomen voor NL (en landen in algemeen) gaat niet alleen om kwaliteit. Je moet ook echt de passie hebben en het een oprechte eer vinden om een oranje leeuw te zijn.

11 juni 2018 om 16:13

"als hij liever voor Nigeria speelt, heeft hij bij Jong Oranje niets meer te zoeken naar mijn mening en kan men door-selecteren op die positie."

Ik gok dat het niet zo is dat hij "liever" voor Nigeria speelt, maar dat hij inschat dat hij het Nederlands Elftal waarschijnlijk niet (of in elk geval niet als vaste waarde) gaat halen en dat hij daarom nu overweegt om te kiezen voor plan B.

11 juni 2018 om 16:32

Ja of met Nigeria heeft hij grotere kans op WK deelname....

11 juni 2018 om 16:51

@furrr:

Niet per se. Dit jaar is hij er in elk geval sowieso niet bij. En het is veel te vroeg om nu al te zeggen dat ook voor 2022 Nigeria een betere kans heeft om het WK te halen dan Nederland.

Daar komt bij dat je met Nederland Ek's kunt spelen en dat lijkt me, met alle respect, toch wat prestigieuzer dan de Afrika Cup.

11 juni 2018 om 22:59

Maar een plan B hoort helemaal niet aanwezig te zijn. Daarom ben ik ook van mening dat de regels omtrent dit soort zaken veel strenger moeten. Spelers met een dubbele nationaliteit hebben dan een oneerlijk voordeel ten opzichte van spelers die geen dubbele nationaliteit hebben en bovendien ben ik persoonlijk van mening dat een speler uit moet komen voor het land waar hij/zij het meeste mee heeft.

11 juni 2018 om 16:42

Laat 'm toch lekker, waarom nu al dwingen om te kiezen? Ik ben er sowieso voor dat houders van dubbele nationaliteit makkelijker moeten kunnen switchen - als je bv al drie jaar niet meer bent geselecteerd, dan mag je over, mits je die nationaliteit op je 18e al had.

Dan krijg je dit rare getrek aan jeugdspelers ook niet meer, en zitten voetballers ook niet meer de rest van hun leven vast aan een land dat ze niet meer nodig heeft.

11 juni 2018 om 19:54

Dat kan ook heel vreemd uitpakken. Als men dan bijvoorbeeld een WK met het ene land heeft gewonnen die een gouden generatie had maar daarna aftakelt, zegt hij niet meer opgeroepen te willen worden. Wordt dan voor een ander land geselecteerd die op dat moment beter presteert en gaat dan daarmee naar het WK. Zo wordt het een beetje clubvoetbal in mijn ogen, wat ik ongewenst vind.

Nu weet ik wel dat jij waarschijnlijk doelt op gevalletjes "achteraf niet goed genoeg" waardoor ze niet echt een carriere maken als international, maar dat vind ik nu eenmaal de harde wereld van de sport. Keuzes maken door de afweging te maken wat voor jou de beste is. En ja, dat zijn moeilijke keuzes, maar guess what, die moet je soms maken in het leven.

11 juni 2018 om 20:07

Onder de huidige regels mag je als speler geen oproep weigeren he. Je kan als speler wel proberen om niet opgeroepen te worden, maar uiteindelijk is het niet de speler die dat bepaalt. Bovendien is drie jaar geen interlands spelen niet erg aanlokkelijk, voor geen enkele speler. En zeker niet voor eentje die al een hele succesvolle carriere heeft gehad in een gouden generatie, ik denk dat het qua aantallen heel klein zal zijn hoeveel grote spelers er zijn die op hun top bewust drie jaar buiten beeld willen vallen, misschien een incidenteel gevalletje als Benzema.

Dwingen vind ik zulke symboolpolitiek. Wie wordt er nou beter van? Nationalisten aan de zijlijn die de boel ophitsen hooguit. Ik zou het als speler van dubbele nationaliteit juist wel mooi vinden om op zo’n manier een deel van mijn voetbaltalent aan 1 land, en een ander deel aan het andere land te kunnen geven.

11 juni 2018 om 21:26

In praktijk mag de regel dan zo zijn, als jij je onmogelijk opstelt, ruziet, de sfeer bederft, of er met de pet naar gooit door ongemotiveerd op te komen draven duurt dat niet lang hoor. Ook kun je gewoon aankondigen te willen stoppen met je interlandcarriã£â¨re, om je volledig te focussen op het clubvoetbal, dat respecteren coaches altijd wel. Als iemand echt niet wil, kun je hem niet dwingen. Nogmaals: in de praktijk. Dus uiteindelijk bepaalt de speler dat echt wel zelf. Misschien niet op papier. En ach, als je net een WK hebt gespeeld lijkt het mij echt niet zo'n ramp om een toernooi tussendoor te missen, zoals een EK. Het WK is toch waar het allemaal om draait, en het clubvoetbal dendert rustig door met genoeg wedstrijden per jaar.

Ik vind dat je als speler de verantwoordelijkheid moet dragen voor je gemaakte keuzes. Als jij denkt dat je het niet gaat redden bij land x, neem je dat mee in je afweging voor de keuze voor land y. Je weet van tevoren dat je een verbintenis aangaat die niet hervormbaar is. Ook geloof ik niet dat er coaches zijn die spelers dwingen te spelen voor hun land om zo de keuze vast te leggen als je echt niet wil.

Ik vind overigens ook het kiezen voor het "thuisland" een teken van integratie. Het laat zien dat je je volledig wil inzetten voor de samenleving waar je bent geboren en waar je bent opgegroeid. In die zin verbroedert voetbal de samenleving. We juichen dan voor hetzelfde team, ook al zijn er diverse namen. Het laat zien dat zij net zo waardig zijn als al die andere jongens in dat team en dat zij daar een onderdeel van uitmaken. Wanneer spelers niet voor hun thuisland kiezen, zie je dat andere landgenoten die in dat land leven, ook niet de stap maken om voor het thuisland te supporteren. Men herkent zich dan immers. En natuurlijk blijft het een vrije keuze van de speler, maar ik denk dat zij een grote bijdrage kunnen leveren aan het bijeenkomen van de samenleving, waardoor we met zijn allen wat minder langs elkaar heen leven. Maar dat is slechts een opvatting, dat begrijp ik. Ieder mag er het zijne van denken.

En nog een ander ding, ik vind het ook vreemd dat er spelers zijn die wã©l de gehele jeugd bij Nederland doorbrengen in de jeugdelftallen, om dan op het laatste moment toch te kiezen voor een ander land. Je investeert als Nederland dus in een speler die niks gaat betekenen voor het eindstation: het nationale elftal. Dat vind ik persoonlijk ook iets dat meeweegt. Niet dat het je verplicht om dan ook voor Nederland te spelen, maar wel iets dat je je goed moet bedenken vind ik.

11 juni 2018 om 23:05

Maar dan kun je net zo goed gewoon handelen zoals een club dat ook doet. Ten eerste is het oneerlijk, aangezien spelers met een enkel paspoort die luxe niet hebben. Als zij niet goed genoeg zijn voor Oranje, kunnen zij helemaal niets.

Als ze spelers gewoon met 18 jaar laten kiezen, ben je gelijk van de hele discussie af. Dan heb je gewoon voor iedereen hetzelfde en heeft iedereen gelijke kansen. Ook hoef je dan niet te twijfelen over wat een speler gaat doen en hoeft de Knvb niet onnodig middelen te verspelen aan jongens die uiteindelijk niet voor Oranje gaan spelen.

11 juni 2018 om 23:28

‘Clubhoppen’ kan niet als je de eis neerzet dat je een nationaliteit voor je 18e moet hebben. En niemand wordt er slechter van tov de huidige situatie, het is enkel doelbewust beperkend voor de spelers zelf.

Maar het is een controversieel onderwerp, ik weet het. Veel mensen beschouwen het als een soort loyaliteitstest.

De glazen bollen zijn weer in de aanbieding ofzo? Aangezien iedereen hier zo zeker is dat hij Oranje nooit gaat halen. Worden jullie nou nooit moe van jezelf om iedere keer maar weer Derksen te lopen imiteren? Niemand kan voorspellen wat een speler in zijn carriere gaat bereiken, zelfs trainers die elke dag met zo'n speler werken kunnen dat niet. Waarom denkt iedereen hier dan van achter zijn/haar computer of telefoon altijd dat ze Nostradamus himself zijn?

11 juni 2018 om 16:26

@mr.eko

niet mee eens, dan kan je volgens jou theorie ook gaan stellen dat bv een Veltman misschien ooit goed genoeg word om voor Real Madrid te spelen

en wat heeft Derksen ermee te maken? alsof mensen zelf geen stel hersens meer in hun hoofd hebben zitten en of die niet verstand van voetbal kunnen hebben als ze het al 20 plus jaar op de voet volgen

11 juni 2018 om 16:39

De kans is klein dat Veltman ooit goed genoeg zal zijn voor Real, maar in theorie is het mogelijk ja. Voor hetzelfde geldt ontwikkelt hij zich de komende 2 jaar zeer sterk. Kans is klein, maar in theorie geldt dit voor elke speler. Daarom vind ik het onzin als mensen gaan roepen wat voetballers kunnen bereiken, of juist niet.. dat is niet te voorspellen. En ik noem Derksen, omdat hij juist begonnen is met dit soort onzin waardoor iedereen zich ineens een 'kenner' waant en hem napraat

11 juni 2018 om 16:34

Hou je panties aan vrind. Dit is Nederland. We weten alles beter. Maar Mertens had iedereen ook mis. Hasselbaink overigens ook. En Bogarde helemaal, alleen dan andersom.

11 juni 2018 om 16:35

Als je zo tegen speculeren en discussiëren bent, vind ik het curieus dat je een account aanmaakt op voetbalzone. Of is dat vooral om mensen te vertellen dat jij voorspellingen doen stom vindt.

Best groot talent maar misbruikt zijn positie nu. Selecteren en binnenhalen voor Oranje en daarna nooit meer. Maak een keuze verdomme. Altijd maar die twee walletjes wat is dat toch....Iedereen gewoon 1 paspoort. Ik wil ook wel twee paspoorten.

11 juni 2018 om 18:33

Als jij 1 passpoort hebt en Nederlands bent, heb je waarschijnlijk nog veel meer privileges genoten dan mensen met meerdere posten, weet waarvoor je wenst.

11 juni 2018 om 20:06

Hoezo? Dat heeft weinig met paspoorten te maken, maar meer met o.a. uiterlijk en naam vermoed ik. Als ik als Nederlands uitziende man een ander paspoort naast heb, waarom zou ik dan minder privileges hebben dan anderen?

Dat terwijl je om maar twee voorbeelden te noemen:
- Meer democratische invloed hebt op de wereld, je kan immers in twee landen je democratische verworvenheden uitdragen door je stem uit te brengen.
- In sommige gevallen naar meer bestemmingen kan reizen met het betreffende paspoort. Nu is het Nederlandse paspoort daarin best sterk overigens, maar we kijken naar een bredere discussie hier.

Het enige wat je wellicht krijgt is dat men je loyaliteit in twijfel trekt, maar dat wordt eigenlijk slechts gedaan wanneer er signalen zijn die hierop wijzen.

Dit kan echt een probleem worden, 80% is van buitenlandse komaf in de oranje jeugd! Als ze allemaal kiezen voor hun land van afkomst dan blijft er niet veel over!

11 juni 2018 om 18:08

Kiezen wij van buitenlandse afkomst de selectie?? Wat wil je hiermee zeggen, behalve dat er niets over blijft als we voor ons land kiezen? Weet je hoeveel jongetjes met buitenlandse afkomst het een eer vinden om voor hun land (Nederland) te spelen. Hoeveel jaren spelen buitenlandse Nederlanders al niet voor Oranje. En met succes!! Voor al wij Surinamers. De eerste buitenlandse Nederlanders was de achteroom van mij vrouw; Humphrey Mijnals. Allemaal trotse mannen die voor Oranje hebben gevoetbald. Gullit

Valt me op hoe ongelooflijk ondoordacht die voetballers vaak zijn. De eerste die m oproept heeft m beet, zo werkt t eigenlijk. Bij Ziyech was het het toppunt, die wist toen niet eens dat ie via een oefeninterland z'n keus al had gemaakt

Ik zou het mooi vinden als voetballers nog iets van eergevoel hadden en zouden beseffen in wat voor prachtige traditie je staat als je voor Oranje uitkomt. Dat je jezelf beseft dat je onderdeel bent van iets groters, namelijk al die prachtige Oranje-teams sinds 1974. De jongens van 2010 hadden dat nog wel. Robben, Van Bommel en Kuijt beseften maar al te goed dat ze in de voetsporen van hun grote voorgangers traden en dat hun prestaties daarom extra bijzonder was.

Helaas, dat is niet meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland U21

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
Hidde JurjusKeeper00
Wesley HoedtVerdediger00
Jeremiah St. JusteVerdediger00
Karim RekikVerdediger00
Hans HateboerVerdediger00
Derrick LuckassenVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland U21.

0 fans
Middenvelder, 21 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Club Brugge 3 2 0 0
2017/2018 NEC 28 11 2 0
2016/2017 NEC 12 1 1 0
2015/2016 Jong PSV 1 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

NEC winkelt in Almelo: ‘Groeneveld en Jahanbakhsh maakten prachtige stappen’

Brahim Darri vervolgt zijn loopbaan bij NEC, zo melden de Nijmegenaren zaterdag via de officiële kanalen. De 23-jarige vleugelspeler komt ondanks een nog tot volgend jaar doorlopend contract transfervrij over van...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 15 augustus
Schalke 04 heeft zich met een bod van vijftien miljoen euro gemeld bij Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren