‘Kashia hakt knoop door en gaat verder in Major League Soccer’

Zaterdag, 9 juni 2018 om 06:58Gijs Freriks

De nieuwe werkgever van Guram Kashia is bekend. De Gelderlander meldt dat de verdediger aan de slag gaat bij San Jose Earthquakes, al moet die club uit de Major League Soccer nog wel tot een akkoord zien te komen met Vitesse.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Een geschikte club voor Guram Kashia?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

16 reacties (laatste reactie door toss)

Doe mijn ogen open en ik zie dit bericht. Wat slecht wakker worden zo. Bedankt voor alle mooie jaren guram! Je was een echte leider. Heel veel geluk bij je nieuwe club en je maatje VAKO.. we gaan je missen hier!!

Good luck Capitan!!!! Je was een geweldig uithangbord!

Verdiende overstap. Heeft veel betekend voor Vitesse en zal na zijn actieve voetbalcarrière zeker terugkomen. Nu nog even genieten van de MLS.

9 juni 2018 om 07:41

Volg Vitesse niet zo intensief als jij, maar hebben ze al een vervanger voor hem? Miazga is volgens mij gehuurd van Chelsea, dus ook een vervanger voor hem of wordt hij nog een seizoen geleend?

9 juni 2018 om 07:51

Rasmus Thelander is al gehaald, grote sterke verdediger overgekomen van FC Zürich. Verder zal Vitesse nog zeker twee centrale verdedigers moeten halen. Miazga keert naar verwachting niet terug terwijl van der Werff uit zijn contract loopt en Kruiswijk een twijfelgeval is of hij het fysiek nog aan kan.

9 juni 2018 om 07:56

Van der werff heb ik nooit echt geweldig gevonden. Wel jammer dat Miazga niet terugkeert, vind hem echt een uitstekende verdediger maar ja, die jongen wilt wellicht zelf ook stappen maken dus ik snap hem volledig. Hij zou naar verluid uitgeleend worden aan een Bundesliga team. Ben wel benieuwd naar Thelander, hopelijk weet hij dat gat wel op te vullen. 😉

9 juni 2018 om 08:02

Ben het met je eens over van der Werff, kwam echt tekort voor Vitesse. Over Thelander heb ik wel een goed gevoel. Helaas zijn er ook geen spelers vanuit de jeugdopleiding die goed genoeg zijn om het gat op te vullen. Vitesse wilde verlengen met Oude Kotte maar voor zover ik weet heeft hij de aanbieding geweigerd

9 juni 2018 om 14:08

Vd werff was aardig voor hij de laatste keer geblesseerd raakte nu is het echt 10 keer niks laatste wedstrijd ook 5 ballen geraakt en alle 5 bij tegenstander in de voeten nee die moeten we niet hebben moeten er indd 2 bij hebben

Grappig dat een van de weinige voetballers in Nederland van de afgelopen jaren die echt een soort clubliefde uitstraalde een Georgiër is. Ik heb hem om zijn gedrag i.i.g. hoog zitten, en ik ben als Nijmegenaar niet een van de meest neutrale mensen in zaken die Vitesse betreffen
Hoe hij omging met de veteranen tijdens herdenkingen in het stadion vond ik van grote klasse getuigen en ook op het veld (meestal) een voorbeeld van hoe het hoort. Tabee Guram!

9 juni 2018 om 09:22

Je hebt bij meerdere clubs natuurlijk wel van dit soort spelers die gewoon Nederlands zijn. Denk aan een Meijers bij ado, een vd Maarel bij Utrecht of een v Polen bij Pec.

Veel voor Vitesse betekent! Ik verwacht ook dat ie zeker terug zal keren, maar nog even een mooie stap willen maken is natuurlijk logisch. Denk dat iedereen dat hem ook wel gunt.

9 juni 2018 om 12:18

Absoluut is het hem gegund. Een van de grootste clubmensen uit deze tijd, geweldige mentaliteit ook en een mentor altijd geweest voor de jonkies. .....waren er maar meer zoals hij, dat zou goed zijn voor het voetbal
Heb ook genoten van zijn blijdschap bij het behalen van een echte grote prijs (de beker) vorig jaar, wat een beloning. Het gaat je goed Guram.

Klasbak van een aanvoerder. Het zal even wennen worden om deze man niet meer in onze defensie te zien staan. Jammer dat ie weggaat, maar deze stap is zeker verdiend!

Succes in Amerika Guram en bedankt voor de mooie jaren. Je bent een voorbeeld voor velen.

Dit verdien je na al het harde werken achterin bij vites we gaan een grote speler missen binnen de selectie en er moeten zeker een of 2 verdedigers bij komen het zou lastig worden om je te vervangen zn grote held en fisiek ook sterk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

San Jose Earthquakes


3 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
J. EbobisseAanvaller2514
B. KikanovicAanvaller214
M. BersanoKeeper20
W. RichmondAanvaller20
O. ÅgrenVerdediger20
Carlos AkapoVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina San Jose Earthquakes.

61 fans
Verdediger, 35 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 19 augustus
Manchester United ziet in Yannick Carrasco een goed alternatief voor Antony en Cody Gakpo. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren