‘Ajax dingt mee om handtekening bijna transfervrije Fellaini’

Woensdag, 6 juni 2018 om

Het is nog altijd niet duidelijk waar de toekomst van Marouane Fellaini ligt. De dertigjarige middenvelder is in het bezit van een aflopende verbintenis bij Manchester United en staat in de belangstelling van diverse Europese clubs. Volgens het Italiaanse Calciomercato is Ajax de laatste club die nadrukkelijk geïnteresseerd is in de diensten van Fellaini.

Vertegenwoordigers van de Belgisch international zouden reeds gesproken hebben met Ajax en een bezoek aan De Toekomst hebben gebracht. Er zou een ‘concrete’ kans zijn dat Fellaini kiest voor een transfer naar Amsterdam, al heeft Ajax vooralsnog geen officiële aanbieding uitgebracht. In de komende dagen neemt Fellaini een beslissing over zijn nabije toekomst en Arsenal lijkt nog altijd de voornaamste kandidaat om hem binnen te halen.

Het valt sterk te betwijfelen of Ajax Fellaini wel kan betalen. De Belgische middenvelder eist naar verluidt een miljoenensalaris, dat bijvoorbeeld Olympique Marseille deed afhaken. Indien Fellaini écht naar Amsterdam wil verkassen, zal hij fors in moeten leveren. Overigens zijn ook Galatasaray, Fenerbahçe, Besiktas en AS Monaco nog steeds geïnteresseerd in de middenvelder, die komende maand met België deelneemt aan het WK.

Fellaini is bij Manchester United in het bezit van een aflopend contract, al is het nog niet helemaal uitgesloten dat hij zijn verbintenis bij the Red Devils alsnog gaat verlengen. Hij speelde afgelopen seizoen 23 wedstrijden voor Manchester United, waarin hij 5 keer scoorde en 1 assist leverde.


Poll

Zou jij Marouane Fellaini een aanwinst voor Ajax vinden?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

120 reacties (laatste reactie door constant kante)
6 juni 2018 om 21:00

Zulke onzin is dit, wat hij bij United verdiend is 4x meer dan wat hij bij Ajax kan verdienen.

6 juni 2018 om 21:01

Dus met andere woorden, die gaat naar een andere club waar de salarisplafond hoger ligt.

6 juni 2018 om 21:10

Tja united speelt hij ny ook niet meer he,misschien zou een goeie tekenbonus aannemelijk voor m zijn.

6 juni 2018 om 21:52

Ik hoop niet dat hij komt maar als Ajax bereid is om 10 Mio transfer te betalen voor Magalan kun je natuurlijk ook Fellaini tekengeld geven van 7 Mio en voor twee jaar laten tekenen tegen 1,5 Mio. Past hij wel in salaris huis

7 juni 2018 om 02:28

@xajacfa Ten eerste denk ik dat hij wel 15m tekengeld kan vangen elders. Ten tweede is 1,5m niet passend in het salarishuis. Ten derde kan hij bij United waarschijnlijk 8-10m per jaar verdienen, als het niet meer is.

6 juni 2018 om 21:27

Helemaal niet welkom, kan er echt helemaal niets van een draak van een voetballer. Past totaal niet bij de speelwijze van Ajax dat veelal de bal heeft op de helft van de tegenstander waardoor de ruimtes klein en er voetballend vermogen en handelingssnelheid word gevraagd. Is misschien in 8 wedstrijden per seizoen bruikbaar.

6 juni 2018 om 21:30

Haha ik denk dat er bij United op het middenveld even kleine ruimtes zijn en er nog wel een hogere handelingssnelheid wordt verwacht dan bij ons hoor. Ik zie hem niet komen maar hij zou moeiloos mee kunnen in de ED man.

6 juni 2018 om 21:39

Ik denk stiekem toch wel dat hij het Eredivisie-niveau best aankan!

6 juni 2018 om 21:57

Ik zie liever 1 of 2 beesten van backs komen

6 juni 2018 om 22:08

1 goede rechtsback zou fijn zijn

6 juni 2018 om 22:09

Onzin totaal ander speltype en Man U heeft veel minder een veld overwicht tegen Brighton dan Ajax tegen Sparta. Daarnaast word zijn contract niet voor niets niet verlengd , dat komt niet omdat hij zo lekker meedraaid.

6 juni 2018 om 22:24

Gelukkig speelt Ajax niet tegen Sparta dan kom op man, Fellaini heeft 160 wedstrijden voor United gespeeld en daarvoor speelde hij ook al bij Everton in de PL, denk je nou echt dat die wakker ligt van het veldoverwicht tegen een Nederlandse degradatiekandidaat?! Dan heeft ie toch juist alleen maar meer tijd?

6 juni 2018 om 22:37

Ze willen zijn contract juist wel verlengen, maar Fellaini wil meer geld zien.

6 juni 2018 om 22:58

Yup. Mourinho is grote fan. En er ligt een contract klaar. Maar misschien heeft hij wel zin in iets anders, na al die jaren Engeland. Zal ook zijn laatste grote contract zijn. En het is vooral een deel van de support, die hem niet moet.

6 juni 2018 om 23:54

Fellaini zou gewoon de ‘missende breker’ kunnen zijn, alsof hij het niveau niet aan zou kunnen

7 juni 2018 om 00:11

Jammer dat fellaini altijd wordt weggezet als breker. Daar heeft hij juist de slechtste wedstrijden gespeeld. Bij everton was hij een soort hangende spits die veel goals maakte. Je moet niet alleen naar het niveau van de competitie kijken maar ook de spelwijze. In het systeem van Ajax zie ik niet per se een rol weggelegd voor de logge fellaini. In dat kader zag ik liever een middenvelder komen met meer voetbal erin. Die het spel kan verdelen vanaf de 6.

7 juni 2018 om 01:16

@baradona Is niet dat hij geen contract krijgt aangeboden. Is dat hij nu afhaakt omdat hij al vorige zomer een contractverlenging had verwacht. Hij heeft dus gelijk als hij elders rond kijkt.

7 juni 2018 om 05:05

Omg wat een geklaag hier, deze vent is wel zeker een aanwinst voor ajax. Wat een grap ziin jullie zeg een speler die vaak genoeg belangrijk is geweest Bij man u geen aanwinst voor ajax. En kan niet spelen in kleine ruimtes haha wat een grap het is de eredivisie en hij speelt met gemak met t spel mee. Een speler van man u niveau mss kunnen halen en dan klagen, het is ook nooit goed....

7 juni 2018 om 11:35

Sanderkoevoets

Fellaini is toch totaal geen Ajax voetballer? Ik bedoel, vooral alles op kracht, nauwelijks techniek in de kleine ruimtes, zwak in positiespelletjes, alles in één tempo...... Zijn kwaliteiten staan haaks op wat een Ajaxvoetballer moet kunnen.

7 juni 2018 om 01:23

Deze speller is alles waar Ajax niet voor staat. Technisch is de verzorger waarschijnlijk nog beter en past totaal
niet in het spel van Ajax. Als plan B wel een oplossing maar daarvoor is zijn salaris veel te hoog voor 100 min per maand.

7 juni 2018 om 01:46

Waarom zal hij naar Ajax gaan? Al die clubs zijn beter of hebben meer te bieden. Daarnaast zijn Londen en Istanbul steden waar rijke multimilionairs veel liever vertroeven dan in Amsterdam. Nee, dikke onzin dit.

Waarom zou hij naar Ajax gaan? Kan elders miljoenen verdienen

6 juni 2018 om 20:59

Waarom zou je dit geloven? Die Italianen moeten gewoon de sportkrant vol krijgen.

6 juni 2018 om 21:08

Niet dat ik denk dat dit heel erg serieus is, of zelf maar wil dat het serieus wordt. Maar het tegenargument zou zijn, "niet iedereen is geobsedeerd voor het binnen harken van zoveel mogelijk geld.

6 juni 2018 om 21:12

Dit hoort gewoon in de wandelgangen thuis, maar puur voor de clicks wordt er een item aan besteed. Ik heb puur geclicked voor de reacties om te zien of überhaupt iemand dit zou geloven.

6 juni 2018 om 21:19

En, heb je die gevonden? Haha, niemand zou dit moeten geloven. Slaat nergens op..

6 juni 2018 om 23:33

Ik zal het je nog beter vertellen Ninjakai, Ik heb op de website van Calciomercato gezocht en niets kunnen vinden! Wat wel te vinden is, is een reddit post die naar een wordpress blog verwijst (wat iedereen kan aanmaken) die zegt dat Calciomercato dit zegt.

Ik heb zowel de mods als de redactie een bericht gestuurd want een blog post niet fact checken gaat echt alle perken te buiten. Zelfs in de wandelgangen hoort dit niet thuis!

Dit is de reinste fabricage van nieuws wat ik ooit heb gezien! Als dit echt waar is hoef je niet meer naar VZ voor nieuws ongelooflijk!

Edit: Okay er zijn dus twee verschillende Calciomercato websites, eentje die eindigt op .com en eentje die eindigt op .it. Op .it staat het dus wel. However .com lijkt mij de echte calciomercato website. Ik zocht de schrijver op die het Fellaini artikel heeft geschreven en dit lijkt een nep naam te zijn. Het is namelijk de naam van een grote maffia baas. Dat niet alleen, op .it zijn er geen reacties en alle artikelen zijn maar ten grote van 4 regels terwijl .com echt artikelen heeft en wel comments. ".it" lijkt een kloon van de echte website.

".com" is namelijk ook in het Italiaans maar bied wel een Engelse optie namelijk ".com/en".

Hoe dan ook het lijkt er op alsof VZ dus in een hoax is getrapt. Op de twitter van calciomercota is namelijk er ook niets over te vinden.

E2: Op twitter is de ".com" website ook geverifieerd en de ".it" versie niet wat verder het vermoeden van een nepwebsite doet toenemen.

6 juni 2018 om 23:49

Dit dus. Wat een non nieuws zeg.

Ten 1e kan hij 10 keer meer verdienen dan in Nederland en ten 2e kan hij op een stuk hoger niveau gaan spelen dan Nederland. Mensen toch..

7 juni 2018 om 00:41

Haha ik dacht precies hetzelfde als jij. Zo'n transfer zullen NL clubs nooit meer kunnen maken.

7 juni 2018 om 06:52

Scherp. Zo bent je dus fake news de wereld in, klakkeloos maar alles overnemen zonder te controleren of de bron wel klopt.

7 juni 2018 om 11:38

Haha, mooi speurwerk surreal!

Het verhaal is ook bijzonder merkwaardig. Een speler die nog een jaartje of vier vijf te gaan heeft en een salaris verdiend waar je u tegen zegt die heeft in Amsterdam niets te zoeken verder. Los daarvan, even de andere kant op, hou zouden ze bij Ajax denken, als dit waar zou zijn geweest? Alsof ze bij Ajax uberhaupt aan dit type speler zouden denken. Bijzonder onwaarschijnlijk.

9 juni 2018 om 23:58

Eigenlijk kan Ajax hem ook miljoenen betalen. Alleen zijn ze bang dat ze dan over 20 jaar niet meer in de top 3 maar in de top 5 van financieel meest gezonde clubs van Europa staan. En dat moeten we natuurlijk niet hebben.

6 juni 2018 om 20:59

Zelfs dan zal het waarschijnlijk slechts pakweg 25% zijn van wat hij in China zal kunnen pakken.

7 juni 2018 om 02:30

Ja, of zelfs 25% van wat hij bij United kan verdienen xD

6 juni 2018 om 21:02

Daarom.. Als Neres al een half jaar nodig heeft om aan ons systeem te wennen, loopt Fellaini uit zijn contract voordat hij het aan kan.. Zo'n lompe speler... Steek dat geld dan maar in Tadic..

6 juni 2018 om 23:03

Die vergelijking gaat niet echt op @detoekomst. Fellaini is idd geen type ajax speler maar hij speelt al heel zn carrjere in Europa. Neres was, ook al ben ik altijd sceptisch over die aanpas onzin bij Ajax, een jonge Braziliaan die enkel daar wat potjes had gespeeld en dan kan het verschil wel enorm groot zijn als je in een gestructureerd land als Nederland komt.

7 juni 2018 om 09:10

Neem maar van mij aan, als Fellaini in de eredivisie zou spelen zou hij iedere eredivisie verdediging slopen. Die hebben zoiets nog nooit meegemaakt.

6 juni 2018 om 21:03

Nee inderdaad maar als je een grote teken bonus geeft kan het opzich? 3 jarig contract 9 miljoen teken bonus dan kom je op 4 miljoen per jaar. Maarja is hij dat waard?

6 juni 2018 om 21:44

Wellicht dichter bij huis? Vanaf Amsterdam is de omgeving van Brussel iets meer dan 2 uurtjes rijden. De uitdaging met een jong team te spelen, aanvallend? Goeie verhalen gehoord over Ajax van een aantal internationals. Carrière een nieuw impuls geven wellicht? Niet iedereen is alleen maar gefocust op geld. Daarnaast kan je met tekengeld heel erg veel compenseren, zoals bij Huntelaar ook gedaan is.of bij PSV met Guardado of van Persie bij Feyenoord. Daarnaast zal die nu wel minimaal 10x multimiljonair zijn, waarom nog meer, kan een gedachten zijn? Een ding is zeker, Ajax kan hem met gemak betalen, dus salarishuis zegt niets meer tegenwoordig.

6 juni 2018 om 22:39

@rolf18

als hij voor een topclub uit Belgie gaat spelen is hij nog dichter bij huis. waarom zou je dan naar Ajax gaan als dat het geval is?

6 juni 2018 om 23:07

Omdat Ajax in dit geval degene is die interesse toont? Ik zie hier geen waarheid in maar jouw redenatie raakt kant nog wal.

7 juni 2018 om 11:47

Rolf18

"ajax kan hem met gemak betalen, dus salarishuis zegt niets meer tegenwoordig."

Oh ja, stelt dat tegenwoordig niets meer voor? Waarom geeft Ajax Kluivert Jr, dan niet zijn 1,5 miljoen per jaar salaris???? Als het toch niets voorstelt allemaal, .....

Zou veel slimmer zijn ook, want dan pakken ze over een jaar minstens 25 miljoen voor Kluivert. Nu zullen ze niet meer dan 10-13 miljoen voor hem vangen.

7 juni 2018 om 21:46

Voor Kluivert gaan ze meer pakken. En omdat de prestaties van meneer Kluivert 1.5 miljoen niet waard zijn.

Dit lijkt me toch een absolute stunt. Ben alleen niet helemaal zeker of hij in het spel van Ajax past. Alhoewel het spel van Ajax afgelopen seizoen niet altijd even fantastisch was natuurlijk.

Mmmm ik weet het niet. Ga maar gwn vol voor Tadic.

6 juni 2018 om 21:14

Om vervolgens uit te komen bij Thomas van Zwolle haha.. Tadic komt echt niet.

6 juni 2018 om 21:32

Niet zo denigrerend doen he.

6 juni 2018 om 22:01

Alsof Thomas niet een paar klasses minder is dan Tadic dus? Sorry, dacht dat jij dat ook al besefte en het was niet mijn bedoeling om de harde waarheid zo direct bij je binnen te laten komen.. Jij begrijpt toch ook wel dat van Tadic naar Thomas voor Ajax hetzelfde is als van Ferrarri naar een Peugeot.. Natuurlijk, Peugeot kan ook leuk zijn en lekker rijden, maar is geen Ferrari..

7 juni 2018 om 11:46

tuurlijk begrijpt consy dat best. Hij is soms wat gevoelig, als het gaat om mensen die bij Zwolle zijn betrokken. Maar uiteindelijk snapt hij het echt wel.

Hij reageerde laatst ook al zo, in een stuk over de mogelijke vervangers van Marcel Brands. Toen ik reageerde dat Nijkamp natuurlijk niet de vervanger kon zijn van Brands omdat Nijkamp een lichtgewicht was, kon consy dat ook niet waarderen en kreeg ik een preek over de wereldprestaties die Nijkamp had geleverd bij Zwolle.

Wel grappig dat nederlandse clubs intresse hebben ik grote buitlandse namen (psv valbueana en ajax tadic en fellani)

6 juni 2018 om 21:45

PSV valbuena hoor ik nu voor het eerst. Al die geruchten kunnen linea recta de prullenbak in.

6 juni 2018 om 22:33

Valbuena? Dat is toch die Franse speler? Waar speelt die nu eigenlijk en hoe oud is die (en leeft hij überhaupt nog?)

6 juni 2018 om 23:08

Fenerbahçe vgm

Haha. Dat gaat natuurlijk nooit gebeuren, maar het is wel een vermakelijk gerucht. Keer wat anders :-)

Gewoon doen Ajax, met Fellaini krijg je veel body en kracht op het middenveld en verder zullen de jonkies veel leren van hem. Hopelijk komen ook nog Tadic en een vervanger van Ziyech en Ajax kan met veel kwaliteit richting de VCL.

Dit is echt te triest voor woorden. Dat er mensen zijn die dit geloven. Na Eto, Balotelli, Tadic en vast nog iemand vergeten is het nu Fellaini. Durf mijn auto op te zetten dat die nooit maar dan ook nooit voorr Ajax kiest. Dan zou die gewoon minstens 4 miljoen inleveren.

6 juni 2018 om 21:19

Wat voor auto heb je?

6 juni 2018 om 21:47

Wat een onzin over 4 miljoen inleveren. Ajax kan ook 5 miljoen tekengeld geven en 2 miljoen salaris voor 2 jaar. Dat is denk ik de beste manier om spelers makkelijker over te halen naar de Eredivisie te komen. Voetballers zijn geld wolven, die willen graag snel geld zien.

6 juni 2018 om 22:22

Hoe kun je dit soort onzin verkondigen. Als Ajax dit zou willem doen hadden ze de afgelopen jaren toch eerder gedaan. Hadden ze CL gehaald en kampioen geworden. En Fellaini kan bij wel 5 andere clubs tekenen die:
-CL spelen (Roma, Dortmund, Inter, Lyon)
- Meer salaris krijgt
- Leukere en sterkere competitie
Hij gaat toch niet op zijn 30e in een dwergcompetitie spelen.
Kom op mensen hoe is het mogelijk. Blijf wel voor jezelf nadenken ongeacht wat de kranten schrijven.

6 juni 2018 om 22:37

Waarom is Fellaini perse een geldwolf als hij niet voor ajax kiest? Hij heeft niks met ajax dus waarom zou hij 2 tot 3 miljoen inleveren om in de Mickey mouse league te gaan spelen? Als ajax hem wil moeten ze gewoon ongeveer evenveel betalen als de andere teams met interesse.

6 juni 2018 om 23:55

Ik doel erop, dat ze geldwolven zijn in de zin, dat wanneer je ze 4 og 5 miljoen tekengeld geeft daarnaast 1 miljoen loon. Dat ze het liefst meteen geld willen, zodat ze wat kunnen. Tekengeld, gelijk gestort, kan ze overtuigen. Ik zeg nergens dat jij een geldwolf is, daarnaast, stel hij tekent een contract voor 2 jaar, na een jaar krijgt hij een aanbieding en Ajax een bod van noem maar wat, 10 Miljoen ergens uit China. Dan heeft Ajax 4 miljoen winst bij 5 miljoen tekengeld en Failani 6 miljoen verdiend aan tekengeld / loon. Terwijl dat tekengeld eigenlijk voor 2 jaar was.

Transfervrij. Dus flink wat tekengeld geven dan. Ben benieuwd...zou wel de ideale controleur zijn

Hahaha ik hoop van harte dat hij naar Ajax gaat! Lekker veel betalen aan een hele matige speler! Maar natuurlijk gaat hij niet naar Ajax.. Zal wel naar Turkije ofzo gaan.

Die gast verdiend een ton per week die gaat echt niet naar Ajax toe

Leuk gerucht, maar dit gaat niet gebeuren, ik geloof hier niet veel van. Gewoon vol voor Tadic gaan (mits haalbaar), die zie ik veel liever naar Amsterdam komen.

hahah en dan voorronde cl-league spelen... die gaat gewoon naar een club als sevilla of misschien ergens in duitsland.

Hoewel ik hier niets van ga geloven zou het wel een fantastische aanwinst voor zowel Ajax als de Nederlandse competitie zijn. Van dit soort spelers in de Nederlandse Eredivisie kunnen we alleen maar dromen.

Je kunt het altijd proberen. Nee heb je, ja kun je krijgen. Ik geef het echter vrij weinig kans van slagen...

Lijkt me typisch zo'n gerucht die er bijna elke transferperiode wel is rond Ajax. Ik kan het me niet voorstellen dat Fellaini zoveel salaris wilt inleveren. Ik zie hem wel richting Turkije vertrekken.

Telegraaf weer bezig? Iedereen worden er weer allerlei spelers de wereld ingeroepen. Op deze manier is het makkelijk roepen dat ze voor directe versterkingen gaan en deze lastig binnen te halen zijn...

Als hij een aflopend contract heeft kan ajax hem een paar miljoen tekengeld geven maar ik zie hem nog niet komen. Wel goed overigens dat Ajax het gewoon blijft proberen bij dit soort jongens, hoe klein de kans ook is..

Haha, die oude Marouane. Zou heerlijk zijn. En dit zeg ik als Belg. Maar vrees ervoor. Salaris te hoog. Past ook wel niet bij het Ajax spel. Maar toch zou ik het enorm graag zien. Is een favoriet van mij. Maar ik weet zelf niet eens goed waarom.

Wat een grap dit, ja tuurlijk Ajax kan deze man betalen?!!!

6 juni 2018 om 22:03

Natuurlijk, Ajax heeft ruim voldoende middelen om alle andere clubs te overtreffen. 3-jarig contract a 25 miljoen per jaar, het zou kunnen. Gebeurd niet, kan wel.

6 juni 2018 om 22:28

Kan helemaal niet? Onze begroting is 80 miljoen, ik weet niet hoe jij denkt dat je dan 25M kunt reserveren voor het salaris van 1 speler? Dat eigen vermogen van 150 miljoen (of hoeveel is het inmiddels?) kan daar niet zomaar voor aangeboord worden he..

6 juni 2018 om 22:05

Gezien hoeveel pecunia's Ajax op de bankrekening heeft staan is het kunnen denk ik niet zo'n probleem. Dat je vervolgens echter met zo'n 25 scheve gezichten in de selectie zit...

6 juni 2018 om 22:39

Kunnen moet opzich lukken, willen is een ander verhaal.

Dus Fellaini is dit jaar de Eto'o? Vanzelfsprekend dat hij niet komt. Verdient teveel bij Manchester United en er is vast een Chinese club die een ex-speler van Manchester United wil.

6 juni 2018 om 22:04

Dacht dat Tadic de Eto'o was haha.. Blijkt Fellaini het te zijn..

Grappig dat sommige dit een matige speler voor Ajax zouden vinden.. Puur op gebied van speelstijl kan ik dit nog volgen.. Vergeet überhaupt even niet wie Ajax genekt heeft in de finale tegen man utd. De meest verfijnde voetballer zal het nooit zijn maar hij heeft echt al meer dan eens zijn nut bewezen. Denk dan ook dat Ajax echt wel een klasje te laag is voor Fellaini.

natuurlijk, die gaat voor een schamel miljoentje gezien wat hij normaal verdiend in een competitie voetballen met aansprekende tegenstanders als NAC en Groningen

Dat zou toch wat zijn Fellaini en Tadic naar ajax.dan word je echt met 2 vingers in de neus kampioen haha.

Ja leuk hoor, maar dat gaat nooit gebeuren dit. Elk jaar krijgen deze onzin voorgeschoteld. Ach het leest leuk weg, daar niet van hoor.

Even mee filosoferen. Fellaini is transfervrij. Was hij dat niet, zou Ajax pak ‘m beet zo’n 20/25 miljoen voor hem moeten uittrekken. Nu nulkommanul. Over 2/3 jaar aan salaris 12/15 miljoen betalen, echter geen restwaarde. Maar het kan wel....

Waarschijnlijk is Ajax naast de laatst geïnteresseerde club ook de laatste club waar hij naartoe zal gaan. In Turkije verdien je zo 2 miljoen per jaar, zie ik Ajax nooit betalen.

Dat is nog eens innovatief. Ze hebben naast spelers voor de breedte van selectie, nu ook voor de lengte. Grensverleggend.

Een slechte, lompe voetballer op zijn retour die toch veel te duur is. Zo kun je elke club wel in verband brengen met spelers. Deze jongen gaat lekker cashen in de woestijn of Azië.

Past niet in het spel wat Ajax wil spelen en met de bal aan de voet moet men ook niet veel verwachten. Goede kopper, duelkracht en loopvermogen. Dat geld kan beter in een back gestoken worden...

Zo'n beest kan Ajax best gebruiken maar de kans dat hij ook komt is minimaal. Ajax, Feyenoord en PSV hebben de pech dat ze in een bagger competitie spelen dat niet wil veranderen.

vind het wel een origineel idee, Fellaini kopen, in de spits droppen en maar hoge ballen geven. Fellaini wordt met de vingers in de neus topschutter op die manier want er is geen verdediger in de eredivisie die nog maar in de buurt komt van zijn kopkracht.

Van harte welkom. Zou absoluut een aanwinst. Hij heeft in de absolute top gewerkt, eindtoernooien gespeeld en onder topmanagers gewerkt. Dat hij komt lijkt me niet realistisch maar waarom niet? Laudrup, Gabri, Luque, Pantelic en Krkic kwamen ook.

Het is misschien niet heel realistisch, maar eerst Tadic en nu dit, het getuigt in ieder geval wel van ambitie. Dat heb ik lange tijd gemist in het transferbeleid van Ajax.

Ik geloof er niks van dat Felliani naar Ajax gaat, die kan nog makkelijk mee met een subtopper/middenmotor in de PL. Misschien speculatie dat het salarishuis van Ajax omhoog gaat?

Ja, hij is een aanwinst, nee die komt never nooit niet

Zou toch bang worden van deze man bij Ajax. Onderschatte voetballer en zou, normaal gesproken, direct de beste Eredivisie speler zijn. Misschien gedeeld met Lozano, mits hij zijn vorm van het begin vorig seizoen zou kunnen halen en doortrekken. Zie hem als PSVer dus niet graag komen, maar als Nederlandse voetbalfan zie ik hem dan weer graag komen. Zou niet alleen qua niveau een topper zijn, maar ook de transfer opzich. Het feit dat een Nederlandse ploeg een favoriet van de trainer bij een topclub weg zou kunnen halen, zou een geweldig signaal zijn als "Nederland" zijnde (met name Ajax natuurlijk, maar ik kijk hier naar het Nederlands voetbal). Denk overigens niet dat hij komt, kan elders niet alleen meer verdienen, maar ook op een hoger niveau spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4137
2.AZ4131
4.PSV3116
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
A. OnanaKeeper170
D. TadićAanvaller177
N. TagliaficoVerdediger163
D. BlindVerdediger160
L. MartínezVerdediger162
H. ZiyechMiddenvelder165
Q. PromesAanvaller1510
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

81 fans
Middenvelder, 32 jaar

In de wandelgangen

Zondag 15 december
Mocht Josep Guardiola Manchester City volgend jaar verlaten, dan is een terugkeer bij Barcelona een realistische optie. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren