Koeman brengt slecht nieuws: ‘Hij komt niet in aanmerking voor een basisplek’

Woensdag, 6 juni 2018 om

Ronald Koeman begon zijn bondscoachschap bij Oranje met een thuisnederlaag tegen Engeland (0-1). De trainer besloot nadien zijn 5-2-3-systeem in te ruilen voor een 5-3-2-systeem, met een goed resultaat tegen Portugal tot gevolg (0-3). “En daaraan houden we nu ook vast", citeert De Telegraaf uit de mond van de keuzeheer van het Nederlands elftal.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Steven Berghuis verdient een basisplaats bij Oranje


Gerelateerd

55 reacties (laatste reactie door redondono5)

Denk ik wel terecht, als invaller nuttiger.

6 juni 2018 om 08:41

Ja omdat oranje 532 speelt ja, als je naar kwaliteit kijk is berghuis een goeie in een 433 systeem. Ik vind berghuis een type sane, kan zijn man voorbij, doelgericht en heeft snelheid. Ik gun hem een club in Spanje, die spelen vaak 433 daar of Duitsland. Verder nogmaals heeft niks met kwaliteit te maken dst Koeman dit zegt, hij gaat definitief 532 spelen en als buitenspeler ga je banken.

6 juni 2018 om 09:07

Vind je berghuis snel? Sane is inderdaad snel maar berghuis zeker niet

6 juni 2018 om 10:10

Eh ja, dat staat toch letterlijk al in het artikel?
Iedereen weet toch dat hij een vleugels speler in een 433 is en hij weleens een man voorbij komt? En dat je in een 532 geen traditionele vleugels hebt, behalve de backs.
Maargoed ik vind hem ook niet goed genoeg voor een basisplaats in het nl elftal. Maar dat geld wel voor meerdere. Wel terecht dat je met dit materiaal niet aan de 433 blijft vasthouden als je veel relatief goede verdedigers hebt. Alleen qua backsi is t ook niet geweldig en zijn best belangrijke posities in een 532. Maarja. Met minder risico's als vleugels in een 433.
En zo goed als sane is ie niet. En ook niet zo snel. In alles eigenlijk.

6 juni 2018 om 11:30

Je kan ook gwn 433 spelen met verdedigende backs. Zoals Duitsland deed met 4 centrale verdedigers. Speel met De Ligt, De Vrij, Van Dijk en Ake achterin. Propper als controleur en Vilhena en Wijnaldum als aanjagers. En dan kan Memphis als valse spits, Berguis rechts en Promes/Babel links. Oftewel achterin potdicht, oorlog op het middenvel en de creatievelingen voorin. Waarom ik Vilhena posteer is omdat veel energie en velheid in zijn spelheeft en in balbezit vooruit speelt. Ook is het mij opgevallen dat elke keer als hij invalt bij Oranje Wijnaldum ook makkelijker gaat voetballen.

Op zich een goede zaak dat hij niet teveel wil rouleren en met een vast systeem werkt - al is dat iets wat elke bondscoach van elk land vooraf zegt. Als het slecht loopt in de Nations League, dan wordt de druk al snel groot om de boel om te gooien.

6 juni 2018 om 08:58

@ Hangover96,

normaal zou ik het met je eens zijn mbt dat rouleren, alleen liggen de kwaliteiten van bijna alle spelers zo dicht op elkaar, of in ieder geval hoe ze in oranje spelen dat ik het juist zo breed mogelijk had gehouden. Normaal zouden we bijna huilen als Robben geblesseerd raakte, nu heb je van hetzelfde kaliber als babel bv 3 vervangers.

Als berghuis erin komt gebeurd er tenminste wat. Ik zou berghuis een vrije rol geven achter de spitsen. Heerlijke speler de beste van de eredivisie.

6 juni 2018 om 08:34

De beste van de Eredivisie is misschien wat overdreven maar hij heeft zeker goed gespeeld dit jaar in veel wedstrijden.

6 juni 2018 om 08:47

Jahanbaks is misschien net iets beter. Maar bijvoorbeeld lozano heeft paar rare dingen gedaan. Neres komt helemaal niet in de buurt van de bovenste drie. Dan heb je ze wel gehad denk ik

6 juni 2018 om 08:53

Want alleen aanvallers komen in aanmerking voor de titel 'beste speler'.

6 juni 2018 om 08:58

De woorden 'Neres komt niet eens in de buurt' in combinatie van je gebruikersnaam is al voldoende om je niet serieus te nemen.

6 juni 2018 om 09:09

Diego Forlan door deze naam aan te nemen kan ik jou niet serieus nemen. Kijk je de eredivisie wel?

6 juni 2018 om 09:27

Als je dan zo bijdehand wilt doen, pak er dan wat statistieken bij om je mening te onderbouwen f'noord. Jahanbakhsh heeft 33 goals of assists, berghuis 30, neres 26 en lozano 25. Kortom, statistisch gezien komt hij absoluut wel in de buurt.

6 juni 2018 om 10:40

Jezus feyenoord1910, wordt jij nou niet moe van jezelf? Heeeeel toevallig dat Neres (de enige Ajacied bij de mogelijke MVP's) volgens jou niet eens in buurt komt van Lozano, Berghuis en Alireza. Je afkeer tegen Ajax ligt er wel zo dik bovenop, je kan echt beter naar een Feyenoord forum gaan ofzo man.. Volgens mij kwamen in (goals+assists)/minuten gespeeld namelijk allemaal zeer dicht bij elkaar. Echter wil jij weer een sneer uitdelen naar Ajax of een van haar spelers, dat het artikel over Berghuis en het Nederlands elftal gaat interesseert je verder niet eens.. Je valt me echt al dagen op in allerlei verschillende topics. Een gebruikersnaam die voor mij persoonlijk gemarkeerd kan worden als 'per definitie niet serieus nemen'!

6 juni 2018 om 11:13

Rechtsbuiten zijn ze alle vier

6 juni 2018 om 11:32

@SanderKoevoets, vraagje, hoe hoog eindigde Neres in het klassement voor beste speler van het jaar? Volgens mij niet eens in de top 10, terwijl Jahanbaks, Berghuis en Lozano er wel in staan... daarmee heeft @feyenoord1910 toch een punt dat die drie dit seizoen beter waren dan Neres? Het zegt toch genoeg dat Neres een van de betere was bij Ajax en alsnog niet zo hoog is geëindigd.

6 juni 2018 om 12:32

Het enige goede Nederlandse lijstje 'beste spelers van het jaar' wat ik kan vinden is van voetbal.com met gemiddelde cijfers van Telegraaf, AD en VI over 34 speelrondes. Daarin staat Alireza op 1 (6.66), Lozano op 12 (6.42), Neres op 23 (6.33) en Berghuis op 28 (6.29). Ik weet op ik daar nou heel veel wijzer van wordt eigenlijk.. Als Luuk de Jong (plek 3) en Ryan Thomas (plek 9) dan zo hoog staan vraag ik me ook of hoe die cijfers tot stand komen.

Verder zie ik nog een lijst van het Britse 'whoscored', zij stellen de volgende top-5: Ziyech (8.21), Alireza (8.20), Lozano (7.90), Neres (7.85), Berghuis (7.81). Dit vind ik eerder een terechte top-5 dan Alireza, Midtsjo, Luuk de Jong, Zoet, Frenkie de Jong (dat is namelijk voetbal.com hun top-5..).

Echter, ik had het gewoon over (aanvallende) stats: Neres heeft met 14 goals en 13 assists in 32 duels gewoon prima gepresteerd en komt m.i. zeker weten 'in de buurt' van de andere 3 die genoemd worden. Verder kijk ik dan ook graag naar het veldspel (alle stats van eredivisie.nl en whoscored.com):

- Qua passnauwkurigheid blijft Neres (83) de anderen al voor: Berghuis (78), Lozano (76), Jahanbakhsh (74).
- Succesvolle dribbels maakte Neres er 114, Alireza is daarin gelijkwaardig met 111, Berghuis met 77 en Lozano met 62 lopen daarin toch aardig ver achter.
- Aantal kansen gecreã«erd zit voor alle 4 de heren vrij dicht opeen: Alireza 80, Lozano 75, Neres 73 en Berghuis 65.
- Aantal keypasses per wedstrijd, ook daarin zijn alle 4 de heren ongeveer gelijk: Lozano 2.5, Alireza 2.4, Neres 2.2, Berghuis 2.1.

Al met al vind ik Neres persoonlijk zeker bij de tien beste spelers in de Eredivisie horen. In ieder geval is zeggen dat hij niet bij Lozano, Alireza en Berghuis in de buurt komt is op basis van zijn statistieken (zowel betrokkenheid goals als veldspel) gewoon onzin lijkt me toch?

6 juni 2018 om 11:07

@feyernoord1910

de beste speler van de Eredivisie vind ik echt Ziyech en ook echt met afstand. Van Persie nog meer natuurlijk maar die neem ik even niet mee omdat hij niet meer alles kan spelen

na Ziyech krijg je een lijstje met uitblinkers als De Ligt, Jahanbaksch en inderdaad Berghuis dus hij hoort inderdaad wel bij de beste spelers van de Eredivisie maar goed, ik denk dat Koeman toch eerder kiest voor spelers die zich bewijzen in een grote competitie. op zich zeer begrijpelijk maar of het altijd ook echt de beste keuze is weet ik niet

6 juni 2018 om 11:51

Ik vind Ziyech wel goed, alleen kan me kapot ergeren aan zijn balverlies. Zie liever frenkie voetballen.

Het resultaat van die wedstrijd was natuurlijk prima, maar ook zwaar vertekend. Alles viel bij ons prima in de eerste helft, en daarna sta je tegen 10 man de hele 2e helft onder druk en houden ze met kunst en vliegwerk de nul. Om aan die wedstrijd nou je hele systeem op te hangen gaat in mijn optiek een beetje ver.

ik zie liever een Berghuis als spits dan een Babel, Berghuis is fris en fruitig in zijn spel, Babel is een enkele keer blij dat ie de achter lijn haalt

Heb niet alle wedstrijden gezien maar uiteindelijk lijkt het mij niet moeilijk om een vast elftal te maken. Cillessen; Karsdorp, De Ligt, De Vrij, Van Dijk, Willems; Vd Beek, Propper, Wijnaldum; Babel en Depay.

6 juni 2018 om 09:18

Ik hoop dat Haps in de volgende interlands ook nog eens de kans gaat krijgen. Erg sterk seizoen achter de rug en lijkt ook meer dan prima geknipt voor de linksbackpositie. Willems is anderzijds uiteraard ook een mooie optie als je ook zijn prestaties bij Frankfurt mag geloven.

6 juni 2018 om 10:02

Deze 532 heeft echt een enorme behoefte aan spelers als Willems, Haps, Karsdorp. Met hateboer en in mindere mate Vilhena zit er amper aanvallende power in dit team.

6 juni 2018 om 10:11

Vilhena heeft toch wel een behoorlijke drive naar voren, en Janmaat ook.

Ik maak me over de aanvallende vleugelverdedigers niet zo'n zorgen, Karsdorp is binnenkort terug van zijn blessure en Willems zal bij een goed seizoen echt ook wel weer in aanmerking komen.

6 juni 2018 om 10:30

Janmaat heeft inderdaad een goede drive naar voren, maar ik verbaas me er wel echt over hoe bizar slecht zijn voorzetten zijn voor iemand die er vijf per wedstrijd geeft. Zo enorm onzuiver, maakt voor mij waarom Watford of Newcastle toch echt zijn plafond is.

Als je bijvoorbeeld kijkt naar Willems, heel mooi dat ie goede techniek heeft en matig dat ie slecht verdedigd. Maar als je gaat kijken waarom de meeste mensen hem altijd zo'n goede toekomst toedichtten is het omdat een op de twee voorzetten loepzuiver is. Hetzelfde geldt voor Berghuis, vond hem niet perse zo goed voetballen in de afgelopen interlands, maar hij heeft gewoon enkele perfecte voorzetten gegeven en het huidige Nederlands elftal is verrassend goed in deze omzetten in doelpunten.

Waarom is het systeem van vMarwijk geen optie? We hebben er de spelers voor en je kan met een 2 mans blok voor de verdediging spelen. Tegen 'mindere' tegenstanders laat je een wat mindere controleur in het 'blok' spelen, zoals vMarwijk deed met vdVaart. 4-2-3-1 lijkt me nu echt een goed systeem.

6 juni 2018 om 09:33

Ben ik helemaal mee eens. Je moet je beste spelers laten spelen en daar een opstelling omheen bouwen. Wat je zag de afgelopen wedstrijden was dat we aanvallend helemaal niks brengen. Omdat er geen aansluiting is we spelen met 9 man achter de bal. Vooral de opbouw tegen Italië was dramatisch.

6 juni 2018 om 09:46

Helemaal mee eens, dat 5-3-2 zou je af en toe kunnen gebruiken als de situatie er om vraagt. Maar waarom wij nu opeens 'definitief' 5-3-2 spelen is mij een raadsel. Ik snap best dat Koeman daarmee de schade wil beperken tegen Duitsland en Frankrijk, maar dan gaat hij daarna weer opnieuw beginnen of zo? Ik heb heel veel vertrouwen in Koeman en ik geloof er in dat hij de rust, structuur en uiteindelijk prestaties terugbrengt bij het Nederlands Elftal. Maar waarom hij zich nu zo blind staart op 5-3-2 is mij een raadsel. Als Frankrijk en Duitsland een goede dag hebben spelen ze ook wel door onze vijf mans verdediging heen . Je kunt een aardig team formeren als je 4-2-3-1 gaat spelen. Heb alleen mijn twijfels over de linkerflank. Daar zijn zoveel verschillende opties, die elkaar vrijwel niets doen..

Cillessen
Janmaat/Tete
de Vrij
van Dijk
?
Wijnaldum
Blind
Berghuis
Pröpper
?
Memphis
6 juni 2018 om 10:04

Juist dat tweemans blok is nu moeilijk te vormen - we hadden toen een middenveld met Nigel de Jong, Van Bommel en Sneijder.

We hebben op het moment eigenlijk enkel types Van Bommel rondlopen met Strootman, Wijnaldum, Klaassen, Van Ginkel, Propper etc.

6 juni 2018 om 10:40

Je kan bv de Roon naast Wijnaldum zetten of de Roon samen met Strootman en dan Wijnaldum op '10'. De Roon moet gewoon de bal afpakken en zsm inleveren, En we kunnen 'het blok' op verschillende manieren invullen, afhankelijk van de tegenstander.
Tegen toplanden een defensief blok. Tegen de rest wat meer loopvermogen/creativiteit.

6 juni 2018 om 11:13

@redondono5

Wijnaldum op 10 schiet je ook weinig mee op. die gaat alleen maar lopen met de bal want die ziet de oplossing naar voren niet

6 juni 2018 om 10:37

Ik ben het helemaal met je eens. Het systeem wat Koeman speelt is de doodsteek voor Oranje. Er is totaal geen opbouw mogelijk, want men speelt statisch, dus vrijwel alle aanvallen lopen dood en je zou denken dat het verdedigend is dichtgetimmerd met 5 verdedigers en drie man daarvoor, maar het rammelt aan alle kanten. Om dit systeem goed uit te voeren, dient men er heel veel op te trainen en veel te spelen en dat kan niet met een nationaal elftal.

Het is helemaal niets zo gek, want bij onze spelers is 4-3-3 met de paplepel ingegoten en de veldbezetting is veel beter. Men weet wat men moet doen, ook met verdedigende accenten, zoals het 4-3-3 van van Marwijk.

Ik ken het argument dat het 5-3-2 systeem van van Gaal in 2014 ons brons gebracht heeft, maar daar had Oranje dezelfde problemen mee en daar liep het op tegen Spanje na dat veel te aanvallend speelde en teveel kansen miste ook voor geen meter. In elke wedstrijd bracht van Gaal Memphis is als 3e aanvaller en haalde hij er een verdediger uit, waardoor hij terugviel op 4-3-3 , waarna het ging lopen bij Oranje. Daarbij kon van Gaal zijn keuze nog verdedigen omdat hij met Robben en van Persie twee superaanvallers had. Memphis en Babel hebben niet de kwaliteit om het alleen te bolwerken.

Buiten de invulling vind ik dat Koeman de spelers op hun kracht moet gebruiken. Zo'n Wijnaldum verpietert want hij komt steeds in de bal, terwijl zijn grote kracht juist zijn diepgang is. Als controleur is ook deze CL finalist een middelmatige speler; dat hebben we in de voorgaande kwalificatiereeksen al gezien. Met realistisch voetbal, zoals dit 5-3-2 blijven we gewoon weer thuis het komend Ek.

Als je toch iets nieuws en verrassends wil doen om het gebrek aan kwaliteit te verbloemen, ga dan pressing over het hele veld spelen. Wat nooit kan met 5 verdedigers.

@hangover96, Wijnaldum wordt gebruikt als controleur zoals van Bommel, maar dat type is hij helemaal niet. Je kan hem, net als van Ginkel, Klaassen of van der Beek, perfect op 10 zetten in een systeem met de punt naar voren. Die spelers hebben allemaal diepgang en scorend vermogen. Je hoeft daar helemaal geen spelverdeler neer te zetten. Dat spel kan prima verdeelt worden door een van de controleurs, bv Proper of Frenkie de Jong. Overigens zouden deze twee ook als 'sneijder' op gesteld kunnen worden; dit is slecht een nuanceverschil.

6 juni 2018 om 10:43

Je merkt ook dat de spelers vaak verkeerd staan met een 5 mans verdediging. Ze weten niet waar ze moeten staan en waar de ander staat. Als ook de middenvelders er doorheen lopen is het vaak zoek. Heb wel vertrouwen in Koeman, maar stap aub af van 5-3-2. In de tweede helft tegen Italie liep het ook direct beter toen we anders gingen spelen.

6 juni 2018 om 11:10

4-3-3 heb je ook helemaal niks aan. je hebt geen voetballend vermogen en creativiteit in dit elftal en onze verdediging laat altijd aardig wat steken vallen.

5-3-2 past gewoon het beste bij het beschikbare spelersmateriaal. wat heeft het voor nut in een aanvallend spelsysteem te spelen als je niemand in je elftal hebt met een eindpass en bijna niemand die een mannetje kan passeren? dan krijg je dat eindeloze heen en weer getik zonder dat er ook maar 1 bal de diepte ingaat dus kansen creeer je sowieso al niet dan en achterin ben je meteen een stuk kwetsbaarder

7 juni 2018 om 09:33

het systeem zegt niks over wel of niet aanvallend voeetballen. Je kan zelfs 3-4-3 verdedigend spelen. Ik begrijp niet hoe je kan roepen dat 5-3-2 het best bij de spelers past. Totaal niet. Koeman gebruikt het omdat we 3 goede Cv's hebben, maar valt er een weg en ook dat wordt direct minder. Verder is aan het spel te zien (ook onder vgaal) dat de spelers niet weten hoe ze zich moeten opstellen en dat er aanvallend totaal niks uitkomt.

6 juni 2018 om 12:33

Eens, Redondo!

Propper, Vilenha, Blind zouden makkelijk de rol van de controleurs op zich kunnen nemen.
Daarnaast staan talenten als Frenkie de Jong ook al klaar voor deze rol.
Memphis in de punt, Wijnaldum of vd Beek aanvallend, Babel of Kluivert, uiteraard Berghuis of Promes, wellicht Elia op de vleugels. Lijkt me prima!!

Daarnaast ben ik tegen die 5 mans verdediging. Lijkt wel of de spelers daardoor slomer worden, alsof de ander het wel opknapt.

Als Kluivert straks constanter is zal je wel met vleugels moeten gaan spelen want zo’n tweede spits is ook niet echt een success. En Koeman kan wel zeggen dat het middenveld het best bezet is maar in feite heeft NL daar de minst grote talenten. Cilissen en de verdedigers zijn in feite wereldtop of potentiële wereldtop. Depay en Kluivert ook groot potentieel maar op het middenveld is het allemaal middelmaat. Dan kan je straks beter 523 gaan spelen

6 juni 2018 om 09:37

Het probleem van het huidige middenveld is niet zo zeer de kwaliteit, maar het type spelers. Wijnaldum en Pröpper zijn prima spelers, allebei spelen ze in een zware competitie. Echter het zijn waterdragers, net als de overige alternatieven op het middenveld.

Wat node wordt gemist is minimaal 1 aanvallende middenvelder met creativiteit of op z'n minst een splijtende pass waarmee je de verdediging van de tegenstander openbreekt.

6 juni 2018 om 09:46

Met 5-2-3 wordt het middenveld overlopen. Je hebt 5 verdedigers die op een manier spelen die ze niet echt gewend zijn. De drie aanvallers verdedigen niet echt mee, dus komt het aan op 2 middenvelders die geen schijn van kans maken.

6 juni 2018 om 11:16

@piranha

de verdediging is echt geen wereldtop hoor. heb je ze de laatste 2 wedstrijden zien spelen? zelfs Slowakije kwam er erg makkelijk doorheen waar die Slowaken 1 lucky goal hadden tegen Marokko en voor de rest niet eens aan de bal kwamen op de helft van Marokko. die Marokkanen zaten er achterin veel scherper op en lieten er nog geen muis door

Ik vind Koeman een verademing. Duidelijk en helder, beschermt zijn spelers, maar is ook kritisch. Scheelt wel dat hij krediet heeft doordat de verwachtingen van het volk enorm zijn gekelderd. Nu nog tijd dat de pers, met kwalbak Driessen voorop ook weer eens normaal gaan doen.

6 juni 2018 om 09:44

Spijker op z'n kop. Er was de afgelopen 3 jaar ook altijd gedoe bij Oranje, voornamelijk veroorzaakt door de leiding en de Knvb zelf.

Met Advocaat als tijdelijke bondscoach was er, buiten enkele kleine incidentjes (gullit met z'n filmpje) al verbetering, maar nu is er zoveel meer rust en duidelijkheid bij Oranje.

wel vreemd als je dat van tevoren zegt. wat als Berghuis aankomend seizoen de best presterende speler in de Eredivisie is? dan kan je hem toch niet blijven passeren neem ik aan

Lekker bedanken voor de eer. 2 keer de eerste helft waardeloos. Komen andere spelers in en het gaat beter lopen en nog steeds maak je geen kans op een basisplaats? Ik dacht dat jezelf bewijzen tijdens inval beurten de bedoeling was voor een wisselspeler. Ik zou lekker op vakantie gaan. En mezelf voorbereiden voor mijn club die mijn salaris betaald.

Als je vasthoudt aan de vastigheden van 532 dan kun je natuurlijk vrij snel schakelen. Als je Ake/tete als buitenste zet dan heb je een heel ander team dan van Aanholt+karsdorp en zelfs ook anders als Kluivert/berghuis op de flanken. Speel je bijna 352 of zelfs 334 achtig. Het is een Hybride vorm met vastigheden.

Koeman is een hele goede bondscoach. Zijn grootste kwaliteit is volgens mij dat hij de gave heeft om mensen op de juiste plek te zetten en kwaliteit goed te beoordelen. Daarnaast heeft hij een geweldig tactisch inzicht.

Er is een maar! Dit Nederlands elftal moet opnieuw worden opgebouwd. Wat we nodig hebben is iemand die talent kan herkennen en kneden. Dat is wat indertijd Marco van Basten heeft gedaan waarna we lange tijd een geweldig team hebben gehad. Ik hoop dat Koeman dat vermogen ook heeft of dat zijn staf hem daarbij kan helpen. Tot nu toe moet ik zeggen dat ik hieraan twijfel. Wel vind ik Koeman een verademing ten opzichte van Blind. Die bakte er helemaal niets van.

Ik vind niet dat Koeman dit zo vroeg kan zeggen . Koeman moet niemand iets zeggen . Gewoon het systeem doen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2200 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
Daley BlindVerdediger60
Georginio WijnaldumMiddenvelder61
Kevin StrootmanMiddenvelder50
Wesley SneijderMiddenvelder52
Quincy PromesMiddenvelder53
Davy KlaassenMiddenvelder51
Bas DostAanvaller50
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

42 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Feyenoord 26 8 4 0
2017/2018 Feyenoord 31 18 6 1
2016/2017 Feyenoord 30 7 4 0
2015/2016 Watford 9 0 2 0
2014/2015 AZ 22 11 3 0
Laatste voetbalnieuws

Koeman: ‘Ik sprak al met hem voordat de Marokkaanse bond dat deed’

Mohammed Ihattaren breekt dit seizoen door bij PSV en ook in Zeist is de naam van de jongeling al gevallen. Bondscoach Ronald Koeman volgt veel jonge spelers voor het Nederlands elftal...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 22 maart
Bayern München krijgt concurrentie in de strijd om Callum Hudson-Odoi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren