PSV en Heerenveen komen er niet uit: ‘Zij bieden iets, wij vragen iets’

Vrijdag, 1 juni 2018 om 14:50Robin Bruggeman

PSV houdt rekening met een vertrek van Santiago Arias en de landskampioen ziet in Denzel Dumfries een geschikte kandidaat om de Colombiaan op te volgen. De inmiddels vertrokken technisch manager Marcel Brands liet onlangs echter al weten de kans dat de Eindhovenaren en sc Heerenveen er uit zouden komen ‘heel klein’ te achten en die observatie wordt vrijdagmiddag vanuit Friesland bevestigd.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Vind jij dat PSV ver moet gaan om Denzel Dumfries binnen te halen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

71 reacties (laatste reactie door vries153)

Dan zoekt psv toch gewoon verder. Snap Heerenveen heel goed, die hebben een sterke rechtsback en geen ‘noodzaak’ te verkopen.

1 juni 2018 om 14:56

Voor een redelijke prijs zou ik hem nog wel willen zien komen maar voor dit geld.. Dan kan je beter 2 gokjes uit het buitenland halen. Misschien heb je dan een Orejuela maar wie weet ook wel iemand als Arias.

1 juni 2018 om 14:58

Met dergelijke bedragen kunnen ze misschien iets in de Jupiler League halen. Als kampioen heb je mijns inziens ook een andere verantwoordelijkheid die PSV niet neemt: onderhandel als een kampioen.

1 juni 2018 om 15:20

Goh kun je uitleggen wat onderhandelen als een kampioen inhoudt. Verder snap ik ook niet wat sportief kampioen zijn te maken heeft met de verantwoordelijkheid hebben om te handelen als een kampioen? Ik denk dat 5,5 miljoen een prima bedrag is voor een rechtsback die een goed seizoen heeft gehad bij een middenmotor van de Eredivisie.
Andere kant logisch dat Heerenveen voor de hoofdprijs gaat, die hoeven hem helemaal niet te verkopen.

1 juni 2018 om 15:22

Wat een onzin. Waarom moet je zoveel geld betalen voor een back die net 1 jaar bij Heerenveen zit. Heerenveen heeft goed recht om te vragen wat ze willen, maar dat wilt niet zeggen dat PSV daar klakkeloos mee akkoord moet gaan. PSV moet nu gewoon verder gaan kijken.

1 juni 2018 om 16:04

Onderhandelen als een kampioen door meer te bieden en hiermee niet alleen meer uit te geven maar je verkleint ook nog eens de winstmarge op een toekomstige verkoop... Wat een onzin myvision. Heerenveen heeft het recht om te vragen wat ze willen maar dat houdt niet per definitie in dat PSV maar lukraak aan iedere vraagprijs moet voldoen. Op deze manier heb je in korte tijd geen financiële buffer meer.

1 juni 2018 om 16:27

@myvison.Omdat jou club nu een koopziekte heeft, en minder geloof heeft in de jeugd die er rond loopt. Daarom moet psv nu, omdat ze kampioen zijn gek gaan uitgeven? Geinig wat je typt, helemaal omdat psv als negatieve koopclub werd neergezet! Hou die visie voor je club zou ik zeggen, het gaat ze met die visie toch zo voor de wind!

1 juni 2018 om 16:34

@myvision: beetje nutteloos om teveel geld uit te geven puur omdat je kampioen bent geworden. Dit als "verantwoordelijkheid van de kampioen" te brengen is echt onzin. Je bent gewoon een bedrijf.
@parramang: beetje op den penisch getrapt dat je zoiets uitkraamt? Volgens mij staat de afc er prima voor wat betreft transferwinst over de afgelopen jaren èn staat er genoeg eigen jeugd. Hou het ajb lekker bij PSV en Heerenveen in dit topic.

1 juni 2018 om 17:40

Zeker de middenmoot van de eredivisie moet niet denken wij doen het goed zij moeten het wel hebben van de grotere Clubs en als Heerenveen niet akkoord gaan zakken zij nog meer weg

1 juni 2018 om 17:53

@parramang: Omdat jouw club minder geloof heeft in de jeugd haha goeie. Zeker omdat je daarna zegt dat hij onzin praat terwijl je zelf net zoveel onzin verkoopt. Iets met een pot en ketel🤣😂. On: Heerenveen heeft gelijk dat ze het vragen heeft nog 3 jaar contract. PSV wil graag voor een duppie op de eerste rij zitten wat ook hun goed recht is. We zullen zien hoe het zich verder ontwikkeld.

1 juni 2018 om 18:47

Voor een duppie op de eerste rij? Waar heb je het over? Marktwaarde is 2.5, speelt er net een jaar en heeft nog niks bewezen.

3 juni 2018 om 05:21

Kijk je kunt teveel vragen maar je kan ook gaan luchtfietsen en een bedrag noemen die veel te laag is .

Oww wacht ik weet al waar je dat nummer vandaan haalt jij bent zo iemand die op transfermarkt kijkt en dan gelijk denkt dat dat de waarde is van een speler .

1 juni 2018 om 15:00

Mwa dit is typisch Brands. In de pers zeggen dat er teveel gevraagd word en dan een week later alsnog de transfer. Zo gaat minstens de helft van de inkomende transfers bij Psv.

1 juni 2018 om 15:21

Alleen is Brands nu weg. Dus ook hierin zal niet elke keer hetzelfde liedje meer plaatsvinden. Overigens ben ik er niet rouwig om dat ze Dumfries links laten liggen. Zelfs 5.5 vind ik nog vrij fors.

1 juni 2018 om 15:22

Brands is alleen wel weg hé.

1 juni 2018 om 16:41

Ben wel benieuwd wie de versterkingen gaan worden nou. Hoop wel dat ze vanaf nu actie gaan ondernemen, want de voorbereidingen beginnen altijd weer vroeg. De back posities zijn wel essentieel. Zijn ze eigenlijk ook nog aan het onderhandelen met Reyes van Porto? Mexicanen in Eindhoven lijken wel vaak een goede combi te zijn.

2 juni 2018 om 09:41

Back posities essentieel?
Daar ben ik het niet mee eens. Hoezo?
Backs moeten kunnen verdedigen en als ze aanvallend ook nog wat kunnen (en dan bedoel ik meer dan hard naar voren rennen met de bal aan de voet, dat kan iedereen maar dat is niet gevaarlijk) dan is dat meegenomen. Maar tenzij die back echt het niveau heeft van Marcello moet en mag zo'n speler nooit teveel kosten. Is alleen maar zonde. Een back kan je zelfs desnoods gewoon maken door een middenvelder of aanvaller om te turnen.

Dan zou ik als Psv zijnde verder kijken. Heerenveens goed recht om meer te vragen, Psvs goed recht om voet bij stuk te houden. Next.

Verwacht wel dat het rond komt. Floranus is zo goed als binnen en PSV zal nog wel iets toegeven. Of we daar voor dat bedrag blij om moeten zijn is wat anders..

Heerenveen heeft groot gelijk. Gebleken is dat PSV erbarmelijk slecht onderhandelt. Ze laten Brenet voor 5 miljoen gaan terwijl hij nog 2 jaar bij PSV onder contract stond. Dat zijn bedragen waar je 10 jaar geleden blij mee moest zijn, maar nu niet meer. Heerenveen wil wel profiteren van de transfergekte.

Dumfries gaat waarschijnlijk dan voor een marktconforme prijs naar het buitenland.

1 juni 2018 om 15:24

10 jaar geleden kreeg je 3 ton voor brenet, dus 5 miljoen is een prima bedrag. Zeker als je voor dat geld ongeveer angeliño binnenhaalt. Ik merk dat je lekker af aan het geven bent op PSV, maar vergeet niet dat Ajax door de naam alleen al meer kan vragen dan PSV. Een Kluivert die tussen de 15 en 30 miljoen op gaat leveren, als PSV dat zou vragen in exact dezelfde situatie loopt iedereen lachend door. Ben er niet blij mee, maar het wordt keer op keer bevestigd.

1 juni 2018 om 15:26

Ik las vandaag dat City meer dan 5 miljoen voor Angeliño wil hebben. Weet niet of het klopt.

1 juni 2018 om 16:28

@myvision. Wat zou volgens jou een marktconform bedrag zijn voor Brenet dan? Je overdrijft aanzienlijk. Volgens mij wil je alleen iets positiefs verkondigen over Ajax en PSV in een kwaad daglicht zetten. Het gaat hier niet eens over Ajax. Brenet is niet voor de hoofdprijs verkocht maar ook niet voor een appel en een ei.

Dumfries zie ik nog steeds wel komen voor rond de 5,7 miljoen. Al heb ik liever dat er verder wordt gekeken. PSV heeft gewoon lopen slapen met Dumfries. Vorig jaar hadden ze moeten inspelen op een vertrekkende Arias/brenet. Er was al ruimte genoeg aangezien er geen echte LB in het elftal was.

Is er eigenlijk iets bekend over de LB van Hsv? Douglas Santos was toch in beeld bij Psv? Sinds ze zijn gedegradeerd moet er toch wel meer mogelijk zijn lijkt me.

1 juni 2018 om 15:26

Als die voor een marktconforme prijs naar het buitenland gaat dan beurt Heerenveen maar de helft van wat PSV geboden heeft, snap werkelijk niet wat PSV in deze speler ziet, voor die 5,5 miljoen lijkt mij dat er betere te vinden zijn

1 juni 2018 om 16:16

Wie zegt dat? Als een ploeg uit de kelder van de PL zich meld wat zomaar kan dan tikken ze het lachend af. Verder zullen ze in Heerenveen ook nog een sportieve ambitie hebben, een speler die net 1 jaar bij de club is, het leuk heeft gedaan die ga je niet voor weer een paar miljoen verpatsen, helemaal nu Heerenveen weer aardig in de slappe was zit.

1 juni 2018 om 17:44

Nou ik verwacht niet dat een club uit de premier league bij Dumfries uitkomt eerlijk gezegd. Heerenveen kan vragen wat ze willen natuurlijk maar 5,5 miljoen lijkt mij een prima bedrag voor deze speler. Als ik hem was zou ik niet meer op komen dagen na de zomer, dat is natuurlijk geen goede houding maar Heerenveen kan 6x het bedrag verdienen dan waar ze hem voor hebben aangetrokken, daarnaast is het voor hem een uitstekende stap. Verder maakt het voor de sportieve ambitie geen zak uit of je Dumfries nou wel of niet houdt want dat gaat je heus geen plekken schelen.

1 juni 2018 om 15:29

Ik denk dat het een kwestie van 'gunnen' is, in het geval van Brenet. Hij is jarenlang 'misbruikt' en een deel van de PSV aanhang was niet altijd even blij met hem. Ik denk dat hij meer credits verdiende de afgelopen jaren, die hij nu van PSV krijgt.

2 juni 2018 om 09:52

myvision

"erbarmelijk slecht" zelfs. En dat wordt onderbouwd door te stellen dat je voor Brenet, kennelijk, tien miljoen had kunnen krijgen. Nee, moeten krijgen. Ik zeg: categorie dikke BS!

Heb je Brenet zien voetballen, de afgelopen seizoenen? Zo ja, dan zou je dit niet zeggen. Dan zou je zeggen, petje af voor Brands, vijf miljoen voor een back die niet eens in de Tweede Klasse overeind blijft!!!! EN Locadia verkopen voor 17,5 miljoen, dat was zeker ook erbarmelijk slecht, want dat had wel 35 mioljoejn kunnen zijn......?

Nou ja, je geeft op dat voorbeeld van Brenet na ook geen andere voorbeelden. Dus in feite zijn er geen aanknopingspunten die je stelling kunnen staven.

Ik verwacht dat het nog wel gaat rondkomen, maar ik mag hopen dat PSV het bod niet meer verhoogd. Pluk er dan maar 2 uit Zuid Amerika, zullen prima kunnen aanhaken. Het is nou ook niet zo dat iedere speler van een middenmoter of subtopper een garantie is voor succes bij de topclubs, is wel bewezen de laatste jaren.

Goed zo Heerenveen gewoon volhouden aan het bedrag. Net zoals Ajax altijd de hoofdprijs mag betalen bij zulk soort clubs mag Psv dat ook gewoon lekker doen.

Het is hun goed recht om een bepaald bedrag te vragen voor hun spelers. Of dit realistisch is, is een heel ander verhaal. Marktwaarde wordt geschat op 2,5mln. Kwam over van Sparta voor 7.5 ton, je kunt hem na een jaar, waarin je sportief gezien weinig hebt gepresteerd, voor 5.5mln verkopen. Als PSV zou ik mijn poot stijf houden met dat bod en doorschakelen, op zoek naar een buitenlands "schot in de roos". Je kunt altijd nog toegeven mocht dit niet lukken

1 juni 2018 om 15:16

Als Heerenveen zijnde zou ik ook de poot stijf houden. Dumfries is voor Heerenveen gewoon een goede back en heeft nog een aantal jaar op zijn contract. Als hij het komende seizoen net zo presteerd als afgelopen seizoen kan je nog meer vragen. Hij hoeft niet weg, dus hij gaat voor de hoofdprijs, of hij gaat niet.

1 juni 2018 om 15:27

Een binnenlandse transfer van 7+ miljoen zie ik niet gebeuren, dit lukt ze alleen bij uitzondering bij goede aanvallers. Het komt ook niet bijster vaak voor dat Heerenveen een speler voor meer dan dat bedrag verkoopt aan het buitenland. De laatste vleugelverdediger die voor dat bedrag vertrok was pranjic naar Bayern (7.7mln), in 2010. Nogmaals, ze mogen het vragen... maar realistisch is het niet

Stop nou gewoon met die onzin PSV. Ze mogen nog van geluk spreken dat Heerenveen het bod weigert want dit zou anders weer weggegooid geld zijn. Even nadenken bij de volgende aankoop aub.

1 juni 2018 om 15:22

Vind het geen slechte back. We hebben nu inderdaad wel een punt van prijselasticiteit bereikt mag ik hopen.

Logisch. Heerenveen hoeft niet te verkopen en ik snap PSV dat ze niet hoger gaan dan 5,5 miljoen, wat ik al rijkelijk veel vind. Dan houdt het op. Hopelijk gaat de speler niet lopen protesteren dat hem een sportieve kans wordt ontnomen.

Ik zou als PSV zijnde verder zoeken. Ten eerste omdat ik hem gewoon niet zo'n goede speler vind en ten tweede omdat het gewoon teveel geld is.

Logisch dat ze bij Heerenveen hard spel spelen. Voor PSV gewoon zaak om vol te houden maar niet veel in prijs te stijgen. In de tussentijd lekker verder kijken.

Ja dan niet toch. 5,5 miljoen, of anders niet. 6 miljoen voor deze speler, vind ik anders wel aan de dure kant. PSV moet eens leren dat ze niet telkens de hoofdprijs moeten betalen aan die subteams. Vorig jaar betaalde je ook al 6 miljoen voor Luckassen, belachelijke bedrag.

Verder zoeken die handel. Liever een Zuid-Amerikaanse rechtsback a la Arias, dan deze Dumfries.

Enerzijds klagen wij hier dat de talenten al snel weg gaan omdat ze als tiener hun portemonnee aardig kunnen vullen. Maar als de clubs het doen is het normaal? Daarom snap ik het punt van Raiola in de kwestie Kluivert ook wel. Clubs willen de jackpot, en met Dumfries word hierin geen rekening gehouden. Waarom moet een speler dan wel verlengen als hij een jaarcontract heeft? Laat Heerenveen ondertussen vragen wa ze willen. Ik hoop dat PSV doorschakeld. Pik voorlopig niks op hij de subtop en laat ze hun spelers maar aan het buitenland verkopen. De binnenlandse markt is ook compleet uit de hand gelopen. Wat weer niet gunstig is voor de ontwikkeling van onze spelers want uiteindelijk belanden ze massaal op de bank in het buitenland op deze manier. Verder is 5,5 miljoen al hartstikke veel voor Dumfries. Kunnen ze bij PSV niemand omturnen tot rechtsback? Rosario bijvoorbeeld? Dat gebeurd ook steeds vaker tegenwoordig. Zie Young en Valencia bij Man United. En Karsdorp bij Feyenoord.

Nou Overmars direct ervan profiteren!!! Dit is de rechtsback die Ajax nodig heeft!!! Met Veltman, Kristensen en Orejuala sla je alleen maar een modderfiguur. Dumfries moet nog geslepen worden natuurlijk maar heeft wel veel potentie een ijzersterke back te worden met veel aanvallende input. Past ook prima bij het Ajax spelletje. Verdedigend zal die zich ook verder doorontwikkelen. Voor 6 a 6,5 miljoen moet je hem wel binnen kunnen halen.

1 juni 2018 om 16:18

PSV bied 5,5 en jij denkt dat 6mln dan genoeg is?
Denk dat Heerenveen dan nog wel 2 miljoen erboven zit met de vraagprijs.

5,5 miljoen voor Dumfries vind ik al veel (misschien wel te veel). Als ik PSV was, zou ik gelijk verder zoeken...

Nou, lekker verder kijken dan. Voor dat geboden geld haal je iets beters of vergelijkbaars uit het buitenland.

Zelf een buitenlandse club gaat hier geen 7 miljoen of meer voor neerleggen.
Blij dat het niet doorgaat. Geld niet waard.

Beetje jammer heereveen. De subtoppers zeg maar worden met het jaar arroganter. Denkend dat ze een messi in huis hebben. 5 mil is prima prijs anders zijn de prijzen straks in de eredivisie ook bij de pinken af. Maargoed verder zoeken en straks transfervrij ophalen. Dan mochten ze 5 mil willen

1 juni 2018 om 16:26

Trouwens Moreno kostte dat niet eens bij espanyol Ken je nagaan Die gasten doen maar wat

1 juni 2018 om 16:59

Hij ligt nog tot 2021 vast. Als PSV hem zoals jij voorstelt transfervrij wil ophalen moet het nog wel wat geduld hebben. Waarom is Heerenveen arrogant? Zij hebben toch niet om een bod gevraagd? Het zou toch raar zijn als ze bij het aankloppen door PSV zouden zeggen "neem hem maar mee voor het bedrag dat jullie willen betalen"

1 juni 2018 om 17:06

Nee idd dat hoeft niet maar t is geen daniel alves Betalen naar prestatie en kwaliteit. Je betaald toch ook niet 40 mil voor weghorst omdat az dat vraagt. Nee nee gwn ff normaal blijven doen

1 juni 2018 om 17:47

Ach ze mogen vragen wat ze willen. Vorig jaar had PSV hem voor veel minder bij Sparta kunnen ophalen. Nu kost hij veel meer. Kwestie van anticiperen.

1 juni 2018 om 17:57

Toch heb je in Nederland wel een beetje een verplichting naar je spelers toe om spelers een stap te gunnen bij een mooi bedrag. Wanneer eredivisie clubs spelers tegen hun wil aan het contract houden, zal deze competitie veel minder interessant worden voor spelers. Heerenveen kan dikke winst pakken op deze jongen en als je dan ziet dat jongens als Willems, Brenet, Tete, van der Wiel etc. Voor vergelijkbare bedragen vertrokken dan denk ik toch dat je redelijk tevreden mag zijn met dit bod.

1 juni 2018 om 18:03

40 miljoen voor Weghorst zou ik het koopje van de eeuw noemen

Maar nee, natuurlijk geeft niemand 40 miljoen voor Weghorst maar jij gaat je auto ook niet voor 2500 verkopen als je denkt dat hij 6000 waard is omdat een ander hem wil kopen. Helemaal niet als je het geld niet direct nodig hebt.

1 juni 2018 om 18:16

Het is nog maar de vraag of hij tegen zijn wil aan zijn contract wordt gehouden. Het is daarnaast nog maar de vraag of Heerenveen dikke winst kan pakken. Ze zullen Dumfries ook moeten vervangen en dat kost ook geld. En dan zullen er kwalitatief niet op achteruit willen gaan dus Heerenveen is zeker niet altijd winnaar als het tot een transfer zou komen

1 juni 2018 om 18:33

Denk jij nou echt dat Dumfries Heerenveen boven PSV verkiest? Daarnaast is het helemaal geen vraag of Heerenveen dikke winst kan pakken tenminste als we de voorzitter mogen geloven biedt PSV 5,5 miljoen wat meer dan 7x zijn aankoopbedrag van 750 duizend was. Daarnaast ga jij mij niet wijsmaken dat Heerenveen door het verliezen/behouden van Dumfries een veel beter/slechter seizoen zal gaan beleven want uiteindelijk is rechtsback geen super belangrijke positie.

1 juni 2018 om 19:37

Jij stelt dat een speler tegen zijn zin aan een contract wordt gehouden. Dat is heel wat anders dan de ene club boven de ander verkiezen. Jij gaat voorbij aan mijn opmerking dat Dumfries bij verkoop toch vervangen moet worden. Dat vergt ook een investering nog afgezien van het feit dat van het bedrag nog het nodige afgaat aan zaakwaarnemer, opleidingsvergoeding enz. Als jij de rechtsback positie zo onbelangrijk inschat waarom doet PSV dan zoveel moeite om Dumfries binnen te hengelen? Is het niet zo dat met een buitenspeler met een "verkeerd" been de opkomende back steeds belangrijker wordt? Kijk naar Willems een paar seizoenen geleden.

1 juni 2018 om 17:06

Tot 2021 onder contract, nog maar net 22 jaar en pas 1 seizoen bij Heerenveen gespeeld. Heerenveen moet toch niet aan PSV verkopen? Nog een jaar blijven zou het beste zijn voor Heerenveen want Dumfries kan nog groeien en met 2 jaar contracttijd over kan je nog steeds een mooi bedrag vragen. Wil je hem per se nu hebben, dan betaal je daar inderdaad voor....

1 juni 2018 om 17:53

Heerenveen kan na 1 seizoen al het 6 voudige van zijn aankoopbedrag vangen, dat lijkt mij meer dan genoeg. Heerenveen overschat zichzelf een beetje, dit is een prima bedrag voor deze jongen. Natuurlijk mag Heerenveen vragen wat ze willen maar als je even naar transfers van backs kijkt van de afgelopen jaren zie ik niet in waarom er 7 miljoen neergelgd moet worden. In zijn geval zou ik lekker op vakantie blijven gaan want dit is natuurlijk lachwekkend en oneerlijk naar die jongen toe.

1 juni 2018 om 18:31

Maar we hoeven niet te verkopen... Hij tekent met zijn volle verstand voor 4 jaar. Heerenveen kan ook denken we houden hem nog een jaar want hij is belangrijk. Als hij dan volgend jaar de zelfde cijfers aanlegt als dit jaar en nog 5 miljoen opbrengt is het ook goed.

1 juni 2018 om 18:37

Hij tekent toch ook voor 4 jaar om Heerenveen een mooi bedrag te gunnen. Verplaats je is in die jongen. Dan zie je toch ook wel in dat Heerenveen dikke winst kan pakken en hij zelf een mooie stap kan maken door met PSV misschien wel CL te spelen. Dit lijkt mij voor alle partijen het beste. Heerenveen probeert natuurlijk de prijs nog wat op te drijven want ik kan me niet voorstellen dat ze echt zo'n bedrag voor een back laten lopen.

1 juni 2018 om 18:45

Verplaats je eens in de club. Als de financiële noodzaak er niet is en je niet meteen een directe vervanger hebt. Maar je wilt volgend jaar wel weer play-offs spelen dan kan hij dat jaar daarna nog prima weg. Is Dumfries 23 en kan hij dan wel naar een andere mooi club.

1 juni 2018 om 19:00

De vervanger hebben ze al zover dat hij wel naar Heerenveen wil komen. Dit is gewoon oneerlijk naar die jongen toe. Maar uiteindelijk moet PSV gewoon haar poot stijf houden voor Larsson hebben ze uiteindelijk ook de prijs gehalveerd. Daarnaast betekent een vertrek voor Dumfries niks voor de sportieve ambities.

Insiders zeggen dat t bijna rond is, het enige waar nu nog over onderhandeld wordt is doorverkoopclausule. PSV biedt 5% Heerenveen wil 10% gezien zijn leeftijd en internationalstatus.

Afgezien van het feit dat 6 miljoen voor hem veel te veel is is het natuurlijk een belachelijke stelling dat subtoppers/middenmoters niet de hoofdprijs mogen vragen. Als de top 4/5 van nl dat mag mogen de andere clubs dat ook. De top 4/5 hebben hier geen alleenrecht op. Het is al jaren zo dat de topclubs hier graag voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten maar er dan met de hoofdprijs vandoor gaan. Dit heeft de verhoudingen behoorlijk scheef getrokken en de andere clubs zijn dat zat. Als de topclubs de beste spelers uit de ere willen halen bij competitiegenoten(wil nog net niet concurrenten zeggen) mogen ze er best goed voor betalen zodat de andere clubs een gelijkwaardige, zo niet betere, vervanger kunnrn halen. En voor zulke spelers moet de middenmoot ook diep in de buidel tasten. En zeg nou zelf, het is beter de miljoenen in de eigen vaderlandse competitie te houden zodat deze financiel en sportief sterker kan worden, dan het weer in een buitenlander te stoppen en buitenlandse clubs/competities sterker te maken. Maar ja, 5,5 mil moet heerenveen gewoon accepteren, dit is in principe al te veel en mogen ze blij mee zijn.

Als ze 5,5 miljoen weigeren zou ik lekker verder kijken in Zuid Amerika ofzo. Daar hebben we doorgaans meer geluk mee dan spelers van Heerenveen of AZ.

Als ik PSV was dan zou ik Floranus halen en die meteen voor veel geld ruilen met Dumfries...

Typisch psv. Eerst de speler gek maken en dan als een schraalhans gaan bieden. Slechte manier van zaken doen.

1 juni 2018 om 19:02

Precies! Laten we maar gewoon meteen 10 miljoen bieden! Lijkt me logisch toch dat een club 'schraal' gaat bieden? Anders ben je aardig stom bezig.

Je moet ook niet meer dan 5.5 miljoen willen betalen voor een speler als Dumfries. Ik ben er van overtuigd dat er wel wat beters te halen valt voor dat geld. Ze hebben bij PSV immers niet voor niks scouts rondlopen, die zullen vast wel wat alternatieven hebben.
Toch bijzonder dat SC Heerenveen dat bod niet goed genoeg vindt. Ik vind Dumfries een speler met veel potentie maar hij speelt lang niet altijd constant en maakt nog veel foutjes. Al zal ik niet ontkennen dat ik hem heel graag bij mijn eigen club zou zie spelen, op die positie is het helemaal huilen met de pet op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

sc Heerenveen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
E. MulderKeeper290
J. VeermanMiddenvelder287
H. VeermanAanvaller2814
M. van BergenAanvaller274
B. NygrenAanvaller243
A. van der HeideAanvaller120
C. DriouechAanvaller50
Voor de complete selectie: Clubpagina sc Heerenveen.

6 fans
Verdediger, 24 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 PSV 27 2 4 0
2019/2020 PSV 25 7 6 0
2018/2019 PSV 34 4 4 0
2017/2018 sc Heerenveen 35 4 8 0
2017 sc Heerenveen 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Dumfries onthult spontaan applaus in kleedkamer PSV: ‘Heeft dit verdiend’

Voor Armando Obispo breekt de zon weer door na een behoorlijk zware periode. De 22-jarige verdediger is weer helemaal terug na een maandenlange absentie vanwege een knieblessure. Zondag volgde de ultieme...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 14 april
Lisandro Martínez is op de radar verschenen bij Paris Saint-Germain. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren