Terry neemt afscheid: ‘Ik heb dit seizoen zoveel van hem geleerd’

Woensdag, 30 mei 2018 om 23:30

Aston Villa maakte woensdagavond bekend dat het aflopende contract van John Terry niet wordt verlengd. Zodoende is er na 36 wedstrijden een einde gekomen aan de samenwerking tussen de club uit Birmingham en de 37-jarige mandekker. Terry neemt via een bericht op Instagram afscheid van de supporters van the Villans.

“Ik ben erg trots dat ik de kans heb gekregen om voor deze mooie en grote club te spelen. Ik heb dit jaar op en buiten het veld alles gegeven en het doet nog altijd pijn dat we er niet in zijn geslaagd om terug te keren naar de Premier League, want dat is waar deze club honderd procent thuishoort. Ik wil Steve Bruce (manager, red.) bedanken, die instrumentaal was in mijn komst naar Aston Villa. Ik heb dit jaar zoveel van hem geleerd”, schrijft Terry.

“Ik wil ook de rest van de technische staf, de spelers en onze eigenaar Dr. Tony bedanken. Het was echt een eer en een voorrecht om iedere dag met jullie te werken”, vervolgt de 78-voudig international van Engeland. “Ten slotte wil ik de supporters van Aston Villa bedanken, die ons bij thuis- en uitwedstrijden met tienduizenden tegelijk hebben gesteund, door het hele land heen. Jullie zijn ook op persoonlijk vlak geweldig voor mij geweest.”

“Aston Villa zal altijd in mijn hart blijven en ik zal er ook altijd aan terugdenken dat we er heel dicht bij waren om ons doel te bereiken. Ik wil het management, de staf, de spelers en de supporters alle goeds wensen voor in de toekomst”, besluit de aanvoerder, van wie het nog onduidelijk is of hij gaat stoppen of zijn loopbaan toch elders voortzet. Terry speelde eerder voor Chelsea, Nottingham Forest, West Ham United en Senrab FC.


Poll

Denk jij dat John Terry nu een punt achter zijn loopbaan zet?


Gerelateerd

3 reacties (laatste reactie door dutch_cfc)

Captain, Leader, Legend! 💙💙

Mooi dat Terry met zijn ervaring enigzins invloed had op een aantal spelers bij Aston Villa, Ik had het ze van harte gegund dat ze ook in de PL zouden komen. Maar stiekem ben ik erg blij dat Fulham weer terug is. Nu heb ik weer een excuus om een wedstrijd op Graven Cottage te bezoeken tussen Fulham - Chelsea .

Ik hoop dat Terry in de toekomst samen met Drogba en Lampard een functie/rol zullen krijgen bij Chelsea.

31 mei 2018 om 08:20

Craven Cottage

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Aston Villa

Stand
Actuele wedstrijden

170 fans
Verdediger, 37 jaar

In de wandelgangen

Maandag 20 augustus
Oleksandr Zinchenko is een van de voornaamste transferdoelwitten van Real Betis. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren