‘Concurrent van AS Roma overweegt Kluivert te strikken’

Dinsdag, 22 mei 2018 om 10:30Tim Siekman • Laatste update: 10:28

Justin Kluivert gaat zijn tot medio 2019 lopende contract bij Ajax niet verlengen, waardoor een zomerse verkoop tot de mogelijkheden behoort. De negentienjarige aanvaller zou al op weg zijn naar AS Roma, dat de beste papieren heeft. Ook Juventus en AC Milan werden door onder meer Voetbal International gelinkt aan Kluivert. Nu zou ook Internazionale denken aan de Ajacied.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Verwacht jij dat Justin Kluivert deze zomer gaat verkassen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

65 reacties (laatste reactie door cruijffstadion)

Strik erom heen.. cashen en wegwezen.. Veel succes in Italië doeiii

22 mei 2018 om 10:51

Succes?? Met bank zitten dan daar heeft hij meer kans op ....

22 mei 2018 om 11:28

Waarom Italië?
Madrid of Barcelona passen toch veel beter bij dit powerhouse. Beetje laag gegrepen junior?.................

22 mei 2018 om 12:08

Kluivert zegt dat het om geld gaat, ja hallo logisch dat Ajax wat aan hem wil verdienen! Er is geen opleiding in de wereld gratis en met een transfer betaal je de club terug!

En als Kluivert jr nou echt het hele seizoen super gespeeld had en niet maar drie a vier wedstrijden dan had ik nog begrip voor zijn standpunt, maar nu echt niet! Kluivert jr moet in de spiegel kijken en zichzelf vragen wat hij voor de club heeft gedaan en wat hij te danken heeft aan Ajax! Nu is juist de persoon die een afweging maakt om zichzelf te verrijken, de club wil gewoon lesgeld om in nieuw talent te kunnen blijven investeren!

Ajax moet deze jonge nu verkopen en klaar er mee!

22 mei 2018 om 12:22

Alsof Ajax niks te danken heeft aan Kluivert want ook zij gaan gewoon een mooi bedrag pakken misschien geen 40 miljoen maar wel 10-20 miljoen genoeg geld voor zijn hele opleidingsteam tijdens de jeugd. Uiteindelijk wil Ajax ook gewoon geld verdienen, wat terecht is maar die slachtofferrol van clubs is vaak niet terecht. Ajax is de beste plek om zich te ontwikkelen voor hem dat is zeker maar we moeten niet doen alsof hij een mes in de rug van Ajax steekt.

22 mei 2018 om 13:40

Met nog 1 jaar contract is er geen club die dan 10-20 miljoen gaat betalen hoor.... Hooguit 5 maar dan mag je er heel blij mee zijn

22 mei 2018 om 14:47

Als hij gewoon bijtekent kan hij nog even voetballen en de club wat teruggeven, want bij mij rijst de vraag wat Kluivert jr precies voor Ajax heeft gedaan? Ajax heeft jaren geã¯nvesteerd in zijn talent en koste gemaakt om hem een zeer hoog aangeschreven opleiding te geven.

Dus als het om geld zou gaan dan ligt dat vooral bij hem, want of Ajax hem deze zomer verkoopt of, bij contract verlenging, volgend seizoen, in beide gevallen krijgt Ajax haar investering terug en daarmee kun je dus de conclusie trekken dat Kluivert jr weinig op heeft met Ajax en zichzelf ten koste van het voetbal wil verrijken.

Overigens bewijst Ajax dat het om het voetbal gaat omdat ze hem willen behouden. Gratis de deur uit lopen is niet eerlijk vanwege al de tijd en energie die Ajax in hem gestoken heeft. Maarja, bij Riola draait het om een quick sale want dan verdiend hij weer flink, jammer dat het ten koste van het zoveelste talent gaat!

Mooi dat er nog een gegadigde is om Justin over te nemen. Dat drijft de prijs weer een beetje omhoog. Hoop dat het snel rond komt zodat we met spelers kunnen werken die graag voor Ajax willen voetballen.

22 mei 2018 om 10:35

Ook al in een andere topic aangegeven, niemand weet wat er precies speelt tussen Kluivert en Ajax.

22 mei 2018 om 10:38

Vraag je jezelf dit nog af dan. Dit doet Raiola overal en altijd. Denk je nou echt dat die jonge gasten al zo over zichzelf denken. Denk je dat de coach zegt dat ze elke pot goed spelen. Die zijn ook gewoon eerlijk tegen de spelers. Kluivert heeft niet geluisterd naar zijn gezond verstand. Maar wel naar Raiola. Het is echter niet uitgesloten dat Kluivert alsnog gaat slagen. Maar de kans acht ik persoonlijk niet groot.

22 mei 2018 om 10:44

Zelfs zijn vader zegt dat hij beter nog bij Ajax kan blijven. Die heeft er een hele carrière op zitten en heeft er genoeg verstand van.

22 mei 2018 om 11:33

Kluivert heeft een slechte band met zijn vader en een goede met zijn moeder, en zijn moeder wilt dat hij voor het geld kiest.

22 mei 2018 om 11:49

Een slechte band? Hoe kom je daar nou weer bij... dat zijn moeder het bepaald wilt toch niet zeggen dat hij automatisch een slechte band heeft met zijn vader. Vraag mij af hoe je aan deze wijsheid komt....

22 mei 2018 om 10:41

Eens, ik zou er ook zeker geen traan om laten als hij een jaar niet aan spelen toekomt overigens, maar met zulke spelers moet je aan je eigen belang denken en is het mooi als je nog een bedrag ontvangt. Ik hoop volgend jaar ook spelers te zien die met trots het shirt dragen en dat ook in daden uitdrukken (bv. door een contract te verlengen), Kluivert doet net alsof voor zijn eigen gewin en Ziyechs hart ligt ook ergens anders.

Ik hoop dat we Gravenberch nog kunnen verlengen en Bakker, maar dat zijn beide Raiola klanten, ik heb de indruk dat ze wel willen maar we moeten het spelletje van Mino voor zijn en ze alvast, vastleggen. Zoniet, dan weten we waar we op kunnen rekenen, helemaal niks.

22 mei 2018 om 11:32

Nee he.. Zit Gravenberch ook al bij hem? :s

Probleem is dat je spelers onder de 18 slechts een 3-jarig contract kunt aanbieden. Dus stel dat Gravenberch op zijn 17e in het eerste debuteert, dan komt er interesse en heeft hij nog maar een 1-jarig contract. Reken er dan maar op dat Raiola hem voor een prikkie naar Italië verscheept.

22 mei 2018 om 13:00

Siepie daar zit idd het probleem. Dus ajax kan dit tackelen door spelers pas vanaf 18 jaar door te stoten naar het eerste, en pas nadat er getekend is voor een aantal jaar. Als je ze voor 4 jaar laat tekenen, zet je raiola 3 jaar buitenspel

22 mei 2018 om 14:08

@siepie

Helaas maar waar, maar ik ben er voor nu alvast de pijn te slikken, Gravenberch is met Unuvar en van Gelderen de grootste belofte op dit moment en hij lijkt tot nu toe ook echt bewust voor Ajax te kiezen die hem goed begeleid.

Er wordt gezegd dat hij een contract gaat ondertekenen sinds november, maar bij Raiola geloof ik het pas als dat ook gebeurd is. Sluit niet uit dat hun onderdeel van het spel met Kluivert worden, in dat geval zou je wellicht een rechtzaak over belangenverstrengelingen kunnen beginnen.

Die gaat het (naar mijn mening) niet redden in Italië. Tussen die sterke verdedigers en backs wat vele malen minder mee naar voren komen. Waardoor hij minder op techniek en snelheid kan spelen. Als hij echt hiernaartoe zou gaan, zien we hem denk ik over 3jr bij ADO of Utrecht, zoals Kisna.

22 mei 2018 om 10:42

Ach hou toch op met constant elkaar na te praten. Kishna had talent, maar geen sportlichaam en Kluivert heeft beide. Ook is Kluivert enorm doelgericht en heeft 10 goals gemaakt in misschien 40% van de wedstrijden op zijn linksbuiten positie? Nu kunnen alle Ajax fan wel weer denigrerend doen jegens Kluivert, maar het is een groot talent.

22 mei 2018 om 10:45

Een groot talent zeker ja. Maar met alleen talent kom je er niet. Mentaal zit deze jongen niet op het juiste niveau, als hij al denkt dat hij de grootverdiener bij Ajax moet worden. Op basis waarvan vraag ik me dan af.

22 mei 2018 om 10:48

Ben ik met je eens het is een groot talent, talenten moeten minuten maken denk alleen dat de Italiaanse topclubs voor hem nu te hoog gegrepen zijn en om deze reden is een kishna scenario best mogelijk

22 mei 2018 om 10:51

Waarom maak je de vergelijking met Ricardo Kishna precies?

Er zijn teveel leden die de vergelijking met Ricardo willen maken, maar ik vraag me af waarop dit precies gestoeld is?

22 mei 2018 om 11:29

Op basis van zijn positie, leeftijd, zichzelf heel goed vinden terwijl dat nog wel meevalt en vooral: de zaakwaarnemer en de manier waarop dit weer gespeeld wordt

Ik kan me nooit zo druk maken om het feit dat een speler zijn contract niet wil verlengen. Hij is immers niets verplicht. Wat ik belangrijker vind is dat jongens van deze leeftijd een juiste keuze maken. Ik vraag me namelijk af of een club als Inter voor een jonge buitenspeler een juiste keuze is. Steeds vaker zie ik dat jong talent verloren gaat, omdat ze zichzelf overschatten of niet de juiste mensen om zich heen hebben. Vooral dat is iets wat ik als voetballiefhebber vervelend vind om te zien.

Justin moet ff heel goed gaan luisteren naar zijn vader. Die ging van Ajax naar AC Milan (toen echt wereldtop) en kwam bijna niet aan de bak.
Als Justin naar Inter zou gaan, is het bijna een garantie op weinig minuten. Roma zou iets beter zijn. Beter is als hij zich gaat laten zien in de Champions League met Ajax, maar dan moet het zich wel eerst kwalificeren.

22 mei 2018 om 10:50

Ik ben Roma supporter en zie hem liever niet komen. Kost veel te veel geld en spelen gaat ie toch niet. Die word 100% zeker uitgeleend aan een kleine club. Daarnaast wil ik liever geen spelers van Raiola bij As Roma, die man is niet goed maar vervult z’n rol met verve. Ik vind Italië ook niet bij Justin passen maar goed ik heb niks in te brengen. Hoop voor Ajax en Justin zelf dat het binnenkort duidelijk is zodat er een einde komt aan deze irritante soap.

Doen Kluivert doen! Dit is de club die wel het beleid heeft die nooit een trainer ontslaat en alles op de langer termijn visie zet als de resultaten zwaar en zwaar tegenvallen. Ook als jeugd krijg je veel de kans. Succes verder en veel plezier.

Ik ben doorgaans niet iemand die spelers een mooie stap hogerop misgunt, maar in deze situatie haalt Kluivert het bloed onder mijn nagels vandaan. Een gebrek aan intellectueel vermogen bij deze jongen, in combinatie met overschatting van zijn eigen kwaliteiten doen mij vermoeden dat hij mentaal nog niet klaar is voor een grote buitenlandse stap hogerop.

Een keiharde reality check, in de vorm van een mislukt avontuur in Italië, lijkt me dan ook absoluut geen onprettig idee.

22 mei 2018 om 11:56

Het is zeker voor Kluivert het best om te blijven in Nederland want voor jonge aanvallers is het denk ik de beste competitie van de wereld voor je ontwikkeling. Maar het wil niet zeggen dat hij niet kan slagen bij clubs als Inter in Italie. Hij moet ten eerste kijken of hij in het systeem past want hij moet sowieso naar een team gaan dat vleugelaanvallers opstelt. Ten tweede moet hij kijken hoeveel goede concurrenten hij heeft want het is wel van belang dat er maximaal 3 buitenspelers hoger staan in de pikorde. Bij clubs als Inter en Ac Milan voldoen ze aan die voorwaarden want ze spelen vaak met 3 aanvallers en de concurrentie is sterk maar de spelers die daar op de bank zitten zijn geen topspelers. Dus het is naar mijn mening mogelijk om door te breken in de serie a. Het beste zou voor hem zijn als hij dan toch een stap wil maken zou eigenlijk Duitsland zijn want bij Schalke, Leipzig, Leverkussen, Hoffenheim, Stuttgart etc. zal hij zeker voldoende speeltijd krijgen. Daarnaast hebben we er niks aan om hem iets te misgunnen wat hij doet is niet het slimst maar het is de meest talentvolle vleugelaanvaller van Nederland momenteel en het lijkt mij dan ook zeer belangrijk dat die jongen slaagt voor het Nederlands elftal want hij lijkt mij toch wel de meest talentvolle speler voor de aanval als je kijkt naar de spelers van 18-22.

22 mei 2018 om 11:59

Hier sluit ik me bij aan. Dat spelers soms een foute keuze maken is vervelend. Sommige spelers hebben dan ook nog de gun-factor en dan baal je als het er niet aan uit komt. Maar bij deze jongen ontbreekt het echt aan alles.

Zijn goede wedstrijden zijn op twee handen te tellen (misschien zelfs één). Een paar tattoo's en 3 haren op je kin zorgen er niet voor dat je volwassen bent of er uit ziet als een ster.

Nee, ik gun deze Justin een transfer naar één van de grootste clubs ter wereld. Leuk dat hij dan z'n zakken vult, maar de kans dat hij daar alleen maar op de bank zit is een stuk hoger. Om dan vervolgens over 3-4 jaar terug te keren bij een FC Emmen o.i.d. en probeer het dan nog maar te maken. Veel succes, ik hoop dat hij een gespierde kont heeft want ik ben bang voor hem dat hij die veel nodig zal hebben met al dat bankzitten.

Hoop dat die naar een club gaat die op FOX Sports of Ziggo te zien is. Voor Italië is Eurosport Player (vaak) nodig, en dat heb ik niet. Ik zou graag het verloop van zijn carrière willen volgen om te kijken hoe geweldig onze vriend het zal doen!

De Italiaanse competitie is ook echt op jouw lijf geschreven Justin! Doen! Zelfs jouw vader heeft het daar niet kunnen redden... Denk je nou echt dat het jou daar wel lukt? Raiola zijn hersenspoeltechnieken werken wel degelijk. Vieze, nare man is het die aan niets anders dan zijn eigen portemonnee denkt. Ook brengt hij fake nieuws uit door te vertellen aan de telegraaf dat hij de Ligt adviseert. Onzin! Hierdoor probeert hij een voet tussen de deur te krijgen en oefent hij druk uit op clubs. De vader van de Ligt is gelukkig een verstandig man en trapt er niet in.

Ben het volledig eens met wat Kluivert hier zegt over Ajax: dat het niet om voetbal gaat, maar om geld.
Is niet provocerend bedoeld, is gewoon realiteit, dat Ajax het leven van een speler zuur probeert te maken, mits er niet verlengd wordt in het laatste jaar.
Er zijn tal van voorbeelden geweest.
In dat opzicht geef ik Kluivert helemaal gelijk. Echter of het voor zijn ontwikkeling verstandig is om meteen een grotere club te zoeken?!?!?

22 mei 2018 om 11:35

Het gaat Ajax om de toekomst, waarom zouden ze nog investeren in een speler die Ajax momenteel niet naar een hoger niveau tilt, zich niet bereid is 100% voor Ajax in te zetten en na het seizoen houd Ajax er niks meer aan over. Dan kan je beter investeren in een goede aankoop of ander talent die wel graag voor Ajax wilt spelen en ons in de toekomst meer kan brengen.

22 mei 2018 om 12:31

Kijk Gerard13, je geeft zelf al aan dat Ajax alleen wil investeren in spelers die geld gaan opleveren. En dat is nou exact wat Kluivert aankaart en ik hem daarin gelijkgeef.
Bijvoorbeeld een De Vrij die speelt wel een laatste wedstrijd voor zijn club, terwijl hij de volgende dag gratis zal vertrekken. Dat zie je bij Ajax gewoon niet! Niks mis mee natuurlijk. Vind het alleen wel niet netjes van Ajax. Er wordt we gezegd investeren inneen speler die “wel wil spelen voorde club” maar als de club zo omgaat met zijn speler...

22 mei 2018 om 12:50

Dat heet je hoofd boven water houden denk ik Gsaray1976. Denk je dat Lazio vrolijk is geworden van de situatie de Vrij? Dit gaat ze niet snel nog eens gebeuren.

Wat Kluivert zegt is lachwekkend ten top. 'ik ben best bereid om nog een jaar bij Ajax te spelen.'
Zonder zijn contract te verlengen, volgend jaar ergens 5 miljoen tekengeld op te strijken en Ajax met legen handen achter te laten.
Dan kun je Ajax verwijten dat het om geld gaat, maar dat is natuurlijk onzin.
Van een transfer moet je allebei gelukkig worden. En in dit geval kan dat alleen nog wanneer Kluivert deze zomer verkocht wordt.
Hij kan ook 1 of 2 jaar bijtekenen, dan toon je goede wil van beide kanten.

Het is een slimme manier op de geldkwestie te verplaatsen van meneer Kluivert naar Ajax. En blijkbaar werkt dat dus ook nog voor sommige mensen.

22 mei 2018 om 18:19

@GSaray kuch kuch, Moisander kuch kuch. Schone die tot nu toe altijd zelf mocht weten of hij verlengde of gratis vertrok. Reinste onzin, gaat niet om geld, gaat om opleveren. Kunnen ook prijzen en toegevoegde waarde zijn. Echter is Kluivert nog geen garantie voor toegevoegde waarde.

22 mei 2018 om 11:40

Tal van voorbeelden? Ik kom niet verder dan Boilesen eigenlijk.. Toegegeven, dat ging er destijds helemaal niet netjes aan toe, maar verder is dat nog nooit voorgekomen. Ik ben wel benieuwd naar al jouw andere voorbeelden, ik volg de club al jaren maar blijkbaar heb ik die gemist dan, of jij overdijft, dat kan natuurlijk ook nog. PS: ik hoop niet dat je met Serrero (ook zo'n non-argument wat men vaak aanhaalt) aan komt zetten want die bleef in goed overleg met de clubleiding gewoon nog omdat hij zijn goede salaris niet kwijt wilde. Er waren toen betere spelers op zijn positie dus hij kwam niet of nauwelijks aan spelen toen in z'n laatste contractjaar maar werd daar rijkelijk voor beloond en daarvoor had hij zelf gekozen.

22 mei 2018 om 11:55

@sanderkoevoets de loyaliteit van Ajax naar hun spelers hebben we gezien toen de passant Bosz er net 2 maanden zat en omdat hij het niet zag zitten in Bazoer, Gudelj en El Ghazi die spelers zo snel mogelijk moesten worden geloodst. dat zal Kluivert ook gezien hebben destijds dus die kiest logischerwijs voor zichzelf nu

22 mei 2018 om 12:00

Haha Japie wat betrap ik jou toch op een hoop verbitterdheid. Bazoer, Gudelj en El Ghazi waren gewoon allemaal hun basisplaats kwijt en kozen eieren voor hun geld. Gebeurd bij elke club ter wereld jaar in jaar uit. Echt dom om te zeggen dat Ajax er slecht mee omging, ze hebben ook allemaal een waardig afscheid gehad.

22 mei 2018 om 12:04

Ho ho, Ajax wilde niet persee van die spelers af he. Dat een trainer voor een andere speler kiest en de speler die wordt overgeslagen daar niet mee om kan gaan is een 2e.

Bazoer en El Ghazi waren wat dat betreft gelijk aan Kluivert. Als het even niet zint maar gelijk dreigen en weg willen. Ajax staat volledig in z'n recht om ze dan ook zo snel mogelijk de deur te wijzen.

Een contract werkt 2 kanten op he...

22 mei 2018 om 12:19

Haha ja nu wordt ie helemaal mooi Japie. Ajax is een topclub he, als de nieuwe trainer dan voor een andere speler kiest in de basis en jij wil daardoor direct weg, is dat dan de schuld van Ajax?! Dit gebeurt werkelijk bij alle clubs ter wereld maar nergens wordt het omschreven als 'matige loyaliteit naar haar spelers toe'. Kom op man, Gudelj en El Ghazi werden terecht gepasseerd sowieso. Bazoer kun je over discussiëren maar als je als 19-jarig mannetje gelijk op je achterste poten staat en wil vertrekken als je voor het eerst sinds je debuut uit de basis wordt gelaten zo ongeveer, sja dan ligt dat ook wel aan jezelf he. Niet Ajax overal de schuld van geven pik!

22 mei 2018 om 12:23

Nou om te beginnen El Hamdaoui. Is inmiddels enkele jaren geleden.onlangs nog Younes natuurlijk.
Er gaat natuurlijk geroepen worden van: ja maar er waren andere redenen, maar het kwam uiteindelijk bij allemaal neer op hetzlrfde probleem; niet willen verlengen met een jaarcontract

22 mei 2018 om 12:57

Er waren ook gewoon andere redenen. El hamdaoui had gewoon ruzie met de Boer en volgens mij had hij nog gewoon een contract voor meerdere jaren. Younes presteerde als een natte krant, raakte geblesseerd en liet een transfer in eens afketsen zelfs toen liet Ajax hem nog meedoen. Dat het daarna misgegaan tussen Younes en ten Hag heeft denk ik vrij weinig te maken met zijn contract.

Maakt niet uit waar hij heen gaat. Als hij maar gaat. Ajax is klaar met de logokusser, die nu een slachtofferrol aan meet. Hopelijk krijgen we nog iets van 20 miljoen voor 'm. Klaar met de kleine Kluivert!

22 mei 2018 om 11:35

Minimaal 20 + doorverkoop percentage. Voor minder doet Ajax hem niet van de hand.

Normaal zou ik persoonlijk het afraden voor jonge gasten om naar italie te verkassen. En al twijfel ik wens ik kluivert veel succes in italie hij zal t nodig hebben.

Als je al jaren in de opleiding zit van een club en je voelt je niet op je gemak, dan is een ander land een goede optie. Nederlandse spelers worden elk jaar slechter, dat zie je aan het nationaal elftal en op wat voor niveau ze zitten internationaal gezien bij hun clubs in het buitenland.

22 mei 2018 om 13:10

Volgens mij is oranje onder 17 net europees kampioen geworden, dus zo slecht is die opleiding hier niet.

Waarom zou Roma in vredesnaam Kluivert kopen? 10 doelpunten in 30 wedstrijden? Oké potentie. Maar als Roma zijnde streef je toch naar meer dan dit lastige ventje.

Nonsens, vriendjes van Raiola. Komende weken hebben nog tig clubs interesse.
Wellicht wordt t ook nog waarheid als ie voor 10mln weg mag...
Denk t niet dus.
Maar ach, krantjes moeten vol

Lekker weg blijven bij inter heb je niks te zoeken en vind karamoh met een talent al genoeg want we hebben sterren nodig en niet jochies die de backs van de eredivisie amper kan passeren

22 mei 2018 om 14:10

En wil je wel Raiola klanten, uiteindelijk stopt deze man pas als hij voor een miljoenencontract bij de absolute top zit, Inter zit daar dichtbij, maar voor Mino niet dichtbij genoeg vrees ik. Hij is totaal nog niet klaar voor Inter inderdaad, maar al was het wel zo, hij gaat straks weer onrust veroorzaken.

Laat de clubs maar mooi tegen elkaar op gaan bieden perfect. Daarna geld pakken. En de carrière van dit blaag uitzwaaien.....

Zijn er ook nog clubs uit andere landen geïnteresseerd of alleen maar uit het netwerk van raiola?

Strik erom heen en oprotten met dit misselijk mannetje, wat valt hij tegen nadat die Raiola die bekend staat met het laten mislukken van spelers zijn zaken behartigd, hij vergeet zeker wie zijn opleiding heeft betaald en ook met hem wilde doorgaan en dan nog een naar zijn leeftijd helemaal geen slechte contractvoorstel naast zich neerlegt denkt zeker dat hij nu in het buitenland gaat slagen nou dat kan hij vergeten !

Ik zou eens kijken of Napoli interesse heeft. 25 miljoen en dan krijgen ze Younes er gratis bij :'

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Internazionale

1024 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.AC Milan7933
3.Atalanta7843
4.Juventus7839
5.Napoli7745
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
A. CordazKeeper
I. RaduKeeper
A. BastoniVerdediger
F. CortinovisVerdediger
D. D'AmbrosioVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Internazionale.

51 fans
Aanvaller, 22 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 AS Roma 2 0 0 0
2020/2021 RB Leipzig 19 3 2 0
2019/2020 AS Roma 22 4 5 1
2018/2019 AS Roma 29 1 2 0
2017/2018 Ajax 30 10 2 0
Laatste voetbalnieuws

Kluivert noemt voorbeelden: ‘Hij is heel snel, heel effectief én tweebenig!’

Justin Kluivert hoopt zich bij OGC Nice verder te ontwikkelen als voetballer. De aanvaller wordt volgend seizoen gehuurd van AS Roma, met een optie tot koop van tien miljoen euro, nadat...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 29 juli
Genoa heeft hevige concurrentie gekregen in de strijd om de handtekening van Sam Lammers. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren