Sparta-directeur gaat door het lint: ‘De emmer is meer dan overvol’

Vrijdag, 18 mei 2018 om 07:11

Sparta Rotterdam werd donderdagavond tegen FC Emmen (0-0) een strafschop onthouden en daar is directeur Manfred Laros laaiend over. Hij heeft direct contact gezocht met de KNVB en vanuit de bond kreeg hij excuses aangeboden. Met excuses neemt hij echter geen genoeg. “Wat hebben we nu aan excuses? Niks! Onze sportieve toekomst hangt hiervan af. Dit is echt kwalijk.”

Scheidsrechter Allard Lindhout kende Sparta geen strafschop toe toen Stijn Spierings in de zestien naar de grond werd gewerkt door FC Emmen-speler Alexander Bannink. Zelfs na het zien van de beelden langs het veld bleef de arbiter erbij dat Sparta geen penalty verdiende. Na afloop van de wedstrijd liet Lindhout in een reactie weten dat hij, na het zien van andere beelden, het bij het verkeerde eind had. “Op de beelden zag ik het shot dat jullie live op de televisie hebben laten zien', aldus Lindhout in een reactie. “Dus van bovenaf gefilmd. Op basis daarvan vond ik het geen strafschop. Als ik het beeld van de zijkant had gezien op het scherm, dan kom ik maar tot een conclusie: dan moet er een strafschop volgen. Als ik deze beelden had gezien, dan had ik een penalty gegeven”, zei hij tegen FOX Sports.

“De emmer is meer dan overvol. Door een verkeerde beslissing van de arbitrage krijgt Sparta het nu heel moeilijk. Ik heb al gereclameerd bij de KNVB, maar dat haalde niks uit. Ik kreeg alleen excuses. Schandalig is het. Echt onacceptabel”, zegt Laros tegenover het Algemeen Dagblad. “Wat blijkt nu: de scheids heeft hele andere beelden gezien. En daarop heeft hij zijn mening gebaseerd. Later gaf hij toe dat het wel degelijk een penalty was. We zijn echt kwaad.” Zondag staat de return op Het Kasteel op het programma.


Poll

Wie speelt volgend seizoen in de Eredivisie?


Gerelateerd

75 reacties (laatste reactie door aapie)

Ik vind deze vorm van VAR helemaal niet zo'n vooruitgang. Dat blijkt nu ook, dat het de mening van 1 persoon is die de uitkomst bepaald. Ik vond die vorm waarin ze in een busje zitten en het inluisteren veel beter, werkt snel en je hebt meerdere paar ogen

18 mei 2018 om 07:19

Zo werkt het nu steeds, maar dan moeten die mensen in het busje wel een beslissing durven nemen en dat durfde deze mensen blijkbaar niet. Zulke momenten als gisteren kunnen wel de ondergang van de var betekenen inderdaad. Als je scheidsrechters hebt die na het zien van de beelden nog steeds niet capabel genoeg zijn om een penalty te geven, dan schiet het natuurlijk niet op.

18 mei 2018 om 07:40

Als je kijkt hoeveel fouten er zijn gemaakt met de Var, krijg je bijna het idee dat ze het erom doen. Om te laten zien dat de VAR niet geschikt is voor het voetbal. Hoe kan het nu mogelijk zijn dat wij op tv binnen een minuut vanuit alle hoeken en standen herhalingen te zien krijgen, terwijl bij een VAR-beslissing het spel gigantisch lang stil ligt. De scheidsrechter moet de beelden niet eens te zien krijgen, zet drie mensen in een ruimte met schermen waarop alle camerastandpunten te zien zijn en laat ze vervolgens stemmen wat de beslissing wordt. In het ergste geval zou het dan 90 seconden duren.
Ben ik nou zo slim of is de Knvb zo dom?

18 mei 2018 om 07:49

Haha als ik de VAR in Engeland en Duitsland gebruikt zie worden denk ik ook altijd: het lijkt wel alsof ze er expres heel erg onhandig mee doen.

18 mei 2018 om 08:22

Hawkeye bij tennis was het eerste jaar ook een drama. Duurde soms minuten voordat er iets te zien was. Nu een paar jaar later heb je binnen 15 seconden uitsluitsel. Dus ook met de VAR komt het wel goed, zijn nu nog de kinderziektes die eruit moeten. Als de scheids er daarna ook aan went zal dit zeker een waardevolle toevoeging zijn.

18 mei 2018 om 09:07

Je hebt de vz app. Heb je ook fox? Zoja dan zou je weten dat er een hele dikke vertraging zit (2min) tussen fox en live (stadion) uit uit renderem van slomo beelden kost best veel tijd. Vandaar dat de var zolang duurt

18 mei 2018 om 10:33

@ remcob er is wel een heel groot verschil tov tennis. Daar is het in of uit. Er is daar geen ruimte voor interpretatie. Alleen doellijn technologie is daar mee te vergelijken. Met var bij voetbal heb je alleen meer ogen. Mssr die. Moeten nog steeds een waarde oordeel geven. En wat blijkt een scheidsrechter die in het veld warrig is, is dat ook als var. Dus helpt het nog nier heel erg.

Het spel ligt toch sowieso stil wanneer de scheids de beelden bekijkt. Laat hem dan het voorval vanuit 2/3 hoeken zien zodat hij het goed kan beoordelen. Echt een belachelijke werkwijze dit... zitten volgens mij in totaal 3 of 4 man in die container waarvan 1 een scheidsrechter. Hoe zeer ik het Emmen ook gun, zou het toch schandalig vinden als Sparta straks een punt tekort komt.

18 mei 2018 om 14:01

Aan de andere kant, zonder de VAR was er ook niet gefloten voor een penal. Zonder VAR penal niet gegeven. Met VAR penal niet gegeven, maar er was een mogelijkheid de foute beslissing die sowieso gemaakt zou zijn zonder VAR te corrigeren.

Ja sorry hoor maar dat ze bij Sparta lopen te zeiken prima begrijpelijk. Maar je hebt een penalty nodig om van fc Emmen te winnen sorry maar dan heb je niks te zoeken in de eredivisie. Er komt nog een wedstrijd aan gewoon stoppen met zeiken en zorgen dat je 3-0 ofzo wint.

18 mei 2018 om 07:28

Belachelijke redenering. Hoe je de play-offs doorkomt maakt helemaal niks uit, het belangrijkste is dat je ze overleefd. Daar had die penalty een hele grote bijdrage aan kunnen leveren. Prima als je verdient om een wedstrijd te winnen, maar als je hem uiteindelijk niet wint heb je er helemaal niks aan. Voetbal gaat nou eenmaal om de doelpunten. Overigens ben ik voor Emmen en niet voor Sparta.

18 mei 2018 om 08:05

Hij is directeur van de voetbalvereniging en niet van een duivenmelkvereniging. Fouten in abritage horen hier bij zelfs met Var. Zie afgelopen weekend in Belgie. VAR staat nog in de kinderschoenen, waardoor er nog fouten worden gemaakt.

18 mei 2018 om 10:58

In Belgie ging de scheids twee keer in de fout, de VAR had z'n werk gedaan. Dit was gewoon een wraakactie richting Eupen toe nadat Mechelen gedegradeerd is. Vlaanderen vs. Walonie bedoel ik dan natuurlijk.

18 mei 2018 om 07:43

Toch wel 1 van de domste opmerkingen die ik deze week heb gehoord, chapeau. Heeft de nummer 7 uit de JL wel wat te zoeken in de ED dan? Een team dat nu toevallig in vorm is maar voor de rest niks voorstelt? Als die penalty terecht is, dan moet hij gegeven worden, regels zijn regels. En het team met de meeste doelpunten gaat door, ongeacht of dat penalty’s zijn of niet. De schuld van emmen dat ze die penalty uitlokken toch?

18 mei 2018 om 10:10

Dat kan allemaal zo zijn, maar aangezien fouten bij het voetbal horen, dus ook fouten van scheidsrechters, moet je je niet zo afhankelijk opstellen. Inderdaad, zelf gewoon winnen. Klaar ben je.

18 mei 2018 om 10:28

Ja precies. Net als in het leven gewoon niet arm worden. Je bent dan zo afhankelijk van geld, gewoon niet doen. Klaar ben je.

18 mei 2018 om 11:17

'maar aangezien fouten bij het voetbal horen'...
Wat een drogredenatie om foutieve beslissingen goed te praten.
Het verschil tussen fouten die voetballers maken en fouten die scheidsrechters maken, is dat de fouten/acties die de voetballers van vereniging X maken door de voetballers zelf gecontroleerd worden. Ze hebben er zelf de controle over. Waar ze geen controle over hebben, zijn de fouten/acties van scheidrechters. Daar zit ook de hele crux naar mijn idee.

Juist daarom vind ik deze reactie ook zo slecht. 'had je maar zelf moeten winnen'. Het kan voor een vereniging het verschil tussen een uitwedstrijd naar de Kuip zijn of naar Velsen-Zuid. Dan heb ik het nog niet eens over TV-geld, banen en dergelijken.

Kijk naar Roda JC. Die schieten inderdaad 4 (of 5, kan ook) op het aluminium over twee wedstrijden tegen Almere City, maar hebben naar mijn mening alle recht van klagen. Tijdens de 1e helft van de tweede wedstrijd staat (bij aanwezigheid van een Var) Almere gewoon met 10 man zonder 1e keeper te voetballen, plus een penalty tegen. Dan wil ik nog wel eens zien of ze die overwinning over de streep trekken. Maar helaas, geen Var. 'fouten horen bij het voetbal', dus dan mogen voetbalbedrijven best als gevolg van die fouten degraderen.

N.b.: de discussie of Roda terecht degradeert dit seizoen staat natuurlijk los van dat specifieke moment en die specifieke barrage met Almere City.

18 mei 2018 om 08:19

Haha, wat een opmerking. Sparta heeft niets te zoeken in de eredivisie omdat ze niet kunnen winnen zonder een penalty volgens jou. Waarom zou Emmen het wel verdienen dan, ook zij wonnen niet haha. Uiteindelijk verdient de winnaar van de play-offs gewoon eredivisie.

18 mei 2018 om 10:27

Exact. Zo'n Laros met z'n 'door een verkeerde beslissing van de arbitrage krijgt Sparta het nu heel moeilijk.', ff serieus! Onbegrip prima, maar dit is wel heel erg overdreven paniek tegen toch echt niet meer dan FC Emmen, met alle respect.

Dus met de var krijgt hij de situatie vanaf 1 hoek te zien? Wie bedenkt deze idioterie eigenlijk? Kunnen ze wel iets goed doen bij de knvb ?

18 mei 2018 om 07:31

De VAR heeft helaas ook zijn kinderziektes, maar die zullen heus wel verholpen gaan worden. Het zal alleen even tijd nodig hebben om de juiste wijze van toepassen te vinden. Juist de knvb was als enige bond ter wereld hiermee aan de gang gegaan. Ik weet zeker dat het over twee jaar al veel beter gaat. In Duitsland zag je onlangs dat het daar ook nog niet altijd goed gaat.

18 mei 2018 om 07:41

Ik mag toch aannemen dat men de VAR uit het hockey hebben overgenomen. In dat geval kiest de scheids ervoor om maar naar 1 camera te kijken en zijn conclusie te trekken. De scheids vondt het al geen penalty, maar wilde even voor de zekerheid de VAR checken en heeft niet verder gekeken dan zijn neus lang is.

18 mei 2018 om 09:11

Ook bij hockey geeft var niet altijd juiste beslissing, of soms is het nog steeds niet goed te zien vanuit alle beschikbare(!) hoeken en standen. Dat blijf je houden.

18 mei 2018 om 09:27

Var neemt vrij weinig weg. Alles word nog steeds bepaald door de scheids. Helaas blijven die fouten maken. Heb het een jaar lang meegemaakt. En iedereen doet maar wat. Var is ook niet de oplossing.

Ik snap zn reactie heel goed, maar ik kan me vanuit lindhout enigszins voorstellen dat hij de beelden misschien net te snel moest checken. Het duurde al lang en dan druk van publiek en spelers. Als je dan beelden moet gaan kijken in alle hectiek, dan KAN ik me ergens voorstellen dat je t misschien niet goed ziet. Wat ik zeer treurig vond is dat die videorefs dat niet gewoon zien.. je zit daar met zn tweeen een minuut lang beelden na te kijken en dan zie je ten eerste niet wat heel Nederland ziet, maar vooral: dan durf je zelf, na 20 keer die beelden te hebben gekeken, niet de beslissing te nemen en roep je vanuit je hokje dat lindhout het maar lekker zelf moet bekijken. Waarom zit je daar dan?! In mijn ogen kan je dan beter nooit meer in dat hokje gaan zitten als je toch t idee erachter niet begrijpt. Al met al opnieuw een wanprestatie uit het Nederlandse scheidsrechterkorps.

18 mei 2018 om 08:08

Inderdaad die man in dat hokje moet je direct terug sturen naar de amateurs. Ik vind dat als je als gebruik maakt van dit systeem de man/vrouw in het hokje beslist en dit doorgeeft aan de scheidsrechter.

We kunnen naar de maan vliegen, harttransplantaties uitvoeren en ga zo maar door. Maar de scheidsrechters situaties tonen gefilmd uit verschillende posities lukt niet...

18 mei 2018 om 09:31

De maan zijn we ook 46 jaar niet meer geweest All kiddings aside, het is natuurlijk tenenkrommend dat anno 2018 er geen manier is dit recht te trekken. Er zijn wedstrijden waar meer dan 20 camera’s het spel volgen, maar meer dan 1 hoek vinden is dan ook wel heel lastig. Ach ja, hopen dat we over enkele jaren een eenduidige VAR toepassing hebben, zonder alle kinderziektes.

Een beetje een overdreven reactie van Lario??? Onze toekomst hangt ervan af?? Had dan beter gespeeld in de competitie, dan was dit niet gebeurd. Met dit spelersmateriaal ( aangetrokken door dezelfde directie) heb je dan weinig te zoeken in de eredivisie als een penalty je moet redden.

Waarom is alleen de laatste ronde de Var aanwezig? Het had cambuur een penalty tegen gescheeld en ze hadden er 1 meegekregen in de wedstrijd tegen Dordrecht als er een var aanwezig was geweest.

18 mei 2018 om 09:13

Goed punt, lijkt op willekeur nu.

Ik heb m die keren dat het Sparta voordeel gaf niet gehoord. Stress reactie? Natuurlijk was het een strafschop maar om nou zo in de vlekken te schieten, kom op man. Denk eens na waarom het zover heeft moeten komen dat je ondanks 7 gehuurde/geleende spelers dure technische staf .

18 mei 2018 om 13:54

Kan jij een voorbeeld opnoemen dan? Ik kan me echt niet herinneren dat de videoreff ooit voordeel gaf aan Sparta.

Ik neem aan dat ie ook tekeer is gegaan tegen zijn eigen spelers?? Sparta is grote delen van de wedstrijd weg gespeeld, Emmen had een aantal grote kansen en dan alles gooien op een VAR moment. Ik ben het er mee eens dat dat gewoon hoort te werken en dat ze recht op een penalty hadden, maar ze laten in de wedstrijd niet echt zien dat ze in de Eredivisie willen blijven...

Hier is de fifa nou zo bang voor. De fouten die nu gemaakt worden zijn veel groter en worden de verantwoordelijke veel meer kwalijk genomen. Straks krijgen we nog rechtszaken over dat de wedstrijd wel of niet moet worden overgespeeld Dat zou toch echt te gek voor woorden zijn.

18 mei 2018 om 11:09

Dat is echt de omgekeerde wereld van denken. Hoezo is het prima om 100 fouten te begaan zonder VAR, tegenover 1 fout met VAR? Ik snap die gedachtegang totaal niet. Dit is toch gewoon een kwestie van statistieken?

Sparta thuis tegen Emmen. Is toch gwn een 1tje? Of zeg ik nu iets heel raars?

18 mei 2018 om 07:56

Dat dacht ik tegen Dordrecht ook eerlijk gezegd en volgens mij is Dordrecht als uitploeg matiger dan Emmen.

Emmen pakte 27 punten thuis en 31 punten uit. Daarmee de op twee na beste uitploeg in de JL. Die hebben echt nog wel goede kans hoor.

Zo de proef VAR kan ook de prullenbak in. Mooi dan kan de scheidsrechter weer gewoon menselijke fouten maken tijdens de wedstrijd en hebben wij op maandag wat te lullen op het werk. Van mij hoeft dat allemaal niet, het menselijke aspect hoort er gewoon bij net zoals lekker klagen daarover.

Mocht het toch doorgezet worden, dan graag een andere insteek. De man/vrouw in de wagen beslist en die communiceert dat met de scheidsrechter die dat dan op Moet volgen. Dus dan hoeft de scheidsrechter niet meer te gaan kijken en ligt niet de druk bij hem.

18 mei 2018 om 11:11

Heel conservatief dit, jammer vind ik. Helaas denken de dino's bij de FIFA er net zo over. Wat mij betreft waren er een aantal veranderingen al decennia geleden doorgevoerd.

Ik dacht altijd als de Knvb een fout maakt dat de wedstrijd zou moeten worden overgespeeld, gezien het verleden Jong Ajax - NEC

18 mei 2018 om 11:06

Dan moet je misschien de regels maar eens doorlezen. Dit zijn compleet andere situaties. Het meespelen van een geschorste speler betekent volgens de regels altijd dat de wedstrijd overgespeeld zal worden. Een andere regel is dat de beslissing van de scheidsrechter leidend is, ook als die overduidelijk fout is. Als je die regel zou gaan veranderen zou je alle wedstrijden een paar keer over kunnen blijven spelen.

18 mei 2018 om 11:52

Was meer sarcasme, maar goed de VAR zit nog in een test fase, maar ze mogen de regels van de VAR wel gaan aanpassen door in ieder geval de beelden voor de scheids in meerdere hoeken te wijzen of dat de scheids in het busje die het beter ziet het oordeel kan vellen zodat de situatie beter word gehandhaafd.

triest van de directie van sparta om de toekomst van de ploeg van 1moment af te laten hangen,
laat hij het spel van sparta beoordelen,dat was eredivisie onwaardig,niet dat emmen beter was,maar maakte gezien de inzet veel meer aanspraak op de overwinningt dan sparta.ipv. de swcheidsrechter en dat ene moment te bekritiseren zou hij zijn eigen organisatie eens onder de loep moeten nemen,,,,er is nl de geheleseizoen een wanprestatie geleverd die ze in deze situatie heeft gebracht,en tegen dordrecht was er over geluk ook al niet te klagen.dus beoordeel jezelf eerst ,dan de wanprestatie van je team,dan mag je daarna een fout van de scheids beoordelen,een overwinning op emmen gister was verre van verdiend geweest

Begrijp de frustratie heel goed, hoewel ik de bombastische woedeaanval van een Spart-voorzitter - 'de emmer is meer dan vol' - even misplaatst als overdreven vindt. Alsof Sparta dit seizoen alleen maar benadeeld is door de Knvb. Het toppunt is wel dat híer, van dit moment, de sportieve toekomst van Sparta afhangt! Elke Spartaan zal bevestigen dat - ook al is het fnuikend voor de club om het vele talent uit de jeugdopleiding vaak al vroegtijdig te zien uitvliegen - het beleid van de club niet je van het is voordat Sparta een club werd van het kaliber dat het nu is. Door die situatie heeft Advocaat tot zijn frustratie een groot aantal basisspelers dat er nauwelijks in slaagt een speler in dezelfde kleur te vinden en al helemaal niet dezelfde passie aan de dag kan leggen als hij zelf. Het lijkt me zodoende vreemd dat bovengenoemde beslissing nu de doorslag is. Sparta, inclusief zijn voorzitter, heeft een degradatie nog steeds aan zichzelf te danken, de Wet van Murphy die daarbij hoort inbegrepen.

Sowieso houdt die sportieve toekomst niet op wanneer Sparta degradeert natuurlijk, want in tegenstelling tot Roda JC en vooral FC Twente hoeft de club niet zijn hele organisatie terug te schroeven en kwalitatief kan de club er nauwelijks verder op achteruitgaan wanneer een leegloop wel dreigt. Met zulke spelers hoef je niet te vrezen voor een 'brain drain'.

clipper,,,,de knvb maakte geen fout maar een scheidsrechter,,,das heel wat anders,er is gekeken en scheids heeft het niet als penalty beoordeeld,case closed

18 mei 2018 om 11:54

Dat begrijp ik ook wel aangezien wanneer een scheids een elleboog ook kan beoordelen en geen kaart geeft zodat een speler niet geschorst word, was ook maar sarcasme.

Niemand gaat zeggen dat het geen penalty was, maar waar was Sparta dan in de rest van de 89 minuten? Het is voor mij makkelijk te zeggen, ben geen Spartaan, maar de Rotterdammers speelde gewoon niet goed. Je moet hoe dan ook op eigen kracht winnen en zorgen dat de een foute beslissing van de scheidsrechter niet het verschil kan maken. Sparta is deze playoffs gewoon niet overtuigend.

Jaja, gaat altijd lekker zeg, en als het andersom was dan? Altijd dat gezeik. Sparta zakt het hele seizoen al door het ijs, laten ze daar maar over denken.

18 mei 2018 om 09:13

Andersom was er iemand van Emmen geweest die zich benadeeld had gevoeld en hier wel iets van laten weten. De belangen zijn gigantisch, dus het is niet gek dat hier wat emotie bij komt kijken. Omdat je een matig seizoen hebt gekend, is het prima om benadeeld te worden door de scheids? Het is gewoon dramatisch gehandeld en kan het verschil betekenen tussen Eredivisie en Jupiler League en die verschillen voor de toekomst hoef ik je niet uit te leggen.

Gevalletje Makkelie, die zei na afloop DH - Nac ook dat die het geen overtreding vond op Kanon en 2 sec wel een rode kaart + pingel. En dat na de beelden te gezien hebben. Alleen Lindhout geeft nog mans toe dat hij fout zit. Kan gebeuren

Ik begrijp de frustratie natuurlijk wel want ja het was inderdaad een penalty maar laten we niet vergeten. Sparta speelde absoluut geen goede wedstrijd. Emmen was zeker wel gelijkwaardig. Ik vind dit absoluluut een verkeerde reactie. We hebben het hier over een Directeur van een BVO die gaat klagen bij de KNVB. De KNVB bied excuses aan wat verwacht deze man dan dat de wedstrijd over wordt gespeeld? Ik zou me meer druk maken om het voetbal van je club. Tegen Dordrecht kom je nog goed weg. Gisteren was het niet goed ej als het Zondag niet snel beter wordt dan verdien je het niet eens om in de eredivisie te spelen.

Wat een gezeik van Laros. Als er geen VAR was geweest dan was het ook klaar geweest. Elke keer dat ze er nu een moment uitpikken die anders niet was geconstateerd dan is dat meegenomen.

Dit is gebeurd zondag thuis je ding doen en je blijft in de eredivsie. Met alle respect voor Emmen maar die moet je gewoon makkelijk kunnen winnen.

kan iemand mij misschien uitleggen waarom bij emmen - sparta wel gebruik wordt gemaakt van een var, maar bij n.e.c. - emmen niet?
de gelijkmaker van emmen leek verdacht veel op buitenspel en was n.e.c. uiteindelijk fataal. naar mijn mening moet er of bij elke wedstrijd in de play-offs gebruik worden gemaakt van de var of bij elke wedstrijd niet.

18 mei 2018 om 10:52

Geen idee vind dat ook maar vreemd.

Jammer van deze beslissing, maar dat is voetbal. Als je resultaten moeten afhangen van 1 strafschop kan je beter in de spiegel kijken ipv lopen miepen.

Begrijp de frustratie, want het was een penalty. Ze moeten het bij Sparta alleen niet gaan overdrijven.

Dat er nu getest wordt met een VAR is prima en dat er nu kinderziektes uit naar voren komen is ook goed. Als de VAR er niet was, was het een fout net zoals er in elke wedstrijd is gemaakt, dus ze moeten het nu niet op de VAR gooien.

Ik ben dan zelf voor Ajax, maar ik ga ook niet woest om me heen zitten roepen dat Feyenoord vorig jaar kampioen is geworden omdat toevallig in de Kuip doellijntechnologie is waardoor Feyenoord tegen PSV op een voorsprong kwam. Dat hoort bij de test, dan zit het soms mee en soms (door kinderziektes) tegen.

Dit hoort nou eenmaal bij het voetbal. Er zijn al zoveel ploegen geweest die door arbitrale dwalingen zwaar benadeeld zijn. Met videobeelden erbij wordt de kans op fouten kleiner, maar ze zullen nog niet helemaal verdwijnen, zo blijkt nu maar weer. Het blijft uiteindelijk toch mensenwerk. Dus Sparta moet niet zeuren. Als het jou een keer overkomt is het gewoon dikke pech en had je het niet zo ver moeten laten komen dat degradatie afhangt van een wel of niet gegeven penalty. Ook weet je niet eens of die penalty er wel was ingegaan, dus om te roepen dat je toekomst daar van afhangt... Heel slecht dit....

Buiten het feit dat ik als Emmenaar het een penalty vond, vind ik niet dat ze moeten zeiken. Je had gewoon moeten zorgen dat je hier niet stond.

Het is klaar, focus nu op zondag. KNVB heeft netjes zijn excuses aangeboden, wat wil je nog meer? Wedstrijd overspelen?? Een geldbedrag op je rekening? Zondag moeten we thuis winnen en dan is alles weer goed!

Sparta moet maar gewoon laten zien dat ze kunnen voetballen. Als je niet kan winnen van FC emmen met alle respect hoor je niet in de eredivisie thuis. Met of zonder pingel van de scheids vind ik dat je gewoon moet winnen op eigen kracht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sparta Rotterdam

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.NAC Breda34-16
15.VVV-Venlo34-19
18.FC Twente24-26
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Roy KortsmitKeeper10
Julian ChabotVerdediger10
Michel BreuerVerdediger10
Sherel FloranusVerdediger10
Deroy DuarteMiddenvelder10
Ryan SanusiMiddenvelder10
Stijn SpieringsMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Sparta Rotterdam.

3 fans
Middenvelder, 28 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 18 augustus
Na het ontslag van Gus Poyet heeft Girondins de Bordeaux met Thierry Henry gesproken over zijn opvolging. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren