Almere City geeft tegen De Graafschap voorsprong weg na bizarre slotfase

Donderdag, 17 mei 2018 om

Almere City heeft donderdagavond een 1-0 voorsprong uit handen gegeven. Vlak voor tijd kwam De Graafschap vanaf elf meter op gelijke hoogte (1-1). In een vermakelijk duel met veel strijd, goede mogelijkheden voor beide ploegen en een heerlijke sfeer op de tribunes, vielen beide doelpunten in het slot van de wedstrijd.

De Graafschap had zich over twee wedstrijden geplaatst voor de finale ten koste van Telstar, terwijl Almere City vriend en vijand verrastte door Roda JC uit de Eredivisie te knikkeren. Almere maakte voor eigen publiek in een uitverkocht huis een uitstekende indruk tegen de bezoekers uit Doetinchem. De Graafschap was in de openingfase de bovenliggende partij en zag een schot van Tarik Tissoudali naast gaan. Almere City was ook eenmaal dreigend met een schot van buiten de zestien. Leeroy Owusu zag zijn inzet gekeerd worden door doelman Filip Bednarek.

In de tweede helft kwam de wedstrijd wat meer los en gooide Almere City het schroom van zich af. Stevige overtredingen van beide kanten gaven aan dat er veel op het spel stond. De Graafschap was twintig minuten voor tijd dicht bij de openingstreffer toen Youssef El Jebli met een kopbal de paal raakte. Daarna zette Almere City meer druk en kwam het vijf minuten voor tijd op voorsprong via Van der Water. Hij leek zijn ploeg naar een uitstekende uitgangspositie te schieten voor de return in Doetinchem, maar in blessuretijd kreeg Almere City alsnog een tegentreffer te verwerken.

Aanvoerder Tom Overtoom hield een inzet van De Graafschap met zijn arm uit het doel. Scheidsrechter Kevin Blom kon niets anders doen dan de middenvelder met rood van het veld te sturen en een strafschop aan de bezoekers toe te kennen. Fabian Serrarens maakte geen fout vanaf elf meter en tekende voor de 1-1. De return op De Vijverberg volgt aanstaande zondag.Gerelateerd

90 reacties (laatste reactie door sander1410)

Heel blij met deze goal, met de terechte penalty! Graafschap die de wedstrijd in de eerste helft probeerde te maken, maar Almere die toch heel aardig stand houdt. Toch een paar kleine kansjes waar elke keer de beslissende laatste pass ontbreekt. Tweede helft werd Almere een stuk beter omdat ze aanvallender gingen voetballen, waarbij het echt zonde was dat die kopbal van El Jebli er niet in ging. Denk uiteindelijk een gerechtige gelijkspel.

Helaas moeten we Abena missen, maar Almere ook Overtoom, wat toch beide sterkhouders zijn. Ik heb er zin in zondag!

17 mei 2018 om 22:42

Ik vond die rode kaart voor overtoom veel te zwaar. Die keeper veranderd de bal een meter voor zijn neus van richting waardoor die handsbal onbewust was. Geel was prima.

17 mei 2018 om 22:46

Als de penalty er niet in gaat zorgt hij met zijn handsbal voor een heel belangrijke overwinning. Hands op de doellijn waarbij een doelpunt wordt voorkomen, mag best rood zijn.

17 mei 2018 om 22:48

Als het bewust is is het zeker rood ja, alleen deze kreeg hij wel ongelukkig op hem geschoten. Geel en een penalty voldoet wel wat mij betreft opzich.

17 mei 2018 om 23:23

Je kunt het ook ongelukkig doen laten lijken. Overtoom is een gelouterde speler dus heb mijn twijfels.

17 mei 2018 om 23:39

Was totaal geen strafschop! Afstand en van richting veranderende bal waardoor speler geen tijd heeft om Te anticiperen. Armen zijn nagenoegen langs het lichaam

18 mei 2018 om 00:09

Betwijfel dat oprecht, je zegt zelf nagenoeg wat volgens de het grote woordenboek 'bijna' inhoudt, daar heeft Eddy Zoey ooit een mooi nummer over gemaakt. Oftewel helemaal niet langs het lichaam. Regels zijn regels, hand niet langs het lichaam is een reden voor de scheids om op zijn fluitje te blazen.

18 mei 2018 om 00:29

Het was een strafschop, geen rood. Dat kan je wel roepen dat die speler gelouterd is, maar dat heeft in dit geval geen snars met de actie te maken.

Hoop dat de Graafschap het thuis afmaakt, ondanks dat het wel pijnlijk zal worden als m’n cluppie straks weer naar de Vijverberg mag… Zou het Almere City van harte gunnen en vind het normaal gesproken altijd wel leuk om nieuwe clubs in de Eredivisie te hebben, zeker als die er nog nooit in hebben gezeten. Maar een club met een stadion waar 2.000 man in past en die bovendien het afgelopen jaar 9e zijn geworden in de jupiler league, met 27 (!) punten minder dan de kampioen, nota bene een beloftenteam heeft toch niets in de Eredivisie te zoeken? De kwaliteit van de Eredivisie is al niet om over naar huis te schrijven, en dat zal op deze manier alleen maar verder afzakken.

17 mei 2018 om 22:53

Het Word tijd voor revanche daar

17 mei 2018 om 23:21

Heeft Jong Ajax al genomen ons

17 mei 2018 om 23:25

Jong Ajax verloor anders thuis wel met 0-5 van die boertjes

17 mei 2018 om 23:20

Ik bekijk het positief, we kunnen sportief revanche nemen mocht De Graafschap promoveren. En anders spelen we tegen Almere City tegen een nieuwe tegenstander waar we nog geen officiele duels mee hebben uitgevochten. Ik vind het ergens ook wel mooi dat Almere en Emmen mogelijk promoveren. Direct twee nieuwe provincies vertegenwoordigd in de Eredivisie en vers bloed in de Eredivisie. Ik snap dat Sparta en De Graafschap historisch en qua ambiance mooier zijn. We gaan het wel zien, ik heb niet zoveel voorkeur.

Trouwens, wat mij betreft no hard feelings richting De Graafschap omdat ze gewoon hun sportieve plicht deden. Ik heb ze die dag ervoor vervloekt maar ze deden precies wat iedere supporter van zijn eigen club wenst te zien: gaan voor een goed resultaat. Spelers van De Graafschap trooste uiteindelijk de spelers van Ajax, wat aangaf dat het niks persoonlijks was, maar gewoon topsport. En topsport kan hard zijn.

17 mei 2018 om 23:27

Over die gevoelens jegens de graafschap nooit begrepen, het was De Boer himself die Milik voor VD Hoorn wisselde. Dat menig Ajacied nu een hekel aan de graafschap heeft is niet eerlijk richting de superboeren.

Lekker serrarenssss!!! Weer belangrijk!!!!! Nu het klusje thuis klaren en staan waar we horen, namelijk in de eredivisie!!!!! YEAH!

17 mei 2018 om 22:54

Twente degradeert en De Graafschap promoveert (eventueel). Bizar toch?

17 mei 2018 om 22:57

Wat bizar? Volgens mij is de graafschap al 40 jaar lang zo'n jojo club. Dit word de 6de keer dat ze promoveren via de play-offs en volgens mij zijn ze 3 keer kampioen geworden van de 2de divisie. Zo bizar is het niet dat de graafschap promoveert. Zou eerder almere bizar noemen.

17 mei 2018 om 23:13

Hij doelt op het seizoen dat de graafschap degradeerde doordat twente niet bestraft werd door de knvb.. Nu gebeurt het alsnog... Mits de graafschap het haalt

17 mei 2018 om 23:15

Mooie revanche dat is waar ja. Toen is de graafschap gedregadeerd

17 mei 2018 om 23:23

@HeyHallo na 3 keer lezen kan ik het nog niet uit zijn tekst op maken, maar ik begrijp wel dat dat destijds zo'n dingetje was als willem 2 er in bleef via de play-offs dat de graafschap door het "faillissement" van twente toch niet zou degraderen.

18 mei 2018 om 00:15

Dingetje? De Graafschap wist pas zeer laat dat het doek echt gevallen was. Kan me de onrust daar destijds goed voorstellen

18 mei 2018 om 09:30

Schwarz

De Graafschap was afhankelijk van ons wanbeleid om erin te blijven toen. Kom op hoor, dan heb je je eredivisieplek gewoon niet zelf afgedwongen en moet je niet gaan miepen. Net zoals wij nu niet moeten miepen en op de blaren moeten zitten bij onze degradatie. Treurig dat dit er telkens bij gehaald moet worden, voetbal van De Graafschap was gewoon ruk.

Overigens hoop ik wel dat De Graafschap promoveert, blijf het ondanks het sneue gezeik van hen richting mijn club een gave club vinden die qua aanhang, streek en tongval ook nog eens veel met de onze overeenkomt. Daar heb meer mee dan met een sattelietclub van Ajax, Almere City (city?) uit Flevoland.

Prima resultaat. Overtoom er niet bij is ook mooi meegenomen. Zie ons winnen zondag. Kom op SUPERBOEREN we gaan er op zondag!!!

17 mei 2018 om 22:40

Zou mij niets verbazen als die rode kaart geseponeerd wordt..

17 mei 2018 om 22:43

Ik vind ook dat je die rode kaart achterwege mag laten maar het is volgens de regels wel een rode kaart. Je zal dan toch de spelregels moeten aanpassen, hij zal nu niet geseponeerd worden. Ik dacht ook dat die "triple punishment" weg zou zijn, maar ik zie het nog steeds.

17 mei 2018 om 22:46

Dat zal wat zijn.. misschien is de rode kaart wel zwaar maar aan de andere kant als de bal de hand niet aanraakte was het een doelpunt geweest.

17 mei 2018 om 22:47

Daar geeft Blom toch terecht een penalty voor?

17 mei 2018 om 23:09

We kunnen eindeloos discussiëren of het rood of geel is haha. Blom heeft rood en misschien had een andere scheids geel gegeven. Nou ik vind het prima zo vind Overtoom 1 van hun sterkste spelers.

18 mei 2018 om 11:05

Als Blom consekwent( hoe je het ook typen mag) was dan had hij Nieuwpoort ook moeten bestraffen want die maakt 2x hands met een grens die het ziet! En daar doet hij niks.

Dat was geen rood!!!!!!!

17 mei 2018 om 23:14

Als een speler een overtreding begaat ten opzichte van een tegenstander binnen zijn
eigen strafschopgebied en daarmee de tegenstander een duidelijke scoringskans ontneemt en de scheidsrechter dit bestraft met een strafschop, dan ontvangt de overtredende speler een
waarschuwing als de overtreding gebeurde in een poging de bal te spelen; in alle andere gevallen (bijv. vasthouden, trekken, duwen, geen mogelijkheid om de bal te spelen etc.) moet de overtredende speler van het speelveld worden gezonden

Dit komt rechtstreeks uit de knvb spelregels. Straf was dus terecht.

17 mei 2018 om 23:30

Kan mij een gevalletje Suarez herinneren op het wereldkampioenschap in zuid Afrika, door zijn handsbal op de lijn tegen Ghana mistte hij de halve finale tegen Nederland.

17 mei 2018 om 23:48

Verschil is alleen wel dat Suarez toen gewoon letterlijk stond te keepen en met zijn armen naar de bal toe dook, terwijl Overtoom hier heel onfortuinelijk de bal tegen arm krijgt via de vingertoppen van de keeper. Totaal niet met elkaar te vergelijken. Suarez had toen een schorsing van een paar wedstrijden moeten krijgen, Overtoom had hier hoogstens geel moeten krijgen.

18 mei 2018 om 00:00

Lastig te zeggen, Overtoom wilde met alle mogelijkheid die bal stoppen en als reflex maal je je breed. Dat had hij beter niet kunnen doen want zo hou je doelbewuste een tegendoelpunt tegen.

18 mei 2018 om 00:13

Klopt helemaal.
Staat alleen niks bij als de bal op de hand komt doordat de bal op 1 meter afstand van richting wordt veranderd. Natuurlijke beweging, geen opzet. Denk dat Almere dit in elk geval gaat aankaarten, mocht de Knvb er geen geel van maken.

De rode kaart had in elk geval geen gevolgen voor de huidige wedstrijd. De tijd die er voor de penalty nodig was werd er niet eens bij getrokken haha.

Rode kaart belachelijk.. vervolgens na 93 min precies affluiten terwijl er niet eens gevoetbald is in de blessure tijd.. top wedstrijd blom..

17 mei 2018 om 23:15

Rode kaart was volledig terecht. Gewoon volgens de regels. Het maakt niet uit of hij het onopzettelijk deed. Hij ontnam een scoringskans en het was niet aangeschoten hands.

18 mei 2018 om 00:16

Hoe is het niet aangeschoten? Een schot dat op minder dan een meter afstand van richting veranderd en tegen je hand aankomt. Moet ik het zien extreem ongelukkig?

18 mei 2018 om 00:24

Van richting veranderd door de eigen keeper. Dat telt dus niet he. En hij had zijn arm niet langs zijn lichaam. Geen natuurlijke houding dus.

Vraag me af in hoeverre Overtoom er iets aan kon doen van die afstand. Desalniettemin een terechte penalty

Hectische slotfase. Ik vond het overigens absoluut geen rood! Overtoom had niet eens door dat hijnhands maakte. Keeper tikt hem van een meter tegen hem aan. Pingel snap ik, maar rood mag absoluut geseponeerd worden..

Ik hoop zo dat De Graafschap promoveert alleen al omdat het stadion van Almere echt niet kan in de eredivisie..

17 mei 2018 om 23:08

Speelt Almere in een stadion dan? ;-)

Wat zou het plafond zijn van deze Overtoom.. in ieder geval beter dan Willie overtoom.

17 mei 2018 om 23:32

Willie heeft zich anders in de eredivisie prima bewezen. Daar kunnen ze in Almelo zeker over meepraten.

18 mei 2018 om 00:20

Als ze niet promoveren of zelfs als ze promoveren zie ik een club als AZ, Heerenveen, Excelsior, NAC en Heracles toch wel poging doen om hem te halen. Bij 2 van die clubs speelt hij, bij 1 club zit hij er bij als wissel en bij de andere 2 kan beide kanten op.

18 mei 2018 om 00:27

Wel hele uiteenlopende clubs die je hier noemt. Voor AZ (en ik denk ook voor Heerenveen) is het denk ik nog wel iets te vroeg hoor. Bij NAC, Excelsior en Heracles zie ik hem wel mee kunnen inderdaad, zeker voor Excelsior wellicht interessant want daar hebben ze een leegloop van jewelste deze zomer las ik een paar dagen geleden.

18 mei 2018 om 09:00

Bij excelsior heeft hij al gespeeld en toen kwam hij totaal niet aan de bak. Ik vraag me dus af of excelsior hem weer zou willen halen en nog meer of Overtoom daar weer naar toe zal gaan

Goede uitgangspositie voor de Graafschap. En hopelijk voor de Graafschap dat de schorsing blijft staan, maar deze zal wel worden geseponeerd lijkt me? Een heel ongelukkige handsbal, terechte penalty maar die Overtoom kan er echt niets aan doen. Enige conclusie is wel dat beide teams niets in de eredivisie hebben te zoeken.

17 mei 2018 om 23:18

Ongelukkig zeker. Maar zijn arm hangt niet langs zijn lichaam. Regels geven aan dat dit rood is.

Hoe was dit rood dan? Bal komt door de keeper tegen zn hand aan terwijl hij zelf in de beweging is. Tevens een dubbele straf, dacht dat dat niet meer zou gebeuren... Nou maar hopen dat almere voor een leuke verrassing zorgt zoals in kerkrade dan maar

17 mei 2018 om 23:49

Hoezo dubbele straf? De penalty is geen straf, eerder een geluk voor Almere. Anders zat de bal er al in. Nu was er nog een kans dat de keeper hem zou houden of Serrarens zou overschieten..

18 mei 2018 om 06:41

De bal zat er niet in, misschien kwam er nog een meeuw langsvliegen die m eruit kopte. Bal was niet over de lijn dus geen goal. Ga anders even googlen wat er al meerdere keren is gezegd over dergelijke situaties bij een pingel plus rood

18 mei 2018 om 08:53

Ik begrijp wat je bedoelt, maar die bal ging er dus anders wel gewoon in. Er zat alleen een arm voor. Heel frustrerend voor Almere en een groot deel uit Amsterdam en omgeving wellicht, maar de penalty en rood is dan de enige passende straf. En anders moeten de regels worden aangepast.

Belangrijk uit doelpunt. Zondag afmaken.

Blom bedankt!! Waar je Almere eerder een penal moet geven en niet deed en een bal wat via de keeper op je arm komt wel geven!! Blom weer belangrijk!! Het is nog niet voorbij!!

17 mei 2018 om 22:47

Hoe je het ook wendt of keert, hij zorgt ervoor (met zijn arm) dat de bal niet in het doel gaat. Derhalve kun je een penalty geven. Rood vind ik ook veel te zwaar in dit geval. Als hij hem nou klem had gehad, soit, maar dit was totaal onbewust..

Penalty ok, maar die rode kaart is een zware straf.

17 mei 2018 om 22:48

Prima team hebben jullie. Vind Overtoom, Van der Water en McDonald (als ze naam zo goed is) erg goede spelers. Die kunnen sowieso een stap hoger.

17 mei 2018 om 23:45

dank je wel.

Penalty, rode kaart en dus een schorsing. Triple punishment was toch verleden tijd volgens de regels? Neem aan dat de knvb de schorsing seponeert.

17 mei 2018 om 23:20

Dat geldt in gevallen dat het geel is. Maar de reglementen geven duidelijk aan dat hands bij het ontnemen van een doelpunt rood is. Tenzij de speler er niets aan kan doen. Met andere woorden, als zijn arm netjes strak langs zijn lichaam hangt. Dat is nu niet het geval, dus rood.

Eerste helft was niks aan. Tweede helft had Almere meer van afstand mogen schieten proberen. Helaas scoort graafschap want Almere had vlakbl daarvoor nog paar kansen op 2-0. Almere maak die klote boeren zondag af.

Mooi. Hopelijk maakt De Graafschap het zondag af. Temniste een club, die op gras speelt.

Overigens was die rode kaart naar mijn mening, veel te zwaar bestraft. Ik had het idee, dat die Overtoom het helemaal niet bewust deed om een goal te voorkomen met zijn arm. Zuur dat die op de manier, de return mist.

17 mei 2018 om 22:48

Almere speelt volgend seizoen ook op gras.. Maar qua ambiance kun je inderdaad beter in Doetinchem spelen..

17 mei 2018 om 23:37

Op televisie klonk het alsof de graafschap een thuis wedstrijd speelde. Voor de sfeer is de graafschap een grotere aanwinst voor de eredivisie mijn inziens.

17 mei 2018 om 22:48

Bij promotie speelt Almere ook op echt gras volgend jaar.. daarbij zijn er ook plannen om de tribunes op de schop te gooien en uit te breiden bij promotie. Blom dramatische, rood onverdiend en hij skipt gewoon de hele blesurre tijd..

17 mei 2018 om 22:56

Is dat alleen bij promotie of gaan ze de mat in Almere ook vervangen als ze in de Eerste Divisie blijven?

17 mei 2018 om 22:56

Dat was inderdaad wel opvallend. Had er zo nog 2 minuten bij kunnen tellen..

17 mei 2018 om 23:03

Wordt hoe dan ook vervangen deze zomer.

17 mei 2018 om 23:22

Goed bezig, Almere geeft daarmee wel een mooi voorbeeld, hopen dat er meer Ere- en Eerste Divisieclubs volgen!

Zegt ook wel weer genoeg dat blom weer niet voor de camera wil verschijnen...

Pfff 1 -1 komen we uiteindelijk goed weg Maar de penalty was terecht de rode kaart vraag ik me af ...vond het zwaar gestraft ma wel 1 van hun beste spelers er niet bij volgende wedstrijd. Het word nog super spannend echt kut dak er niet bij ben.

18 mei 2018 om 12:45

Helaas dat je er niet bij bent.. Ik ben er gelukkig wel bij. 16:45 mooie tijd anders had ik het ook niet kunnen redden.

In principe nog niks aan de hand Almere weet daar ook altijd wel te scoren. En die doelpunten kunnen belangrijk zijn.

Met pijn in het hart heb ik moeten aanzien dat Almere in de blessuretijd een mooie 1-0 heeft weggegeven. Ik heb ondanks dit pijnlijke resultaat voor Almere er nog vertrouwen in dat Almere City gaat promoveren en ik verwacht een doelpuntrijke 3-3 aankomende zondag.

17 mei 2018 om 23:07

En als dat niet gaat gebeuren net als de rest van je voorspellingen heb je dan nog een of ander nieuwe vage uitspraak?

Nou Graafschap, zondag afmaken die hap. Zit niet te wachten op een, met alle respect, tweede Excelsior in de Eredivisie. Zo’n veredeld sportveld doet wel afbraak aan je competitie vind ik. Daarnaast vind ik wel dat de Achterhoek een club in de Eredivisie verdient. Bovendien is De Graafschap een mooie club met een grote achterban.

1-1 is een hele vervelende uitslag, maar zolang er tijd is is er hoop
We gaan het zondag meemaken!

18 mei 2018 om 00:03

Wat dat betreft geeft de graafschap ook makkelijk tegengoals weg maar weten ze thuis wel te winnen. Een boeiende pot wordt het zeker.

Als je dit verslag zo leest lijkt het net alsof de wedstrijd gelijk op ging en dat De Graafschap mazzel heeft met een puntje.. Nogal slechte weergave van de wedstrijd. De Graafschap heeft tot de 80e minuut gedomineerd en had al lang en breed voor moeten staan, geven dom een goal weg en komen zeer verdiend, maar wel met wat geluk, nog op 1-1. De club die goed weggekomen is vanavond is echter Almere. De graafschap moet dit zondag gewoon afmaken, de fans zijn echt een aanwinst voor de Eredivisie.

Ik vind weggeven persoonlijk een overdreven term. De Graafschap was niet slechter, maar wat is er gebeurd met Blom?! Wat is dat een waardeloze scheidsrechter geworden zeg! Maar goed, in ieder geval nog steeds een zenuwslopende wedstrijd voor beide partijen, zowel deze als de return.

Penalty kan je denk ik niet omheen, de keeper keert wel de inzet (half) maar eigenlijk zodoende dat deze alsnog een doelpunt zou worden. Door het veranderen van richting komt hij tegen een hand, lullig.

Is het ontnemen van een doelpunt maar de speler kan er niks aan doen. Geel met penalty was hier de enige oplossing. Blom verziekt het weer. Rode kaart is volgende wedstrijd brommen. Én hoe kan het dat je affluit na precies 93 minuten terwijl je niet eens gevoetbald hebt in de extra tijd?

Scheidsrechters drukken te veel een stempel op het competitieverloop. Almere wordt echt benadeeld met de rode kaart.

Graafschap-supporters, jullie kunnen in de handjes wrijven met dit verloop.

18 mei 2018 om 09:17

Ik denk dat iedereen een rode kaart erg zwaar vond. Echter zoals Fey88 hierboven ook al een aantal keren aangaf is dit volgens de regels een penalty en een rode kaart. Hoe zwaar de straf ook is.
Maar de Graafschap verdiende minimaal een gelijkspel. Zeker de 1ste helft was er maar 1 ploeg die wilde voetballen. Wederom opvallend dat de 400 graafschap supporters de bijna 3000 almere supporters bijna de hele wedstrijd vocaal de baas waren. Alleen na de goal hoorde je heel even de Almere supporters.

Gisteravond met een zwaar klote gevoel naar huis gegaan ondanks een gelijkspel. Tot ongeveer de 80e minuut was de wedstrijd niet heel veel aan, vooral in de eerste helft kon De Graafschap meer drukken. Almere kwam niet echt aan voetballen toe in de eerste helft. Was niet de taktiek van De Gier, die wil wel gewoon voetballen. Was gewoon goed gedaan door De Graafschap. Maar aan beide kanten weinig goede mogelijkheden.

Maar dan de slotfase. De tering wat kan je toch boos wordne op een scheidsrechter. Penalty terecht, rode kaart nogal overdreven. Al helemaal in het licht van de rest van de wedstrijd. De Graafschap word namelijk nogal veel gespaard. Zo maakte Nieuwpoort 2x hands in het strafschop gebied zonder gevolgen. De eerste kon die niks aan doen, waar je als scheids dus zegt "kan je niks aan doen, ik straf je niet"om vervolgens ons meteen rood te geven. De 2e handsbal van Nieuwpoort is gewoon een strafschop. Hij haalt zijn arm omhoog en houd daarmee dus bewust de bal tegenn = penalty.

Dan die Abena, hoe vaak moet je vragen om een 2e gele kaart om deze te krijgen? Ongelooflijk dat die met een wissel het veld af kon komen.

Ondertussen hebben we nog een doorgebroken Hoefdraad die onderuit word gehaald, gebeurd daar wat mee? Nope vond Blom allemaal prima.

Ook allemaal "kleinere" overtredingen gebeurde niks mee. Overtoom werd bij zijn keel gegrepen, wat doet blom? niks... lijkt me toch niet dat dat mag?

En ja natuurlijk kijk ik een beetje door een Almere bril, maar het was weer een Knvb show gister.

Kunnen we overigens ook stoppen met "almere heeft maar 3000 toeschouwers". Ja dat klopt, en veel daarvan zijn nieuw. Maar noem mij 1 club die nooit iets gewonnen heeft en nooit eredivisie heeft gespeeld die wel boven de 10.000 zit? Daarbij heeft Almere zeker wel groei mogelijkheden, maar daarvoor moet je wel hogerop, zo simpel is het. Lekker negatief blijven doen jongens en vooral vergeten dat het allemaal niet draait om wat er op de tribunes gebeurd, maar wat ze op het veld doen.

We gaan het allemaal zien zondag, Almere getergt tot op het bot, maar spelen in Doetinchem heeft ons tot nu toe nog nooit goed gelegen. Maar dat was in Maastricht ook het geval tot 2 weken geleden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

De Graafschap

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
15.PEC Zwolle14-11
16.FC Emmen14-16
17.NAC Breda11-19
Voor de complete stand: Eredivisie

4 fans
Middenvelder, 28 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 11 december
Napoli heeft groen licht gegeven voor een transfer van Elseid Hysaj naar Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren