‘Het betekent dat ze me in de gaten houden, dat ik dicht bij Oranje ben’

Donderdag, 17 mei 2018 om

Stiekem hoopt Juninho Bacuna zoveel indruk te maken op Ronald Koeman, dat de bondscoach de middenvelder bij de groep houdt. De jeugdexponent van FC Groningen is een van de spelers van Jong Oranje die deelneemt aan de tweedaagse trainingsstage van Oranje in Zeist. Bacuna zegt niet te verwachten dat er 'iets speciaals' voortvloeit uit de stage, maar is wel optimistisch over zijn toekomst bij Oranje.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Verwacht je dat minstens een van de spelers van Jong Oranje bij het 'grote' Oranje blijft?


Gerelateerd

9 reacties (laatste reactie door baardgrasmus)

Hij heeft op dit moment natuurlijk niet het niveau dat oranje moet nastreven maar ik ben benieuwd naar zijn ontwikkeling. Er zit zeker nog rek in hem, en hij speelt al vanaf jonge leeftijd veel wedstrijden bij Groningen.

17 mei 2018 om 09:18

dit soort selecties is goed voor zijn CV - als minimum een bevestiging voor scouts van clubs die hem op de radar hebben.
Goed en slecht voor Groningen: slecht omdat hij een hoger profiel heeft door deze selectie; Goed omdat het zijn marktwaarde verhoogd

Prachtig voor die jongen, en hij is inderdaad de juiste weg ingeslagen en eindelijk zijn potentie aan het benutten. Maar laten we eerlijk zijn, het NL elftal is nog ver weg, laat eerst maar eens zien dat je een goede en vooral constante seizoenshelft doormaakt bij Grun, kijken we daarna verder.

Ongelofelijk...."nu sta ik hier en moet het laten zien" Heeft het hele seizoen bij Groningen de gelegenheid gehad om iets te laten zien en heeft deze kans, op een handje vol wedstrijden na, aan zich voorbij laten gaan. Waar hij deze stage aan te danken heeft zal wel te maken hebben met de warme band tussen Koeman en de FC maar beslist niet vanwege zijn prestaties van dit seizoen. Als dit de toekomst van oranje is, staat het er nog slechter voor dan reeds gedacht....

17 mei 2018 om 17:22

Als het echt zo'n prutser is dan valt hij wel af. Ik heb weinig wedstrijden gezien van Groningen, maar hij viel mij die enkele keer wel op. En uiteindelijk kan je het van twee kanten bekijken, pak je zijn goede punten en zijn beste wedstrijden om de potentie te bepalen hoe goed zo iemand kan worden, of pak je zijn ondergrens? Er is voor beide wat te zeggen, hoewel ik zelf misschien eerder zou kijken naar de goede momenten en dan hopen dat je zijn ondergrens kan verhogen. Wie weet werkt deze omgeving wel heel inspirerend.

Bacuna zegt :"maar ik ga niets veranderen, geen gekke dingen doen of zo. Gewoon mezelf blijven

typisch Hollandse instelling deze knaap. wilt niet opvallen,hoopt waarschijnlijk ook dat Koeman hem nooit selecteert. Zie liever figuren die zeggen : Eindeljk zit ik erbij,het werdt tijd. ik ga op de training dingen veranderen,veel, te gekke dingen doen en echt niet mezelf blijven,ik wil namelijk basisspeler Oranje worden !

17 mei 2018 om 09:15

messibarsa: hij zegt helemaal niet dat hij zijn best niet gaat doen! hij zegt dat hij niet in 1X de stoere jongen gaat uithangen of zo, maar dat hij gewoon zich blijft gedragen zoals hij altijd gedaan heeft - het heeft hem tenslotte gebracht waar hij nu is?

Heeft Koeman niet de verkeerde Bacuna opgeroepen.
De oudere Bacuna deed het als opkomende back/valse rechtshalf toch goed in Engeland.

17 mei 2018 om 14:43

Die heeft voor Curaçao gekozen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 17
2191 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
Daley BlindVerdediger60
Georginio WijnaldumMiddenvelder61
Kevin StrootmanMiddenvelder50
Wesley SneijderMiddenvelder52
Quincy PromesMiddenvelder53
Davy KlaassenMiddenvelder51
Bas DostAanvaller50
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

1 fan
Middenvelder, 21 jaar

In de wandelgangen

Zondag 21 oktober
Real Madrid heeft een opvallend plan om Mauro Icardi in de zomer binnen te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren