‘PSV meldt zich in Venlo voor transfervrije Lars Unnerstall’

Woensdag, 16 mei 2018 om

PSV hoopt zich op korte termijn te versterken met Lars Unnerstall, zo meldt het Eindhovens Dagblad woensdagmiddag. De 27-jarige sluitpost staat onder contract bij VVV-Venlo en maakte daar het afgelopen seizoen veel indruk. De landskampioen is momenteel in gesprek met VVV.

Unnerstall kwam vorig jaar over van Fortuna Düsseldorf en tekende een eenjarig contract bij VVV. Mede door zijn inbreng wist de ploeg van trainer Maurice Steijn zich te handhaven in de Eredivisie. Volgens de krant is hij bij PSV in beeld voor een rol als tweede keeper. Ook bestaat de kans dat PSV hem volgend seizoen verhuurt aan VVV.

Het contract van eerste doelman Jeroen Zoet loopt door tot medio 2019, maar hij hoopt komende zomer te vertrekken. Hidde Jurjus keert terug in Eindhoven na een uitleenperiode bij Roda JC, terwijl het contract van Eloy Room doorloopt tot de zomer van 2019.


Poll

Goede zet van PSV?


Gerelateerd

49 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Wat heeft PSV eraan om hem te halen en vervolgens weer aan VVV te verhuren? Of gaat dit om Jurjus en staat dit (nog) niet in de tekst?

16 mei 2018 om 14:05

Ik citeer het Eindhovens Dagblad: 'De 1.98 lange Unnerstall is in beeld voor een rol als tweede keeper, maar PSV kan ook besluiten om hem weer een seizoen terug te verhuren aan Vvv.' Niet logisch, dan zou ik eerder besluiten om Jurjus voor een seizoen te verhuren aan Vvv.

16 mei 2018 om 15:08

Waarom zou vvv jurius willen hebben

16 mei 2018 om 15:39

wuilis

Om Unnerstall te vervangen, die naar PSV op weg is. .....

16 mei 2018 om 17:44

Dat snap ik constant, maar ik denk niet dat vvv jurius wilt hebben. Hij was zeker niet goed dit jaar

16 mei 2018 om 14:05

Evt marktwaarde. Ben het met je eenz dat dat niet de beste optie is, denk dat ze Room voor meer kunnen verkopen en heb toch echt liever Unerstall als tweede doelman dan Room

16 mei 2018 om 14:06

Zal waarschijnlijk om Jurjus gaan dan. Die doet er goed aan om nog een jaar verhuurd te worden. Wat nu zeer waarschijnlijk is is dat er een club zich heeft gemeld voor Zoet en ze snel een vervanger willen vastleggen.

16 mei 2018 om 14:20

Correctie. Het artikel is niet helemaal overgenomen van een andere site. Dit hoor er nog bij "het contract van Eloy Room eindigt in juni 2019 en PSV heeft daarna dan de zekerheid dat Unnerstall nog aan PSV is verbonden. " een mooie oplossing voor zowel PSV als Venlo.

16 mei 2018 om 14:07

Ik begrijp hem ook niet helemaal. Ik zou zeggen dat hij dan met Room zou mogen uitmaken wie 1ste doelman wordt.

16 mei 2018 om 14:13

Room ligt nog vast tot 2019, dus die zou volgend jaar 2e keeper kunnen zijn. Als hij weg gaat zou dan Unnertall terug van zijn huur kunnen komen als 2e keeper. Ga er vanuit dat als zoet vertrekt er nog een nieuwe keeper gehaald wordt.

16 mei 2018 om 15:02

Misschien in de voorbereiding concurreren met jurjus, de ‘verliezer’ naar vvv ? Zou ik geen gek idee vinden

Bij een vertrek van Zoet zijn de drie genoemde keepers niet van het niveau dat je bij PSV wekelijks onder de lat wil zien... Ik snap niet zo goed wat ze nu met deze aankoop willen? Als derde keeper? Jurjus weer uitlenen? Een nieuwe eerste keeper halen?

16 mei 2018 om 14:07

Jurjus hopelijk weer verhuren want die is echt niet goed genoeg voor PSV 1.

16 mei 2018 om 14:09

Ik denk dat zowel Room als Zoet gaan vertrekken deze zomer. Ze hebben allebei nog een eenjarig contract volgens de tekst en mocht je Room kunnen verkopen voor een leuk prijsje en je haalt er Unnerstal voor terug als tweede keeper ga je er ook nog op vooruit.

16 mei 2018 om 14:21

Waarom is Eloy Room niet goed genoeg eigenlijk. Ik vond het een heel goede keeper bij Vitesse, goede refelxen, meevoetballen.
Hij speelde op hoger niveau dan Zoet had toen hij eerste keeper werd...

16 mei 2018 om 14:30

Ik snap al die psv supporters niet. Als vitessesupporter kan ik zeggen dat die jongen echt hartsikke goed is. Heeft dat laatste jaar alleen maar punten gepakt en kan me geen fout herrineren. Natuurlijk ben ik wel iets beinvloed door de dramatische keeperpraktijken die ik dit jaar heb gezien

16 mei 2018 om 15:41

Psvchamps

Ik denk dat ze bij PSV wel gezien hebben inmiddels dat die Jurjus echt niet van het niveau PSV is. Dus dat die inmiddels al op de lijst 'doorselecteren' is beland.

En aangezien je ervan uit moet gaan dat Zoet wel weggaat zul je sowieso nog een doelman aan moeten trekken. En hoewel ik Unnerstall in dat geval echt zie als tweede doelman, en Room ook niet het niveau PSV heeft, moet er echt nog een basisdoelman worden aangetrokken.

Ik hoop dat PSV los van deze 2e keeper in iedergeval een goede vervanger gaat zoeken voor Zoet als die vertrekt van Jurjus was dit seizoen echt enorm slecht bij Roda.

Misschien zie ik het anders dan de bovenste reacties, maar ik vind Unnerstall anders een goede keeper. Heb hem veel punten zien redden voor VVV met een aantal hele knappe reddingen. Ik opperde zelf al voor hem als opvolger van Zoet, dus ik ben verheugd dit te lezen!

16 mei 2018 om 14:11

Van mij mag hij ook onder de lat volgend seizoen bij vertrek Zoet. Ervaring en atletische doelman.

16 mei 2018 om 14:13

Het is de vraag of hij dit ook kan bij Psv. PSV wilt hem als tweede keeper, dus waarschijnlijk heeft er een club zich gemeld voor Room (vitesse of buitenland??). Mocht je Room kunnen verkopen en Unnerstal halen als vervanger ben je er gewoon op vooruit gegaan.

16 mei 2018 om 14:16

Maar uiteindelijk is dat bij iedere speler/keeper een gok of hij het ook bij PSV gaat doen die gehaald wordt van een lager niveau lijkt mij? Hij heeft zich in ieder geval bij VVV bewezen een goede keeper te zijn als je het aan mij vraagt. Ik denk dat Room en Unnerstall het onder de lat uit moeten gaan vechten en dat Zoet gaat vertrekken.

16 mei 2018 om 15:04

Is ook gewoon een hele goede doelman. Nou volg ik Psv niet op de voet, maar was Zoet ook niet een hele matige keeper toen hij in het begin bij Psv onder de lat stond ? Ik durf zelfs te zeggen dat Psv met Unnerstall er juist op vooruit gaat.

16 mei 2018 om 16:19

Sterker nog dit is de beste keeper die rondloopt in de eredivisie.

Zoet is voor de eredivisie een prima keeper, mocht hij weg gaan moet hij ook naar Italie of Spanje gaan is geen premier league of bundesliga keeper, dat spel is veel te fysiek voor hem en hoge ballen is ook niet zijn kracht.

Zoet is wellicht niet van het niveau Cilissen of Onana maar wel van het niveau die je niet eenvoudig kunt vervangen en zeker niet met een Unnerstal, Room of al jhelemaal geen Jurjus. Denk dat PSV twee daarvan gaat verkopen (room en Jurjus) en Unnerstal als tweede keeper haalt dan willen ze dus nog een keeper halen als eerste doelman. Ik denk dat Padt samen met Zoet de beste keepers in Eredivisie zijn na Onana en kort erachter Bizot en Huth. Het zal dus wel een uit dat rijtje worden tenzij ze een ervaren doelman uit het buitenland halen (steekelenburg, Vorm of Krul) of voor een echt onverwachte keeper gaan wellicht een buitenlandse

16 mei 2018 om 14:31

Geen Krul.vond hem in de tijd bij AZ niet goed.

16 mei 2018 om 15:44

Op basis waarvan is Zoet niet op het niveau van Onana? Vond dat Onana dit seizoen een vrij matig seizoen heeft gedraaid en dat Zoet een top seizoen heeft gedraaid. Vond Zoet dit seizoen minstens gelijkwaardig aan Onana. Denk dat je potentie en het huidige niveau door elkaar haalt.

16 mei 2018 om 15:52

Sergiogreene

"op basis waarvan is Zoet niet op het niveau van Onana?"

Op basis van techniek, op basis van het atlethische vermogen van Onana, diens reflexen, pakken van hoge ballen, meevoetballen, punten pakken en gewoon het zijn van een betere doelman. Op die basis.

16 mei 2018 om 17:44

@sergiogreene: precies dat. Zoet moet top zijn om in de buurt te komen van een matige Onana. Alhoewel ik vind dat Onana geen matig seizoen heeft gedraaid. Voor het overige sluit ik mij aan bij Constant Kante. Onana is als keeper compleet.

Was bij Schalke 04 meer Lars Fehlerstall maar heeft het dit jaar bij VVV zeer goed gedaan. Maar bij VVV krijg je meer te doen dan bij Psv. kan je meer in de wedstrijd groeien.

Ik snap niet dat veel PSV supporters zo weinig vertrouwen hebben in Room. Hij heeft zich bewezen bij Vitesse en had na Onana en Zoet de beste statistieken in de eredivisie. Bij PSV nog geen kans gehad als 1ste doelman maar ik denk dat hij het daar echt wel waar kan maken.

Sowieso beter dan Jurjus. Die viel dit jaar flink tegen namelijk.

Als Vitesse zijnde moet je deze man direct proberen te halen. 2e keeper bij PSV verdient misschien beter maar kan me een interview herinneren waarin hij aan heeft gegeven dat hij in ieder geval altijd wilt spelen, vandaar ook de overstap naar VVV. Bij Vitesse kan dat wel, bij PSV wordt het lastig.

Jurjus heeft bewezen geen keeper voor PSV te zijn. Pakt te weinig punten. Desnoods stuurt Psv hem naar Vvv en kan deze keeper samen met Room uitvechten.

16 mei 2018 om 17:48

Wij willen jurius niet!!!

PSV doet er goed aan Lars Unnerstall te halen, want het is een goede keeper die ik dit seizoen meerdere punten voor VVV heb zien pakken! Kortom goede opvolger voor Zoet!

Deze keeper heeft dit seizoen uitstekend zijn werk gedaan bij Vvv. Stiekem hoopte ik, dat hij de vervanger van Pasveer bij ons zou worden.

Maar nu PSv zich gemeld heeft, zal die er wel mee vandoor gaan. Na Viergever alweer een transfervrije speler voor Psv. Het lijkt wel of PSv toch op de kleintjes moet letten en nu alleen goedkope spelers haalt zonder hoge doorverkoopwaarde...

16 mei 2018 om 17:12

Viergever en Unnerstal zijn wel ervaren spelers. Op Schwaab na staat bijna iedere ervaren speler voor een transfer.

Prima, halen en verhuren aan Vvv.

Ik zeg doen

Betere krijgen we zeker niet.

Denk eerlijk gezegd dat hij het bij PSV ook red, zeker gezien wat er verder qua keepers in de eredivisie onder de lat staat. Lang, atletisch en is aanwezig. Ook niet onbelangrijk als keeper, verdedigers kunnen op hem bouwen en spelen daardoor ook sterker.

Goede keeper, beter dan Zoet

Misschien helemaal niet meer verhuren en de strijd laten aangaan

Zoet kan beter nu een transfer maken, veel beter zal hij niet worden

Prima keeper, maar een zwaluw maakt nog geen zomer. Hidde Jurjus is daar wel het levende bewijs van. Logisch dat hij voor tweede keeper in beeld is, waarbij ik dan mag hopen dat Eloy Room niet doorschuift als opvolger van Zoet. Die wist zich toch niet bepaald te onderscheiden in het seizoensslot. Ik vond de middelmaat in de verdediging dit seizoen al meer dan ik kon verdragen, maar als PSV volgend jaar ook nog een subtopper op doel zet bezorg je je fans een hardverzakking...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV3638
2.Ajax3132
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

6 fans
Keeper, 24 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 21 november
Barcelona kan de komende twee jaar niet winkelen bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren