Lieder negeert Eredivisionisten en volgt vriendin: ‘De stap omhoog die ik wilde’

Woensdag, 16 mei 2018 om 13:00Tim Siekman

Woensdagochtend werd bekend dat Mart Lieder zijn loopbaan vervolgt in Denemarken. De aanvaller, die afgelopen seizoen dertig keer scoorde in de Jupiler League namens FC Eindhoven, tekent voor twee jaar bij SönderjyskE, waar ook Kees Luijckx actief is. "Dit is de stap omhoog die ik wilde en een mooi avontuur", laat de spits in een reactie weten aan Voetbal International.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Een goede stap van Mart Lieder?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

15 reacties (laatste reactie door conti)

Zo... Ja met zo'n prettig ogende vriendin had ik ook wel wat moeite willen doen. Snap ook wel dat hij wat avontuur wil aangaan..

16 mei 2018 om 14:26

Nou ik weet niet of je Tess Wester ooit in het echt gezien hebt.....
Die zou ik voor geen goud volgen,maar als hij daar blij mee is dan is het goed.
Niet wat je zegt een knapperd

16 mei 2018 om 14:35

Tess woont helaas niet bij mij om de hoek. Maar het kan ook met smaak te maken hebben. Van een afstandje vind ik het een hele aantrekkelijke mevrouw in ieder geval.

16 mei 2018 om 15:54

Ik moet toegeven dat het niet een dame is waarvan je nekhernia krijgt als je dr ziet op straat, maar je doet nu net alsof t een gedrocht is....
Dat is ook zeer zeker niet t geval, ze ziet er erg natural uit

Een jongensdroom gaat in vervuling: Sönderjyske! Toch een stuk beter dan Pec, NAC of Herakles....

Geef dan gewoon toe dat je daar voor je meisje heengaat!

16 mei 2018 om 13:19

Ik denk dat die club in Denemarken net zo bekend is als een NAC of PEC in Denemarken is. Ook niet dus. Hij gaat op het hoogste Deense niveau voetballen, dus gewoon een stap hoger dan hij nu doet bij Eindhoven. Of zijn we de resultaten van Ajax tegen Kopenhagen al weer vergeten? En ja natuurlijk kiest hij voor de Deense competitie vanwege zijn vriendin. Anders was die er waarschijnlijk niet gaan spelen. Maar denk dat dit gewoon een leuke stap is voor een voetballer zoals Lieder is.

16 mei 2018 om 13:28

Dat zegt hij toch ook. In de tekst staat letterlijk dat hij erkent dat het feit,dat zijn vriendin naar Denemarken gaat, heeft meegespeeld in zijn beslissing. En groot gelijk heeft ie. Veel fijner om er gewoon elke dag langs te liggen dan een aantal keer per maand, zeker bij zo'n leuke vriendin.

16 mei 2018 om 13:36

@atleticofc, via de Eredivisie kom je echt sneller hogerop en verdien je echt iets meer dan bij Sã¶nderjyske. Sowieso is de ambiance in Nederland veel mooier dan in Denemarken. Hij speelt daar voor 2000-3000 man. Dan zitten er bij Ijsselmeervolgels meer. Het is gewoon een stap terug voor de topscorer van de JL die wellicht had kunnen gaan cashen. Er was volop interesse uit de Eredivisie.

@nijogeth, Hij zegt inderdaad letterlijk niet doorslaggevend. Wellicht vat ik dat te letterlijk op

Het gaat mij erom dat geen enkele Nederlandse jongen droomt om ooit in de Deense competitie te gaan spelen in een klein stadionnetje bij een laagvlieger en een club waar hij nog nooit van heeft gehoord. Hij gaat gewoon voor zijn vriendin. Dat is prima, maar zeg dan niet "niet doorslaggevend". V/d Vaart ging ook naar Midtjylland voor Estevana...

16 mei 2018 om 13:38

Hij speelt nu in de JL, daar zitten soms nog minder man, dus wat is je punt? Daarnaast is het erg fijn leven in Denemarken. Tevens betaalt een Esbjerg, een club die het niet goed doet, meer dan NAC, PEC, etc. en ik spreek uit ervaring, aangezien ik destijds een aantal spelers heb leren kennen toen ik in Denemarken was voor stage.

16 mei 2018 om 13:37

Nee Brighton of Bournemouth zijn jongensdroom clubs! Beetje makkelijk dit. Dit is toch een prima move voor Lieder. Vriendin en club dichtbij prima toch?

Ben blij voor deze jongen. Weet nog dat hij als talent voor RKC speelde toen nog eredivisie, daarna zware blessures gehad. Het gaat je goed Mart!

16 mei 2018 om 14:27

Talent bij Rkc? Was 22 toen hij voor RKC ging spelen nadat hij nog geen jaar bij Vitesse had gespeeld wat hem weg haalde op 21 jarige leeftijd bij de amateurs. Dus ik weet niet exact wat jij als talent beschouwt.

Die werkt het hele handbalteam af die Lieder.

Die werkt het hele handbalteam af die Lieder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

SønderjyskE Haderslev

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
K. KristinssonAanvaller140
R. HassanAanvaller140
A. TaiwoAanvaller111
L. ThomasKeeper160
D. ProsserAanvaller102
P. BanggaardVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina SønderjyskE Haderslev.

3 fans
Aanvaller, 31 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 22 januari
Ajax laat Nicolás Tagliafico onder geen beding op huurbasis naar Napoli vertrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren