Bas Dost loopt hoofdwond op bij aanval door Sporting-supporters

Dinsdag, 15 mei 2018 om 19:16

Bas Dost is dinsdag gewond geraakt bij een aanval van vijftig gemaskerde supporters op het trainingscomplex van Sporting Portugal, zo melden verschillende media uit het Zuid-Europese land, waaronder Record en O Jogo. Een aantal fans verschaften zich met geweld toegang tot de trainingsvelden bij Alcochete en gingen daar de confrontatie aan met spelers en staf.

Trainer Jorge Jesus zou een kopstoot hebben gekregen van een hooligan, terwijl ook William Carvalho, Rui Patrício, Marcos Acuña, Fredy Montero, Rodrigo Battaglia, Josip Misic en Dost het moesten ontgelden. Foto’s van de Nederlander met een wond aan zijn hoofd gaan inmiddels rond in de Portugese media.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

De hooligans hebben naar verluidt de kleedkamer waar de spelers zich bevonden kort en klein geslagen en vielen ook fysiotherapeuten, beveiligers en andere stafleden aan. De met riemen en strijkijzers bewapende groep indringers stak daarnaast een aantal fakkels aan, waarvan er een naar techniektrainer Mário Monteiro werd gegooid. De groep ultra’s verliet het trainingscomplex na vijftien minuten weer. De gewaarschuwde politie was toen nog niet gearriveerd om arrestaties te verrichten.

Dost en zijn ploeggenoten waren toen het incident voorviel bezig met de voorbereiding op de finale van de Taça de Portugal tegen Aves, die zondagavond op het programma staat. Os Leões sloot het reguliere seizoen afgelopen weekend door een nederlaag tegen Maritimo af als nummer drie en greep zo naast deelname aan de voorrondes van de Champions League.

Sporting heeft via een officiële verklaring gereageerd op het incident: “Sporting keurt de gebeurtenissen op het trainingscomplex vanmiddag ten zeerste af. Wij kunnen op geen elke wijze begrip opbrengen voor de daden van vandalisme en agressie richting de spelers, de coaches en het andere personeel. Dit is niet Sporting en Sporting kan niet zo zijn. Wij zullen alle maatregelen treffen om de juiste straf te bewerkstelligen voor de mensen die zo betreurenswaardig hebben gehandeld.”Gerelateerd

96 reacties (laatste reactie door ijzerchef)

Jezus wat een debielen. Oprotten uit het voetbal en snel graag.

15 mei 2018 om 19:33

Ik hoop dat alle spelers een transferverzoek indienen. Al is dat alleen maar om een statement te maken.

15 mei 2018 om 19:47

Dat is het lastige aan dit soort acties. Aan de ene kant hoop je dat ze bewust de finale verliezen en allemaal weg gaan om de club kapot te laten gaan. Aan de andere denk ik dan direct aan de andere 40.000 fans die wel normaal zijn. Dit waren er slechts 50. 50 teveel, dat wel. Hopelijk worden ze gepakt en krijgen ze zware straffen

15 mei 2018 om 19:52

Wat heeft de club er mee te maken? Het zijn die strontvliegen die er op af komen. Dost is een van hun belangrijkste spers en draait gewoon alweer een goed seizoen. Zou zijn vervanger het beter doen? Ze mogen vlij zijn dat ze qua allure een beetje mee kunnen komen met de twee echte toplloegen Benfica en Porto.

15 mei 2018 om 21:35

Als ik dost was wegwezen daar. Als die zich al niet op zn gemak voelde bij oranje. Die jongen loopt daar 1 op 1, als ze iemand moesten ontzien was het hem wel. Nu hop3n dat als ze opgepakt worden dat dat met 'gepast' geweld gedaan wordt.

15 mei 2018 om 22:29

Al had hij maar vijf doelpunten gemaakt. Ze moeten met de klauwuen van die spelers (of wie dan ook eigenlijk) afblijven.

16 mei 2018 om 01:26

Denk dat ze aansturen op ontbinding van hun contract wegens gevaarlijke werkomstandigheden. Dit kan weleens het begin van het einde zijn voor Sporting.

15 mei 2018 om 19:37

Niet alleen uit het voetbal. De maatschappij heeft hier ook helemaal niks aan. Wegbonjouren de cel in. Triest volk.

15 mei 2018 om 20:11

De cel in? Dat kost de maatschappij juist weer.

15 mei 2018 om 21:28

Ik zou transfer verzoek indienen als ik Dost was. Ben er vorig jaar geweest, geweldig genoten maar als je zoiets overkomt dan zou ik zeggen flikker maar op daar. Genoeg andere clubs waar je welkom bent.

Wat een trieste 'supporters'.

15 mei 2018 om 19:56

Eigenlijk ben ik best fel tegenstander van het gebruik van de woorden ‘fan’ en ‘supporter’ in dit soort berichten. Relschoppers of vandalen dekt meer de lading

15 mei 2018 om 20:27

Ook compleet onlogisch. Supporters heten supporters omdat ze supporten. Iemand slaan is niet supporten.

16 mei 2018 om 13:59

Sommige mensen hebben een hele ongezonde verhouding met een club, waarbij ze hun hele zelfwaarde laten afhangen van de prestaties van de club. Dus als de club verliest, dan voelen ze zich echt als losers in het leven.

Wow, heavy shit zeg. Dan vraag je jezelf af waarom zoiets nu weer plaatsvind om een spelletje. Sommige nemen het voetbal echt veel te serieus zeg..

15 mei 2018 om 20:18

Dit heeft mijns inziens niets met de mate van voetbal serieus nemen te maken.

15 mei 2018 om 20:39

Ik snap je reactie, maar dit heeft niks te maken met het feit dat het slecht weer is in Alaska..

Waarom dit nou weer?? Wat is er daar gaande. Ik dacht dat ze best redelijk gepresteert hadden dit seizoen?

15 mei 2018 om 19:26

Ookal presteert een club slecht dit valt nooit goed te praten. Die mensen hebben echt geen leven en weinig hersencellen

15 mei 2018 om 19:27

Wedstrijd voor het einde 2e plek en dus recht op voorronde CL. Laatste speeldag echter verloren tegen een laagvlieger waardoor benfica er over heen wipte en 2e eindigde ipv sporting

15 mei 2018 om 19:31

Dat moet idd de 'reden' zijn geweest. Maar nooit een ' reden ' om als een losgeslagen idioot de spelers en alles/iedereen die in de buurt is/staat te meppen. Schandalig. Zo'n mooie sport.. maar t trekt echt enorme leeghoofden.

15 mei 2018 om 19:43

Het is een groter verhaal, dit is de druppel. Dit is gewoon belachelijk wat die supporters doen maar dit is niet alleen daarom. Ze spelen dit weekend nog de bekerfinale dus dat zou het seizoen nog enigzins goed kunnen maken. Die supporters zijn gewoon achterlijk

15 mei 2018 om 19:57

Wat is dat grotere verhaal dan?

15 mei 2018 om 20:11

@Xyzz Ik las een aantal uur geleden dat de president, coach Jorge Jesus had geschorst. Uit solidariteit wilden de Sporting-spelers de bekerfinale boycotten. Een bevestigende artikel hiervan is zelfs een uur of 8 geleden nog verschenen in de media. VZ heeft er niets over geschreven in iedergeval. Maar goed, misschien komt de woede van de Ultra’s hiervandaan.

15 mei 2018 om 22:16

Mocht daar ook maar iets van kloppen dan zou ik als dost zijnde weg gaan. Wat een troep bij zon grote club.

15 mei 2018 om 21:56

Ambitie om 1e te worden. Onnodige punten verloren en veel onrustigheden rondom de club. Sporting gaat van de berg afrollen.

Wat een stel malloten. Hopelijk krijgen ze levenslang stadion verbod en een celstraf

Opsluiten dat tuig! Er zijn al zo lang spanningen, hoe zit het met de beveiliging van Sporting.. Pfff dit hoort niet in het voetbal, waar dan ook ter wereld.

15 mei 2018 om 19:39

Denk dat je een trainingscomplex niet kunt beveiligen tegen 50 doorgedraaide hooligans. Of je moet echt constant politiebewaking hebben inclusief hekken van 4 meter, prikkeldraad en camera's. Maar dat lijkt me een beetje overdreven voor een trainingsveld, ook al had het in dit geval nuttig geweest.

Dit zijn geen supporters maar zware criminelen, voor altijd verbannen zou ik zeggen.

15 mei 2018 om 19:33

De cel in met hun!

Kansloze idioten! Wat voor een supporter ben je als je je eigen spelers en je eigen complex aanvalt? Hoop nu echt op een leegloop van Sporting spelers. Zou Europa een stuk leuker maken!

Wauw, dit is wel next level zeg. Het wordt alsmaar gekker. Ben heel benieuwd wat voor sancties zullen volgen.

Velijk als selectie een statement maken en weigeren te voetballen totdat de raddraaiers zijn gepakt en gestraft.

15 mei 2018 om 19:39

Dat zou een statement zijn idd. Echter.. die groep zwakzinnige gasten kwamen gemaskerd. Da's nog een hele klus om die te ontmaskeren en te pakken

Wat een idioten zeg.. weet iemand waarom deze actie is?

15 mei 2018 om 21:56

Mislopen van de CL.

Heb je goed voor elkaar als 'supporters': je beste spelers te lijf gaan. Knettergeschift. Dat zal een leegloop worden bij Sporting.

Dit is toch niet normaal meer. Dat je eventueel spelers wilt aanspreken op hun prestaties prima maar je blijft ten alle tijden van elkaar af. Dit noemt zich fan.

fans?? dit zijn debielen.. Hopelijk gaat Dost het een keer proberen in Engeland

15 mei 2018 om 20:56

Of terug naar Duitsland.. Stuttgart of Hoffenheim ofzo

Ze zullen wel teleurgesteld zijn... man man man.. wat een idioten. Dan valt de bus opwachten, een duw geven aan een speler of rookbommen gooien nog mee. Zijn gewoon criminelen..

Lange gozer wil ie Dost een kopstoot geven. Maar dit slaat natuurlijk helemaal nergens op als "supporter" zijnde

Gewoon aangifte doen en opsluiten die idioten.

Wat een ongelofelijk triest en belachelijk nieuws, ik heb geen flauw benul wat de reden achter deze laffe daad is, maar ik weet wel dat geen enkele reden dit gedrag goed praat.

Totaal gebrek aan respect van een stel zogenaamde fans die niks te zoeken hebben in een normale samenleving. Hoop dat deze minkukels geïdentificeerd worden, zodat ze levenslang geschorst kunnen worden en daarnaast strafrechtelijk vervolgt.

Waarom deden ze dat??? Ongelofelijk dit

15 mei 2018 om 19:42

Wachten al 17 jaar op een kampioenschap en konden 2e worden maar verliezen van een laagvliger dus 3e geworden. Maar ze zijn zo simpel

Dit is een schande, vooral een speler als Dost verdient dit niet. Los daarvan snap ik ergens wel waarom dit is gebeurd. Wat er dot seizoen bij Sporting is gebeurd is een grote schande. Waar in de wereld hebben de spelers en coach de macht? Ze weigeren te spelen bij ontslag van de coach en kunnen er ook niet tegen als ze TERECHTE kritiek van de president krijgen. Dit is het grootste dieptepunt van het seizoen, werkelijk een schande maar toch hebben die spelers (Rui Patricio, William etc) dit ook deels aan hun zelf te danken want hun zijn tegen de club ingegaan en zijn niet loyaal aan de club maar alleen aan de trainer en zichzelf. Ze bedanken het publiek niet wat een vlucht heeft genomen naar eiland om hun te supporten en ook achter hun stonden de hele wedstrijd. Spelers faken blessures zodat ze fris op het WK kunnen zijn. Er spelen nog meer factoren zoals de trainer die jeugdspelers weg stuurt naar bijv Braga waar ze opbloeien en bijna Sporting nog 4de laten worden. Ik keur dit zeker niet goed want dit is gewoon vreselijk. Hopelijk hebben jullie nu een toelichting van de totale situatie

15 mei 2018 om 19:32

Deze hele reactie is een schande. Het is volgens mij normaal om je trainer te steunen en dat staat verder los van deze aanslag.

15 mei 2018 om 19:41

Hij keurt dit toch af zoals je kan lezen meerdere keren? Hij benoemt alleen een deel van de situatie die nog veel erger is dan dit.

15 mei 2018 om 21:15

Hij zegt helemaal niet dat hij het afkeurt. Hij keurt het alleen niet goed, dat is wat anders. Veel kwalijker nog, is dat hij zegt dat hij kan begrijpen waarom dit is gebeurd. Niets, maar dan ook niets, kan binnen de voetballerij een reden zijn om met zn allen gemaskerd en bewapend spelers en ander personeel aan te vallen.

15 mei 2018 om 21:44

Exact, met het 'snappen' gaat hij al de mist in. Dit alles slaat nergens op. Je hoort van mensen af te blijven.

15 mei 2018 om 19:38

Dus de ene speler heeft meer recht op een kopstoot of een klap dan een andere speler? Als je niet loyaal bent aan een club verdien je een paar tikken? Wat een supporter zal jij zijn zeg.

15 mei 2018 om 19:42

Deze reactie slaat natuurlijk nergens op. Dat je het snapt dat de spelers aangevallen worden met het gevolg dat ze gewond raken. Dan ben je niet helemaal goed in je hoofd.

15 mei 2018 om 19:43

Je groene, althans, grijs balkje staat synoniem met wat je zegt. Leeg. Snap je frustratie wel. Maar kom op.. Dit is de andere koek. 'Jouw' spelers worden gewoon bestormd en geslagen. Dat is wat telt. Hoe t seizoen verlopen is telt nu even niet.

15 mei 2018 om 19:48

Je hele reactie is echt belachelijk. Die achterlijke president moeten ze eruit gooien. Dit krijg je er dus van als een bestuurder met achterlijke teksten en populisme stemming gaat maken. Dan gaan die idioten met een halve hercencel dit soort dingen doen. Jullie mogen blij zijn met een trainer en spelers zoals deze. Hij is gehaald om ze kampioen te maken en iedereen wist vantevorwn dat hij niks met jeugdspelers heeft, dus niet zeiken. Weer een beslissing van die president. Sorry maar als mijn “supporters” iets dergelijks doen zou ik dat ten zeerste veroordelen op welk forum dan ook.

15 mei 2018 om 19:52

Jouw supporters zijn moordenaars. Waar praat je over? Wat is er bij de laatste derby gebeurd? Als het zo bij Benfica zou gaan zoals bij Sporting dan hadden die Benfica supporters nog veel gekkere dingen gedaan. No Nem Boys of Juve Leo, bij allebei zitten zulke idioten die dit zouden doen. Dit is gewoon een schande wat die idioten doen maar de president nu de schuld geven is heel laag want dit is die schuld van die idioten. Ga niet hypocriet doen. Dit is het einde van Sporting, spelers krijgen contractontbinding en Sporting gaat failliet. Dit is wat jullie willen toch nou nu gebeurd het

15 mei 2018 om 21:03

Sorry man maar dit is precies wat ik bedoel. Mij supporters???? Ik distantieer mezelf van eke groep die geweld gebruikt waaronder het aanrijden van die Italiaanse jongen bij een matpartij in Lissabon. Belachelijk. Ik kom uit de wijk alvalade familie woont al generaties om de hoek av de igreja. Ik ben supporter van Benfica maar heb altijd een simpatie gehad voor Sporting. Mooie club en prachtige rivaal. Ik wil biet dat Sporting failliet gaat maar als je ontkent dat dit door je president komt dan ben je niet eerlijk. Ik wil een sterk en groot Sporting en dan wil ik eerlijk van ze winnen dat is niet hypocriet dat is de waarheid.

15 mei 2018 om 21:19

Ik distantieer mij ook van deze idioten maar je weet dondersgoed dat dit ook bij Benfica zou gebeuren als het er zo aan toe ging als bij Sporting. Ik wil ook een mooie competitie in Portugal die EERLIJK is. Dit is deels ook de schuld van de corruptie in dat land, wie daar aan schuldig is mag je zelf invullen maar we weten dondersgoed dat er van alles mis is in het Portugese voetbal.

16 mei 2018 om 07:35

Dit is dus wat ze je willen doen geloven. Ook die zogenaamde e-mails van Benfica en het paaien van scheidsrechters etc blijkt weer een storm in een glas water. Nu weer dat handbal verhaal. Het is allemaal gebakken lucht. Het probleem zit hem bij bestuurders van alle grote clubs daar. Die proberen hun eigen falende beleid te verdoezelen door onzin uit te kramen, anderen zwart te maken en te liegen en bedriegen. Niemand neemt neemt zijn verantwoordelijkheid dat is het probleem. Nee we gaan op het niveau van die zogenaamde supporters aan de gang. Sorry maar ik heb een veel scherper Beeld van wat zich feitelijk daar afspeelt zo lijkt me.

15 mei 2018 om 19:50

Sorry maar er is maar 1 reden voor deze achterlijke actie en dat is de president. Die president moeten ze eruit gooien. Dit krijg je er dus van als een bestuurder met achterlijke teksten en populisme stemming gaat maken. Dan gaan die idioten met een halve hercencel dit soort dingen doen. Sporting supporters mogen blij zijn met een trainer en spelers zoals deze. Hij is gehaald om ze kampioen te maken en iedereen wist vantevorwn dat hij niks met jeugdspelers heeft, dus niet zeiken. Weer een beslissing van die president.Sorry maar als mijn “supporters” iets dergelijks doen zou ik dat ten zeerste veroordelen op welk forum dan ook.

Zo als ik Dost was zou ik mooi een transfer naar Benfica of Porto aanvragen.

Supporters? Dit zijn géén supporters. Dit is gewoon tuig dat de cel in moet. Idioten

Dit soort zielige hoopjes mensen verbergen zich onder het woord "supporter", puur en alleen om chaos te schoppen. Dit soort zielige figuren moeten keihard aangepakt worden door zowel club als justitie.

Wat is er trouwens met de persoon gebeurd die Ziyech belaagde? Ik heb het gemist. Ik hoop toch wel dat er een voorbeeld wordt gesteld. Je blijft van spelers, staf en scheidsrechters en grensrechters af. Zelfs de vierde man! En wat is er gebeurd met de personen die vorige week in Ijmuiden een supporter verwondde?

Stadionverbod? Gewoon veel harder aanpakken. Het past niet om nu te zeggen "de kop indrukken" maar dat moet toch echt gebeuren.

Daar is maar 1 maatregel mogelijk, alle contractspelers moeten aangeven te willen vertrekken en dit ook daadwerkelijk doen. Opdoeken die club.

Dost zou vanwege zijn 61 goals in 61 competitiewedstrijden aanbeden moeten worden door elke persoon die een associatie met Sporting heeft. Hij moet dit niet pikken en een statement maken door de club de rug toe te keren (een transfer maken).

Zullen we supporters maar meer invloed geven? Ik ben daar geen voorstander van, omdat dit soort dingen dan gebeuren. Wat een idioten zijn dat. Hebben ze geen leven ofzo?

Praat dit niet goed, het is een absolute schande! Echter, clubs en bonden mogen ook kritisch naar zichzelf kijken. Het is een schande dat Suarez nog speelt na diverse bijtincidenten. Ook fysiek geweld, toch??? De Fifa en Uefa hebben mooie praatjes over “sportiviteit” en “geen rascisme”, terwijl hun eigen corrupte organisaties tot op het bot verrot zijn. Dit “accepteren” we kennelijk met z’n allen of erger nog, we praten het goed (suarez). Hypocriet en selectieve verontwaardiging noem ik dat.

15 mei 2018 om 20:57

Dit heeft er toch niks mee te maken? Tuurlijk is het niet goed wat Suárez heeft gedaan, en daar is hij ook ruimschoots voor gestraft. Elke week vallen er 'gewonden' door te hard spel. Maar wel tijdens de wedstrijd, door voetballers die bezig zijn hun geld te verdienen. Dan gebeuren er nou eenmaal zaken die niet door de beugel kunnen. Wat er nu gaande is bij Sporting kan niet worden afgedaan met 'niet door de beugel', maar is simpelweg criminaliteit.

15 mei 2018 om 21:04

Goed punt wat je aanstipt. Hoewel de redenatie niet helemaal juist is. Het is niet hypocriet dat men over dit gedrag verontwaardigd is, maar hypocriet dat over inderdaad zaken als racisme, onsportiviteit en gevallen als Suarez' bijtincidenten de verontwaardiging alleen geldt als het in het eigen voordeel is. In de gevallen zoals die van Suarez zou de Uefa Cup best een risico mogen bieden aan een club die zulk wangedrag van een speler openlijk verdedigt als zo'n actie de sport in diskrediet brengt. Persoonlijk schaamde ik me dood dat PSV met hand en tand een speler verdedigt die een elleboog uitdeelt...

Niettemin is de geweldsgolf uit het artikel even veroordelingswaardig, waarbij mag worden opgemerkt dat dit behalve wangedrag zelfs crimineelgedrag is. Gemaskerd met voorbedachte rade een strijkijzer meenemen naar een trainingsveld om huis te houden in het complex en spelers te lijf te gaan heeft niets meer met supporterschap te maken. Om die reden zou ik als speler zelfs op contractbreuk aansturen. Voor een club met zulke maffiose 'supporters' aan boord zou ik geen goals meer willen maken. Alsof bovendien zo'n nutcase van een voorzitter al niet genoeg is om te verdragen...

Dit komt uit de koker van de voorzitter volgens veel supporters op social media.

15 mei 2018 om 20:59

Tja die man is volgens het laatste nieuws niet helemaal snugger. Wie schorst er nou zijn gehele selectie. Maar zou iemand zo ver kunnen gaan om zijn eigen spelers in elkaar te laten slaan? Het is wel zijn eigen geld wat daar op het veld wandelt. Kan het me moeilijk voorstellen.

Dit zijn geen fans, noch hooligans, dit zijn in mijn ogen terroristen. Oppakken en achter de tralies gooien deze lui. De maatschijppij heeft helemaal niets aan zulke idioten.

15 mei 2018 om 21:06

Eens. Als dit uit naam van Allah of een of ander kalifaat was gebeurd, was het 8 Uur Nieuws in heel Europa geweest.

Ja het duwtje van Hakim valt daarbij wel in het niet

Al moet de grens tussen supporters en spelers wel duidelijk blijven: van een speler blijf je af

Volgende fase is dat de supporters bij je huis voor de deur gaan staan wachten.. Wat al eens is gebeurd, ook in Nederland.. Dan krijg je Braziliaanse toestanden, ontvoeringen, daar moet je toch niet aan denken

Op zich valt de wond wel mee denk ik, Dost heeft wel meer een kopduel head to head uitgevochten, dus qua verwondingen denk ik dat je daar ziet zo moeilijk over hoeft te doen

Het is meer de gedachte: als je niet presteert naar de mening van een paar debielen dan zoeken ze je op.. En je gezin? Ik zou me daar heel erg niet prettig bij voelen als voetballer

Absoluut dieptepunt dit

Supporters steunen hun spelers.
Als speler zou ik er stevig over nadenken om nog uit te komen voor zo'n groep ondankbare honden.

Man man man, dit zijn de momenten waarop ik als supporter me kapot zou schamen voor mijn club. Rotte appels, hebben elke club. Maar dit zijn regelrecht hooligans. Mensen die naast terroristen en drugsdealers deze maatschappij naar de kloten helpen. Ik heb geen sympatie voor Sporting, maar heb er ook niets tegen. Verder kijk ik nu niet anders naar de club als voorheen. Maar als ik fan zou zijn zou ik dit 100% afkeuren. Off: Zelf heb ik dit in veel mindere mate meegemaakt als PSV-fan tijdens PSV-Kaiserslautern. Supporters het veld op. Dit was ondanks het moedige optreden van Erik Gerets voor mij een reden om naar huis te gaan.

Waarom staat er in de kop van het artikel 'supporters'? Dit zijn helemaal geen supporters toch?

Wat is dat toch met die zogenaamde supporters van tegenwoordig? Je eigen spelers uitfluiten, bedreigen en aanvallen?!?! Waar zijn de normen en waarden gebleven?

Wat. Een. Idioten!! Dit is geen crisis bij Sporting. Dit is een maatschappelijke crisis. Regelrechte criminelen. Sterker nog, ze moeten worden veroordeeld als terroristen.

Kon niemand de politie bellen dan. Lijkt mij toch dat die snel ter plaatse kunnen zijn.

Zwarte bladzijde in de historie van mijn club, schande dit...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sporting Portugal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.FC Porto8864
2.Benfica8158
5.Rio Ave51-2
Voor de complete stand: Liga NOS
SpelersPositieW
Bryan RuizAanvaller348
Joao MarioMiddenvelder336
Islam SlimaniAanvaller3327
William CarvalhoMiddenvelder272
Voor de complete selectie: Clubpagina Sporting Portugal.

70 fans
Aanvaller, 29 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Sporting Portugal 1 2 0 0
2017/2018 Sporting Portugal 30 27 2 0
2016/2017 Sporting Portugal 31 34 4 0
2016/2017 VfL Wolfsburg 1 0 0 0
2015/2016 VfL Wolfsburg 22 8 0 0
Laatste voetbalnieuws

Feyenoord moet hopen op Toornstra en Berghuis in zoektocht naar ommekeer

Na de valse start in de Eredivisie met een nederlaag tegen De Graafschap (2-0) gaat Feyenoord zondagmiddag tegen stadgenoot Excelsior op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen. De Kralingers...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 18 augustus
Na het ontslag van Gus Poyet heeft Girondins de Bordeaux met Thierry Henry gesproken over zijn opvolging. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren