Experts, fans en captains kennen Salah 34e prijs van het seizoen toe

Zondag, 13 mei 2018 om 11:45

Mohamed Salah is zondag verkozen tot Premier League Player of the Season. De aanvaller van Liverpool werd door supporters, aanvoerders in de Premier League en een panel van voetbalexperts verkozen tot de beste voetballer van de Engelse competitie. Het is voor Salah alweer de 34e individuele prijs sinds hij in dienst van de Merseyside-club is.

"Ik ben er heel blij mee. Het is een eer om deze award te winnen", laat Salah, dit seizoen goed voor 43 goals, weten via de officiële kanalen van Liverpool. "Het is altijd mijn doel geweest om mijn ware aard te laten zien bij mijn terugkomst in de Premier League, iets dat de mensen de vorige keer niet zagen toen ik hier was in dienst van Chelsea."

Wéér een individuele prijs voor Mohamed Salah. De Egyptenaar is uitgeroepen tot Premier League Player of the Season! #liverpool #lfc #liverpoolfc #mohamedsalah #salah #premierleague

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Salah won recent al de PFA Player of the Year-verkiezing én de FWA Footballer of the Year- verkiezing, werd logischerwijs bij Liverpool tot Speler van het Jaar benoemd en hij mag zich ook Afrikaans voetballer van het Jaar noemen. Relatief minder belangrijke prijzen als Premier League Player of the Month (3x), PFA Player of the Month (4x), Liverpool's Player of the Month (7x), Liverpool's Players' Player of the Season, BBC African Footballer of the Year, Arab Footballer of the Year, Liverpool's Goal of the Month (6x), Champions League Goal of the Week (2x), Champions League Player of the Week (3x) gingen ook naar Salah toe.

Ook in teamverband viel Salah als individu in de prijzen. Hij maakte onderdeel uit van het PFA Team of the Year en het CAF Team of the Year. Salah maakte vorig jaar voor circa 42 miljoen euro de overstap van AS Roma naar Liverpool. Mede dankzij zijn inbreng staat de ploeg van manager Jürgen Klopp op 26 mei in Kiev in de Champions League-finale tegen Real Madrid.Gerelateerd

37 reacties (laatste reactie door geert vs)

Gerucht gaat dat Salah nu meer waard is dan Apple.

13 mei 2018 om 12:09

Apple is ook een waardeloos bedrijf wat het leven van zn klanten bewust lastiger maakt dus dat is wel terecht.

13 mei 2018 om 12:26

Maar die mensen kiezen er bewust voor om Apple producten/diensten te gebruiken.

13 mei 2018 om 12:09

laat Salah nu eerst maar eens, net zoals Apple, jaar in jaar uit succesvol te zijn

13 mei 2018 om 13:03

Die Iphone X viel anders tegen, ook de SE en de 8 zijn minder dus zoveel beter vind ik Apple niet.

13 mei 2018 om 13:16

De Iphone X staat momenteel te boek als de best verkocht Smartphone van 2018, je moet niet alles geloven wat de haters je door de strot duwen over Apple. Ik heb toevallig deze Iphone en het is de beste ooit, veel eenvoudiger en verder in zijn ontwikkeling dan andere smartphones. Andere bouwers brengen dingen op de markt die niet honderd procent werken of af zijn, dat doet Apple niet, Apple is niet de meest innovatieve, maar wel nog steeds het bedrijf dat haar spullen het beste bouwt en verder ontwikkeld. De kwaliteit van zoã¢â‚¬â„¢n toestel is nog steeds beter dan dat van anderen. Ik heb 5 jaar met mijn Iphone 5 gedaan, buiten de batterij die zwakker was geworden door de jaren heen werkte/werkt deze kog steeds als een klok, en op nieuwe updates. Dat is het verschil boor mij tussen Apple en de rest.

Trouwens belachelijk dat een speler zoveel “prijzen” kan winnen, de ene al onnozeler dan de andere. Messi is nu sowieso kansloos voor de gouden bal denk ik, aangezien ofwel Ronaldo of Salah de CL gaat winnen, en dat gaat doorslaggevend zijn.

https://www.google.be/amp/s/www.cnet.com/google-am...

13 mei 2018 om 13:20

Als de link niet werkt kan je het googelen.

13 mei 2018 om 13:35

Haha, hoeveel krijg je betaald voor deze onzin? Er klopt namelijk niet veel van. Ik zou me wat verder verdiepen in de concurrentie als ik jou was. Er zijn namelijk momenteel betere (en goedkopere!) opties op de markt. Ik zal er verder niet op in gaan omdat dit een voetbalforum is en geen techsupport.

13 mei 2018 om 13:40

Samsung en dergelijke zijn zeker niet beter, ik doe deeltijds tech en Samsung/huawei/oneplus is/zijn innovatiever maar niet beter, ja met bv een Samsung kan je meer, maar zowel qua beveiliging, qua software, qua vlotheid tijdens het ouder worden van het toestel als qua bouwkwaliteit en naservice (trade in’s, updates en herstellingen) is Apple nog steeds beter dan de rest. Ik heb zowel Android toestellen als IOS toestellen en het ouder worden gaat een IOS toestel veel beter af, van Tablets tot smartphones. Wel houd ik van de aanpassingsmogelijkheden op een Android toestel, iets waarin Apple al jaren al dan niet bewust achterblijft.

13 mei 2018 om 13:46

Best verkocht zegt niets over kwaliteit. Beats by Dre is ook intens populair terwijl je voor dat geld veel betere headphones kan krijgen. Apple maakt je telefoon slomer als er een nieuwe versie uitkomt, ze maken icloud doelbewust lastig in het gebruik zodat je er aan vast zit, je zit vast aan opladers van gelicenseerde verkopers (om je geld afhankelijk te maken), je zit vast aan éã©n OS waar je niks aan kan wijzigen.

Je kan voor de helft van het geld een oneplus kopen met vergelijkbare hardware die je kan rooten en waar je een androidversie op kan zetten die even gebruiksvriendelijk is als een Iphone X. Je wordt gewoon genaaid waar je bij staat, en dat allemaal voor een appeltje op de achterkant. Dat heeft niets te maken met 'haters' maar met jaren ervaring waarin Apple structureel te hoge prijzen voor gemiddelde kwaliteit levert.

Ik gebruik op dit moment een Oneplus 1 van 4 jaar oud die ik kan rooten en updaten en dan is ie weer als nieuw. Mijn zusjes zijn in de tussentijd al door 3 iphones heen.

13 mei 2018 om 13:54

Ze maken hem slomer om de batterij te beschermen, ze zijn daar in de fout gegaan door dat geheim te willen houden, maar intussen kan je als Iphone gebruiker zelf je batterij en telefoon prestaties beheren. Apple doet tenminste aan consequente updates, bij een Android weet je nooit of/wanneer/hoe je een update krijgt.

Verder zijn er zat van middelen om data van je icloud naar andere toestellen over te brengen die niet IOS zijn, zelf heb ik nooit problemen gehad met Icloud, dus lastig in gebruik? Hmm.


En zoals ik al zei, ik heb 5 jaar gebruik gemaakt van een Iphone 5, en deze draaide nog soepel voor zijn leeftijd en werd nog altijd voorzien van updates. Hetzelfde geld voor de meer dan drie jaar oude Iphone 6 van mijn vrouw. Dat Apple te duur is ben ik met je eens, maar gemiddelde kwaliteit? Haha.

13 mei 2018 om 14:04

@alexdelpiero10

Keer op keer wanneer ik denk dat je posts mij niet meer kunnen irriteren, overtref je jezelf weer. Normaal je ophemeling van alles uit Italië komt, maar nu dus ook met je (betaalde?) advertentie. Misschien beter ook, dan kan ik hopelijk je posts uitschakelen met Adblock. Jongen, als je Apple beter vindt, dan is dat prima. Ieder zijn voorkeur. Maar doe gewoon ff rustig. Ik heb mijn Sony Xperia Z sinds 2013 en hik ga m ook nu pas vervangen.

ON: Weet iemand welke 34 prijzen Salah gewonnen zou hebben? Ik kan het niet vinden. vast een stuk 12 Player of the months, maar dan hou je nog tig over.

13 mei 2018 om 14:12

Zal mij een zorg wezen dat ik je irriteer, en ophemeling van alles uit Italie? Ik kijk altijd net kritisch naar Italie en het voetbal aldaar, dus waar je die onzin vandaan haalt is mij een raadsel. Verder zeg ik ook dat ik voor bepaalde zaken zoals aanpassingsmogelijkheden ook een Android heb, dus ik ben daarin zeker open minded.

On: lees de tekst zou ik zeggen. Staat er duidelijk in.

13 mei 2018 om 14:19

Hoezo, je kan het niet vinden? Het wordt gewoon opgesomd in het artikel. Maar goed, als we al prijzen als Liverpool's goal of the month meetellen... laat ons stellen dat er een stuk of 20 niet-niemenswaardige prijzen meegeteld worden.

Alex, als Messi het WK wint, is hij zeker niet kansloos voor de gouden bal. Dat is natuurlijk wel een hele grote als.

13 mei 2018 om 14:28

Bon Jovi

Juist ja het WK was ik even vergeten, stom van me, neen dan is Messi zeker niet kansloos, ben benieuwd.

34 individuele prijzen in een seizoen? Krijg je in England een prijs als je een pakje boter in de aabieding koopt?

13 mei 2018 om 12:12

In Engelang krijg je al tientallen prijzen als je een jaar lang vokgens hun verkeersregels rijdt zonder brokken te maken.

13 mei 2018 om 13:48

Is ook lastig met dat links rijden.

13 mei 2018 om 12:14

Ik schrok ook. Hoe meer prijzen hoe meer inflatie. Wel een pracht voetballer!

13 mei 2018 om 12:14

Ik schrok ook. Hoe meer prijzen hoe meer inflatie. Wel een pracht voetballer!

13 mei 2018 om 12:26

Zo ongeveer wel: The Rattle Golden Sambas Player of the Year: 2017–18

Van Salah kan ik alleen maar genieten. Wat een aantal prijzen ook, waanzinnig! Iemand enig idee wat het record aantal prijzen voor een individuele speler is in één seizoen? 😆

13 mei 2018 om 12:15

Gerucht gaat dat Zlatan het record houdt voor het aantal prijzen dat hij weigerde aan te nemen in 1 seizoen.

13 mei 2018 om 12:26

Het zal sowieso een speler uit de Engelse competitie zijn, want daar zijn ze gek op prijzen.

Fenomenaal seizoen van Salah en wint wat mij betreft de gouden bal dit seizoen! Al is het alleen maar om eens de alleen heersing van Messi en Ronaldo te doorbreken.

13 mei 2018 om 13:00

Waarom? De beste krijgt de Gouden Bal. Niet de meest sympathieke. Salah presteert dit seizoen fantastisch, maar is nog steeds niet van (wat mij betreft) het niveau Messi. Omdat die het al jarenlang laat zien zijn we er aan gewend geraakt denk ik, waardoor prestaties van anderen beter lijken.

13 mei 2018 om 13:10

Nee maar een gouden bal wordt gebasseerd op de prestaties van 1 seizoen , dus omdat Messi het al jaren achter elkaar laat zien doet niks af aan de prestatie van Salah dit seizoen

13 mei 2018 om 13:19

Al presteert Messi al 50 jaar zo, de gouden bal gaat om 1 jaar, en daarin is Salah dit seizoen minstens de evenknie van Messi.

13 mei 2018 om 14:20

Hoezo zou messi geen kanshebber zijn? Topscorer van europa, meeste assist van La Liga, meeste kansen gecreeerd. Die gast is gewoon het creatieve brein van Barcelona. Daarnaast heeft zijn team de titel en Copa gewonnen, waar hij een zeer grote aandeel aan had. Salah heeft nog niks gewonnen dit seizoen.

Salah is een terechte kanshebber en verdient de gouden bal zeker, maar messi is toch niet zo kansloos, WK komt er aan en telt volgens mij zwaarder mee.

Vind het overigens best wel jammer dat Firmino niet in de prijzen valt. Naar mijn mening de belangrijkste schakel in de voorhoede van Liverpool. Zorgt er voor dat de vleugelspelers uitstekend renderen, zet goed druk, werkt ontzettend hard en creëert ook veel kansen.

13 mei 2018 om 14:37

Tuurlijk is Messi een kanshebber. Op dit moment een niet zo grote omdat hij in de CL niet bepaald wat indrukwekkends heeft gepresteerd. Het WK is er ook nog dus je weet maar nooit !

14 mei 2018 om 23:14

De gouden bal gaat over de prestaties van een seizoen en op basis daarvan verdient Salah zeker de gouden bal. Wat hij dit seizoen presteert is ongelofelijk. (Gezien zijn voorgaande seizoenen)

Een goed seizoen, maar nog niet klaar. Echt top als hij cl beslist en de cup met grote oren pakt. Als hij op dit niveau blijft presteren, kan hij meedoen om de gouden bal.

Ik vraag me af hoe het was als Messi in de PL zou spelen, dan had hij elk seizoen 40 individuele prijzen aan de haak geslagen.

En terecht natuurlijk! Als hij met Liverpool de CL wint, dan krijgt hij hopelijk ook de gouden bal!

"Liverpool's Players' Player of the season" is een mooie voor een Engels proefwerk

Tsja als je de meeste goals ooit in een Premier League seizoen maakt kan je het wel verdiend noemen. Al vind ik dat De Bruyne een betere speler is, en dit seizoen een hoger niveau heeft laten zien. Hetzelfde geldt voor David Silva.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Liverpool

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Joël MatipVerdediger10
Trent ArnoldVerdediger10
Dejan LovrenVerdediger10
Alberto MorenoVerdediger10
Joseph GomezVerdediger10
Emre CanMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Liverpool.

267 fans
Coach, 51 jaar
SeizoenClub
2015- Liverpool
2008-2015 Borussia Dortmund
2001-2008 FSV Mainz 05
Laatste voetbalnieuws

Liverpool verlengt tot 2023 en stalt middenvelder in de Bundesliga

Marko Grujic gaat voetballen bij Hertha BSC. Liverpool maakt zondagmiddag via de officiële kanalen bekend dat de middenvelder voor een seizoen wordt verhuurd aan de Duitse club. De Engelse topclub laat...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 19 augustus
Clarence Seedorf hoopt in gesprek te gaan met André Onana. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren