Excelsior sprak met Belgische trainer: ‘We moeten iets lager inzetten’

Maandag, 7 mei 2018 om 21:44Yanick Vos

In de zoektocht naar een opvolger voor Mitchell van der Gaag is technisch directeur Ferry de Haan vooralsnog niet succesvol. Marcel Keizer en Ernest Faber stonden op de lijst om Van der Gaag op te volgen, maar volgens De Haan kunnen die namen geschrapt worden. “De shortlist die we hadden is wel erg kort geworden. Eerlijk gezegd bestaat die shortlist niet meer.”

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

9 reacties (laatste reactie door bulkzooi)

Ik wil het best proberen.

Een trainer denkt wel twee keer na voordat hij naar Excelsior gaat. De club presteert al jaren boven verwachting. Je moet het doen met een van de laagste begrotingen van de eredivisie en je moet de onmogelijke presentaties van je voorgangers overtreffen. Een bijna onmogelijke opgave.

7 mei 2018 om 22:30

Toch flikt Ferry de Haan het huzarenstukje van niet degraderen al 5 seizoenen! Er zijn meerdere trainers geweest in die periode, dus je mag "gewoon" weer verwachten dat zijn keuze qua trainer goed uit gaat pakken.

Nee, dat komt zeker goed. Voor een trainer is Excelsior ook een kans een goed geleide club weer boven verwachting te laten presteren. De Haan heeft al bewezen telkens weer een selectie neer te zetten die overpresteert.

Jammer dat Faik en Massop door die Belgen zijn opgepikt. Zulke spelers zijn juist hard nodig in de Eredivisie. Ook Karimi wordt consequent overgeslagen terwijl dat ondertussen een ervaren en stabiele back is.

8 mei 2018 om 00:46

5 seizoenen alweer? Doen ze toch beel netjes!petje af! Karimi is overigens in beeld bij vitesse. Daar loopt nu karavaev die een redelijke potentie heeft dus ik verwacht voor de back-up positie. Kan je inhoudelijk meer vertellen over karimi? On: ik volg de jupiler niet goed genoeg om de trainers te kennen maar daar lopen vast wel adequate trainers rond voor excelsior.

Jammer dat Fraser niet naar Excelsior is gegaan, hebben betere spelers en spelen leuker voetbal dan Sparta. Was hij waarschijnlijk beter tot zijn recht gekomen.

7 mei 2018 om 22:57

Fraser kon ook wel naar een , met alle respect, betere club dan Sparta. Echter heeft hij daar ook zelf gespeeld, dan ligt dat iets anders.

Kan snel gaan in de voetballerij. Eerst nog spelen bij Atletico. Dan naar China. En voor je het weet ben je trainer van Excelsior. Tjongejongejonge, wat heeft die gozer z'n carriere verpest. Jeempig

7 mei 2018 om 22:42

@alkatorian dat is hij niet. Deze Yannick zijn carriere is volgens mij helemaal niet bijzonder geweest als je kijkt naar zijn clubs.

8 mei 2018 om 00:52

Haha weet ik! Was een dolletje. Ik doelde op Ferreira-Carrasco. Omdat ze dezelfde namen dragen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Excelsior

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
E. ÓmarssonAanvaller3219
J. ZwartsAanvaller2910
T. VerhaarAanvaller130
A. DamenKeeper300
D. SeysAanvaller90
D. van DelftAanvaller60
A. AberkaneVerdediger141
Voor de complete selectie: Clubpagina Excelsior.

0 fans
Coach, 40 jaar

In de wandelgangen

Maandag 12 april
Georginio Wijnaldum is recentelijk aangeboden bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren