Ramos: ‘Messi zette de scheidsrechter onder druk in de spelerstunnel’

Maandag, 7 mei 2018 om

Een kiezelharde Clásico eindigde zondagavond in een 2-2 gelijkspel. Barcelona kwam vlak voor rust met tien man te staan omdat Sergi Roberto een rode kaart ontving, nadat hij Marcelo een tik gaf. Scheidsrechter Alejandro Hernández had de handen vol in het Camp Nou en Sergio Ramos claimt dat Lionel Messi de leidsman in de spelerstunnel onder druk zette.

“Ik weet niet of de camera’s het opgepikt hebben en of het de beslissingen van de scheidsrechter heeft beïnvloed in de tweede helft. Maar Messi zette hem onder druk in de spelerstunnel. Dat is voetbal en alles wat op het veld gebeurt, moet daar blijven”, zegt de verdediger van Real Madrid in gesprek met verschillende Spaanse media. “Het was een goede wedstrijd en we hebben laten zien dat we de kampioen wilden verslaan.”

“We hadden graag de ongeslagen reeks van Barcelona gestopt, maar we hebben ons goed voorbereid op de Champions League-finale”, vervolgt Ramos. Real trapte de bal niet uit toen Luis Suárez geblesseerd op de grond lag. “Wanneer iemand op de grond ligt en je denkt dat het serieus is, trap je uit respect de bal uit. Maar je weet hoe Suárez is, hij probeerde tijd te rekken. Met alle respect voor Barcelona, maar ik raakte hem niet aan.”

“We willen benadrukken dat het niet de schuld van de scheidsrechter is dat we gelijk hebben gespeeld”, voegt Casemiro toe in gesprek met Movistar+ Partidazo. “We moeten niet over hem praten, want hij wil altijd zijn best doen. We moeten het eerder over de wedstrijd hebben, waar twee teams voor de winst hebben gestreden. Wij hebben laten zien dat we het beste team in LaLiga zien, ondanks dat Barcelona kampioen is. Wanneer je het shirt van Real Madrid draagt, vraagt dat altijd het maximale van je.”


Poll

Vind jij dat Alejandro Hernández goed heeft gefloten?


Gerelateerd

89 reacties (laatste reactie door marcoasensio)

Dat punt over Suarez was te verwachten. Het verhaal van "the boy who cried wolf". En verder denk ik dat Real vaak genoeg hetzelfde gedaan heeft.

Eigenlijk wel bizar dat zelfs Messi zich tot dit niveau verlaagt. Ronaldo was gisteren duidelijk de grotere persoon van de twee.

7 mei 2018 om 08:47

Ach, is het waar of niet. Dat weten we niet. Deze Clasico's blijven modder gooien, heerlijk temperamentvolle duels. Gisteren weer genoten!

7 mei 2018 om 08:49

Ik verbaas me nog steeds dat men Messi als ideale schoonzoon blijft zien en Ronaldo als kwal. Afgelopen jaar tegen Sevilla verloor die door zichzelf zijn schoen. Gaat die midden op het veld zitten en vervolgens zijn schoen heel kinderachterig richting de dugout schieten, totdat de verzorgers van Barca zijn schoen uit het veld haalde.

7 mei 2018 om 10:06

Ronaldo maakt doms nog wel schwalbes, Messi doet dat zelden. De laatste jaren valt me wel op dat Messi meer om kaarten begint te vragen, maar persoonlijk vind ik dat niet gek als je elke wedstrijd minimaal 5x wordt onderuit getrapt en naar de grond wordt getrokken.

7 mei 2018 om 12:13

Ik weet niet wat voor onzin jij allemaal uitkraamt (en wat de 69 anderen die je reactie een duimpje geven hebben gezien), maar volgens mij werd Messi zijn schoen toch echt kapot getrapt door Nzonzi, die er ook nog eens geel voor kreeg.

Messi probeerde zijn veters te strikken, maar blijkbaar mocht hij dat niet doen op het veld (raar, want dat mag wel gewoon). Messi gooide de bal naar Busquets zodat hij de vrije trap kon nemen en nog steeds wilde de scheids niet verder spelen (waarom weet ik niet). Uiteindelijk loopt Messi weg van waar de bal is om verderop zijn veters te strikken, krijgt hij een gele kaart en verteld de scheids hem om het veld te verlaten (Je mag sowieso je veters strikken op het veld en officieel mocht Messi gewoon op het veld blijven aangezien Nzonzi geel kreeg voor zijn overtreding en het daardoor geoorloofd is om om het veld behandeld te worden volgens de regelementen die in 2016 zijn ingevoerd).

En dan het grappige; na dit alles en na dat Messi van het veld is, laat de scheidsrechter Sevilla een wissel maken. Hij kon ook gewoon de wissel toelaten en Messi op dat zelfde moment zijn veters laten strikken terwijl de wissel aan de gang was.

Dus de scheidsrechter zat hier hoe dan ook fout en rekte zelf tijd door eerst de hele tijd achter Messi aan te gaan waar dat helemaal niet hoefde (Barca kon ook gewoon verderspelen en de vrije trap nemen zonder Messi) en uiteindelijk een wissel toe te laten na dat hij Messi het veld af stuurde, iets dat hij ook niet mocht doen aangezien Messi het recht had om op het veld behandeld te worden na het geven van geel aan Nzonzi voor zijn overtreding op Messi.

Messi werd dus bestraft vanwege het feit dat zijn schoen kapot werd getrapt door Nzonzi (die geel kreeg) en het feit dat hij die schoen weer aan probeerde te doen.

De reden waarom ze dat ingevoerd hebben is om er voor te zorgen dat overtredingen die een kaart waardig zijn geen voordeel leveren. Want als ik iemand trap en geel krijg, verdient de tegenstander niet gestraft te worden door de speler tijdelijk van het veld te halen die door mijn toedoen iets mankeert.

Maarja, het is leuker om onzin te verkondigen op het internet.

7 mei 2018 om 12:25

Ronaldo is ook zeker geen lievertje, maar Messi weet ook wel hoe die een been op moet zoeken hoor. Probleem bij Ronaldo is dat hij na een duwtje eigenlijk niet hoort te vallen met dat lichaam en Messi daar wel gebruik van kan maken. Ik vind dat schwalbes veel harder aan moeten worden gepakt. Dat is gewoon antivoetbal en je tegenstander kaarten of vrijetrappen tegen aan naaien. Harder aanpakken dit soort streken. Net zoals di maria tegen arsenal 2 jaar geleden.

7 mei 2018 om 12:50

Gast, ik was verdorie bij die wedstrijd in Sevilla. Is lang geleden dat ik iemand zo geïrriteerd op het veld heb zien lopen. Ik snap dat je op je pikkie getrapt bent aangezien je een diehard Barca Fan bent, maar beetje objectiviteit zou je sieren! Al zou de scheids hem direct rood hebben gegeven sloeg zijn gedrag toen totaal nergens op.

7 mei 2018 om 08:49

Ach ja....Messi zet wel meer mensen onder druk.

7 mei 2018 om 08:53

Onder andere de verdediging van Real 😜

7 mei 2018 om 09:59

Hahaha exactly my point. Ramos wat een geweldige verdediger. Een monster in t uitschakelen van statische sterke spitsen. Maar zodra hij R10, Messi of Neymar moet dekken, haat die zijn leven. Dat zijn de 3 spelers die hem altijd hebben vernedert tot op t bot.

7 mei 2018 om 11:34

vergeet Robben niet. die speelde Ramos helemaal zoek op het WK

7 mei 2018 om 09:22

Ronaldo de man die steeds naar de grond gong zonder contact. En die zich liet wisselen om niks? Ronaldo liet zien dat hij eeb slechte verliezer is

7 mei 2018 om 09:33

Om niks? Zou dan even zijn goal terug kijken en zijn rechter enkel.. praat niet over zomaar dingen als je er niets van weet..

7 mei 2018 om 09:34

Met oog op het feit dat Ronaldo nog een champions League finale moet spelen en nog een WK voor de boeg heeft, lijkt het me verstandig om hem in de rust eruit te halen. Zon enkel wordt in de rust meestal stijf en om dan nog een helft vol gas te gaan terwijl het nergens meer om gaat behalve om de eer is ook zoiets. Dus lijkt me vrij logisch dat hij gewisseld werd.

7 mei 2018 om 09:35

Wacht wat?

Ronaldo liet zich wisselen om niks?

Hij had zich toch duidelijk bezeerd na dat doelpunt? Of denk je dat Ronaldo een type is dat onder druk gewisseld wilt worden? Nee die jongen presteert juist onder druk en wilt altijd grote wedstrijden bepalen.

Ronaldo liet alleen zien dat hij een volwassen kerel is, wanneer hij pijn voelt dat hij om een wissel vraagt, Ronaldo heeft de laatste La liga wedstrijden geskipt terwijl hij Messi wel kon inhalen met goals in La liga.

7 mei 2018 om 10:07

Hij kon Messi inhalen? Makkelijk hoor, een aanname doen. Had jou hoger ingeschat.

7 mei 2018 om 10:42

Ronaldo is gewisseld omdat t niet meer ging of niet verantwoord was, niet omdat t nergens om ging. Deze wedstrijd ging om alles behalve niks. Scheelde gelukkig de helft van de dreiging van Real 😜😜

Aan beide kanten zijn er grote fouten gemaakt door de scheidsrechter, gelijkspel is dan de beste oplossing.

7 mei 2018 om 08:48

Je slaat de spijker op zijn kop door het woord 'oplossing' te gebruiken. Meer dan ooit heb ik dit jaar het gevoel dat de scheidsrechters de wedstrijden naar hun hand kunnen zetten en bijna kunnen bepalen wat de uitslag is. Om deze reden geniet ik gewoon van mooi voetbal en hecht ik minder waarde aan het resultaat. Laatstgenoemde is namelijk niet altijd rechtvaardig.

7 mei 2018 om 09:40

Ben ik niet met je eens, er zijn 3 terechte doelpunten gemaakt. Dat de goal van Messi goedgekeurd werd is belachelijk. Suarez trapt het been van Varane weg. Verder had er een duidelijke penalty voor de overtreding op Marcelo gegeven moeten worden. Er zijn wel idd voor beide partijen verkeerde beslissingen gemaakt, maar hiermee vind ik dat real veel zwaarder gestraft is geworden.

7 mei 2018 om 09:53

Marcelo, Ramos en Bale (van achteren op Umtiti) hadden anders ook best rood mogen hebben.
Maar daar hoor ik je dan net weer niet over.

Nogmaals..aan beide kanten floot de scheids warrig..maar ga nu niet doen alsof Real alleen zo benadeeld werd..want Real kwam ook een paar keer goed weg.

7 mei 2018 om 10:59

Ik had het over beslissingen die direct invloed hebben op het scoreverloop. Verder geef ik je gelijk wat betreft Bale, dat was een lompe miss wel onbezonnen actie. Zelf zou ik rood daar wat te zwaar voor vinden maar goed dat been op de kuit van umtiti is er dus ik zou het kunnen begrijpen. Ramos heeft paar overtredingen gemaakt had echt op geen enkel moment rood moeten krijgen. Wat betreft Marcelo kom ik eff niet op de situatie...

7 mei 2018 om 11:30

Hoezo nou weer Marcelo en Ramos? Verzin je er nou zelf een paar situaties bij of hoe zit dat?

7 mei 2018 om 14:31

Hoezo nou weer Marcelo en Ramos even serieus heb je niks anders te verzinnen de scheids floot in het voordeel van barca klaar leer er mee om te gaan.
En ik hoor heletijd dat bale rood moet krijgen maar, dat vind ik dus niet want, je ziet echt gewoon dat bale de bal wou pakken maar dat hij de bal niet meer kon halen geel was op zijn plaats geweest en als Bale echt rood moet krijgen ja hoezo gingen dan busqeuts en zijn mede spelers niet klagen want die zijn er altijd als eerst bij ahahha

sorry mijn leestekens werken niet excuses hiervoor

7 mei 2018 om 14:42

Bale had daar al minimaal geel moeten krijgen en de tweede helft 3x al een tweede geel moeten krijgen. Wanneer je de als scenario's gaat toepassen had hij in ieder geval geen 2-2 kunnen maken. Ik vind het dus raar dat hier sommigen alleen reageren op foute beslissingen die direct op invloed van goals zijn, want alles hangt samen.

Hoe kun je nou zeggen dat je heb beste team in La Liga bent als je 16 punten achterstaat op Barca?? De arrogantie spat er weet vanaf zeg

7 mei 2018 om 08:48

En wat als Real de champions league wint? Dan zijn ze toch beter dan Barcelona ongeacht die 16 punten achterstand.

7 mei 2018 om 08:54

Volgens Zidane is La Liga winnen moeilijker, dus wat je zegt klopt niet

7 mei 2018 om 08:55

Goede graadmeter ja! een knockout toernooi vergelijken met een competitie........

7 mei 2018 om 08:55

Waarom zijn ze dan beter? Real heeft dit seizoen geen een keer gewonnen van Barca. En in de competitie, waar je tegen de zelfde tegenstanders speelt, hebben ze 5 verliespartijen meer. Real kan niet eens 10 man van Barca kapot spelen, of over 2 wedstrijden een B-team van Bayern En in de champions league hebben ze toch ook het nodige geluk gehad dit hele seizoen, dus mochten ze die winnen, vind ik ze persoonlijk nog niet het beste team

7 mei 2018 om 08:59

Real heeft 2x van Barça gewonnen in de supercup 1-3 en 2-0.

7 mei 2018 om 08:59

LeonDH. Nee dan alsnog niet, Barcelona is dit seizoen in een competitie over 38 wedstrijden overduidelijk beter geweest als real. Een Knock-out toernooi kan je totaal niet vergelijken met een competitie.

7 mei 2018 om 09:05

Liverpool heeft ook meerdere keren gehakt van man city gemaakt. Echter is city toch echt beter.

7 mei 2018 om 09:15

Sommige ploegen hebben eenmaal problemen tegen andere ploegen. Barca met Socidad, Atletico met Real, City met Liverpool en Arsenal met alle topploegen

7 mei 2018 om 09:18

Kortom jullie vinden landskampioen worden beter dan de champions league winnen? Of onderling resultaten?

7 mei 2018 om 09:27

De Champions League is de hoogst haalbare prijs in het clubvoetbal win je die dan ben je gewoon de beste.

7 mei 2018 om 10:06

@leondh
Dat is het punt niet. Gaat erom dat Real zich 'de beste van Spanje' voelt. Dat is helaas niet waar voor ze.. Psv kwam 2 jaar geleden ook een ronde verder dan Manu in de CL, is Psv dan ineens beter dan Manu? nope..

7 mei 2018 om 10:46

Een B team van Bayern? Wauw, niveau hier op voetbalzone word met de dag lager en lager. Prestaties van Real maar weer omlaag praten. De ene keer is het de scheids, de andere keer is het een B team en andere keer weer dat. Real won toch ook van Barca 2 seizoenen geleden met 10 man? Zij werden toen ook kampioen. Zullen we dan dat kampioenschap maar omlaag praten want ja Real speelde met 10 man en had gewonnen.

7 mei 2018 om 11:31

Wat alsze die verliezen ,wat hebben ze dan??????,dat kan je betere je zelf afvragen,barca heeft al twee prijzen binnen.

7 mei 2018 om 12:25

Champions League is de meest "prestigieuze" prijs, maar dat maakt je niet "de beste" als je in de competitie (waar je week in week uit 9 maanden lang moet spelen) slecht speelt.

En Real Madrid heeft dit jaar matig gepresteerd in de competitie, zo erg dat ze in December al 14 punten achter op Barca stonden en de competitie zeg maar toen al opgaven. Dat zegt toch ook wel wat.

7 mei 2018 om 13:10

Beetje makkelijk weer dit, Real kan zich als geen ander opladen voor de wedstrijden in de CL en zijn in dat toernooi ook ongekend, echter speelt Barca al jaren veel constanter in de competitie is toch veelzeggend dat Ronaldo in 9 jaar pas 2x kampioen van Spanje is geworden. De CL is een prachtig toernooi om te winnen maar daar komt toch ook veel geluk en vorm van de dag bij kijken, in de competitie moet je 38 wedstrijden constant presteren.

7 mei 2018 om 08:55

Zucht, relativeren en realistisch zijn. Want barca had precies het zelfde gezegt als ze in real's schoenen stonden. Beide clubs vinden zichzelf nou eenmaal de beste.

7 mei 2018 om 09:13

Niet kunnen winnen van Levante Real betis die ze verslaat in Bernabeu Een promovendus Girona wint van ze en speelt ze in grote delen van de wedstrijd zelfs helemaal weg. Thuis verliezen van hun grootste rivaal Barcelona met 0-3 . Niet kunnen winnen over zelfs 2 wedstrijden van leganes in Copa. Waar ze eerder zelfs moeite hadden met numancia en een club waar niemand ooit over had gehoord Fuenlabrada. Verliezen van Espanyol en met pijn en moeite een gelijkspel eruithalen thuis tegen Bilbao. Tegen Tottenham terecht niet kunnen winnen in de CL (1x verlies 1x gelijk). Een gelukje tegen Juventus met een penalty in minuut 94 en weggespeeld worden door Bayern dat zichzelf de das omdoet. En dan jezelf de beste noemen , denk dat Casemiro meer geschikt is als stand up comédienne

7 mei 2018 om 09:26

Ja wel erg wat Casemiro zegt want zelfs tegen 10 man kan Real het niet bolwerken. Ook wat Ramos zegt is merkwaardig, vind dat Real veel meer had moeten laten zien na die rode kaart, dus willen winnen?? Opvallende uitspraken dus. En geloof me ik ben echt vaak positief over Real, maar dit is natuurlijk belachelijk.

7 mei 2018 om 20:32

Omdat real de competitie niet serieus neemt heb ik het idee. En de CL wel series neemt vind ik Team wel beter. En je ziet de klasse ook van real ze zijn duidelijk de betere de laatste 3 jaar zoiezo.

Duidelijk dat de scheidsrechter er van onder de indruk was, man man man zelden in me leven zo scheidsrechter gezien die werkelijk waar alles fout deed. Na barca PSG dacht ik alles al gezien te hebben.

7 mei 2018 om 08:44

ja de scheids was drama en ja de VAR had er al lang moeten zijn, maar dit zijn wel 2 van de ergste ploegen ter wereld als het gaat om de scheids te naaien.

Aan beide kanten blijven ze maar rollen en op zoek naar vrije trappen en strafschoppen. Extreem veel klagen bij de scheids bij buitenspel of andere beslissingen.

Elkaar als spelers steeds een oor aan naaien.

Deze jongens kunnen echt niet gaan klagen over de scheidsrechter, want met hun gedrag vragen ze gewoon om een slechte scheids.

7 mei 2018 om 09:25

Begon al in de eerste helft toen hij verzuimde om marcello rood te geven voor die actie bij sergio roberto. En ramos een 2e gele kaart.

7 mei 2018 om 10:00

Het begon bij rakitic die weg kwam met een smerige schop op de enkel van marcelo in de 2e min van de pot dat was al donkergeel. Daarbij had suarez dan ook wel zijn 2e geel mogen hebben voor die duikelingen wederom, om nog maar te zwijgen over Alba die tot 2 keet toe modric bij zijn strot grijpt terwijl modric hem niet eens raakt.

Toch knap dat een team dat 15 punten achterstand heeft, het nog over de lippen kan krijgen dat zij 'het beste zijn van de competitie...'

7 mei 2018 om 09:00

Op 26 mei hopelijk zelfs de beste van Europa! 😆

7 mei 2018 om 09:31

Gun t ze, mooi feestje voor de real madrid supporters..

7 mei 2018 om 09:56

Gun het Liverpool meer..veel mooiere club en gun het die supporters ook meer.

7 mei 2018 om 10:03

Ik heb geen voorkeur.. Hoop gewoon een leuke wedstrijd te zien! maar snap je enigszins wel paddepoel, als liverpool dan toch eindelijk een keer in de finale staat..

"wij hebben laten zien dat we het beste team in Laliga zien"

daarom sta je ook 15 punten achter en kun je met een man meer nog niet eens winnen.
Lekker overtuigend. Dan mag je van Barca de komende 10 jaar ook nog de beste in la liga zijn, als zij steeds kampioen worden met een straatlengte voorsprong.

7 mei 2018 om 08:48

Maar hoe zit het met champions league?

7 mei 2018 om 08:56

@lucasweeda. Ramos zegt duidelijk la liga toch??? Wie heeft die gewonnen met een straatlengte voorsprong? CL is een hele andere competitie. Een competitie die veel meer op momenten aankomst dan consistentie, ook de nodige dosis geluk is er nodig, zie de wedstrijden tegen Bayern. In la liga was Barcelona overduidelijk de beste, dat dat nog bij sommige mensen een vraagteken is.

7 mei 2018 om 10:16

Volgens mij zei casemiro dat..

8 mei 2018 om 13:56

En wat hebben jullie vorige jaar gewonnen dan ??
Real begon gewoon matig dit seizoen kan je niet ontkennen.
Maar Real domineert afgelopen 3 jaar gewoon. Ook onderling ja, doe je research

8 mei 2018 om 15:13

wie is jullie?
Ik ben geen zogenaamde barca of real supporter vanuit Nederland.

Real domineert de CL ja, maar in de competitie 1x kampioen barca 2x in de laatste 3 jaar.

Maar hij zegt dat real de beste is in la liga met 15 punten minder en ze kunnen met n man meer nog niet winnen. Volgens mij staat de beste altijd bovenaan. Helemaal in een competitie over 38 wedstrijden.

8 mei 2018 om 20:10

Een slechte jaar in de competitie zegt niks.
Leicester city was ook kampioen zijn ze nu beter dan City, Chelsea, Liverpool ?
Nee dus.
Ik vind dat je in de CL pas word getest. Kijk PSG zo opgehemeld heel het jaar. Madrid zet ze weer op hun plek.
In de CL kom je de topteams tegen en Real staat dit jaar gewoon weer in de finale.
Vorig jaar had bijv. Real beide wedstrijden tegen Barca gewonnen.

Okeeeee..... En wel beetje typisch dat de enige echte Sergio Ramos dit verteld..

Ramos mag de scheids op zijn blote knieën bedanken dat hij weer geen rood ontving met al die overtredingen.

De irritaties waren bij de Barca spelers toch wel het grootst. Man man man wat is het niveau daar gezakt. En ook Messi verlaagt zich wederom tot dit niveau. Ronaldo was een rots in de branding.

7 mei 2018 om 09:27

Die liet zich wisselen om niks Echte rots in de branding dus.

7 mei 2018 om 09:50

Ronaldo kreeg een tik op zijn enkel en heeft nog een Champions League finale te spelen. Lijkt me logisch dat je dan geen risico neemt. Bovendien is Ronaldo een speler die alles wilt spelen van wisselen om niks is dus geen sprake.

7 mei 2018 om 10:13

Wisselen om niks? Had last van zijn enkel. Waarom zou hij zo'n nutteloze wedstrijd dan door moeten spelwn en zichzelf, de cl en het wk in gevaar brengen? Man man man wat een niveau hier.

Aldus de man die alle kamers in zijn huis kan behangen met gele en rode kaarten , en dan nog even stompzinnig zeggen dat ze het beste team in la liga zijn ja dan kom je wel intelligent over als je 15 punten achterstaat .

7 mei 2018 om 10:03

Als je wat zou werken aan je begrijpend lezen, net als andere VZ-leden hier, kon je eruit halen dat Casemiro dit zei en niet Ramos.

Zoiets zou Sergio Ramos natuurlijk nooit doen. Je kan zeggen wat je wil over Barcelona, maar Real Madrid is net zo erg. waar je bij Barcelona een Busquets, Alba en Suarez kan noemen over bloedzuigers, die heb je bij Real Madrid in de vorm van Ramos, Marcelo en Ronaldo.

Als de wind te hard waait vliegen ze naar de scheids met hun handjes wapperend vragen om een kaart.

Tijd dat daar eens een keiharde regel tegen komt.

7 mei 2018 om 09:07

Nou dan hadden gister alleen Ronaldo, Iniesta en Modric waarschijnlijk op het veld gestaan. Die waren bezig met voetballen de rest heeft een goede cursus gehad in de theaterschool.

7 mei 2018 om 10:15

Navas, Ter Stegen en Benzema hadden ook blijven staan haha

7 mei 2018 om 11:31

Rakitic?

Ramos slaat de spijker op zn kop wat betreft Suarez. Vraag me oprecht af of Suarez wel helemaal 100 is. Gaat vaak naar de grond alsof er 10 snipers tegelijk in elk lichaams deel hebben geschoten. En regelmatig rare streekjes , we weten allemaal wat ik bedoel. Overtreding (waar niet voor gefloten werd) gister vooraf aan de goal was ook opzettelijk gedaan, eerlijk gezegd vond ik dat wel een geniale overtreding hahah. En hoe weet Ramos dat Messi de scheids onder druk zette? Stond hij erbij?Waren ze misschien met zn 3en aan het kletsen? Misschien hadden ze het wel over hun schoonmoeders.. Poh die Casemiro, meest hatelijke voetballer momenteel , als er iemand door een blessure stopt met voetballen dan mag hij dat wel zijn. Snap niet hoe maar krijgt vrijwel nooit kaarten voor zijn smerige overtredingen.. En als ie een keer een kaart krijgt dan is het een gele ipv een rode kaart. Had ie de kaarten gekregen die hij verdiende dat zou hij de helft van de tijd geschorst geweest. En als er een scheet richting hem wordt gelaten dan maakt ie een driedubbele salto met een schroef erachteraan. Heeft deze wedstrijd weliswaar niks geks gedaan maar ik benoem het ff. Casemiro en Suarez staan op #1 qua smerige spelers (die de scheids vaak mee hebben). Kwaliteiten staan buiten kijf natuurlijk. Heb sinds een tijd weer ff een Classico meegepakt , en kan me meteen weer herinneren waarom ik er niet meer naar kijk. Matennaaiers, viesspel, tijdrekken, ruzies, dramatische scheidsrechters. Kunnen we trouwens concluderen dat er in Spanje met uitstek het slechtste scheidsrechtercorps is? Voor mij voorlopig geen Classicos meer denk ik.

7 mei 2018 om 10:50

Mag ik vragen waarom je uberhaupt voetbal kijkt als je niet van een beetje entertainment houd?

7 mei 2018 om 10:53

Casemiro is irritant, maar smerige overtredingen? Weet niet naar welke Casemiro jij kijkt, maar die van Real kan het niet zijn. Ik heb hem nog nooit betrapt met een horrortackle als Nigel De Jong ofzo. Hij speelt altijd wel fair, met af en toe een kleine overtreding. Meer niet hoor!

Scheidsrechter was dramatisch en heb wel meer gezien in die spelerstunnel wat niet netjes was. Pique bijvoorbeeld. Uiteindelijk kunnen we niet zeggen dat er 1 club meer bevoordeeld/benadeeld is gisteren dan een andere club. Volgens mij kun je minimaal 5 momenten noemen dat de arbitrage ernaast zat in het voordeel van Barca en 5 momenten dat de arbitrage ernaast zat in het voordeel van Real.

7 mei 2018 om 09:31

Als je met 10 komt te staan en een goal wordt onterecht afgekeurd denk ik dat je wel iets meer benadeeld bent. Maar maakt niet uit....we zijn kampioen en ongeslagen. En zelfs met 10 man hadden we meer balbezit speelde we bij vlagen beter dan Real. Sorry ...maar dit seizoen zijn we gewoon beter.

7 mei 2018 om 09:55

Jullie zijn inderdaad beter maar onterecht afgekeurd ik weet het niet. En als het al onterecht zou zijn jullie hebben ook een onterecht goedgekeurde goal dus dat houdt mekaar mooi in evenwicht. En wat wacht ik tijdens de el classico toch altijd op een extreme ruzie. Helaas er weer net niet van gekomen.

7 mei 2018 om 14:18

Iets meer benadeelt? Je kwam toch terecht met 10 te staan joh? Bale had ook rood moeten krijgen maar Suarez ook. Dat doelpunt was inderdaad onterecht afgekeurd maar 5 minuten eerder tellen ze een ongeldig doelpunt dus daar mag je echt niet over zeuren. Als je dan ook nog die penalty meetelt kun je onmogelijk zeggen dat Barca meer benadeelt is, in geen 100 jaar.

Los daarvan, jullie waren zeker beter in la liga dit seizoen. Overduidelijk

"Dat is voetbal, en alles wat op het veld gebeurt moet daar blijven." En het dan lekker de media in slingeren.

Beste van la liga is een beetje een rare woordkeuze. Ze winnen misschien de CL, maar in de competitie waren ze kudt met peren.

Tsjah, typerend voor de Spaanse clubs en competitie toch? Dramatische scheidsrechters en spelers die een enorm gevoel voor drama hebben. Schwalbes, zeiken en met zijn allen zo verontwaardigd zijn over beslissingen van de scheidsrechter. Misselijkmakend in iedere vorm, maar in Spanje spannen te wat dat betreft de kroon.

Gatverdamme, wat is die messi een vervelend verwend kereltje. Eigenlijk zou de Spaanse bond keihard moeten optreden tegen het beïnvloeden van de scheidsrechter. Het heeft blijkbaar geholpen heeft barca geholpen aan het onterechte doelpunt waarbij suarez een overtreding maakt op varane en vervolgens het moment waar marcela gewoon wordt geschopt. Ik ben sowieso geen fan van Spaanse scheidsrechters maar gisteren was echt een schande voor het voetbal. Wij mogen nog echt blij zijn met onze Nederlandse scheidsrechters. Misschien moeten ze bij de volgende classico een scheidsrechter uit een ander land in laten invliegen.

Barca overigen terrecht ongeslagen kampioen. Real oogt nog wat laks, lijkt dat ze de competitie al halverwege het seizoen hebben opgegeven. Als messi een keer langdurig geblesseerd is heeft barca een heel groot probleem ben ik bang.

7 mei 2018 om 10:33

Tja het is natuurlijk niet goed dat hij dit doet, maar wat je nu vertoont is nogal selectieve verontwaardiging. Dit is toch dagelijkse kost in Spanje? Als in La Liga iemand een schouderklopje geeft staan er 3 seconden later 11 spelers om de scheids heen om om een rode kaart te vragen.

Barcelona is beter want ze hebben meer punten dan Real

Kan iemand mij helpen?? Ramos zegt dat voetbal op het veld moet blijven, maar is de media dan op of naast het veld? #lekkerhypocriet. En dat Real de beste in de competitie is hebben we al 9 maanden kunnen zien. Maar goed dat niet iedereen objectief is lijkt me niet meer dan normaal. Suarez zei laatst ook dat Barca de beste club van de wereld is. Alhoewel ik Barca support, gaay die stelling echt niet altijd meer op. Idem voor Real. De prijzen lijken deze spreuken te rechtvaardigen, maar een heel seizoen van internationaal voetbal doet anders vermoeden. Ramos heeft wel een punt met Suarez. Ik vind dat acteergedrag van hem onacceptabel en ook de halsgreep van Alba kan echt niet door de beugel. Op dat gebied kunnen ze beter een Griezzman hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4230 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona3122
2.Sevilla2811
5.Alavés241
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
IscoMiddenvelder307
CasemiroMiddenvelder305
MarceloVerdediger282
Raphaël VaraneVerdediger270
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

794 fans
Verdediger, 32 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 11 december
Napoli heeft groen licht gegeven voor een transfer van Elseid Hysaj naar Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren