Ronaldo valt geblesseerd uit: ‘Hij voelt zich nu niet goed’

Zondag, 6 mei 2018 om

Cristiano Ronaldo viel zondag in El Clásico uit met een enkelblessure. De aanvaller moest zich in de rust laten vervangen door Marco Asensio, maar Zinédine Zidane vertrouwt erop dat de Portugees de Champions League-finale gaat halen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Cristiano Ronaldo de finale gaat halen?


Gerelateerd

43 reacties (laatste reactie door naku)

Kon gewoon een hattrick maken de eerste helft, maargoed wat een fenomeen. Hopelijk haalt ie de finale, zin in!

7 mei 2018 om 00:02

Kon gewoon een hattrick maken de eerste helft, maargoed wat een fenomeen. Hopelijk haalt ie de finale, zin in! Btw hij moet duidelijk linksbuiten staan, daar is hij echt veeeel gevaarlijker en komt ie vaker in scorings mogelijkheden.

7 mei 2018 om 00:05

hattrick 😂😂 scoort een makkelijke goal voor de rest niet gezien, man vd match is toch weer messi

7 mei 2018 om 00:07

Dat is het niet denk ik. Het is dat je dan met minstens 3 man aan staat te vallen in een 4-3-3 en de verdedigers dus op meer mensen moeten letten. Die 4-4-2 of 4-3-1-2 zijn prima, zolang er spelers vanuit het middenveld diep gaan en mee aanvallen. Dat was de voorbije wedstrijden in de cl niet het geval en dan was het makkelijk verdedigen op Ronaldo natuurlijk. Hij was de enige die in het oog gehouden moest worden.

7 mei 2018 om 00:09

Diep balletje van Modric die hij mist en 5 minuten laten weer een bal die hij onbegrijpelijk mist. Hij had een hattrick kunnen hebben inderdaad, een Ronaldo die fysiek en mentaal 100 procent is had ze er alledrie ingelegd. Helaas was dat vnv niet het geval. Wat dat met Messi te doen heeft, ik heb geen idee.

7 mei 2018 om 00:10

Ik vond die een op een wel een lastige hoor, alhoewel Ronaldo 'm altijd zou moeten maken. Afstand tussen bal en keeper was heel klein en Ter Stegen positioneerde zich ook uitstekend.

7 mei 2018 om 00:12

Oh moeilijk was hij zeker. Maar we hebben Cris al moeilijkere ballen zien maken toch?

7 mei 2018 om 00:13

Hij had zelf een groot aandeel in de aanval en kiest perfect positie, maarja dat wil jij natuurlijk niet zien. Verder Messi natuurlijk geweldige goal, ook al had ie niet mogen tellen.

7 mei 2018 om 00:16

Ja zeker, verwachtte eerlijk gezegd dat hij een stiftje ging doen .

7 mei 2018 om 01:21

Het is dat Ronaldo eruit is geschopt door Pique want anders was hij Motm, zoveel dreiging terwijl Messi best afwezig was in de 1ste helft.

7 mei 2018 om 01:35

men doet alsof ronaldo niet kan meevoetballen terwijl hij notabene de trickster was van Man U. ronaldo's techniek is fenomenaal maar men wil hem afschieten op het feit dat hij nu meer een afmaker is. beste man is al 33 en kan het lichamelijk niet meer opbrengen zoals hij 5 jaar geleden deed. is zeker getransformeerd in een afmaker, maar dat is ook omdat dat hetgene is wat real zo mistte

7 mei 2018 om 00:56

De versnelling die hij maakte bij voorzet van Benzema, voordat Benzema uberhaupt die bal kopte is grootste talent/skill van Ronaldo. Hij weet precies hoe en waar hij zichzelf moet positioneren. Ieder ander aanval was stil blijven staan en hopen dat Benzema hem zelf erin zal koppen.

Ik zei het al geef hem rust tot aan de C.L finale hier was ik bang voor en ik neem het Zidane heel erg kwalijk dat hij hem opstelt hier vreesde ik voor dom do dom van Zidane.

7 mei 2018 om 00:06

Mijn adviezen negeerde hij ook al, eigenwijze Zizou...

7 mei 2018 om 00:11

Het was 25 dagen voor de finale. Dat is 3,5 week. Dan heb je dus een Ronaldo zonder spelritme, daar schiet je toch ook niets mee op? Dit was domme pech, hij misstapte zich gewoon. Had net zo goed op Valdebebas kunnen gebeuren

7 mei 2018 om 00:27

Ach als je denkt dat Real zn sterspeler rust gaat geven in de clasico dan ben je duidelijk niet betrokken bij de belangen van 'je' club. Met alle respect.

Was.toch wel verbaasd hoeveel beleving Real inleverde met die wissel. Zonder hem leek heel die onoverwinnelijkheid die ze altijd uitstralen opeens weg. Dat is vooral wat mij eraan opviel. Dus hoop maar voor de Real supporters dat het niet ernstig is.

7 mei 2018 om 00:34

Inderdaad dit. Je mistte gewoon letterlijk Ronaldo zodra Vasquez of Marcelo de bal hadden aan de zijkanten. Normaal gesproken schrik me al rot zodra Marcelo of Vasquez/carvajal een voorzet aan 't voor bereiden zijn, maar zodra Ronaldo uitviel was die hele dreiging weg en wist Real zich geen raad meer. Met Ronaldo tweede helft durf ik bijna 100% te wedden dat we 1-3 of erger onderuit waren gegaan.

7 mei 2018 om 01:08

Precies dit is ook waarom je zo'n Ronaldo in je team wil hebben. Geldt ook voor Ramos overigens. Het zijn persoonlijkheden, motiveren het team, geven het team zelfvertrouwen enzovoorts. Die twee zorgen voor het geloof in de zege.

Hopelijk valt de blessure mee.

7 mei 2018 om 10:45

Ja inderdaad daarom is t niet verassend maar de grootte van t verschil was dat wel. Daarom heb ik ook al meerdere malen gezegd dat zonder Ronaldo Marcelo en bijv Ramos Real echt moet gaan bouwen aan iets nieuws willen ze mee doen zoals ze nu doen

Real begon de wedstrijd in Camp Nou, zoals ik had verwacht, op volle oorlogssterkte. De scheids, zoals zo vaak de laatste tijd, trok echter het laken naar zich toe. Messi mocht scoren na een fout van Suarez. Bale mocht scoren terwijl die al in de kleedkamer had moeten staan. Marcelo kreeg geen penalty maar naaide Roberto wel een rode kaart aan. Ik denk dat de voetbaltop zich eens moet gaan bezinnen. Het is nog nooit zo erg geweest als dit jaar. Ik ben zelf Belg en elke speeldag is het in Belgie prijs met de var. In de CL willen ze geen var, maar is het zo mogelijk nog erger. Gisteren in de clasico was het weer huilen met de pet op. Hoe kan zo een populaire sport zo slecht geleid worden?

Ik hoop uiteraard dat Ronaldo feit is voor de finale van de CL en het WK.

7 mei 2018 om 00:22

Marcelo naaide Roberto een rode kaart aan? Ik weet niet welke wedstrijd jij gezien hebt, maar die kneus van een Roberto deelde duidelijk een vuist uit dus gewoon terecht rood. Moest ie zijn poten maar bij zich houden. En dan kan je eventueel zeggen dat Marcelo overdreven naar de grond gaat, maar een slaande beweging is volgens het boekje gewoon rood.

7 mei 2018 om 00:36

Kaart was terecht, maar denk je nu serieus dat een speler zomaar zonder enkele reden zijn armen zo uitsteekt om een vuist uit te delen? Marcelo begon hem te provoceren en trapte hem vooraf al en dit zag de scheids niet. Hoe slecht het ook wel niet was van de scheids om het vervolgens te compenseren om een zuivere penalty van Marcelo over de hoofd te zien zag ik het persoonlijk als karma.

Helaas hoort een scheids dat dus never nooit te compenseren.

7 mei 2018 om 00:43

Trappen? Weet jij wel wat trappen betekent? Er zijn beelden vanaf alle kanten gemaakt en jij komt hier verkondigen dat Marcelo Sergi trapt? Als jij het oké vindt, kan ik je wat beelden sturen via privé, waarna je jouw mening misschien kan revalueren.

7 mei 2018 om 00:59

Dat mag je best doen, ik zag het vanuit Ziggo's herhaling dat Marcelo Roberto uitdaagde en daarna flipte Roberto helemaal, wat zoals ik al aangaf terecht rood was. Marcelo had op z'n minst geel moeten krijgen, maar dit besefte de scheids pas in rust na de herhaling terug te kijken. Dat was naar mijn mening ook de reden achter de niet gegeven penalty op Marcelo. Wat dus absurd is.

7 mei 2018 om 03:21

Steve Stifler

Met alle respect maar Marcelo is iemand bij wie het potje vaak overkookt als het even niet lekker loopt. Hij loopt ook al lang genoeg in Spanje rond om zelf theatraal naar de grond te gaan als hij iets voelt of ziet om een minuut later al lachend over het veld te slenteren. Dat hebben ze bij Barcelona en Real trouwens allemaal. Je kan moeilijk zeggen dat Roberto een harde speler is. Marcelo loopt hem sowieso te provoceren en dat zie je ook op de beelden. Dus ja ... kaartennaaier. Kan best zijn dat die kaart terecht is, maar het blijft een achterbakse actie van Marcelo.

Gelukkig maar, Madrid in een finale zonder Ronaldo kan ik me niet voorstellen. In Kiev verwacht ik de XI van vorig jaar (cardiff), wat was Bale op zijn schot na weer dramatisch. Benzema vond ik dan weer ijzersterk spelen. Voornamelijk in de eerste helft, tweede helft was het hele team inclusief hij een beetje zoek.

Cris gaat de finale echt niet missen, daar maak ik me totaal geen zorgen om.

Kon de eerste helft nog uitspelen, zag hem nog paar keer volle sprintjes trekken. Nee, komt wel goed. Laat hem maar zich vanaf morgen, lekker voorbereiden op Liverpool.

Het heeft me wel verbaast, dat Ziz op volle oorlogsterkte ging spelen. Mar goed, ook wel begrijpelijk. Je kan het niet maken tegenover de Real fans, om met een B-elftal te komen,ookal staat er niks meer op het spel. Dit was wel de kans om Barca van hun ongeslagen status af te stoten. Maar helaas, niet gelukt.

7 mei 2018 om 00:33

Onderschat de blessure niet. Ik heb de beelden zojuist terug gekeken en je ziet dat zijn enkel omklapt. Zijn spieren waren nog warm en dan doet het niet zoveel pijn. Maar misschien is zijn enkel nu dikker en doet het meer pijn. Maar laten we hopen van niet. Vandaag werd hij erg gemist in de tweede helft.

7 mei 2018 om 00:40

Precies dit. Ik kan me nog goed herinneren de finale Copa America toen destijds Sanchez een vreselijke trap kreeg van een Argentijnse verdediger en hij maakte wedstrijd gewoon af en na de wedstrijd uploadde hij een twitter foto met opgezwollen voet.

Dit soort pijn kan je in heat of de match soms nog wel afwerken en dat lukte Ronaldo omdat ze op dat moment goed in de match zaten en hij is een grote prof, dus hij wist ook zijn limit. Slim om vervolgens te wisselen en geen risico te nemen en al helemaal omdat de CL nu hoogste prioriteit heeft voor jullie.

Hopelijk is hij er gewoon bij. Is erg belangrijk en aanvallend missen we hem echt zie deze wedstrijd van vandaag.

Hopelijk is het niet zo erg en haalt Ronaldo de finale. Wat speelt Real slecht zonder Ronaldo trouwens, niemand die iets kan forceren. Ik maak me echt zorgen wanneer Ronaldo met pensioen gaat, wie staat er dan op?

7 mei 2018 om 00:53

Seizoen of 2 of 3 geleden zag je dit verschil juist heel weinig dat Real zonder Ronaldo geen matches kon winnen, terwijl je nu juist ziet hoeveel ze op hem leunen. Hij werd enorm gemist tweede helft.

7 mei 2018 om 01:02

Omdat Bale en Benzema toen allebei beter speelden, nu scoort zowat alleen Ronaldo. Perez moet in de zomer veel geld uitgeven voor nieuwe spelers. Jesus/mbappe, De Gea, een back-up RB en Coman?

7 mei 2018 om 02:24

Haha, weest gerust. Jullie hebben Perez, ik zou me daar geen zorgen om maken. Die man regelt wel dat het in orde komt. Wij als Barca fans zouden ons meer druk moeten maken denk ik. Als Messi stopt zal Barca nog wel top 3 zijn, maar geen garanties meer op zoveel prijzen. Misschien is het ook wel weer leuk om Real en Barca een beetje moeite te zien hebben om het zo goed te doen na 10 jaar lang total dominatie tegen die tijd. Ik blijf dit prachtig vinden de classico's met Ronaldo en Messi, maar op een gegeven wat anders is helemaal niet erg.

7 mei 2018 om 07:24

Als Messi uitvalt dan mis je niet alleen het scoren vermogen, maar ook de opbouw en creativiteit. Dan moet het team een half jaar wennen en aanpassen voordat ze weer lekker draaien. Ik vraag me echt af of ze wel een plan hebben voor dit scenario.

Maar goed dat Ronaldo er uit is gehaald want ze zouden de CL finale uit afgunst uit hem trappen zodat hij zijn beste speler van de wereld titel noet prolongeert en dan heeft hij er 1 meer dan Messi.

Ik hoop dat Cristiano er bij is bij de finale, zo iets gun je niemand. Ik wens hem veel sterkste en een snel herstel.

Real speelt ook nog Sevilla uit

Real fans moeten zich geen zorgen maken, Ronaldo zal er zijn, ook al zou ie maar op 70% van zn kunnen spelen dan staat ie er alsnog. Zou me daar totaal geen zorgen om maken.

7 mei 2018 om 10:28

Hoop dat hij 100% is want in 2014 en 2016 speelde hij de finales geblesseerd. Heel zonde want je zag toen dat hij niet altijd meedeed aan counters etc... Hopen dat het niks is, Ronaldo heeft natuurlijk een toplichaam maar maak me sws zorgen. We missen ook al Isco en Carvajal, die zullen vast wel fit zijn voor de finale maar ze hebben wel wat ritme nodig.

7 mei 2018 om 12:29

Ik hoop ook dat ie 100 procent is. Maar een toplichaam zegt vaak niet alles over enkels.. Zelfs de grootste atleten kunnen bij een verkeerde beweging iets scheuren. Enkels zou nou eenmaal gevoelig, net zoals een knie. Die banden train je niet, alleen de spieren eromheen. Dat is wel een bescherming, maarja. Gelukkig hebben topsporters wel de beste dokters fysio etc. dus zal wel goedkomen joh.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4230 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona3122
2.Sevilla2811
5.Alavés241
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
IscoMiddenvelder307
CasemiroMiddenvelder305
MarceloVerdediger282
Raphaël VaraneVerdediger270
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

3778 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Juventus 15 10 1 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
2015/2016 Real Madrid 36 35 3 0
2014/2015 Real Madrid 35 48 5 1
Laatste voetbalnieuws

Pochettino gaat in op Kane-geruchten: ‘Coutinho werd ook weggehaald’

Mauricio Pochettino denkt dat Barcelona, of een andere club, Harry Kane zou kunnen ‘stelen’ van Tottenham Hotspur. Kane werd de afgelopen weken regelmatig in verband gebracht met een overstap naar Barcelona,...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 11 december
Napoli heeft groen licht gegeven voor een transfer van Elseid Hysaj naar Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren