Gouden Rolex van tienduizenden euro’s gestolen van Ivoriaanse aanvaller

Woensdag, 2 mei 2018 om

Toulouse staat met 34 punten op de zeventiende plaats in de Ligue 1 en staat slechts twee punten boven de degradatiezone. Le Téfécé zit met zijn hoofd dan ook volledig bij het voorkomen van degradatie, maar toch vraagt een ander incident momenteel de volle aandacht van de beleidsbepalers in Zuid-Frankrijk.

De gouden Rolex van Max Gradel werd half april na een training uit de kleedkamer van Toulouse gestolen en de dertigjarige linksbuiten vermoedt dat daar een medespeler achter zit, schrijft La Dépêche du Midi. Het horloge van de huurling van Bournemouth is tienduizenden euro’s waard, zo valt er in de krant te lezen.

Toulouse ontkent via de officiële kanalen dat een medespeler de Rolex heeft gestolen en spreekt in een verklaring van ‘een vreemdeling’. “Deze persoon kon zijn aanwezigheid niet verklaren en verliet het stadion gehaast. Hij ontsnapte daardoor aan arrestatie. Er is een onderzoek gaande om deze persoon te identificeren”, klinkt het.Gerelateerd

Meer sportnieuws

33 reacties (laatste reactie door dante)

Heel raar dit je gaat je ploeggenoten toch niet verdenken?? Als het nou een amateurclub is kan dat maar hier hebben ze toch allemaal een aardig salaris dus waarom zouden ze dat doen?

2 mei 2018 om 23:31

Misschien had hij een al niet te goede relatie met wie hij verdenkt van het diefstal. Je weet maar nooit, mensen kunnen gekke dingen doen als ze boos zijn.

2 mei 2018 om 23:34

Het salaris zegt niks. Er zijn zat voetballers die boven hun budget leven en hierdoor in de problemen komen.

Een gouden Rolex? Natuurlijk heel vervelend, maar de werkelijke misdaad is natuurlijk het aanschaffen van zo'n stijlloos klokje als je dergelijke bedragen te besteden hebt.

2 mei 2018 om 20:19

Nooit een rolex vastgehouden neem ik aan?

2 mei 2018 om 20:31

Jij wel? Kun je omschrijven wat er op dat moment door je heen ging? Als Misschien begrijpen wij de vermissing zo ook een beetje beter.

2 mei 2018 om 20:34

Ik wel en ik moet zeggen wat een nutteloos ding! Het enige wat in het voordeel van een Rolex spreekt is dat het waardevast is (tot iedereen in ziet dat het nergens op slaat)

2 mei 2018 om 20:34

Ik heb weleens een Rolex vastgehad hoor, en meer dan eens gezien, zij het in de juwelier, niet om mijn eigen pols maar ik vind er 9 van de 10 keer niks aan. Als ik jet geld er voor had zou ik veel eerder voor een Breitling, AP of Hublot o.i.d. gaan, vind Rolex vaak oubollig ogen, maar ieder zijn smaak toch

2 mei 2018 om 20:58

Begrijp dat voor sommigen op deze aardkloot het belangrijker is dat er een duur horloge om je plots hangt dan een stijlvol horloge. Heb zelf eens een Rolex om m'n pols gehad en moet eerlijk zeggen dat de waarde ervan meer indruk op me maakte dan het horloge zelf. Denk dat van alle dure horloges een Rolex met afstand de minst stijlvolle is, laat staan een gouden Rolex. Dat is echt de overtreffende trap van stijlloos.

2 mei 2018 om 21:09

Rolex is gewoon de Mercedes van de horloges. Spreekt niet iedereen aan maar de kwaliteit is erg hoog. Maar ben het met je eens guaporta voor zo’n budget dat er voor dat budget hele stijlvolle horloges zijn bv A. Lange& sohne

2 mei 2018 om 21:13

Mensen die iets meer geld te besteden hebben, hebben er vaak ook wel meer kijk erop. Het geeft verder ook niks dat jij het niet snapt. Zo zal het vast ook met kleding gaan. Waarom een polo met een klein logo veel duurder is... Rolex kan meer dan alleen er leuk uit zien, maar dat is iets wat je moet begrijpen. Wanneer Rolex voor de meeste mensen haalbaar waren en ze waren net zo populair als nu dan hadden er veel meer mensen een Rolex.

2 mei 2018 om 21:18

Al draagt een aap een gouden ring het is en blijft een lelijk ding.

2 mei 2018 om 21:34

Dat een bepaald object populair is betekent niet per definitie dat het een stijlvol object is. Rolex is daarvan wellicht het meest treffende voorbeeld. Denk zelfs dat het tegenovergestelde dichter bij de waarheid ligt. Wanneer een object belachelijk prijzig is ontstaat er vanzelf een bepaalde populariteit.

Denk dat het voorbeeld dat je aanhaalt met polo's ook treffend kan zijn. Ken je die polo's met dat enorme Ralph Lauren-logo op de borst? Dat is ook enorm stijlloos en past precies in dezelfde lijn als het Rolex-verhaal. Blijkbaar heerst er een illusie dat een groter logo (en dus opvallender dat een object van een bepaald merk is) per definitie duurder moet/mag zijn. En dat is precies waarom ik een Rolex (of zo'n polo met een belachelijk groot logo) stijlloos vind.

2 mei 2018 om 22:20

Je praat erover alsof je weet waar je hebt over hebt maar je zou niet eens weten hoe een submariner eruit ziet zonder het te googlen. Meneer van de stijlpolitie

2 mei 2018 om 23:33

Net even gedaan. Wat een oerlelijk ding zeg.

3 mei 2018 om 03:24

@guaporta Je rant verbaasd me wel een beetje. Natuurlijk zijn er schreeuwerige rolexen, maar doorgaans staat het merk juist bekend om wat behoudender design. Veel van de grote horlogemerken maken tegenwoordig enorme horloges die ze uitdelen aan rappers ed. Waar rolex amper veranderd is door de jaren heen, en door velen wordt gezien als vrij stijlvol, of iig niet per se stijlloos. Misschien afgezien van de geelgouden horloges en divers, maar zelfs dat is een kwestie van combineren en smaak. Verder is het een kwalitatief hoogwaardig horloge.

Bovendien vind ik het matig mensen met een andere smaak dan de jouwe zo weg te zetten.

3 mei 2018 om 07:45

Denk dat het wel belangrijk is om het verschil te maken tussen Rolex als merk en zo’n ‘gouden Rolex’. Het merk is niet per definitie stijlloos, zo’n gouden klokje naar mijn mening wel. Denk dat er veel stijlvollere horloges in die prijscategorie te krijgen zijn.

3 mei 2018 om 08:54

Veel rolexen zijn witgoud en niet groot. Dat ziet er uit als een bescheiden stalen horloge. Betwijfel of deze voetballer die had, maar toch.

2 mei 2018 om 20:33

Het is zijn geld, dus laat hem er toch mee doen wat hij wil...

2 mei 2018 om 20:53

Rolex spreekt tot de verbeelding en js voor veel mensen het grootste en bekendste merk. Of het het mooiste merk js moet je je afvragen.

2 mei 2018 om 20:54

Er zijn niet veel dingen die waardevaster zijn als een Rolex

2 mei 2018 om 21:53

Herinneringen hebben veel meer waarde. Een horloge moet je vertellen hoe laat het is en wellicht is het leuk als ie aardig bij je kleding staat maar verder is het zonde geld. Een rolex heb je alleen maar om aan andere mensen te laten zien hoe rijk je bent, als je dat nodig hebt en daar je geluk uit moet halen ben je dus eigenlijk straatarm

2 mei 2018 om 22:09

Aldus iemand die niks van horlogerie begrijpt...

3 mei 2018 om 10:40

Inderdaad de stadionclub, ook de gouden Rolex horloges kunnen stijlvol zijn.

Ik meen ergens anders te hebben gelezen dat de verzekering op deze manier mogelijk wordt bedrogen. Zie je ook vaak bij Henk en Ingrids die na hun vakantie allerlei zogenaamd gestolen spullen proberen te verhalen bij de verzekering. Schandalig natuurlijk. Hoop dat de Franse politie dit tot op de bodem uitzoekt. Ik snap niet echt waarom de ene miljonair een statussymbool zou stelen van de andere miljonair. Voor het geld hoef je het niet te doen en je kunt hem niet echt dragen bij je vrienden. Dat is toch het idee van zo'n Rolex? Laten zien hoe rijk je bent?

2 mei 2018 om 21:02

Bij een Toulouse lopen echt niet allemaal miljonairs, het is namelijk geen Psg. Gemiddelde salaris is rond een half miljoen. Dus sommigen zullen wel rond de 100000/150000 zitten

3 mei 2018 om 06:11

Geld zat Voor een Rolex dus als ze hun vakantie geld krijgen 🤔

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Toulouse

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
16.AS Monaco9-4
18.Toulouse9-6
19.Dijon8-5
20.Metz8-6
Voor de complete stand: Ligue 1
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Toulouse.

2 fans
Aanvaller, 31 jaar

In de wandelgangen

Maandag 14 oktober
Mauro Icardi is nog altijd in beeld bij Juventus. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren