‘Feyenoord wil ’droomkandidaat‘ weghalen bij AZ als opvolger Wouters’

Woensdag, 25 april 2018 om 18:24

Denny Landzaat is in beeld bij Feyenoord, meldt het Algemeen Dagblad. Trainer Giovanni van Bronckhorst en technisch directeur Martin van Geel hopen dat de oud-speler, momenteel werkzaam als trainer bij Jong AZ, de opvolger wordt van Jan Wouters in De Kuip. Laatstgenoemde heeft te horen gekregen dat Feyenoord na dit seizoen niet met hem verder gaat.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denny Landzaat is een geschikte opvolger voor Jan Wouters bij Feyenoord


Gerelateerd

21 reacties (laatste reactie door az_haarlem)

Ik zou liever iemand zien zonder aantoonbare band met Gio. Gio zet de club naar zijn hand. Nou snap ik dat hij met 3 prijzen in 3 jaar zijn sporen wel verdiend heeft maar iets meer tegenwicht lijkt me wenselijk.

25 april 2018 om 18:47

Ik zie liever dat Gio de club naar zijn hand zet dan als Kerkum. Die Feyenoord al jaren in zijn greep heeft.

25 april 2018 om 18:48

Gio heeft 1 jaar met hem gespeeld bij Feyenoord. Voor de rest wellicht een poosje bij Oranje. Maar verder zie ik de band niet. Echter dacht ik dat Wouters er voor de ervaring zat. Dan is het raar hem met een beginner te vervangen.

25 april 2018 om 18:52

Of juist niet, met Van Gastel en Gio kan je ook wel stellen dat je nu wat ervaring in huis hebt. Een coach met frisse blik zou dan weer voor een frisse wind kunnen zorgen.

26 april 2018 om 00:00

Beide Moluks.

25 april 2018 om 19:39

Dat zou heel onverstandig zijn, want de kans op falen is vele malen groter als je een 'onbekende' binnenhaalt. Er zijn legio onderzoeken waaruit blijkt dat het werven uit iemands netwerk zeer succesvol is. Multinationals geven zelfs geld of een andere vorm van blijk van waardering als een medewerker iemand aandraagt uit zijn of haar netwerk.

25 april 2018 om 21:21

Dat is vooral vanwege het feit dat het gebruik van andere kanalen vele malen duurder is, dan een "refer a friend" programma.

25 april 2018 om 22:52

Zit op zich wel wat in, maar dan zou ik liever iemand zien die zich al elders bewezen heeft.

Vriendjespolitiek dit... alsjeblieft geen landzaat. Iemand met ervaring lijkt mij beter.

25 april 2018 om 19:36

Jij noemt het vriendjespolitiek. Daar hebben we ook een zakelijke term voor: netwerk. Iemand halen uit je netwerk is de normaalste zaak van de wereld. Maar dat zal je wel niet weten gezien je reactie.

25 april 2018 om 20:00

Gio en landzaat zijn vrienden van elkaar, dus vandaar mijn reactie. Feyenoord heeft daarnaast een behoorlijk groot netwerk, waarom dan Landzaat naast jonge trainers. Liever iemand met ervaring die tactisch goed is.

25 april 2018 om 20:12

Oké, maar wat is er dan op tegen dat het vrienden zijn? Je andere argument ben ik het ook niet mee eens maar daar valt nog wat voor te zeggen.

Wouters was eerste instantie aan getrokken om Gio als jonge trainer bij te staan. Nu maar liever een jongeling. Dus geen Hiddink, van Gaal en zeker geen Beenhakker :-)

Volgens mij presteert Landzaat uitstekend, maar is een keuze om samen te werken met Van Bronckhorst geen goede. Ze zijn denk ik te goed bevriend, waardoor ze elkaar niet zullen uitdagen wanneer er moeilijke keuzes moeten worden gemaakt.

25 april 2018 om 19:37

En waarom denk je dat ze goed bevriend zijn?

25 april 2018 om 21:32

Als je goede vrienden bent, betekent dat niet dat je elkaar niet kunt uitdagen. Sterker, sommige mensen voelen zich juist makkelijker om een goede vriend uit te dagen, van wie ze weten dat die het goed kan hebben van hun, dan dat ze iemand moeten uitdagen met wie ze nog niet echt een rapport hebben opgebouwd.

Haha, ze letten niet zo heel goed op. De droomkandidaat die bij AZ rondloopt is Arne Slot. Landzaat is meer vh zelfde, leuk en aardig maar JP en Gio hebben zelfde profiel. Enfin, wellicht kunnen ze vdBrom nog erbij nemen als Gio weggaat

26 april 2018 om 09:06

Helemaal met je eens dat Slot de beste kandidaat zou zijn, dat zou hij in mijn ogen ook zijn, maar dat gaat niet gebeuren. Slot gaat voor mooi voetbal en wil daarin de ruimte krijgen om dat te realiseren. Van Bronckhorst speelt alleen op resultaat, was laatst nog een discussie over met Berghuis, dat Gio de lange bal wilde spelen ipv PEC weg te combineren. Ook doet JPVG nu de veldtrainingen, dus zouden ze hem ook moeten ontslaan

Kan het me niet voorstellen dat hij naar de Kuip gaat. Hij is nu bezig met een mooi traject bij AZ, net opslag gekregen. Volgens mij is Gio net even 2 jaar te vroeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

137 fans
Coach, 43 jaar
SeizoenClub
2015- Feyenoord
2007-2010 Feyenoord
2004-2007 Barcelona
2003-2004 Barcelona
2001-2003 Arsenal
Laatste voetbalnieuws

Van Hanegem: ‘Waarom heeft Feyenoord die gozer eigenlijk gekocht?’

Sofyan Amrabat wil het liefst nog deze zomer vertrekken bij Feyenoord. De middenvelder ontbrak zondag, net als tegen De Graafschap en de return tegen AS Trencín, in de wedstrijdselectie tegen Excelsior...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 20 augustus
Lazio heeft deze week een bod van 95 miljoen euro afgeslagen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren