‘Wanneer je Zweden intypt op je navigatie, moet je Zlatan schrijven’

Dinsdag, 24 april 2018 om 20:11

Zlatan Ibrahimovic verruilde Manchester United onlangs voor Los Angeles Galaxy en heeft het naar zijn zin in de Verenigde Staten. Het contract van de Zweedse spits bij de Amerikaanse club loopt tot het einde van 2020 en hij heeft al een idee wat hij daarna wil gaan doen. Na zijn loopbaan wil Ibrahimovic aan de slag gaan als acteur.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic komende zomer actief zal zijn op het WK?


Gerelateerd

68 reacties (laatste reactie door falcao)

Een geweldige persoonlijkheid, maar zijn ego is net zo groot als heel Rusland en Afrika samen.. 😆

Hahaha wat een geweldige mafkees. Genieten.

De rollen die Vinnie Jones speelt zullen goed bij hem passen :-)

Hoop dat Zlatan aankomend WK meedoet met Zweden.

Zlatan pakte ooit uit verveling z’n fiets en won de Tour De France. Santos heeft Pele en Neymar gemaakt. Tottenham heeft Bale gemaakt. Man United Christiano Ronaldo. Barcelona Messi, maar Zlatan heeft PSG gemaakt.

24 april 2018 om 10:28

Zlatan is niet bang in het donker, het donker is bang voor Zlatan.

24 april 2018 om 10:31

PSG was al een topclub in Frankrijk. Niet overdrijven.

Ik word een beetje Zlatan-moe. Zo grappig is dit toch niet meer. Nooit geweest eigenlijk, maar zeker na de 500ste keer verveelt het toch wat.

Messi en Ronaldo zouden zich dit in mijn ogen nog kunnen permitteren omdat ze altijd top presteren maar bij Zlatan was het toch altijd net niet. Hij was op z'n best als goochelaar. In de eindfase van de Champions League voerde hij zijn grote verdwijntruc telkens tot in de perfectie uit.

24 april 2018 om 10:59

Voordat Zlatan er kwam was het een topclub in verval. Hij heeft PSG weer op de kaart gezet

24 april 2018 om 11:05

Zlatan of sjeik Al-Khelaifi en zijn centjes? Ik neig naar 2.

24 april 2018 om 11:45

Zonder sjeik geen zlatan. Geld hebben is niet alles, kijk maar naar Malaga. Je moet een goed uithangbord hebben

24 april 2018 om 15:32

Zonder Sjeik, geen Europees voetbal in Parijs...
PSG is voorheen altijd een frutselclub geweest en nadat er continue veel geld in is gepompt, eerst door Canal+ en daarna door de Salafisten.hebben ze mogelijkheden verkregen.
Hetzelfde verhaal geldt voor Chelsea, dat zonder vreemd vermogen niets voorstelde in de voetbalwereld.

24 april 2018 om 16:45

Ik vind het meestal wel grappig, maar het lijkt nu wat teveel geregisseerd. Als die grappen niet spontaan komen, dan gaat de lol er wel vanaf.

24 april 2018 om 21:39

Dat was Ronaldinho bij psg, niet zlatan

Hij wordt wel een beetje een clown zo langzamerhand. Het zal vast allemaal met een knipoog zijn, maar het wordt een beetje een saai kunstje. Je kan goed tegen een leren bal trappen ter vermaak van het volk. Een soort moderne nar. Alleen krijgt de moderne nar heel veel betaald en wordt-ie niet onthoofd als hij faalt.

Beetje realiteitszin is soms wel handig.

24 april 2018 om 10:40

Die Amerikanen zijn er dol op. Daar heb je wel meer Zlatans lopen.

24 april 2018 om 11:55

Er is er zelfs één gekozen als president.

24 april 2018 om 21:52

Ik heb bij Zlatan toch het (misschien wel naïeve) vermoeden dat hij wel enige vorm van zelfbewustzijn én zelfspot heeft. Bij Trump heb ik dat dan weer totaal niet.

24 april 2018 om 12:54

Ik vermoed dat er in LA een heel marketingteam om hem heen zit die hem heeft meegegeven vooral dit soort opmerkingen in de media te maken. Europeanen kennen hem al langer en weten hoe hij is, dus de sporadische bevestiging van die persoonlijkheid was altijd vermakelijk. In Amerika weten veel mensen nog niet hoe Zlatan is, dus die krijgen nu een spoedcursus. Hopelijk kalmeert het allemaal een beetje.

Ach.. Zal het vast goed kunnen. Speelt volgens mij al een hele lange tijd namelijk een personage denk ik.

Chuck Norris vs Zlatan the movie

Ik ga voor Chuck!!

Ik word een beetje Zlatan-moe. Vooral erger ik me aan de mensen die zijn voeten maar blijven kussen en alles wat hij zegt blindelings adoreren. Het was een uitstekende spits, maar als hij zijn voeten ook maar half zoveel had laten spreken als zijn mond was hij nog veel beter geweest.

24 april 2018 om 22:10

Nog beter geweest? Eh, die gast was jarenlang de beste pure spits ter wereld en schopte meerdere competities aan gort. Kon niet gek veel beter he. Is nu al oud ook.

24 april 2018 om 23:36

Zeker weten. Zo jammer dat hij zichzelf zo geweldig vind en het ook zo vaak moet zeggen. Die kerel heeft een probleem mocht hij straks uit de publiciteit verdwijnen

Misschien de nieuwe Bond-schurk?

Maar wie weet, haha. In Amerika zie je nu ook mensen als Dwayne Johnson (the Rock) en John Cena uit het (show)worstelen de stap maken. Zlatan is er in ieder geval gek genoeg voor en in LA zit hij in elk geval al aan het goede adres. Nog een jaartje jezelf daar vermarkten en z'n eerste rol heeft hij te pakken.

24 april 2018 om 21:54

Moet zeggen dat ik John Cena ook nog best verdienstelijk vind als acteur, Johnson wat minder. Met dat verschrikkelijk neppe showworstelen bouw je natuurlijk al wel wat acteer-ervaring op.

24 april 2018 om 22:53

Haha oh, ik vind Johnson juist wel een toffe acteur om naar te kijken. Het is geen Tom Hardy of Dicaprio (die ik beiden weergaloos vind), maar voor de films waar the Rock in speelt is hij wel erg geknipt voor en kijkt lekker weg. Haha. John Cena nog niet zoveel gezien, maar wellicht dat ik z'n nieuwe film Blockers nog wel ga kijken.

Maar inderdaad, dat showworstelen is een ideale opstap naar Hollywood.

24 april 2018 om 22:59

Johnson is geen Daniel Day Lewis maar een verdienstelijk acteur. Zijn films zijn meestal geen Oscar waardige films maar vaak vermakelijk, zoals Jumanji.

Ach, je moet toch op een bepaalde manier in de spotlights blijven komen als je voetballend gezien niet meer in de top speelt, maar nog wel aandachtsgeil bent zoals Zlatan. Amerika en Zlatan verdienen elkaar, allebei over de top, show en overdrijven, dus het is een prima match.

Haha hij doet wel erg zijn best om zichzelf op de kaart te zetten bij die Amerikanen met zijn megalomane uitspraken :D
Acteur ja, waarom niet? 1 van de meest bekende acteurs (vinnie Jones) is ook oud-voetballer geweest en zijn filmcarriere is uiteindelijk succesvoller gebleken dan zijn voetbalcarriere

24 april 2018 om 13:19

Vinnie Jones 1 van de meest bekende?
Als je mij een top 10 van bekendste acteurs en actrices laat opstellen neem ik hem niet eens in overweging.

24 april 2018 om 13:45

Ik zeg 1 van de meest bekende, niet 1 van de beste.
Weet wel zeker dat 9 op de 10 mensen hem van naam kennen wanneer ze zijn gezicht in een film of serie zien, zonder op imdb ofzo te kijken. Of sowieso al kennen ze hem niet van naam, dan zeker wel van gezicht

24 april 2018 om 16:49

Nou, ik denk dat dat je zou tegenvallen. Vooral onder voetballiefhebbers en mannen in een bepaalde leeftijdscategorie zal hij redelijk bekend zijn. Maar daar buiten echt niet. Er zijn heel veel hele goede acteurs die een veel breder publiek aanspreken.

Overigens moest ik ook gelijk aan Vinnie Jones denken toen Zlatan dit zei. Maar ik vind Zlatan teveel een grappenmaker om dat soort rollen te spelen. Zlatan kan volgens mij niet eens zijn gezicht in de plooi houden, laat staan een echte rol spelen.

Ik denk meer aan rollen a la Mike Tyson. Korte typetjes die dicht bij hem zelf liggen.

24 april 2018 om 20:34

Zo uit m’n hoofd weet ik alleen Lock Stock n two smoking Barrels en die film dat gevangenen tegen cipiers gaan voetballen. Met Jason Statham als keeper. De naam weet ik niet meer..

24 april 2018 om 20:45

Ik heb het ook niet over de beste.
Als ik die vergelijking ook nog zou maken zou Jones er helemaal niet best vanaf komen.
In willekeurige 10 van de bekendste acteurs:
Bruce Willis, Brad Pitt, George Clooney, Johnny Depp, Harrison Ford, Arnold Schwartzenegger, Sylvester Stallone, Tom Hanks en zelfs John Travolta.
Van Vinnie Jones kan ik me niet eens een film heugen zonder te googelen.

24 april 2018 om 22:55

En zelfs dat is niet de top tien bekendste. Bruce Willis zullen de filmkenners kennen, maar anderen zullen eerder een Tom cruise noemen. Ook hoe triest zal die gast van high school musical in zon top tien gezet worden en the rock ook. Daniel dat lewis moet je ook echt noemen.

24 april 2018 om 23:38

Lock Stock en Snatch, wat toch wel in mijn rijtje van favoriets films staat. In de series Elementary en Arrow zit hij ook nog in. In de film Smoking Aces 2 ook. Al viel die film vies tegen. Het is geen bijster goede acteur maar voor de rollen als grof gebekte aso komt hij goed uit de verf.

Mensen lachen erom, maar waarom niet? Toen Arnold Schwarzenegger Mr. Universe wilde worden lachten ze hem in Oostenrijk uit. Hij werd het in de VS. meerdere malen. Toen wilde hij acteur worden, hij werd weer uitgelachen en ze zeiden dat niemand hem zou aannemen omdat ie raar uit zag met al die spieren en een raar accent had. Hij werd 1 van de grootste acteurs in Hollywood. Toen wilde hij Governer worden en weer werd uit uitgelachen, geen kennis van politiek niets, wordt niks. Hij werd het. Mensen zullen altijd blijven zeggen dat iets niet kan of belachelijk klinkt, maar als je ergens zelf in gelooft en hard werkt dan zijn er een hoop dingen mogelijk. Als Zlatan dit serieus neemt en er voor gaat, wie zijn wij dan om te zeggen dat het niet kan? Tuurlijk kan het.

24 april 2018 om 14:10

Haha ja, tuurlijk kan het. Alsof je niet ook iets anders kan doen of interesse in hebt als je je hele leven hebt toegespitst op iets anders; in Zlatans gevoel dan voetbal.

Ik zie het 'm nog maken ook. Een showmannetje is het toch al en lijkt geknipt voor een mooie rol.

Wat een haat jegens een van de sierlijkste en allergrootste nummer 9 aller tijden. Lachwekkend gewoon! Zlatan heeft PSG op de kaart gezet. Normaliter zijn spelers nooit groter dan een club. Echter zijn Zlatan, Messi en Ronaldo hier een uitzondering van. Die zijn GROTER dan hun club!

24 april 2018 om 16:31

Geen van de drie spelers die jij opnoemt zijn groter dan de club. Groter dan de club zijn spelers die hun eerst nietszeggende ploegjes met eigen hand groter hebben gemaakt. Echter wonnen zowel Barcelona als Real Madrid ook al veel prijzen voor de komst van de 2 geweldenaren die er nu al zitten. Wat heeft Zlatan bij Psg gebracht? Een Cl? Een Cl-finale? Oh nee die paar kampioenschappen die ze al eens eerder gehaald hebben. Psg heeft zelfs al eens een Cl-finale gehaald voor de komst van Zlatan.

24 april 2018 om 23:35

Als hij zichzelf wat kleiner zou maken zouden anderen (inclusief mezelf) hem groot maken. Zijn uitspraken zijn walgelijk en zwaar over de top. Jammer, een speler als hij heeft het niet nodig

Word zijn reacties echt zat, onwijs lomp en saai. Vond hem nooit een goede speler, kan me ook geen een wedstrijd herinneren van hem tegen een grote club.

24 april 2018 om 20:38

Inderdaad. Nu weten we het wel een keer. Humor moet je doseren. Deze zelfverheerlijking is lachwekkend en irrirant tegelijk, aangezien hij het nog lijkt te menen ook.

24 april 2018 om 21:50

Ja inderdaad, en het stopt ook niet. Hij zou United nog kampioen maken met PL. Nooit iets van gekomen..

Merk “Zlatan” promoten. Amerikanen zijn gek op blaaskaken die het ook waarmaken. Overdrijven is een Amerikaans uitvinding daar maakt hij gretig gebruik van. Het is een hele slimme zakenman en zeker geen gek

25 april 2018 om 10:20

Dan moet je het inderdaad wel waarmaken op momenten dat je internationaal geschiedenis kunt schrijven, zoals in de eindfase van de CL. Iets wat Messi, Ronaldo en ook Robben in tegenstelling tot Zlatan al vele jaren doen. Wanneer je de daad niet bij het woord voegt, word je ook in Amerika snel een clown.

Zlatan Ibrahimovic en Robert Downey Jr , Samuel Jackson en Peter Dinklage in een comedy? Ik zou er naar toe gaan!

24 april 2018 om 21:47

Met in de hoofdrol Mel Gibson 😂😂😂

24 april 2018 om 21:58

Of als regisseur, dat kan ie ook prima!

24 april 2018 om 22:28

Een film met Zlatan, dan kan Mel Gibson nooit de hoofdrol zijn he.
Tarantino kan wel een sfeertje neer zetten met Zlatan in een film

Bah! Was een van de beste spitsen ter wereld, ik ging speciaal de wedstrijd kijken als Zlatan in de basis stond. Maar zijn walgelijke uitspraken staan me al jaren tegen. Hij denkt dat hij een soort supermens is. Maar Zlatan; ook jij wordt oud, zwak en gaat ooit een keer dood! Kijk in de spiegel en wordt eens wat kleiner zodat anderen jou groot kunnen maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Los Angeles Galaxy


45 fans
Actuele wedstrijden

2201 fans
Aanvaller, 36 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 15 augustus
Karim El Ahmadi wilde graag zijn carrière afsluiten bij Feyenoord en zijn contract verlengen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren