‘Oud-Ajacieden van naam informeren Barcelona over begeerd Ajax-trio’

Donderdag, 19 april 2018 om 13:10

Naast Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong is ook Donny van de Beek nadrukkelijk in beeld bij Barcelona, zo meldt El Mundo Deportivo donderdag. De drie jonge spelers van Ajax worden door de Catalaanse grootmacht beschouwd als waardevolle versterkingen voor in de toekomst. Barcelona wordt van de ontwikkeling van het trio op de hoogte gehouden door enkele oud-Ajacieden.

Bondscoach Ronald Koeman en Frank en Ronald de Boer zouden Barcelona regelmatig van informatie voorzien aangaande de drie Ajacieden. Robert Fernandez heeft de drie spelers al vaak bekeken en kreeg daarbij hulp van rechterhand Urbano Ortega en scouts Pep Boada en José Bakero. De Ligt, De Jong en Van de Beek maken onderdeel uit van de zogenaamde verjongingskuur die op de planning staat.

El Mundo Deportivo schrijft dat de Amsterdammers eerder bereid zijn Van de Beek te verkopen dan De Jong. Het contract van de middenvelder, die een vaste basisplaats heeft onder Erik ten Hag, loopt tot medio 2022. De Ligt ligt momenteel tot medio 2021 vast in de Johan Cruijff ArenA, terwijl De Jong nog een jaar langer verbonden is aan Ajax.


Poll

Verwacht jij dat Barcelona deze zomer zaken gaat doen met Ajax?


Gerelateerd

67 reacties (laatste reactie door afcavosje)

Volgens mij gaan we ’ons’ eigen vermogen verdubbelen komende zomer, als we alle geruchten moeten geloven. Houd alleen mijn hart vast over de sportieve kansen voor seizoen ‘18-‘19

19 april 2018 om 13:33

Inderdaad Ziyech, Onana, De Jong, De Ligt, vd Beek, Neres, Kluivert, Tagiafico heb ik allemaal al gelezen. Als deze allemaal verkocht worden kunnen toch wel 200.000.000 bijschrijven op de bank. Misschien kunnen we de titel dan gewoon kopen ipv er voor te voetballen

19 april 2018 om 20:14

Je vergeet Veltman 🙈

Het moet niet gekker worden. Wat moet barcelona met deze spelers? Op de bank weg laten rotten? Hebben ze dan niemand in die o zo geprezen La Masia rondlopen voor deze posities? De val van de zogenaamde topclub barcelona wordt een harde straks, let maar op....

19 april 2018 om 13:22

Hoe doet mijn clubje het in de toekomst? Ik ben wel benieuwd hoe Feyenoord er de komende jaren voor staat.

19 april 2018 om 13:28

Reserveer maar vast een plekje op de Coolsingel voor 2027!!
En owja... nieuwe stadion stort in doordat er een vogel op het dak gaat zitten en Feye speelt dan weer in een (wel verbouwde) Kuip.

19 april 2018 om 14:09

Als dat laatste uitkomt wil ik best 10 jaar zonder titel leven

19 april 2018 om 13:27

Staat toch ook waardevolle spelers voor de Toekomst?
Ik vind het prima hoor... Laat Barca ze maar vast kopen en nog minimaal 2 jaar bij Ajax stallen.
Ben je er zeker van dat ze nog minimaal 2 jaar bij Ajax spelen... ben ik anders niet zo zeker van.

19 april 2018 om 14:02

En wat heb je er dan aan? Dan huur je dus 3 jongens die 2 jaar lang enorm belangrijk zijn en die je dus na 2 jaar allemaal moet gaan vervangen.

19 april 2018 om 14:10

Dan heb je twee jaar extra om te kijken of je een jeugdspeler hebt die ze kan vervangen of dat je moet zoeken naar een aankoop. Dan hebben jeugdspelers die achter deze jongens zitten de zekerheid dat ze bij goed spel vooruitzicht hebben op een basisplaats. Dan heb je als Ajax zijnde de zekerheid dat je een bepaald bedrag binnenkrijgt en kunt uitgeven. Normaal ben ik geen voorstander hiervan, maar als Ajax 80 of 90 miljoen kan vangen voor drie spelers en je kan die jongens dan ook nog eens twee jaar behouden, dan lijkt me dat top voor Ajax en de eredivisie.

19 april 2018 om 19:36

Volgens mij begrijp je het niet helemaal. Barcelona volgt honderden jonge spelers wereldwijd. Dat doen ze om straks toe te kunnen slaan en niet verrast te worden waardoor ze achter het net vissen.

In Engeland doen ze het nog handiger, daar koopt een club honderden jonge voetballers op en stopt ze daarna in een opleidings en verhuur programma. Elk jaar komt uit die programma's een compleet elftal aan spelers voor verhuur naar de eredivisie, spelers als van Ginkel, toch geen onbelangrijke schakel bij Psv.

Wat Barcelona wil voorkomen is dat ze straks naast het net vissen, ze zitten er tegenwoordig bovenop dus zodra een City of Chelsea zich bij Ajax meldt, wil Barcelona direct kunnen reageren om te voorkomen dat spelers straks op latere leeftijd onbereikbaar zijn. Om dat te kunnen moeten ze op de hoogte zijn van alle actuele ontwikkelingen inclusief de groei van de spelers.

Ik zie ze er nog toe in staat spelers als de Ligt vast te leggen om die daarna nog rustig een jaar bij Ajax te laten spelen en daarna een jaartje uit te lenen aan Valencia ofzo.

Ik ben er weer bang voor. Leuk dat eigen vermogen hoor, daar ben je immers voetbalclub voor geworden.

19 april 2018 om 19:37

Valt wel mee, Overmars vraagt echt hele hoge bedragen, bij Ajax kan je geen spelers goedkoop oppikken tenzij Ajax van ze af wil.

Gelukkig blijven we wel de financiële kampioen van Nederland...
Waarom zou je prijzen willen winnen als je ook veel geld kunt verdienen?

19 april 2018 om 13:26

Precies.

We bouwen die Cup met die Grote Oren wel na uit eurootjes...

19 april 2018 om 13:36

Daar heeft Ajax natuurlijk niet heel veel over te zeggen als clubs als Barcelona langskomen. Contracten hebben in de voetballerij niet zoveel macht als dat ze eigenlijk horen te hebben. Verder zijn dit geruchten en denk ik niet dat Barcelona deze zomer al op de stoep staat. Misschien enkel voor De Ligt. Van De Beek en De Jong zijn nog lang niet zover en ik betwijfel of ze dat niveau uberhaupt gaan halen.

19 april 2018 om 13:53

Ik denk dat Barca ze nu wil vastleggen om ze vervolgens nog minimaal 1 seizoen aan Ajax te verhuren. Een aantal jaar terug zijn ze niet voor Eriksen gegaan waar ze nu wel interesse in hebben. Terwijl hij nu ongeveer 100 miljoen meer waard is geworden. Zelfde geldt voor Sanchez. Zo'n misser zullen ze niet nog eens willen.
Daarnaast hebben ze spelers aangetrokken als Gomez en Alcacer uit de eigen competitie maar dat is allerminst een succes gebleken.

19 april 2018 om 14:16

Maar goed, jongens als Gomez en Alcacer hebben wat dat betreft weinig met Ajax te maken. Beiden zouden in de Eredivisie hoogstwaarschijnlijk de pannen van het dak spelen. Bij Ajax doet alleen De Ligt dat in zekere mate.

Bovendien was Eriksen bij Ajax veel verder dan Van De Beek en De Jong zijn, al is Van De Beek wel een ander type speler. Over Frenkie de Jong heb ik altijd m'n twijfels gehad. Hij is wel heel erg afhankelijk van z'n passing, maar blinkt verder niet uit in veel aspecten en is bovendien fysiek erg zwak.

Eriksen was op z'n twintigste al veel beter dan Van De Beek en De Jong nu zijn en dat is ook iets wat ze bij Barcelona wel weten. Het kan natuurlijk zo zijn dat het alleen bij informeren blijft, mits dit bericht uberhaupt waarheid bevat.

19 april 2018 om 17:38

Ik weet dat je sarcastisch bent, maar zakelijk gezien is dat inderdaad een stuk interessanter. Voor elk ander beursgenoteerd bedrijf is het toch prima om geld te verdienen? Heineken maakt al jaren inferieur bier, maar kan dat schelen, ze verkopen er meer van dan dat heerlijke microbrouwerijtje met die bijzondere IPA of Porter.

20 april 2018 om 14:13

Ajax is nog altijd als eerste een voetbalclub en geen bedrijf. Heineken is een bedrijf dat bier brouwt, of althans een poging doet tot.

Allemaal leuk een aardig, maar persoonlijk denk ik dat alleen de Ligt echt het niveau van Barcelona kán halen. Van de Beek is een 13 in een dozijn voetballer op de Europese velden, en de Jong heeft werkelijk waar helemaal niets nog (kunnen) laten zien om in aanmerking te komen voor een transfer naar Barcelona. Is een prima voetballer (en denk ik meer kwaliteit dan van de Beek), maar ook van Frenkie lopen er bij topclubs wel 20 in de opleiding rond.
Maar goed, als Ajax Barcelona zo ver krijgt dat ze ze na komend seizoen (bijvoorbeeld) als een soort trio pack verkoopt voor 75 miljoen dan doen ze uitstekende zaken.

19 april 2018 om 13:52

Die 3 voor 75 miljoen? Ik denk dat je voor De Ligt alleen al 50 tot 60 miljoen kan krijgen. Dan zou ik Frenkie en Donny voor een miljoen of 20 wel heel weinig vinden.

19 april 2018 om 14:00

Klopt, heb je gelijk in. Verkeerde berekening haha, 90 miljoen lijkt me meer op z'n plaats. Maar at is ook meer gebaseerd op mijn persoonlijke waardering (in euro's ) van van de Beek en de Jong, het niveau van Barcelona gaan ze (denk ik) niet halen.
De Ligt gaat inderdaad wel 50 miljoen opleveren, maar voor die andere twee kan ik me eerlijk gezegd niet voorstellen dat clubs daar per speler meer dan 20 miljoen gaan neertellen. Al heeft Ajax wel vaak het voordeel dat spelers hoger getaxeerd worden door hun verleden en status.
Als ik Barcelona was had ik het alleen slechts bij de Ligt gelaten.

19 april 2018 om 14:11

Ik lees steeds bedragen als 50 miljoen als het over een transfer van De Ligt gaat, maar wat heeft die jongen nou laten zien om zo veel waard te zijn? Dat het een groot talent is ben ik zeker met je eens, maar dat bedrag is echt absurd hoog, ook in deze tijden. Hij doet het prima in de Eredivisie tegen clubs als(met alle respect) Heracles, Groningen of Roda, maar in de wedstrijden die er echt toe doen heb ik niet echt het idee dat hij een van de uitblinkers is op het veld.

19 april 2018 om 14:33

Die 50 miljoen is (voor mij persoonlijk, weet niet hoe anderen daar in staan) gebaseerd op zowel kwaliteit, persoonlijkheid, ervaring, leeftijd als de markt. De Ligt heeft dit seizoen laten zien dat hij een constant hoog niveau kan halen, heeft vorig jaar in een Europa League (finale) goed gepresteerd en heeft zich opgewerkt tot een vaste naam in de Oranje selectie. Voor zijn leeftijd is hij ontzettend volwassen, zowel binnen als buiten het veld. De slippertjes van eerder zijn er zo goed als uit en hij haalt vrijwel elke wedstrijd een heel hoog niveau. Niet alleen tegen een Heracles en Willem II, maar dus ook in de Europa League en bij Oranje.

Sanchez ging vorig jaar voor 40 miljoen weg, maar de Ligt is, hoewel kwalitatief nu nog wel wat minder, natuurlijk een stukje jonger nog dus nog veel meer potentie.

Edit: ik moet erbij zeggen: of hij die 50 miljoen puur op bovenstaande genoemde factoren echt waard is, is natuurlijk de vraag. Maar tegenwoordig worden er geen bedragen meer neergeteld die representatief zijn voor iemands kwaliteiten etc. Laat ik het zo zeggen: ik verwacht dat een club komende zomer, of de zomer daarna rustig 50 miljoen voor hem neertelt.

19 april 2018 om 14:43

Ajax spelers worden altijd enorm gehyped, waar was de Ligt tegen Psv?

19 april 2018 om 15:15

Ja en als die met Real tegen Ajax speelt dan speelt Ronaldo hem waarschijnlijk helemaal het bos in. Begrijp me niet verkeerd ben enorm gecharmeerd van de Ligt maar op die ene wedstrijd kan je niet beoordelen en al helemaal niet op die wedstrijden tegen PEC, Roda of Excelsior. Zoals hierboven gezegd tegen PSV was die nergens..

19 april 2018 om 15:28

Hoe bedoel je precies ''waar was de Ligt tegen Psv''?

Bij de 1-0 haalt de Ligt in eerste instantie nog een bal van de lijn, dat Pereiro vervolgens binnen kan schieten is niet zijn schuld.
Bij de 2-0 verliest Wöber kinderlijk het duel van de Jong (die overigens goed voor zijn man komt)
Bij de 3-0 wint de Ligt eerst een kopduel van de Jong, waarna de bal bij Bergwijn terechtkomt die hem binnenschiet.

Geen enkele goal was dus zijn schuld. Voor de rest heeft hij tijdens deze wedstrijd geen noemenswaardige fouten gemaakt (voor zover ik mij kan herinneren). Dat Ajax 3 tegengoals krijgt, wil niet zeggen dat elke verdediger daar debet aan is natuurlijk.

19 april 2018 om 15:31

@gewoon433 Had dat niet ook te maken met Van Dijk en anderen, of desinteresse van de Portugese sterren in een vriendschappelijke wedstrijd?
In het recente verleden werden Ajacieden gehyped als Van de Wiel, Van Rhijn, Riedewald, Tete, El Ghazi, Lukoki, en ga zo maar door. Al die personen hebben een dikkere bankrekening dan ik maar hebben ze het echt waargemaakt? Wie uit NL voldoen wel internationaal: Wijnaldum, Strootman, Propper, Pieters, Ake, Van Dijk, Van Roon, De Vrij, etcetera. Merendeels of volledig niet Ajax ondergrond. I rest my case. En begin niet over Eriksen of zelfs Suarez, dat zijn namelijk geen Nederlanders.

19 april 2018 om 15:41

Verdedigen doe je samen, net zoals winnen of verliezen.

19 april 2018 om 15:47

En de andere 4 interlands dan. 3 keer directe aanleiding voor een tegengoal. Rode kaart gepakt.Ook tegen Engeland had de bal eigenlijk op de stip gemoeten. Dan kan je wel blijven wijzen naar Portugal, het is op basis van de andere interlands duidelijk dat hij voor dat niveau (nog) tekort komt.

19 april 2018 om 15:48

Haha, dat is wel erg makkelijk. Dus als anderen in de fout gaan is het alsnog de Ligt zijn fout? Dan is elke keeper, zelfs de Gea en Neuer, dus helemaal ruk want ook die krijgen tegengoals.

Begrijp me niet verkeerd, ik ben totaal geen fan van het (over)hypen van spelers van Ajax wat veel gebeurt. Maar bij de Ligt kun je wat mij betreft aan alles zien dat alle voorwaarden aanwezig zijn om een hele goede verdediger te worden.

19 april 2018 om 15:54

Niemand heeft ook gezegd dat die geen goede verdediger kan worden alleen het niveau van Barcelona is gewoon veel te hoog voor hem op dit moment..

19 april 2018 om 16:00

Nou ja sorry hoor. Dan kan ik ook een suggestief lijstje opzetten met de nieuwe Ronaldo's en Messi's genaamd bakkali, labyad, hiljemark, boljevic, boetius, achabar, vilhena, schuurman, etc. en dat vervolgens afzetten tegen Sanchez, Cillessen, Blind, Milik, Eriksen en Suarez.

19 april 2018 om 16:03

Laat ik het zo zeggen: de Ligt is naar mijn mening de enige speler van die 3 die op termijn het niveau van Barcelona kan halen en dus een enigszins logische aankoop van 50 miljoen zou zijn.
Blijkbaar moet je tegenwoordig op dit forum elke bijzin vakkundig binnen kaders verwoorden om duidelijk genoeg over te komen...

19 april 2018 om 16:13

Alleen stond De ligt helemaal niet op Ronaldo....al speelde De Ligt wel een uitstekende wedstrijd tegen Portugal.

19 april 2018 om 17:28

@skede - #55 - Let vooral ook op de punctuaties, zeg de dubbele punt, punt komma, komma en punt, daarmee mag je je pertinent geen uitglijders permitteren. Nog maar te zwijgen over uitroeptekens, vraagtekens en dergelijke.

19 april 2018 om 19:39

Wat ieder er ook van denkt, er zijn aanhoudend geruchten over de Ligt en Barca, er is ergens een vraagprijs van 65 mio genoemd en zo ontstaat speculatie over 50 mio. Sinds Neymar weten we dat prijzen weer een etage hoger werden, dus alles is mogelijk. Resultaten uit het verleden .. etc. En als je de geruchten bij elkaar telt dan kan Ajax leuk gaan shoppen.

Tenzij Barcelona de komende jaren bewust afziet van successen, zie ik dit niet gebeuren!
ja, alle 3 zijn begenadigde talenten, alle 3 op een eigen manier. Maar het niveau Barcelona? Nog lang niet! Maak eerst maar eens wat jaren meters bij Ajax. Zorg dat je de beste op jouw positie in de Eredivisie bent en maak dan pas een (tussen)stap op weg naar de top!

19 april 2018 om 13:32

Er staat toch ook “voor in de toekomst”. Er wordt niet gerept over nu of dat het direct vanuit ajax naar barcelona is. Ze scouten gewoon, meer is het niet. Dat hele stuk over verkopen of niet verkopen, dat wordt er gewoon bij verzonnen. Wie zou die info geven aan ze...?

19 april 2018 om 13:42

Puntje voor jou.

Maar waarom dan dit artikel? Er staan zoveel spelers op de scoutinglijstjes van internationale topclubs.

20 april 2018 om 04:50

Dit artikel staat er, omdat we het lezen. Ditzelfde artikel kunnen ze exact hetzelfde schrijven over een speler of 10 in brazilie, waarover ze informatie krijgen van ronaldinho en rivaldo. en ga zo maar door. Het is hier alleen interessant omdat het spelers van ajax zijn nu. Maar verder, ja, er is eigenlijk geen enkele reden voor dit artikel. De enige reden dat ze een van die 3 spelers nu zouden willen hebben, is om een situatie als met Sanchez te voorkomen. Die zouden ze bijvoorbeeld nu wel willen, net als die jongen van RB. Maar dan moeten ze 100m voor een cv gaan betalen. Als De Ligt naar een engelse club gaat, omdat die wel het risico willen nemen, en het wordt een succes. Dan is zo'n speler dus ook direct "onbetaalbaar". de grootste clubs zullen dit willen voorkomen in de toekomst en zullen dan ook "gokjes" moeten gaan wagen van 40 tot 60 miljoen.

Op dit moment zie ik alleen De Ligt eventueel minuten maken, maar verre van kans maken op een basisplaats. Frenkie de Jong krijgt bij Ajax nog geeneens een basisplaats en Donny van de Beek is een leuke Eredivisievoetballer maar ik denk niet dat hij niveau Barcelona gaat halen.

De Ligt zie ik in de toekomst Barcelona wel halen, maar hoop dat hij eerst een tussenstap maakt bij bijvoorbeeld Tottenham, Arsenal of Liverpool. Frenkie de Jong vind ik een benadigd voetballer maar moet zich nog wel een jaar of twee-drie ontwikkelen bij Ajax. Bij Donny heb ik een beetje een Klaassen idee, harststikke leuk in de Eredivisie maar daarbuiten toch niet op zijn plaats. Toch is dit allemaal speculeren en zullen ze niet zonder reden op alle scoutlijstjes staan, maar ik zou als ik hun was deze zomer nog niet de overstap naar Spanje maken.

Ik geloof er niets van dat Barca deze speler deze zomer of in de komende 2 jaar gaat halen. Zijn (nog) lang niet klaar voor de top.

19 april 2018 om 14:07

Misschien worden het wel Chelsea praktijken. Die jongens kopen, verhuren en na 2/3 jaar verkopen voor een hoger bedrag.

Hahaha. Dit kun je toch niet serieus nemen. Als dit het niveau zou zijn dat Barcelona nastreeft dan voorzie ik daar een paar sobere jaren.

Er stond toch van de week dat Barcelona ze wil kopen en dan eerst een jaar bij Ajax stallen.
Ik denk alleen dat dat af zal hangen van Europees voetbal.

Ik weet niet wat de plan van Barça is. Deze heren komen niet eens in aanmerking voor het eerste elftal. Dit zal de komende jaren ook niet het geval zijn. Ze kunnen beter een tussenstap naar de middenmoot maken van Spanje of Engeland en dan moeten ze het bewijzen. Zie Wijnaldum en Virgil als voorbeeld.

Op dit moment zou alleen De Ligt een optie kunnen zijn. We kunnen in Nederland wel roepen dat het lachwekkend zou zijn als hij naar Barca zou gaan, maar die jongen heeft echt ongelofelijk veel potentie. 18 jaar en nu al de aanvoerder van Ajax. Ook deed hij bij Oranje niet onder voor iemand als Van Dijk. Iemand die in Engeland wordt gezien als absolute topper. De interesse in De Jong en vd Beek neem ik minder serieus. De Jong heeft zeker iets speciaals, maar moet echt nog minimaal 1 seizoen blijven waarin hij zal moeten aantonen de absolute ster van het team te zijn. Vd Beek vind ik een goede voetballer, maar persoonlijk zie ik nog niet iets speciaals in hem. Bij Barca hoor je toch iets speciaals te hebben. Of het nou een geniale steekpass is of een individuele actie. Types als vd Beek zijn er denk ik genoeg.

19 april 2018 om 15:53

Die jongen loopt de afgelopen 2 wedstrijden nog te blunderen tegen Tom van Weert en Luuk de Jong. Heeft zeker potentie, maar dat is het voorlopig ook wel. En dat je zegt dat hij niet onderdoet voor van Dijk is gewoon lachwekkend.

20 april 2018 om 04:57

Dat staat er niet, er staat dat hij bij oranje niet onder deed. En daar heeft hij gewoon gelijk in. Bij de laatste 2 wedstrijden deed hij ook niet onder en vonden velen hem zelfs belangrijker achterin dan Van Dijk.

Ik denk trouwens ook zeker niet dat hij het daar nu al foutloos zal doen hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar het is wel een jongen die heel snel van zijn fouten leert en dingen snel oppakt. Hij is bij Ajax de beste verdediger en nu eigenlijk al de "leider" achterin. Maar als je ziet dat hij met een Van Dijk naast hem, eigenlijk al beter speelt. Dan zou ik eigenlijk wel nieuwsgierig zijn hoe snel hij zich aanpast als hij achterin staat met Pique en Umtiti. Kan zijn potentie alleen maar ten goede komen.
Ik zie hem het liefst ook niet direct daarheen gaan hoor, een mooie tussenstap waar hij voornamelijk iets minder heeft aan zijn fysiek zou heel goed zijn voor hem. Hij is nu vaak al sterker, maar tegen jongens als De Jong zie je dat het nog wel iets slimmer zou kunnen. Dat leer je het beste als je altijd fysiek grotere tegenstand hebt.

De Ligt is logisch, Frenkie en Donny snap ik niet helemaal. Ik ben een enorme fan van Frenkie, maar hij moet eerst eens een plekje bij Ajax op het middenveld krijgen. Tot nu toe heeft hij zich niet veel kunnen laten zien, alleen centraal achterin als 'voetballende verdediger'. Op dat moment kwam er ook een enorme hype, omdat hij vanaf die plek makkelijk 50 meter kon opstomen zonder dat er iemand kwam. Niet zo bijzonder dus. Die jongen kan op het middenveld wel geweldig worden, dus hoop dat hij volgend jaar ook die vaste plek krijgt. Donny vind ik een leuke voetballer, maar daar zie ik gewoon een soort Klaassen in. Nooit Barca niveau dus.

Maar goed, het is scouten en er worden duizenden jongens gescout door grote clubs. Kan best nog een jaar of 2 duren voordat iemand toeslaat.

Dit soort wilde geruchten komen toch nooit uit. Hoe vaak komt het nou echt voor dat meerdere spelers tegelijkertijd aan dezelfde club worden verkocht? Ik kan het mj niet herinneren, maar als de geruchten het bij het juiste eind hebben, zou het elke zomer raak zijn.

Daarnaast moeten die spelers het niet eens willen. Als je daar 3 Nederlanders komt tegelijkertijd wordt je sowieso het zondebok als het wat minder gaat. Kijk maar in de periode dat er 5 Nederlanders bij Real zaten.ze moesten allemaal vertrekken toen de nieuwe voorzitter kwam en Real geen prijzen won.

V.D Beek naar Barca? Serieus jongens? Ik bedoel een Gomez of Dennis Suarez krijgen daar niet eens een voet aan de grond en grootste Europese talenten als Dembele hebben het moeilijk daar en dan praat men hier zo makkelijk over een overstap van een met alle respect vd Beek of zelfs F De Jong naar Barca? Zelfs De Ligt moet vrezen voor op de bank terecht komen als hij naar zulke clubs gaat, hoe goed hij ook is. Spelers als Umtiti, Pique of "zelfs" Vermaelen hebben vooralsnog een grote voorsprong op hem. En die Mina die La Liga al gewend is, mag blij zijn met een paar minuten invalbeurten. Die ex-ajacieden hebben kennelijk totaal geen verstand en praten alleen maar vanuit de hoop en emotie.....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

49 fans
Middenvelder, 21 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Ajax 2 0 0 0
2017/2018 Ajax 34 11 4 0
2016/2017 Ajax 19 0 1 0
2015/2016 Ajax 8 0 0 0
2014/2015 Ajax 0 0 0 0

In de wandelgangen

Maandag 20 augustus
Lazio heeft deze week een bod van 95 miljoen euro afgeslagen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren