‘Ik begrijp wel dat mensen denken: dat is over en sluiten, mission impossible’

Dinsdag, 17 april 2018 om 08:23

Met nog drie wedstrijden op de rol lijkt degradatie voor FC Twente onvermijdelijk te worden. De Tukkers hebben een achterstand van vier punten op Sparta Rotterdam, dat momenteel een nacompetitieplaats in handen heeft. Ondanks de sombere vooruitzichten wil trainer Marino Pusic voorlopig van geen opgeven weten.

“Ik begrijp wel dat mensen denken: dat is over en sluiten, een mission impossible. Ik heb het al eerder gezegd: zolang er kansen zijn, zijn er kansen. Hoe groot ze zijn, weet je niet van tevoren. Maar ik vind dat we het verplicht zijn aan elkaar, de club en de supporters om tot de laatste snik door te vechten”, zegt Pusic in gesprek met de NOS. Zijn ploeg neemt het dinsdagavond in eigen stadion op tegen PEC Zwolle.

Daarna volgen nog een uitduel met Vitesse en een thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Afgelopen weekeinde ging FC Twente met 2-1 onderuit tegen ADO Den Haag. “Zoiets is zwaar. Dat is simpel zat. Want het was een wedstrijd waar meer in had gezeten voor ons. Je hebt daarna korte tijd om te rouwen en dat hebben we ook gedaan. Maar daarna moet je snel verder”, stelt de oefenmeester, die het roer onlangs overnam van Gertjan Verbeek.

In de strijd tegen degradatie is Twente afhankelijk van de resultaten van Sparta, dat het nog opneemt tegen NAC Breda (thuis), Feyenoord (uit) en Heracles Almelo (thuis). “Dat is altijd frustrerend. Maar je moet, vind ik, in eerste instantie de focus hebben op je eigen prestatie en je eigen wedstrijd. Dat is het enige waar je wel invloed op hebt”, aldus Pusic, die de concurrentie in ieder geval onder druk wil zetten. “En dat hebben we in eigen hand. Wij moeten gewoon onze eigen wedstrijden proberen te winnen. Simpel zat.”


Poll

Denk jij dat FC Twente gaat degraderen?


Gerelateerd

44 reacties (laatste reactie door twenteov)

Zelf woon ik in regio Twente sinds ern aantal jaar en de supporters hebbem het over het algemeen ook al gewoon geaccepteerd. Ze zijn wel helemaal de binding met de spelers kwijt. Echt zonde, een club met het statuur van Twente hoort in de Eredivisie.

17 april 2018 om 09:18

Thugvz

Nou de binding met de spelers is er wat mij betreft echt wel. Spelers als Bijen, Ter Avest, Vd Lely en Thesker komen hier uit de buurt en de gebroeders Jensen vanaf hun 16/17e uit de eigen jeugd. Dus om nou te zeggen dat 'ze' helemaal de binding met de spelers kwijt zijn: zo voel ik dat niet. Dat is er nu misschien wel meer, getuige ook de niet-kapot-te-krijgen sfeer in het stadion, maar dat kan ook medelijden zijn. Maar we gaan er gewoon uit inderdaad.

17 april 2018 om 09:40

Tja, ik ben het wel eens met Thugvz wat betreft het meerendeel van de huurlingen. In het recente verleden bracht dat concept ons nog hoop en een puike 7e plaats op (wat de staat van de club gigantisch verbloemde natuurlijk). Daar komt bij dat ik gisteren met verbazing las dat Assaidi kennelijk hoort dat ‘Ous het moet doen’, kan ik me totaal niet in herkennen. De kids van de club betekenen nog altijd veel voor mij persoonlijk (jouw rijtje zou ik nog graag Drommel, en cultheld Hooiveld aan toe willen voegen), daarbij heb ik Holla en zelfs huurling Maher (uitzondering) ook met open armen ontvangen. Maar het niveau van die spelers is op z’n best ‘mwoah’ te noemen. Voor de rest lijkt het allemaal niet zoveel te boeien, ik loop me kapot te ergeren aan de 300e dribbel van Assaidi die fout gaat, een Cuevas die altijd weer veel te opzichtig is in passing en overtreding, El Hamdaoui die enkel zijn zakken kwam vullen, Adnane die het rendement van Cabral nieteens voorbij streeft, en de waardeloze aanvoer richting Boere, en wanhoopspogingen vanaf 25 meter in de categorie Jaap Stam (zijn beruchte penalty). Ik zal ze altijd blijven steunen, tot de dag dat de club/ik er bij neerval(t). Maar om nou te zeggen dat ik de selectie omarm op basis van inzet, inzichten en overlevingsdrang.. allerminst

17 april 2018 om 10:44

Tukkertje91

Ik heb het toch ook niet over kwaliteit van de spelers? Met binding bedoel ik dat ik me wel kan identificeren met een redelijk groot gedeelte van de selectie. Daar kunnen ze nog wel ruk om spelen (en dat doen ze).

17 april 2018 om 11:16

Eigen jeugd betekent niet per definitie binding. Ik voel me niet verbonden met de dames Drommel, Bijen, Lely en Thesker. Van hun verwacht je enige passie maar niets is minder waar. Ze lopen liefst zo snel mogelijk het veld af zodat ze hun pyama aan kunnen trekken en met de duim in de mond nog even snel Sesamstraat kunnen kijken met een bakje chips voordat ze naar bed gaan.

Laat staan alle huurlingen en andere passanten waar de desinteresse vanaf druipt. Wat interesseert het hun nou dat Twente degradeert. Neem een Maher, voetbalt hier alleen een half jaartje voor zichzelf om in de picture te komen. Ik ga misschien wel verlengen m'n neus. En zo geldt dat wel voor meer personen. Sinds het wel zo'n beetje duidelijk is geworden dat Twente degradatie haast niet meer kan ontlopen zijn ze meer voor zichzelf gaan voetballen. Zoals Assaidi, steeds meer oogkleppen op en dribbelen, en pas afspelen als het te laat is. Schieten uit onmogelijke hoeken omdat ie er tegen Ajax er met zeer veel geluk een keertje ingevlogen is. Flikker toch op man. Zeer frustrerend.

Nee ik heb totaal geen binding met de gehele selectie. Eigenlijk met de gehele club. Het zijn stuk voor stuk faalhazen, Van Halst voorop. Ze sluiten hun ogen voor het degradatiespook, geloven er nog in. Van Halst blijft zich positief uiten puur om zijn onvermogen en falen te maskeren. 15 miljoen vragen zonder plan, hoe verzin je het. En niemand die er wat aan doet. De club bloedt dood, daar waar de supporters zich in dit soort omstandigheden vroeger wel gingen roeren blijft het nu stil. We worden professioneel lam gelegd en ontmanteld.

We zouden in de JL kunnen overleven volgens Van Halst, nou ik geloof geen woord meer van wat hij uitkraamt. Als hij de sponsoren weg blijft jagen kan je het wel vergeten, idioot.

17 april 2018 om 12:06

Oke, ik zal uitleggen wat voor mij persoonlijk de term binding inhoudt (in dit geval). Dat zijn de spelers waarbij ik het gevoel krijg dat ze ook daadwerkelijk iets voor de club willen doen, niet er puur voor zichzelf staan. Mogelijk zelfs spelers die sympathie verdienen puur op basis van het spel, of persoonlijkheid. Niet een stel slapzakken die keer op keer dezelfde fout maken omdat ze zich te hoog inschatten, of zo nodig de gevierde man willen zijn (met andere woorden, liever jezelf in de kijker spelen dan daadwerkelijk iets met je club presteren).

Voorbeeld Hooiveld is wat mij betreft een goede. Echt verschrikkelijk matige voetballer, kan hem in het veld nauwelijks betrappen op een foutloos kwartiertje. Maar als je ziet dat hij alles probeert te doen wat van hem gevraagd wordt, en bovendien in interviews blijkt dat hij sympathiek is: Dan voel ik me wel verbonden met zo'n jongen.

De tegenpool is voor mij 'ous moet het doen' Assaidi. Verschrikkelijk goede voetballer (voor onze standaard), omringt door pure middelmaat. Maar in plaats van samen met het team te willen spelen, loopt hij liever 300 keer zichzelf vast in elke wedstrijd, vallen er goals uit tegenaanvallen, en moet en zal 'ous' ik degene zijn die het doet (als het aan hemzelf ligt in ieder geval). Dan lees ik gisteren met stomme verbazing dat volgens hem iedereen denkt dat hij het moet doen, waarbij ik dus twee conclusies trek:
1. Hij gaat om met de verkeerde mensen (lees: hielenlikkers, niet mensen die hem een reëel beeld van de situatie voor kunnen leggen).
2. Hij heeft geen zelfreflectie, en vind kennelijk zichzelf als de verlosser van Twente, als de enige die ons uit de stront kan halen.
Daar heb ik geen respect voor, snap zijn denkwijze totaal niet, en qua persoonlijkheid lijken we ook niet matchen (ik ben liever té bescheiden, dan een greintje narcistisch). Dan voel ik me dus totaal niet verbonden.

Verder zal iedereen binding op een eigen manier definiëren, maar dit is hoe ik dat persoonlijk opvat.

17 april 2018 om 13:22

trabetlaw

Ik voel dat anders. Jij mag ze dames noemen en weet ik het wat, en wat betreft die huurlingen als Maher ben ik het 100 met je eens, maar als je echt denkt dat onze eigen jongens dit allemaal maar prima vinden zoals die huurlingen dan zie je het goed verkeerd. Angstig zoals jij het ook schetst, dat zijn ze wel, maar dat is iedereen en neem ze dat eens kwalijk.
Ik heb die binding wel met eigen jongens omdat ik die, afgezet tegen de huurlingen, altijd zal steunen omdat die de club en achterban kennen en vaak hun gezicht laten zien waar die huurlingen het vaak af laten weten.
Ik heb nog genoeg binding met eigen spelers, club, stadion, veel medesupporters en streekgenoten. Deze club is veel meer dan Van Halst.

17 april 2018 om 13:33

Tukkertje91

Ik begrijp je punt hoor, en zoals Trabetlaw ook aangeeft heb ik ook weinig op met de huurlingen die nu individueel proberen te vlammen en straks door de achterdeur nokken.
Ik zie juist spelers die uit onze eigen jeugd komen vaak bij Vriendenkring na de zoveelste verloren wedstrijd en bij onze eigen jongens zie je ook de angst in de ogen. Zoveel tegenslagen werken vooral bij onze eigen jonge jongens door in het veld. Die gooien er echt niet met de pet na, zou ook gek zijn, want die spelen volgend jaar JL waar een Assaidi en Maher wel een andere club vindt. Gelukkig ben je dat wel met me eens: ik verbaas me er nl. weleens over hoe onze eigen opgeleide jongens weleens door medesupporters afgeblaft worden.

17 april 2018 om 09:30

Nouja, geen enkele club "hoort" in de eredivise. Tuurlijk het is raar als ze opeens weg zijn. Maar van tijd tot tijd gebeurt dat. Nac/nec/roda zijn twente voor gegaan, ook clubs die "gewoon" linkerrijtje hoorde te eindigen begin van de eeuw. Fortuna nu wellicht terug, toen ook ineens weg als één van de grondleggers van het betaalde voetbal.
Niet per sé slecht voor de eredivisie trouwens, die wisselingen, en het is goed dat wanbeleid wordt afgestraft. Wat dat betreft is het tekend dat alleen Ajax en Feyenoord door een combinatie van een enorme reserve dan wel achterban zich het kunnen veroorloven om slecht beleid te voeren. De rest wordt gewoon op zijn plek gezet door de natuurlijke gang van zaken.

Zuur. maar het is voor dit seizoen gedaan, dit ga je niet redden. Hopelijk komt er een grote schoonmaak in alle geledingen en kunnen we na een jaar terug komen, zullen velen niet blij mee zijn maar ik hoop het wel. Maar het kan ook wel eens helemaal voorbij zijn.

17 april 2018 om 10:36

Daar sluit ik me helaas bij aan. Deze ploeg is te instabiel en heeft te weinig zelfvertrouwen om dit nog om te draaien. Na een seizoen als deze ga je niet ineens 6-7 punten pakken uit de laatste 3 wedstrijden, zeker niet gezien de reeks waar ze nu mee bezig zijn.

Nu maar hopen dat ze direct weer promoveren. Ik heb werkelijk geen idee wat er deze zomer gaat gebeuren en welke ploeg er volgend seizoen staat. Ik wou dat dit bestuur capabel genoeg was om openheid van zaken te geven, maar helaas is dat teveel gevraagd.

17 april 2018 om 11:18

Denk je dat Twente een degradatie financieel zou kunnen overleven? Want vorig jaar werd iig vaak gezegd dat een degradatie ook direct het einde van de club zou betekenen.

17 april 2018 om 11:33

Besye siepie. Als de vraag aan mij gericht is; geen idee. V halst zegt een jaar is mogeljjk maar wat zijn zijn woorden waard. Eerst moet er een plan komen. Maar van wie? Dan schoonship en dan hopen op het beste.

17 april 2018 om 12:16

Het was idd aan jou gericht. Ik ben zelf namelijk geen supporter van Twente, dus ben ik een stuk minder op de hoogte dan jullie. En waar er vorig jaar nog rond deze tijd ieder uur een update over de financiã«le situatie werd gegeven, is het nu erg stil. Dus ik vroeg me oprecht af óf en hoe Twente het financieel moet bolwerken.

NAC wint van Sparta en verliest van Heerenveen
Roda gelijk tegen PSV en wint van Vvv
Sparta verliest van NAC en Feyenoord
Twente wint van PEC en Vitesse

Laatste wedstrijd salonremise Twente-NAC. Sparta is het haasje en Roda de nacompetitie in.

17 april 2018 om 08:55

maar als het niet zo is liggen ze er uit

17 april 2018 om 08:57

Waarom zou nac dat doen. Voor elke club levert degradatie van twente direct heel veel geld op. Rente zal namelijk ook geen tv gelden voor de eredivisie ontvangen en daardoor stijgt nac minimaal een plek en dus meer tv geld. Datzelfde geld natuurlijk ook voor de ploegen die tegen sparta moeten spelen. Alleen die zouden bewust moeten verliezen.

17 april 2018 om 09:23

Omdat NAC dan nog een punt nodig heeft om zeker te zijn van de 15e plek.

17 april 2018 om 10:26

utrecht19

Ja, klopt, maar in het aangegeven scenario heeft NAC op die laatste speeldag één punt nodig om zich defintitief veilig te spelen. Twente heeft dan aan datzelfde punt voldoende om de nacompetitie te halen. Er zijn salonremises voor minder dan dat voorgekomen.

17 april 2018 om 09:00

Leuke theorie, maar winnen van Vitesse zal ze al niet lukken. Die hebben net even een boost gekregen. En ook pec speelt nog voor Europese play-offs, dus die geven ook niets gratis weg. Nee Twente zit in een zeer benarde positie, al kunnen ze dan natuurlijk wel nog gekke sprongen maken.

17 april 2018 om 09:18

Ik denk dat Roda morgen gewoon wint van Psv. die worden vandaag terecht met een kater wakker van al het feesten. Die zijn morgen alles behalve fit en zeker niet scherp. Wat Feyenoord Sparta betreft, dit zal afhangen van deze week. Indien Utrecht weer niet wint of Feyenoord wint van Willem2, dan is de 4e plek 100 binnen (nu ook al zo goed als, maar dan 100) als Feyenoord dan ook nog eens de beker zou winnen speelt Feyenoord nergens meer voor ze kunnen niet stijgen en ze kunnen dan niet meer dalen. Er wordt geroepen dat ze nog wat moeten laten zien, maar je gaat toch anders een wedstrijd in die nergens meer over gaat. PEC zwolle wil de playoffs Europaleauge halen en zal dus niet zomaar geklopt zijn. Sterker nog ik denk gezien het vertrouwen in de ploeg van Twente, dat PEC vanavond gewoon wint. Sparta speelt thuis tegen Nac, wat ze met alle respect voor Nac, thuis gewoon moeten winnen. Ik denk dus eigenlijk dat het doek definitief gaat vallen deze week voor Twente. De playoff deelnemers zullen Sparta en NAC worden denk ik. Roda wint morgen zoals gezegd en heeft in mijn ogen de kwaliteiten / programma om alsnog NAC te passeren op de ranglijst.

17 april 2018 om 09:24

Zou schandalig zijn als Roda morgen 3 punten in de schoot geworpen krijgt.

17 april 2018 om 09:34

Ik zou er wel mee kunnen leven
Al hoop ik vooral dat ze ook gewoon laten zien dat ze het willen. Ze kunnen het, alleen vaak niet 90 min.

17 april 2018 om 10:11

Ik snap je punt, maar ik heb stukjes van de huldiging gezien en diegene die in beeld kwamen hadden wel hele kleine oogjes en ze zouden nog een feestje hebben die avond ook. Het is inderdaad niet fair met het oog op de competitie, maar je kan ook PSV niet verbieden het kampioenschap te vieren. Ik dek dat Roda een enorm voordeel mee heeft.

17 april 2018 om 10:14

Vaak verliest de kampioen de wedstrijd na de kampioenswedstrijd, en toevallig treffen ze nu Roda. Dat had ook Twente kunnen zin.

17 april 2018 om 10:30

Ik denk dat PSV 'gewoon' gaat winnen van Roda.

Dat de ploeg 'niet fit' zal zijn dat is een half verhaal. Tuurlijk hebben die gasten zich twee dagen lang gek gezopen. Zondagnacht is het feest, wat ik begreep, tot zes uur in de ochtend door gegaan. Gisteren natuurlijk ook nog bijna de hele dag gefeest.

Maar het gaat wel over jongetjes in de kracht van hun leven. Nou is heel veel alcohol, als je niet gewend bent alcohol te drinken, een enorme aanslag, maar jonge lichamen verwerken dat een stuk beter dan oudere lichamen. En de spelers zijn op zichzelf topfit natuurlijk. Ze zullen woensdag niet meer de beste prestatie van het seizoen leveren maar dat hoeft ook niet meer om Roda te verslaan. En Cocu kennende gaat die de spelers echt wel achter hun vodden zitten om hun professionele plicht te doen en de wedstrijd niet te laten lopen.

17 april 2018 om 16:49

Kan allemaal waar zijn, maar toch kan Roda PSV niet op een beter moment treffen. Alleen Sparta NAC en Twente zullen hier anders naar kijken de rest boeit een eventuele nederlaag van PSV niet. Het feest is niet alleen factor. PSV hoeft niet meer en dan moet je, je even opladen voor de sportieve plicht. Tuurlijk zullen ze roepen dat ze willen en Cocu gaat ook roepen dat hij aangegeven heeft dat ze er voor moeten gaan, maar dat is mooi praten (en terrecht, want dit zou een ieder doen) voor de bühne. Uiteraard kan PSV ook gewoon winnen, maar ik zie ze verliezen morgen en dat is gezien de omstandigheden zuur voor Sparta NAC en Twente.

17 april 2018 om 10:17

Ik zie dit Twente niet in Arnhem winnen...

17 april 2018 om 10:39

Dit Twente gaat geen enkele wedstrijd winnen. Er moet een wonder gebeuren, wil deze selectie nog een overwinning door het vuur slepen. Deze ploeg kan maar 20 minuten goed spelen en daarna is het klaar en gaan ze inzakken.

17 april 2018 om 11:47

Vanavond gaan jullie winnen, alvast gefeliciteerd. Mijn club speelt het seizoen lekker ambitieloos uit zonder enige strijd dus dat zit wel goed voor onze "vrienden" in het oosten.

17 april 2018 om 10:37

Je vergeet dat Sparta nog tegen Heracles moet en dat gaan ze winnen.

17 april 2018 om 11:01

Nee. want in dit voorbeeld haalt Sparta 3 punten en Twente 7. Dan ligt Sparta er op doelsaldo uit.

17 april 2018 om 11:07

Maar dan moet er nog heel erg veel gebeuren. Tegen ADO was wederom de bevestiging dat deze ploeg hooguit 20 minuten op niveau kan spelen en daarna is het klaar. Dat gaat er niet zomaar ineens uit in de laatste 3 wedstrijden waar de druk nog groter is.

Heel lang had ik het gevoel dat Twente het wel kon redden, dat het gewoon wachten was tot de munt een keer de goede kant op viel, maar deze ploeg gaat het gewoon echt niet redden. Een ploeg die voor degradatie strijdt moet eenheid uitstralen en er samen voor knokken, maar het lijken of zijn allemaal eilandjes.

Met nog 3 wedstrijden te gaan en het hopen op een slippertje bij een (wel) voor ieder punt vechtend Sparta zie ik het ontzettend somber in en kunnen de degradatiescenario's al uit de kast worden getrokken bij de directie. En dan is het nog maar de vraag hoe snel je terugkeert.. NAC Breda dacht een aantal jaar geleden ook ''effe'' terug te keren.

17 april 2018 om 09:02

Go ahead eagles, cambuur, de graafschap en wellicht nu ook NEC. Om nog wat voorbeelden aan te halen. Uiteraard op NEC en NAC na ook veel kleinere clubs dan Twente, maar toch raak je een hele hoop spelers kwijt en moet je vanaf 0 beginnen, dat waar andere JL clubs die basis al hebben.

17 april 2018 om 09:26

Nacompetitie haal je altijd en dan heb je een goede kans om te promoveren. Het zal nooit makkelijk zijn, maar Twente komt echt wel binnen 2 seizoenen terug.

17 april 2018 om 09:47

Nja, dat ''echt wel'' is nog maar de vraag natuurlijk. Eerst maar eens kijken welke spelersgroep er komt te staan en hoe zwaar Twente het financieel zal krijgen. Misschien dat iemand me daar meer over kan vertellen?

Hoe langer promotie duurt, hoe meer je moet snijden in je begroting als je uit de Eredivisie vandaan komt als een Twente (grote club) zijnde.

17 april 2018 om 12:04

Natuurlijk kan niemand je daar wat over vertellen.
Ja v Halst, maar die verteld alleen maar leugens.

17 april 2018 om 12:51

Oh ja, had geen idee. Volg Twente niet zo nauwgezet, maar had het idee dat, aangezien dat een logisch gevolg zou zijn, er al meer bekend is over een ''degradatiescenario'' na de nederlaag tegen Feyenoord.

Vorig jaar hoorde je nog de verhalen dat degradatie het einde van Twente had/zou kunnen betekenen, dus vandaar. Hoop voor jullie dat er dan in elk geval snel duidelijkheid komt.

17 april 2018 om 09:46

@mgmv: precies. Sparta hoeft 'maar' 1x te winnen en Twente maakt praktisch gezien al geen kans meer. Het zou betekenen dat zij alles moeten winnen. Als Sparta wint, Roda een punt pakt van PSV en Twente tegen PEC verliest, dan is het eigenlijk al gespeeld en degradeert Twente rechtstreeks. Dat scenario is helaas dichtbij de realiteit. De laatste winst voor Twente in de Eredivisie was op 12 december 2017.

Het is ook gewoon klaar. Ik zie het al weken niet meer gebeuren. Wat zeg ik; al een aantal maanden. Het is niet anders. We hebben niets te zoeken in de Eredivisie blijkt.

17 april 2018 om 10:48

Als je na 31 wedstrijden er 4 gewonnen hebt en in totaal pas 20 punten gehaald hebt, dan sta je terecht onderaan. Het zou ook eerder een wonder dan normaal zijn dat je nog wedstrijden wint. Voor PEC is de wedstrijd van vanavond ook belangrijk. Voor de Play offs is een winst wel heel lekker.

17 april 2018 om 11:49

Ja de winst zou indd lekker zijn maar ik heb daar geen vertrouwen meer in. Kijk de ranglijst van de tweede seizoenshelft er maar op na, we doen het slechter dan Roda en Sparta. Twente krijgt de 3 punten in de schoot geworpen na een wederom ziekelijk schandalig optreden van PEC. Toto op Twente!

tja en als we al punten pakken dan krijgen we:

Sparta tegen Feyenoord ( vriendendienst?)
Sparta tegen Heracles ( Als heracles de punten niet meer nodig heeft dan schenken ze deze maar wat
graag )

Het is over en sluiten.

Hopelijk kunnen we de Jupiler league qua begroting overleven en dan binnen een aantal jaren terugkeren in de eredivisie....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.NAC Breda34-16
15.VVV-Venlo34-19
18.FC Twente24-26
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Dejan TrajkovskiVerdediger10
Stefan TheskerVerdediger10
Joachim AndersenVerdediger10
Hidde ter AvestVerdediger10
Nikola GjorgjevMiddenvelder10
Jelle van der HeydenMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

0 fans
Coach, 46 jaar
SeizoenClub
2018- FC Twente
2018-2018 FC Twente
2017-2017 FC Twente
2013-2014 NAC Breda

In de wandelgangen

Donderdag 19 juli
Als Alphonse Aréola vertrekt, brengt Mino Raiola Gianluigi Donnarumma mogelijk naar Paris Saint-Germain. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren