Brands belooft snel besluit: ‘Het is moeilijk om dit allemaal achter te laten’

Dinsdag, 17 april 2018 om

Marcel Brands kon maandagavond niet bevestigen dat hij volgend seizoen nog technisch manager van PSV is. Eerder werd al bekend dat Everton hem graag in huis wil halen. Brands geeft in gesprek met het Eindhovens Dagblad aan dat hij op korte termijn duidelijkheid zal scheppen.

“Ik ga er niet al te lang meer mee wachten en zal binnenkort een beslissing nemen", aldus Brands, die geen aanwijzing kon geven over waar zijn toekomst ligt. “De beslissing is nog niet gevallen. Het is moeilijk om dit allemaal achter te laten. Bij PSV werk ik met mensen waarvan ik weet wat ik aan ze heb en die ik al jaren koester.”

Algemeen directeur Toon Gerbrands bevestigde anderhalve week geleden dat Everton zich heeft gemeld voor Brands. “Als je hem kent is het nog geen gelopen koers, dat weet ik wel”, zei hij bij De Tafel van Kees. “Zijn gevoel moet honderd procent goed zijn, hij zet duidelijke structuren neer, dat heeft hij bij AZ gedaan en ook bij PSV. Zo’n stap moet honderd procent kloppen en als het niet helemaal klopt en zijn gevoel is niet goed, dan zegt hij gewoon ‘nee’.”


Poll

Denk jij dat Marcel Brands bij PSV blijft?


Gerelateerd

9 reacties (laatste reactie door mgmv)

Schijnt dat brands naar Everton gaat, huiberts naar PSV en Nijkamp naar AZ. Maar is AZ het technisch opleidingscentrum van PSV? Toon gerbrands, Marcel brands, Dennis haar zelfs fysiotherapeut Maarten Gozeling. Los van maher en luckassen natuurlijk

17 april 2018 om 08:09

Zo lang ze vd brom niet naar Eindhoven halen, vind ik het prima. Maar bestuurlijk veel rechtstreeks van az naar PSV gegaan inderdaad.

17 april 2018 om 08:09

AZ doet het eigenlijk gewoon op alle vlakken fantastisch. Daar plukt de traditionele top 3 gewoon de vruchten van. Ajax haalt er ook zat spelers van. Feyenoord recent ook weer met Haps.

17 april 2018 om 11:32

En wat ben ik AZ daar dankbaar voor! Helaas hebben zij minder plezier kunnen beleven aan Vejinovic.

Het is wel erg te prijzen hoe AZ het de afgelopen jaren heeft opgepakt en zich heeft ontwikkeld. Had Eenhoorn (directeur AZ) dan ook graag naar Feyenoord zien komen, maar helaas kozen ze voor de Jong.

Ik hoop echt dat die blijft heeft een goed netwerk in Zuid Amerika en het trio Brands Gerbrands en Cocu loopt gewoon als een trein. Off: Wat heb ik genoten van Ruud van Nistelrooy mooi om te zien hoe hij genoot van het kampioenschap echt heerlijk!

Gezien al het winkelen bij AZ is dus eigenlijk Dirk Scheringa de motor achter het huidige succes van PSV.

17 april 2018 om 09:18

Absoluut. Door de rommel die hij heeft achtergelaten bij AZ hebben deze mannen geleerd hoe ze fatsoenlijk een club leiden.

17 april 2018 om 09:24

We zijn het eens

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV1518
2.Ajax1313
5.AZ87
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Zaterdag 22 september
Zlatan Ibrahimovic zegt een aanbieding uit Zweden te hebben ontvangen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren