wk2018

‘Hier moet je Kramer zwaar voor straffen en ik zou hem wegsturen’

Maandag, 16 april 2018 om 10:44

Michiel Kramer liet zich afgelopen zaterdag van zijn slechtste kant zien. De 29-jarige spits kreeg een rode kaart nadat hij Alexander Büttner in het gezicht trapte en zag Vitesse vervolgens met 7-0 winnen van Sparta Rotterdam. Volgens Rob Jacobs moeten de Spangenaren geen genade kennen met Kramer en hem voortijdig wegsturen.

“Ik denk dat Sparta hem weg gaat sturen. Dit kun je niet accepteren in zo'n fase van de competitie. Je benadeelt het elftal. Natuurlijk zal hij zeggen: het stond al 3-0. Maar hij had bij wijze van spreken de 3-3 kunnen maken. Hier moet je hem zwaar voor straffen en ik zou hem wegsturen. Weg”, laat Jacobs er in gesprek met RTV Rijnmond geen misverstand over bestaan. Kramer is bij Sparta in het bezit van een aflopend contract en wil graag naar het buitenland.

De spits lijkt een forse schorsing tegemoet te kunnen zien na de actie jegens Büttner. “Als je dan zo aangepakt wordt door Büttner, moet je alleen maar wachten wat een scheidsrechter doet. Dan heb je kans dat zij met tien man komen te spelen”, stelt de oud-trainer van onder meer Feyenoord en Sparta. “Je gaat niet reageren met een trap in iemands gezicht. Dat doe je toch niet? Maar dat hoort bij Kramer, ik weet niet wat dat is.”


Poll

Ben jij het met Rob Jacobs eens?


Gerelateerd

32 reacties (laatste reactie door migi)

Eens, alleen kan het toch geen verrassing zijn dat Kramer zich als een idioot gedraagt? Alsof hij ineens een slimme, zich gedragende jongen wordt omdat hij een Sparta shirt draagt..

16 april 2018 om 11:33

Zo super erg was die schop nou ook niet hoor. Natuurlijk is het een schop. Terecht ook dat Kramer hier waarschijnlijk 5 wedstrijden voor krijgt, maar ik heb veel ergere schoppen mee gemaakt in voetballerij dan die van Kramer hoor. Ik vind dat de media dan ook best overdreven reageert op z'n actie. Die actie van een Bournemouth speler vorig jaar op Ibrahimovic vorig jaar bijvoorbeeld, vond ik veel erger, omdat die speler echt vol op zijn hoofd ging staan, terwijl Kramer gewoon een tikje met z'n voet op de hoofd van Buttner doet. Buttner stelt zich dan ook best aan en ik vind deze actie erg opgeblazen door de media.

16 april 2018 om 11:39

Ja joh, ga deze debiele actie lekker goedpraten. En het argument is dat er vorig jaar ergens anders ter wereld een ergere overtreding is gemaakt. Kramer spoort niet en hoort met zijn gedrag niet op een voetbalveld thuis.

16 april 2018 om 12:11

"tikje met z'n voet op de (?) hoofd van Büttner doet." Nou, bagatelliseren voor professionals dit hoor. Hij trapt hem (bewust) met z'n noppen in zijn gezicht. Ik vind de media er helemaal niet zo overdreven op reageren eigenlijk, een wedstrijd of 7-8 lijkt me zeker op zijn plaats. Zo super erg was het niet zegtie hahah!

Schandalige actie, ben het hier volledig mee eens.

Ik vond de reactie van Advocaat na de wedstrijd over dit incident stuitend. Hij wees vooral naar de aanleiding (een vermeende elleboogstoot van Büttner).

16 april 2018 om 11:20

Ja, apart.. Je krijgt 7-0 op je donder van een team dat de laatste tijd ook stroef draait... je spits laat zijn voeten spreken (alleen te letterlijk..) en vervolgens neem je hem in bescherming?
Hij had hier afstand van moeten nemen en Kramer sowieso niet meer opstellen dit seizoen. Maar laten we even afwachten waar ze in de komende dagen mee komen.. Kan me voorstellen dat Advocaat & Co dat vandaag ook inzien..

16 april 2018 om 11:23

Daar kreeg Buttner ook terecht een gele kaart voor.
Een echte elleboogstoot was het niet, maar hij ging ook niet vrij uit met zijn arm.....

Maar die dwaas van een kramer verdient naar mijn mening wel een duel of 10 schorsing. Echt een idiote actie....

16 april 2018 om 11:43

Kramer had Büttner in een duel om de bal hard aan moeten pakken maar ja daar moet je slim voor zijn en het moment moet komen......😄😄

Kramer heeft nu al zo veel rare fratsen uitgehaald.. op en naast het veld. Gewoon een 'oerdomme' gozer met een totaal gebrek aan zelfbeheersing. Kan me niet voorstellen dat iemand nog met deze speler in zee wil..

16 april 2018 om 11:12

waarom niet. Suarez heeft toch ook nog een contract. of gelden daar andere regels voor? Verder is hij klaar Sparta en verdient een forse boete en schorsing.

16 april 2018 om 11:21

Grote verschil is dat Saurez wel kan voetballen.

16 april 2018 om 11:37

zeg ook niet dat kramer bij barca een contract krijgt, maar jupiler nivo kan hij prima aan.

16 april 2018 om 11:44

Suarez heeft veel geluk gehad,zal de nodige kwaliteiten hebben😄😄😄😄

16 april 2018 om 11:56

Suarez is (was) buitencategorie, en ja dan kun je je soms de meest idiote dingen veroorloven. Als Suarez van het niveau Kramer was geweest dan had hij al lang niet meer op de voetbalvelden rondgelopen.

Welkom in deze mooie maar o zo ongelijke wereld..

16 april 2018 om 12:42

@dominicvedder,
Dus omdat Suarez beter kan voetballen mag hij zich als een idioot gedragen. Rare theorie?
Suarez is nog een grotere recidivist van Kramer.

16 april 2018 om 11:12

Misschien Mora? On: Het kan af en toe een speler zijn die met zijn mentaliteit ontzettend vervelend is voor de tegenstander, maar de laatste tijd is hij vooral vervelend voor zijn ploeggenoten. Voor een degradatiekandidaat een bron van onrust die je er nu misschien (voorgoed) beter niet bij kunt hebben.

Dit voorval mag niet alleen binnen de voetballerij blijven. Vind dat Büttner aangifte moet doen voor mishandeling. Mja, Büttner is zelf ook geen lichtpuntje dus zou het vast niet doen.

Hoe je het wendt of keert het blijft een misselijke vent met vieze streken.

Vanwege zijn lengte scoort hij in de eredivisie met enige regelmaat. Voetballen kan hij niet en daar leeft én traint hij ook niet voor. Tenenkrommend dat zulke spelers over-betaald worden....

Maar hoe dan ook, wel een lekkere wedstrijd zonder Fräser gezien zaterdag !

Ben wel benieuwd wat voor schorsing hier uit komt. Dit kan toch niet minder dan 15 wedstrijden zijn zou je zeggen. En dat is eigenlijk nog mild. Een kelderklassespeler wordt hiervoor geroyeerd.

16 april 2018 om 11:46

Was het zo erg,heb het niet gezien,dan zal het wel een aparte zitting krijgen😕

Dit zou je inderdaad eens in de 5e klasse moeten doen, wordt je echt geroyeerd.
Op de een of andere manier straalt Kramer uit dat welke schorsing het ook wordt het hem niets interesseerd.
Checked elke 26e of het geld erop staat en verder zal het hem worst zijn.

Doodzonde, want als hij iets slimmer was, echt maar een beetje, zou hij gewoon de komende 10 jaar nog 3 ton per jaar kunnen opstrijken in de Eredivisie. Een Twente, W2, Nec, NAC of wellicht op de bank bij AZ Heerenveen Utrecht of zo als pinchhitter, daar zou hij best geschikt voor zijn.

Maar die glazen gooit hij echt stelselmatig in, toch apart.

16 april 2018 om 11:43

"maar die glazen gooit hij echt stelselmatig in, toch apart."

Ik denk dat het frustratie is. Kramer heeft zichzelf wijs gemaakt dat hij Nederlands Elftal-waardig is (heeft hij een jaar of twee geleden nog gezegd). Als je vervolgens eerst derde keus wordt bij Feyenoord en vervolgens degradatievoetbal moet gaan spelen, dan is dat zuur. Blijkbaar kan hij daar niet goed mee om gaan.

16 april 2018 om 11:49

Klopt Cabinesse, maar er is dus ook blijkbaar niemand om hem heen om dat een beetje te sturen en aan zijn verstand te peuteren.

Dat zou wat zijn, in een seizoen weggestuurd worden bij twee clubs, puur en alleen omdat je niet normaal kunt doen.

En inderdaad, wat Jacobs hier zegt, wat Buttner deed was ook rood waard. Ik denk dat hij vanwege die schop van Kramer gespaard werd. Als Kramer gewoon naar de grond was gegaan en zich verder koest had gehouden, dan had niet Sparta maar Vitesse met tien man gestaan. En dan weet je maar nooit hoe de wedstrijd verder was verlopen.

Büttner doet ook gekke dingen,gewoon laten staan en laat ze elkaar maar bevechten en dan wegsturen,boeiend allemaal.😊

Buiten alles om een schandalige actie van Kramer, mag nooit zo reageren. Terecht rood, maar de Knvb mag ook nog wel op de elleboog van Buttner optreden dit was ook een rode kaart. En nogmaals de actie van Kramer daarna is niet goed te praten, scheidsrechter zo nog eens de kans hebben om te reageren, Kramer speelde al voor eigen rechter.

Toch geweldig... Gok je op een buitenlands avontuur, maar die kwam er niet. Ook start je kroket gate en eindig je bij Sparta om je in de kijker te spelen van een zandbak club die gek genoeg is om jezelf financieel onafhankelijk te gaan voetballen. En dan doe je 3 wedstrijden voor het einde dit.
Ik ben reuze benieuwd waar meneer Kramer belandt volgend seizoen.

Kramer NOOIT meer op een voetbalveld Er word al gezehd dat betaald voetbalbalspelers een voorbeeld functie hebben Daarom levenslang schorsen

Niet overdrijven nu, want als dit niet meer kan, wat dan wel?! XD

Stuitende reactie van Rob Jacobs, aangezien hij het heeft over "in zo'n fase van de competitie", "je benadeelt het elftal". Typisch weer woorden van iemand die zichzelf belangrijk vindt en dus zoveel mogelijk woorden gebruikt en daarmee de hele zaak verder bagatelliseert.
Je trapt niet iemand niet tegen zijn hoofd, zo'n laag gedrag tolereer je niet, dat is alles wat je aan hoeft te geven meneer Jacobs.
Verklaren doe je het niet, dat mag meneer Kramer zelf doen in kader van zijn anger management therapie.

Jezus jongens, levenslang schorsen, voor altijd verbannen, zullen we ff stoppen met overdrijven?

Kramer is een paardenlul en een recidivist, maar daarvan lopen er een hoop rond. Gewoon een wedstrijd of 8 schorsen. Hij zet z'n noppen in z'n gezicht, hij trapt z'n schedel niet aan gort.

Kijk naar wat Pepe destijd deed bij die speler die op z'n buik lag. Dat was veel erger, maar Pepe is goed, dus dan kan het. Suarez idem dito. Kramer is een leip, maar geen crimineel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sparta Rotterdam

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.NAC Breda34-16
15.VVV-Venlo34-19
18.FC Twente24-26
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Roy KortsmitKeeper10
Julian ChabotVerdediger10
Michel BreuerVerdediger10
Sherel FloranusVerdediger10
Deroy DuarteMiddenvelder10
Ryan SanusiMiddenvelder10
Stijn SpieringsMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Sparta Rotterdam.

16 fans
Aanvaller, 29 jaar

In de wandelgangen

Maandag 16 juli
AS Roma en FC Porto zijn in onderhandeling over de transfersom van Daniele Verde. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren