wk2018

‘Als Van der Sar in de spiegel kijkt, moet hij opstappen’

Zondag, 15 april 2018 om 23:41

De spelersbus van Ajax werd bij terugkomst in Amsterdam opgewacht door een groep boze supporters. Deze fans zouden onder meer het ontslag van Edwin van der Sar hebben geëist en ook Valentijn Driessen van De Telegraaf is kritisch op het functioneren van de 47-jarige algemeen directeur.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Moet Edwin van der Sar opstappen als algemeen directeur?


Gerelateerd

63 reacties (laatste reactie door pukkie123)

Ja, hij moet weg. Sowieso word ik gek van al die inteelt bij Ajax. Ze blijven altijd maar zoeken in dat kleine clubje van belangrijke spelers van vroeger, nou, ik kan je zeggen dat er voldoende andere mensen zijn die een voetbalclub op een professionele manier kunnen leiden. Kijk naar Toon Gerbrands.

15 april 2018 om 23:54

Helemaal eens met je reactie, er moet duidelijk wat bij ajax veranderen zeg ik als feyenoord fan. ( Niet om olie op ‘t vuur te gooien. )

16 april 2018 om 03:40

Er moet zeker wat veranderen maar moet Van der Sar er dan uit? Ik bedoel de helft van de mensen die roepen hebben geen flauw idee wat zijn functie precies inhoudt en lopen met de kudde mee. Dat gezegd hebbende, kan iemand mij uitleggen wat zijn functie precies inhoudt?

16 april 2018 om 06:43

Hij en Overmars beslissen wanneer de coach ontslagen wordt en wie er de nieuwe coach wordt. Verder is van de Sar er vooral om commerciële dingen voor Ajax te regelen (bijv laatst die deal in China).

15 april 2018 om 23:58

Bij PSV lopen ook veel oud-spelers rond. Net als bij Feyenoord. Of Real Madrid, Bayern München etc. Sure, er zijn ook andere mensen zonder noemenswaardige voetbalcarrière een club uitstekend kunnen leiden, maar het is wat kortzichtig om te stellen dat oud-spelers dat niet kunnen.

16 april 2018 om 00:06

Hij zegt ook niet dat oud-spelers dat niet kunnen..

Sluit me hier helemaal bij aan. Ongelooflijk dat ze voor iedere functie een oud-speler zoeken terwijl er andere meer capabele mensen over het hoofd worden gezien. Ik ben voorstander van eerst in de eigen keuken kijken, maar wel met een realistische en kritische blik graag.. Vind inteelt een prima beschrijving van de huidige situatie.

16 april 2018 om 00:14

@ Lasse
Maar bij Ajax heb je nauwelijks belangrijke mensen in de organisatie werken die niet bij Ajax in de top hebben gespeeld. Dus daar zoeken ze als eerste. Betekent niet dat die per definitie slecht zijn natuurlijk, maar of het nu gaat om trainers of leden van de Rvc: je hoort altijd dezelfde namen. Rijkaard, Blind, Van Gaal. Binnenkort zal Ten Hag wel moeten wijken voor Van 't Schip, dan wordt Van der Sar vervangen door Jari Litmanen, en als er nog een nieuwe jeugdtrainer moet komen dan wordt er vast weer een lijntje uitgegooid naar Daniël de Ridder, Rob Witschge Grygera of Galasek.
Het is dat FdB veel voor ons gedaan heeft maar behalve die 3,5 jaar is het deze hele 21e eeuw al armoe troef in Amsterdam. Je moet op iedere plek in je organisatie toppers hebben, en niet altijd maar ex-voetballers die toevallig "het Ajax-dna" hebben.

16 april 2018 om 00:19

Als er 1 ding al honderd jaar in het 'Ajax DNA' zit, is het wel een talent om elkaar de tent uit te vechten, dus wat dat betreft zit het allemaal wel goed...

16 april 2018 om 00:21

Oud spelers lopen overal rond, maar niet op dusdanig veel cruciale posities als bij Ajax. Bayern in uitzondering omdat zij Hoeness hebben, die man is absolute buitencategorie. Welke club wordt nog meer op meerdere bepalende posities bekleed door oud-spelers?

Wat pijnlijk om te zeggen omdat hij er niet meer is, maar dit hersenspinsel is begonnen bij Cruijff, die vond dat de club geleid moest worden door oud-spelers. Met alle respect voor de heer Cruijff maar dit is natuurlijk klinkklare onzin dat dit beter zou zijn, gelukkig heb ik me hier ook altijd fel tegen uitgesproken. Niks mis met oud-spelers op belangrijke posities, mits deze oud-spelers minimaal dezelfde kwaliteiten hebben als andere gegadigden. Bij Ajax zijn we doorgeslagen door oud-spelers aan te stellen puur en alleen omdat het oud-spelers zijn.

16 april 2018 om 08:12

Dit is onjuist wat je hier schrijft. Cruijff opperde voor oud-voetballers in de organisatie ja. Daar waar kan en mogelijk was. Op den duur zijn ze bij Ajax erachter gekomen dat je op de positie van Director Marketing toch wel een professional nodig hebt ipv van een uithangbord. Dus hebben ze Menno Geelen naar voren geschoven. Cruijff heeft letterlijk gezegd en geschreven dat oud-voetballers een belangrijk aandeel in een bvo moeten hebben ja. Maar Cruijff heeft daar ook bij verteld dat zij ondersteund moeten worden door professionals. Het moet een gezonde mix zijn van voetbal know-how en business know-how. Dus dat hersenspinsel van jou, stuur ik bij deze naar het rijk der fabelen.

16 april 2018 om 00:22

Het probleem is dat teveel oud-spelers gewoon zorgt voor vriendenkliekjes die gaan ontstaan. Die heeft nog met die gespeeld en kon het goed vinden met die. Oud-speler X heeft dan weer andere vertrouwelingen binnen de club. En bij een meningsverschil is er uiteindelijk niemand die duidelijk de leiding neemt en waar iedereen naar luistert.

Ik zou toch eens langs gaan en kijken of we enkele beleidsbepalers van FC Bazel kunnen overnemen of anders in Oostenrijk bij Red Bull Salzburg. Het is wel tijd voor de nodige verandering in het bestuur. En trouwens ook in de selectie, een deel van de selectie beschikt niet over het gewenste niveau. Doorselecteren dus!

16 april 2018 om 00:40

Van de Sar is er mede debet aan dat Bosz is opgestapt, Overmars is altijd achter Bosz blijven staan maar omdat Bergkamp en Sar niet met Bosz door 1 deur konden zitten wij nu met de rotzooi opgescheept. Conclusie? Van de Sar oprotten en zo gauw mogelijk een echte trainer aanstellen die wel goed uit zijn woorden kan komen tijdens een persconferentie. Als wij de beste man al niet begrijpen hoe moeten de spelers dat dan wel kunnen.

16 april 2018 om 07:57

Het is de lijn Cruyff. Alles moet gedaan worden door oud spelers. Tja.

Eens, het is nu toch wel duidelijk dat geen enkele trainer deze groep aan de praat krijgt dus moet er bovenop dingen gebeuren aangezien het AL weer het hele jaar rommelig is is het tijd om te gaan, en alle keer de verhalen over Nouri erbij halen wat ze doen bij het bestuur heeft ook geen zin. ( Hoe erg het ook voor Nouri en zijn familie is. Met alle respect. )

15 april 2018 om 23:56

Alsof een ontslag van van der Sar wel wat zou veranderen. Als een trainer het al niet kan dan moeten er gewoon andere spelers komen. Mensen vergeten ook een beetje dat er nu eenmaal maar 1 team kampioen kan worden...

15 april 2018 om 23:57

Wanneer heeft het bestuur van Ajax dit seizoen Nouri als excuus gebruikt? Ga alsjeblieft geen dingen verzinnen. Daarnaast had het natuurlijk wel een mega impact aan het begin van het seizoen. Niet alleen mentaal was het heel zwaar, maar ook veel trainingen en 2 oefenwedstrijden zijn hierdoor niet doorgegaan waardoor ze ook op voetbalgebied niet de ideale voorbereiding hadden.

16 april 2018 om 00:01

Het hele seizoen hoor je niks anders dan over Nouri, tuurlijk heeft het een mega impact gehad op iedereen maar het zijn echte prof’s die hiermee om moeten leren gaan hoe moeilijk het ook is.

16 april 2018 om 00:10

“Het hele seizoen hoor je niks anders dan over Nouri.” Aha en waar draagde het bestuur Nouri als DE oorzaak aan dan? Dat beweer jij nu, maar citeer even 20 citaten van Overmars en Van der Sar waar ze steeds Nouri als DE oorzaak aan brachten. Ik heb het ze geen 1 keer horen zeggen.

16 april 2018 om 07:30

Zytto heeft gelijk, Van der Sar of Overmars hebben dit niet 1 keer in de mond genomen, supporters van de tegenstander blijven het alsmaar aanhalen. Niemand ziet dit als excuus om nu nog afgedroogt te worden door PSV. Aan het begin van het jaar heeft het vast wat impact gehad, maar eem excuus voor het missen van de titel is het niet, die gingen we JUIST voor Nouri winnen!

16 april 2018 om 07:49

Het zijn ook maar mensen met emoties hoor. Dag in dag uit iemand waar je bijna 24 uur lang contact mee hebt komt te overlijden. Dat zal hoe dan ook een zijn impact hebben. Het zijn geen robots tenslotte.

16 april 2018 om 01:26

Er zijn heus wel trainers die met deze groep wat kunnen bereiken, maar als je eerst een Jupiler League trainer aanstelt en daarna een nietszeggende provincietrainer, dan moet je daar terecht voor afgerekend worden.

16 april 2018 om 07:37

Het is ook niet dat de toptrainers voor het oprapen liggen... Ten Hag was een van de meer logische opties. Of denk jij dat Van Gaal, Hiddink, Bosz, Koeman of buitenlandse toptrainers als Tuchel, Ancelotti, Luis Enrique in de rij stonden om bij Ajax in te stappen? We konden Schmidt die bij Leverkusen ontslagen was al niet aantrekken afgelopen zomer.. Ten Hag is misschien niet het type trainer voor Ajax, maar qua kwaliteit wel de vijver waarin we moeten vissen.. Kijk naar PSV en Feyenoord. Dat zijn ook geen zwaargewichten als trainer die tactisch zo sterk zijn als Guardiola, een peoplemanager als Mourinho of de gedrevenheid over kunnen brengen als Klopp..

Ik snap die hetze op Van der Sar dan weer totaal niet. Van der Sar is niet verantwoordelijk voor de selectie (dat is Overmars) en Van der Sar bepaalt de opstelling niet (dat doet Ten Hag). Als er in mijn ogen dan toch 2 verantwoordelijk zijn dan zijn het Overmars en Ten Hag.

16 april 2018 om 00:10

VD Sar zat toch ook in het technische hart dat de selectie mede bepaald heeft? Daar is hij pas in oktober mee opgehouden.

16 april 2018 om 00:23

Van der Sar had zijn fouten erkend en is inderdaad terug gestapt uit het TH 8 maanden geleden. Op dit moment is hij gewoon de directeur, maar de vraag is wat hij daar verkeerd doet.

16 april 2018 om 07:42

Je kan hem verwijten dat hij afgelopen zomer niet de kant van Bosz en Overmars koos, later de 3 mannen op non-actief zette en nu de keuze met Overmars gemaakt heeft voor Ten Hag (die dus nog niet overtuigd). Ik weet echter dat elke directeur die er als vervanging gaat komen net zo goed die fouten had kunnen maken en ze misschien nog gaat herhalen ook.. De directeuren voor Van der Sar waren niks beter en dan heb ik, als Ajacied, liever een groot icoon met hart voor de club dan een bobo die denkt het even te kunnen regelen. Nogmaals, ze maken bij Ajax allemaal fouten en dan liever een Ajacied op die positie. Hij lijkt mij ook iemand die oprecht baalt van zijn fouten en serieus mee aan de slag gaat.

Lekker stoken Driessen. Iedereen maar hals over kop direct ontslaan is echt onzin. Supporters zijn wel even Nouri vergeten tijdens deze domme tokkie actie. Dat ten Hag uiteindelijk een foute keuze is, dat is duidelijk, maar om dan gelijk maar moord en brand te roepen om een ontslag is onzin. Mensen moeten eens wat vaker hun ratio gebruiken in plaats van impulsief media-geblaat.

Ik weet niet of hij op moet stappen, dan wel dat hij een andere rol moet krijgen. Namelijk een waar hij zich niet inhoudelijk bemoeit met het eerste elftal, maar zich gewoon focust op commerciële deals sluiten. Vd Sar blijft met zijn historie als speler natuurlijk wel een goed uithangbord voor Ajax. Wat mij betreft mag hij blijven, maar hij moet zich gewoon niet met het eerste elftal bemoeien.

En dan? Wie moet zijn vervanger worden vraag ik me af?

ik denk dat er een duidelijkere hierarchie moet komen bij Ajax. Bergkamp haalde zijn goede vriend Keizer binnen als opvolger van Bosz waar Overmars juist Bosz wilde houden. daarna haalde Overmars als ik me niet vergis Ten Hag binnen. dan kan je je afvragen is er wel een eenduidig beleid bij Ajax en wie heeft nou eigenlijk de leiding binnen die organisatie?

Tsja, en zo eindigt de Cruijff revolutie wel roemloos. De club kon onder Frank de Boer nog een tijdje goed profiteren van de aankopen en opgeleide spelers van het (zo gehate) oude bestuur en jeugdbeleid, maar het idee van al die oud-topspelers bij elkaar werd ruzie, De Boer kwam er zonder kleerscheuren uit, Jonk en Bergkamp ontslagen na bonje, VD Sar toch te onervaren, en Overmars zwaait zo'n beetje elke speler met ruzie uit, en houdt zich al een tijdje met alle macht vast aan zijn stoel.

De lang geplaagde fans proberen de club te steunen maar hoe? Loyaliteit aan deze groep bestuurders en het plan Cruijff ('het wordt niet goed uitgevoerd` of toch niet?

Ik voorzie een toekomst met gewoon weer ervaren bestuurders, die elkaar overigens ook na een tijdje wel weer de tent gaan uitvechten, want dat doen ze al honderd jaar.

Enige positieve is dat wie er ook op het pluche zit, er altijd wel een aardige stroom nieuwe talenten doorstroomt.

Ze sloegen bij studio voetbal de spijker op de kop. Geen enkele speler liet zich negatief uit over Keizer, omdat het een goede manager van emoties is. Hij ving de situatie Nouri goed op en hielp de spelers weer te groeien in een seizoen. Ze hadden ons nota bene net verslagen. Ik dacht toen dat de ommekeer gekomen was en Ajax het ons knap lastig zou gaan maken. Ja, dan liggen ze ineens uit de beker, maar goed, dat gebeurt wel eens. Je ontslaat hem dan direct voor de kerst, waardoor je vlak voor de winterstop nog chaos creã«ert. Net op het moment dat het in de competitie ging lopen en ze ons in het vizier kregen. Je had Ten Hag altijd nog kunnen aanstellen in de zomer. Dan had hij de opinie nog niet zo tegen en kon hij fris beginnen. Nu is een heel deel van de Ajax supporters al klaar met de beste man. Als er nu ook maar iets fout gaat voor Ajax begin komend seizoen kunnen ze weer een nieuwe trainer gaan aanstellen.

Van de Sar was en blijft een van mijn jeugdhelden, een legendarische doelman. Maar als algemeen directeur heeft hij er toch een aardig potje van gemaakt dit seizoen.

16 april 2018 om 00:02

Zo gaat het, je kan er cynisch van worden, maar in het algemeen ontslaan de topmensen bij de eerste tegenwind eerst wat ondergeschikten om tijd te winnen.

16 april 2018 om 00:02

volgens de geruchten was het Overmars die Keizer weg wilde hebben omdat er een interne prestigestrijd tussen hem en Bergkamp aan de gang was. die laatste scheen heel lastig te zijn binnen de organisatie en dankzij hem schijnt Bosz weg gegaan te zijn, wat Overmars dan weer niet leuk vond

het zijn maar geruchten dus wie weet was zijn ontslag inderdaad alleen gebaseerd op de mindere prestaties maar dat het binnen de organisatie allemaal niet eensgezind was lijkt me duidelijk

16 april 2018 om 00:07

Je hebt helemaal gelijk in je betoog, al vind ik wel dat de aanstelling Keizer ansich al een slechte keuze was. Dat ze hem daarna weer zo snel de deur wijzen is natuurlijk nog slechter. Seedorf was voor mij een veel betere keuze geweest in plaats van Keizer.

16 april 2018 om 00:18

Nooit een goede aanstelling geweest inderdaad, maar het moment waarop werd besloten de boel te ''fixen'' kon niet ongelukkiger gekozen zijn, met als gevolg wat in mijn eerste reactie staat.

16 april 2018 om 06:36

Heb jij wel eens spelers in de media slechte dingen horen zeggen over een trainer waarvoor ze spelen? Dat doen spelers nooit.. er wordt altijd gezegd: we staan achter de trainer, het ligt niet aan hem... etc. Je zult nooit een speler in de media openlijk zijn trainer af horen zeiken. Ajax was onder Keizer ook absoluut niet stabiel. Boekte een aardige zege op PSV, maar verder was het een groot drama wat Ajax liet zien. Onder Ten Hag is dit nauwelijks beter overigens, maar dat terzijdd. Ben het wel eens dat Ten Hag niet aangesteld had mogen worden. Had het seizoen maar afgemaakt met een interimmer, het seizoen was toen al verloren.

Ook al wordt hij ontslagen, veranderd er nog niks. Het probleem ligt toch ergens anders. Ajax moet gewoon meer kopen. Leuk en aardig al die jonge spelers maar die gaan je never nooit verbrengen. We zien al jaren dat dit niet werkt. Ja, je wordt wel eens kampioen of haal je EL finale, maar je gaat de eredivisie met zulke jonge spelers nooit domineren. Laat staan in Europa.

16 april 2018 om 05:12

En wie of wat ga je kopen...klinkt allemaal zo populistisch. Alsof Nederlandse clubs de spelers voor het uitkiezen hebben. Ajax heeft volgens mij gigantisch geïnvesteerd in spelers. Maar heeft dat geholpen?

Het spelersmateriaal is eigenlijk helemaal niet zo slecht hoor. Kijk tuurlijk kan je Sanchez niet vervangen en Wober was voor zijn blessure uitstekend vond ik. Maar een juiste trainer moet er dan wel zijn. Ten Hag heeft echt een drama half jaar. Geen gevoel van progressie gehad. Als het na een voorbereiding nog niet goed is dan moet Van der Sar opstappen.

16 april 2018 om 00:28

Sterker nog, ik heb het idee dat sinds ten Hag aan het roer staat dat het met de week minder wordt. Ik heb in bijna 20 jaar nog nooit meegemaakt dat het me sinds een paar weken gewoon niet meer lukt om een wedstrijd van Ajax uit te kijken. Het is echt vreselijk om te zien, het gaat in een enorm traag tempo, alles gaat uit stand. Terwijl het onder Keizer net begon te draaien en Ajax echt leuke wedstrijden op de mat legde in combinatie met goede resultaten.

Nu zit je met een probleem. Je kan ten Hag nu niet weg doen. Doe je hem niet weg dan is de kans vrij groot dat Ajax in november ook al is afgehaakt om de titel. Dus eigenlijk kan je nu al zeggen dat volgend jaar waarschijnlijk ook geen best jaar zal gaan worden.

16 april 2018 om 01:28

Ten Hag kan wel ontslagen worden na dit seizoen, maar dan moet bijvoorbeeld een Van Der Sar daar ook zijn consequenties aan verbinden. Neem je geen afscheid van Ten Hag voor het begin van het nieuwe seizoen, dan ben ik bang voor nog een verloren seizoen. Mijn vertrouwen in Ten Hag is op dit moment heel laag.

16 april 2018 om 07:26

Rugu

Op de knietjes Bosz terug vragen. Onder hem speelde deze selectie een heel stuk beter, laat hem ook maar 3 aankopen doen naar zijn keus.

Tja wie is de zondebok dit seizoen, dat is toch echt Edwin. Het probleem zit ‘m echt in de onkunde van het leiden van de grootste club van Nederland. Daar is mede de algemeen directeur verantwoordelijk voor. Die moet de juiste pionnetjes op de juiste plek zetten en eventuele problemen uit de weg helpen/bemiddelen. Dat heeft hij natuurlijk nauwelijks gedaan en alleen maar ‘ja’ geknikt met voetbalgrootheden als Bergkamp en consorten. Misschien dat Edwin in een andere rol beter past bij Ajax, wellicht als een soort commercieel directeur waar hij sponsor deals regelt en vanuit het buitenland het merk Ajax promoot/youth academys opzet. Dat soort dingen. Dan gaat hij van meerwaarde zijn. Een AD moet gewoon een bestuurspersoon zitten met ervaring, die inziet dat hij zowel mensen van het voetbal nosig heeft als mensen die een bedrijf kunnen leiden. Een perfecte balans. Keje Molenaar nog steeds een goeie. Slimme vent, verstand van zaken en van voetbal. Zulk soort mensen mort je hogerop hebben.

Van der Sar is totaal ongeschikt! Zou nog geen buurtcafé kunnen runnen, laat staan een grote club als Ajax. Heeft de uitstraling van een versleten leraar aardrijkskunde die opziet tegen weer een dag voor de klas. De man is allesbehalve een directeur. Wegwezen dus! Overmars heeft ook geblunderd door zijn maat Ten Hag (geen Ajax-DNA) naar voren te schuiven, maar heeft tenminste nog een paar goede aankopen gedaan.

Weg met Edwin. Overmars kan blijven. En wat te doen met Erik weet ik niet echt. Ajax moet nu deze zomer eens echt uitstekende aankopen gaan doen en het geld eens laten rollen. En daarmee bedoel ik niet vage spelers uit Verweggistan waarvan 1 op de 4 een topper is maar een al bekende goede speler.

Erg belangrijk dat er nieuwe spelers komen door het aanstaande vertrek van Ziyech en Onana. Het moeten natuurlijk wel spelers zijn die even goed of beter zijn anders zijn we volgend seizoen hlm kansloos.

16 april 2018 om 03:32

Goh wat een goede tips. Daar zou de directie van Ajax nooit aan hebben gedacht. Maar ja nu de realiteit....wie zijn dat dan en hoe krijg je die naar Nederland??

Peter Bosz laten gaan was de grootste fout van Ajax in jaren. Bedenk hoe het seizoen eruit had gezien als hij had kunnen blijven en Bergkamp en al die andere waren verdwenen. Waar zouden we dan nu zijn?

16 april 2018 om 01:24

Ach hoe jammer ik het ook vind dat Bosz weg ging, Dortmund was een aanbieding die hij nooit zou weigeren, ook al zou de verhouding in de staff en met Ajax nog zo goed zijn geweest.

16 april 2018 om 03:29

Waarschijnlijk op hetzelfde punt. Spelers als Sanchez en Klaassen waren veel belangrijker.

Misschien de supporters ook maar eens vervangen?? Jaar in jaar uit roeptoeteren dat personen weg moeten is nou niet een lekkere basis om succes te hebben.

16 april 2018 om 05:20

Inderdaad de zogenaamde supporters zijn het grootste probleem van Ajax. Ik kan mij geen enkele club ter wereld voor de geest halen waar de supporters zo'n negatief effect op de spelers en de club hebben als bij Ajax. Ieder seizoen is er wel een speler, trainer of bestuurslid de zondebok en als het even tegen zit vliegen de ijzeren staven en de fakkels door de lucht. Als Ajax als club ooit nog serieus genomen wil worden zal het het tuig en de narcisten binnen de eigen aanhang moeten zien te elimineren.

16 april 2018 om 06:39

Dit lijkt me een uit de categorie makkelijk scoren, helemaal een dag na de kampioenswedstrijd. Als ik hier de reactie 's lees is het verschil nu niet zo groot met die "arrogante" Ajax supporters. En het uitfluiten van eigen spelers of bus op wachten kennen we net zo goed van de PSV supporters..

16 april 2018 om 09:20

Ik heb het niet over wat gisteren gebeurt is. Ik heb het over wat al jaren aan de gang is bij Ajax. Tegenvallende resultaten...Oh er moet meteen een kop rollen. De best presterende clubs PSV, AZ bv hebben een stabiele leiding en dat werpt op termijn zijn vruchten af.

Lijkt me duidelijk dat Sar en Overmars schuld hebben. De eerste fout was om Keizer aan te stellen de tweede en grotere fout om hem eruit te gooien na een gelijkspel voor de beker terwijl ze heel erg hoed aan het spelen waren de weken ervoor. De sympathie die de groep had opgebouwd met Keizer was goed en Overmars kon het succes niet meer aanzien want wou dat keizer en Bergkamp faalden zodat hij vriendje ten hag kon aanstellen. We zien nu dat niemand wat met die man en zijn speelstijl heeft want confirmeert zich niet aan Ajax maar altijd aan de tegenstander. Deze laffe man past niet bij Ajax. Sar heeft dit allemaal laten gebeuren en moet afgerekend worden op zijn fouten. Jordi graag binnenhalen en jonk alsmede Bergkamp in hun taken laten terugkeren om plan JC terug op de kaart te zetten en nu daadwerkelijk doorvoeren.

zal ik eerder overmars zeggen dat die eruit moet . sar heeft vooral eindbeslissingen over commerciele dingen en dat doet die wel gewoon goed

Zielige supporters. Staan ie daar met een flesje bier.."uitstappen, uitstappen"! Zodra ze uitstappen hebben ze niks meer te zeggen. Doorgesnoven gekken die voetbal veel te serieus nemen en de sport kapot maken. Echt een stel losers zijn het! Klootzakken

Klopt wat er bij die bus staat zijn de kansloze in onze samenleving !!! Volwassen mensen noemen ze zich zelf pfffff stumpers zijn het die niks bijdragen aan t voetbal ! Net zo goed die dwaze die vuurwerk tussen de PSV supporters gooien .

Wim jonk ging niet weg verwegen van de sar Maar vanwege bergkamp redactie.....

En ja wie er schuld heeft ! Dat zijn de spelers als je ziet wat een ego trippers daar in spelen en omhooggeschreven jochies die het halve seizoen het alleen maar hebben over transfers etc . Terug naar jong Ajax daar jaartje spelen weer en wat goede spelers aantrekken geld genoeg ! Geen jochies van 18 jaar die denken dat ze er al zijn !!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

Nederland
244 fans
47 jaar
SeizoenClubW
2010/2011 Manchester United 33 0 1 0
2009/2010 Manchester United 21 0 0 0
2008/2009 Manchester United 33 0 1 0
2007/2008 Manchester United 29 0 2 0
2006/2007 Manchester United 32 0 1 0
Laatste voetbalnieuws

Ajax betaalt Manchester United miljoenen en heeft Blind terug

Daley Blind is na vier jaar terug bij Ajax, zo heeft Manchester United bekendgemaakt. De linkspoot komt voor een bedrag van zestien miljoen euro over van Manchester United en zal spoedig...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 18 juli
Marcel Brands staat op het punt om Malcolm naar Everton te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren