wk2018

Vitesse boekt grootste overwinning ooit na dwaze actie Kramer

Zaterdag, 14 april 2018 om 21:29

In de eerste wedstrijd sinds het ontslag van Henk Fraser heeft Vitesse de grootste zege uit de clubgeschiedenis geboekt. De Arnhemmers hadden zaterdag geen kind aan Sparta Rotterdam, dat bij rust aankeek tegen een 3-0 achterstand en uiteindelijk met 7-0 verloor. Vlak voor het einde van de eerste helft moest Michiel Kramer inrukken na een schandalige charge, waarna Vitesse al helemaal vrij baan kreeg. De ploeg van interim-trainer Edward Sturing stijgt in ieder geval voor even naar de zesde plek.

Guram Kashia begon aan zijn 242ste Eredivisie-wedstrijd voor Vitesse: een evenaring van het record van Theo Janssen. De aanvoerder zag zijn ploeg furieus van start gaan, wat al binnen twee minuten resulteerde in de openingstreffer. Thulani Serero pikte de bal op buiten het strafschopgebied en haalde verwoestend uit; de bal zeilde richting de kruising en doelman Jannik Huth had geen passend antwoord. Vitesse zette niet bijzonder veel druk, maar maakte Sparta wel onschadelijk en controleerde zo in de openingsfase.

Het duurde niet lang voordat het overwicht resulteerde in de 2-0. Roy Beerens ging aan de rechterflank achter een verloren bal aan, sneed het strafschopgebied binnen en plaatste zijn inzet fraai in de verre hoek. Het Sparta van Dick Advocaat kreeg geen enkele serieuze kans, terwijl Vitesse zorgvuldig omging met zijn eigen mogelijkheden. De Arnhemmers kwamen na een halfuur zelfs op 3-0: Tim Matavz werd gevonden door een voorzet van Bryan Linssen en frommelde de bal binnen. De gifbeker moest helemaal leeg voor Sparta, want de ploeg moest vlak voor rust verder met tien man.

Kramer ontving een directe rode prent na een dwaze actie. Hij schopte Alexander Büttner, die op de grond lag, in zijn gezicht en werd door arbiter Kevin Blom naar de kleedkamer verwezen. Het werd voor Sparta daarom een kansloze missie in het tweede bedrijf. Vitesse tikte de bal zorgeloos rond en wist de marge nog verder uit te breiden. Na slecht verdedigend werk van Ryan Sanusi krulde Bryan Linssen de bal in de verre hoek; Matavz rondde een actie van Mason Mount af en zorgde voor de 5-0.

Vitesse nam daar nog geen genoegen mee. Invaller Thomas Bruns deed ook een duit in het zakje, na een assist van Linssen, en de eindstand werd bepaald door Linssen zelf. Met een prachtige krul zette hij de 7-0 op het scorebord. Het betekent voor Vitesse de grootste overwinning uit de clubgeschiedenis. In 1997 wonnen de Arnhemmers met 1-7 van Fortuna Sittard; in 1998 was men met 6-0 te sterk voor FC Volendam. Een zege met een marge van zeven doelpunten kwam tot dusver nooit voor.


Poll

Plaatst Vitesse zich dit seizoen voor de play-offs?


Gerelateerd

93 reacties (laatste reactie door speedyafc)

Kramer 10 wedstrijden schorsen. Wat. een. dwaas.

14 april 2018 om 21:33

Kramer...... zucht!!!!! Met zulke acties help je sparta niet!!!!!

14 april 2018 om 21:47

Jawel. Hij helpt Sparta aan degradatie op deze manier, maar dat is niet de bedoeling lijkt me.

14 april 2018 om 22:05

Denk je nu echt dat Kramer Sparta wil helpen... Hij vind voetbal niet eens leuk en ziet het als werk heeft hij al zo vaak gezegd. Dit is zo'n voetballer die na zijn carriere helemaal uit het voetbal gaat, liever nog vandaag dan morgen. Dit kan echt niet, dit is echt een seizoen schorsing waard.

14 april 2018 om 23:53

Kramer wel duidelijk denk ik, maar Blom weer een grote fout: had Buttner rood moeten geven (jep, 2 x rood dus, met een zwaardere schorsing voor Kramer. 2 om 4 ofzo).

15 april 2018 om 00:20

Ja tis zeker dom ...maar het was mij ook gebeurd ...buttner komt als een dwaas in...en kramer geageerd en toevallig was het hoofd het dichts bij haha als die anders om lag waren het bijvoorbeeld ze benen geweest waar die tegen schopte.

15 april 2018 om 04:08

@ Tjientval en Weiss85, menen jullie dit nou serieus?? Kijk dan maar eens goed de beelden terug, vooral die van de zijkant. Buttner gaat vol voor de bal en kramer springt er van schuinachter in. Zelfde onzingelul als sparta-fan Hugo Borst bij Fox dit. En als een elleboogstoot 4 wedstrijden waard is, is dit minimaal 10 voor kramer, aangezien dit gewoon een aanslag is waar je in het civiele recht zwaar voor gestraft wordt.

15 april 2018 om 09:29

2 om 4? Maak maar eens een statement en schors Kramer gewoon een wedstrijd of 10/15. Vieze resedivist

14 april 2018 om 22:27

Dwaas? Die man is juist heel erg slim. Hij houdt helemaal niet van voetballen, hij ziet het als werk. Heeft even zijn best gedaan bij Sparta, genoeg ploegen die hem nu onder contract willen hebben. en in plaats van nu nog vijf wedstrijden te knokken en ploeteren, kan hij lekker met doorbetaalde vakantie. Op de tribune met een lekker boordje kroket in de hand zijn centjes opstrijken.

15 april 2018 om 02:01

Als deze man doorbetaald krijgt na deze schorsing verdient Sparta de degradatie door wanbeleid.

Zo iemand betaal je niet zijn salaris door na zo'n overtreding.

15 april 2018 om 04:13

Hij kan hoogstens een boete krijgen, ik ken zijn cotnract niet en weet de regels van de Knvb ook niet maar in Egneland is maximaal twee weken salaris de hoogste boete. Dus ik ben bang dat hij gewoon doorbetaald wordt.

15 april 2018 om 00:50

10 weDat rijden? Welke coach of welk bestuur wil zo'n idioot nog in zn team. Dit is geen op zich zelf staand incident

15 april 2018 om 00:51

Wedstrijden..... mobiel. .zucht

Goede actie van vitesse om fraser de laan uit te sturen. Maar wat een domme actie van mister kroket.

15 april 2018 om 02:10

Moi hond op foto

15 april 2018 om 12:52

Jij hebt ook een mooie foto

Wat een debiele actie van Kramer. Hoop dat hij een zware schorsing krijgt.

14 april 2018 om 22:29

Dat hoopt kramer zelf ook, wil grag vijf wedstirjden schorsing zodat voor hem het seizoen erop zit. Even een nieuw contractje ergens tekenen, tekengeld beuren en dan lekker weer genieten op de tribune met een broodje kroket in zijn handen terwijl hij gewoon doorbetaald wordt. En daarna lekker uitgerust op vakantie. Heerlijk leven heeft die man.

14 april 2018 om 22:54

Zelfs in de 3e divisie van Qatar willen ze nog niet zo'n droeftoeter hebben......

14 april 2018 om 22:55

En ze hebben er geen kroketten.

15 april 2018 om 01:10

Dan neemt ie mss wel een broodje döner...

15 april 2018 om 04:16

Er is altidj wel weer een club die hapt en denkt dat hij ze aan punten kan helpen. Sparta zat ook op het vinekentouw, ongeacht hoe hij zich bij Feyenoord gedroeg (o.a. die provocatie met dat broodje kroket op hjet veld). Ook toen kreeg kramer zijn zin, zijn contract werd afgekocht door Feyenoord en hij ging bij daarna bij Sparta extra centjes verdienen. Kennelijk heeft hij die nu binnen dus wil ie weer van Sparta af. Lijkt me dat dat hem nu wel gelukt is. Dus lekker op vakantie en daarna op naar de volgende club.

14 april 2018 om 22:49

Vind niet dat het zo overduidelijk bewust was van Kramer. Hij is net omver gedonderd, probeerd weer op te staan en zwaait met zijn voeten.

14 april 2018 om 23:11

Dit hadden woorden van Kramer kunnen zijn als hij een interview had gegeven.

Iemand schoppen die op de grond ligt. Lijkt pepe wel toen hij iemand trapte die op de grond lag

14 april 2018 om 21:52

Pepe's actie lijkt beschaafd bij wat meneer kroket deed.

14 april 2018 om 22:07

Nou, laten we niet overdrijven...

En ik maar mn grote mond volhouden door niet naar de wedstrijd te gaan. Nooit zo veel spijt ergens van gehad.... Voelt desondanks heerlijk!!

14 april 2018 om 21:44

Haha ik zeg het elke keer weer maar kan het gewoon niet. Elke keer maar weer anderhalf uur treinen om teleurgesteld te worden. Vandaag tóch maar weer gegaan, zonder spijt

14 april 2018 om 22:07

Exact dat! En daar heb ik vandaag geen spijt van.

15 april 2018 om 02:11

je had mee kunnen rijden hahaha

Hadden ze niet een weekje kunnen wachten met het ontslaan van Fraser? Het is dat Twente ook heeft verloren...

Als Sparta zijnde een dikke boete geven hij benadeeld zijn ploeg toch enorm. En 8wedstrijden schorsen die man.

Dubbel verlies voor Sparta vandaag. 7-0 en volgend jaar een Fraselijke trainer

Kramer waaronder je dit..... schandalig gedrag dit zeg maar Sparta Sparta Sparta wat doen jullie allemaal , geen communicatie onderling en amper goede passes dit deed pijn aan de ogen.
Medelijden met een liefhebber als advocaat want dit komt wel aan aan......

Kramer is wat hij bij Feyenoord ook al was. Een gefrustreerd mannetje met nu en dan kortsluiting in de bovenkamer. Dupeert zijn ploeg enorm. Ik hoop voor Sparta dat z'n contract aankomende zomer afloopt en dat geen club hem meer wil hebben. Als BVO moet je dit soort gasten niet in je ploeg willen hebben. Deze actie, daar is Vinnie Jones een heilige bij. Eén voordeel, a.s. woensdag ga ik kijken op het Kasteel. Zonder Kramer is dat een stuk prettiger. Ik verwacht van Sparta een reactie! Sparta naar vóóren!!

Waarom heeft Buttner ook geel gekregen bij die dwaze actie van Kramer???

14 april 2018 om 21:49

Elleboog, komt dus ook goed weg met geel

14 april 2018 om 21:59

Inderdaad, dat is wel opvallend te noemen. Over de actie van Kramer, dat was wel een dwaze actie maar in mij ogen wel begrijpelijk. Eerst naar de oorzaak kijken en van daaruit t gevolg beoordelen. Van mij mag Kramer wel 5a6 wedstrijden geschorst worden maar daarintegen verdiend Buttner ook minimaal 2 wedstrijden maar is al (verkeerd)beoordeeld door Blom dus die ontspringt de dans. Buttner komt al een idoot met zn elleboog naar voren tegen Kramer zn gezicht aanvliegen en toen Kramer op de grond neer kwam trapte hij na richting hem maar was niet gericht naar zn hoofd maar snelle reactie na een onbesuisde actie.

14 april 2018 om 22:09

Ik vind het hilarisch hoe je telkens Kramers actie goed probeert te praten omdat 'Buttner ook wat verkeerds deed'. Zei je hetzelfde toen Matavz een elleboogje gaf op Dumfries?

14 april 2018 om 22:26

Ik vind het hilarisch hoe jij Kramer blijft bashen en Buttner blijft verheerlijken. Kramer maakt een belachelijke actie en komt voor mijn part niet meer terug op het veld dit seizoen, maar Buttner verdient net zo goed de rode kaart.

14 april 2018 om 22:29

Eens!!

14 april 2018 om 22:31

Je vind het begrijpelijk oom iemand op zijn hoofd te schoppen? Spoor je wel? Heb je wel enig idee hoe gevaarlijk dat is? De impact op het hoofd kan iemands hersenen zodanig doen laten opzwellen dat het zelfs levensbedreigend kan zijn.

14 april 2018 om 22:46

078connected het was niet gericht naar zijn hoofd?? En hoe weer jij dat dan heb je het hem even gevraagd? Vol in het gezicht trappen met de onderkant van de schoen. Zeker 5 wedstrijden schorsen die gek!!!

14 april 2018 om 22:52

Eens. De akte van Buttner was net zo duidelijk (of zelfs duidelijker) rood dan die van Kramer

14 april 2018 om 22:56

Ik stel mezelf in de situatie voor, en als ik in Kramer zou zijn geweest zou ik bij t neerkomen op de grond misschien ook wel getrapt hebben. Uit reflex dus niet gericht naar zijn hoofd waarvan ik vermoedt dat Kramer dat ook niet deed. Maar daarin tegen ben ik geen speler als Kramer omdat we ook wel weten dat hij zelf ook niet schuwt om zijn ellebogen te gebruiken. Geniepig mannetje

14 april 2018 om 23:12

Ik denk wel dat ik spoor, als iemand bij mij met een elleboog in komt vliegen ken je een trap terug verwachten en dan niet eens expres maar uit een reflex en dan ga ik niet gericht op zijn hoofd trappen maar de kans dat zijn hoofd geraakt wordt is aanwezig maar dat is ook zijn eigen schuld. Weet je dat een elleboog op t niveau Eredivisie dus waar de tempo en snelheid normaliter 4x zo hoog is als een gemiddeld wedstrijd in de 2e klasse dan kan het ook impact hebben op je hersenen, of ern kaakbreuk opleveren waar je heel je leven mee last kan hebben.

15 april 2018 om 01:33

Haha je bent geweldig FR12Jules. Ik bash Kramer nergens, ik verheerlijk Buttner nergens. Heb welgeteld drie comments geplaatst. Buttner deed niks nets nee, maar om hem dan op zijn hoofd te schoppen met je noppen is gewoon een aanslag. Dat deze man dan zegt dat ie het allemaal wel begrijpt is gewoon hilarisch. Jouw reactie daarentegen..

14 april 2018 om 21:59

Inderdaad, dat is wel opvallend te noemen. Over de actie van Kramer, dat was wel een dwaze actie maar in mij ogen wel begrijpelijk. Eerst naar de oorzaak kijken en van daaruit t gevolg beoordelen. Van mij mag Kramer wel 5a6 wedstrijden geschorst worden maar daarintegen verdiend Buttner ook minimaal 2 wedstrijden maar is al (verkeerd)beoordeeld door Blom dus die ontspringt de dans. Buttner komt al een idoot met zn elleboog naar voren tegen Kramer zn gezicht aanvliegen en toen Kramer op de grond neer kwam trapte hij na richting hem maar was niet gericht naar zn hoofd maar snelle reactie na een onbesuisde actie.

14 april 2018 om 22:29

Omdat de scheids een fout maakte, had ook rood moeten krijgen.

Vreselijk lomp van Kramer, maar het is een reactie op die net zo lompe buttner. Ook hij mag geschorst worden.

14 april 2018 om 21:56

Snap het gevoel, maar de actie van Buttner rechtvaardigt natuurlijk nooit de reactie van Kramer.

14 april 2018 om 21:58

Hij gaat niet geschorst worden, heeft al geel gehad. Maar wel jammer om naar Büttner te wijzen. Het is Mister Kroket die hier de mafkees is. En niet zo weinig ook.

14 april 2018 om 22:02

Ik wijs niet alleen naar buttner volgens mij, en heb ook helemaal niets met Sparta of kramer. Ik weet niet of je zelf ook gevoetbald hebt..?

14 april 2018 om 22:34

Ik heb jarenlang zelf gevoetbald maar nog nooit meegemaakt dat een speler iemand die op de grond ligt vol op zijn hoofd schopt. Zou ik dat wel gezien hebben, dan zou ik 112 gebeld hebben wegens ernstige mishandeling.

14 april 2018 om 22:39

Ik heb ook best wat jaren (van m'n zevende tot m'n achtendertigste) in de wei lopen draven maar nog nooit zo iets achterlijks gezien. Er is gewoon geen enkel excuus voor wat Kramer deed. PUNT. Het probleem in het hedendaagse voetbal is dat er hele volksstammen denken zoals jij.

Bij ons in de B2 dit jaar is er iemand voor 2 seizoenen geschorat vanwege natrappen op het hoofd. Waarom worden deze regels niet ook gebruikt in de Eredivisie? Lijkt mij gewoon een terechte straf!

14 april 2018 om 21:58

Het zou zeker goed zijn maar ik denk dat er dan veel spelers geschorst worden.
Maar misschien moeten we het alsnog doen dan ben je maar een spelers voor 2 3 seizoenen kwijt.

14 april 2018 om 22:03

2 seizoenen voor natrappen op het hoofd is idioot. Is het uberhaupt zo wat je hier zegt? Ik vind dat een ongelofelijk zware straf.

14 april 2018 om 22:11

Hij schopt met twee benen met zijn noppen in het gezicht van een speler die op de grond ligt. Bewust. Vind je dat dan echt zo idioot?

14 april 2018 om 22:11

Hij schopt met twee benen met zijn noppen in het gezicht van een speler die op de grond ligt. Bewust. Vind je dat dan echt zo idioot?

14 april 2018 om 22:15

Ja, want 2 jaar niet mogen voetballen is echt een te zware straf? Je weet dat dit onder zwaar lichamelijk mishandelen kan vallen, dan praat je niet over 2 jaar schorsing maar een tijdje achter de tralies. Dan zou ik dus niet klagen met 2 jaar niet mogen voetballen.

14 april 2018 om 22:22

Dit ga je toch niet menen. Dit soort terroristen op voetbalschoenen zijn voor mij de reden geweest om vijf jaar terug te stoppen met veldvoetbal. Kramer is een professional, wat mij betreft mag je hem ook straffen als een professional. 24 Jaar tot levenslang schorsen .

14 april 2018 om 23:04

Wat een moraalridders, ze hebben t over het verharde van het maatschappij maar de mensen lijken ook wel steeds softer te worden. Weet niet hoe het met jullie zit maar als ik op een zondagje een potje speelt en er komt een malloot invliegen met een elleboog en we vallen samen op de grond dan ken ik me toch een beetje voorstellen dat er ff uit reflex een trap terug komt. Enige verschil is dat Kramer zelf ook welleens de ellebogen wilt gebruiken. En ik wil hiermee Kramer niet vrijpleiten want heb voor de rest geen affiniteit met m maar een beetje met andermans perspectief bekijken kan geen kwaad. Kramer 5a6 wedstr schorsen en Buttner verdiend ook 2 wedstrijden alleen is zijne al beoordeeld met geel.

14 april 2018 om 23:06

En uit reflex bedoel ik dus niet gericht met je noppen op zijn hoofd trappen, lijkt me ook niet dat Kramer expres erop richtte.

15 april 2018 om 02:26

@078connected

Ik heb je nu al diverse keren zien zeggen dat het een reflex is....schei toch eens uit man met die onzin...ik heb speciaal voor jou die beelden nu een keer of 10 zitten kijken en als je de beelden goed bekijkt zie je dat dit geen reflex is maar een doelbewuste aanslag op zijn gezicht....kijk eens nadat hij die trap heeft gegeven wat voor een venijn er op kramer zijn kop is af te lezen. Zon kop trek je niet als je het uit een reflex doet maar dan schik je jezelf lam en verontschuldig je jezelf en dat doet kramer voor geen meter. Nee het is niet goed wat Buttner doet maar wat kramer doet is zeer zeker geen vrijbrief of het vrijpleiten waard. Ben benieuwd wat voor straf hij krijgt als je al ziet wat Matavz voor die elleboog kreeg. Dat waren 4 wedstrijden en hier mogen ze wat mij betrefd een levenslange straf voor geven.

14 april 2018 om 22:35

Is de politie niet ingeschakeld dan? Schoppen op iemand hoofd valt onder zware mishandeling, het is gewoon een strafbaar feit.

Ik heb het gelukkig zelf nog nooit meegemaakt. Ik begrijp ook niet wat er in iemands hoofd omgaat om een ander persoon op zijn hoofd te schoppen, het is gewoon levensgevaarlijk.

14 april 2018 om 23:13

Als getuige mag je ook aangifte doen, greoon vanuit je computer. Ik zou zeggen, wat let je..

Was Kramer nou gepikeerd toen hij 'amateur' genoemd werd rondom die broodje-kroket-affaire? En vandaag bewijst hij het tegendeel zeker. Wat een onvoorstelbare rukker is dit toch! Walgelijk mannetje, die volgens mij door heel voetbalvolgend Nederland gehekeld wordt. De Lurling van zijn tijd.

Zo'n voetballer hoort niet thuis op de voetbalvelden is compleet de weg kwijt. Zit voorlopig op de tribune heeft hij alle tijd voor zijn broodje kroket.

Hopelijk zien we Kramer niet meer terug op de Nederlandse voetbalvelden. Wat een ... actie

14 april 2018 om 22:38

Er is altijd wel weer een club die erin trapt. hij is nu klaar bij Sparta, dus kan ie lekker uitrusten om daarna weer ergens te tekenen en weer tekengeld te beuren.

Als spits weet hij altijd wel zijn goaltjes te scoren en voor menig degradatie kandidaat kan hij puntjes binnenharken, kan je uiteindelijk het berschil zijn tussen promotie en degredatie. En dat maakt heren bestuurders blind voor zijn acties en gedrag.

Kramertje toch. Wat gaat er door je hoofd als je tot zo’n actie komt? Dit worden flink wat wedstrijddagen toekijken voor hem. Sparta zou er goed aan doen snel afscheid te nemen van deze meneer. De Nederlandse clubs doen er goed aan deze man te verbannen van de Nederlandse voetbalvelden. Zijn gedrag zal nooit veranderen en brengt nu Sparta ernstig in de verlegenheid.

Wat een belachelijke actie van Kramer, die zien we dit seizoen niet meer terug op de velden denk ik. Jammer dat Blom dan toch gruwelijk in de fout gaat door Buttner te laten staan. Met zo'n snelheid met omhoog gestoken elleboog inkomen is natuurlijk direct rood.

14 april 2018 om 22:40

Ja een elleboog is gewoon rood maar tegenwoordig wordt er zelden meer rood getrokken. Is het gevolg van de tendens om steeds meer toe te laten.

En dan loopt het helaas uit de hand. Een speler kan zich niet beheersen en overschrijdt de grens. Daardoor krijgt hij wel rood, wat dan weer andere triggered om te klagen, ze hebben zelfs begrip om iemand op zijn hoofd te schoppen.

Het is daarom dat ik altijd pleit om gewoon streng te fluiten. Daarmee voorkom je dat de grens opschuift en dat we dit doort dwaze acties zien. je moet er toch niet aan denken dat we dit straks ook weer op de amateurvelden gaan zien?

14 april 2018 om 22:53

Ik snap best dat er wat onderscheid gemaakt wordt in een elleboog. Je kan je namelijk ongelukkig breed maken of je elleboog echt als 'wapen' gebruiken. Bij Buttner heb ik eerder het idee dat dat het tweede is.

Beide rood waarvan Kramer de schorsing van Buttner krijgt in x4.

14 april 2018 om 22:42

Blom die in de fout gaat, je verwacht het niet... Maar zeg er vooral niks over, je hebt zo een wedstrijd schorsing te pakken

14 april 2018 om 23:15

Dat Advocaat dan ook nog alleen maar terug gaat naar wat Buttner deed,en niet eerlijk zegt 'ja inderdaad,dit is schandalig '. In zo'n geval als dit moet je niet zo reageren in mijn optiek.

Sparta moet Kramer keurig op non-actief stellen en geen cent meer overmaken. Als Feyenoord ballen heeft laten ze z'n contract ontbinden (als dat nog doorloopt na dit seizoen). Is vast wel een juridisch argument voor te vinden. Vanuit de knvb lijkt me een levenslange schorsing wel op z'n plaats.

14 april 2018 om 22:54

Feyenoord heeft al ballen getoond en had Kramer zijn contract ontbonden n.a.v. zn koude Kuipkroket.

14 april 2018 om 22:57

Oeps, slecht geïnformeerd, dank voor de info

Wat een zak die Kramer! Nooit meer opstellen. Overigens had Buttner er ook af gemoeten. Uithuilen en volgende week opnieuw. Gelukkig heeft Twente geen punt gepakt

Zou zeggen laat m maar voor straf kroketten dozen in elkaar lijmen tot aan de winterstop Halfgare ingeflanste draadjes kroket

Wat een trieste voetballer die Kramer! Misschien maar eens stoppen met voetballen en solliciteren bij de Febo.

Wat een rotweek voor Fraser xD hij zal straks maar in de JL moeten trainen..

Nu kan Kramer voor hem zelf gelukkig elke wedstrijd tijdens de rust rustig een broodje kroket eten, en dan wel op de tribune. Want ik mag toch aannemen dat Kramer een dergelijke schorsing krijgt dat hij de rest van het seizoen mist. De grootste idioot op de Nederlandse velden.

Fraser weg en Vitesse voetbalt weer vooruit! Wat een verademing!! Genoten van Sturing langs de lijn, als het allemaal wat te lang duurde, druk gebarend langs de lijn dat het sneller vooruit moet. En voor iedereen die nog twijfels had over of het vertrek van Fraser wel terecht was...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Feyenoord6637
6.Vitesse4916
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Matthew MiazgaVerdediger10
Fankaty DaboVerdediger10
Guram KashiaVerdediger10
Alexander BüttnerVerdediger10
Arnold KruiswijkVerdediger10
Thomas BrunsMiddenvelder11
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

0 fans
Coach, 55 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 18 juli
Villarreal lijkt de sleutel tot een eventuele transfer van Jasper Cillessen in handen te hebben. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren