Donkere wolken pakken zich samen boven Twente na treffers Johnsen

Zaterdag, 14 april 2018 om 20:21

FC Twente heeft een klein wonder nodig om degradatie nog te ontlopen. De ploeg van interim-trainer Marino Pusic wist zaterdagavond ook op bezoek bij ADO Den Haag geen punten te pakken: 2-1. De achterstand op nummer zeventien Sparta Rotterdam blijft daardoor vier punten, met nog drie wedstrijden te gaan. Namens ADO maakte Björn Johnsen beide doelpunten.

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Twente, dat na een sterke eerste helft afstevende op een 0-1 voorsprong bij rust. Vlak voor het fluitsignaal ging Oussama Assaidi echter de fout in. De spelmaker van Twente dribbelde op zijn eigen helft, liep zich vast en raakte de bal kwijt aan Lex Immers. Het leer belandde bij Johnsen, die geen moment twijfelde en van afstand venijnig uithaalde in de bovenhoek. Daardoor nam ADO een 1-1 stand mee de kleedkamer in. De thuisploeg was voor eigen publiek vroeg op achterstand gekomen, doordat Fredrik Jensen van dichtbij toesloeg na een strakke voorzet van Adam Maher.

De Enschedeërs waren dus goed begonnen en bleven ook na het openingsdoelpunt de bovenliggende partij. Maher bereidde bijna ook de 0-2 voor, maar Luciano Slagveer wist van dichtbij niet te scoren. Een afstandsschot van Maher leidde evenmin tot de margeverdubbeling. Gaandeweg de eerste helft liet ADO zich meer zien. Eerst werd een doelpunt van Johnsen afgekeurd, maar op slag van rust was zijn pegel dus wel geldig. In de tweede helft was ADO meteen dicht bij de voorsprong, maar Joël Drommel bracht redding op een schot van Nasser El Khayati na een fraaie Haagse aanval.

Het gevaar van ADO bleef aanhouden. Een uithaal van Danny Bakker ging rakelings langs het doel van de bezoekers; een schot van Aaron Meijers miste richting. De 2-1 hing nadrukkelijker in de lucht dan de 1-2 en aan het begin van het 'Haags Kwartiertje' sloeg ADO ook daadwerkelijk toe. Wilfried Kanon ramde de bal naar voren en met wat geluk belandde het leer voor de voeten van Johnsen. De spits zag Drommel uitkomen en lobte de bal over de keeper heen. Het was alweer zijn vijftiende doelpunt van het seizoen.


Poll

Eindigt FC Twente als laatste in de Eredivisie?


Gerelateerd

104 reacties (laatste reactie door psveruit030)

Jammer. Twente begon zo goed in de eerste helft maar Assaidi moest weer zonodig gaan dribbelen op zijn eigen helft. Hoe naïef kun je zijn? Je verwacht van een speler met zijn ervaring dat hij wel beter weet. In de tweede helft was ADO een stuk beter. Op deze overwinning is dan ook niets af te dingen vind ik.

Dit lijkt me klaar. En op basis van dit seizoen ook terecht. Twente is echt het zwakste team in de Eredivisie. Kwalitatief misschien niet, maar qua prestaties en organisatorisch wel. Hoop dat men financieel het hoofd boven water kan houden en zich herpakt in de Jupiler League.

14 april 2018 om 20:30

De club kan het 2 jaar volhouden in de JL. Daarna is het echt over en uit.

14 april 2018 om 20:32

Hoezo? Met NEC gaat het ook niet zo slecht en Twente heeft een veel hogere begroting. Daarbij zullen er ook wel veel contractspelers zijn die een clausule hebben waarbij ze mogen vertrekken als ze degraderen. (Weet niet of Twente dit heeft maar veel clubs hebben dit)

14 april 2018 om 20:36

Enkele spelers van Twente hebben dit ook uiteraard. Er blijven echter maar 12 spelers over. Contracten gaan niet verlengd worden, opties kunnen niet gelicht worden. Veel huur spelers, waar we toch niks aan hebben zullen we gaan. Spelers als Assaidie, Brondeel en Jensen zullen vertrekken.
Twente kan het 2 jaar volhouden gebaseerd op de financiën. Na 2 jaar zullen ze failliet zijn, dus promotie is absolute noodzaak.

14 april 2018 om 21:27

Heel slecht dit, waar is die van halst toch mee bezig? Was er echt geen betere technisch directeur te vinden? Want dit is dramatisch. Twente heeft kwalitatief een beter elftal dan NAC en Sparta in mijn ogen.

15 april 2018 om 00:52

Je zegt dat Twente een kwalitatief beter elftal heeft dan Sparta & NAC, maar geeft Jan van Halst de schuld van de resultaten. Lijkt mij de schuld van spelers/trainers.

15 april 2018 om 09:37

Sterkte man.. Ik hoop nog op een wonder maar schat de kansen klein in.. Mochten jullie degraderen hoop ik dat jullie stadion gewoon vol blijft zitten, dit geeft namelijk zoveel inkomsten voor een Jupiler League dit zal er voor zorgen dat Twente terug kan naar de ED. Want ff eerlijk jullie horen toch echt 2 klasses beter te zijn dan Heracles.. Kom op Twente vecht voor wat jullie waard zijn en blijf der in!

Mogen erg blij zijn. Jammer voor Twente maaaaar! Play offs we komen eraaaaan!!

14 april 2018 om 21:23

Helaas! Op basis van de 2e helft dik verdiiend. Het zij jullie gegund! Zorg ervoor dat je het Europees ticket binnen hengelt!!

15 april 2018 om 02:15

Als we verliezen dan maar tegen ADO. Wat mij betreft is het jullie ook gegund.

Vreselijk pijnlijk dat deze (in mijn ogen) prachtige club er zo bij hangt. Helemaal naar de knoppen geholpen door ome Joop en door Van Halst. Spelers lopen erbij als lamzakken en de één is nog lomper dan de ander. Hopelijk ontsnappen ze nog en kunnen ze komend seizoen wat betere spelers binnenhalen. Dit is puur prut. Mochten ze het niet redden dan opnieuw beginnen met jonge jongens in de JL.

14 april 2018 om 20:31

We hebben nog mazzel dat Sparta achter staat, als we niet thuis winnen van PEC en Sparta wint. Is het over en uit.

14 april 2018 om 20:35

SAS

Heb er een hard hoofd in. Begin wel het gevoel te krijgen dat 80% van de NL voetbalfans een hekel heeft aan het huidige Twente, wat ik niet begrijp aangezien alle verantwoordelijken verdwenen zijn van het toneel. Zou heel mooi zijn als Twente stunt, hopen dat Sparta niet gaat winnen.

14 april 2018 om 20:41

Ik denk vooral dat het komt door het feit dat de KNVB het handje boven het hoofd hield in 2016 en de arrogantie van twente in 2010 na hun titel. Toen vonden twente supporters dat ze feyenoord op alle fronten voorbij waren, munsterman wilde elk jaar de CL naar enschede halen en Ajax en psv voorbij groeien, etc. Nu nog geen 8 jaar later zijn alle landstitels naar de top 3 gegaan en staat twente stijf onderaan. In combinatie met het feit dat ze 2 jaar geleden al gedegradeerd moesten zijn hopen veel mensen dat ze degraderen. Persoonlijk heb ik 10 keer liever twente dan roda bijvoorbeeld, maar het zou ook niet slecht zijn om van onder te beginnen.

14 april 2018 om 22:14

Ik denk dat ambitie bij subtoppers een prima eigenschap is. Ik heb op zich genoten van de titels van AZ en Twente. De arrogantie die daarbij komt kijken is vervelend, maar te 'verteren'.

Het feit dat jij benoemt dat de Knvb niet zijn verantwoordelijkheid heeft genomen bij het bestraffen van Fct, zorgt voor dit sentiment. Laat maar degraderen en dan hebben we dat ook weer gehad.

15 april 2018 om 00:20

Wat een onzin... De Knvb heeft ons niet gematst. Die wouden ons toen al hartstikke kapot hebben (van Oostveen "houdini en Hans Klok uitspraak).. Straffen om Tadic transfer waarvan FCT recentelijk is vrijgesproken. Licentie afgepakt door de Knvb, maar door de beroepscommissie uiteindelijk (terecht) in het gelijkgesteld. "men" wilde Twente straffen met een zelfbedachte degradatie die niet in de reglementen staat. Daar is geen juridische onderbouwing voor mogelijk.
Dan jouw tweede deel van het betoog, zo te horen ben je Feyenoord supporter. Wij hebben nooit beweerd dat we Feyenoord op alle fronten voorbij waren. Zelfs Joop M. heeft dat nooit beweerd. Hij wilde alleen een (duur) statement maken door Leroy Fer naar Twente te halen.
De enige reden waarom Twente zou moeten degraderen is omdat we de minste punten hebben aan het einde van de rit. Dat zou degradatie "terecht" maken i.p.v. al die valse sentimentele redenen. Die zijn gewoon te zielig voor woorden.

15 april 2018 om 01:16

Ik denk dat je Zytto34 ernstig kwetst door hem Feyenoord supporter te noemen.

Niet elke onderbouwing of voorbeeld is terug te voeren op de cllub die iemand support. Waar denk je dat de 34 in zijn naam voor staat? Hoort niet echt bij een Feyenoorder.

15 april 2018 om 15:02

Ik ben inderdaad geen feyenoord supporter, maar een paar vrienden van mij die voor feyenoord zijn genieten er wel van dat een paar twente supporters 7 jaar geleden vonden dat ze feyenoord op alle fronten voorbij waren en dat feyenoord nu regerend landskampioen is en twente op het punt staat om te degraderen.

14 april 2018 om 20:32

Hoe kun je nu nog ontsnappen als je sinds medio december niet hebt gewonnen? Het is over, en uit

14 april 2018 om 22:30

Ik denk iedere week als neutrale supporter dat ik negatief ben over de kansen van FCT en dan open ik de reacties op voetbalzone en zie ik de fans los gaan.. ik houd overigens nog rekening met een stunt.

14 april 2018 om 22:39

Precies, het komt niet meer goed met ons Twente. Directe degradatie is woensdag een feit als Sparta wint en Twente verliest. Krijg het goddomme bijna niet uit m'n vingers.

14 april 2018 om 20:32

joop is al 3 jaar weg en vorig seizoen eindigde ze gewoon ruim in de middenmoot
dit kun je volledig op het conto van Van Halst schuiven
naast de slecht ingedeelde selectie, heeft het ontslaan van Haké nou niet echt een goed effect gehad, sterker nog. ze deden het onder Hake beter dan zonder hem en dat Met een speler als Maher er sinds de winterstop bij.

Van Hals kan alvast beginnen met het uitruimen van zijn laatjes, want als Twente er over anderhalve week ongeveer definitief uit gaat kan hij nooit blijven zitten, in welke functie dan ook

14 april 2018 om 20:46

Ja, en nee. Als ik kijk naar de spelers die gehaald zijn. Dat zijn jongens die (meerendeel) boven de kelder van de ED horen. De trainerswissel was ik bij voorbaat al sceptisch over, maar dat is nu achteraf weer makkelijk zeggen. Op papier ziet Verbeek er natuurlijk beter uit dan Hake, gezien de resultaten in verhouding met de kwaliteit valt het vast ergens recht te lullen natuurlijk. Overigens heeft van Halst al enkele weken zijn technische functie vaarwel gezegd, dus dat is al klaarZ het commerciële.. ach, als ze een goede vervanger vinden is het prima. Zo niet mag hij van mij daar blijven.

14 april 2018 om 20:54

Onzin, deze selectie had zich makkelijk moeten kunnen handhaven. Aankopen waren op voorhand ook sterk, achteraf klagen is makkelijk praten

14 april 2018 om 21:05

Niet mee eens. FC Twente supporters zagen al aan het begin van het jaar dat handhaving lastig zat zou worden. Maar iedereen sprak mekaar na met 'FC Twente kan niet degraderen en heeft een prima selectie' wat natuurlijk onwaar is

14 april 2018 om 21:40

welke spelers heeft Twente dan volgens jou die echt strijden om een degradatie te voorkomen?

ik sta er vrij objectief in want het kan mij opzich niet zo veel schelen wat Twente doet.
maar wat ik zie is een selectie gevuld met broodvoetballers die al lang blij zijn dat ze hun salaris krijgen en voor de rest boeit het ze weinig
enkele uitzonderingen daargelaten

en laten we ook gelijk eerlijk zijn in dat Maher de mentaliteit van een peuter heeft en Assaidi vooral bezig is zichzelf in de etalage te zetten, en niet zozeer met of Twente erin blijft of niet

Daarnaast staan er een aantal spelers notabene in de Basis die bij geen enkele andere club in de eredivisie aan speeltijd zouden toekomen zoals Drommel en van der lely

14 april 2018 om 20:33

Tja, als ik dan de stukken van bijvoorbeeld de heer Driessen afgelopen week weer lees.. Hoe heeft het ooit zo ver mogen lopen zeg. Pijn in m’n hart, maar volle moed de komende seizoenen tegemoet. Hopen om binnen enkele jaren weer aansluiting te krijgen bij de Eredivisie, maar dat zal echt een hell of a job worden.

14 april 2018 om 20:43

Kan niet ontkennen zelf wel enige aversie jegens Twente te hebben, ben zelf Twentenaar als Ajacied was voor mij de concurrentie met klasgenoten altijd Ajax vs. Twente gericht, maar voor mensen als jij en puur rationeel kijkend vind ik dit allemaal wel heel erg jammer. Laten we dan maar hopen dat Twente het net via nacompetitie red. Kan ik ze nog even zien zweten, maar gaat deze grote club niet voor onze competitie verloren.

14 april 2018 om 20:54

Laten we eerlijk zijn, het zit er wel op. Om van Oostveen maar te quoten: Ik denk dat je Houdini en Hans Klok tegelijkertijd nodig hebt om als Twente hier uit te komen. Hopelijk kunnen we langzaam herbouwen, om daarna weer systematisch onderdeel uit te maken van de Eredivisie. Zal de nodige tijd kosten, maar ik heb geen haast. Ik blijf wel waar ik ben

14 april 2018 om 21:13

Mijn gevoel zegt ook dat het klaar is, maar je weet het nooit. En anders maar gelijk weer kampioen worden, Twente is te groot voor de JL

14 april 2018 om 21:43

In principe misschien wel, maar gezien het spel dit seizoen gewoon echt niet te groot. Ik moet nog maar zien wat de selectie wordt komend seizoen. Daarna kunnen we kijken of promotie haalbaar is. De laatste keer dat ik hard van stapel liep blijkt onze strop te zijn geworden. Dus pas op de plaats lijkt me wel even terecht

15 april 2018 om 02:03

Kun je het beste Hans Kazan er ook nog bijhalen.

Beide tegengoals (alweer) door persoonlijke fouten. Eerste helft speelde Twente prima en had Ado geen antwoord op de tactiek van Twente. Tweede helft compleet het omgekeerde. Degradatie komt steeds dichterbij.

14 april 2018 om 23:20

Klopt. Ado een vrij gelukkige goal (knap ingeschoten! maar dom balverlies en zo'n bal schiet je 8 van de 10 keer mis) Verder was ado qua voetbal helemaal niet boeiend de eerste helft. Een tegenslag kan twente echter niet verwerken... tekent de mentale gesteldheid van de selectie. Zelfde bij Utrecht uit paar weken geleden. Eerste helft speelde twente Utrecht helemaal zoek, kansen gemist en maar 1x gescoord. Utrecht scoort op slag van rust een toevalstreffer en overklast Twente vervolgens na rust. Zelfs nu ze op voorsprong komen en relatief ok spelen stort het direct in elkaar Over een of 2 wedstrijden is twente direct gedegradeerd, dat kan echt niet meer anders. Zou niet kunnen indenken waarom het opeens nog zou lukken na al die mislukte wedstrijden de afgelopen maanden

2 weken geleden zou Roda degradatiekandidaat nummer 1 zijn en zie nu: Twente allerlaatst, met een gat naar Sparta en een groot gat naar Roda. Jammer voor de supporters van Twente, ik weet hoe een degradatie voelt. Maar om eerlijk te zijn, als Roda-fan, heel erg blij met deze eindstand en de tussenstand van 3-0 bij Vitesse-Sparta! Nu wij nog morgen!

14 april 2018 om 20:33

Als jullie morgen van groningen winnen zou het zelfs zomaar kunnen dat jullie nacompetitie ontlooen wie had dat gedacht een paar weken terug!

14 april 2018 om 20:34

Op basis waarvan was Roda degradatiekandidaat nummer 1 ? Roda haalde zo af en toe nog wel een overwinning ergens vandaan, maar Twente heeft al niet meer gewonnen sinds December. Voor mij was Twente al tijden de ploeg die ik hekkensluiter zag worden. Ook de wedstrijden waarin ze wel strijd leverde, zat het ze niet mee zoals het thuisduel tegen Sparta. Dan is directie degradatie een logisch gevolg.

14 april 2018 om 20:45

Nou ja, Roda verloor thuis van Sparta toen ze 18e stonden. Toen gaf ik geen cent meer om Roda... maar die hebben zich daarna wonderbaarlijk herpakt met drie overwinningen op rij. Denk niet dat Twente het gat van 6 punten nog gaat dichten.

14 april 2018 om 21:42

Ik doelde voornamelijk op een artikel op Voetbalzone van 31 maart waarin de resultaten van een onderzoek naar de degradatiekandidaten naar Roda wezen als nummer 1. Zelf had ik na de 0-2 thuis tegen Sparta ook de moed al opgegeven... Nu is er zelfs weer hoop op directe handhaving!

Tja zulke kansen moet je aanpakken. Na deze ronde had je de achterstand tot 1 punt kunnen verkleinen en dan is het meer dan mogelijk om niet rechtstreeks te degraderen. Nu is het echt 2 voor 12.

Aah wat baal ik hiervan, hier had Twente op zijn minst een punt moeten pakken. Nu heb je waarschijnlijk minimaal 7 punten nodig uit de aankomende 3 wedstrijden (gezien het schema van Sparta). Hopelijk komen jullie snel weer terug naar de Eredivisie wanneer degradatie een feit is, want jullie horen gewoon in de Eredivisie.

Weer laat dit Twente zien niet thuis te horen in de eredivisie. Zin in volgend jaar, met hopelijk een geheel vernieuwd elftal.

14 april 2018 om 20:29

Dat sowieso, er blijven maar 12 spelers over van de huidige selectie, waarvan ook nog is 2 keepers. Dus dat er volgend jaar een heel ander team speelt is wel duidelijk, in de JL of ED maakt dan niet eens uit.

14 april 2018 om 20:34

En van die 12 zouden er wat mij betreft nog wel 8 of 9 weg mogen. Die spelers zijn het Twenteshirt niet waard, in de 3e divisie komen de meesten nog niet mee, om nog maar te zwijgen over hun abominabele inzet waar ik week in week uit kwaad om wordt

14 april 2018 om 22:31

Altijd mooi om te lezen wanneer een Tukker net zoals ik uitkijkt naar een Eredivisie zonder Twente!

15 april 2018 om 00:23

Leg eens uit ?

De hele club verdient maar 1 ding, dat is degradatie. Volgend jaar echt opnieuw beginnen in de Jupiler League is het enige wat deze club nog kan redden. Door blijven klooien op deze manier in de eredivisie is voor niemand leuk.

Hoe is het mogelijk, 0 overwinningen in 2018. Elke club heeft wel een verdwaalde bal die in de laatste minuut binnenvalt waardoor er een overwinning behaald wordt, maar dit is zo ongelofelijk slecht. Het is dat dit team onder het etiket Twente valt, maar dit is nog slechter dan de elftallen van Dordrecht en Volendam de laatste jaren.

Sparta staat na een half uur 3-0 achter dus met overwinning was je op 1 punt gekomen. Maar nee, onze vedette vind het nodig bij de eigen 16 te gaan pingelen in de 45+2 minuut. Ja, toen had ik het wel gezien, en dan een gigantische fout bij de 2-1 van Drommel. Ziek van, echt ziek van, je had hier zat kunnen winnen. Allerlaatste strohalm en je doet dit. Degradatie terecht

14 april 2018 om 20:40

Inderdaad. Er is niet veel meer van te maken. Heel dom van Assaidi om zo nodig een Messi na te doen, terwijl hij het veel slimmer had kunnen uitspelen. En Drommel had bij de 2-1 helemaal niets te zoeken aan de rand van de zestien door zo ver uit te komen. Daar word je als supporter zeker schijtziek van. Ik begrijp je frustratie.

Degradatie is misschien het enige dat Twente nog vooruit kan helpen. Dan is het wel cruciaal om binnen een jaar weer te promoveren naar de Eredivisie.

14 april 2018 om 21:08

Tuurlijk is degradatie niet slecht als je direct weer terugkomt. Maar als je zo met je laatste strohalm omgaat.. Dan had je thuis volle bak tegen PEC misschien wel weer boven Sparta kunnen komen. Als, als, als..

Ik zie ze er via de play-offs nog wel in blijven. Sparta wint vandaag niet, bij winst NAC volgende week en winst op Zwolle staat Twente op 1 punt van Sparta. Bij play-offs zie ik ze echt nog wel ontsnappen. En anders is het denk ik aan iedereen die Twente een warm hart toedraagt het moment om te laten zien dat je achter je club staat. Kijk naar Newcastle. 60000 man vol, zowel in de PL als in de Championship vorig seizoen en binnen een jaar zijn ze weer terug.

Nou dat was m dan. Na al die heisa met die licentie gaan we alsnog naar de kelder van het Nederlands voetbal. Qua voetbal is Twente toch echt wel de slechtste van de Eredivisie. Ik ben benieuwd wat er volgend seizoen nog van Twente over is qua spelers. Oef…

Ik wil geen open deur intrappen hoor maar dit gaat heel moeilijk worden op deze manier. Vandaag hadden ze gewoon 0-2 of 0-3 moeten maken en dan was er niks aan de hand. Nu is de (misschien wel terechte) degradatie wel heel dichtbij. En dat terwijl je een goed elftal hebt...

Het is gewoon niet goed genoeg en telkens dat ze na rust heel ver weg zakken FC Twente. Ook nu in de eerste helft niks aan de hand en zelfs een voorsprong die dom wordt weggeven. In de 2e helft is alles weg en creëert ADO kans op kans. Dan gaat het vanzelf mis.

Toch kan ik me echt niet voorstellen dat dit FC Twente slechter is dan Sparta en Roda. Ik denk dat Twente het misschien nog wel gaat halen.

15 april 2018 om 00:27

Klopt, in de onderlinge duels waren we beter tegen Sparta (1-1) en tegen Roda... maar ja, die winnen af en toe per ongeluk en daar is dit bji elkaar geraapte zootje niet toe in staat.
De kansen waren er bjivoorbeeld tegen Roda (boere alleen op de keeper af, paal 2x)
Thuis tegen Sparta vlak voor tijd Maher op de lat, tegen Groningen idem dito. Het is ons niet gegund, alles zit tegen. Blessures Vuckic bijvoorbeeld. Een regelrecht rampseizoen met o.a. ook nog het overlijden van Wessels, Plageman... en Renes...
Van Halst (en niet Joop M.) heeft gefaald. Moest zonodig de TD uithangen en heeft met toch nog redelijke middelen een selectie samengesteld die niet complementair is aan elkaar.

Voor de supporters van Twente een drama. Maar voor gerechtigheid fantastisch. Ik snap dat dit de echte fan van Twente keihard raakt, maar door een slappe KNVB medelijden vanuit justitie, mocht Twente eredivisie spelen. Laat ze degraderen en van daaruit terug komen, dan kan je weer bouwen aan de gun factor. Ik vind namelijk dat Twente qua club te groot is voor de jl. Maar op basis van wat gebeurd is, moeten ze daar minimaal 1 jaar spelen.

14 april 2018 om 21:25

De juliler league is ook niet alleen maar kommer en kwijl. We krijgen extra wedstrijden te zien voor (waarschijnlijk) een goedkopere seizoenskaart, de kans dat we weer wedstrijden gaan winnen is groter, we mogen de wedstrijden lekker op vrijdag afwerken zodat je nog wat aan het weekend hebt en we krijgen weer een aantal nieuwe teams op bezoek. Daarnaast kunnen we in de luwte aan een nieuw team werken en is er een goede reden om van vele rotte appels afscheid te nemen. Enige risico is dat je langer dan een jaar in de jupke league blijft hangen.

14 april 2018 om 22:26

Inderdaad gewoon het beste van maken. Er spelen meer grote clubs in de Jupiler maar met een beetje goed beleid zien we jullie snel weer terug.

14 april 2018 om 22:42

En een volgend risico is een faillissement. Verder heb je gelijk, het kan erg mooi zijn om met je clubje weer eens een (periode)titel te winnen.

15 april 2018 om 00:29

Gerechtigheid is een subjectief begrip. De Knvb heeft geen medelijden getoond en wilde ons keihard kapot hebben. Zijn terecht teruggefloten door de beroepscommissie.
Op basis van wat gebeurd is moeten ze daar mininaal 1 jaar spelen ?????? Ben je rechter of zo ?
Wat een flauwekul post.

15 april 2018 om 04:24

Gerechtigheid is een subjectief begrip? En 2 regels later benoem je zelf iets 'terecht' alsof dat waarheid is. Dat vind ik nogal scheef. De knvb heeft op een geknutselde manier proberen fc Twente te straffen, omdat er geen duidelijke reglementen voor waren. Dit was heel amateuristisch van de knvb. Maar dat fc Twente een straf als degradatie verdient, lijkt mij niet meer dan terecht. Andere clubs zijn gedegradeerd terwijl ze de financiëen wel op orde hadden. Fc Twente had dit totaal niet en gaf geld uit aan spelers wat er niet was. Deze vorm van competitievervalsing verdient degradatie, des te mooier dat fc Twente hier dan ook zelf voor zorgt.

Twente heeft met jongens als Maher en Assaidi toch niet zo’n hee slecht team? Tis niet goed, maar minder dan Nac, Sparta en Willem 2? Jammer voor Twente.

kan niet snel genoeg gaan twente in juper bij fc eindhoven passen ze goed bij je kunt nu zien alleen al voor van hals

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.NAC Breda34-16
15.VVV-Venlo34-19
18.FC Twente24-26
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Dejan TrajkovskiVerdediger10
Stefan TheskerVerdediger10
Joachim AndersenVerdediger10
Hidde ter AvestVerdediger10
Nikola GjorgjevMiddenvelder10
Jelle van der HeydenMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

116 fans
Aanvaller, 29 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 18 juli
Juventus heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Diego Godín, die vier miljoen per jaar kan gaan verdienen in Turijn. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren