wk2018

‘Jammer dat Ronaldo weer op zo’n achterlijke manier zijn doelpunt viert’

Zaterdag, 14 april 2018 om 07:28

Real Madrid kroop afgelopen woensdag door het oog van de naald in de kwartfinales van de Champions League. Na een 0-3 uitzege op Juventus, gingen de Italianen in het Estadio Bernabéu met 0-3 aan de leiding en leek een verlenging aanstaande. In blessuretijd kreeg de Spaanse grootmacht echter een strafschop van scheidsrechter Michael Oliver, die benut werd door Cristiano Ronaldo. Na afloop waren de Italianen witheet van woede en was de arbiter de gebeten hond. Gianluigi Buffon kreeg rood voor zijn reactie tegen Oliver en haalde na afloop nog eens flink uit. Wim Kieft vindt dat de ervaren doelman zijn uitspraken beter voor zich had kunnen houden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Wie wint de Champions League?


Gerelateerd

57 reacties (laatste reactie door sybrands)

Vind het wel wat hebben. Is bijna iconisch geworden hoe hij zijn doelpunten viert. Tis maar waar je je druk om maakt.

14 april 2018 om 08:08

Ik kan me er niet druk om maken, maar vind het wel verschrikkelijk. Alsof hij te trots is op zichzelf. Maar het siii, hala, vica wat door (met name de succes) suporters wordt geroepen vind ik nog veel triester en onvolwassen. Maar dat ligt vast aan mij hoor.

14 april 2018 om 08:18

Hoezo dan ? Ik daarentegen vind dat supporters zich moeten kunnen uiten hoe ze willen. Als ze dat door Siii of Hala of Visca te roepen so be it. Zolang ze maar niet over de schreef gaan. Negatieve spreekkoren over spelers en hun privéleven, racistische geluiden etc.. dat is triest en onvolwassen in mijn ogen.

14 april 2018 om 12:15

Kieft is de enige bij Ziggosport die iets normaals over Real Madrid kan vertellen. De anderen in de studio maken Real altijd belachelijk. Je had Sierd de Vos moeten horen tijdens de wedstrijd van Real tegen Juve. Ik vind het belachelijk dat een atletico supporter (sierd) verslag mag doen van de grootste club ter wereld. Hij zat bij de 0-2 van Juventus gewoon een liedje te zingen zo blij was deze atletico fan dat Real Madrid het zwaar had. Dat is pas triest maar daar worden geen woorden aan vuil gemaakt door niemand niet. Ik heb me wel kunnen voorstellen hoe Sierd zich voelde na die 1-3 en ik was dan ook het meest blij voor deze arme stakker. Belachelijk dat Ziggo hem voor dit soort hoogstaande wedstrijden laat opdraven. Dat terzijde, de manier van juichen van Cristiano wordt door meerdere Nederlanders beschouwd als onacceptabel en vreemd of achterlijk maar ik ben zelf meermaals naar verschillende festivals geweest in Nederland en daar hebben bijna alle kerels hun shirt uit. Dan vinden ze het wel normaal om je shirt uit te doen maar als de geweldigste voetballer ter wereld het doet vinden ze het maar niets. CR7 is het beste van de wereld in het moeilijkste wat er is in voetbal : scoren! Sierd je bent een pannekoek, richt je aub op de Europa League met atletico, dat is meer jullie niveau......

14 april 2018 om 16:34

Hoe kan deze man niet trots op zichzelf zijn.

14 april 2018 om 09:24

Niemand die van jou ook een objectieve mening verw8 hier...

14 april 2018 om 16:30

Wat valt er objectief te zijn aan een manier van juichen eigenlijk?

14 april 2018 om 18:04

Überhaupt een objectieve mening is nogal knap

14 april 2018 om 10:19

tshirt uittrekken is gewoon achterlijk omdat het een gele kaart oplevert, waarmee je dus vanzelf een keer je team benadeelt. Nu maakte de gele kaart niet uit en t lijkt erop dat ie dat van tevoren al bedacht had.
Grootste probleem vind ik toch dat Ronaldo een pure afmaker is en daardoor vaak het eindstation van een mooie aanval. Ik snap niet hoe hij in zn 1tje zo hard mogelijk richting de spotlights kunnen lopen, terwijl hij het eindpunt was van goed teamwerk. Met andere woorden zonder zn team scoort hij de meeste goals niet, vier het dan gewoon samen.

Dat ie na zo'n omhaal als vorige week even alleen voor de camera wil staan is dan nog een keer door de vingers te zien.

Buffon kreeg geen rood voor commentaar maar omdat Costa de scheids sneaky in zijn ribben sloeg! Mr Kieft beter je huiswerk doen.

14 april 2018 om 07:57

Wat?

14 april 2018 om 08:02

Wat wat?

14 april 2018 om 08:45

Geloof je dit werkelijk?

14 april 2018 om 11:43

hij heeft gewoon gelijk zoek het maar op

14 april 2018 om 16:08

Klopt, ook gezien

Het is maar waar je druk om maakt. Als je in de laatste secondes van een wedstrijd zo de beslissende erin kan knallen vier je het maar hoe je het wilt.

14 april 2018 om 10:20

nou in ieder geval samen met je ploeggenoten. Je maakt de goal ook met zn allen

14 april 2018 om 12:21

Rinus/ Omdat CR7 niet als eerst naar zn teamgenoten rent betekent het niet dat hij geen donder om ze geeft. Hij is hun grote voorbeeld, Ronaldo wil eventjes 5 seconde zijn eigen moment , zijn eigen landing weer op aarde maen en daarna is hij de grootste feestbeest van hun allemaal. Ik weet niet precies wat je met je hatelijke posts wil zeggen, maar in Madrid zijn we trots dat we zo een geweldenaar hebben rondlopen. Hij heeft het voetbal echt veranderd, welke andere speler kan dat nog meer zeggen? Hard work beats talent.

14 april 2018 om 12:24

Hahahha wat een weerzinwekkende reactie

Eerst de dinosaurus in het AD al en nu moet Kieft even zeuren. Als de oudere generatie nou eens stopt met dat gezeik op randzaken en inhoudelijk eens potten breekt zou het een stuk prettiger zijn.

14 april 2018 om 08:29

Kieft zit altijd te zeiken over alles en nog wat. Ik vind hem ook de meest irritante commentator die er is. Als een speler tegen zijn oude club scoort en niet viert uit respect dan begint ie ook al te zeuren als een klein meisje.

14 april 2018 om 08:55

Ik snap Kieft wel. Hij is allergisch voor alle vormen van pedante zelfprofilering. Dat werkt alle kanten uit.

Laat hem vieren zoals hij dat wilt. Wat moet er een abnormale hoeveelheid adrenaline door je heen gaan na zo'n goal op zo'n moment. Onzin uitspraak verder goede analyse

Zou me er niet zo druk over maken...
Ik vind het persoonlijk ook niets, veel te overdreven wat hij doet na een wedstrijdje alleen maar vallen om penals te krijgen en dan doen of je wereldpot hebt gespeeld, maarja veranderen doe je het toch niet. (in tegenstelling tot het verbeteren van de scheidsrechterlijke beslissingen).

Moet wel zeggen zijn reactie is nu wel stukken begrijpelijker dan die 4-1 (penalty) in de cl finale toen. (wat niet eens een beslissing was...)

Het blijft natuurlijk wel het winnende doelpunt en ook nog eens last minute, zou ik zelf ook los gaan

14 april 2018 om 10:02

Cristiano speelde toch ook gewoon een hele goede pot? Vooral in vergelijking met een paar van z'n ploeggenoten. Bracht gevaar, acties, schoten, rende zich helemaal kapot en was ontzettend fit. Daarnaast was hij ook heel irritant ja (ondanks dat er wel veel overtredingen op hem werden gemaakt).

14 april 2018 om 12:11

Zo goed was hij niet,hij was vooral goed in duikelen en kaarten vragen. Buiten dat een geweldige penalty onder niet de mooiste omstandigheden. En als het de beslissende is mag het maar hou die shirt aan. Maar we weten allemaal het draait om Ronaldo en verder niks.2 goede ballen heeft afgeleverd de kopbal waar de penalty uit kwam en de penalty zelf.

14 april 2018 om 13:40

Oke bedankt voor je leugens.

14 april 2018 om 13:41

Dus matchwinner. Heerlijk!

14 april 2018 om 16:10

Echt he

Wat maakt het uit en daarnaast was het de winnende voor volgende ronde en Ronaldo slaat voor de zoveelste keer toe in kwart of halve finales. Als het ze zo laatste seconde de volgende ronde oplevert mag hij zelf bepalen hoe die het viert..

Lol als je Real Madrid voor een uitverkocht Bernabeu naar de halve finale van de CL schiet waar een verlenging aanstaande leek mag je het vieren hoe je wilt lijkt me.

14 april 2018 om 09:55

Zo mag je het eigenlijk niet vieren, hij is namelijk ook bestraft met een kaart.

14 april 2018 om 12:18

Heb niks tegen zijn manier van vieren natuurlijk maar Ronaldo daarvoor al geel moeten hebben voor het constant simuleren....

14 april 2018 om 12:53

Constant simuleren? Het is maar wat je wil zien. In de eerste helft werd hij al in de 16 door Benatia met 2 handen weggeduwd. Dat is een zuivere strafschop. en een kaart.
Voor de velen hier die het over simuleren hebben heb ik een advies:
Probeer de Knvb spelregelbewijs te halen, lukt jullie vast niet in 2 dagen maar dan krijg je meer inzicht in wat wel en wat niet mag.
Voor de laatste keer:
Duwen is alleen toegestaan met de schouder tegen schouder in duel om de bal. Alle andere gevallen is het een overtreding. En alle overtredingen in de 16 is een strafschop.
Dat de scheids en zijn 4 hulpjes langs de lijn het niet zien of niet willen zien maakt het nog geen simulatie.

Zidane maakte dezelfde domme fout als Valverde. Toen ik zag dat Zidane met Bale en Ronaldo in de spits zou spelen wist ik al dat Real in de problemen zou komen.

Tsja als je in de laatste minuut van de kwartfinale de beslissende penalty stijf in de kruising jaagt mag je wat mij betreft je doelpunt vieren zoals je wil.

Tja dat is Ronaldo. Ikke ikke ikke ikke.

Hoop voor ze dat Ramos meedoet tegen bayern, want wat werd die gemist zeg.

Typisch Nederlands weer om te gaan lopen zeiken over hoe iemand een doelpunt viert.

14 april 2018 om 12:09

Bij zo'n topic krijg je altijd voor en tegen, speciaal en tot in extremen als het over CR7 gaat

op zo een moment en onder zo een druk je verantwoordelijkheid nemen daar waar een hele hoop mensen ervan zouden smullen als je mist.geeft voor mij genoeg reden het te vieren hoe de man zelf wil

Hier kan ik me ook wel ligt aan ergeren. Als hij zoals vorige week zo'n omhaal de kruising in schiet dan mag het van mij maar bij een penalty in de laatste minuut mag je best normaal doen. Natuurlijk mag je blij zijn dat je team door is maar juichen alsof je net een werelddoelpunt hebt gemaakt is wat overdreven.

14 april 2018 om 09:52

Veel beter kun je een penalty niet nemen dus wat mij betreft was het een werelddoelpunt. Zeker met zoveel druk.

14 april 2018 om 10:16

Sterker nog als je ziet wat er vooraf allemaal gebeurt... ronaldo werd opgezocht door spelers van Juve. 5 minuten lang zeurende spelers, nou sorry hoor maar dat juichen is nog niet eens erg. Als je ziet hoe bijvoorbeeld Matuidi zich gedroeg na afloop dan vind ik dat walgelijker.

14 april 2018 om 15:40

Dan is dit misschien niet zo'n best voorbeeld maar ik zie hem ook weleens zo juichen bij een goal die nergens over gaat. En dat is een beetje mijn punt.

14 april 2018 om 11:16

Je schiet wel je ploeg naar de halve finale onder gigantische druk. Denk dat dat veel meer adrenaline oplevert dan een omhaal scoren. Geef hem groot gelijk dat hij zo juicht.

Ach kom op je mag vieren hoe je het wil en als je een strafschop met zoveel druk feilloos erin schiet en je schiet je team de halve finale in dan mag dat best.

Ach Kieft, niet zo zeiken man. Laat hem lekker vieren, hoe die wilt. Ik bedoel, schiet die penalty maar eens binnen met al die gigantische druk, met 80 duizend Madrid fans in het stadion achter je, en de miljoenen over de hele wereld die verwachtte dat je de penalty erin knalt.

Zeiken om niets.

Wim bedoelt, jammer dat Real door is en Barca niet. Niet zo zeiken, een perfecte strafschop en door naar de halve finale, lets go

14 april 2018 om 10:17

Kieft heeft meer met Real en is altijd objectief. Dit is ook weer Kieft, we hebben het vaker gezien van Ronaldo dus denk dat we het nu wel weten...

het is gewoon heel erg dom om zo te juichen. want voor het uittrekken van zijn shirt krijgt hij een gele kaart. dan benadeel je je team weer eens. onbegrijpelijk. goede voetballer maar zijn ego is kennelijk belangrijker dan het team.

14 april 2018 om 11:22

Worden gele kaarten niet kwijtgescholden na deze ronde?

15 april 2018 om 01:23

Helaas wel inderdaad.
Het kwijtschelden van gele kaarten na de kwartfinales had nooit ingevoerd moeten worden. Dit slaat helemaal nergens op.
Graag zo snel mogelijk afschaffen.

Wat een eng mannetje, geen pepernoot raken en dan zo reageren.

14 april 2018 om 13:44

Hij heeft genoeg pepernoten geraakt in deze CL, mede daarom staan ze in de halve finale. Zeker een eng mannetje, meer dan 10 jaar mensen zoals jij de mond snoeren haha.

Wat een eng mannetje, geen pepernoot raken en dan zo reageren.

Dit was helemaal geen penalty maar het ergste van alles was dat die kwal van een Ronaldo scoorde. een hoeraatje voor die waardeloze scheidsrechter die kerel mag nooit meer een belangrijke wedstrijd fluiten

Wim kieft word overal moe van

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4219 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona9370
4.Valencia7327
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
CasemiroMiddenvelder305
IscoMiddenvelder307
MarceloVerdediger282
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

3745 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
2015/2016 Real Madrid 36 35 3 0
2014/2015 Real Madrid 35 48 5 1
2013/2014 Real Madrid 30 31 4 1
Laatste voetbalnieuws

Topscorers WK 2018: Gouden Schoen is voor Harry Kane

Wie volgt James Rodriguez op als topscorer van het WK? De aanvallende middenvelder was vier jaar geleden zesmaal trefzeker en verdiende daarmee de Gouden Schoen. Het aantal van de Colombiaans international...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 16 juli
James Rodriguez gaat deze zomer niet terugkeren naar Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren