wk2018

‘Het is moeilijk te begrijpen dat Buffon zo over een scheidsrechter praat’

Donderdag, 12 april 2018 om 10:23

Alessandro Del Piero kan zich vinden in de beslissing van Michael Oliver om een strafschop toe te kennen aan Real Madrid. De oud-aanvaller en icoon van Juventus is het dan ook niet eens met onder anderen Gianluigi Buffon, die stelde dat Medhi Benatia geen overtreding maakte op Lucas Vázquez.

Buffon werd met rood van het veld gestuurd en zei onder meer dat Oliver ‘een vuilnisbak op de plek van zijn hart’ heeft zitten. “Als ik Gigi zo over een scheidsrechter hoor praten… ik vind zoiets eerlijk gezegd moeilijk te begrijpen”, aldus de 43-jarige Del Piero voor de camera van Sky.

“Ik begrijp ook niet waarom we zouden moeten refereren aan de eerste wedstrijd. Dit is hoe voetbal is en je moet de momenten afzonderlijk van elkaar analyseren, of ze nou mooi of lelijk zijn. Ik denk dat Buffon over een paar dagen wel wat anders zegt over de scheidsrechter dan hij nu heeft gezegd”, aldus Del Piero.

De 91-voudig international van Italië speelde bij de Oude Dame jaren samen met de drie jaar jongere Buffon en samen wonnen ze in 2006 het WK. “Het team heeft alles gegeven”, begon Buffon zijn tirade tegenover Mediaset. “Maar een mens kan niet op deze manier een droom verwoesten na zo'n ongelooflijke comeback. Dan zit er een vuilnisbak op de plek van je hart. Het was een tiende van een penalty.”


Poll

Was Gianluigi Buffon te 'kritisch'?


Gerelateerd

83 reacties (laatste reactie door marc juventus)

Buffon heeft groot gelijk! Hij had Ronaldo rood moeten geven ma zoveel schwalbes en gebaren na de scheids! Elke scheids had op zn minst geel gegeven, maar nee real had echt de scheids mee! Of wat chiellini roept you pay you pay kan ook nog! Vriendjespolitiek

12 april 2018 om 12:03

Nou moet je is even luisteren. Er zit een verschil in een schwalbe en makkelijk vallen ik ontken niet dat ronaldo snel naar de grond gaat. Dat heeft deze man helemaal niet nodig na wat hij allemaal heeft bereikt. ik heb een groot respect voor ronaldo maar ook voor messi wat deze mannen laten zien komt niemand bij hun in de buurt over de voetballers van deze tijdperk.

2 hele grote spelers dus ik snap al die haat niet op deze 2 giganten geniet gewoon van allebei nu het nog kan!!!

12 april 2018 om 12:26

Oke, zuivere schwalbes zijn het niet want de meeste keren wordt hij wel aangetikt/aangeraakt inderdaad. Echter vind ik het gewoon misselijkmakend om te zien hoe nadrukkelijk hij, als speler van zijn kaliber, op zoek is naar penaties en vrije trappen. Zeker 5-6 overduidelijke duikelingen gezien en bij bijna allemaal stevige en verongelijkte protesten richting de scheids.. Onvoorstelbaar want als hij een duel wíl winnen, wint hij bijna altijd, de meeste tegenstanders gooit hij zelf zonder problemen neer als hij wil. Maar hij gaat gewoon liever naar het gras dan dat hij een duel aan gaat in sommige wedstrijden, erg jammer!

Ik had Madrid er ook liever uitgezien, maar hoe het is gegaan is gewoon terecht gegaan. Echter kan ik me echt ook irriteren aan die scheids die Buffon rood geeft. Dan heb je echt een inlevingsvermogen van 0,0000. Wat denk je wat dat met die man doet? Natuurlijk wordt die woest, hij zit vol ongeloof. Mag hopen dat Oliver geen CL meer fluit.

12 april 2018 om 10:32

Weet niet of t een pengel was echt niet, raakte m lichtjes en was in zn evenwicht kwijt voordat ie werd geraakt, kijk YouTube zie je t! Nu hopen op bayern

12 april 2018 om 12:05

Nou als Del Piero het zelf aangeeft, je kan toch gewoon zien dat vazqeuz zwaar word gehinderd. Even serieus maar ja iedereen een andere mening maar het is zo gegaan niks aan te veranderen.

12 april 2018 om 10:33

Terecht? Hele goedkope penalty en ronaldo mocht oneindig schwalbes maken.. om gek van te worden.

12 april 2018 om 12:49

Het maken van schwalbes en de gegeven penalty’s staan toch los van elkaar. Vasquez wordt dusdanig naar de grond gewerkt, op een onregelmentaire manier. Dus penalty. En vervolgens moet het niet uitmaken of het Buffon is of iemand anders, als je zo de scheidsrechter belaagd, is er een grote kans op een rode kaart

12 april 2018 om 13:20

je haat gewoon op ronaldo dat is het en iedereen haat op Real madrid dat is pas om gek van te worden real amdrid gewoon de beste club van dit moment en dat hebben ze de laatste jaren laten zien

12 april 2018 om 14:47

Word je niet eens moe van jezelf? Constant bashen op Madrid en alles wat daar mee te maken heeft?

Zooo niet objectief, iedereen weet dat het een pingel was, iedereen zag het. Analisten, kenners. Behalve de Barca supporters en Italianen.

12 april 2018 om 15:54

Ik word wel echt buitengewoon moe van dat terugkerende argument dat ALLE kenners en analytici en neutrale kijkers het een penalty vonden. Predik nou geen objectiviteit als je daarna met bewereringen komt die erg moeilijk te onderbouwen zijn en waarvoor je onmogelijk bewijs kunt hebben. Als je mensen voor de gek wil houden om je eigen gelijk te halen, prima, maar hou je leugentjes dan zo klein mogelijk als je het niet doorzichtig wil maken.

12 april 2018 om 11:56

Rood is gewoon terecht en vooral heel stom van Buffon. Hij wordt fysiek met de scheidsrechter en als je denkt dat zoiets onder emotie valt voor een volwassen vent dan moet hij zich na laten kijken. Ik heb veel moeite met mensen die fysieke contact onder de noemer emotie schuiven. Gedraag je gewoon eens als een volwassen vent.

12 april 2018 om 12:04

Je bagataliseert dat echt heel erg makkelijk. Die man speelt al 20 jaar Champions League, ziet zijn droom dicht bij komen om hem daadwerkelijk nog èèn keer te winnen. In zijn slotjaar nog wel! Maar dan op het allerlaatste moment ziet hij zijn droom in duigen vallen, na het WK is nu ook de CL onmogelijk. Tuurlijk is die link. Laat die man even razen. Hij ziet zijn droom gewoon uit een spatten. Die Oliver moet daar toch wel een klein beetje begrip voor hebben? Ik keur het niet goed hoor wat Buffon doet, maar rood geven getuigd van 0,0 empathisch vermogen.

12 april 2018 om 12:15

Hij raast maar wordt daarnaast ook fysiek. Hij mag prima razen maar de scheids geeft hem hier vermoedelijk rood omdat hij hem duwt. Je zegt het zelf, hij speelt al 20 jaar op hoog niveau en is 40 jaar. Gedraag je daar dan ook naar. Fysiek worden is altijd verkeerd, daar heeft het empathische vermogen niets mee te maken.

12 april 2018 om 12:43

Buffon krijgt een duw van Douglas Costa hahah wat heb iedereen toch kijk toch is goed man, hij wou de discussie aan gaan met de scheids ( wat overigens toch nooit zin heeft ) maar Gigi wordt door ze teamgenoten tegen de scheids gedrukt.

12 april 2018 om 13:22

Je kunt praten wat je wilt, Buffon was fysiek richting de scheidsrechter, staat als een idioot in zijn gezicht te schreeuwen vanaf 5 centimeter afstand. Dit was gewoon niet normaal en ook best intimiderend.
Na de wedstrijd verkondigen dat de scheidsrechter alles kapot heeft gemaakt, en ' dat de scheidsrechter een vuilnisbak op de plaats van zijn hart heeft'.

Hij wilde waarschijnlijk iets anders zeggen, maar doordat een ploeggenoot hem duwde kwamen er andere woorden uit zijn mond. Of niet?

Buffon doet zelf zo raar, kan het best begrijpen, al die emoties, maar de gentleman Buffon was gewoon even geen gentleman meer.

12 april 2018 om 13:25

De discussie aan van met de scheids? Wie hou je voor de gek. Hij is aan het briezen richting de scheids en schreeuwt in zijn gezicht, er is geen sprake van een discussie maar een uiting van ongenoegen. Hij raakt met op meerdere momenten aan dus het afschuiven op Costa is onzinnig. Volstrekt terechte rode kaart als je op zo’n manier een scheidsrechter belaagt.

12 april 2018 om 12:55

Om eerlijk te zijn wees boos op Benatia hij stond verkeerd gepositioneerd achter de aanvaller dommer kan gewoon niet. Daarnaast de scheids poepte in zijn broek voor ronaldo, elke keer zo makkelijk gaan liggen geef een signaal af en geef die man geel.

Daarnaast je kan verwachten dat iemand die vol met emotie zit in de 93ste minuut een pingel tegen krijg, dan ga je geen rood geven hooguit geel. Passie zit in de trainer supporters spelers keeper, behalve bij de scheids. Zoals ik al eerder zei de scheidsrechters lijken steeds meer mensen die thuis niets te vertellen hebben en dan maar op het veld in machtspositie willen nemen.

Buffon heeft hier gewoon gelijk voor een klein beetje contact hoor je geen strafschop te krijgen. En die verader genaamd Del Piero moet zijn mond houden.

12 april 2018 om 11:01

Omdat Del Piero een objectieve kijk op de situatie heeft is het een verrader? Ik neem aan dat Pirlo dan ook een verrader is? Hij stapte over van Milan naar Juve.

Wat een onzin allemaal.

12 april 2018 om 11:37

Pirlo ging naar Juventus vanwege de tactiek van Allegri en daardoor voelde hij zich minder bruikbaar.
Allegri was toen trainer van Milan.

12 april 2018 om 12:09

Stel je eens voor. Kritiek krijgen als profvoetballer. Wat een onrecht!

12 april 2018 om 12:11

Bah bah, wat een respectloze actie dit. Del Piero een verrader noemen omdat hij een eigen mening heeft. Je moet niet veel om als een verrader bestempeld te worden.

12 april 2018 om 12:22

Je mag best wel respect hebben voor Del Piero. Grootste juventino aller tijde. Iedereen mag zijn eigen mening hebben. Zoals hij aangeeft. Ben het oneens met Del Piero. Maar of we het nou allemaal eens of oneens zijn. Het is helaas gebeurt er je doet er niks aan.

12 april 2018 om 12:23

Deze penalty zat er gewoon de hele wedstrijd aan te komen. Vanaf minuut 1 worden er door Ronaldo schwalbes gemaakt. Ik heb mij vreselijk gestoord aan hem. Dit is mede hoe Real Madrid de laatste Cl titels heeft verdiend. Als het zwaar wordt, worden ze in het zadel geholpen door de scheidsrechter. Niet alleen Real Madrid maar ook Barcelona. Ik vind het voornamelijk opvallend dat het eigenlijk alleen bij deze clubs gebeurt.

12 april 2018 om 12:44

Liverpool en Juve zijn anders ook tegen City en Tottenham geholpen of komt dat niet goed uit in jouw complotpraatje?

13 april 2018 om 17:40

Valt ook reuze mee hoor, Juve was een hele duidelijke penalty ontnomen en er werd in de laatste minuut niet gefloten voor buitenspel toen Kane op de paal kopte. Daartegenover staat dat Higuain buitenspel stond bij zijn eerste goal en Chiellini de bal met zijn arm aanraakte toen hij een sliding maakte in het penaltygebied (kane ging wel meteen door met zijn actie). Juve kreeg wat beslissingen mee, maar ook zeker wat tegen.

Ik wil trouwens niet zeggen dat Real nou echt door de scheids geholpen is hoor. Ik vond 2 gele kaarten voor Dybala een beetje streng en wellicht had Cuadrado op het laatste van de eerste wedstrijd en strafschop verdiend, maar voor de rest viel het wel mee. De penalty vond ik echt een twijfelgeval, hij kon m zeker geven, maar misschien ging Vazquez iets te makkelijk naar de grond. Isco's goal leek bij zijn goal millimeters buitenspel door zijn bovenlichaam, maar ik zag het maar uit 1 hoek, net als de penalty overigens. Dus ik kan er ook niet heel erg goed over oordelen.

Hehe horen ze het eens van hun clublegende. De penalty was gewoon terecht. Je kan en mag spelers geen 100% kans ontnemen door ze in de rug te lopen. Maakt niet uit wie je bent of wat voor comeback je hebt bewerkstelligd. Daarnaast mag je ook niet de scheids belagen. Ik weet het ! Verbijsterend he? Ook al is het Buffon die het doet en houden we allemaal van Buffon.

12 april 2018 om 11:53

Del Piero zegt nergens dat hij de strafschop terecht vond. Hij zegt enkel dat Buffon zo niet over een scheidsrechter moet praten. Het was een twijfelachtige penalty en ook geen 100% kans. Benatia had zijn handen op de rug van Vazquez en maakte een schopbeweging voor zijn lichaam. Hij raakt Vazquez echter niet en over de kracht van de duw kan over gepraat worden. Het was een twijfelgeval. Zeker niet niets, maar ook niet 100% penalty. Del Piero gaf ook te kennen dat hij het een twijfelgeval vond.

12 april 2018 om 12:49

Geen 100 kans? Wat is dan een 100 kans? Ik bedoel Vasquez staat 5 meter voor een half lege doel, enige wat hij hoeft te doen is de bal met zijn ogen dicht binnen koppen/lopen.

En wat bedoel je precies met dat Benatia Vasquez niet raakte? Als je het hebt over de trap is dat wel echt lachwekkend, Vasquez valt naar zijn rechterkant omdat Benatia alles behalve de bal raakt en zijn linkerbeen in de zij van Vasquez plant. Op beelden zie je zelfs de impact van zijn trap. Als je het goed vindt kan ik je slow motion beelden sturen via privã£â©, ik weet niet of ik hier een link mag delen.

12 april 2018 om 12:50

Marc Juventus, in de eerste alinea staat letterlijk aangegeven dat Del Piero zich kan vinden in de beslissing van de scheidsrechter voor het geven van een strafschop. Tenzij voetbalzone het interview verkeerd heeft vertaald, maar daar heb ik dan geen weet van.

12 april 2018 om 16:22

Dat is verkeerd vertaald. Het is ook geen citaat, maar een conclusie die wordt getrokken in de inleiding van voetbalzone zelf. Hieronder heeft iemand de exacte woorden van Del Piero geplaatst.

@elprincipe
Het was geen leeg doel en hij nam de bal aan op zijn borst. Het moment was ook heel snel dus het was zeker geen gegeven dat hij gescoord had. Verder gaat het heel snel en is er twijfel over hoe hard Benatia nou echt op Vazquez in kwam. Hij ging snel naar de grond, maar Benatia zat zeker verkeerd met zijn handen op de rug van Vazquez en zijn been dat langs hem ging. Zijn voet raakt Vazquez amper en daar is zeker niet genoeg contact. Zijn been raakt de zij van Vazquez echter wel. Nogmaals, er was zeker contact en de scheids kan hem zeker geven, maar een 100% penalty zou ik het niet noemen.

12 april 2018 om 16:45

Het is ook gewoon oliedom van Benatia. Hij geeft gewoon de scheidsrechter een mogelijkheid om een strafschop toe te kennen. Als verdediger moet je slimmer zijn. Benatia was sowieso al de hele avond met vuur aan het spelen.

12 april 2018 om 20:58

Als het niet zo een grote kans was had Benatia m kunnen laten schieten he in plaats van zo een oliedomme overtreding te begaan. In allebei de gevallen is het de schuld van de Juventus verdediger en niet van Vasquez.

13 april 2018 om 17:34

Tuurlijk is het niet de schuld van Vazquez, je weet dat zulke spelers snel gaan liggen, daar heeft Juve er ook een paar van. Het was gewoon een dom risico, maar Benatia moest ook wat. Als je niet snel erbij bent kan Vazquez die bal controleren en wordt het wel een 100 kans. Het enige waar aan getwijfeld kan worden was de hardheid waarmee Benatia Vazquez raakte. Mensen die zeggen dat het 100 niks was praten onzin, je kan echter ook niet zeggen dat het een 100 strafschop was. Hij kon hem geven, maar in de 93e minuut met een historische comeback voor de underdog op het spel, accepteert iedereen enkel een penalty als je er écht niet onderuit kon.

REAL MADRID – “Non ci sono parole per descrivere questa partita. La Juventus è arrivata a trenta secondi dall’obiettivo, ha dato scacco al Real Madrid scrivendo una pagina storica. Nessuno c’era riuscito, ma il finale ci ha lasciati a bocca aperta. Il rigore? Sono interventi borderline, in alcuni casi si dà il rigore, in altri no. Sfuggire ad un’impresa così storica fa scaturire nervosismo. Ho visto una reazione veemente, l’arbitro poteva solo ammonire per calmare gli animi e per poi vedere cosa sarebbe successo”. BUFFON – “Gigi non ha mai protestato così tanto. La sua grandezza va oltre questa competizione, il Real Madrid sa riconoscere chi è sopra la media. Emotivamente gli sono vicino, ma non lo seguo quando dice quelle cose sull’arbitro. Credo che Gigi sul direttore di gara cambierà idea presto e dirà altre cose. Futuro? Io non avevo deciso di smettere e ancora non ho fatto pace con questa cosa…”. Dit zijn Del Piero zijn woorden, kort samengevat komt het erop neer dat hij vind dat het een 50-50 situatie is en dus niet vind dat er gefloten moest worden. De woorden over Gigi kloppen min of meer maar gewoon omdat hij Gigi nooit zo heeft reageren. Maar wetende dat het waarschijnlijk zijn laatste match was in de CL valt zijn reactie wel ergens te begrijpen, deze man geeft zijn hart en ziel voor deze sport, voor onze club en voor ons supporters van Juve of voetbaliefhebbers in het algemeen.

Zelfs mijn schoonmoeder vond het geen penalty en die roept rood bij elke sliding. Veel te makkelijk gegeven penalty waarbij iedereen bij ons al het gevoel had dat ze een penalty zouden krijgen in de laatste minuten als er maar 1 ging liggen

12 april 2018 om 11:10

Nou als je schoonmoeder het al geen penalty vind dan moeten we Del Piero al helemaal niet serieus nemen he ! Wat denkt die vent wel niet? Dat hij clublegende is van Juve ofzo?

12 april 2018 om 11:55

Del Piero vond het een twijfelgeval, dit staata echter niet in het artikel. Hier staat enkel dat hij vindt dat Buffon niet zo moet reageren en niks over of hij de penalty terecht vindt.

12 april 2018 om 12:39

Lees even wat Del Peiro écht heeft gezegd in de Italiaanse reactie hier boven. Stuk genuanceerder dan hoe VZ het in het artikel brengt.

12 april 2018 om 11:42

Nou jou schoonmoeder zal er dan vast wel veel kijk op hebben als ze rood roept bij elke sliding. Misschien moeten we haar maar de leiding geven bij de volgende wedstrijd van real...

12 april 2018 om 12:15

Lijkt me echt heel irritant om dan met je schoonmoeder voetbal te kijken, haha. Ondanks dat denk ik wel dat de penalty helaas terecht was.

Ik vind het een 100% strafschop, wordt gewoon een 100% doelkans ontnomen. Begrijp niet dat hier nog discussie over is. Mensen die zeggen dat ie al valt voordat er contact is moeten nog maar eens goed kijken. De spits krijgt de bal op borsthoogte en wil hem op z'n borst aannemen, dat zorgt voor de beweging waardoor het lijkt alsof ie duikt. Rode kaart is zwaar, zeker voor een speler als Buffon in wat waarschijnlijk z'n laatste wedstrijd is.

De reactie van buffon was gewoon uit pure frustratie omdat hij nu never nooit meer de champions league gaat winnen wat ik wel vreemd vond was dat benatia geen 2de geel kreeg

Ik was neutrale kijker maar dit was echt een enorm goedkope penalty. 9/10 keer wordt voor zoiets geen penalty gegeven. Del Piero moet zich kapot schamen met dit hielen likken van de scheids. Evenals Zidane en Ronaldo met hun uitspraken over een verdiende penalty. Bahbah. Uitgerekend van een Engelse scheids verwacht je dat hij er niets in ziet... zonde.

De penalty is makkelijk gegeven, maar je kan hem geven. Echter hoop ik dat de scheidsrechters van de Uefa nog even deze wedstrijd terugkijken en nu eens een keer gaan inzien hoe makkelijk Real spelers gaan liggen. Allemaal volwassen en de meeste met een afgetraind lichaam waar je u tegen zegt, maar bij het minste of geringste contact vallen ze omver alsof ze geraakt worden door een sloopkogel.

Hoop alleen daarom dat Liverpool Real ontloopt. Liverpool is te naïef in dat opzicht en ook al krijgt Real 10 keer een vrije trap niet bij makkelijk liggen dan krijgen ze hem wel de 11e keer. Er wordt namelijk amper tegen opgetreden en dus blijft het maar doorgaan.

Mensen praten alleen maar door emotie en omdat ze Buffon gunnen. Ben nou eens objectief als Varane hetzelfde bij Higuain had gedaan dan was het zeker wel een penalty alleen maar omdat iedereen Buffon de CL gunt. Dat mensen hieronder zo over Del Piero praten zegt al genoeg over jullie leeftijd en de kennis van voetbal. Een van de grootste legendes van Italië en Juventus.

12 april 2018 om 11:53

Laat ik voorop stellen dat ik hier neutraal in sta (blijkbaar moet je dat hier melden voor je een vooroordeel krijgt), het boeit me dan ook vrij weinig wie er uiteindelijk de CL wint, al vind ik het natuurlijk mooier als een ''mindere'' club voor een stunt zorgt.

Maar ik betwijfel het zeer, dat jij stelt dat het penalty incident net zo makkelijk aan de andere kant was gegeven. Het is namelijk wel een wereld van verschil, in een volle Bernabeu waar de spanning op maximaal staat. Dan heb je wel stalen ballen nodig als je het dan aan durft om te fluiten voor een naar mijn mening twijfelachtige pingel, dat zijn er maar weinig.

Ag, de reacties op Del Piero moet je gewoon lekker door scrollen en negeren. Die legende heeft ook zijn strepen verdient en mag dan ook zeker zijn mening geven. Ik had 'vroeger' jaarlijks een nieuw shirtje van Juve met zijn naam achterop (mijn vader moest voor zijn werk elk jaar naar Italie), geweldige tijden waren dat, wat een voetballer.

12 april 2018 om 12:14

Je leest mijn reactie verkeerd maar ik begrijp wat je zegt. Ik bedoel dat als hetzelfde aan de overkant was gebeurd dat iedereen dan had gezegd dat het wel een penalty was. (Of die hem had gegeven weet ik niet). Het is gewoon puur op afgunst naar Real gebaseerd en iedereen gunt Buffon natuurlijk de CL (waaronder ik) maar dat betekent niet dat emotie de spelregels verandert.

Hoe mensen hier nu Del Piero aanvallen als verrader dit dat moeten zich diep schamen. Zie je veel mensen zeggen dat het gewoon een penalty is en Del Piero geeft daar zijn eerlijke mening over en gelijk een clubverrader echt mensen hier.

Penalty was 50/50. Hij raakte de bal maar ook de speler. De meeste scheidsrechters zouden waarschijnlijk niet in laatste minuut geven, maar je kan hem geven. Maar Bufon hoefde echt geen rood. Is normaal dat de aanvoerder van een team fel protesteert als je discutabele penalty in de laatste minuut toekent. Er was wat geduw rondom de scheidsrechter, maar dat kwam niet van Bufon. Bufon ging verbaal wel tekeer, maar hij is nu eenmaal de aanvoerder. Hij kon een gele kaart krijgen.

12 april 2018 om 12:18

Zolang je niet weet wat er gezegd is kan je het niet afdoen met “is normaal dat de aanvoerder van een team fel protesteert”. Gaan we het binnenkort ook normaal vinden als een aanvoerder de scheids een paar stompen geeft, omdat hij het niet eens is met zijn beslissing?

Nou, Del Piero hoeft zich ook niet meer in Turijn te laten zien...

12 april 2018 om 12:50

Dat zal wel meevallen. Je kan toch gewoon je mening geven en Buffon zal hier vast nog wel een keer op terug komen. Ik zie vooral anti-madrid mensen zo boos en lomp reageren dan echte juvefans.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1035 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus9562
2.Napoli9148
3.AS Roma7733
5.Lazio7240
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
Mattia De SciglioVerdediger00
Medhi BenatiaVerdediger00
Andrea BarzagliVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

Italië
257 fans
Aanvaller, 43 jaar
SeizoenClubW
2014 Delhi Dynamos 10 1 2 0
2013/2014 Sydney 24 10 3 0
2012/2013 Sydney 24 14 3 0
2011/2012 Juventus 23 3 0 0
2010/2011 Juventus 33 8 0 0
Laatste voetbalnieuws

Oud-ploeggenoot van Ronaldo wijst naar ‘Messi-obsessie’: ‘Ik ben verrast’

De komst van Cristiano Ronaldo naar Juventus heeft veel losgemaakt in Italië. De 33-jarige aanvaller komt voor maximaal 112 miljoen euro over van Real Madrid en tekent voor vier seizoenen in...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 16 juli
James Rodriguez gaat deze zomer niet terugkeren naar Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren