wk2018

Ronaldo: ‘Ik begrijp niet waarom ze protesteerden tegen de strafschop’

Woensdag, 11 april 2018 om 23:15

Real Madrid kroop woensdagavond door het oog van de naald. Na een 3-0 overwinning in Turijn kreeg de ploeg van trainer Zinédine Zidane in het Estadio Bernabéu drie doelpunten om de oren tegen Juventus en leek een verlenging aanstaande. In blessuretijd kregen de Madrilenen echter een strafschop en deze werd benut door Cristiano Ronaldo. De Portugees gaf direct na afloop op de Spaanse televisie aan dat hij wist dat hij beslissend ging worden voor Real Madrid.

Door doelpunten van Mario Mandzukic (2) en Blaise Matuidi leek een stunt in de maak. In de 92ste minuut ging Medhi Benatia de fout in en beging hij een overtreding op Lucas Vázquez, met een strafschop als gevolg. De spelers van Juventus reageerden woest op de beslissing van scheidsrechter Michael Oliver. Het leverde Gianluigi Buffon een rode kaart op. “Ik snap niet waarom ze protesteerden tegen de strafschop”, aldus Ronaldo. "Als Lucas niet wordt geraakt, dan scoort hij. Hij werd van achteren geraakt. Tijdens de wedstrijd schopten Benatia en de rest ons constant van achteren. Dat is hun spel.”

Oog in oog met invaller Wojciech Szczesny bleef Ronaldo rustig en schoot hij de beslissende 1-3 in de kruising. “De minuten voordat ik de strafschop nam, leken een eeuwigheid te duren. Mijn hartslag ging omhoog, maar ik kalmeerde mezelf want ik wist dat ik beslissend ging zijn. Dankzij God scoorde ik en hebben we de halve finales bereikt.”


Poll

Wie wint de Champions League?


Gerelateerd

158 reacties (laatste reactie door chriskoekenberg)

Eh nou Ronaldo, omdat het de laatste 30 seconde is en mogelijk uit de CL vliegen als het een strafschop is? Iedereen zou protesteren. Wat een onnodige uitspraak.

11 april 2018 om 23:40

Tis gewoon een strafschop. Als je zo een overtreding begaat moet je accepteren en doorgaan.

11 april 2018 om 23:42

Komop hij vloog al, voordat hij hem uberhaupt had aangeraakt. Juve is vandaag bestolen door uefa maffia. Na barca moest real door

11 april 2018 om 23:43

Je hoeft helemaal niks te accepteren, iedereen kan en mag protesteren, doe niet zo bijdehand, puur omdat Real jouw club is.

11 april 2018 om 23:44

@crmadrid7... Dus als het andersom was gebeurd, was Ronaldo rustig Weggelopen? Zo werkt emotie toch niet... Vind de strafschop terecht. Maar wat Ronaldo hier zegt is natuurlijk onzin. Kijk hoe emotioneel hij zelf altijd reageert

11 april 2018 om 23:45

Dat hadden Ronaldo en Real uiteraard ook gedaan, als het hun was overkomen... Voetbal is emotie. Als je deze reactie van Juventus niet snapt heb je zelf ongetwijfeld nooit gevoetbald.

11 april 2018 om 23:48

Niks bijdehands aan. Benatia vooral weet wat hij gedaan heeft. Accepteren en doorgaan. Tuurlijk speelt emotie een rol maar je belaagt gewoon de scheids met zn tienen. Hier spraken we toch ook terecht schande van toen Ronaldo het deed? Nu is het emotie of passie?

11 april 2018 om 23:53

Ik kijk nu 25 jaar bewust voetbal en ik heb nog nooit in mijn leven een pingel zien vallen in minuut 90+ waar niet tegen werd geprotesteerd. Ik ben het helemaal met je eens dat het een terechte pingel was hoor, daar niet van.

11 april 2018 om 23:59

Hoe kan hij nou al gaan liggen terwijl hij hem totaal niet ziet aankomen. Benatia springt hem gwn in de rug

12 april 2018 om 00:13

Dit is wel de grootste onzin ooit gelezen. Ik hoop voor je dat je werkende ogen in je kop hebt zitten, maar dit was een 100% penalty. Ja jammer ik realfan en ik hoopte ook op verlenging. Maar de penal geven was de enige juiste beslissing

12 april 2018 om 00:20

Waarom kreeg Juve geen penal in turijn, bij een duidelijke handsbal van Casemiro. Real heeft gewoon telkens de scheids mee als het niet lukt. Vorig jaar tegen Bayern ook, anders waren ze niet door.

12 april 2018 om 07:28

Slaat natuurlijk nergens op wat je zegt.

Op volle snelheid en vanaf de camera van boven, wat ze gisteravond lieten zitten. Zag je dat Lucas gewoon een dikke duw krijgt van Benatia en niet meer bij de bal kan komen om hem er in te tikken. Het was namelijk een 100% scoringskans. Ontneem je die zonder de bal te spelen? Overtreding Penalty. Simple as that.

12 april 2018 om 08:35

Ewoud

Ik heb zowat nog nooit een penalty of rode kaart zien vallen waartegen men niet protesteert. De spelers van Standard Luik protesteerden zelfs nadat Witsel het been van Wasilewski brak met een moorddadige tackle en uiteraard rood kreeg.

Tegenwoordig slaan spelers al door als ze een corner of inworp tegen krijgen. Belachelijk.

De penalty van gisteravond cond ik trouwens licht, maar niet onterecht.

12 april 2018 om 16:38

Precies dat, wanneer zij vallen in de 16, dan is het altijd strafschop.maar als er zo iets in hun 16 gebeurt, dan is het alles behalve een penalty. Die liding van achteren op de voeten van cuadrado door carvajaal in minuut 92 leek heel erg op die van benatia. Mr dats natuurlijk nooit een doelpunt, want anders gaat real niet door. Want real kan tegen grote teams niet kwalificereb zonder de scheids

12 april 2018 om 19:50

Bayern kreeg ook een penalty tegen Real cadeau. Vergeten?

13 april 2018 om 16:29

Wie zegt dat hij het niet geaccepteerd had als het andersom was ?
Ook weer een aanname, omdat het zijn club is ?

Ik ben ook RM fan, maar als Juv had gewonnen had ik dat meer dan terecht gevonden. De penalty was terecht en gunstig. Verlenging was spannender geweest, maar dat is nu eenmaal voetbal.

12 april 2018 om 09:03

Ooooh het is God. Ik dacht even dat Ronaldo zelf die penalty erin schoot haha. Wat een speler die god

3 goals en 1 assist in de kwartfinale, meeste overwinningen ooit in de champions leugue, meeste doelpunten ooit in de champions league en ook de meeste assisten in de champions league ooit. Wat een legende en nu op deze leeftijd nog zo shinen.
Ook hoe koelbloedig hij bij de penalty is, je moet er maar staan.

11 april 2018 om 23:41

Hij werd verhinderd door alles en iedereen, die Pool ging ook een 'putje' graven met zijn voeten maar dat hield Ronaldo zelf niet tegen om hem perfect in te schieten vol zelfvertrouwen.

Het is inderdaad een legende en eerlijk gezegd heb ik hem zelden zo fit gezien, hij was irritant met telkens te gaan duiken en te nadrukkelijk opzoek gaan naar een penalty maar hij was enorm fit en actief zelden zo een fitte Ronaldo gezien en dat terwijl hij altijd al super-fit is geweest, die jongen kon nog een 90 minute makkelijk aan.

11 april 2018 om 23:49

Je kan gewoon toegeven dat dit voor iedereen indrukwekkende statistieken zijn en iets is wat nog niemand heeft vertoond. Een speler die teveel word beoordeeld om zijn gedrag en te weinig op zijn voetballende kwaliteiten helaas. Daar hoort iedere voetballiefhebber gewoon respect voor te hebben.

11 april 2018 om 23:57

Vind dat wel meevallen hoor Gerard. Iedere echte voetbal liefhebber kan toch van Ronaldo genieten en iedereen herinnert hem toch wel als eem van de beste. Hij krijgt gewoon de eer die hij toe behoort vind ik!

12 april 2018 om 00:03

Ik heb toch het idee dat het een speler is die veel haat krijgt om zijn gedrag, maar uiteindelijk zijn dat in mijn ogen ook geen echte voetballiefhebbers. En ik denk inderdaad dat hij zeker herinnerd zal worden als een van de beste ooit.
Tuurlijk is zijn gedrag af en toe een minpuntje en heeft hij dat totaal niet nodig.
Maar er zijn gewoon veel voetbalfans die blijkbaar zoveel waarde geven aan voetbal dat de haat voor tegenstanders groter word dan de liefde voor voetbal.
Niet alleen bij Ronaldo natuurlijk maar in veel meer gevallen.
Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die wel puur kijken voor het voetbal en genieten van alle mooie momenten die op alle voetbalvelden gebeuren.

12 april 2018 om 00:07

Ik vind Ronaldo waanzinnig, kan enorm van hem genieten. Maar als hij 5 keer in een wedstrijd als een stervende zwaan naar de grond gaat dan irriteer ik me daar mateloos aan. Dat maakt me geen 'hater' (vreselijk woord ook) maar meer een geïririteerde voetballiefhebber.

12 april 2018 om 00:18

Quirento en dat is nou precies wat ik ook heb. Ronaldo ik ben groot fan van hem, hij is absoluut de beste speler in de categorie van zijn taak (maar even verduidelijking anders komt het gezeik over messi vs ronaldo weer): scoren. Maar ook ik kan me mateloos ergeren aan het feit dat hij bij zulke wedstrijden altijd verschrikkelijk vaak valt.

12 april 2018 om 01:46

Tja, Ronaldo irriteerd er zich weer aan dat hij tientallen keren per wedstrijd geschopt wordt door de tegenstander. Juve liet zich niet echt onbetuigd vanavond.

Wat Douglas deed, hoort niet in een Cl kwart finale. maar daar praat niemand over, we accepteren het al. En als een ster speler zich tegen al die schoppen probeert te wapenen door sneller naar de grond te gaan, dan noemen we het walgelijk?

Schwalbes horen niet huis in het voetbal maar tegenstanders choppen zonder ook maar de intentie te hebben een bal te raken, hoort ook niet thuis in het voetbal. Een evenwicht vinden tussen die twee is nog niet zo eenvoudig.

12 april 2018 om 16:51

Speedy AFC Wat je zegt slaat nergens op, want als je het zo ziet dan zouden alle spelers dat doen en vooral tegen real dan. Elke speler zou tegen real mogen vallen voor niks, want geen een verdediger in de wereld verdedigt netzo vies als ramos ' verdedigt'. Dus dat slaat sws nergens op. En als wat jij zegt waar is, dan zou ronaldo niet elke keer naar de scheids gebaren dat hij geel moet geven. Dat was ook het enige wat hij kon doen eigenlijk want hij kon er niet tegen dat juventus hun zo goed heeft gedomineerd en dat zij zouden verliezen zonder de scheidsrechters.

13 april 2018 om 16:32

Eens onder die druk zo een penalty op die manier binnenschieten doen niet veel spelers.

Voor mij was het penalty maar ik ben niet objectief maar als je alle analisten ter wereld vraagt, alle commentatoren die deze wedstrijd hebben meegemaakt en objectief zijn dan zullen ze allemaal zeggen dat het penalty was.

Het was zuur voor Juventus want zij verdiende zoals Allegri al zei minstens een verlenging.

Ik wil wel zeggen dat Juventus maar vooral Allegri zichzelf in de voet schoot door na de 0-3 terug te trekken want Real Madrid kon niet uit voetballen toen Juventus druk zette, ik zag toen eerder de 0-4 gaan gebeuren dan dat Real ging scoren.

Helaas Juventus jullie hebben gestreden als echte mannen, dit moesten jullie thuis ook hebben gedaan.

11 april 2018 om 23:53

Dat werkelijk álle analisten ter wereld het een penalty zouden vinden is wel écht een buitengewoon losse aanname. Doet me hier aan denken: "that was the largest audience to witness an inauguration, period.", of "alternative facts" of onze eigen Diederik Stapel.

Omdat het de 90e minuut is en Juve haar fantastische comeback zal gaan verliezen. Als je een penal tegen krijgt in de laatste minuut van de blessuretijd is protesteren toch logisch? Ik snap ook niet waarom jij 5 keer per wedstrijd loopt te zeuren om een penalty als er niks aan de hand is..

Haha Ronaldo was nooit ingegaan tegen de scheids. Als het andersom was accepteerde Real het meteen zonder klagen. Houd gewoon op zeg, de penalty had gegeven kunnen worden, maar emotie speelt gewoon een rol. Zeker ook bij Ronaldo.

12 april 2018 om 01:50

Ronaldo heb ik ook eens een keer de scheidsrechter zien aanraken als ik me niet vergis.hij schrok er toen zelf van. Weet alleen niet meer hoe dat afgelopen is.

12 april 2018 om 02:07

Dit gebeurde in de Supercopa aan het begin van het seizoen, Ronaldo werd na afloop voor 5 wedstrijden geschorst. Dit was het begin van de uiterst zwakke La Liga campagne van Real

Wij van WC eend adviseren WC eend. Ja Ronaldo gaat natuurlijk zeggen dat de penalty onterecht was. Nutteloze artikel dit.

Maar goed. We hebben laten zien zeker tegen de top aan te hinken. Real is nog steeds de beste en Barca staat op nummer 2. Daarna komen clubs als Juve en Bayern. We missen toch nog de stap naar de absolute top. We hebben het de eerste wedstrijd gewoon verkloot.

Gefeliceert Real fans....

12 april 2018 om 03:12

Ongelooflijk hoe trots de real madrid spelers leken te zijn op het einde. Met zo’n pandoering in eigen huis zou je je normaal gezien moeten schamen. Tja juve heeft dit zelf veroorzaakt, na de 60e min zakten ze weer terug helemaal in en leek het wel ofdat ze voor verlengingen wouden gaan. Na die 0-3 had real knikkende knieën, ze moesten verder blijven door drukken en op zoek gaan naar die 4de.

12 april 2018 om 18:02

We zijn geen barca. Barca moet zich schamen

Ik vond het zwaar gestraft ? Of heb ik het fout...volgens mij deed die niet zoveel...ik als Ronaldo fan...vindt soms tog beetje ongemakkelij... dat shirt weer uit! Terwel die in Turijn nog zoveel respect kreeg van juven supporter .

Iedereen gunde Buffon deze winst daarom word er zo gediscussieerd over deze penalty. Dit was gewoon een strafschop. Helaas voor Buffon dat zijn CL avontuur zo eindigt maar ja..

Misschien tijdens al zijn duikelingen is hij 1x geraakt vanachter. Als het niet loopt bij hem, dan wordt het net een kind, huilen en rollen. Beetje jammer dat zo'n grote speler dit soort trekjes heeft. Overigens schiet hij hem geweldig in.. penalty of niet.

Het zal mij werkelijk waar geen ene ruk interesseren of het gros het nou wel of geen penalty vond. In mijn optiek hoeven hier geen woorden vuil aan gemaakt te worden. De beelden spreken voor zich. Als Benatia, die overigens al op oorlogspad was, denkt dat hij als een quarterback zo’n beuk mag uitdelen in zijn eigen 16m en overigens ook nog eens in de dying seconds dan is dat prima, daar moet hij dan maar de rekening voor betalen. Overigens ben ik het kotsbeu dat er hier door menig persoon gereageerd wordt alsof er weer maffiose praktijken hebben plaats gevonden. Laat me nou toch niet lachen zeg. Juventus mag Navas op de blote knieen bedanken dat het uberhaupt zo lang heeft mogen dromen. 2 goals mag hij zich aanrekenen. Real kon voetballend prima mee, had bij vlagen de overhand, maar zorgde alleen voor vrij weinig kansen. En kom alsjeblieft niet aan met het riedeltje “Je zegt dit alleen omdat je een Real supporter bent” Neen. Als dit aan de andere kant zou gebeuren, zou ik net zo hard roepen dat het een penalty was.

Als hij nou net zo slim was als goed in voetballen...

- Laatste seconden van een wedstrijd, dus vrijwel zeker de nekslag.
- Je hebt zo hard gewerkt voor de comeback, en dan eindigt het zo.
- Emotie en adrenaline.

Ronaldo had natuurlijk gezegd ''is goed joh, leg hem maar op de stip!'' als het aan de andere kant was gebeurd. Hij is zelf natuurlijk de rust zelve. Meneer duikt zelf bij het minste geringste naar de grond als het Real en keer Niet mee zit. Ik denk dan weer terug aan een zekere recente oefenwedstrijd, waar meneer moest duiken en zich moest afreageren omdat een 18-jarige eredivisiespeler hem de baas was.

11 april 2018 om 23:53

Ohja, laten we een 18-jarige eredivisiespeler erbij halen om Ronaldo af te kraken. Let wel op want je vergeet.

- Isco z'n goal was geen buitenspel.
- Navas blundert 2 keer waardoor de droom wat meer realiteit werd.
- Benatia een scoringskans van Vazquez ontneemt.

Verder is het een beetje zielig van je om een oefenpot erbij te halen dat er helemaal niks mee te maken heeft. Ronaldo is vrijwel nooit betrokken bij opstootjes als het niet om hem gaat met de scheids dus ik betwijfel of hij de scheids zo had aangevallen als de bal op de stip voor Juve had gemoeten.

Je doet niks anders dan vallen en zeuren om een penalty of een vrije trap 80% klopt het niet van de 100 en dan zeggen waarom gaan ze klachen xd. Was weer jammer shirtje uit en laten zie dt je een penalty hebt ingeschoten de zoveelste keer in de zoveelste CL wedstrijd. Penalty kan je geven en je kan het ook niet geven' het is gwn de naam RM en typisch z'n thuisteamvoordeel penalty.

Nee tuurlijk kan die zich niet inbeelden ik hoe andere daar tegen kunnen protesteren. Hij is toch alleen maar bezig met aan zichzelf denk.

Real heeft heel de wedstrijd geprobeerd om een pingel te versieren (met name Ronaldo) en 10 seconden voor tijd krijgen ze hem dan uiteindelijk in de schoot geworpen.. Ik dacht eerst dat het een dikke penalty was, maar na 10 herhalingen zag je dat Vasquez al richting de grond ging voordat er contact was, dus dan weten we wel genoeg. Ronaldo schoot de penalty wel gruwelijk binnen, maar de rest van de wedstrijd was weer duidelijk te zien dat hij niet tot de absolute beste aller tijden behoort.

Ik hoop echt als Liverpool-fan dat we Real ontlopen, want hier valt echt niet tegen op de boksen.iedereen zat te wachten op een heerlijke verlenging, maar het fenomeen wat vaker schijnt voor te komen als een Spaanse ploeg dreigt te verliezen kwam weer naar boven.

Het is dat ik echt een enorme voetballiefhebber ben en mijn cluppie er nog inzit, anders had ik de rest van de CL dit jaar geskipt. Het is een politiek spelletje geworden.. En voor de mensen die nu beginnen over dat wij geluk hadden tegen city.. Dat klopt, voor het eerst sinds jaren zat het een x mee. Bij Real en barca is het gewoon structureel. Het is maar dat de scheidsrechter gisteren geen mogelijkheid kreeg, anders was daar ook wel iets geks gebeurd.

12 april 2018 om 02:04

Vasquez ging al na de grond voor er contact was? Man wat dom dan van Benatia om hem te schoppen en in zijn rug te klimmen. Als Benatia beter opgelet had, had ie dus helemaal niets hoeven doen en was Vasquez zonder contact naar de grond gegaan. Had ie geel kunnen krijgen voor een overduidelijke schwalbe, want Benatia bleef dan gewoon staan i.p.v. hem te schoppen en eroverheen te duikelen. Vasquez kon duis helemaal niet scoren, want hij was al aan het vallen alleen Benatia had het niet door?

Dus eerst let Benatia niet op waardoor Vasquez voor hem kruipt en in balbezit komt. Daana let hij weer niet op want in plaats van de bal aan te nemen en de goal te maken om zo de held van Real te worden, ging hij zomaar liggen. En wederom let Benatia niet op, hij ziet niet dat Vasquez aan het vallen is en wil nog steeds om hem heen krullen om de bal voor zijn neus weg te schieten.

Het is wat met die Benatia zeg, die zit dus in de extra tijd de hele tijd niet op te letten. En dan krijgt hij zomaar een schwalbe aan zijn broek, omdat hij totaal niet oplet.

"tijdens de wedstrijd schopten Benatia en de rest ons constant van achteren. Dat is hun spel.”
En vergeet even dat hij de vorige wedstrijd eigenlijk niet eens mocht spelen, omdat hij tegen PSG nog na trapte, maar geen rood keer kreeg. De manier waarop hij de penalty schiet is wel echt mooi. Petje af daarvoor.
Het was in mijn ogen wel gewoon een penalty, ook al gaat Vazquez gretig liggen. En de rode kaart voor Buffon is hoe spijtig dan ook gewoon terecht. Jammer dat deze held op deze manier van de cl afscheid neemt.
Dit seizoen zit het echt vol met verassingen in de Cl. Als iemand in het begin van het seizoen had gezegd dat Roma en Liverpool in de halve finale zouden zitten had ik ze voor gek verklaard. En helemaal als Real vandaag uitgeschakeld zou worden.

12 april 2018 om 00:09

Die knettergekke Douglas Costa kreeg ook geen rood voor die idiote tackle op Asensio. Zoals jij dat vergeet doet Ronaldo dat ook, snap je?

Isco's goal was onterecht afgekeurd

Met een videoref was Juve er ook zonder penalty uitgevlogen omdat Isco's goal op het scorebord zou staan.

12 april 2018 om 00:45

Heb ik ergens gezegd dat Real niet verdiend door is gegaan dan? Real is verdiend door en die penalty is ook verdiend (dat zei ik ook al in m'n eerste reactie), maar Ronaldo moet het niet over schoppen hebben, want hij komt er zelf zo vaak mee weg. Daarnaast als hij de hele wedstrijd op de grond ligt, wordt de tegenstander ook eerder geïrriteerd en kan hij sneller klappen krijgen. Dat is ook zo het geval bij spelers als Neymar, Suarez en Dybala.

12 april 2018 om 01:24

Fair enough.

Ronaldo moet daar idd mee ophouden. Zijn rendement zou ook hoger zijn als ie niet zo zou lopen janken heel de tijd maar gewoon zou doorspelen.

Tja ik snap ook niet waarom ronaldo al 3x op t gras lag met de armen in de lucht terwijl er helemaal niks aan de hand was...

Buffon had die penal zeker wel gestopt als tie niet weg was gestuurd.

12 april 2018 om 08:58

Denk het eerlijk gezegd niet, die bal vloog echt kapot hard de kruising in.

Wel een goed punt van Ronaldo, ik bedoel ik zie hem en zijn team nooit protesteren. Altijd de rust zelve... tsja dan is het moeilijk om je in te leven.

Beetje een hypocriete uitspraak dit. Ik heb Ronaldo de halve wedstrijd boos in het strafschopgebied zien liggen om te vragen om een penalty terwijl het er overduidelijk niet 1 was. Bovendien zou Ronaldo toch wel moeten snappen dat je gaat appelleren als je een penalty in de laatste minuut krijgt. Dat zou hij zelf ook doen.

Real heeft er alles aan gedaan om een penal te krijgen en dat is gelukt. In mijn ogen weet Vasquez dat Benatia in zijn rug zit. Je ziet hem ook met de borst al over de bal vallen. Net zoals Ronaldo die zodra hij de 16 in komt om onverklaarbare redenen naar de grond gaat en al zwaaiend met een pruillip achterblijft. Dat stukje is zo jammer voor een fenomeen als hij. Het voetbal is een groot theater waar nu alles via de camera's te volgen is. Mooie momenten, maar helaas ook verschrikkelijke jank momenten en helaas zie je het laatste soms meer dan dan het echte voetbal. Well 2 leuk cl avonden gehad moet ik zeggen.

12 april 2018 om 11:02

jaja....hoog risico in plaats van scoren...anders kan hij de bal van 4 meter zo in het doel leggen...maar nee hij "kiest" er voor om te wachten tot er misschien iemand in zijn rug springt. Ik lees hier dingen...verschrikkelijk wat voor een haat er hier rondwaait

Deze grootste egotrippende zichzelfverheerlijkende narcist had al niet meer op het veld mogen staan als er een scheidsrechter met kloten gefloten had, want dan had hij voor zijn 9 Schwalbes al 2x geel moeten krijgen! DÁT is pas het probleem, het marchanderen van die fluitisten!

Goede voetballer hoor Ronaldo, maar het blijft een uitermate misselijk mannetje. Hij laat 90 minuten helemaal niets zien en dan op de Spaanse TV verkondigen dat ie wist dat HIJ beslissend zou zijn. Aangeven dat ie niet begrijpt waarom Juventus spelers zich verzetten tegen de gegeven strafschop diep in de blessuretijd, maar vervolgens zelf bij elke lichte overtreding als een stervende zwaan ter aarde storten en dan vol onbegrip naar de scheidsrechter kijken. Gelukkig voor hem dat ie door God kon scoren pfffffff en dan nog niet begrijpen waarom heel veel mensen hem uitfluiten en meer sympathie hebben voor Messi !!!!

Het was een duidelijke (en zelfs onnodig weggegeven) strafschop. Dat was niet de fout die de arbiter maakte. De fout was dat hij Benatia niet van het veld stuurde met een tweede gele kaart. In plaats daarvan stuurt hij Buffon weg die uiteraard te hevig protesteerde en hem ruim de gelegenheid gaf om rood te trekken. Ik had hem echter laten staan (tegen de regels in). Met de drogreden dat dit icoon zijn laatste CL-wedstrijd keepte en zo'n imposante carrière heeft gehad op het allerhoogste niveau.
Voor de duidelijkheid: ik hoopte dat er een verlenging kwam en dat Juve door zou bekeren (ondanks dat ik Real ook graag zie spelen).

Ik ben van de feiten en dat is met voetbal vaak wat lastig, daarom even in 10 verschillende media gekeken wat ze er van vonden; eigenlijk is 100% het eens dat het een strafschop was. Dat was ook mijn eigen idee maar het is wel eens handig hoe anderen er naar kijken. Snap de frustraties van Juve compleet, maar het is niet anders, deze pingel had de scheids moeten geven anders was zijn carriere ten einde. En ga ook niet te veel klagen, naast de 3 doelpunten heeft Juve ook niks laten zien. En nee je hoeft mij niet als Real fan te gaan betitelen. Ik ben alleen voor AZ en voor de rest heb ik geen enkele club in de wereld waar ik iets mee heb.

Voetbal is emotie, of het nou een pingel is of niet, natuurlijk protesteren ze, zeker op zo'n moment. De berusting komt achteraf.

CR heeft weer zijn zin, een strafschop nemen en dan doen alsof hij alleen de wedstrijd gered heeft en dan daarna zijn shirt ook nog eens uittrekt, mag hopen dat hij daar nog geel voor gekregen heeft. Walgelijk mannetje met z'n nare gebaren en swalbes BAH.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4219 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona9370
4.Valencia7327
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
CasemiroMiddenvelder305
IscoMiddenvelder307
MarceloVerdediger282
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

3745 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
2015/2016 Real Madrid 36 35 3 0
2014/2015 Real Madrid 35 48 5 1
2013/2014 Real Madrid 30 31 4 1
Laatste voetbalnieuws

Topscorers WK 2018: Gouden Schoen is voor Harry Kane

Wie volgt James Rodriguez op als topscorer van het WK? De aanvallende middenvelder was vier jaar geleden zesmaal trefzeker en verdiende daarmee de Gouden Schoen. Het aantal van de Colombiaans international...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 16 juli
James Rodriguez gaat deze zomer niet terugkeren naar Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren