‘Als ik Feyenoord was, zou ik het bij hem proberen’

Maandag, 2 april 2018 om 19:03Gijs Freriks

Manu García wordt door Manchester City gestald bij NAC Breda, maar de middenvelder maakt zoveel indruk in het Rat Verlegh Stadion dat de kans vrijwel nul lijkt dat hij ook volgend seizoen nog bij de Brabantse club te bewonderen zal zijn.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Is Manu García goed genoeg voor Feyenoord?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

17 reacties (laatste reactie door stijnde schipper)

Onmogelijk om hem te kopen, anders zou het een perfecte opvolger van Vilhen kunnen zijn. Hem voor een seizoen of meer huren dat lijkt me niks, dan is het beter om naar andere spelers te kijken.

Waarom niet. Hij of odegaard. Ik vind die Unnerstahl ook een goede keeper. Echter gaan die spelers je niet kampioen maken. Denk dat Feyenoord maar eens scouts aan moet gaan nemen voor buiten de subtop van Nederland..

2 april 2018 om 19:20

Ik vind die odegaard echt zwaar overschat. Je ziet hem af en toe een leuke passeerbeweging maken om vervolgens 90 minuten onzichtbaar te zijn. Ik zou altijd voor mount of manu garcia gaan.

2 april 2018 om 20:16

Maar de dingen die hij goed doet zijn wel van een hoog niveau. Je ziet duidelijk dat die jongen technisch een niveautje hoger is dan de meeste spelers maar hij moet wel veel dingen nog verbeteren. Pereiro is ook een van de betere spelers van Nederland maar op de een of andere manier komt het er nog niet helemaal uit en dat geldt voor deze jongen ook wel.

2 april 2018 om 20:21

Tja dat had bryan ruiz ook, maar een mount en garcia zijn elke week aanwezig en zijn ook heel vaak beslissend. Dan heb ik liever zo'n speler dan een speler die 1 goede actie heeft en vervolgens 90 minuten onzichtbaar is.

2 april 2018 om 20:52

Garcia is nauwelijks beslissend 1 goal en 1 assist is natuurlijk niet heel indrukwekkend en ik vind nou echt niet dat je per se kan zeggen dat deze jongen beter is dan Martin Odegaard. Mount heeft natuurlijk wel een beter rendement en een betere trap maar ook Mount is echt geen betere dribbelaar.

2 april 2018 om 21:19

Je weet dat garcia vanaf 6 als controleur speelt bij een degradatiekandidaat en odegaard een vrije rol van rechts heeft bij een subtopper? Tuurlijk is zijn rendement zwak (kijkend naar goals en assists), maar die van odegaard is even slecht, maar waar garcia een verbindingsspeler is moet odegaard juist beslissend zijn. Ik vind garcia en mount echt 2 heerlijke spelers en meer potentie hebben dan odegaard momenteel.

Misschien wordt het eens tijd voor Feyenoord om spelers buiten de Eredivisie te volgen. Prima speler natuurlijk, maar deze kerel ga je niet kopen van City, en jaartje huren is natuurlijk ook niks.

Lijkt mij volslagen kansloos. City vraagt minimaal 10 a 15 miljoen voor dit soort spelers. Zou net als Angelino een prima aankoop zijn voor Feyenoord, maar ik zie Feyenoord het bedrag dat City wil niet betalen.

Lijkt mij volslagen kansloos. City vraagt minimaal 10 a 15 miljoen voor dit soort spelers. Zou net als Angelino een prima aankoop zijn voor Feyenoord, maar ik zie Feyenoord het bedrag dat City wil niet betalen.

Zou ik echt proberen heeft veel creativiteit in het middenveld. Maar wat zal City vragen, ik denk 10 tot 20 miljoen en dat zie ik feyenoord niet betalen.

2 april 2018 om 20:02

10 tot 20 miljoen is wel heel veel voor een speler die bij Nac ook niet echt laat zien een versterking te zijn in de top van Nederland. Unal die verkochten ze voor 14 miljoen maar dat was wel een echte uitblinker bij Twente en hij was bijvoorbeeld ook al Turks international.

2 april 2018 om 20:19

Niet laat zien? Pardon? Heb jij überhaupt wedstrijden van nac gezien dit seizoen?

2 april 2018 om 20:45

Ja en ik kan nou niet zeggen dat ik echt verwacht dat deze jongen volgend seizoen al klaar is voor een basisplaats bij de top 3 van Nederland. Voor Nac doet hij het zeker doet maar Psv, Ajax of Feyenoord is natuurlijk wel van een andere orde. Op de lange termijn kan hij best een basisspeler worden bij een club als Feyenoord want hij heeft wel talent.

Zie deze jongen juist graag als vervanger van Ziyech komen bij Ajax . Hij moet naast t strooien van mooie balletjes ook zn goals gaan meepikken.maar denk dat dit echt een fantastische speler kan gaan worden.

Natuurlijk heeft hij geen rendement, maar dat komt meer door de spelers die om hem heen lopen. Als hij de spelers om zich heen heeft die op het middenveld lopen zoals bij Feyenoord, Ajax of Psv, dan stond hij nu ook in de top van de eredivisie op basis van assists en gecreëerde kansen. Bovendien is Garcia de speler die de meeste succesvolle dribbels heeft voltooid in de Eredivisie (https://eredivisie.nl/nl-nl/Speler/club/NAC%20Bre... Dat zegt natuurlijk niet heel veel. Maar voor een speler die bij een club speelt die 15e staat zegt dat toch wel iets vind ik.

Al met al denk ik dat hij de top 3 in Nederland met gemak aan kan. Maar ik denk dat City hem verhuurd/verkoopt aan een subtopper in Spanje. Voor de mensen die denken dat ik onzin uitkraam, kijk deze filmpjes maar eens:

Vrolijk pasen

https://www.youtube.com/watch?v=njCM926r2-4

https://www.youtube.com/watch?v=p7mcgwsqfws

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NAC Breda

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
M. El AllouchiMiddenvelder3713
T. HayeMiddenvelder340
D. MaloneMiddenvelder331
N. VenemaAanvaller315
S. van HooijdonkAanvaller2815
M. BilateAanvaller269
N. OlijKeeper340
Voor de complete selectie: Clubpagina NAC Breda.

0 fans
Middenvelder, 23 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 16 juni
De goede openingswedstrijd op het EK lijkt nu al zijn vruchten af te werpen voor Alexander Isak. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren