wk2018

Slaande beweging van Lozano komt voor Van Boekel als ‘een verrassing’

Zaterdag, 31 maart 2018 om 23:45

PSV ligt nog altijd vol op schema voor de 24e landstitel in de clubhistorie. De Eindhovenaren waren zaterdag in eigen huis met 5-1 te sterk voor NAC Breda. Na 25 minuten spelen, bij een tussenstand van 0-0, maakte Hirving Lozano echter een slaande beweging naar Pablo Mari. Pol van Boekel, de dienstdoende arbiter, erkende dat hij het incident niet had waargenomen.

Tijdens een aanval van PSV gaf Pablo Mari de aanvaller uit Mexico een duw. Daar was Lozano niet van gediend en hij maakte vervolgens een slaande beweging. Van Boekel deed echter niets, maar op basis van televisiebeelden zou de aanklager betaald voetbal alsnog tot actie kunnen overgaan.

“Voor mij was het een verrassing na de wedstrijd”, vertelde Van Boekel in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Ik heb het niet gezien." Lozano zat dit seizoen al twee schorsingen van in totaal vijf wedstrijden uit, na incidenten in de competitieduels met Feyenoord (twee duels) en sc Heerenveen (drie duels).

“Je moet het niet doen. Vooropgesteld: hij staat op twee meter afstand van de tegenstander. Maar hij moet überhaupt de beweging niet maken”, verzuchtte Phillip Cocu bij FOX Sports. “Tegenstanders zullen er alles aan doen om hem het spelen en het passeren te beletten. Hij moet dat voor zich houden, dat moet hij leren.”


Poll

Denk jij dat Hirving Lozano opnieuw geschorst zal worden?


Gerelateerd

98 reacties (laatste reactie door ronaldpj)

Als de aanklager er werk van wil maken, dan heeft ie volgens mij genoeg reden voor wederom een schorsing. Lozano raakt dan welliswaar niemand, maar de beweging is er wel degelijk. Daar zullen ze in menig praatprogramma weer ellenlang over kunnen emmeren....

1 april 2018 om 00:27

Zelfde als bij een doodschop. Al raak je niemand, als je de intentie hebt om iemand vol te schoppen word je alsnog geschorst. Vorige geval was raak maar twijfel of het echt opzet was. Dit is honderd procent opzet maar hij raakt m niet. Lijkt me een zekerheidje dat het twee wedstrijden wordt. Tenzij er weer iets extras bij komt ivm voorwaardelijk.

1 april 2018 om 02:49

Waarom denk je dat eredivisie de mickey mouse competitie genoemd wordt door deze onzin. Ik ben een ajacied naar hiervoor kan je geen schorsing krijgen in de rest van Europa.

1 april 2018 om 02:53

Voor dit soort media actie worden we gewoon uitgelachen in europa.

1 april 2018 om 03:35

In elke competitie krijg je hier een schrosing voor.

1 april 2018 om 07:35

Kan iemand een voorbeeld noemen waar een speler is geschorst, en niemand geraakt heeft?

1 april 2018 om 08:05

Jerold Promes (in Venlo) tegen jullie? Ontzettend wilde tackle, maar raakte wel de bal. Rood. Schorsing.

1 april 2018 om 08:05

de vraag is altijd kan je intentie kan bewijzen . 2 voorbeelden die meerdere malen per wedstrijd gebeuren. als mijn intentie is om de bal te spelen maar ik Breek je been, moet ik dan gestraft worden ? Of nog moeilijker , als mijn intentie is on je te raken maar niet je beem te breken , maar toch Breek je je been, moet ik dan geschorst worden ? Dan nog een voorbeeld , ik maak een wegwerp gebaar met een vuistslag van 50 meter afstand , moet ik geschorst worden ? Of ik gooi een bidon om de grond maar ik projecteer jouw hoofd als wat ik wil raken . Intentie is jouw rotharses raken , maar ik weet dat het toch nooit gebeurd , maar moet ik voor mijn intentie geschorst worden ?

1 april 2018 om 10:47

Je redenatie gaat vrijwel niet op. Zoals je het brengt wordt je enkel voor intentie geschorst wat natuurlijk onzin is. Als je voor de bal gaat en een tegenstander dusdanig raakt dat hij zijn been breekt, dan gaat het erom of je een overtreding maakt of niet. Als jij met gestrekt been gaat, dan ja, schorsing. Als het een faire bloktackle is, nee dan niet. Als jij de intentie hebt om hem te raken maar niet om je been te breken, sorry, maar dat voorbeeld slaat helemaal nergens op. Waarom is dat in vredesnaam “nog moeilijker”. Je hebt de intentie om hem te raken toch, dus een schorsing. Als je de intentie hebt om zijn been te breken en je doet het ook, dan ga je de gevangenis in, dan is schorsing niet meer van toepassing. Dan valt je direct onder zware mishandeling en wordt je strafrechtelijk vervolgd. Een wegwerp gebaar met vuistslag en iemand zijn hoofd op de grond projecteren. Je voorbeelden gaan van onlogisch naar totale nonsens. Je intentie is in geen enkel van de voorbeelden om iemand te raken, je fantasie is om iemand te raken. Fantasie, intentie, gevaarlijk spel, ernstig gevaarlijk spel en minachting. Dat zit er allemaal in je voorbeelden en daar zijn gewoon straffen voor.

1 april 2018 om 12:20

@psv66, eerste voorbeeld dat me te binnen schiet is Chivu tegen Feyenoord 15 jaar geleden. Verdomme ik word oud.

1 april 2018 om 01:06

Emmeren of niet hij leert gewoon niet van zijn fouten, gewoon 6 wedstrijden aan de kant houden. Dit gedrag is toch gunstig voor PSV omdat clubs twijfelen om hem te kopen.

1 april 2018 om 09:13

De beweging is er inderdaad, maar jongens kom op zeg. Echt ik zou als aanklager zeggen: 'Wij gaan hier niets mee doen, sla de volgende keer aub als een echte vent, want dit slaat echt nergens op. En nu heel snel opzouten en normaal gaan doen.' Lozano hiervoor een schorsing geven zou echt lachwekkend zijn, Huntelaar tegen Zwolle was kwalijker en dat vonden we niets. Wat dat betreft meten wij ook met twee maten.

1 april 2018 om 11:57

Het is een schrikreactie, gefocust op de bal wordt hij vol met twee handen op de borst geduwd. Daar reageert hij op. Actie/reactie.

1 april 2018 om 12:33

Het is geen schrikreactie maar gewoon een ventje dat moeite heeft zijn handen thuis te houden.

@ryanbabel, er zijn nu eenmaal regels en die dient de aanklager te handhaven. Dat betekent een schorsing bij een slaande beweging (lozano) en dat bij een situatie die beoordeelt is door de scheidsrechter geen tweede beoordeling komt (huntelaar). Dat jij de overtreding van Huntelaar niets vond heeft er verder weinig mee te maken.

1 april 2018 om 13:50

Een schorsing bij een slaande beweging. Man man en maar verschuilen achter de regeltjes. Ik geef mijn mening niet over de actie van Huntelaar, maar dat de meeste niet Ajacieden daar ook heftig op reageerden en de Ajacieden minder zullen we maar zeggen. Ik vind dat ze er niet eens aandacht aan moeten besteden. Het stelt gewoon amper iets voor.

1 april 2018 om 14:15

Jij stelt voor dat we de regels maar het raam uitgooien en beetje gaan marchanderen wanneer mensen gestraft worden of niet.

"verschuilen achter de regels", wow.

1 april 2018 om 14:43

Je zou ook gewoon eens naar de situatie kunnen kijken. Een beetje emotie hoort bij de sport. Ja, hij maakt een slaande beweging... nou nou wat was het heftig zeg.

Dan win je vandaag prima met 5-1. Maar toch heerst dat klote gevoel nog, reden: Lozano.

Wat een ontiegelijke domme speler is dit ook zeg. Is al twee geschorst geweest, de bondscoach van Mexico heeft hem al gewaarschuwd, Cocu zal hem ook enkele keren hebben gewaarschuwd. Maar meneer, flikt het vandaag gewoon wederom Weer.

Hij mag die verdediger dan niet geraakt hebben, was ook een afstand van een meter of 2. Maar de intenties om hem te raken, had die wel degelijk. Zo dom, dom, dom. Waarom weer in de problemen komen? En dan straks verbazen als je echt geschorst wordt want reken er maar op, dat de aanklager echt wel in actie gaat komen. Typisch dat die van Boekel het niet heeft gezien

1 april 2018 om 00:43

Goede reactie. In plaats van Lozano te verdedigen als Psv supporter gewoon benoemen dat het dom is. Suárez vond ik al extreem dom die in herhaling viel zijn gedrag. En dat was iets van 3x in 5 jaar uit mijn hoofd. Maar deze jongen doet het 3x in 5 wedstrijden. Echt ongelofelijk dom. Zou zonde voor hem zijn als hij de wedstrijd van het jaar mist. Maar ik sta er niet van te kijken als het daadwerkelijk gaat gebeuren.

1 april 2018 om 01:13

3 keer iemand bijten is wel andere koek, hè. En ondertussen had Suarez ook nog wel andere gedragsproblemen. Maar goed, ook met die maniertjes vam Lozano ben ik klaar. Zo ben je iemand 8 wedstrijden per jaar kwijt aan onnodige schorsingen.

1 april 2018 om 01:54

Dat de acties van Suárez 10x zo erg is lijkt me duidelijk. Het verband tussen die 2 spelers is dat ze steeds een terugval hebben ondanks dat ze op hun gedrag zijn gewezen. Drie keer in zo'n korte tijd heb ik sinds ik voetbal volg nog nooit meegemaakt.

Blijkbaar geen incident bij deze goster, wat dom zeg! Zeker als je de schijn al tegen hebt.. 🙄

kom op zeg we kunnen ook overdrijven die gast staat er een meter vandaan, tiss geen zaalvoetbal... lijkt wel of de zogenaamde media weer eens vet over de scheef gaat.. man be real, Nederland wordt echt een kutland met dit soort media.. doe normaal! totaal niks aan de hand. azijnpissers zijn ze

1 april 2018 om 02:41

klopt is ook niks aan de hand azijnpisser. Maar het gaat om de beweging als die zo graag wil slaan moet die bokser worde, kijken of het dan ook zo goed gaat

1 april 2018 om 10:55

Er is inderdaad niets aan de hand, maar dit heeft toch niets met voetbal te maken? Iemand willen slaan omdat hij je een duwtje geeft, dat is gewoon achterlijk. Pak hem dan gewoon terug met een duel om de bal maar dit is gewoon absurd en vooral erg dom. Lekker weer 2 wedstrijdjes op het bankje zitten.

Sorry hoor, maar hoe objectief ik hier ook naar probeer te kijken: dit is toch nooit een rode kaart?...

1 april 2018 om 00:42

Hij probeert hem een mep te geven en jij ziet niet de ernst daarvan? Het spijt me, ik kan echt genieten van zijn voetballende kwaliteiten maar dit is echt te belachelijk voor woorden.

1 april 2018 om 00:45

Om je heen zwaaien als er geen speler in de buurt staat is toch nooit rood? Het is een hele vreemde actie maar hier kan je echt geen kaart voor geven hoor.

1 april 2018 om 01:11

Lozano probeert hem te raken maar doordat ze beide rennen slaat die mis. Ik acht de kans heel erg groot dat hij alsnog een schorsing krijgt.

1 april 2018 om 07:29

Hij probeert nog zelfs de afstand te verkleinen omdat hij ziet dat hij de speler gaat missen.

1 april 2018 om 11:19

Hij was er in de Arena ook al niet bij toch?? maakt ons niet zoveel uit hoor! Hahah, nee alle gekheid op een stokkie; deze jongen is echt hardleers. Gaat makkelijk voor het all time record directe rode kaarten wereldwijd, ik denk dat ie dat op z'n 25e al voor elkaar heeft als hij zo door gaat. Zou me niks verbazen als ze hem schorsen, 100% intentie om iemand die hem een duwtje geeft gelijk op z'n smoel te rossen. Ik wou zeggen 'kort lontje' maar Lozano is gewoon een strijker.. 3 keer in een maandje tijd, terwijl de bondscoach en Cocu er hem op hebben geattendeerd zelfs, dom dom dom! En zo jammer voor zo'n goede voetballer. Het is ecjt wachten op de volgende rode kaart en het benadelen van PSV of Mexico.

1 april 2018 om 00:45

Slaande beweging. Hoe overduidelijk moet het zijn haha, niks objectief.

1 april 2018 om 00:47

Voor mij mag het een stuk duidelijker. Om je heen slaan als een speler 3 meter van je vandaan staat is raar, maar nooit rood. Dan kan je voor elk fors wegwerpgebaar ook rood geven.

1 april 2018 om 01:00

Ik heb het niet gezien maar als het een slaande beweging is geweest is dit rood.

1 april 2018 om 01:54

Het was vast een wegwerp gebaat tov Mari die hem zo idioot opving. (met 2 handen) op de borst van Chucky slaan. Bah, wat een idioot is die Mari.

1 april 2018 om 01:57

Haha 3 meter 😂😂😂. Ik zou de Tweet van de NOS maar eens bekijken op Twitter. Er zit maximaal 1 meter tussen.

1 april 2018 om 10:37

Naja als je hier geen slaande beweging in ziet... Je kunt de discussie aangaan of je het rood vindt of niet, maar ontkennen dat er een slaande beweging is, dat kan toch gewoon niet?

1 april 2018 om 07:27

Heeft hij ook niet gekregen. Schorsing gaat hij nog wel krijgen voor dit wangedrag

1 april 2018 om 10:57

Niets met hopen te maken maar met gerechtigheid. Hij moet gewoon op de blaren zitten omdat hij blijkbaar niet inziet dat dit soort gedrag gewoon niet kan op een voetbalveld. Het heeft echt helemaal niets te maken met voetbal en de bal komt er totaal niet aan te pas. Ik ben noch Psver of Ajacied en ben gewoon van mening dat hier consequenties aan vast moeten zitten voor Hirvin, en dan met name omdat het in korte tijd nu meerdere malen gebeurd is en hij er gewoon niets van lijkt te leren.

Jemig he. Nota bene na de interlands waar hij geloof ik ook een slaande beweging maakte ? Spreekt er nog met Cocu over. En wat doet hij de eerst volgende wedstrijd?? Als t al niet duidelijk was dat is dit dus structureel. Allang geen incident meer. Benieuwd of en wat er mee gedaan wordt. Vooral na de 'zoveelste' keer ...

1 april 2018 om 01:51

Lozano wordt op een idiote manier opgevangen door zijn tegenstander. Die wacht hem op door hem met twee handen op de borst te duwen. Dat is toch idioot?

Soms wou ik dat het net als bij rugby gaat: de eerste overtreding geldt. Wat er daarna gebeurt heb je zelf uitgelokt. Lekker hoor.

1 april 2018 om 08:15

Deze man gaat vaker de fout in dan draaideur dorpsgek Michiel Kramer. Kramer kreeg een complete heksenjacht over zich heen die bijna een seizoen duurde, maar dat van Lozano is allemaal de schuld van de tegenstanders natuurlijk. Als een speler een overtreding op je maakt geeft dat kennelijk het recht om diegene een klap te verkopen (of ja, het in ieder geval te proberen). Ik zou zeggen, richt je gewoon exclusief op rugby en laat voetbal maar links liggen

1 april 2018 om 08:49

Nou sorry hoor.. als jij niet ziet dat die jongen gewoon dom reageert met zn armpjes weer. Dan weet ik t niet. Omdat hij 'idioot' wordt opgevangen, volgens jou dan, geeft m dat t recht weer een beweging terug te maken? Al raakt hij m niet. Dit is niet incidenteel.

Ik zat bij ADO in het stadion en leesde de commentaren op voorval lozano en reageerde gefrustreerd (ben Ajacied) dat de scheids PSV weer het hand boven het hoofd hield. Nu kijk ik net de beelden en moet ik mij schamen voor mijn reactie: geen rood lozano want hij raakt niets en kan je ook uitleggen als een gebaar waarbij hij ook weet dat hij niemand raakt uit frustratie van wat wordt toegestaan door de scheidsrechter tegen hem... en de penalty.. duidelijker kan niet..

1 april 2018 om 04:59

Grappig dat deze TV programma's die slaande beweging van Huntelaar en natrappen van Ziyech nooit tot vervelens toe herhalen, terwijl elk actie van lozano tot op elke mogelijk manier wordt besproken. Is het een slaand beweging , absoluut , is het een schorsing waard ? Natuurlijk niet, want dan moeten bovengenoemde types ook geschorst worden. De actie is niet goed te praten , dit hoort niet bij het spel, maar het Is allee rood waard als andere spelers die soortgelijks flikken ook rood krijgen . Zijn rood tegen Heerenveen overigens is net zo rood als boulahrouz Figo , maar toen vond 99 procent van nenderlamd het matennaaierij van Figo.

1 april 2018 om 05:26

Grappig dat jij blijkbaar zo subjectief bent dat je niet hebt gezien hoe vaak de overtreding van Huntelaar is uitgezonden op tv.

1 april 2018 om 05:29

Vergeleken met de overtreding van lozano , bar weinig . En Ziyech die El ahmadi na trapt , hoevaak is dat uitgezonden ?

1 april 2018 om 05:36

Wow! Dus omdat jij het aantal uitzendingen telt, mag Lozano zo vaak als hij wil een slaande beweging maken? Word eens boos op je aanvaller die niet leert. Vorige week nog aangesproken door zijn bondscoach en nu doet hij het weer. Enne... Huntelaar is minstens net zo vaak uitgezonden. Wat Ziyech betreft: misschien als hij net zo hardleers als Lozano was, zou het vaker zijn uitgezonden.

1 april 2018 om 05:43

Dus omdat kluivert een duikelaar is , moeten zijn schwalbes tot vervelens herhaald worden , maar als Bergwijn een schwalbe maakt, komt hij ermee weg omdat hij normaal dat normaal nooit doet ? Overigens is Ziyech wel zo'n type, kijk maar Hoeveel rode kaarten hij in zijn carriers heeft gepakt

1 april 2018 om 05:45

Neem een voorbeeld aan Real Madr!d. Als PSV-supporter geeft hij toe dat Lozano hier fout was.

1 april 2018 om 05:46

Tja, als je alle spelers van Ajax erbij gaat halen om te 'bewijzen' dat Lozano alle recht had om te slaan, zijn we uitgesproken. Hoe dom kan een mens zijn.

1 april 2018 om 06:03

En slimme man Kyle , waarom maak ik de vergelijking met de Ajax spelers ?
Zoek even in woordenboek wat jurisprudentie betekent .
Dan begrijp je waarom niet alles in de wet / regeltje van het KNVB handboekje staat alles bepalend is . Er worden ook vergelijkingen met soortgelijke zaken gemaakt om tot een conclusie / strafeis te komen. Dus stel jij roof een bank , en krijg 1 jaar cel , jouw vader roof een juwelier krijgt 1 jaar cel, dan kan het never en nooit dat ik 4 jaar krijgt als ik een chocalade eitje jat van de Hema.

Vandaar die vergelijkingen met Huntelaar en Ziyech die voor een soortgelijk vergrijpen niks kregen .
Dit is hoe de maatschappij en wetgeving in Nederland werkt.

Maar iemand met jouw hoge IQ zal dit natuurlijk niet begrijpen.....
Laat het denken maar aan domme mensen over , want daar heb jij geen verstand van.

1 april 2018 om 08:58

Rentree,

die Lozano is ' nieuw ' in Nederland. Jong ook. Als je er dan achter komt dat de boy al wat kaarten op zich heeft zitten alvorens hij hier neerstreek. In een korte tijd he, als aanvaller?
Dan in een seizoen hier dat weer laat zien. Nota bene met Cocu erover spreekt na interland en dan meteen deze wedstrijd weer. Dan wordt daar aandacht aan gegeven. Je zou pislink moeten zijn op Lozano die t weer niet kan beteugelen. Ipv haal je andere spelers erbij van andere clubs van andere wedstrijden.
'Waarom hun niet en hij (lozano) wel'..

Hij heeft zn team benadeeld op die manier en misschirn nu weer. Vind dat gewoon niet snugger en duidt op geen controle erop.
Nu misschien niet meer maar dat kan je team erg benadelen. Het is toch een belangrijke schakel.

Dus wees chag op Lozaantje ipv andere mensen voor dom uit te maken. Slaat echt nergens op

Ik vind het vooral heel erg voor hem zelf, natuurlijk komt dit ook wel goed! Zie luis suarez, jaren heeft hik gevochten met zichzelf om dit uit zijn spel te halen, in zijn geval bijten. Lozano is jong, maar ook niet meer zo jong dat je dit soort acties niet kan controleren. Hij zal zeer snel aan zichzelf moeten werken om zichzelf niet nog meer te schaden. Overigens denk ik dat hij 2 wedstrijden krijgt voor dit voorval, waar ik het deels mee eens ben.

Waarbij de vorige schorsing van Lozano volledig terecht was, zou een vervolging nu ridicuul zijn. Bij een dergelijke afstand kan er nooit sprake zijn van voorwaardelijk opzet op het toebrengen van pijn of letsel . Weliswaar heel dom van Lozano, maar dit is natuurlijk nooit een schorsing waard..

1 april 2018 om 08:38

Ben ik niet met je eens. Op het moment dat zijn tegenstander hem tegen wil houden (duwt), duwt Lozano terug. Instinct dus, niks mis mee. Was het daar bij gebleven, is het 1 van die 100 duels in een wedstrijd. Daarna maakt hij helaas een zwaai met zijn rechter arm, richting de speler die op moment van de actie inzetten nog binnen bereik is (let op: ze raken elkaar namelijk nog aan). Ik kan de zwaai moeilijk uitleggen als moderne dans, een groet, of poging tot radslag. Hij slaat, met de intentie om de tegenstander te raken: Dat is een schorsing, zelfs voor een lullige derderangs bitchslap als deze.

Dat Mexicaantje toch, als je dan iemand wil slaan doe het dan als een kerel en niet zoals gister en zoals eerder dit jaar in Amsterdam. Gênant man. Waar zijn de Wouters en Koemannen, daar kan hij nog wat van leren!

Ik zie hier met name Ajacieden heel fel reageren van het is overduidelijk rood. Ik snap dat wel hoor. Jullie willen maar wat graag dat hij geschorst gaat worden en door de aandacht die dit weer krijgt in diverse media, is die kans best reëel.

Intussen heeft het met enige consequentie geen reet meer te maken. Maar gaat het vooral om de kijkcijfers en het aannaaien van kaarten. Heerlijk voetballand zijn we aan het worden! Echt een land waar mogelijke toppers zoals Lozano maar wat graag naar toe vertrekken.

Je ziet eerst talloze andere spelers jezelf onderuit maaien met de meest idiote tackles en die vinden we allemaal prima. Vervolgens heb je drie incidenten waarvan zeker twee geen klap (haha woordgrap) aan de hand is en heb je dadelijk drie keer een schorsing aan je broek hangen.

En ja ik ben gefrustreerd ondanks een uitstekende 5-1 zege. Vandaag in Almelo, Venlo , Groningen of Rotterdam zie je weer 3 soortgelijke acties die de scheidsrechter allemaal prima vind en dus beoordeelt en dat er dus geen schorsing volgt.

Ik mag toch hopen dat dit ook geen schorsing oplevert.

1 april 2018 om 09:38

'Jullie willen een schorsing en door de aandacht is dat reëel '

Echt?

Hij maakt de beweging toch ecbt zelf. Dat er tegenwoordig 15 camera's op staan zien we alles terug. In de (van de media ) wetenschap dat hij al 4/5 (?) rode kaarten pakte in(l Mexico, in twee jaar als aanvaller, en in dit seizoen twee rode kaarten pakt.. dat is best opvallend vindt ik.
Op tv wordt er daardoor dus aandacht aan gegeven. Dié willen dat nog een extra belichten.

In talloze wedstrijden gebeuren idd talloze dingen. Maar dat geeft dit incident dat duidelijk in beeld is geen vrijbrief. Discutabel of niet. Het is opnieuw Lozano, als aanvaller, die zn armen laat wapperen.. dat het niet raak is.. of wat je er ook aan wilt plakken maakt niet uit. Hij kan zich niet bedwingen.


Je ziet met name Ajacieden zeg je... zie zat andere ook die t beoordelen. Voor mij maakt t geen reet uit of hij geschorst wordt . Het is gewoon een constatering van iets waar hij geen controle over heeft.

Als ze niet beiden naar achteren bewegen door de duw had hij hem gewoon geraakt. Slaande beweging en hier zat echt de intentie om hem te raken. Dit hoort niet thuis op een voetbalveld, punt.

Nou ja, het is natuurlijk heel dom omdat hij weet dat hij onder een vergrootglas ligt, maar dit is meer een wegwerpgebaar dan een slaande beweging. Daar is nog nooit een speler voor geschorst. Maar dit is wel precies dat vergrootglas waarvan Lozano wist dat het er was. Oerdom, maar een schorsing zou veel teveel van het goede zijn.

Hij moet het niet doen, en als je écht wilt dan kun je hier een onderzoek naar doen, een slaande beweging hoeft niet te raken om rood en/of een schorsing op te leveren, maar ik zou een schorsing te zwaar vinden. Hij zou moeten leren om zich op dit soort momenten te beheersen, want als hij de pech heeft dat zijn tegenstander dichterbij staat en hij raakt 'm wel, dan gaat hij er gewoon vanaf.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

94 fans
Coach, 47 jaar
SeizoenClub
2018- Fenerbahçe
2013-2018 PSV
2012-2013 PSV U19
2012-2012 PSV
2007-2008 Al Jazira
Laatste voetbalnieuws

PSV‘er trekt nog zo’n jaar niet meer: ‘Vrat aan me, werd er niet goed van’

PSV heeft de ambitie om net als vorig seizoen kampioen van Nederland te worden, maar de afgelopen voetbaljaargang was voor Derrick Luckassen niet de gemakkelijkste periode in zijn loopbaan. "Toch heb...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 18 juli
Villarreal lijkt de sleutel tot een eventuele transfer van Jasper Cillessen in handen te hebben. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren