wk2018

PSV werkt dankzij sterke slotfase aan doelsaldo tegen NAC

Zaterdag, 31 maart 2018 om 21:30

PSV heeft op de weg naar het kampioenschap geen fout gemaakt tegen NAC Breda. Dankzij een sterke slotfase werkte de ploeg van trainer Phillip Cocu uiteindelijk aan het doelsaldo: 5-1. Zo ligt de druk weer bij Ajax, dat zondagmiddag op bezoek bij FC Groningen het gat terug moet zien te brengen naar zeven punten.

Thuisduels met NAC Breda leveren PSV normaal gesproken weinig problemen op. De Eindhovenaren verloren slechts één van de laatste 41 ontmoetingen in eigen huis met de Parel van het Zuiden. De ploeg van trainer Stijn Vreven was voorafgaand aan het duel in het Philips Stadion wel reeds drie uitwedstrijden ongeslagen. Zoals verwacht, was PSV in de beginfase de sterkste ploeg. Marco van Ginkel en Bart Ramselaar zetten NAC-doelman Nigel Bertrams al vroeg in het duel aan het werk.

Na 23 minuten spelen eiste Hirving Lozano de aandacht op, nadat hij een slaande beweging leek te maken. De actie kan nog een staartje krijgen voor de Mexicaan, omdat scheidsrechter Pol van Boekel het incident waarschijnlijk niet beoordeeld heeft. Steven Bergwijn en Luuk de Jong zorgden vervolgens voor gevaar, maar binnen het half uur was Jorrit Hendrix het dichtst bij de openingstreffer. Een poging van de middenvelder raakte de lat, waarna de rebound van Bergwijn door Bertrams gekeerd werd. Uiteindelijk kwam PSV toch nog in de eerste helft op voorsprong.

Pablo Marí hield De Jong vast en na kort twijfelen, floot Van Boekel voor een strafschop. Van Ginkel maakte vanaf elf meter geen fout en bracht PSV zo na 36 minuten spelen op voorsprong. Het was alweer de achtste benutte strafschop van de middenvelder dit seizoen en dat is een clubrecord: geen speler scoorde namens PSV vaker uit een strafschop in één seizoen. Kort na rust kreeg Thierry Ambrose een grote kans om NAC op gelijke hoogte te brengen met de thuisploeg, maar de aanvaller stuitte op PSV-doelman Jeroen Zoet.

Na een uur spelen leek PSV het duel op slot te gooien. Een kopbal van Daniel Schwaab belandde via Sadiq Umar achter NAC-doelman Bertrams, waardoor de thuisploeg de marge verdubbelde. Gespeeld bleek de wedstrijd echter nog niet, want een doelpunt van Umar in het goede doel bracht de spanning terug. De spits van NAC profiteerde van een dramatische terugspeelbal van Nicolas Isimat-Mirin. Een kwartier voor tijd besliste De Jong het duel wel definitief. De spits ontving de bal na een hoekschop en schoot vervolgens hard raak: 3-1.

In de slotfase liepen de Eindhovenaren probleemloos weg bij NAC Breda. Tien minuten voor tijd tekende Bergwijn voor de vierde PSV-treffer, nadat zijn inzet via Karol Mets in het doel verdween. Het slotakkoord was uiteindelijk in handen van invaller Gastón Pereiro, die met zijn linkerbeen de eindstand op 5-1 bepaalde. Het gat met Ajax bedraagt zodoende weer tien punten, al hebben de Amsterdammers zondagmiddag in Groningen de kans om de achterstand weer te verkleinen.


Poll

Denk jij dat Hirving Lozano op basis van videobeelden geschorst zal worden?


Gerelateerd

110 reacties (laatste reactie door rudeboy65)

Goed dat PSV een keer overtuigend doordrukte na een voorsprong. Alleen met een statistiek van doelpogingen 29-3 had de score toch wel hoger kunnen uitvallen. Gelukkig pakte PSV de draad snel op na die blunder van Isimat. Op naar volgende week.

Gelukkig geen schade opgelopen en wel gewonnen. Bergwijn wel geel en geschorst tegen AZ maar hij is wel terug tegen Ajax. Hopelijk word dat de kampioenswedstrijd.

Jonge Jonge Jonge ik heb me toch weer ff zitten ergeren. Lozano gaat het volgens mij echt gewoon nooit leren. Weer staat hij gewoon met zijn armen te zwaaien. geluk dat hij niemand raakte en dat het niet gezien werd, maar het is gewoon wachten op de volgende rode kaart. ongelofelijk.
Bergwijn die ook gewoon een oerdomme gele kaart pakt en daardoor AZ mist. Lekker bezig jongens!

Aan de andere kant zag ik gelukkig wel weer de wil om te winnen, goed druk gezet en lekker fel in de duels. dat heb sinds Feyenoord niet meer gezien. Onnodig dat Isimat het nog spannend maakte, maar verder natuurlijk gewoon dik verdiend gewonnen.

31 maart 2018 om 21:37

Niet zo negatief, daar is totaal geen aanleiding voor. Je kunt altijd een keer tegen geel aan lopen. Bergwijn missen bij AZ is niet onoverkomelijk, dan maakt iemand anders hem wel. Lekker rustig Ajax kijken morgen. Ga er vanuit dat die winnen.

31 maart 2018 om 21:40

Zeker niet gezien dat Lozano eerst zelf geraakt en vastgehouden wordt.
Vervolgens maakt ie zich los wat normaal is.
Die laatste zwaai is de speler niet eens in de buurt. Echt totaal niks aan de hand.

31 maart 2018 om 21:45

Gebeurde exact tegen Heerenveen ook en werd hij ook geschorst. Ben benieuwd wat hieruit voortvloeit.

31 maart 2018 om 22:05

hij was inderdaad niet in de buurt maar het gaat er mij om wat er in zijn hoofd omgaat. zodra er even iets gebeurt wat hij niet leuk vind begint hij met zijn armen te zwaaien. Als die speler wel nog in de buurt stond had hij waarschijnlijk precies hetzelfde gedaan en was het gewoon weer rood.

31 maart 2018 om 21:43

Volgens mij snap je t niet. Bergwijn was 100% op zoek naar geel. Die wil de topper tegen Ajax voor geen goud missen en mist daarom bewust AZ. Wat betreft Lozano; ik erger me ook kapot aan de slaande beweging, maar hij raakt niemand en wat Mari doet is natuurlijk ook compleet belachelijk..

31 maart 2018 om 22:52

De beweging op zich is al strafbaar! Je hoeft niemand te raken. Hij benadeelt de ploeg gewoon zo. Zou me niks verbazen als t 3-4 wedstrijden wordt.

31 maart 2018 om 23:00

De vraag is heeft van Boekel de situatie beoordeelt? Het leek erop dat hij zei doorspelen.

31 maart 2018 om 21:45

Misschien komt het door het eerste stukje dat wat langer is, maar ik ben ook gewoon blij met de overwinning en zelfs het spel! maar ik kan Lozano gewoon echt niet begrijpen en dat moest er gewoon even uit

1 april 2018 om 00:02

Man man man, kijk toch eens wat verder dan je neus lang is.
Lozano wordt op een idiote manier opgevangen door zijn tegenstander. Die wacht hem op door hem met twee handen op de borst te duwen. Dat is toch idioot?

Soms wou ik dat het net als bij rugby gaat: de eerste overtreding geldt. Wat er daarna gebeurt heb je zelf uitgelokt. Lekker hoor.

1 april 2018 om 07:03

Dat zou jou wel uitkomen met zo'n heethoofd als Lozano in de ploeg. Of het nou de eerste actie is of de vijfse, dit hoort niet op ern voetbalveld.

1 april 2018 om 13:22

Als je het hebt over wat Mari doet bij Lozano, dan zijn we het eens. Dat hoort niet op een voetbalveld thuis. ðÿ˜‰

Voordat mensen weer zeuren over geluk... NAC heeft vandaag helemaal niets gedaan. PSV was oppermachtig en is nog mild geweest met 5-1. Lekker boys. Nog 2 wedstrijden gas erop en dan moet het voldoende zijn.

31 maart 2018 om 21:42

Ik zie niemand zeuren over geluk. Het voetbal was niet super, maar meer dan genoeg om van NAC te winnen. Wat ik me afvraag is of lozano nog geschorst gaat worden na aanleiding van de slaande beweging. Hij raakte hem wel niet, maar het was wel zijn intentie. Zou me dus niets verbazen dat hij een schorsing van 3 wedstrijden gaat worden.

31 maart 2018 om 21:50

Daarom zeg ik ook "voordat". Lozano wordt niet geschorst en waarom ik dat denk zie je in de reactie op Est-1913.

31 maart 2018 om 22:45

'Hij raakte hem niet, dus het was wel zijn intentie' Dat is niet helemaal wat het woord 'intentie' betekent. Zegmaar helemaal niet.

Zeer terechte overwinning. Eerste helft zeer inefficiënt, tweede helft beter wat dat betreft. Benieuwd wat de aanklager doet met de misdraging van Lozano. Zou kunnen dat Cocu zijn vaste buitenspelers geschorst zijn tegen AZ. We gaan het zien

31 maart 2018 om 21:38

Hier gaat Lozano niet voor geschorst worden, dat geloof ik niet. In het luchtledige slaande beweging maken gebeurd ook wel eens na het missen van een kans of niet gekregen penalty uit frustratie.

31 maart 2018 om 21:55

Psver, het gaat om de intentie, veel mensen begrijpen totaal de regels niet, en daar word ik zo moe van.
Een Slaande beweging, dus een Intentie om iemand te Slaan, staat een rode kaart op.
Hij wilde Mari slaan, dat was overduidelijk zijn intentie, overduidelijk zichtbaar op de beelden.
100% een Rode kaart, en 100% een schorsing indien Van Boekel niet beoordeeld heeft, dus ik zou er maar rekening mee houden.

31 maart 2018 om 22:01

Leuk verhaal maar eigenlijk niet zo helemaal waar. Ik zie vaak zat een speler een tackle maken zonder intentie om de bal te spelen, of iemand omver maaien, of iemand omver duwen wat dan ook. Dat is allemaal geen rood.

Hij is boos op Mari nadat die hem totaal onnodig een duw geeft (welke intentie zit er volgens jou achter die duw?) en vervolgens slaat ie wat in het luchtledige.

Nou boehoe. Ik zou hem achttien wedstrijden schorsen en een donkerpaarse kaart geven.

Hoe vaak zie je wel niet een speler een handgebaar maken na een gemiste kans of ene niet gegeven pingel. Hebben die allemaal de intentie om iemand in elkaar te slaan? Als voetballers boos zijn om een, in hun opinie, foute beslissing zie je dit soort acties ontzettend vaak. Laten we dit nu alsjeblieft niet nog groter maken dan het is.

Hij moet het niet doen, maar meer ook niet. Net als dat Mari niet iemand met twee handen moet duwen zonder bal in de buurt. Alleen lijkt dit allemaal wat erger en kunnen we hier wat spannende koppen aan hangen zodat het nog wat erger lijkt.

31 maart 2018 om 22:04

@gaudi dat zijn toch totaal verschillende situaties, Lozano wilde Mari raken met zijn slaande beweging , daar staat gewoon een rode kaart op.
Kan je niet mee eens zijn, maar dat zijn de regels.

31 maart 2018 om 22:04

@gaudi dat zijn toch totaal verschillende situaties, Lozano wilde Mari raken met zijn slaande beweging , daar staat gewoon een rode kaart op.
Kan je niet mee eens zijn, maar dat zijn de regels.

31 maart 2018 om 22:05

Daarnaast een duwtje geven , of een slaande beweging , daar zit natuurlijk een wereld van verschil tussen..

31 maart 2018 om 22:13

Nee ik zeg niet dat je Mari daarvoor rood moet geven. Maar wat vind jij het verschil tussen een wegwerp/slaande beweging richting scheidsrechter, grensrechter en dit?

Beide in het luchtledige, beide raken geen spelers, ook beide is uit onnodige, kinderachtige, agressie. Maar omdat in het ene geval de speler dichter bij is zou je rood moeten geven? Zou ik een rare lijn vinden. Zie het zo gebeuren hoor dat ie weer geschorst wordt. Dit seizoen is er toch totaal geen lijn in te ontdekken, maar ik zou het een rare schorsing vinden.

Hij moet het niet doen, maar zo hele veel is er niet aan de hand.

31 maart 2018 om 22:16

Wegwerp gebaar is heel wat anders dan een slaande beweging, een wegwerp gebaar doe je ook inderdaad van een veel grotere afstand en daar staat geel op.
Een slaande beweging is van heel dichtbij, en dit was een slaande beweging, geen wegwerpgebaar.

31 maart 2018 om 22:17

Er is niks geraakt omdat hij mis slaat, maar het was wel de bedoeling om hem te raken, en als Mari niet optijd weg liep, raakte hij hem ook.

31 maart 2018 om 22:24

Alsof jij kunt inschatten wat zijn bedoeling was? Wat een rare reactie. Maar goed als je zo overtuigt bent van je eigen beoordeling is discussiëren behoorlijk zinloos helaas. Ik vind het allemaal behoorlijk meevallen en heb al aangegeven waarom ik dat vind. -- Overigens, als ze echt zuiver hadden gefloten volgens de regels, hadden ze moeten affluiten na die duw van Mari. Of zoals in ieder opstootje beide geel.

31 maart 2018 om 22:29

Je kunt het ook zien als overtreding Mari, Lozano rukt zich los. Mari loopt weg en Lozano maakt een wegwerpgebaar naar Mari van opdonderen. Maar inderdaad door de geschiedenis van Lozano lijkt het behoorlijk verleidelijk om er een schorsing aan toe te kennen. Ik zie het zo gebeuren ja. En inderdaad ben ik het er niet mee eens. Als ik zie wat wekelijks gewoon geaccepteerd wordt zonder kaart en van die overtredingen die dan toevallig zijn 'waargenomen' waardoor er geen dikverdiende rode kaart meer volgt. Tja ik vind het maar pure willekeur allemaal.

31 maart 2018 om 23:57

Was totaal geen intentie om hem te raken.
Was gewoon een beweging dat ie vastgehouden werd en vind dat ie daar een overtreding mee moet krijgen.
Duidelijk te zien
0% rode kaart 0% schorsing.

1 april 2018 om 00:07

Enne, wat vind je van de actie van Mari dan?
Lozano wordt op een idiote manier opgevangen door Mari. Die wacht hem op door hem met twee handen op de borst te duwen. Dat is toch idioot?

Soms wou ik dat het net als bij rugby gaat: de eerste overtreding geldt. Wat er daarna gebeurt heb je zelf uitgelokt. Lekker hoor.

1 april 2018 om 09:43

Het is niet beoordeeld dus, al word die geschorst kun je in beroep en kan die sowieso AZ spelen..

Keurige overwinnen. Paar mazzel goaltjes maar zeker een paar mooie en mooie kansen gezien. Volgende week wordt alles bepalend maar daar gaan er lekker op voorbereiden.

Het zal wel weer vooral over Lozano gaan maar PSV speelt gewoon een sterke wedstrijd waar 5-1 niet eens geflatteerd is.

Redelijke wedstrijd, mooie uitslag. Hendrix en schwaab zeer sterk. Bergwijn Lozano en Ramselaar minder.

Leuk, nu is het wachten op Tom Egberts die het momentje van Lozano tot in den treuren gaat herhalen.

Misschien zou het echter wel een goed idee zijn om afspraken met Lozano te maken, dit kan niet meer.
Als Gerbrands slim is geeft hij deze jongen een boete.

OT: niet al te beste wedstrijd. Wel fijn dat Pereiro zijn goaltje meepakt.

31 maart 2018 om 22:23

Gewoon een sterke pot hoor. Niets weggegeven.

31 maart 2018 om 22:45

Zeker een sterke pot en ook verdient gewonnen. Maar wel wat weggegeven nl. 1 goal door Isimat.

31 maart 2018 om 23:09

Dat is zeker waar, maar die goal en de handsbal van Ambrose, wat zijn 2e geel zou moeten zijn, was het enige in 90 minuten. Dus niets weggegeven door overmacht en sterkte van de tegenstander.

Niet alleen sterke slotfase. PSV was de hele wedstrijd sterk. Op dat cadeautje van Isimat na heeft NAC amper een goede kans gehad en ik heb vandaag echt een heel degelijk PSV gezien. Top wedstrijd!

31 maart 2018 om 21:44

Ik vond psv niet sterk, maar NAC zeer zwak. Ondanks dat een zeer terechte overwinning van psv.

31 maart 2018 om 22:40

Tja dat is altijd een standaard weerwoord. Kun je over discussiëren, NAC was inderdaad zwak en dat was volgens mij de verdienste van PSV.

Tja, het was wederom weer een typische PSV wedstrijd. Eigenlijk de zoveelste wel van dit jaar.

Wederom moeite met een tegenstander die met ze alle voor het doel gaat hangen. Al moet ik zeggen dat NAC echt wel met de intentie's afreisde naar Eindhoven, om ook te komen voetballen. PSV was wel beter, maar aan de bal was het allemaal weer zeer slordig. Moet zeggen dat Schwaab 1 van ze beste wedstrijd heeft gespeeld achterin. Had die boomlange irritante spits van Nac, in zijn broekzak.

Nooit in de problemen gekomen toen je 2-0 voorstond, totdat Isimat de boel weer spannend moest maken. Wat een mega blunder van die kerel. Gelukkig maakt je dan snel de 3-1, en loop je keurig uit naar 5-1.

Bergwijn die een hele domme gele kaart pakt. Maar oké, voordeel is dat Lozano weer op links kan spelen tegen AZ. Althans, als die niet geschorst wordt op basis van TV-beelden. Wat een ongelooflijke domme jongen is het ook zeg. Zoveel kwaliteiten, maar o zo dom. Je bent al twee keer geschorst, de bondscoach van Mexico heeft er al iets over gezegd, en Lozano flikt het vandaag gewoon weer. Dit is weer vragen om grote problemen. Het is dat die die speler van NAC niet raakte. Maar jonges jonges toch.

Afijn, 3 punten. Kijken wat Ajax doet morgen.

Zeer belangrijke overwinning. Eigenlijk had PSV maar weinig te duchten van dit Nac. Ik heb welgeteld één grote kans gezien en het cadeautje van Isi, die wel werd afgestraft. Zoet doet ook weer wat die moet doen, namelijk ballen tegenhouden. Wat speelt die gast toch een geweldig seizoen. Toppertje onze Zoet.
Nog twee keer winst en tis feest. Forza Psv!

31 maart 2018 om 21:47

Ik vond zoet juist niet goed. Hij maakte toch weer een aantal fouten. Waarvan zeker de tegengoal. De bal had nooit tussen de benen door mogen gaan.

31 maart 2018 om 21:58

Ja.. courtois mocht dat ook niet tegen barcelona doen.. kan gewoon gebeuren, veder had die psv gered van de 1 1. Dus welke fouten nog meer ?

31 maart 2018 om 22:51

Ach kom op zeg. Die goal is toch geen fout van Zoet zeg. Isimat speelt veel tekort terug en de spits komt op rand 16 een op een op de keeper te staan. Hij komt goed uit om zijn doel te verkleinen. Dat die bal dan tussen zijn benen gaat dat kan gebeuren. Als hij ze bij elkaar houdt kan de bal er niet tussen door maar kan hij ook niet meer anticiperen en loopt de speler er zo om heen. Jij praat alleen Bruggink maar na.

Degelijke 5-1 overwinning van Psv. het kampioenschap komt steeds dichterbij !

31 maart 2018 om 22:04

Want als PSV achttien keer tegen Groningen zou moeten, zou Groningen kampioen worden? Leg je verhaal eens uit, want ik snap er vrij weinig van.

31 maart 2018 om 22:44

Was dit een reactie op Barcamessie? Lijkt me toch een vrij normale reactie, met iedere wedstrijd die PSV nu wint komt het kampioenschap dichterbij.... Of is er een andere reactie verwijderd ofzo?

31 maart 2018 om 22:47

Hij heeft zijn reactie aangepast. Hij had eerst iets staan van dat de topploegen kansloos zouden zijn als je niet kleinere ploegen zoals NAC in de Eredivisie zou hebben. En daar snapte ik de ballen van wat hij daarmee bedoelde. Hij zelf zo te zien ook niet.

@barcamessi, wat bedoel je nu eigenlijk te zeggen met je opmerking? Dat geldt namelijk voor elke competitie. Als Bayern net zoveel geld had als Freiburg was het waarschijnlijk geen enkele keer kampioen geworden.zo is het nu eenmaal en dat zal ook nooit veranderen.

Fijn dat we deze ook hebben gehad. Cocu mag nog een keer goed met Lozano gaan praten, al was zijn directe tegenstander wel irritant bezig. Dat praat het niet goed, maar een schorsing mag wel achterwege blijven. De vorige was al overdreven genoeg.

En dan nu het echte werk. AZ uit en Ajax thuis kunnen zomaar 6 verliespunten opleveren. Ik ben benieuwd. Hopen op een cadeautje van Groningen morgen.

31 maart 2018 om 22:32

Haha nooit dat ze en van AZ verliezen en van Ajax. PSV houdt van het spel dat AZ speelt. Zonder gekke arbitrale dwalingen e.d. gaan ze daar nooit verliezen. Zie ik echt niet gebeuren.. Ajax is een wedstrijd op zich. Maar vind PSV dit seizoen thuis wel echt ijzersterk. Nog veel sterker dan in het seizoen dat Ajax in Eindhoven zwaar tegen de verhouding in won. Wordt wel een leuk potje denk ik!

31 maart 2018 om 23:13

We gaan het zien. Misschien ben ik wat terughoudend na die blamage bij Willem II. Toen kwamen we ineens na twee fantastische weken onthutsend zwak voor de dag. Willem II zouden we wel oprollen nadat we Feyenoord uit en Utrecht thuis vrij probleemloos doorkwamen. We hebben dit seizoen nog maar 2 verliespunten thuis, maar uit zijn het er een stukje meer. Dat in combinatie met het feit dat Ajax een wedstrijd op zich is zorgt er toch voor dat ik de spanning wel voel

31 maart 2018 om 23:32

Ik ben ook wat terug houdender. Az uit, Ajax thuis en dan angstgegner Roda nog...

Op basis van het veldspel, de kansverhouding etc natuurlijk niets af te dingen op de overwinning van Psv. Toch ben ik wel benieuwd hoe dat zou zijn geweest als Lozano zijn terechte rode kaart had gekregen bij een 0-0 stand. Niet dat het dan zeker puntverlies zou opleveren, maar de kans was dan wel reëel aanwezig. Dat het nu geen moment spannend is geworden kan je dan ook toeschrijven aan het geluk van een kampioen.

31 maart 2018 om 22:48

Tja en als Lozano twee keer geen rood had gehad tegen Heerenveen stonden ze misschien nog wel verder bovenaan ;-)

31 maart 2018 om 23:23

Dat kan kloppen. Al vond ik beide kaarten terecht. Lozano is een goede voetballer, maar ergens gaat er iets niet goed in die bovenkamer waardoor regelmatig de stoppen doorslaan en hij zich agressief gedraagt op het veld. Zijn aantal rode kaarten is echt extreem voor een aanvaller van zijn leeftijd.

Maar goed, nu het waarschijnlijk niet is beoordeeld, komt PSV in dat opzicht goed weg dat ze niet vanaf minuut 23 met 10 man stonden. 11 tegen 11 hadden ze geen kind aan NAC en hebben ze een overwinning geboekt waar (buiten die evt rode kaart) niets op af te dingen was.

31 maart 2018 om 23:24

Terechte rode kaart? Omdat hij in de lucht slaat op ongeveer drie meter afstand van zijn tegenstander?

Een rode kaart voor tegen een vlieg uit de lucht slaan die hem kennelijk gruwelijk in de weg zat! Ik wist overigens niet dat je daar rood voor zou kunnen krijgen..

Degelijke wedstrijd, met een dito uitslag. Het moet nu toch raar lopen wil dit nog misgaan.

31 maart 2018 om 23:33

Als je van zowel az (uit) als Ajax (thuis) verliest kan t nog spoken met maar 2 punt voorsprong

31 maart 2018 om 23:45

Riciotto, vandaar dat ik 'raar lopen´ ook in de comment heb staan. Het is niet onmogelijk en ik heb geen glazen bol Morgen eerst Groningen - Ajax, op papier zal Ajax dit gewoon moeten winnen (zeg ik als Groninger), maar goed al draait Groningen geen goed seizoen, ook daar is het geen zekerheidje. Maar goed ook, een papieren competitie is een stuk minder aantrekkelijk.

Het leek na de 2-1 nog onnodig spannend te gaan worden, maar 5-1 was uiteindelijk een terechte uitslag, denk ik.

Wel een beetje sneu dat het NAC-publiek vrijwel de hele wedstrijd heeft staan zeuren over het PSV-publiek. Het repertoire bestond eigenlijk alleen maar uit "ze zijn er wel, je hoort ze niet" en "jodenpubliek". Misschien is het een beter idee om de volgende keer gewoon je ploeg aan de moedigen? Ze hebben met 5-1 verloren, dus misschien hadden ze wel wat meer steun kunnen gebruiken...

Slaande beweging van Lozano?
Volgens mij was het meer een wegwerp gebaar omdat hij zo idioot werd opgevangen door Mari.
Die wacht hem op door hem met twee handen op de borst te duwen. Dat is toch idioot?

Soms wou ik dat het net als bij rugby gaat: de eerste overtreding geldt. Wat er daarna gebeurt heb je zelf uitgelokt. Lekker hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

192 fans
Middenvelder, 25 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 PSV 28 14 4 0
2016/2017 Chelsea U23 3 1 0 0
2016/2017 Chelsea U23 3 1 0 0
2016/2017 PSV 15 7 4 0
2015/2016 PSV 13 8 2 0
Laatste voetbalnieuws

PSV gaat transfermarkt op na vertrek aanvoerder: ‘Daar wordt aan gewerkt’

PSV kreeg deze zomer al te maken met het vertrek van Phillip Cocu en Marcel Brands, maar hoeft niet te vrezen dat algemeen directeur Toon Gerbrands het duo waarmee hij jarenlang...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 18 juli
Villarreal lijkt de sleutel tot een eventuele transfer van Jasper Cillessen in handen te hebben. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren